FOTD s paletkou Too faced Bon bons a NYX liquid suede

by - 17 března

Krásné čtvrteční odpoledne vám všem,

jak již víte ze sociálních sítí, značka Too Faced mě překvapila překrásným balíčkem plným kosmetiky ☺. Doputoval za mnou až z Kalifornie a musím říct, že to bylo úžasné překvápko, vůbec jsem nečekala, že si všimnou i "malé české blogerky" ☺. Radost byla o to větší, že v balíčku přišla jejich Bon bons paletka, o které jsem reálně uvažovala, že si ji koupím. Ostatně, že mám Too Faced moc ráda, ode mne už víte, vždycky si na produkty od nich pomalu šetřím a pak si zajdu do Sephory a udělám radost, zatím mne nic vyloženě nezklamalo, i když nějaké výhrady bych také měla, třeba Melted metallic chocolate rtěnky nejsou zas až taková pecka ☺. Ale o nich zase někdy příště.......

Můj dnešní look totiž stojí na studených neutrálních očích a výrazných tmavých vínových rtech. Řeknu vám, přesně tohle je líčení, ve kterém se cítím výborně a myslím, že mi skvěle sedí. Studené neutrály a výrazné rty, to je prostě moje parketa ☺.




Já jsem tentokrát nově vyzkoušela bázi pod makeup Too Faced Hangover primer, který obsahuje kokosovou vodu a nemá silikony a měl by hydratovat, což mohu potvrdit. Zatím jsem ho zkoušela asi 2-3x a přetrvává nadšení, moc hezky pleť hydratuje a v kombinaci s Born this way makeupem, který je jinak pro mou pleť suchý, tvoří super duo, které vydrží na pleti celý den. Kruhy pod očima jsem zakryla korektorem od Catrice Liquid camouflage cream. Mám ho moc ráda, ačkoliv je hutnější a leze do vrásek, proto je třeba zapracovat ho navlhčeným beauty blenderem a přepudrovat.

Na oči jsem využila krásnou růžovoučkou paletku se srdíčky Bon bons. Hodně lidí píše, že obaly Too Faced se jim zdají infantilní a kýčovité. Víte co, tohle prostě milujete nebo nesnášíte a já to miluju! Proč nemít  ve své sbírce něco, co vypadá jako z cukrárny a navíc to tak i voní ♥. Podle mě jsou jejich obaly roztomilé jako pro princezny a já si je užívám, v každé z nás se pořád schovává ta malá holka. Navíc důležitější je pro mne obsah a ten je u této paletky vážně luxusní.
Stíny mají převážně skvělé studenější odstíny a jsou skvěle pigmentované. Také mě baví, že v podstatě vůbec nepráší. Zdá se mi, že kvalitou je tato paletka lepší než klasická Chocolate bar, kterou mám sice také ráda, ale k některým stínům mám své výhrady.
Stíny mi drží bez vyblednutí celý den, v pořád stejné intenzitě a navíc se s nimi skvěle pracuje a hezky se roztírají po víčku. Pokud jste studené bledulky jako já, možná byste nad touto kráskou mohly zauvažovat ☺.
 Obal je plechový s výlisky srdíček a uvnitř je 16 stínů a zrcátko.

Já jsem se v dnešním líčení držela matnějších stínů a jen do vnitřního koutku a vnějšího jsem nanesla ty se shimmerem. použité odstíny jsou vyznačeny hvězdičkou. Ostatně jedničku s hvězdičkou zatím dávám i celé paletce ☺.


Na konturování jsem využila Too Faced Cococa contour v odstínu medium cocoa, když už jsem jela v jedné značce ☺ a na tváře nanesla Too faced srdíčkovou tvářenku v odstínu Your love is king. Tvářenka je dobře pigmentovaná a poměrně výrazná, takže pokud jste bledulky jako já, tak s ní pracujte opatrně. Je to však velmi krásný matný berry odstín, který skvěle doplnil barvu rtů.

