VELKÝ LETNÍ INTERNETOVÝ HAUL ft. TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ

by - 02 srpna

Krásný nedělní podvečer,

vím, že máte rádi nákupy a hauly a tak jsem si pro vás dnes jeden mega haul připravila. A dokonce jsem si přizvala speciálního hosta, kterým je Týnka z kanálu Týnuš Třešničková. Společně jsme pro vás připravily dvě videa a vzájemně si okomentovaly naše nákupy. Doufáme, že se vám naše spolupráce bude líbit a že se u videí pobavíte ♥.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓



líčení: oči Colour pop fringe, řasy Ardell Wispies, rty Milani Amore matte Beloved
lak: Madam Glam Flirty mood
Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
 
eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz/
 
odkazy na oblečení:
červenobéžový set se slony http://bit.ly/1MX79ry
modré vzorované šaty http://bit.ly/1BEzcvB
barevný vzorovaný overal s mašličkou v pase http://bit.ly/1SABAYc
modrý tip a šortky http://bit.ly/1MX7eeG
overal se štřapci béžovočervenomodrý http://bit.ly/1H2epCj
multibarevný overal se spadlými rameny http://bit.ly/1SABEap
boho minišaty http://bit.ly/1BvjBhl
černý a bílý crop top http://bit.ly/1BvjCSr
háčkovaný crop top http://bit.ly/1d9k6lz
nude crop top kolem krku http://bit.ly/1H6L9vZ
barevné šortky s pom pony http://bit.ly/1GeRks8
modré šortky s třásněmi http://bit.ly/1MX7pXv
fialovovo bílý set http://bit.ly/1QKjYf9
bílý set s květy http://bit.ly/1eAmQu1
pruhovaný overal http://bit.ly/1BEzi69
New arrvial  http://bit.ly/1H2f3zx
 

You May Also Like

43 komentářů

  1. Ahoj Peti, haul se Ti s Týnkou vážně povedl, chválím :) Overalky Ti sluší a jsou prostě božské! Prosím,kde nakupuješ, mám docela i respekt nakupovat přes cizí stránky :( budu ráda za radu,děkuji :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši, vždyť to má Péťa vżdy krásně popsané pod kazdým videem...! Naučte se číst...tohle je obtěžující...jinak Péťo neuvěřitelně Ti to sluší...vlasy, make-up namber 1 :-) out fity nejsou můj styl, ale Tobě sluší všechny :-)

      Vymazat
  2. Hm ja asi trochu postradam zmysel v komentovani outfitov, ked slecna v podstate zhrnie strih, farbu a vzor overalu. Ale zas je to dobre zienky domace, ktore pri videach a vlogoch varia alebo upratuju :D
    Inak ja zastavam opacny nazor, a to, ze ukoncovanie spoluprac s azijskymi eshopmi na skodu nie je. Pre mna je kvalita nad kvantitou, najma ked je v CR tolko talentovanych mladych tvorcov, ktori by si zasluzili pozornost viac nez tieto novodobe otrokarne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super video a úžasné tipy na oufity :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvetsi ceske modni ikony:Dhned v jednom videu!❤️Cim dal tim vic si uzivam tyhle polokecaci videa!🌸👏🏻💕

    OdpovědětVymazat
  5. Páči sa mi nápad vzájomného komentovania vecí, super ste to vymysleli:) V tom Tynkinom videu si bola naozaj prekrááááásna:))

    OdpovědětVymazat
  6. Your post is really attractive!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Pé'to, tvoje videa mám moc ráda a na každé se těším, ale tahle spolupráce pro mě osobně nebyla šťastnou volbou, protože Týna je pro mě velice nesympatickou blogerkou, působí na mě nepřirozeně a nebaví mě ani její vyjadřování ve videích, takže jsem její pasáže, kde mluvila přeskakovala. Co se outfitů týče, tobě snad sluší všechno a i když boho styl a ani různé overaly apod. nenosím, tobě vážně seknou a hodí se k tobě. Deni.

    OdpovědětVymazat
  8. no, tohle nebyl můj šálek kávy. jednak se mi teda nelíbily ty věci, ale to je každého věc a každého vkus, ale hlavně mě strašně ubíjely Týnky komentáře. myslím, že YouTuber by měl mít projev na určité úrovni a hlavně charisma, ale ona mi přijde jak mluvící panenka. je to krásná holka s pěknými outfity, ale ne do videí. N.

