Proměna - večerní kouřové líčení na ples Lucka

by - 05 března

Krásný sobotní večer vám všem,

dnes mám pro vás jen rychlý líčící post, ale i tak doufám, že se vám bude líbit. Dnes jsem totiž byla na štíru s časem, ale nechci vás o článek ošidit. Musím ale říci, že jsem si užila velmi příjemné dopoledne ve společnosti manžela a shánění sedačky do podkroví a holčičí odpoledne ve společnosti kamarádky, kterou jsem měla tu čest upravit na ples.
Mojí krásnou a hlavně skvělou kamarádku Lucku už z blogu znáte, pokud mne sledujete déle nebo pravidelně. A když máte možnost nalíčit takovou kočku, je to radost. A já jsem tentokrát Lucku poprosila, zda bych ji nemohla vyfotit před a po nalíčení, že bych vám zase ráda udělala článek ze série proměn. Doufám, že oceníte Lucky odvahu ☺ a pokud vás líčení zaujalo, níže naleznete postup a použité produkty.
Lucka má krásnou pleť, která je spíše normální až mastnější, místy se vyskytne malé začervenání nebo pupínek, ale rozhodně nic dramatického, to zná každá z nás. Já jsem proto zvolila skvělé kombo na tento typ pleti a to je Rimmel Lasting finish báze a makeup v odstínu 201 classic beige. Jestli máte podobný typ pleti, určitě na tento typ makeupu koukněte , dobře kryje a dlouho drží a navíc dělá opravdu skvostný finish. Podle mně je to jeden z nejlepších makeupů z dorgerie. Pokud máte plet suchou, sáhněte po jeho bráškovi Lasting finish nude, což je taková krémovější, odlehčenější a výživnější verze.
Obličej jsem pak vykonturovala a rozjasnila pomocí korektorů LA Girl PRO conceal, používala jsem různé odstíny, které jsem si objednala na ebay. Jsou totiž skvělé nejen na projasnění oblasti pod očima, ale také na krémové kontury v tom tmavším odstínu, já jsem použila odstín toast.
Posléze jsem celý obličej zapudrovala matujícím pudrem od Miss Sporty, který je transparentní. Mám raději středně krycí makeup a více krycí korektor a na to transparentní pudr. I když je tak více vrstev, tak to nedělá caky efekt jako často dělají pudry barevné. 
Obočí jsem dokreslila duem na obočí od Urban Decay z kolekce Gwen Stefani. Řeknu vám, tohle duo si mě získává čím dál více, čekala bych, že bude jen pro blondýny, ale je to úplný chameleon, mohu ho použít na obočí já i blondýnka jako je Lucka a sedne oběma skvěle! Navíc má hodně studený odstín, takže vypadá velice přirozeně. Tímto krokem jsem měla hotový základ a přesunula jsem se na nejdůležitější část, kterou jsou oči.

Jako bázi pod oční stíny jsem použila léty prověřenou Urban Decay Primer potion v odstínu sin. Jako trumf jsem pak vytáhla paletku Lorac PRO ,  stále asi nej stíny, co mám, nebo alespoň jedny z těch nejoblíbenějších a vždy po ní sahám, když je speciální příležitost. Nejdříve jsem celé víčko poprášila tělovým stínem cream a vystínovala ohyb víčka odstínem taupe. Vnější koutek oka jsem pak postupně ztmavovala odstínem sable a do úplně vnějšího koutku jsem jemně nanesla odstín black. Celé jsem se to snažila hezky spojit a propojit, aby mi nevznikly žádné ostré přechody. Na pohyblivé víčko jsem pak zatlačila odstín pewter, který se krásně třpytí. Jeho uhlazováním plochým štětcem získáte největší lesk. Přímo pod oblouk obočí jsem pak rozmazala odstín white, ale jen opravdu jemně a do vnitřního koutku oka nanesla champagne.
Oči jsem zakončila černou linkou od Barry M Bold black waterproof eyeliner a Lucka si pak nanesla svou oblíbenou voděodolnou Maybellinku Colossal volume.
P.S. zdá se mi, že na fotce hází každé oko maličko jiný odlesk a vystínování, je to světlem, protože z jedné strany svítilo o trochu víc ☺