K velmi jemnému makeupu očí a tváře jsem zvolila výrazné tmavé vínové rty. NYX Liquid suede v odstínu Cherry skies jsem si odnesla z akce s NYXem, ze které jste včera viděli vlog. Je to opravdu úžasná barva! Snad nejkrásnější vínová, kterou ve své sbírce mám. Navíc úžasně drží a je velmi sytá. Počítejte však s tím, že pokud dáte rty k sobě, maličko lepí a trošičku se obtiskává, ale zato vydrží ve stejném stavu několik hodin, alespoň mne ano. Ještě mám na vyzkoušení fialový a zářivě růžový odstín, chtěli byste samostatnou recenzi se swatchi?
 Rty jsem doplnila konturkou, která je voděodolná a jmenuje se NYX Retractible lip liner  odstín plum.
další použité produkty:
♥ Dermacol Wet and dry powder č. 1
♥ Urban Decay Gwen Stefani eyebrow set
♥ Flormar gel liner black
♥ Benefit High brow
♥ řasy ebay
♥ Benefit Roller lash mascara

Tak to by bylo pro dnešní look vše, dejte mi vědět, jak se vám líbí, protože já jsem z něj byla nadšená! Těším se příště ☺!


You May Also Like

37 komentářů

  1. Nádherné líčení! No a ta rtěnka, krásná "krvavá" barva teda.. :D :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, zdá se mi, to nebo máš rtěnku malovanou hodně přes okraje? Na těch fotkách, kde špulíš pusu, to vypadá velmi zvláštně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je vždycky, když našpulíš pusu, to vyplývá z anatomie rtů přece, to bys jinak musela tu rtěnku mít jen ve středu rtů ;).

      Vymazat
  3. Ahoj Péťo, myslíš že ta báze se hodí i na smíšenou/mastnou pleť?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no nevím, já myslím, že moc ne......požádala bych nejdříve určitě o vzoreček.

      Vymazat
  4. Toto liceni je proste nadhera. A ta paletka...je uzasna.

    OdpovědětVymazat
  5. Pekny clanek, vyrobky jsou super, liceni rtu je na me tmave, ale tobe to sekne ;)
    http://andrejkabblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Líčení vypadá nádherně.😊A obal paletky(a i tvářenek) je nádherný.🎀

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, paletka vypadá vážně skvěle a asi si na ní musím začít šetřit :-)
    Velmi bych uvítala nějakou aktuální a větší recenzi na NYX produkty, protože se na nějaké chystám až otevřou prodejnu a mám nějaké tipy i od zahraničních blogerek (akorát jim ne vše rozumím v angličtině). Moc ráda bych uvítala tvoje tipy na top Nyx produkty, protože tvoje recenze a postřehy jsou prostě fajn :-)a většinou se jimi i řídím, myslím, že nejsem sama. Takové sehnání korektoru od Catrice mi dalo pěkně zabrat :-)
    Jseš vážně skvělá a pokaždé se těším na video nebo vlog jak malá holka, takže velký dík za tvou práci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hrozně moc děkuji za krásný komentář ☺. Já se do prodejny NYX chystám,až ji otevřou a myslím, že by mě tam mohli i nechat natáčet, takže bych tam udělala další díl Blogerky a drogerky a doporučila TOP produkty podle mě :).

      Vymazat
  8. No jedním slovem wow! Nádherné rty i líčení :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky,
    líčení jako vždy moc hezké :o) Jen, prosím, šlo by příště napsat kam jsi, který stín přesně dala? Paletku mám, možná to odhadnu, ale ten přesný popis by byl moc fajn, než jen označení použitých stínů. Rtěnka je krásná, rudá krvavá - moc se mi líbí :o) Samostatný článek se swatchi by se mi líbil.Též mě zaujala báze pod make-up, myslíš, že by šla i na smíšenou pleť?
    Předem díky a měj se krásně :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lindo, děkuji moc! No já to běžně píšu,ale tentokrát jsem to neudělala, protože mi to přišlo u těch nude stínů pořád dokola, světlý dopředu, tmavší do vnějšku, no :). Ale příště to tedy zase popíši :). Co se týče báze, tak podle mne moc ne,ale určitě bych zkusila zažádat o vzoreček v Sephoře. Také se měj fajn a děkuji ♥

