Střípky z #PLHziajatrip #TheLovelyhairsontrip + OOTD

by - 10 srpna

Krásný pondělní podvečer vám všem,

pokud sledujete můj Instagram a Facebook, jistě vám neuniklo, že jsme ve čtvrtek vyjeli do Polska. Pozvala nás tam s Mírou značka Ziaja a tak jsme mohli v Gdaňsku strávit 2 úžasné dny a 3 noci.
Protože uvidíte ještě dva celé vlogy z našeho pobytu, nebudu se dnes o všem rozepisovat do podrobna a nechám za sebe mluvit převážně fotografie.
Celý výlet byl však naprosto úžasný a mám z něj skvělé dojmy. Měli jsme zajištěný překrásný hotel Grand Cru přímo v centru Gdaňsku a až vám ve vlogu ukáži, jaké jsme tam měli snídaně, budete se olizovat až za ušima. To bych si nechala líbit pořád! V hotelu byl velmi milý a ochotný personál a strategické umístění v centru města skýtalo velkou výhodu, všude jsme byli pěšky za chviličku a navíc jsme měli blízko promenádu kolem mořského kanálu.
V pátek jsme navšítivili továrnu Ziaja v Kolbudech, které jsou kousíček od Gdaňsku a prošli všechny její části včetně laboratoří, plnící linky a skladů. Po prohlídce továrny jsme navštívili pana prezidenta Zenona Ziaju přímo v centrále Ziaji v Gdaňsku a já jsem měla tu nesmírnou čest vést s ním pro vás rozhovor. Pan Zenon byl velmi ochotný, vtipný a milý a přestože je velmi vytížený, odpovídal na mé všetečné otázky a celou dobu se usmíval. Je každoročně oceňován jako jeden z 10 nejúspěšnějších Poláků, takže být v jeho přítomnosti a moci se ho zeptat na to, jak se svou značkou začínal, byla obrovská inspirace a moc si toho vážím. Setkání s takovými lidmi člověka vždy obohatí!
Odpoledne jsme pak navštívili obchůdek Ziaja v centu města, kde jsem okoukla nové produkty a v sobotu si je pak došla koupit ( #bloggerproblems ☺). Poté už jsme měli asi 3/4 hodinky na to, abychom se upravili a vydali se na slavnostní večeři s Lidií Ziaja, snachou pana Zenona. Lidia pracuje ve společnosti jako manažer exportu a je to velice elegantní a usměvavá dáma. Moc hezky jsme si popovídali a bavili se o všem možném, kromě Ziaji jsme probrali i jižní Čechy, kam by se moc ráda podívala, především do Českého Krumlova, hady ☺, horké léto, Sopoty, Gdaňsk a blogování. Výborná večeře byla skvělou tečkou za úžasným dnem, který jsme si v Polsku užili.

Návštěva laboratoří byla velice zábavná a poučná, dívat se, jak vše vzniká bylo něco neuvěřitelného. Zvláště mě překvapilo, že v Ziaje testují v různých tepelných podmínkách nejen samotné výrobky, ale také jejich obaly a karton, ve kterém se vše převáží, aby zboží dorazilo ok.

Takhle vypadá ten obávaný silikon, je ho však několik druhů a některé z nich mají za úkol usnadnit vstřebatelnost krémů, jiné zase plet vyhladí. Ne vždy a všude se samozřejmě přidávají, ale já jsem ho chtěla vidět ☺.

  Laboratoře...

Každý výrobek má svou specifickou vůni.....
Do některých prostor pustili výjimečně jen mě....
Balící linka


Sledovat jak to všechno šlape byla pohádka!

Nechala jsem si udělat i analýzu pleti přístrojem, na který se možná budeme moci těšit i u nás....


Expedice ze skladů, ročně je to kolem 60 milionů kusů....

