40. vlog - focení do Cosma, Sama doma, natáčení s ACOS a Shopaholic Nicol, nová sedačka

by - 07 března

Krásné pondělní odpoledne vám všem,

dnes jsem si pro vás připravila nový vlog, konečně se mi ho podařilo sestřihat, protože minulý týden byl poměrně náročný a neměla jsem na to moc času a přece jen, beuaty videa mají přednost ☺. V dnešním vlogu uvidíte souhrn minulého týdne a jestli jste zvědaví, co dělám přes den, tak určitě sledujte můj Snapchat, kde jsem jako petralovelyhair.




eshopy:

You May Also Like

23 komentářů

  1. Ahoj Peti!:)
    Mira vypada, ze ma strasne stihle nohy!!! :D Takze skinny dziny si muze klidne dovolit ale asi bych nevolila tak upnute:D Ale moc mu to sluselo, o Tobe ani nemluvim <3

    OdpovědětVymazat
  2. Super video, vse se mi libilo, ale ty kalhoty Miry fakt nee �� Jinak Peti i toto jemne liceni ti moc slusi a je uplne dostacujici ;-) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, nojo, dostačující sice je,ale je to nuda, no ne ;).

      Vymazat
  3. Ahoj, koupila jsi si nakonec něco? Nikola :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti, supr vido. Jsem ráda, že jsem zase viděla, jak trávíte dny. Máš to fakt nabitý. Jsi šikula. Jinak za mě ryfle na Míru NEEEEEE!!!! Ale záleží samozřejmně na jeho pocitu. Pa Míša

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peťo, na video se podívám zpětně, rychle píšu, protože nevim jak tam u Tebe, ale u nás v Brně mají v Lidlu fakt doooost nový kosmetiky Cien, tak kdyby se ti chtělo něco natočit.... moc ráda se na takový videa dívám :) ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty kvetovane saty jsou bozsky,doufam Peto,ze jste si je poridila.To jste byli v C&A nebo H&M?A ty skinny jeans pro Miru fakt neee,prijde mi tenhle strih na muzich totalne asexualni.Jste skveli,ahoj Sarka.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peti,
    radost z nového videa byla umocněna vaší návštěvou Tábora. Jezdím tam každý rok - takový můj druhý domov, a hrozně to městečko miluju. Takže jak jsem viděla ta známá místa (na která se už hrozně těším), hned jsem nahodila úsměv na tváři, zvláště jak jsi zmínila Ok.Shop! Ok.Shop a přilehlé obchody vždy znamenaly nákupy spousty věcí za 'pár kaček' a následný údiv kamarádek, kde se dá takto dobře nakupovat. No a pak na skok do cukrárny Sandry, která, jak si ji pamatuju já, je opravdu stále stejná.:D A co se týče zemědělky, hned jak jsem to viděla poprvé, hrozně mě to zklamalo. Pro mě to tam docela paradoxně tím betonem zabili. Omlouvám se za tento svůj výlev, ale hrozně mě to potěšilo/zlepšilo náladu tak nějak ještě navíc!:)
    Co se týče skinny jeans (a módních záležitostí obecně) - u někoho ano, u někoho ne. Na Mírovi se mi celkem líbily. Tady je ale asi nejdůležitější, aby se v nich cítil dobře, čímž si u něj po zhlédnutí vlogu nejsem jistá.:D
    Mějte se krásně a ještě líp! Patricie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Paty, děkuju moc za komentář a máš pravdu,také to tak cítím, že to tam zabili s tím betonem, vůbec se mi to nelíbí. Jojo, nakupuje se tam fajn, já tam mívala i oblíbené vietnamce, měli parádní kousky a každý se divil odkud to mám :).

      Vymazat
  8. Míra slim kalhoty neeee, moc v nich měl napasovanyho sulina :D

    OdpovědětVymazat
  9. To byla teda pěkná fuška :). Hezká školička, taky nám takhle na Vsetíně vybetonovali vedle zdrávky plácek, přitom tam byl takový krásný mini parčík, krásné stromy, keře, zeleň celkově a teď je tam jeden velký plác, který navíc zrealizovali lidi, kteří na něco takového vůbec neměli kvalifikaci a taky to podle toho vypadá. Je to křivé jak paragraf a jen trošičku naprší nebo nasněží, člověk si tam akorát zmáčí boty. Věčná škoda, takhle mazat přírodní zákoutí a rozptýlení.
    Kalhoty na Mírovi se mi nelíbí, ale u mě je to spíš otázka vkusu, mě se celkově na chlapech úzké kalhoty, legíny nebo cokoliv takhle moc těsně padnoucího nelíbilo nikdy, to ať je chlap radši rovnou nahý, to je jiné pokoukání :D.

    OdpovědětVymazat
  10. Ta bílá pacovní židle je dokonalá!
    Ovšem ta sedačka z 80. let (se dřevěnými opěradly, ta druha celkem ušla..) a džíny z 80. let NEEEEEEEEEE!!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Uf, přijde mi, že poslední dobou všichni ulítávají na květinových vzorech, jenom já jsem zase imunní. :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já na nich ulítávám odjakživa, jenže dřív se nedalo nic sehnat, ted všechny ty vintage kytkatý věci jsou pro mě úplný ráj :D!

      Vymazat
  12. No krásne, fakt super Peti chválim :) Veľmi rada pozerám tvoje videá.

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peti, jako vzdy prijemne a pohodove video. A ty rifle? :-D s prominutim.. Hurikan :-D Hezke dny preje Nada

    OdpovědětVymazat
  14. To bílé křeslo do pracovny vypadá skvěle.
    Koupila sis ty květované šaty? Moc Ti slušely. :-)
    Díky za zpříjemnění dne.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj lidi, ty slimky pro Míru určitě brát, moc mu slušely! ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peti, koukam na ty sedacky na videu a uplne stejnou jsem si nedavno poridila v nabytku Kika, i stejne vzorniky latky meli na vyber. Tak zkus se podivat i tam, protoze 3,5mistna sedacka tam vysla kolem dvaceti tis. Coz si myslim ze je super. Mam take kvet.vzor a jsem moc spokojena. Muzu poslat foto jestli chces. Mej se krasne. Lucka

    OdpovědětVymazat
  17. Peti jak se dokážeš namalovat v autě?? To obdivuju!:) A chtěla bych to taky umět... mohla bys třeba natočit video jak to děláš...;)
    Jana

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!