Pak už zbývaly jen pudrové kontury, tvářenka a rozjasnění. Kontury jsem vykreslila matným bronzerem od The Balm Bahama mama, který mám velice ráda. Nanesla jsem ho trochu kolem čela, pod lícní kosti a po stranách nosu a pod čelisti a bradu. Na tváře jsem použila mix nové paletky tvářenek Urban Decay Gwen Stefani, konkrétně směs odstínů OC a Lo-fi. Na rozjasnění tváře jsem pak nadělila odstín Angel nad lícní kosti, který je obsažen v téže paletce.
Oči jsou výraznější a kouřové s lesklým víčkem a proto jsem zvolila na rty nádherný přirozený odstín matné rtěnky Milani Matte beauty. Je to opravdu úžasná barvička a její matný finish ji dělá ještě luxusnější, jestli sháníte dokonalou nude rtěnku, tak si myslím, že tato sedne skoro všem!

Celé dílo jsem pak přestříkala a zafixovala All nighterem od Urban Decay, který jsem si poměrně oblíbila.
Možná by někoho z vás zajímalo, jak jsem vytvořila účes, Lucka má krásné dlouhé blond vlasy a naše představa byla taková, že vytvoříme volné splývavé lokny. Já jsem na ně použila kulmu Cortex bez klipu o průměru 2 palců a natáčela jsem postupně prameny proti sobě. To znamená jeden po směru a vedlejší proti směru hodinových ručiček, získáte tak větší objem a hezčí tvar účesu. Prameny kolem obličeje jsem natočila směrem ven a nakonec vlasy prohrábla prsty a prostříkala lakem na vlasy.

Napište mi, jak se vám dnešní proměna a večerní look líbí a jestli vás tato série stále ještě baví a občas byste ji na blog chtěli a jaký barevný typ byste případně rádi viděli nalíčený příště ☺.


You May Also Like

70 komentářů

  1. Nádhera, moc krásné, škoda, že z toho není video :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne liceni ;)!!Lucka je krasna i bez licidel!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si nemyslím, ale výsledek je mega super ! To není 100 a 1, ale 1000000 a 1. Fakt jsi Peťo moc šikovná. Jana

      Vymazat
  3. Že je Lucka krásná, to víme všichni už dávno, ale tohle <3 Je nádherná! Péťo, přijde mi, že snad i ty jsi se neskutečně zlepšila, i když jsem myslela, že to ani nejde. Líčíš nádherně sebe a teď jsi dokázala, že i ostatní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, s timhle musim souhlasit! Sleduju tenhle blog dlouho predlouho :) a ten posun je tam fakt videt. Parada! :)

      Vymazat
    2. Jo taky to sleduju už nějaký čas, že se Peťa posunula o pěkný kus cesty dál od různého zkoušení po profi úroveň. A i na sobě, když si vzpomenu na první videa s kipama a to co vidím dnes, to je neskutečný rozdíl. Líbila by se mi recenze na téma Moje staré recenze a co si o nich myslím dneska (prostě chyby v líčení, které Peťa dělala před X lety a dneska by je už neudělala).

      Vymazat
  4. Krásné :)) lepší než leckteré vyucene kosmetičky...

    OdpovědětVymazat
  5. Lucka je opravdu nádherná a to teď myslím bez makeupu :) A s makeupem? Jak vystřižená z obálky časopisu :) Krásná práce Péti, je až neuvěřitelný, jak makeup dokáže divy, když se s ním umí pracovat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Naprostá pecka Peti, to se ti opravdu moc povedlo. Kamarádka je moc krásná i nenalíčená, má nádherné zelené oči. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvostná proměna.... Slečna vypadá jako fotomodelka z časopisu... Skvělá práce ;-) A má jmenovkyně na plese rozhodně zazáří :-) Hezký večer, Lucka

    OdpovědětVymazat
  8. tim, ze te sleduji pomerne kratce, jsem o Lucce samozrejme z ruznych koutu zaslechla, ale jeste jsem nemela tu cest pokochat se timhle skvostnym oblicejickem :-D uzasna promena! za odvahu palec nahoru.. ja bych se nenalicena takhle kvalitnim fotoaparatem, na jehoz fotkach vyleze uplne vsechno, nikdy vyfotit nenechala:-D nicmene me nikdy neprestane sokovat sila makeupu... je super, ze mame takove pomocniky, diky jejichz kouzlu se muzeme citit mnohem mnohem lepe:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tyto proměny zbožňuju a pokud bys někoho sehnat, klidně i tuto nádhernou kamarádku Lucku, natočte nám prosíííím video :). Jinak perfektní, myslím, že Lucku nikdo na plese nepřekoná :).

