41. vlog - představení NYX v ČR, modely do Burdy, moje dieta, natáčení s Domčou a Erikem

by - 16 března

Krásné středeční odpoledne vám všem,

jako téměř každý týden, přináším vám další vlog z uplynulých dní ☺. Opět jsme se snažili vzít vás na nějaká zajímavější místa nebo akce, ale protože si hodně píšete i o vlogy z domácího prostředí, tak nebojte, také budou ☺.




točíme na Olympus PEN EPl7

eshopy:

You May Also Like

7 komentářů

  1. Já musím tvoje videa, jak na tvém kanálem, tak na kanále Míry hodnotit vždycky kladně. Videa od vás dvou (teda tří, nesmím zapomenout na Blarinku :-D)sleduji šíleně ráda. Neexistuje video, které by se mi nelíbilo. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. :DD Míra mě dostal tím komentářem s košilí.. jsem na to fakt zrovna myslela, jak kdyby mi v tu chvíli četl myšlenky:D ale určitě není čuně, taky mám někdy jednu věc dva dny po sobě .) Miluji Vaše vlogy, díky. Markéta

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, jo přihřátý oplzlý plešatý ...

    OdpovědětVymazat
  4. Fajn vlog, i vy dva s Mírou jste fajn, ale musím říct, že tentokrát jsem byla mírně v šoku z Mírovy reakce ohledně angličtiny. Vím, že to myslel asi na určité typy, kteří budou zase rejpat a kritizovat, ale tak nějak mi to přišlo až moc, docela vulgární, nevím. Měla to být sranda, ale používat takové výrazy do videa ("vole")....

    OdpovědětVymazat
  5. No toto sa uz neda ... sama reklama

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nehovor a na čo je to prosím teba, reklama? Toto by ma veľmi zaujímalo, lebo toto video nie je sponzorované, vždy keď by tak bolo, tak to označujem v infoboxe jako sponzorované, tak sa uvedom ;).

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!