Květinový účes s Shopaholic Nicol a A cup of style

by - 22 března

Krásné úterní odpoledne vám všem,

nedávno jsme se s holkama sešly, abychom pro vás natočily společná účesová videa. Docela dlouho na mém kanále nebyla a navíc spolupráci zrovna s Nikčou, Nikčou a Luckou jsme si moc užívala. Jak mne holky učesaly uvidíte ve videu ☺.
Pokud byste se s námi chtěli potkat, můžete na akci DE:CLONE 16.4. ve Slovanském domě.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

* vstup od 16let zdarma


Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

* toto video sponzoruje a akci pořádá Toni&Guy

music:
youtube music gallery

You May Also Like

11 komentářů

  1. Tak ošklivé šaty aby člověk pohledal. Vypadáš v nich jako policajtka nebo spíš svazačka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou od návrhářky Valentiny Borik, bylo to na podporu českých návrhářů,ale je jasné, že můj styl to také opravdu není, jinak bych si je nevzala ;).

      Vymazat
    2. Nevím, ale nedovedu si tak nějak představit, že bych na sebe vzala šaty, které by se mi nelíbily, necítila bych se v nich, a ještě bych se v nich dala vyfotit na internet. Nic ve zlém, ale osobně bych podpořila jen takového návrháře, jehož výtvory by se mi líbily a ve kterých by i vypadala dobře. Plandavé beztvaré hábity by mě neoslovily.

      Vymazat
  2. Jak už jsem psala na youtubu, ty šaty se mi moc líbí..je to zase něco jiného :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty se mi vůbec nelíbí, asi nějaká nová móda, no. :) A účes teda také ne, když to napíšu upřímně. Líbí se mi ten nápad s copánky a že se zadělají do té kytičky, ale pak ty rozpuštěné vlasy okolo moc ne, možná by se to dalo vymyslet hezčí. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty nic moc a ten účes teda nápad dobrý, ale provedení za 4, velice odfláknuté, neprecizní, obzvlášť zepředu je to fakt hrůza :-( To by se Tobě nestalo :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peťo, většinou chválím ale dneska se mi to moc nelíbilo. Než se do tebe holky pustili, vypadala jsi nádherně, ale ten účes za mě ne. Dnes je to pro mě jako opačná proměna - před nádherná - vlasy i šaty top, po "proměně" nelichotivý střih šatů a vlásky ze zadu ještě ok, ale ze předu neforemné, rozcuchané. Šaty/košile jsou bezesporu zajímavé ale slušel by ti více užší střih nebo alespoň přepásané páskem aby se pas zvýraznil. Vlásky bych v přední partii alespoň přichytla pinetkou aby nedělali ty boule po stranách. Snad se mi to podařilo napsat nějak konstruktivně :-) Dee.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, myslím, že jsi to napsala naprosto konstruktivně a já i souhlasím :). Já jsem to na místě říkala také, že bych tam dala pásek, ale všichni mi říkali, že by to tam nedávali, tak jsem se nechala přesvědčit. Upřímně, bylo to na podporu českých návrhářů, takže jsem si to oblékla, ale je asi jasné, že to vůbec není můj styl a že normálně bych po tom nesáhla ;).

      Vymazat
    2. Přesně jsi vystihla to, co jsem chtěla já napsat.. :)

      Vymazat
  6. Mě se strašně líbí nápad s copánky - kytičky, ale naprosto otevřeně, přijde mi, že to holky dost odflákly :-( Hlavně zepředu je účes neupravený, rozlítaný. Líbil by se mi na tobě, k nějakým letním vzdušným šatům, nebo šortkám a tíku, jak v létě nosíváš, ale chtělo by to podle mě preciznější práci.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!