FOTD - "bluebrown" smokey eyes | modrohnědé kouřovky chameleon

by - 11 března

Krásný páteční podvečer vám všem,

není to zase až tak dávno, kdy jsem vám ukazovala jiný look s touto fajnovou paletkou od Wet n´wild. Minulý look byl však více do zelena a využila jsem více stínů z paletky, zato tentokrát jsem chtěla pořádně využít celého potenciálu a krásy toho nejzajímavějšího odstínu, kvůli kterému si většina lidí paletku pořizuje, tedy modrozeleného chamelona, který si sedí ve spodním pravém rohu.

Tato paletka se mi sama o sobě zdá poměrně dost teplá, respektive, většina looků, které s ní zkombinujete, jsou na té teplejší straně spektra, dokonce i tahle hnědá s modrými odlesky je teplejší a pod určitým úhlem až do cihlova. Proto jsem se ji dnes snažila utlumit studenou matnou hnědou v ohybu víčka a na spodní lince a také studenou neutrální rtěnkou.


Já jsem nejdříve celou pleť sjednotila BB creamem Snail nutrition od Skin 79. Mám ho v zimě moc ráda, protože krásně prozáří, nevysušuje a poměrně dobře kryje. Korektor jsem tentokrát použila od Catrice Camouflage cream v ostínu 010 a vše jsem zafixovala mým oblíbeným Wet & dry pudrem od Dermacolu v odstínu číslo 1.


Po úpravě obočí a nanesení báze pod oční stíny jsem začala víčko stínovat. Do ohybu a na spodní linku jsem nanesla matný čokoládový stín od Freedom 209, který je velmi pěkně pigmentovaný a dobře se rozmazává. Lehce třpytivá 202 přišla do vnitřního koutku a pod oblouk obočí.

Tím jsem měla vytvořený jednoduchý základ pro hvězdu líčení, kterou je hnědý stín s modrozelenými, až petrolejovými odlesky. Ten jsem pak nanesla navlhčeným štětcem na celou plochu pohyblivého víčka. Pokud štětec navlhčíte fixačním sprejem, stín vám jednak nebude při aplikaci opadávat a pak, získáte mnohem větší intenzitu. Vidíte, že odstín vpravo dole je po právu tím nejvytíženějším z paletky Wet n´wild Comfort zone ☺.

Líčení očí jsem zakončila petrolejovou linkou na dolní i spodní vodní lince. Použila jsem na ni tužku od Urban Decay v odstínu mainline.
řasy: Ardell Glamour 113
 

Tvář jsem maličko vykonturovala tvářenkou od NYXu v odstínu Taupe. Je to můj velmi oblíbený odstín, který vypadá skvěle na konturování, protože je našedlý a studený. Na líčka jsem nanesla matnou tvářenku od Jordany ve světlounce narůžovělém odstínu Sandalwood. Pokud jste v zimě tak extrémní bledulky jako jsem právě já, tento odstín vřele doporučuji, je úchvatný a dobře studeným typům sedí. Vršek lícních kostí jsem pak zahalila rozjasňovačem od Essence z vánoční limitované kolekce Merry Berry I love my golden pumps. Má krásný design, ale hlavně skvělou barvu a příjemnou pigmentaci.

Rty jsem pak vykreslila studenou hnědou barvou od Gerard Cosmetics v odstínu Mystic moon. Tyto, pro někoho "mrtvolné" odstíny, jsem si v poslední době velice oblíbila a myslím si, že právě studeným typům, jako jsem já, celkem lichotí ☺.

Doufám, že se vám dnešní look v trošku netradičních tónech bude líbit, protože na včerejším videu jste mi ho docela dost chválili a tak jsem si říkala, že mu věnuji alespoň krátký post ☺.

Přeji vám krásný víkend a těším se u dalšího videa, kterým by měla být Moje sbírka kosmetiky ☺.

You May Also Like

21 komentářů

  1. Krásný, mě připadá že tobě sluší snad všechno:-)

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkné líčení Péťo, škoda jen že nevlastním také tuto paletku. Je velká chyba, že se paletka neprodává také u nás.

    OdpovědětVymazat
  3. Líčení je moc pěkné a i kupovidu se mi líbí odstín rtěnky :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne... (: tiež by som to chcela vedieť.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi tak krasna :) Nadherne provedene liceni a zkombinovane barvy. Cekala bych, ze takova rtenka bude vypadat divne, ale neni to tak.

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné líčení! :) Ta paletka je boží :)

    OdpovědětVymazat
  7. Opět moc krásné :)

    www.nicolepicknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Přemalovaná jak štětka :D :D Musím se fakt smát :D

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím, opět nádherné líčení, kéž bych to taky tak uměla... Ty by ses, Péťo, nalíčila perfektně snad i hlínou ze zahrádky :) Klobouk dolů, myslím, že strčíš do kapsy leckterou profi kosmetičku a vizážistku.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti,krasne liceni. Moc ti slusi! Za me palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
  11. Prekrasne naprosto perfektne ladici liceni. Nejen eye makeup, moc vam to tady slusi celkove - oboci, plet, rty, vlasy

    OdpovědětVymazat
  12. Líčení je krásné! líbí se mi úprava fotek, vše je přehledné a hezky uspořádané! chválím, určitě je za tím spousta práce. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jsi tak nádherná ♥ tohle líčení se mi na Tobě neskutečně moc líbí :) Krásné obočí, zoubky, vlasy... zkrátka TOP! Děkujeme, že tu pro nás jsi a že jsi tak skvělou inspirací ♥

    OdpovědětVymazat
  14. Veľmi pekné,páči sa mi tá kombinácia farieb,ktorá vyzerá báječne :-) A ten rúž je dokonalý!
    Patty

    OdpovědětVymazat
  15. Líčení je nádherné a už se těším na další video - moje sbírka kosmetiky! :)

    OdpovědětVymazat
  16. škoda, že tu paletku nelze koupit u nás, už po ní pokukuju dlouho :) moc krásné Peti!

    OdpovědětVymazat
  17. Vypadá to krásně, úžasně to sedne k těm očím. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné líčení. Mouni

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!