Ikonické Urban Decay kouřové oči s UD Smoky | Iconic Urban Decay Smoky palette eyes tutorial

by - 25 srpna

Krásné úterní odpoledne,

Urban Decay přichází na trh s novinkovou paletkou Smoky, které je na první pohled určena především na kouřové líčení, jejich ikonické si ukážeme právě v dnešním videu. Vy, kdo nenosíte výrazné oči rádi, rozhodně se ani tak nemusíte paletce vyhýbat, lze s ní vytvořit i zcela jemné nude denní líčení. Celkově bych paletku zhodnotila jako velmi povedenou a variabilní. Kvalita je standardně perfektní, stíny jsou neprášivé a skvěle pigmentované a dobře se s nimi pracuje na víčku. Paletka je v prodeji ve všech Sephorách od včerejška 24.8.
 
 
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

lak: Madam Glam 259
 
Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 
použitá kosmetika:
♥ Dermacol Satin base pearl energy
♥ Astor Perfect stay 102 golden beige
♥ Nuxe DD cream
♥ Urban Decay Naked skin concealer fair neutral
♥ Astor Perfect stay powder 200 nude
♥ Urban Decay Brow beater neutral brown
♥ Benefit Gimme brow medium/deep
♥ Urban Decay Primer potion sin
♥ Urban Decay Naked Smoky
♥ Urban Decay 24/7 glide on pencil smoke
♥ Urban Decay Perversion mascara
♥ Ardell Demi 120 lashes
♥ The Balm Bahama mama http://www.thebalm.cz
♥ Urban Decay Afterglow blush Obssesed
♥ The Balm Cindy Lou manizer http://www.thebalm.cz
♥ Urban Decay Ultimate ozone pencil
♥ Urban Decay Revolution lipgloss failbait
♥ štětce Sigma http://www.sigmabeauty.com

You May Also Like

20 komentářů

  1. Prvne me nezaujala, mam spoustu techto odstinu a i UD paletek uz mam az az.. Ale kdyz vidim ten obal, hmm, mozna neodolam uz jen pro ten obal:))

    OdpovědětVymazat
  2. Peťo nádhera... nádhera... nádhera! Nikdy jsem (sleduju tě už dost dlouho :D ) neviděla aby ti líčení tak moc slušelo! Vážně moc krásný :) Měj se:)

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto nádherné líčení a začínám měnit názor na tuhle paletku. Chtěla bych Tě Peti poprosit, nemohla bys udělat tutorial i na jemnější líčení s touto paletkou? Myslím tím barvičkami z levé části paletky?A když už jsem u toho, poprosím Tě i o návod na nějaké líčení s paletkou Charm od E-style. Pořád s ní nějak bojuju a nedokážu s ní vymyslet nějaké pořádné líčení :(
    Moc a moc děkuji ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Opet dokonale liceni. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Povedlo se jako vzdy-kocka. Mohu poprosit i radu, moc jsem nepostrehla jak jsi dokoncila liceni nejdriv bronzer a pak ruzova tvarenka, chapu to dobre ze bronzer pretres tvarenkou nebo tu tvarenku nanasis mirne nad bronzerem? Diky Misa

    OdpovědětVymazat
  6. Naprosto úžasný a ty jsi nádherná :)
    shades of nude

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou nádherný .-)) budu se stale opakovat,ale ty snad mladneš :D :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,
    moc Ti to sluší (ostatně jako téměř - 99,9 %) vždy.

    Ale píšu hlavně proto, že jsem se teď dívala na DVTV - http://video.aktualne.cz/dvtv/vyvoj-kosmetiky-vetsi-posun-nez-u-mobilu-rika-expertka/r~dc7f4b3a45ab11e5b22d002590604f2e/

    a jsem ráda, že nepatříš mezi bloggerky, který by se tak strašně bály parabenů a používaly jen přírodní kosmetiku. Ono to totiž není tak černobílé, jak se nám snaží furt vecpat, že to a to je zlo. :) Takže palec nahoru i za Tvou normálnost.

    OdpovědětVymazat
  9. líčení se mi moc líbí
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Nemůžu si pomoct Peťo, ale i když často říkáš že jsi "Nude děvče", tak v kouřovkách jsi pro mě nej! Moc ti tohle líčení sluší. Deni.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné líčení, škoda že zase ty umělé řasy... Lamka

    OdpovědětVymazat
  12. Já myslím, že další zbytečná paletka ve Tvé sbírce...Proč nemít 1-2, které opravdu využívám, po vypotřebování si koupím novou....Tuny makeupů, chemických prostředlů, laků, odlakovačů, barev, čínských hadrů a štětců,rtěnek opravdu ničemu neprospěje. Nechci rýpat, asi se tím částečně živíš, ale parabeny, kolageny atd., nejsou zdraví prospěšné.Všeho s mírou, chemie obzvlášť! Sama si nositelkou vší Té chemie,s nánosem vypadáš jako chodící drogerie!:-)
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  13. Ještě dodám k předchozímu příspěvku. Nemluví ze mne nijaká závist či fanatismus. Ale tohle je to málo, kde bychom měli začít, né to prpagovat. Pak se divíme neplodnosti, špatnému zažívání a rakovinám...J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jej vec ,nechápem na čo na to pozeras keď stym tak nesúhlasís,sleduj si čo ta baví ,a ty si propaguj čo ty chceš

      Vymazat
  14. Mně se také to líčení hrozně líbí a naopak ty umělé řasy tomu dodávají punc luxusu. Palec nahoru. Tohle líčení skvělé na ples nebo do divadla, ale nebála bych se ho ani na běžné denní nošení.

    OdpovědětVymazat
  15. Péťo, chtěla bych se zeptat, kdy budeš mít na webu už prodej umělých řas, těším se, jaké jsi vymyslela.

    OdpovědětVymazat
  16. Aho Peťo,
    je to fakt bomba :) neměla jsem chuť si drahou UD kupovat, ale změnila jsem názor! Možná na dny Marianne, už se blíží :) Jen tak mimochodem, zahlídla jsem v Lindexu dekorativní kosmetiku a i štětce. Zatím nemám odvahu si něco koupit, ale není to drahé. Mohla bys něco z toho vyzkoušet a dát nám vědět :) V obchodě mi řekli, že ji mají je Lindexy na Černém Mostě v Praze, Ostrava, Brno v centru města, Pardubice a snad Jihlava :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!