2x OOTD - zaostřeno na šortky | Fashion battle

by - 05 srpna

Krásnou středu vám všem,

 
občas mám z vašich ohlasů pocit, že si myslíte, že pořád chodím načesaná, nalíčená s umělými vějíři řas a v podpatcích. Mnoho lidí si však neuvědomuje, že to, co vám ukazuji je jen malá část mého života a že přesto, že vám ukáži něco ze soukromí, neznamená to, že o mně víte všechno a rozhodně byste z toho neměli dělat závěry. Věřím, že většině lidí je tohle jasné a podivují se nad tím, proč to vlastně píši, ale bohužel z některých reakcí soudím, že to některým zas až tak jasné není ☺. To by bylo jen tak na úvod, protože dnešní outfity budou opravdu pohodové, volnočasové, nic "fancy", ale něco, co běžně nosím v létě, když jedeme třeba na výlet.
Pokud vím, že budu hodně sedět v autě nebo cestovat, chodit a podobně, rozhodně vždycky volím tenisky a šortky, je to pro mně nejpohodlnější varianta a mám doma několikery, ať už džínové, plátěné, krajkové nebo volné lehoučké květinové.
Vždycky se snažím obyčejný outfit rozsvítit nějakým zajímavým prvkem nebo třeba tričkem, či vzorem.
 
První outfit jste již mohli vidět ve vlogu z natáčení pro DM drogerii. Tyhle džínové šortky mám už několik let, kupovala jsem si je v New Yorkeru a stále bezvadně slouží a na blogu jste je mohli spatřit hojně i v minulých letech. Tentokrát jsem je doplnila tričkem s nápisem (bae = baby, kamarádka, boo, parťák, sweetie a podobně, někdo důležitý before anyone else) a bílými Superstary. Makeup je od Lukáše Kimličky  na rtech mám 107 Kate od Rimmel .
 
Druhý look jsem také měla na výletě a taktéž ho uvidíte i na vlogu, který mám již sestřihaný, ale ještě není online, bude koncem týdne ☺, ať vás těmi videi nepřehlcuji, protože v pátek si dáme Lovely Top 10. Kraťásky s puntíky jsou mé oblíbené, kupovala jsem si je vloni ve slevách v Ann Christine a zamilovala jsem se do nich na první pohled, nejenže dělají hezký vypouklý zadek, ale navíc jsou skvěle pohodlné a kombinovatelné. Já jsem je tentokrát doplnila jednoduše bílým tričkem a teniskami a i makeup jsem volila zcela jednoduchý, jaký nosím běžně - tedy nude.
 
Oba outfity tedy byly maximálně pohodlné a cítila jsem se v nich fajn, pro vás mám ale dnes úkol, ráda bych, abychom si dali takový battle a abyste mi napsali, který look se vám líbí více a proč a jaký střih šortek nejraději nosíte, napište mi do komentářů ♥.




Outfit č. 1
boty - Adidas Superstar
kraťasy - New Yorker
košile - H&M
tričko - Walktrendy
kabelka - ? asi Persunmall
brýle - Tom Ford (zapůjčeno z Originalnibryle.cz )

Outfit č. 2
boty, tričko - H&M
šortky - Ann Christine
kabelka - F&F
brýle - Takko








 

You May Also Like

54 komentářů

  1. Ahojky tak me se asi vice libi outfit c.1...libi se mi ty dzinove kratasy sladene stou kosily, to je upe super 😊ale zas se mi vic libi to tricko s outfitu c.2 😀 jinak oba outfity jsou super na leto...a strasne se mi libi vlasky s outfitu 2 mooc ti to slusi 😊 a ja kratasy nenosim😆 miluju leginy 😀 mej se hezky Verča

    OdpovědětVymazat
  2. Když battle, tak battle :D Za mě jednoznačně outfit číslo jedna. přijde mi pohodovější, pohodlnější a tak nějak víc šik, druhý mi přijde takový obyčejný, ničím nezajímavý. Nicméně líčení a i účes se mi více líbí u outfitu druhého. A ještě něco - jsi strašně krásná!!! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,viac sa mi páči prvý outfit,pretože je taký ľahký,jednoduchý ale zároveň niečim veľmi zaujímavý :) Hrozne sa mi páči kombinácia červenej košele so svetlou riflovinou :) alebo už celkovo kombinácia červenej s modrou :) Ja kraťasy nemám rada a preto ich nenosím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Péťo, tak mě se líbí obojí, ale asi bych si vybrala ten druhý outfit :-) Mno, tak, já nejčastěji nosím šortky, které jsem si udělala ze starých jeansů... A nosím je už asi čtvrté léto :-D A to jsem za tu dobu pár kil přibrala, ale jsou flexibilní, takže se mi přizpůsobí :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi blázen! Jak se na to dá vůbec odpovědět? Strašně ti to všude sluší a vyzdvihnout se musí i práce fotografa ;). Fakt pokoukáníčko. Ani po pěti minutách civění se nemůžu rozhodnout, tak z toho vybruslím tím, že napíšu, že ten culík se světlými clipy je úchvatnej! Mimo jiné :D Měj se a záři dál. Peťa

