OOTD - winter color blocking

by - 01 února

Krásný den,

dnes trochu barevně. Přiznám se, že mám ráda barevné oblečení, ale moc často k sobě více kontrastních barev nedávám. Včera jsem na to ale měla náladu a tak vznikl tento outfit. Nejsem si vůbec jistá, jestli se vám bude líbit a určitě je to trošku jiné, než na co jste u mě zvyklí, ale změna je život :).....

Kalhoty jsem si koupila minulý týden u vietnamců a strašně se mi líbily, jsou to trošičku strečové slimky a mají zapínání na boku na knoflíčky a moc hezky vypracované sedlo, navíc bezvadný materiál. Kozačky jsou z www.urbanog.com a kupovala jsem si je vloni. Svetřík je z německého HM a jeho cena byla opravdu směšná. Tmavě fialové tričko je značky Amisu. Kabelka je taktéž vietnamského původu :). Prsten, čepice a šála jsou z Takka, stejně tak jako náušnice, které ale asi nejsou moc vidět. Náramek je po mamce. Už bych dolnila jen bundu, kterou znáte, ta je z New Yorkeru.


Makeup je jednoduchý s důrazem na oči:

oči: nude stíny z paletky Coastal Scents 28 Neutral eyeshadow, zelená voděodolná tužka na oči Dermacol, která mi moc voděodolná nepřijde, černá gelová linka Catrice Black Jack a řasenka Maybelline One by One.
tvář: La Roche Unifiance Satin Creme makeup v odstínu 01 a ELF Tease krémová tvářenka
rty: rtěnka Essence 53 All about cupcake








lak OPI St. Petersburgundy



Mějte fajn den a pro pořádek připomínám můj FACEBOOK , kam dávám každodenní líčení a aktuality :).

You May Also Like

81 komentářů

  1. tedy tady ti to vazne straaaaasne moc slusi, v tech brylych ti to slusi...

    OdpovědětVymazat
  2. taktohle je asi nejlepsi ze vseho co si na sobe kdy mela. Takhle ti to opravdu strasne slusi a vypadas tak na 20 :), Jinak kalhoty se zapinanim na strane jsou nejvic super ja mam normalni rifle s takovym zapinanim a miluju je . Nedela to alespon tu hroznou bouli kdys si sednu . Kde ze si je presne koupila ja za ne dala 600 a jeste ve sleve typuju ze byli levnejsi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já je koupila u vietnamců v J. Hradci za 450,- a na to, že jsou od nich mi přijdou celkem drahé .)

      Vymazat
    2. Jé Péťo ty bydlíš někde u J.Hradce? :) Já dvacet osm kilometrů od Hradce :).!

      Vymazat
  3. ten lak se mi líbí a světřík taky :)
    nemůžu si pomoc , ale s brýlema ti to strašně sluší , tenhle typ se mi k tobě líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Petruš, prosím Tě, kde jsi koupila ty gelový oční linky? Děkuji moc za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já je koupila v MY Tesco na Národní v Praze :).

      Vymazat
    2. ještě mne napadá, pokud nejsi z Prahy, mohu doporučit eshop babybaby.cz, kde mají essenci i catrice ;)

      Vymazat
  5. Tohle je perfektní! Kalhoty jsou super úplně nejvíc. Já jsem snad v našich končinách nikdy u Vietnamců nikdy neviděla takovéto pěkné normální kalhoty, max. rifle. Opravdu luxusní, jako značkové:)

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší ti to, nos ty barvičky častěji !!!
    Strašně ti fandím v tom, že se prostě nestydíš přiznat, že nakupuješ u vietnamců . Asi se tam dají najít i fajn věci. Já mám předsudky vůči nakupování na tržnicích hlavně kvůli materiálům. Bojím se i "olověných" a různých chemických barev. Jinak ti to strašně sluší ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a s těmi předsudky tě chápu, ale ono kolikrát v lecjakém rádoby butiku s oblečením prodávají také vietnamské věci jen nehorázně předražené a navíc dnes se v Asii šije všechno, tak si myslím, že je to úplně jedno :). Já tam teda chodím ráda, možná nade mnou díky tomu bude někdo ohronovat nos,ale mně to nevadí, samozřejmě spoustu věcí mají umělých, s nápisy a šílených,ale fakt se dají najít hezké kousky :).