    OdpovědětVymazat
  9. Tynka je asi fajn, ale přidanou hodnotu jejich komentářů jsem nezaznamenala.
    Trošku overalova a strapcova obsese, ale většina kousku se mi líbí. Sluší Ti všechny, jsem zvědavá, jestli je zvládnes vynosit ;-)!
    Vlasy jsou bozi, copy se mi hrozné líbí a líčení je také nádherné!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Komentáře od Tynky mi přišli nezajímavé, možná to bylo i přílišnou shodou vašeho vkusu, ale znělo to neskutečně monotoně, vše pěkné - u všeho pochválila postavu a vzor. Škoda, že alespoň nevypíchla chyby v šití, které jsou patrné i z fotografie, případně víc nezhodnotila, co se k tobě hodí víc barevně atd.
    Poměrně nepříjemná byla i viditelně horší kvalita videa, když hovořila Týnka.
    Za mě jsou lepší videa, kde představuješ nově koupené věci jen ty sama.

    Mám ještě jednu otázku, nemohla by si přidávat více videii bez umělých řas? Samozřejmě, že oči jsou díky tomu výraznější, ale někdy je to až přiliš. Myslím, že většina žen nenosí běžně umělé řasy a je škoda, že nedemonstruješ trochu více i svou přirozenou krásu, pěkné oči máš i bez toho

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Péťo. To je teda věcí, divím se, že to všecko unosíš ;) Některé věci se mi líbily moc a některé méně. Je to vše o vkudu, já třeba nemám ráda moc kanýrky, volánky, střapečky apod., ale to je prostě každého vkus. Celkově se mi tvůj styl ale líbí, třeba minulý outfit s bílou tunikou a riflemi byl boží. Někdy si říkám, že je škoda, že nemáš velikost 40 - 42, hrozně by mě zajímalo, jak bys chodila oblíkaná, kdybys nebyla vyloženě štíhlá a co bys nám, které mají trochu zadek, prsa, boky a tak, poradila :)
    Týnku neznám,nepatří mezi blogerky, které sleduju. Mně by se víc líbila nějaká tvá spolupráce s Hanny Brokolicí,Škodulkou nebo Getthelouk....

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, jenom ne getthelouk! Podívala jsem se na pár jejích videí a pokud bych si kupovala to, co vychvalovala, tak bych neměla ani na nájem. Všechno drahé, nejlépe ze Sephory. Zajímalo by mě, jestli si na tu kosmetiku vydělává sama nebo jestli má bohatého tatínka. Navíc se tváří jak ředitelka zeměkoule.

      Vymazat
    2. Ano, to máš pravdu, tohle je věc, která mi často taky vadí, ta spousta neuvěřitelně předražené kosmetiky ze Sephory apod. Já mám nejradši Klárku Škodulku, je to normální holka jako většina z nás a zároveň má i rozum. Teď, když tak čtu ty komentáře, vidím, že většina má podobný názor, s tou Týnkou to byl fakt přešlap, působí strašně naivně a hloupě. A myslím, že kdyby jí Péťa dala 100 fotek oblečení, tak nám je všecky popíše, i když je vidíme a nakonec řekne, jak strašně se jí to líbí....

      Vymazat
  12. Hm, bohužel musím souhlasit s kritikou Týnky. Přijde mi docela hloupá, mrzí mě, že to musím napsat, ale tomu videu spíš ubližuje, než že by mu dodala nějakou hodnotu. Tvoje oblečení jde naprosto mimo mě, radši mám tutoriály na líčení nebo blogerku a drogerku (tu úplně miluju) než outfit posty, ale přesto se i na videa o oblečení ráda podívám. Tentokrát to ale bylo docela utrpení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou, bohužel. Videa od Peti mám moc ráda, ale Týnka tohle video poslala do outu. Pustila jsem si pár videí Týny a je to docela šílenost. Holčina pěkná, ale dost hloupá. Nemyslím si, že to je nevhodná kritika, její projev, prezentace a pohled na věc je prostě fakt zlý.

      Vymazat
  13. Zajímavé video, většinou odnesu si poučení nebo inspiraci. Také miluji kanýrky, krajky, vše ženské, i když v jiném stylu. Tentokrát to však je pro mě alarmující informace, co ti e-shop vlastně poslal... ten bílý pruhovaný overal je naprostý propadák z krejčovské maturity, pruhy nejsou zejména na předním díle sesazeny, práce je odbytá a sama říkáš, že materiál nic moc...Zajímavé je, že modelka na fotografii má pruhy sesazené na předním i zadním díle... a zákazníkovi pošlou takový šunt. Oděvy trpí neprofesionálním zpracováním, nedbají na raport vzoru, zakončení lemu se kroutí, atd... Škoda peněz i práce.