    OdpovědětVymazat
  10. PANEBOŽE!!! Lucka je neskutečná kočka!

    OdpovědětVymazat
  11. Naprosto dokonalá změna, paní je velice krásná a ty jsi její krásu podtrhla! :) Taky by se mi líbilo, kdybys mě takhle proměnila :D Líčemí luxusní!

    OdpovědětVymazat
  12. jooo proměna :-) ty oči jsou nádherné

    OdpovědětVymazat
  13. Jezis, to je krasa! Krasna holka a nadherne liceni (vlasy samozrejme take). Moc povedene. Nevadi, ze neni video. To nemusi byt pro kazdeho prijemne.

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné líčení, nádherná "modelka". Často, nebo spíše vůbec příspěvky nekomentuji, ale toto mě uneslo. Nádhera a skvělá práce Peťo!!! <3

    OdpovědětVymazat
  15. No tak to je krása Peti!!! Opravdu učurávám! Slečně to opravdu moc sluší! Musela být královnou plesu a ty jsi převelice šikovná!
    Petra Ondřejová

    OdpovědětVymazat
  16. Nadherna promena. Moc se ti liceni a vlasky povedly :-) Lucka ma nadherne zelene oci. Je to velka kocka :-)
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  17. Na ples moc hezké, slavnostní! Ale musím říct, je nenamalovaná se mi slečna zdá hezčí :-), přirozenější, zachovává jí to pěkné rysy.

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné, kamaradka je opravdu kočka a líčením jsi to skvěle podtrhla. Jen ten nos...Se z fotek zdá ze je přetáhlý bronzerem nebo konturou trochu moc :-( Ale jako celek pekne a je fajn videt líčení i na někom jiném, klidne vic proměn ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Absolutní nádhera, Péťo!!! Z vesnice na Miss Universe :)

    OdpovědětVymazat
  20. Nádherné líčení, Lucce to moc sluší.
    Sehnala jsi sedačku?
    Petra

    OdpovědětVymazat
  21. nezvyknem moc komentovať, ale toto musím :O ježišmária, to je tak dokonalé, že som sa do Lucky asi zaľúbila aká je z nej krásavica :D

    OdpovědětVymazat
  22. Moc krásné,super proměna 👍

    OdpovědětVymazat
  23. Tak to je prostě bomba! Lucce to neskutečně sluší. ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Kráááááááása. :-) Mouni

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peti, jsi moc šikovná Tvé videa jsou úžasné a tahle proměna se ti teda neskutečně povedla, klobouk dolů!! :) Moc ráda bych viděla proměnu nějaké "sněhurky", je problém v tom, že nám nesluší jen tak něco a nevím jak nakombinovat akové ty jedovaté barvy, určitě bych ocenila i nějaké obyč denní líčení pro právě tenhle typ. Byla bych moc vděčná. :)) Jinak Ti přeji mnoho dalších pracovních úspěchů jako doteď a hlavně lásku, ať jsi stále tak pozitivní a šťastná!! :) <3

    OdpovědětVymazat
  26. Wow hodne pekna promena, takove clanky mam rada klidne bych je uvitala. Ty vlasy sd mi moc libi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  27. Nádherná proměna vlasy i make-up :-) Lucka mà krásné rty a barvu očí i když nenamalované jsem se jí trochu lekla :-)

    OdpovědětVymazat
  28. ahoooj :) No wow. Je nádherná. Moc se mi to líbí,je úžasná a ty máš kouzelné ruce. Fakt super... Každá žena je krásná bez make up, ale dle mě jsi jen podtrhla její krásu. Já jsem pro make up. Super. Žasnu :)

    OdpovědětVymazat
  29. Nádhera :) Jak bylo tady zmíněno, že je nenamalovaná hezčí a zachovává jí to pěkné rysy, je zvláštní, že první co mne napadlo bylo, že se ty rysy po namalování naopak zvýraznily :) Je to strašně supr líčení i vlasy :) A Lucce strašně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  30. nádherná premena, slečna je krásna pred aj po!

    OdpovědětVymazat
  31. Z tohto by bolo super video! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Skvělá proměna, ne jen make-up (nádhera!), ale i vlasy. Tvá kamarádka úplně prozářila. :-)
    Já jsem rozhodně pro další takové proměny, vždy mě bavilo porovnávat fotku před a po. :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Tak toto je úžasné a Lucka krásně prokoukla!!