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Péťo, tak za mě určitě outfit č.2, moc hezký. Kraťasy mají krásnou barvu i vzor a dělají ti hezkou postavu. :)
    Já ráda nosím uplejší střih šortek, jako jsou ty puntíkaté :).
    Hezký večer. Natálie :)

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě rozhodně outfit s puntíkovanými kraťásky - je to prostě pěkné, sladěné, milé a máš tam krásné vlasy i makeup. Ale je jasné, že třeba do lesa bys v tom nešla že:-)? To bych zase volila outfit č.1, ovšem bez bílých tenisek,-). Já už si kraťásky bohužel nemůžu dovolit, nemám na to už postavu a asi ani věk, nosím raději třeba kratší sportovní šaty a tenisky. O postavičce, jakou máš ty, už můžu jen snít...to už se mi asi nikdy nepodaří - tak si to užívej!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky, mne sa hrozne moc páčia oba :) ale ten druhý asi o kusok viac :) a prečo? neviem :D je taký uhladenejší,upravenejší, s roztomilými puntíkami( a to ja mozem :D) na viacero príležitostí.. a je to skôr moj vkus, ten prvý je taký rebelskejší, športovní a na to by som musela mať zrovna náladu :D okrem toho, nejak mi tam nesedí ta kabelka :P .....make-up sa mi tiež viac páči ten druhý :)
    Milujem šortky, strihovo tesne pod zadkom, nemám rada tie vychytávky s napol holým zadkom :D
    Maj sa krásne
    Ivka

    OdpovědětVymazat
  9. Za mňa teda jednotka, strašne sa mi páči táto kombinácia. :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Mne se hrozne libi ty puntikate sortky, takze dvojka! Liceni oci se mi taky libi u dvojky, ale zase u jednicky vedou ty vyrazne rty.. Postavu mas cim dal hezci a uplne nadherny nohy!
    Peto, nemohla bys pak udelat video nebo clanek o te Tve charitativni pomoci? Mas obrovske mnozstvi sledovatelu a hlavne zvireci utulky by si zaslouzily vetsi pozornost verejnosti.. Ja s rodinou pravidelne prispivame a pak si kazdy clen vybereme kocicku o vanocich na akci strom splnenych prani. Urcite bys hodne lidi motivovala.
    Hezky den! Lucka

    OdpovědětVymazat
  11. Ten úvod je hrozná trapárna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak proč to čteš?

      Vymazat
    2. Zato tvůj komentář je skvost...

      Vymazat
    3. 13) Abych věděla, o čem Petra píše. To by Tě nenapadlo, viď?

      Vymazat
    4. Mě to přijde jako upřimná zpověď, asi každý jak to chce cítit.

      Vymazat
  12. Ahoj Peti, mě se líbí oba outfity. Miluju tenhle pohodový styl. Moc ti to sluší! Ty puntíkované kraťásky jsou skvělé! Moc ti sluší to ombré a nude líčení ale i to smaragdové ze včerejška. Už se těším na vlog a na lovely top 10. Měj se krásně! Petrushca

    OdpovědětVymazat
  13. Za me rozhodne outfit cislo 1, kdyby u outfitu cislo 2 byly jine kratasky, zvolalila bych ho take, zase kvuli liceni. Mam rada prirozeny typ make upu. :) Jinak krasa jako vzdy :)

    OdpovědětVymazat
  14. oba outfity jsou suprový Peťo!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Oba outfity jsou hrozně super a sluší ti! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Za mě lepší outfit č. 1 - přijde mi víc trendy (sama to nenosím, ale všimla jsem si, že se teď nosí šortky s košilemi zavázanými u pasu). U toho druhého se mi nelíbí ty šortky. Ten vysoký culík s ombre clipy je ale super. Už ve videu se mi děsně líbil.
    Mouni

    OdpovědětVymazat
  17. Já osobně nemám moc ráda trička s potiskem a naopak miluji puntíčky, takže outfit číslo 2 je pro mě jasný favorit! :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Za mě outfit č.1. Ty šortky a ta košile jsou úplně boží jak ty říkáš :D