Továrna je nová a krásná



V obchůdku, ty znáte i od nás, ať už v Praze, Zlíně, Olomouci nebo mém milovaném Jindřichově Hradci.....
Celkově v Ziaje vyrábí necelou tisícovku druhů produktů

S panem Zenonem, který pro vás vlastnoručně podepsal balíčky do soutěže ♥, nebojte se, mysleli jsme na vás a výběr produktů se vám určitě bude líbit! 
 
  
 Na výborné večeři


Gdaňsk v noci žije!
V sobotu jsme měli volný den a tak jsme se s Mírou rozhodli, že se stavíme v obchůdku pro nějakou tu kosmetiku, co jsem si koupila uvidíte ve vlogu, koupíme si oběd a pak vyrazíme do Sopot. Sopoty jsou lázeňským městem a součástí trojměstí Gdaňsk, Sopot, Gdynia ležícího na pobřeží Baltu. Aglomerace má dohromady kolem 750tis. obyvatel a je nejbohatší oblastí Polska. Moc se nám tam líbilo, ale bylo tam opravdu hodně lidí, na pláži hlava na hlavě a moře se mi nezdálo moc čisté, takže jsme se nakonec nevykoupali. Navštívili jsme ale centrum a molo.
Večer jsme se pak vypravili do centra Gdaňsku, kde jsme si pochutnali na lokální specialitě Pajda (domácí chléb se škvarky a okurkou), svezli se na obřím ruském kole a dali si výbornou pizzu. Spát jsme šli poměrně brzy, protože v neděli ráno nás čekala 950km cesta domů.

Na mole byla spousta lidí a příjemně to tam foukalo




Selfie na konci mola byla povinností nejen pro nás ☺


Zrovna připlouvala pirátská loď....


Co vám budu povídat, byla to romantika ♥!


Gdaňsk je jedno z nejstarších a největších polských měst, jeho atmosféra vás okouzlí!





Na kanálu kotvilo mnoho lodí, na kterých byly restaurace a hrála živá hudba.


 Vafle miluju! 
 

 Svezli jsme se na ruském kole a měli město jako na dlani! 







A abych dostála jménu beauty blogu, nesmí na závěr chybět outfit z posledního večera. Koupila jsem si tam v HM šaty ve slevě, asi za 120Kč. Moc se mi líbily delší délkou, ale nakonec na fotkách mám pocit, že mým nohám příliš nelichotí, co myslíte? Nejsem si jista, ale zase nechci mít všechny letní šaty v délce do půli stehen.


šaty, náhrdelník - H&M
kabelka - F&F
sandálky - Deichmann




Vlogy a fotky jsem fotila Olympusem PEN EP-l7, který je na cestování naprosto skvělý!

Doufám, že se vám dnešní fotočlánek líbil, zvláště těm, kdo nesledují videa a vy, kdo sledujete i vlogy, těšte se tento týden na dva na našem vlogovacím kanále ♥.

Napadlo mě, že na závěr bych vám mohla dát tip na mých 5 nejoblíbenějších věcí od Ziaji, které si kupuji stále dokola. Líbí se mi totiž, že značka je tak dostupná, má lidové ceny a přitom jejich výrobky jsou skvělé a používám je již několik let! A po návštěvě továrny je mi nyní ještě sympatičtější.



You May Also Like

77 komentářů

  1. Nádherný fotky a článek Peťo, vlastně jako vždy :) Vypadá to báječně, jak továrna, tak laboratoře. Ziaju mám ráda, používám hlavně krém pro mastnou pleť a oční krém na kruhy pod očima. Ziaja patří mezi mé oblíbence :)

    OdpovědětVymazat
  2. Váš muž je vážně slizoun...brrrr...Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak je to velmi sympatický muž ty škarohlíde.:-)

      Vymazat
    2. Přesně tak! Nechápu co to sem leze za lidi. Petrushca

      Vymazat
    3. Hlavně je neuvěřitelně vtipnej a s Peťou se skvěle doplňují :-)

      Vymazat
    4. Ty jo a teď by mĕ teda zajímalo, čím se vyznačuje pravej slizoun? :-D

      Vymazat
    5. Milá Elo, kdyby blbost nadnášela, tak se vznášíte jak holubička!