    OdpovědětVymazat
  14. Hezký nápad, ale přijde mi, že slečna byla z toho všeho zbytečně nervózní, nevím teda, zda to bylo nervozitou, ale čekala jsem, že bude popisovat, jak se jí oblečení líbí na tobě, jaký je její dojem z toho, jak ti padne střih, jak ti celkově model sluší či pasuje.. Místo toho spíše popisovala přímo ten model, což je celkem zbytečné, když jsme ho všichni viděly ve videu, že:) Ale snaha byla, zajímavé video.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peťo, video som si moc užila a nakúpila si si krásne veci. Súhlasím tu s ostatnými komentármi, že Tynkyne komentovanie vlastne ani nebolo potrebné, hovorila stále to isté dookola. Je to veľmi pekná baba ale nemalo to pre mňa žiadny prínos. Tiež by som uvítala spoluprácu s niekým iným, kto má trochu väčší prehľad a lepšie vyjadrovacie schopnosti.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Péťo,

    Nemůžu neokomentovat :P Video super! Jak už tu několikrát padlo, Týnka je nádherná holka, ale nesleduji její blog takže o ni nic nevím. Bohužel její vyjadřování je úděsné a ještě v jednom videu s tebou je to jak nebe a dudy. Určitě je těžké se vyjadřovat na video ale i tak se lze připravit a Týnky komentáře byly k ničemu , protože to že seš hubená a sluší ti to tak to víme všechny. Trochu jsem od toho očekávala víc( třeba i nějaký vtipný komentář), ale každopádně nápad skvělý! Těším se až budeš komentovat ty její kousky a obdivuji kolik času a energie máš právě s těmito hauly protože převlékat se milionkrát a natáčet nebo fotit každý outfit zvlášť musí být masakr:D!

    Lůca:)

    OdpovědětVymazat
  17. Je to trapná mladá slečna.Už nikdy více.Andrea

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peťulo,
    tak i já se přidám k názoru ostatních, bohužel monotónní mluva, a nepřínosné komentáře Týnky mě taky nezaujaly. Fakt je ten, že ji neznám a nelseduji, ale bohužel asi ani nebudu. Přijde mi taková bez života, bez šťávy, to tvoje komentáře mají š´távu a šmrnc, jsou plné života, jako ty. Tak asi tak.

    OdpovědětVymazat
  19. Tynka je fakt nadherna, ale jak uz se psalo v komentarich vys, take bych privitala nekoho vic od rany, treba i lehkou kritiku, s cim by ona na Tvem miste ty veci kombinovala, kvalitu obleceni atd.. Mne je tedy i prijemne jeji vyjadrovani a hlas, ovsem na Tvuj primo profesionalni projev jeste nema. Je to mlada slecna, urcite jde i o praxi a zkusenosti.
    Na vas obe je radost koukat, krasne vlasy, super postavicky, prekrasne obliceje..
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  20. Super nápad. Můj styl to uplně není, dá se říct, že skoro u ničeho, ale Tobě to sluší moc. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Bohuzel se musim pripojit k negativnimu hodnoceni. Komentare Tynky byly opravdu nezajimave a jednotvarne, dokonce bych rekla na obtiz. Nada

    OdpovědětVymazat
  22. nemôžem sa neopýtať - kde toto všetko bude príčetná žena 30+ (bez ohľadu na štíhlu postavu) nosiť? samozrejme, aj ja mám kôpku oblečenia na dovolenku, ale nenavliekla by som si to na seba nikde inde ako v tureckom rezorte, aj to nie na večeru. všetko to vyzerá ako šatočky pre dievčatko - a tých máte aj tak dosť. na čo bol tento nákup dobrý? necítite to tak, že ako dozrievate ako osobnosť, by mal dozrievať aj Váš vkus? a rozhodne tým nemyslím, že nemáte nosiť mini a šortky a podobné veci. len proste by to oblečenie malo mať nejakú kvalitu, vyjadrovať štýl a osobnosť nositeľky. pretože neverím tomu, že Vy ste rovnako lacná a povrchná ako tie čínske handry. je to škoda, po tom, ako ste si ostrihali vlasy, myslela som si, že sa blog niekde posunie, bude sofistikovanejší, možno si získa aj iný typ čitateľa ale to, čo vidím, je zas len lacné oblečenie, desivé umelé vlasy a mihalnice. viktoria

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si najdi blog s příčetnější autorkou a neotravuj tady, moja.

