OOTD - džínové lacláče + výlet do Ústí nad Labem a Drážďan

by - 21 srpna

Krásné páteční odpoledne vám všem,

v posledních několika dnech jsme byli s Mírou opět na cestách a tak se určitě můžete těšit na další vlog na našem kanále The Lovelyhairs, pokud nás ještě neodebíráte, určitě si odběr hoďte, ať vám neunikne žádné naše cestovní video, protože to tam teď hodláme více rozjet ☺. Také máme v plánu nejěké challenge, takže je to takový oddychový pohodový a soukromější kanál z běžného života. Já vlogy sleduji moc ráda u ostatních a neskutečně mě baví je natáčet a střihat, takže mi dělá velkou radost, že mají takový ohlas i u vás a moc vám za to děkuji ♥!

Ve středu ráno jsme se vydali směr Praha, kde jsme měli pracovně-přátelský oběd, plánujeme pro vás jednu velkou akci a myslím, že je opravdu na co se těšit, vše propukne na podzim a jistě vám dám vědět hned, jak budu bude vše jisté ☺. Poté jsme pokračovali směr Ústí nad Labem, kde jsme měli rezervované dvě noci v hotelu Větruše. Hotel a k němu přilehlá restaurace s věží má kořeny již ve 13. století. Respektive hotelová restaurace, která je zrekonstruovaná a přestavěná na místě, kde stál ve 13. století zájezdní hostinec s věžičkou. K této staré části je přistavěna část hotelová, které jsou teprve 4 roky a je to vidět na první pohled. Hotel je velmi útulný, luxusní a pokoje jsou skvěle vybavené. Já jsem dvě noci včetně 2 hodin wellness vyhrála vloni v Blogerce roku, tuto cenu dostala vždy první tři místa a tak za to vlastně vděčím vám a moc vám za to děkuji, protože jinak bych se tam asi nepodívala. Wellness bohužel po dobu našeho pobytu nefungoval, což nás mrzelo, protože na to jsme se těšili nejvíce, ale nedá se nic dělat. Přímo z Větruše jezdí dolů do města lanová dráha, která kotví v nákupním centru Fórum, jež bylo otevřeno v roce 2009 a je zakomponováno do urbanistické zástavby, která byla zničena při náletech za druhé světové války. Snoubí se tam tak architektura nová s původní zástavbou, například kostelem Nanebevzetí panny Marie. I přes nepřízeň wellness centra jsme si pobyt moc užili a udělali si báječný výlet do Drážďan, které jsou od Ústí asi jen 50km. V Drážďanech jsme navštívili poprvé Primark (určitě plánuji haul a také bude vlog, i když přímo tam se kvůli množství lidí natáčet moc nedalo). Pak jsem si prošli rychle centrum a vystoupali na vyhlídku. Celý výlet jsme si báječně užili a také bych chtěla moc pozdravit všechny z vás, které jsem potkala jak v Ústí, tak paradoxně v Primarku, kde bylo snad více Čechů než Němců ☺!



Samozřejmě jsem pro vás vše vlogovala☺!

Výhled z Větruše, která se tyčí nad údolím Labe.


 

V Drážďanech se nám moc líbilo, všude čisto, upraveno a samozřejmě jsem neodolala a navšítivala německé obchody, kromě Primarku i DM drogerii a něco jsem ulovila i v Kiko.

Na okružní jízdu jsme nakonec nešli, protože trvala 2 hodiny a my jsme moc nestíhali.....

Centrum města....

Výhled z věže....