      Vymazat
  10. Look úplně není můj šálek kávy... Ale máš super články celkově... Čím dál tím více propracované :) Moc se mi líbí ty fotky a že sis dala práci i s vložením do fotky např. odstín :) PALEC NAHORU!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné líčení, opravdu Ti sedí Peti!! Jsi krásná! Použitá kosmetika je nádherná, luxusní, ale také dost drahá :-(

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělé, moc ti to sluší! Si hrozně krásná...no coment

    OdpovědětVymazat
  13. Bonbónkovou paletku taky miluju a obaly TF se mi líbí:) Líčení je krásné!

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. paletka je nádherná co bych za ní dala

    OdpovědětVymazat
  15. Ta paletka je úžasná, ale pravděpodobně bych ji neužila. :D
    Líčení se ti moc povedlo, jen bych asi sama zvolila nějakou nude rtěnku. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Vyzerá dokonale.

    Www.danielainthelibrary.com

    OdpovědětVymazat
  17. A jaký máš prosím lak na nehty. Chci ho taky, který to je?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím :D, zaboha si nemůžu vzpomenout,ale byl to nějaký od Essence z té staré kolekce, myslím, že What´s my name?
      https://www.google.cz/search?q=essence+what+s+my+name&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjf8caU68nLAhXJ1hQKHfxjDnoQsAQIHg&biw=1366&bih=624

      Vymazat
  18. Obal paletky se mi příliš nelíbí, ale odstíny obsahuje krásné.

    OdpovědětVymazat
  19. Péťo, to je naprosto skvělé líčení, a ten odstín tý rtěnky :O
    eL

    OdpovědětVymazat
  20. Moc vám všem děkuji za krásné ohlasy ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Paletka vypadá výborně, líbí se mi i obal, přijde mi nápaditý. To by byl kousek do mé sbírky plechovek :)
    Líčení je také pěkné, klasické.
    Hezký den,
    Amelia

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peťo, koukám na tebe už 3 roky, a stejně pokaždé žasnu, jak se dokážeš tak krásně nalíčit :-). Od té doby co na tebe koukám, jsem se začala líčit i já - děkuji za to jak úžasná jsi a za tvé rady :-). Ráda bych aby jsi ukázala všechny ty barvy rtěnek od NYX a tak trochu poradila, i mě, jsem sice bledule, ale teplý typ. A to je můj problém, žádná rtěnka mi nesedne :-(. Asi nedokážu poznat teplý a studený odstín. Pomoc Peťulko, prosím ! Jo a nedej se odradit některými komentáři, prostě pokračuj v tom co děláš, já ti fandím :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme na tom uplně stejně!:D Já jsem taky jak kdybych se vykoupala ve vápnu, ale mám teplý podtón. A jak Péťa říká "bledulky jako já" tak vždy samozřejmě na mysli ty studeně:D Taky bych potřebovala pomoc!;D

      Vymazat
  23. Opravdu krásné líčení! :)
    http://twolittleladies9.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Péťo chtěla jsem se zeptat,jaká paletka se ti líbí víc chocolate bar nebo bonbons?Chci si jednu koupit a nevím,kterou vybrat☺️☺️
    Děkuju

    OdpovědětVymazat
  25. Určitě bych přivítala podrobnější recenzi na Nyxí tekuté rtěnky. Tenhle tmavě vínový odstín vypadá božsky :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ta rtěnka má úžasný odstín, stejně jako ten zářivě růžový, jen mi přijde, alespoň podle fotek, že nebude moc vhodná na suché a popraskané rty, vypadá to, že zalézá dost do rýh. Ale to dělá i 16 hodinovka od dermacolu.

    OdpovědětVymazat
  27. Paletka je krásná, ale když mě se u ní vždy spustí Pavlovův reflex a začnu slinit. Něco ve mně si prostě myslí, že je to opravdu něco k jídlu :D Ale s přicházejícím jarem jsem fascinována těmi růžovými. Povedla se více, jak čokoládová, dle mé "chuti" :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!