      Vymazat
    6. Spíš na sebe poutá pozornost...trochu dětinské. Kromě těch radovánek a večeří ho to, zdá se, exkurze moc nebaví. Chlap no...

      Vymazat
  3. Neskutečný! 😊 hned to zvedne nádadu každýmu.. vidět váš příběh a cítit z fotek pokoru, lásku a čistou energii co vyrábí štěstí 👑 .. teď čekam od ZIAJA balíček, teď se těším ještě víc! 😃

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný článek s krásnýma fotkama... :-) Ten jejich krámek, asi bych měla problém jej opustit. Moc se těším na vlog z tohoto výletu :-) Šaty ti moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny članok a fotky. To musel byt super zážitok byť priamo v centre diania. Ja milujem ZIAJA značku a mám veľa výrobkov. Teším sa na súťaž . A ty si bola nádherná a s mužom Vám to moc pristane, ste super pár . 😘❤️

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle je jeden z nejlepsich clanku na tvem blogu, uzasna foto dokumentace, zajimavy pohled do vyroby, tobe to zase vsude moc slusi. Je skvele, ze sis to uzila, musi to dat praci vse dokumentovat, pak u toho doma hodiny sedet a davat to pro nas do kupy, takze me moc tesi, ze sis to uzila a velice moc chvalim zajimavy clanek, supr!

    OdpovědětVymazat
  7. Už se moc těším na vlog. Musel to byt super zážitek. A jakym jazykem jste mluvili? Anglicky nebo Českopolsky? :-D ja mam kamaradku Polku a mluvíme svou reci a presto si rozumime.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anglicky, ale mas pravdu, ze je Polakum rozumet i normalne. S panemZenonem jsme mluvili take anglicky, ale na videu mluvi polsky, meli jsme tam ale i pana Adama, ktery je distributorem pro CR a ten umi skvele česky i polsky a tak pro vas tlumocil.

      Vymazat
    2. Jo, jo v tomhle máme výhodu my Moraváci (ne není to už Ukrajina, jak si někteří hloupí Pražáci myslí) žijící u hranic s Polskem (Opava, Ostrava.... a dál). Od základky jsme sledovali polskou televizi a jejich dabing nám vlezl do krve. Dávali totiž narozdíl od ČT i občas zahraniční filmy americké produkce. Rozumím jim fakt všechno a jsem schopná i komunikovat. Letos jsem to zase prubla v Chorvatsku na pláži, skvěle jsme s Poláky pokecali.Jinak výlet to musel být úžasný, krásné fotky......

      Vymazat
    3. Petřinu angličtinu nechci slyšet. Stačí mi ty gramatické chyby, které napsala na instagramu.

      Vymazat
    4. A je to tu zas, zajímavé, že nejvíce kritizují angličtinu Češi nikdo jiný a to ještě ti, kteří většinou mají sami strašnou výslovnost a umí houby. Já jsem se domluvila naprosto v pohodě a s výslovností nikdo problém neměl, to mají jen anonymové na blogu.....tak nám ty gramatické chyby prosím tě ukaž.

      Vymazat
    5. Tak to si tedy Peťulko vystihla, prostě to tak je, jak se říká "prázdnej sud nejvíc hlučí", chtěla bych tu gramatickou (dramatickou) angličtinářku fakt vidět a slyšet. Svým komentem si mi vyloudila úsměv na tváři, jsi moc chytrá holka. To já si poslechnu moc ráda, i když příliš tímto jazykem bohužel nevládnu.

      Vymazat
    6. Přesně, rodilí mluvčí si váží, když se druzí lidé snaží angličtinu používat, a je pro ně důležitější, že se s člověkem nějak domluví. Nepočítají chyby. Jestli chceš, Petro, já ti sem ty chyby, které ten negativista myslí, vypíšu (čistě jen pro tvůj zájem), ale jak říkám, mít stoprocentní gramatiku není to nejdůležitější. Koneckonců i Američané takové chyby dělají.