      Vymazat
    2. Milá Petro,

      chtěla bych Vám moc poděkovat za inspirativní a podnětné "tipy a triky", moc ráda od Vás "opisuji" nebo si Vaše nápady a rady přizpůsobím a "ušiju sobě na tělo" (ne každý má to štěstí mít tak perfektní figuru jako Vy :-)). Chtěla bych také vyjádřit obdiv nad tím, že nepropagujete jen drahé značky a pro většinu těžko dostupné produkty (rozčilují mě rady typu: "To jsem si přivezla z NY, tohle zas z LA, doporučuju tuto báječnou řasenku od Diora...:-)" ). Je moc sympatické a pro mě (a jistě mnoho dalších) užitečné, když "přiznáte", že nějaký pěkný hadřík nebo třeba třpytky na oči jsou od Vietnamců, z tržnice, ze slev...I díky Vám se tam vydávám častěji a nacházím opravdu nečekané "poklady". Moc děkuji za vše, jste moc sympatická, inspirativní a nádherná!

      Vymazat
  7. Kočka neskutečná :* Treda já nechápu, že co navlíkneš, to ti sluší : D A brýle teda dostávají 1*!

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší!Jinak chtěla bych se zeptat jestli by si neudělala video na nějaké tvé kosmetiké zklamání?Prostě něco jako který kosmet. výrobek tě nepotěšil.Jinak Krásný den ahoj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mě také napadlo, já to většinou říkám tak nějak průběžně,ale mohla bych udělat shrnutí na nejhorší propadáky .), děkuji za tip :)

      Vymazat
  9. Teda ty kalhoty jsou úžasný! Budu taky muset naběhnout do nějaké tržnice, ale pochybuju, že je u nás budou mít :-(, takový hezký kalhoty jsem u nich nikdy neviděla. Ještě, prosím, prozraď, za kolik jsi je ulovila? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, stály 450,-, takže na vietnamce docela dost,ale jsou fakt hezky ušité a z pěkného materiálu, tak jsem to obětovala :).

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď :-) To já bych taky ráda dala za takový šmrncovní kalhoty ;-), no třeba na ně u nás taky narazim.
      Hezký den, K.

      Vymazat
  10. Gate vyzerajú veľmi dobre a zaujímavo! Celkovo sa mi tie farby na tebe veľmi páčia :-) a.. Ako ti pristanú okuliare!

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Můj šálek kávy tento outfit není, ale tobě hrozně sluší! Obvzlášť ty brýle ti fakt sednou. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc ti to sluší, a to líčení se k tobě vážně moc hodí! :))* <3

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tohle ti neskutečně sluší, a to nejen ten outfit, ale i to líčení a vlásky :) Jediné, co mi na tom trochu vadí je ten červený lak. Nějaké pastelovější barvy (možná i černá) by k tomu celkově šly líp. Ale jinak je to pecka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a souhlasím, mně by se líbil tmavě fialový, jenže tolik času abych měnila každý den podle oblečení i lak, to prostě fakt nemám, no....:D

      Vymazat
  14. Mně se tento outfit líbí, ty kalhoty jsou super! A moc se mi líbí boty kabelka. Ceny v německém H&M jsou kolikrát úplně jiné než u nás. Loni jsem si v německém koupila propínací svetr za smšnou cenu (asi 7 eur) a u nás po slevě byl za 599,-. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, přesně tak, u nás je vše strašně předražené :(....

      Vymazat
  15. Je to netypické, ale proč ne...do mrazivé zimy se nějaké ty barvičky hodí a je to příjemná změna od všech těch lidí v černých kabátech a černých kalhotách.

    OdpovědětVymazat
  16. Jak už jsem psala na FB je to jeden z Tvých nej outfitu, moc Ti to sluší! :) Líbí se mi sice varianta bez brýlek, ale tak snad ti to nevadí. :) Kde je to focené? Je to pěkné místo. Já si taky musím najít pěkný interiér, protože venku je fakt kosa a já už nechci být zase nemocná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, děkuju a je v to v jedné kavárně v JH, když už jsme tam byli a nikde nikdo, tak mě napadlo se rychle cvaknout :D. Právě, venku se to ted opravdu nedá :D...

      Vymazat
  17. tak mne sa to rozhodne paci, ja nosim farebne svetriky rada:) a super makeup mas k tomu!:) hrozne krasny ruz:))

    OdpovědětVymazat
  18. máš krásnu tvár a super nohavice :)

    http://karissaworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Tyy jo mas maluckou postavicku oproti hlavě. Ty brylky a vlasy ti moc slusi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, no já mám totiž fakt velkou hlavu :D bych řekla...