      Vymazat
    2. Jak jsem říkala, jsou to kousky na dovolenou k moři, na doma, když je vedro atd., stačí poslouchat ;), neříkala jsem, že je to bůhvíjaká kvalita a že bych si to vzala do práce nebo prac. schůzku.

      Vymazat
    3. Jenže jsou lidi, kterým sluší i pytel a mohou si toto vše vzít kamkoliv, jsou to osobnosti, a to jsi ty Peťule. A pak ať si každý nosí co chce a kam che, je to jeho právo.

      Vymazat
  23. Ahoj Péťo,
    přidávám se k názoru, že nechápu, k čemu tolik stejných hadříků a ještě v pokulhávající kvalitě a střizích vhodných maximálně pro velice mladé slečny, které ke všemu nemají žádné křivky. Nene, se svými 55kg si nepřipadám jako zapšklá koule, ale vzít si na sebe něco, co místo jakéhokoli tvarování má jen v pase gumu nebo provázek, připadám si tak. Je mi 30 a nemám v práci dresscode, ale tohle si neumím představit, že bych kdy unosila.
    Souhlasím s názorem víše, že jsem doufala, že se Tvůj styl posune směrem k dražším x kvalitnějším x unositelnějším x zajímavějším x prostě jiným věcem, vhodných a využitelnějších pro “starší“ ženy a dívky. Zatím, i v návaznosti na tebou vybranou spolupráci s Týnkou, je to spíše posun k mladším slečnám.
    Proti Týnce vůbec nic nemám. Není to prostě jen moje věková a stylová kategorie. Mně by zaujal názor třeba Ady z módního pekla, místo poslouchání toho samého od Týnky pořád dokola ;o)))
    Ale abych jen nekritizovala, jak je pro mě celé video zcela neinspirativní (a přiznávám se, že jsem jej hodně posunovala a nedokoukala ani do konce ). Líbí se mi ten nápad – pořídíš si nové věci, nebo sestavíš nějaké outfity, a někdo jiný, Ti to zhodnotí. Jen bych příště volila schválně někoho s trochu jiným vkusem (co třeba Iva - http://www.mademoiselleiva.com/ ). A třeba to nemusí být ani žádná známá beauty – fashion bloggerka …
    Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen ne Adu, ta sama vypadá jako by vylezla z kontejneru a její vkus je strašný. A proč by asi tak měla dělat Petra jen tak reklamu nějaké neznámé blogerce?

      Vymazat
    2. Pokud umíš číst, nenapsala jsem, že MUSÍ dělat někomu reklamu a přečti si názory výše, ani Týnuš řada lidí nezná ... Chtěla bych vidět, jak vypadáš ty ;o)
      Šárka

      Vymazat
    3. I když v nějakých ohledech s vámi souhlasím, tak si myslím, že Petra nikdy neříkala a ani nenaznačovala, že by se její šatník měl posouvat k dražším kouskům. Myslím si, že by ani většina divaček takový posun neuvítala. Z komentářů je vždy znát, že levnou módu většina vítá všemi deseti. Je jasné, že cena bude úměrná kvalitě, ale jde o to obléct se pěkně s ohledem na finance. Zda je Petino oblečení vkusné, na to už může každý pohlížet sám.

      Vymazat
    4. Radsej menej kuskov, ale pouzitelnych niekolko rokov.....vacsina z tychto bude buduci rok, davno v zapomenutych vodach, kedze su to cisto "trendove" zalezitosti.
      Hmm, v niektorom videu som zaznamenala nieco o ukonceni spoluprace s cinskymi shopmi....rozhodne to tak teda nevyzera...

      Vymazat
  24. Petruško, mám pro tebe malý tip. Pod to krátké tričko s třásínkama by mnohem lépe sedl takový ten podprsenový pás a ne obyč podprda...mimochodem,vše ti sedí naprosto perfetně! :) ještě mám malý dotaz, máš problém s tím když ti mladší fanynky tikají? mě je třeba 21,tak kdyby ti to (Vám) náhodou vadilo :)) Díky Terez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zerez, vůbec ne, naopak tykání je super, přece si tu nebudeme vykat :). Jojo, to já nebudu nosit takhle s podprsenkou, mám pod to černý bandeau pás, jen jsem vám to ukazovala, ven bych tak v tom nešla :).