      Vymazat
    7. To budu jedině ráda, díky :).

      Vymazat
    8. Ja Petry anglictinu slysela a je vyborna. A jak ja rikam : Co mi neni rovno, po tom je mi ho..o.
      Kloboul dolu ze si Petra zachovava uroven a klid...

      Vymazat
    9. OK, prosím vás, nechci tady ale nikoho povýšeně poučovat, protože nemám patent na AJ.
      U fotky s panem Ziajou:
      - such AN honour - (AN před samohláskami, A před souhláskami – ale háček je v tom, že se myslí před vyslovovanými souhl. a samohl., honour se čte vlastně s ó na začátku, což je samohl.)
      - he is A very nice person (chybějící člen)
      - A wonderful experience (tady záleží, jestli myslíš zážitek, nebo zkušenost - mnohdy ale člověk myslí tak nějak oboje, že - se členem, pokud myslíme zážitek – zážitky jsou počitatelné a dají se případně použít s "eskovou" koncovkou pro vyjádření plurálu, bez členu, pokud myslíme zkušenost, ta je nepočitatelná a slovo zůstává ve stejném tvaru, ať už myslíme zkušenost či zkušenosti)
      A teď můžete hádat, jaké je mé povolání? :-) Trošku profesní deformace, no. Snad ti to, Petro, pomůže. A ještě jedna věc - ten obsah, tedy to, co jsi vlastně chtěla sdělit, je krásně zformulovaný a to je asi to hlavní.

      Vymazat
    10. A kdo jiný než Češi by měl kritizovat, když nikdo jiný než Češi tvůj blog číst nemůže? Já mluvím na rozdíl od tebe plynně pěti jazyky, protože kvůli zaměstnání se často stěhuji. Takže prosím věř mi, že já strašnou výslovnost nemám a chyby nedělám. Např. jsi napsala - He is very nice person. Chybí si tam člen,správně mělo být: He is a very nice person.

      Vymazat
    11. Tady je krásně vidět rozdíl, kdo chce pomoci - moc děkuji :) a kdo se tu potřebuje jen holedbat ;).....Pravdou tedy je, že členy neřeším, pro mě je důležité se domluvit, ale alespoň budu vědět pro příště :).

      Vymazat
    12. Jsem starší ročník, angličtinu doháním ve svých 50ti letech po kurzech už 4 roky a musím potvrdit slova Péti - hlavní je, se domluvit ...gramatika sem, gramatika tam... Aj dont spík Ingliš fluently, end maj gremr is dredful, bad Aj láv tu spík Ingliš... :))) Asi takhle.

      Vymazat
    13. Tak kdybys aspoň tolik času kolik věnuješ karvinám věnovala angličtině a sebevzdělávání, kvantitu nahradilo kvalitou a profesionalitou...Ale chápu, že je to stále koníček, pro pár fans...

      Vymazat
    14. A jak víš, že nevěnuje?

      Vymazat
  8. Ahoj Péťo,
    šaty ti sluší, za tu cenu jsou parádní.
    Ta délka je naopak něco nového, moc ti sluší. I když já osobně mám také pocit, že mi více sluší mini nebo maxi, tak délka nad kolena je občas fajn zpestření.
    Je vidět, že jste si výlet užili :)
    Barbora

    OdpovědětVymazat
  9. Nádhera. Z fotek je cítit příjemná atmosféra. Musel to být zážitek. Těším se na videa :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mne moc baví, jak proti silikonu nejvíce lobují dámy se silikonovými implantáty v prsou (nic proti tomu, ať si každý vycpává co chce a čím chce). V těle jim to nevadí,a le na těle ano :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherný výlet Peti, je vidět, že jste si jej s Mírou parádně užili, to se jen tak někomu nepoštěstí prozkoumat Ziaju takhle dopodrobna :) Jinak musím říct, že vám to oběma moc sluší, úplně záříte :)

    New in: July 2015 + GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Krásně napsané i vyfocené:) Město vypadá opravdu krásně, z těch fotek je cítit super atmosféra a opět musím připsat, že ti to mooc slušelo.♥ Hrozně se těším na vlogy! :)))

    OdpovědětVymazat
  13. Přijde mi, že ti fakt ta délka nelichotí, ale myslím, že boty na podpatku to spraví.