A nájezd na drogerie... ☺



A ještě něco málo k hlavní části článku, kvůli které na můj blog chodíte. Vím, že v posledních 2 týdnech je můj blog napůl lifestylový, ale i bloggerka potřebuje občas trochu dovolené a navíc tyto příspěvky vás dle čtenosti baví více než ty čistě kosmetické, takže předpokládám, že vám to zas až tak nevadí ☺. Nebojte se ale, brzy se vrátíme k čistě kosmetické "rutině".
Na cestování volím většinou pohodlné outfity s teniskami. Pokud hodně chodíme centry, kde většinou bývají kostky nebo dlažba, neberu si podpatky, protože si chci užít město, nákupy a nechci řešit to, že mne bolí nohy nebo se mi udělal puchýř. Stejně tak to mám i s líčením a účesem, hlavně jednoduše a pohodlně. Chápu, že jako beauty bloggerka bych se možná mohla i na cesty "vyfiknout" více, ale určitě to znáte samy, že občas na dovolené si od složitého líčení a doladěných outfitů rády odpočinete a nahodíte něco ležérního, sportovního a pohodlného.
Džínové lacláče s pruhovaných tričkem a teniskami byly tedy jasná volba. Lacláče jsem si kupovala na jaře, už jste je viděli v haulu, ale na mně asi ještě ne. Jsou skvělé a já je miluju, i když na rovinu, není to zrovna nejlichotivější typ oblečení. Pokud máte kratší nohy nebo větší břísko, raději se jim vyhněte, snížený pas a lacl totiž umí postavu docela nehezky zakulatit. Já tohle až tak moc neřeším, takže mi to nevadí, ale i já jsem si všimla, že lacl pár kilo v oblasti bříška přidá.
Tenisky mám nově, Air Maxy jsem si přála už hrozně dlouho a musím říci, že jsou pohodlné jako bačkůrky a chodilo se mi v nich skvěle! Navíc černobílá varianta se hodí naprosto ke všemu!
Co vy a lacláče ano nebo ne, vzali byste si je na sebe?
lacláče - New Yorker
tričko - ? asi HM
Air Max 90 - Footshop.cz
kabelka - Primark od Hanky ♥
fotoaparát - Olympus EP-L7




Na lak mi chodí hodně dotazů, je to gel lak od Madam Glam v odstínu 259.



  

You May Also Like

33 komentářů

  1. Ja mam tyto lifestyle clanky moc rada! :) kazdopadne me nejvic zaujal outfit, protoze ti skvele sekne :). Ja na laclace postavu bohuzel nemam, ale snad se k tomu dopracuju a budou mi sedet tak krasne jako tobe ❤. A air max boty byly super volba! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo, moc děkuju a ty máš naprosto skvělou postavu, pevnou, ženskou, rozhodně nic, co by bylo třeba řešit!

      Vymazat
  2. těší mě, že se to chystáte rozjet na vlog. kanále:) už teď se těším na vlogy:) outfit je super!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, hrozně ti to sluší! Lacláče ti dělají skvělou figuru a ty boty ti neuvěřitelně padnou! Hrozně příjemná změna u tebe :))

    www.dollwithcoffee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Placatý zadek, nohy do X, tmavší zabarvení v rozkroku, které vypadá jakoby ses počůrala-no máš pravdu, tyhle kalhoty opravdu lichotivé nejsou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy nejste normální....je mi Vás upřímně líto...

      Vymazat
  5. Teším sa na vlog :) Krásne fotky a super "výletný" outfit. :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Lifestylovych vlogu klidne vic, me teda moc bavi jste skvela dvojka s manzelem moc vam fandim!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Můžu se zeptat odkud máš hodinky?

    OdpovědětVymazat
  8. Teda a ja jsem zrovna u sebe v Ústí nebyla..škoda. Jinak tyhle články mam moc ráda a mooc ti to sluši ;) :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Péťo :)! Ty jo, tak to je škoda, že jsem vás v Ústí nepotkala! :D Každopádně, jak se vám tam s Mírou líbilo? Teda i přes to, že tam bydlim, tak se mi Ústí jako město fakt nelíbí až na světlý výjimky. Zato Drážďany miluju, jezdíme tam celkem často, protože je to v podstatě blíž než do Prahy. Je to jedno z nejhezčích měst, v kterých jsem byla. Tak jsem ráda, že se vám líbily :)! Víc lidí by mělo zjistit, že Drážďany nejsou jenom Primark :D. Jinak lacláče ti strašně slušej, já v nich vypadám jako blb. Air maxy parádní. Takovýhle jednoduchý outfity miluju :). Měj fajn večer <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, no my jsme toho zas tolik neviděli,ale upřímně, nemůžu říct, že by mě nadchlo, také se mi mnohem více líbily Drážďany, mně to Ústí přišlo takové hodně průmyslové, ale zase z Větruše byl překrásný výhled na údolí. A moc moc děkuji!

