Nové štětce PetraLovelyHair M56, M57 a Express kabuki na www.lovelyhair.cz

by - 26 srpna

Ahoj všem,

v dnešním videu bych vám ráda ukázala tři nové druhy štětců, které jsem si pro vás přichystala na letošní podzim. Zároveň bych vám všem chtěla moc poděkovat za podporu, kterou nejen mně, ale i mým výrobkům věnujete. Je to neskutečné a nikdy se mi nezdálo, že díky vám budu moci dělat to, co mne nejvíce baví a naplňuje. Posílám vám všem velké virtuální objetí a těším se na vás u dalšího kosmetického videa nebo příspěvku ♥! Užijte si fajn večer a zítra na viděnou ☺!
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

líčení: paletka Petralovelyhair Lovely neutrals, rtěnka Milani Matte beauty
lak: Flormar Full colour Imaginary world
Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair,  clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz/

You May Also Like

23 komentářů

  1. Ty s přírodními štětinami mě velmi zaujaly 👍 a prosím o předběžné info, kdy zhruba můžeme čekat tvé paletky? Děkuji a preji hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulace k novym vyrobkum! A mam jeden dotaz. Ten cestovni stetec se tedy muze pouzivat jak na suche tak i na tekute makeupy a pudry? Jsem uplny "stetcovy" amater.. Vsechny stetce se daji uzivat na oba zpusoby? Treba ten novy plochy na konturovani se da taky pouzit na kremove-tekute produkty? Dekuji.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, ano, na tekute i pudrove produkty bez problemu, ten konturovaci také. A moc dekuji 💟

      Vymazat
  3. Ahoj kdy bude update. Jak skladují kosmetiku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, az budeme mit dokoncene podkrovi a kosmetiku preskladnenou :)

      Vymazat
  4. Ahoooooj, no to je super:) ja jsem taky amatér,ale už se nemužu dočkat až si našetřím a koupím si celou tvoji bílou řadu :) Petulko,jen jsem se chtěla zeptat,trošku mimo téma, na Ziaju. Nechtěla jsem dávat příspěvěk pod staré video,všimla jsem s že pod starší příspěvky neodpovídáš. Značka Ziaja mě moc zaujala,v našem obchodě jsem několik produktů již viděla,ale na žádném z výrobků není český překlad:( neptala ses třeba v továrně jestli neplanují etikety s překladem? alespon do angličtiny...já bych si strašně ráda něco koupila, a mám ráda když si o produktu přesně přečtu na co se požívá, na jakou plet a jak často...děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no já mám vždy českou etiketu na obalu produktu, co jsem si kupovala v krámě i přes růžovou10, musí tam být české značení!

      Vymazat
  5. No, Péťo, tak myslím, že zase neodolám :) Mám od Tebe master řadu jak na tvář, tak na oči a jsem velmi spokojená. Mám i ten původní malý štětec v černém pouzdru, který s sebou tahám v kabelce stále. Teď mě zaujala i ta nová plochá varianta a taky ten štětec na konturování! No, zřejmě je asi budu nutně potřebovat :) Krásný den! Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. Péto, včera jsem měla možnost vyzkoušet make up od Mary Key. Nejsem zastánce této značky a podobných katalogových výrobků, ale tohle je pecka! vážně! Moc bych si přála aby si jej vyzkoušela, protože by mě moc zajímalo co na něj řekneš...dělá neuvěřitelnou plet. Nebo už máš nějakou zkušenost? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peto, stetce vypadaji bezvadne, hlavne ten na konturovani me moc zaujal! :-) tesim se, az budu nekdy v cr, tak si ho objednam! LV

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, štětce vypadají naprosto božsky. Já mám od Tebe na obličej ty bílé, na oči zas černé, a všechny miluju ;) Z Tvých novinek plánuju ten kabuki, budu nastupovat po mateřské do práce a nechci sebou na přepudrování atd. tahat velký štětec a tenhle se mi určitě do kabelky šikne :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Držím palce nech sa ti darí,a dúfam že keď budeš slávna a bohatá,budeme sa chválit že máme štetce ine veci od tej známej značky petralovely,A neopovaz sa potom prestať točiť,!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, jsi zlatá ♥ a točit určitě nepřestanu,to mě moc baví!

      Vymazat
  10. A chcem sa spýtať či chceš predávať len cez net alebo by si sa niekedy chcela objaviť aj v drogérii?(viem že to nie je jednoduché ale či by si tí možno chcela)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla bych i do drogerie,ale je to opravdu složité.....

      Vymazat
  11. Peti, chtěla jsem se zeptat na průměr toho kabuki štětce – jakou plochu obsáhne? Děkuji Ti :)
    Doufám, že Ti všechno vyjde, na paletky už se těším :) Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  12. Peti,
    moc moc Ti fandím a obdivuji Tě. Je moc fajn číst, že Tě nepřestává bavit nám dělat radost tím, co děláš (vzhledem k některým komentářům klobouk dolů) a držím moc palečky do dalšího blogování. Mám Tvou černou sadu štětců a jistě si objednám ten "malý obřík" do kabelky... jen co vyberu, kterou barvičku :o)))))
    Díky za příjemné chvíle u Tvých videí....

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!