Proměna Janička - retro líčení na vystoupení

by - 21 března

Krásné pondělní odpoledne vám všem,

mojí kamarádku Janičku již z blogu důvěrně znáte, jednou za čas, cca za rok, se nám vždycky povede nafotit spolu nějakou proměnu a líčení pro vás na blog. Je fajn, že pokaždé je to na trochu jinou příležitost a pokaždé Janča vypadá trochu jinak, jiné vlasy, barva atd. Nevím jak vy, ale já bych řekla, že Janička vypadá čím dál lépe. Však posuďte sami, na předchozí líčící posty se můžete podívat tady a tady.
Janča se tentokrát chystala na taneční vystoupení a ples, takže nám šlo o poměrně dost výrazné večerní líčení, které bude vidět i pod světly nebo v šeru. Janičky požadavek byl, že chce rudou rtěnku a černé linky a celé to chce tak trochu retro a hlavně aby to přežilo pohyb, teplo a celý večer ☺.
Předesílám, že se jedná o líčení záměrně výrazné, záměrně ostřejší, sexy a kontrastnější. Kdo vyznává pouze přirozené looky a má potřebu napsat do komentářů, že nejlepší je vše přírodní a že stačí řasenka, prosím, ušetřete si čas. Kdyby Janička chtěla jen řasenku, nemusí na líčení chodit za mnou, ale může si ji nanést doma, to snad dá rozum, že ☺.
Janča má moc pěknou pleť, žádné pupínky, takže jí stačí tvář sjednotit makeupem. Kvůli výdrži jsem použila Rimmel Lasting finish primer a na to makeup Astor Lift me up 101 rose beige up s korektorem Astor Lift me up 001 light. Toto kombo dobře drží, ale zároveň je dobré pro pleť, která potřebuje prozářit a povzbudit. Jestli už máte věk jako my s Janičkou, tak tento makeup mohu určitě doporučit.
Vše jsem zafixovala pudrem a poté jsem upravila obočí. Janča má obočí přirozeně poměrně daleko od sebe, to způsobuje to, že i oči se zdají dál od sebe a obličej vypadá širší, stejně jako nos. Věděli jste, že čím dál vám začíná růst obočí od kořene nosu, tím váš nos vypadá širší? Obočí by mělo začínat rovnoběžně s křídlem nosu. Já jsem ho tedy opticky přiblížila pomocí Benefit Brow zings v odstínu dark.
Oči jsme ponechaly v neutrálních a relativně přirozených tónech hnědé a béžové. Na vystínování jsem použila paletku od I ♥ makeup Death by chocolate. Takové líčení je klasika, světlý stín na pohyblivé víčko a do vnitřního koutku, tmavší matná do ohybu, vnějšího koutku a na spodní linku. Oko díky tomuto stínování dostane hloubku a pohled jiskru. Navíc není vůbec složité. Poté jsem oko otevřela tělovou voděodolnou tužkou Sephora v odstínu 33 secret budoir a na horní víčko jsem vykreslila gelovou linku Flormar v odstínu black. Líčení očí jsem zakončila vrstvou řasenky NYC Get it all a nalepovacími řasami Ardell Babies. Janička si výrazné řasy přála, ale přesto jsem se držela v těch jemnějších a přírodních modelech, neb má menší oči a výraznější řasy by působily hodně nepřirozeně.
Aby obličej získal rozměr, který jsme mu sjednocením pleti vzaly, vykonturovala a zahřála jsem jej bronzerem The Balm Bahama mama. Líčka dostala nádech barvy pomocí tvářenky Milani Rose powder blush v odstínu Lady rouge. Dávejte si pozor, tyto tvářenky jsou nejen krásné na pohled, ale hlavně pořádně pigmentované! Líčení pleti jsem podtrhla rozjasňovačem od Essence I love my golden pumps, který se mimořádně vyvedl a moc ráda po něm sahám.
Potřebovaly jsme, aby rty vydržely mnoho hodin v neporušeném stavu a proto jsem zvolila matný lip cream od Milani Amore matte v odstínu 06 desiré. Konturu rtů jsem obtáhla tužkou Milani Color statement lip liner v barvě 02 true red. Celý makeup jsem potom přestříkala All nighterem od Urban Decay, abych měla jistotu, že se opravdu nehne.
Po nalíčení jsme měly asi tak 5 minut na to, abychom utvořily něco s vlasy, Janča chtěla nad čelem hodně natupírovat, tak jsem vytvořila takový rychlý natupírovaný účes, který byl hotový v cukuletu ☺.