      Vymazat
    2. Ahoj ... téda, ty jsi byla u nás a mě to uteklo :-( .... upřímně Ústí není pecka, jakože centrum, to je stejný chaos obchodů a průmyslu jako v každém větším městě .. ale okolí a celkově Ústecký kraj má dost zajímavostí, které stojí za to vidět ;-) já jsem z vesnice, nemůžu si stěžovat ;-) Peťula

      Vymazat
  10. Naposledy jsem je nosila na zakladce. Dnes bych si je uz neoblekla, protoze na ne nemam postavu:) Hezke fotky, moc se mi libi ty boty, i kdyz na sportovni moc nejsem, tyto jsou paradni!

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj pěti zase vidím fake za fakem ach jo ty se nepoucis kdy si konečně uvedomis že fake je něco tak prisernyho fakt hrůza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to prosím tě, plácáš? Jaký fake čeho a kde?

      Vymazat
    2. Tedy já to taky nechápu, mohl by pisatel upřesnit? Díky.

      Vymazat
    3. Když už se snažíš Petru shodit, tak by to chtělo aspoň trochu snahy. Dobré argumenty, "důkazy" podložené reálnými informacemi a zdroji. Ale ne každý je dokonalý :-).

      Vymazat
  12. Super outfit. Já bohužel už lacláče, a obzvlášť uplé,ee :) Naposledy jsem je nosila tak v 25 letech.Teď bych spíš na sebe volila takové ty volnější. Tričko je krásný, námořnický pruhovaný styl má šmrnc. No a ještě ti pochválím tašku a makeup, takže jsi vlastně celá kočka ;)
    Jo, a ty velké stojany značek kosmetiky......ach jo, proč to není i u nás ? :(

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Kde Vám lacl přidal kila? Petro, neblázněte.
    A skvělé vlasy v jednom odstínu.

    OdpovědětVymazat
  14. Outfit je opet moc skvely!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Super outfit, po lacláčích v poslední době taky pokukuju :)
    Stejné fotky z Ústí mám taky, na Větruši je moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  16. abych pravdu řekla, tak tyhle články čtu u tebe úplně nejčastěji. Kosmetické články a videa vždy jen přelétnu

    OdpovědětVymazat
  17. moooc hezký! jen piš články ze života, je to super :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Péťo, děsně ti to tady sluší!! Určitě chválím vlasy bez umělých příčesků, čím jsem starší tím víc mám radši na vlasech přirozenejší odstíny a střihy :) lacláče s tričkem vypadaji fakt moc dobře, já bych se v tom asi cítila srandovně ale musím je jít nekam zkusit :D boty se mi moc nelíbí, víc by mi k tomu seděly bile plátěnky, ale chápu že pohodlí vede :) měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  19. Mne ty kalhoty neprijdou moc pohodlne - zvlast pokud v nich sedis nekolik hodin v aute... Nelibily se mi ani ty zvonace s teniskami - to byl flashbac do devadesatek jak vysitej. Jinak zvony miluju - ale s podpatky, ne teniskami.

    OdpovědětVymazat
  20. Kalhoty mi připomínají pracovní montérky, nic pro mě.

    OdpovědětVymazat
  21. Nádherný nike ♥ hodně skvělej outfit Peti

    OdpovědětVymazat
  22. Moc Ti to slusi, Peto. Kdyz jsme u tech pohodlnych liceni a ucesu, nechces si pujcit nejakou kamardku (modelku, pribuznou), ktera ma kratsi vlasy (mikado) a ukazat nam treba nejake pekne nositelne ucesy na kratsich vlasech? Take bych rada, jestli bys neukazala nejake liceni jen pomoci tuzek, bez stinu? Predem moc dekuji.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!