      Vymazat
    2. já si to myslela,jen kdyby nááááhodou:)) a děkuju za odpověď, měj se krásně, T

      Vymazat
  25. Čauky Peťuš ...musím povedať, že fakt vydarené video :) Veľmi krásna si tu :) Spolupráca s Týnkou- fajn nápad, to sa mi páči, ale mi príde nudná, nezáživná, neskúsená,.. nehodí sa mi to, aby Tebe nejak hodnotila videa, vobec nie ste rovnocenné... ty si nekde daleko vyššie a je to veľmi z toho videa cítiť a poznať :P...Ale samozrejme je to krásna mladá slečna, pozrela som aj jej video kde komentuješ :) Avšak z Teba je cítiť aj vnútorná krása a to všetko čo k nej patrí, si skúsená, vyrovnaná, sebavedomá, zábavná, pohotová a fest milá a neskutočná energia z Teba ide :) a toto všetko a mnoho iného je na Tebe to krásne okrem zovňajšku..čo sa týka oblečenia, tak to ti neskutočne pristane, to musí videt každý, mne sa najviac páči ten biely komplet s fialovými kvetmi- neskutočne krásny, jemný, romantický, a zároveň sexy.... :) A že kde to bude príčetná žena 30 plus nosiť a že to nevynosí, a načo bol tento nákup dobrý?????????? tak toto ma dostalo :D nech to nosí kde Peťa uzná za vhodné, keby sa aj na dovolenke 10 krát prezliekla, alebo šla v tom na výlet alebo si to v živote na seba už neobliekla, čo koho do toho??? :P... nechcete náhodou Pete diktovať koľko ma nakupovať, čo a kde má nosiť ? :O..... je tu veľa inšpirácií pre mladé holky/ holky s rovnakým vkusom a o to na blogu ide predsa :) Kto má uplne iný vkus tak asi ťažko mu Peťa vyhovie...nedá sa vyhovieť všetkým, ved sa inšpirujte inde a hotovo :) . Podla mna Ti to Peti neskutočne pristane, si nádherná ženská, to že si niektoré 30 neoblečú, neznamená,že si to všeoobecne 30 na seba nemožu dať....ženy prestante už riešiť vek,akokeby mala 70 a nezávidte! .Ber,to ako obdiv, že vyzeráš tak mladučko :)
    komu sa to nepáči, nech nepozerá, všetci budeme spokojní a to je hlavné :)
    Maj sa krásne :)
    Ivka

    OdpovědětVymazat
  26. když dva dělají totéž, není to vždy totéž, to je asi to co k tomuto videu chci říci.........

    OdpovědětVymazat
  27. Cez obrazovku sa mi všetky tie kúsky páčia a obliekla by som si ich, hoci mám 30. Akurát by som si nevedela ospravedliť sama pred sebou, že raz verejne poviem, že ukončujem všetky tieto (prepáčte, ale pre mňa smiešne) spolupráce, a potom tvrdiť, že všetky maily s ponukami ani nečítam a mažem, no práve túto (so 150 dolármi) som si pozrela a chcela som vedieť, čo to bude. Čo by to asi tak mohlo byť? Ono je mi to v podstate jedno, kto si čo kupuje, či a kde to nosí. Viem, že ja by som nebola schopná kupovať si kopu takýchto lacných harabúrd. Mám rada hru s módou - premyslene nakupovať a budovať šatník, mať svoj štýl. Nejako mi uniká pointa počuť od úspešnej dospelej ženy vyjadrenia typu "toto leto sa mi páčia muchotrávky, tak som si musela zaobstarať muchotrávkový šatník". Nesprávna inšpirácia pre mladé dievčatá.

    OdpovědětVymazat
  28. skvělý nápad, holky! :) a velká poklona Tobě, Péťo, nádherné letní kousky.

    OdpovědětVymazat
  29. Nápad na spoločne video hodnotím velmi kladne, je to prijemne oživenie :) Bohužiaľ ale aj mne pride vyber slečny Tinky uplne tragicky. Svojim prejavom pôsobí velmi jednoducho, afektovane, umelo a nudne. Slečna by mala viac čítať a popracovať na svojej slovnej zásobe. Ale to snad pride vekom :) Rozhodne Tinka nie je šálka mojej kávy :) Dakujem za inšpiratívne voľnočasové outfity, velkost XS je presne ta moja, takze vzdy ma zaujme nejaký ten nápad :) Katka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!