Janča byla s líčením spokojená a prý sklidila pochvaly a drželo celý večer, což mne moc těší a tak doufám, že se look bude líbit i vám ☺. Krásný zbytek dne a zítra se těšte na jedno spešl video ☺.

kde sehnat?
Urban Decay www.urbandecay.cz a Sephora
Benefit Sephora
Astor, Rimmel, Essence síť drogerií DM, Rossmann, Teta

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE

You May Also Like

30 komentářů

  1. Stejně ti ženské budou psát, že jsi ji měla dát růžovou, že červená je na ni příliš tvrdá a výrazná...:-D
    Mně se to líbí moc, určitě se Vám to povedlo, jako každou ženskou i ji líčení pěkně zvýraznilo a udělalo krásnější. A jak už jsem psala na facebooku, udělala jsi ji makeupem dokonalou pleť, že ji to omladilo o 10 let, super! Má krásný úsměv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no, na to už opravdu nemám....já tyhle myšlenkové pochody někdy skutečně nechápu, asi je to tím, že lidé jsou prostě líní číst a jen mrknou na fotky nebo nevím :), jinak moc děkuju.

      Vymazat
  2. ta červená rtěnka je famózní..nemůžu se vynadívat. po proměně vypadá slečna o několik let mladší....nádhera. a nepřijde mi to nijak přehnané, Peti, palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a opravdu je to překrásná barva, bude slušet všem!

      Vymazat
    2. Jen jsem ten odstin nemohla najit na milani strankach..spatne jsem se divala? Ale desiree jsem nenasla...

      Vymazat
  3. Janičce to tady moc sluší! Nejlepší ze všech 3 proměn. Klidně by takhle mohla chodit i normálně do práce :) Super proměna! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Janča vypadá opravdu skvěle, tento sestřih i barva vlasů jí moc sluší a oproti loňsku hodně prokoukla! :) Toto líčení se opravdu moc povedlo, Janča vypadá na 25 roků! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi pekna premena, takova vyrazna rtenka ji slusi. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec bych nevěřila že jsi Janču takto změnila...absolutně bych ji nepoznala! Krásné!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Jani vypadá nádherně. Omládla, prokoukla - no prostě PECKA! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jana je vazne moc pekna zenska. Zavidim tu plet, ktera po naneseni makeupu vypada uplne jak z casopisu.
    Celkove je liceni bezvadny a urcite na plese zarila. Moc se Ti to, Peto, povedlo.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  9. Skvěle se ti to povědlo! Janě to moc sluší. Omládla tak o 15 let, jakoby jí to dodalo i mladé sebevědomí. Jsi šikovná, Peti!

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti, chci se tě zeptat, jestli náhodou nevíš o nějakém makeupu z drogerky co má žlutý podton? Mám bledou sušší pleť a všechno je na mě do oranžova.. :/ Moc děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  11. Wau, úplně prokoukla. Najednou má "výraz" v obličeji a vypadá jako dáma na úrovni. Super.

    OdpovědětVymazat
  12. To je ale parádní a krásná změna, jsi moc šikovná a kamarádce to opravdu sekne. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásná proměna, vypadá to fakt skvěle, velká změna. :) Hlavně se mi na ní moc líbí ta rtěnka.

    OdpovědětVymazat
  14. Wow. Tak to je opravdu nádhera. Parádně vychytané oči a makeup vypadá také dokonale :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkné! Krásné barvičky přesně pro Janu.
    Docela mě mrzí u I ♥ makeup Death by chocolate, ačkoliv ji mám ráda, že nazlátlé stíny působí na oku hodně podobně :-\
    Sim

    OdpovědětVymazat
  16. Luxusní proměna :) Janička je fakt čím dál krásnější, koukala jsem i na ty předchozí proměny
    Vlasy i celkový makeup se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  17. Úžasná proměna! Těším se na další.

    OdpovědětVymazat
  18. Jana měla před líčením jemnější rysy, zvolila bych jemnější barvy a ne tak temnou rtěnku, ale jinak prokoukla, moc hezká proměna

    OdpovědětVymazat
  19. Janička je hezká holka.Ale přesto si myslím,že jí to slušelo víc na tom odkazu z bývalé proměny co jsi vložila na začátku dnešního článku.Prostě v nazrzlých vlasech a v patce k obočí se mi líbí víc.Je ovšem na Janičce v čem se cítí líp.

    OdpovědětVymazat
  20. Janka je veľmi pekná žena a krásne si zvýraznila jej krásu, máš naozaj zázračné ruky. To obočie je dokonalé, úplne to zmenilo celý vzhľad, červený rúž je famózny :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojky,
    Anicka vypada skvele,ty vlasy ma lepsi nez driv i to liceni je super.Vypada mladsi nez kdysi:-)))))))

    OdpovědětVymazat
  22. To obočí je úžasný! Strašně moc se ti povedlo, úplná nádhera 😄 Ta barva rtěnky/lip creamu je naprosto božská! A podle mě červená není problém, nevypadá tvrdě, jen bych ty rty udělala lesklejší, aby působily plnější a možná bych trochu ubrala na množství tvářenky 😊 Každopádně proměna super 😄

    OdpovědětVymazat
  23. Jana je sympatická bez i v líčení. Krásně jsi zvýraznila nádhernou pleť, rtěnka moc sluší. Bohužel z mého pohledu skvělou proměnu "zabilo" umělé a opravdu nepřirozené obočí, díky kterému úplně zapadly oči :(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!