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné fotky! Podobný výlet bych brala do francouzského Manosque, domova L'Occitane <3 :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  15. Uzasny a mily clanek! Jde videt, ze jste si to moc uzili :)!

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, moc hezký článek i fotky. Šaty ti podle mě dělají silná lýtka, vic ti sluši kratší :).
    Péťo, chtěla jsem se zeptat, nosiš vůbec žabky nebo pantofle?? Nikdy jsem je u tebe snad neviděla. :) Natálie

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, to je opravdu náhrdelník HM? uplně stejný mají ebay,...atd. .) tedy věrné kopie

    OdpovědětVymazat
  18. Tak tento clanek je top! Cestovani, kosmetika, outfity, fotky ;-) Vsechno super! LV

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné fotky :) Věřím, že sis to tam užila! :) ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné fotky, byla jsem tam když jsem byla malá. Mohla jsem zavzpomínat. Děkuji. Ráda bych se podívala na nějaký rozhovor s majitelem firmy, pokud jsi jej natáčela. Moc se mi líbily rozhovory s fa Ryor a Dermacol. Na šaty v téhle délce nejsem u Tebe zvyklá. Myslím, že Ti sluší více kratší nebo delší. Zcela však chápu, že máš ráda změnu. Šaty jsou velmi hezké, vypadáš v nich velmi hezky žensky (ne jako slečna), což je v pořádku.

    OdpovědětVymazat
  21. K délce šatů - máš k nim placaté sandály s výrazným zavazováním okolo kotníku, tak je pak jasné, že se zdá, že ti nelichotí. ;-) Podle mě je to jen o zvyku. Máš hodně kratších věcí, tak ti delší věc přijde divná.
    Mouni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že na menší postavu, kterou Peti máš, se hodí délka dlaň nad koleno. Do půlky kolena je pro velmi vysoké, často taky působí dost usedle. Možná by ses cítila líp, zkus si je tak našpendlit a podívat se :) :)

      Vymazat
    2. Zkusím, holky, děkuji za rady.

      Vymazat
  22. Dakujem za dalsi skvelý članok! K tym satickam: podľa mna majú dobrú dĺžku a pristanú Ti. Je to len nezvyk z Tvojho pohladu :) ja som rovnako malinká a útla a tiez som si musela na tuto dĺžku trosku zvykať :) Ale teraz sa v nej cítim uz pohodlne, len k nej volím trosku vyššie opätky. :) Katka

    OdpovědětVymazat
  23. Krásné fotky! Já byla před pár lety v Krakově a určitě se do Polska budu ráda vracet. Šaty jsou super, možná by je stačilo zabrat tak o 5 cm a hned by byly pro tvé nožky lichotivější :)) Ziaju jsem si oblíbila už velce dávno, hlavně tělové mléko s kozou. Také olivová nebo pomerančová řada je super. Jejich produkty nádherně voní!

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti, super článek. Máte moc krásné fotky! Město vypadá hezky. Moc ti to sluší a jste s Mírou nej dvojka! Těším se na vlogy. Mohla by jsi uděla video líčení s každou značkou zvlášť? Jako Loreal, Rimmel...atd. Petrushca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, s Rimmel právě plánuji one brand tutorial :)

      Vymazat
  25. Krásné fotky, výlet jste si museli moc užít :) Už se těším na videa a rozhovor. A určitě jsi mě navnadila na ten přístroj, co jsi zkoušela, pokud to bude u nás, taky bych určitě šla. Jinak co se týče šatů, přijde mi, že ti ta délka moc nelichotí. Normálně máš krásné dlouhé hubené nohy a tady mi přijde, že ti je ty šaty opticky zkrátily a lýtka vypadají macatější.