    OdpovědětVymazat
  34. Rikala jsem si, ze ma kamaradka nejak divne spinavy nos a pak jsem si precetla, ze ses pokousela ho konturovat. No moc dobre to nedopadlo. Za jedno ten odstin, kterym konturujes je hrozne teply - oproti makeupu, ktery se zda celkove doruzova, působí nos prilis oranzove. Tim padem ani nezapada... Za druhe, proc jsi nos vyrazneji zuzovala u korene? Kamaradka to rozhodne nepotrebuje a naopak to zduraznuje "nedostatek", kvuli kteremu jsi ke konturovani nosu pravdepodobne pristoupila a to ten, ze ma kamaradka trochu sirsi spicku nosu. Navic fotky docela zerou barvy, takze ve skutecnosti byl efekt toho konturovani jeste vyraznejsi?? Je to skoda, jinak je to pekne liceni a kamaradce sedne. Konturovani nosu je navic v jejim pripade zbytecne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ja nechápem kontúrovanie nosa v prípade tejto kočky. Má úzky noštek, ak kontúrovať, tak maximálne špičku nosa, aj keď ani to nie je potrebné. Líčenie je podľa mňa však krásne, s upravenými vlasmi pôsobí všetko zladene a slávnostne. Ale ten rozdiel medzi dokonalou pleťou na tvári (rozžiarenou a aj trocha technicky upravenou) a pokožkou na krku, dekolte a rukách je príliš silný.

      Vymazat
  35. Péťo, jsem světlý typ jako Lucka, prosím, natoč s ní video, jak líčení,tak vlasy. Nejen večerní, ale i pro běžné nošení.

    OdpovědětVymazat
  36. WAU! Ten makeup je dokonalý. :D Mohla by si na niečo podobné natočiť aj video :D rada by som si ho pozrela. A inak pekný článok. :D

    OdpovědětVymazat
  37. Tak tohle je opravdu profesionální výkon. Jste moc a moc šikovná. Já jen zírám :-D Ať se Vám daří.

    OdpovědětVymazat
  38. Perfektní práce. Více takových proměn!

    OdpovědětVymazat
  39. Nádherná před i po proměně. Stíny krásně zvýraznily barvu očí a vlasy jsou prostě úžas :) Určitě s Luckou natočte nějaké video.

    OdpovědětVymazat
  40. Super článek Péťo, Lucka je moc krásná.) http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Pet, i já se musím přidat k poklonám a chvále. Úžasný!!!!!

    OdpovědětVymazat
  42. tohle je PERFEKTNÍ proměna. v JH jsem pořád a ještě jsem neměla tu čest tě potkat, ale teď o to stojím ještě víc!! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Já mám moc ráda kouřovky a tyhle se moc povedly:)) secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Krásné líčení, úplně ji to rozzářilo :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  45. Nádherně umíš líčit :). Lucce to ohromně sluší. Já mám moc ráda tyto proměny před a po, určitě bych je uvítala u Tebe na blogu častěji

    OdpovědětVymazat
  46. Tak to je nádhera :-) Slečna vypadá jak z obálky módního časopisu :-) moc povedené, tleskám Peti, je opravdu vidět, jak velký posun jsi udělala, jak už tu psaly některé holky ;-) tak mě napadlo jestli bys třeba nechtěla udělat soutěž o proměnu? :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Ach jo, to je paráda, tohle asi nikdy umět nebudu, musím dát jen lehkou vrstvu make upu jinak už je to na pleti hrozně vidět, mám nekomedogenní make up od mary kay, aby mi nezacpával póry, přijde mi že kdybych dala make up, pak pod oči světlý korektor, konturu...tak toho mám hrozně moc a je to vidět, neumím to :-(

    OdpovědětVymazat
  48. Kráááása! Lucce to moc sluší. :) Nejvíce mě zaujaly vlasy a samozřejmě, že oči. Ty jsou famózní. :)
    Já prosím, prosím za proměnu slečny/dámy/ženy, která je tmavý podzim (tak jako já :).

    OdpovědětVymazat
  49. Moc vám všem děkujeme i s Luckou za krásné ohlasy ♥

    OdpovědětVymazat
  50. Určitě jsem pro pokračování :) Lucka musela být královnou plesu, to je jasný! Moc se ti to Peti povedlo! A ta rtěnka je vážně pecka!

    OdpovědětVymazat
  51. Slečna je krásná i bez nalíčení, ale tvoje líčení je prostě pecka!!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!