    OdpovědětVymazat
  19. Peťo, nevím, jestli sis na svou obhajobu vybrala ty správné fotoargumenty. Já si teda volnočasové/výletové outfity představuju úplně jinak (určitě ne s kabelou na předloktí, make-upem od profíka a clip-iny...). To, co se v úvodu snažíš vyvrátit, máš pak na fotkách :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Jednoznačně jsem pro outfit číslo jedna, moc se mi líbí triko a ještě, jak si ho zkombinovala s košilí. Jediné, co by nejdříve vadilo byla kabelka, ale nakonec se mi zalíbila k outfitu, dělá to pěkný kontrast. Jinak já šortky nenosím, nemám na to nohy...:) Ale mám ráda boyfriend shorts (ohrnuté těsně nad kolena)

    OdpovědětVymazat
  21. Anorektička se vystavuje ...

    OdpovědětVymazat
  22. Za mě určitě č. 2. Mám ráda čistý a jednoduchý styl a v tvém provedení společně s líčením a vlasy to vypadá naprosto kouzelně:). Šortky nenosím žádné, neboť bych se v nich necítila dobře a myslím si, že na bílý, tlustý tvaroh sem tam přizdobený apartní křečovou žilkou by nebyl nikdo zvědavý:))). Přeji krásné léto a těším se na vlog z rozhledny u Děbolína. Chystáme se tam s přítelem už pár týdnů a nemůžeme se dokopat, což je ostuda, protože to máme asi pět minut autem:(. Pavla.

    OdpovědětVymazat
  23. Pokaždé jiná, pokaždé krásná, moc se mi líbí, jak se dokážeš namalovat. Dívala jsem se na starší videa (hledala jsem inspiraci na make-up) a to se snad ani nedá srovnat s tím, jak vypadáš teď. Jsi starší, ale o tolik krásnější! Taky bych chtěla umět takhle čarovat! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Oba outfity jsou super a i když se mi více líbí ty šortky s puntíky, stejně za mě rozhodně vede outfit číslo 1! :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  25. je to jednoduché - je to nerozhodně, to prostě nejde jinak rozhodnout - miluji puntíky, proužky i kostku :-) moc se mi líbí líčení a samozřejmě i fotky od Míry

    OdpovědětVymazat
  26. Puntíkatý šortky jsou prostě dokonalé!! Ale to bude asi tím, že jsem na ně zatížený =)
    Prima den,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, zamýšlela jsem se nad úvodem tvého textu, říkám si, jestli to není třeba tím, že ty i když dáš podle tebe "obyčejný" outfit, je vidět, že sis s tím i tam pohrála. Já když řeknu u sebe "obyčejný outfit" tak na sebe obleču jen to oblečení, boty, kabelku a odcházím, žádný vyčesávání, žádný líčení, žádný přemýšlení:-D ...prostě tam není co fotit=P a hlasuji pro první kombinaci:-)

    OdpovědětVymazat
  28. Protože hodnotim outfit kompletně i s líčením, tak vyhrává ten první. Kostka k džinovému vypadá dobře a ta rtěnka k tomu ladí :-) ale i druhy se mi líbí, protože obzvlášť v létě nam ráda modrou a kratasky jsou moc hezký. Celá jsi hezká a fajn. A Míra taky! Hezký léto!

    OdpovědětVymazat
  29. Pre mna je víťazný druhý outfit, teda ten s bodkovanymi/puntikatimi krataskami. Ja som taka romantická, dievčenská duša :) Mam tiez takú stihlucku a drobnú postavu takze šortky si doprajem aj ultra krátke aj take po kolena pre elegantnejším mestský look :)
    Mam rada jednofarebne v ´ safari ´ farbách, ale tuto sezónu som si obľúbila aj nežne pastelove odtiene. Ale mam šortky aj s kvetovanym motívom a aj v tych sa cítim výborne :) Krasne leto nielen v sortkach praje Katka :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahojky Peti,
    za mě jde o jedny z nejpovedenějších outfitů na ven, co se tu kdy objevily! :-)
    Bebe
    PS: prosím si recept na to, jak stárnout a vypadat čím dál mladší! Evidentně jsi na to přišla! :-D

    OdpovědětVymazat
  31. Ten úvod je směšný. Jsi vystylovaná, máš umělé vlasy, tunu make-upu, kabelku... se ti fakt nepovedlo.