    OdpovědětVymazat
  26. Péťo fotky nemají chybu... V Ziaje to musela být paráda, krém s kozím mlékem chci už dlouho vyzkoušet, musím si ho pořídit... :D

    OdpovědětVymazat
  27. Fotky úžasný, ale už se moc těším na vlog :-) Ziaju mám v plánu vyzkoušet už delší dobu :-) Šaty mi tou délkou k tobě moc nesedí, vzor krásný, ale dělají ti trošku tlusčí nohy, promiň :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a není se zač omlouvat, já si to také myslím.

      Vymazat
  28. Ziaja v priamom prenose musela byt velmi velmi zaujimava. Hlavne vidiet cely sortiment a niektore casti vyroby. Momentalne od nich skusam par veci, zatial neviem uplne zhodnotit, ale zatial sa mi paci. Skoda, ze u nas na Slovensku maju svoju predajnu iba v Kosiciach, v Bratislava nie, takze obcas na nieco natrafis, ale len velmi obmedzene.
    Co sa tyka siat, je to u Teba trosku nezvyk :-). Dlzka vobec nie je zla, ale chce to topanky na opatku a potom to podla mna bude super.
    Krasne fotky, trosku sa vam obcas krutia domceky ;-) ale chapem, siroke ohnisko to robi.

    OdpovědětVymazat
  29. Dufam, ze bude recenzia na nove Ziaja veci.

    OdpovědětVymazat
  30. Péťo, Tvůj blog sleduji hodně často, vlastně jsem se prostřednictvím Tvého blogu, dostala k blogům jako takovým :-). Na blogu je vidět, jak moc tě to baví a upřímně Vám s Mírou závidím - v dobrém, samozřejmě - jak jste spolu rádi. A taky jaké má Míra pochopení pro shopping :-). Návštěva v továrně musela být ohromný zážitek. My jsme teď strávili překrásnou dovolenou v Třeboni, mimo jiné jsme si udělali výlet do Jindřichova Hradce a cíleně do prodejny Ziaja. No velkou tašku mi přitel odtamtud nesl :-D. Samozřejmě jsem začala petrželkovým krémem :-D Užívejte s Mírou krásné léto. Katka

    OdpovědětVymazat
  31. Gdaňsk vypadá fakt hezky! těším se na další články nebo videa :) Šaty by byly pěkné, ale chtěly by o kousek zabrat, jak ti končí na kolenou, tak to opravdu nevypadá nejlíp (a ty máš přitom štíhlé nohy!). Každopádně takovýhle styl ti sluší, jen tak dál, určitě je vynosíš víc než různé ty asijské sety.

    OdpovědětVymazat
  32. Na všech fotkách vypadáš jako panenka :) Z fotek jde cítit velká energie a o to víc se těším na vlog ! Krásné ( i pracovní) prázdniny !♥
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  33. Šilene vam to tady sluší, hlavne tobe Peto! krása ♥ uzasne fotky, museli jste si to moc uzit!

    OdpovědětVymazat
  34. Peťo nevím jak to děláš, ale s každým tvým příspěvkem se mi zdáš hezčí a hezčí (ne že by ti to dřív neslušelo, ale tohle je bomba! ). Moc ti závidím tu návštěvu továrny, Ziaju moc ráda používám a i když kosmetice nerozumím tak dopodrobna jako ty, podívat bych se jela hned. Doufám že podobných příležitostí budeš mít víc, ať se můžu dívat na co nejvíc vlogů :) Jinak krásné léto :)

    OdpovědětVymazat
  35. Péťo, fotky máte krásný, asi sis to tam opravdu užila, závidím :) Od Ziaji jsem toho zatím moc nevyzkoušela, ale měla jsem krém na obličej a tělové mléko a obojí mi sedlo. Ale nemůžu se vynadívat na Tvoje líčení, vypadá tak nějak přirozeně, nic extra barevnýho, ale strašně moc Ti to sluší, já se vyloženě kochám. Bylo tohle líčení v nějakém Tvém videu..nebo bude? ..Já si vždycky říkám, že to vypadá jednoduše, ale nikdy bez videa nic kloudnýho nevytvořím :)
    J.

    OdpovědětVymazat
  36. Krásný článek! Tahle značka je mi moc sympatická :) eL.

    OdpovědětVymazat
  37. Jůůůů, já tušila, že pojedeš do Ziaji, jak jsi někde říkala, že jedeš do Polska. Těším se moc na video!

    OdpovědětVymazat
  38. Tyjo ty jsi nádherná :-) ta první fotka je dokonalá :-))

    OdpovědětVymazat
  39. Po očním krému od Ziaji mi začaly padat řasy, po hydratačním krému na obličej jsem měla pleť hrozně vysušenou. Takže za mě tato značka kosmetiky rozhodně ne. :(

    OdpovědětVymazat
  40. Těším se na vlogy :-)
    Pan Ziaja mi připomíná Jana Přeučila :-D
    Šaty jsou moc pěkné, ale máš pravdu, potřebovaly by trochu zkrátit, nejsou moc lichotivé. Do půli stehen být nemusí, ale kousek by to chtělo.

    OdpovědětVymazat
  41. Jééé, tak nejsem jediná, kdo v něm vidí Přeučila..a já si myslela, že jsem blázen či co :D..nějaká podoba tam je

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Péťo, moc hezký článek a fotky jsou naprosto úžasný. Mám ráda focení a vždy se mi tvoje/Vaše finální úprava líbí a to nemluvím pouze o fotkách, ale o celkovém vzhledu a tvůj blog (tedy nejen blog) na mě působí velmi profesionálně a jsem z toho nadšená. Ovšem fotky v dnešním článku na mě udělaly ohromný dojem a hned bych se taky vydala někam na cestu :) Fotky jsou úžasný a už se nemůžu dočkat dalších informací z Vašeho výletu a samotnému přiblížení značce. Těším se jak malý dítě na Vánoce :D
    Co se týče zmíněných šatů, také bych se spíše přikláněla k pár cm méně, ale i tak jsou hezké a zase je to něco jiného ;)
    PavlinkaPful

    OdpovědětVymazat
  43. Nádherně zpracovaný článek prolínající se fotkami. Z fotek je vidět, že jste si pobyt oba užili. Musíš mít ted zážitek na celý život. :) Těším se na vlogy! :) Já zkoušela zatím jen opalovací krém.
    Dendy

    OdpovědětVymazat
  44. Petro ty šaty jsou super a náramně ti sluší. Vyzkoušej k nim boty na klínku s páskem přes patu, nožky budou opět sexy a bude se ti pohodlně chodit. To špinavé moře mne zklamalo, plánovala jsem tam za rok dovolenou i s koupáním. No a teď nevím, nevím. Vše nejlepší k pondělnímu svátku. E.

    OdpovědětVymazat
  45. Zdravím Peti, jste krásný pár :) čím jste starší, tím jste hezčí a vyzařuje z Vás pohoda a štěstí :) ovšem na těch fotkách vypadáš na 25 :), ten drdol je cool i líčení Ti svědčí!!! Opravdu krása a Míra je zlatej muž. Mějte se hezky. Terez

    OdpovědětVymazat
  46. Jak se jmenuje ten Olympus? Nema to byt E-PL7?

    OdpovědětVymazat
  47. Peti, moc ti to na fotkách sluší :-) A článek se ti povedl.
    Pan Ziaja na mě působí hodně sečtěle a sympaticky, jsem zvědavá na rozhovor.

    OdpovědětVymazat
  48. Jeeej tak to musel byt super zazitok. Znacku Ziaja zboznujem a je super vidiet to trochu aj z tej druhej strany, ako sa to vsetko vyraba a tak ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  49. Ten náhrdelník je úžasný *INLOVE* :)Vendy

    OdpovědětVymazat
  50. hrozně moc vám tona fotkách sluší :)super článek ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!