    OdpovědětVymazat
  32. mne sa páči č. 2! od účesu a la Nicol z Četníkov, cez jednoduché a štýlové tričko (podobné mám, len béžové), roztomilé pin-up kraťasky, po plátenky (si asi kúpim, ak ich ešte dostanem) a kabelôčku - tú mám aj ja z Tesca, je super! :) (aj foťák sa mi páči - tiež mám Olympus, ale starší model XZ-1). proste krásny, jednoduchý a ležérny, pritom ženský a elegantný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  33. Šortky miluji Peti, zrovna do dnešního vedra to byla jasná volba :) Jinak musím říct, že tyto outfity a šortky obecně ti moc sluší, vypadáš v nich skvěle :)

    Spotřebováno: Červenec 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  34. Tak puntíkaté kraťásky jsou opravdu " prďácký " ! Září z tebe mládí a energie, už jen aby ti přikleply nějaký ten pořad v televizi a pak vše bude tak jak má být :) Užíj si léto !
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  35. Za me urcite look s BAE :)

    http://curyinthecity.blogspot.cz/
    Fashion Paris&Prague

    OdpovědětVymazat
  36. Presne muj styl!😍moc se ti to povedlo!za me rozhodne oba dva!
    Podivejse na tyhle napadite lodicky!
    Jsou naprosto bozske!
    http://www.spartoo.cz/mobile/Melissa-INCENSE-CAT-x1511293.php
    ❤️

    OdpovědětVymazat
  37. Za mě víc č.2 - hezčí vlasy a makeup a celkově i outfit... Ale samotné šortky se mi víc líbí ty džínové. U č.1 moc nepoznáme, jaký zadek šortky dělají, když máš tu košili :D Ale nehodí se mi k tomu kabelka a dohromady kruhy - drdol - holé břicho se mi to jeví trochu "moc".

    Šortky se mi líbí, ale mám silnější stehna a nejsem vůbec opálená, takže akorát vyniknou nedokonalosti jako celulitida (není nijak hrozná, ale na bílé kůži vynikne o to víc) a strie na zadní straně lýtek. Takže šortky nosím jen na podzim a na jaře s punčochami.

    OdpovědětVymazat
  38. Ahojky;) ja se zamilovala do outfitu c. 1 , vypadas funky a stylove a hlavne te to dela o mnoho mladsi:)) styl liceni se k sobe velmi taky hodi u obou outfitech:)) a jak ja a kratasky? Nemam uplne nohy na ne ale uz se na tom pracuje...(presto pritel me neustale premlouva at je nosim,ze je to pro nej vzrusujici tak co pro svou polovicku neudelame:D)

    OdpovědětVymazat
  39. užasné fotky a super blog i videa
    terina98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Peťko, jelikož té kosmetice na profi úrovni rozumíš více než já, mám dotaz:
    Čím se můžou dezinfikovat kosmetické pomůcky? Dá se v drogerce/lékárně koupit nějaký x% alkohol? popř. za kolik? Je mi blbý třeba dermaroller (vpichy do kůže) polívat vodkou nebo antibakteriálním gelem z DMka :D :D
    děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  41. Sluší ti opravdu oba, protože je vidět, že se v nich cítíš dobře. Negativisty tudíž klidně vypusť. Líbí se mi, jak své outfity umíš nosit, a to i v případě něčeho extravagantnějšího, než je tohle. Tady bych vybrala č. 1, ten je vážně dotažený do detailu. Druhý je ale vážně na pohodu. Jinak, já kraťasy nenosím, protože je nosí téměř všechny holky a já si v takovém oblečení vždycky připadám trochu legračně. Přeju krásný léto a pozdravuj Míru

    OdpovědětVymazat
  42. Moc se mi líbí druhý outfit - puntíkaté šortky nemají chybu a celý outfit působí tak "čistě".

    OdpovědětVymazat
  43. Mě se víc líbí outfit č.2.Outfit č.1 je taky moc krásný,ale vzhledem k tomu,že miluju puntíky jsem si zamilovala outfit č.2.

    OdpovědětVymazat
  44. Za mě určitě outfit č. 1! Kabelka i košile mi přijdou super a originální i účes a líčení v č.1 mi příjdou stylovější. Outfit č.2 je takový pohodový účes i líčení je taky super, ale přesto č. 1 :)

    OdpovědětVymazat
  45. Více se mi líbí outfit s puntíkatýma šortkama :) Seš úúúplně krasavice

    OdpovědětVymazat
  46. Rozhodně puntíčky :) K tobě sedí mnohem víc <3

    www.dollwithcoffee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Peti, oba outfity ti moc sluší, jen u toho prvního bych asi vyměnila kabelku, která by se mi víc hodila k business look:).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!