      Vymazat
  20. skvělá kombinace! moc ti to sluší ;-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. sakra ty jsi zace fešanda! v brýlích ti to fakt děsně sekne, no a kalhoty jsou parádní, škoda že vietnamci nešijou i větší velikosti! :D

    OdpovědětVymazat
  22. Teda ty klahoty jsou krásné!!! Kdybys měla větší tašku (na učebnice atd.), myslela bych si, že jdeš zrovna z přednášek ze školy:-D:-D:-D (Tak mladinká).Za mě taky říkám, barvy častěji! Lu

    OdpovědětVymazat
  23. teda ten svetřík se mi na tobě líbí moc ... trošku mě tam ruší to fialové triko/tílko nebo co to je :))) ale super změna! a jinak ty kalhoty nevypadají, ale vůbec špatně :))))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. tobě brýle fakt sluší,moc hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat
  25. Peti, ty brýle ti fakt moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  26. Vypadá to moc hezky, ale já bych si to na sebe nevzala, je tam moc barev na mě :D ale máš strašně krásnou postavu!!!:)

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  27. ty si celá krásna, celý outfit je krásny :)

    OdpovědětVymazat
  28. Vypadáš jak mladá holka:) Fakt ti to sekne:)

    OdpovědětVymazat
  29. Zírám na ty kalhoty, jsou parádní! A moc Ti to sluší, vypadáš jak začínající studentka:)

    OdpovědětVymazat
  30. Chtěla jsem se zeptat, jestli ty brýle jsou pouze jako doplněk nebo opravdu dioptrické. Jinak outfit je velmi povedený a skvěle ladí. Sluší ti :) Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Leni, jsou dioptrické, nosím je na televizi nebo na počítač :), ale mám jen čtrt na jednom oku a půl dioptrie na druhém.

      Vymazat
  31. nadherny outfit a dokonaly make -up :) si krasna.
    Pdla mňa by si vyzerala super aj vo vreci :D

    OdpovědětVymazat
  32. Skvělá barevná kombinace.. Nenapadlo by mě, že sloučení těchto barev bude tak hezké ;)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky, opravdu ti to moc sekne. Moc se mi líbí jak máš namalované oči, jestli se můžu zeptat, nahoře máš černou linku a dole tu zelenou ? Přeji pěkný večer Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, tu zelenou mám kolem celého oka a nahoře ještě tenoučkou černou přes tu zelenou :) a děkuju.

      Vymazat
  34. Teda, nádherný outfit Peti, už jsem koukala včera na FB :)

    OdpovědětVymazat
  35. Krásné:)
    MOhla bych se zeptat na youtube jsem našla tohle zajímavé video http://www.youtube.com/watch?v=2CX2rPBpkdk&feature=related mohla by jsi udělat něco podobného?:) moc by mě to zajímalo;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už taky někde duhové oči mám, tady:
      http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/10/duhove.html

      Vymazat
  36. Ty kalhoty jsou božííííí

    OdpovědětVymazat
  37. Dlouho sem tě neviděla s rozpuštěnýma vláskama, takže mě to nadchlo.. strašně moc ti to sluší.. :) všechno od oblečení, přes líčení až po účes.. :) jo a tu tužku na oči od Dermacolu mám taky a teda musím říct - tragédie! Snad nejhorší, co sem kdy měla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a vid, ta tužka mne opravdu zklamala na plné čáře!

      Vymazat
  38. tohle je podle mě jeden z tvých nejvíc povedených outfitů :) moc pěkné!

    OdpovědětVymazat
  39. nemám ráda 30tky co si hrají na "diblíky" :-)
    Klára

    OdpovědětVymazat
  40. úplně jsem zírala, jak neskutečně krásně vypadáš. Tenhle outfit ti doopravdy padnul, taky se mi moc líbíš v těch brýlých. Máš v nich o dost výraznější oči. celý outfit jednoduše chválím !!!!!

    OdpovědětVymazat
  41. Moc ti to sluší :-)Máš tady clip in vlasy?
    Taky příjemná změna prostředí fotek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, mám,ale jen pár pramenů nacvakaných nahoře u hlavy, takže jen spíš na prohuštění :), moje vlasy jsou asi jen o 5cm kratší :).

      Vymazat
  42. Přesně takhle to má v zimě vypadat! Barvičky krásné, jen houšť:-) Já si dnes vzala červenou sukni, šálu a temně fialové punčochy a pražské dámy narvané v černých bundách a džínách se nade mnou mohly pohoršeně umlaskat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tomu věřím, mně se kombinace takových barev taky moc líbí,ale bohužel toho zrovna na zimu moc nemám :).

      Vymazat
  43. Moc ti sluš ty brýle
    A outfit se mi taky moc líbí, hezký kalhoty :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  44. tolik barev je na tobě opravdu nezvyklý vidět, ale sluší ti a navíc mi přijde, že tě hodně omlazují. a ty kalhoty na vietnamce vypadají suprově. mě se u nich nikdy nepodařilo ulovit nějakou super věc. i ta tmavá zelená se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  45. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, takový ohlas jsem tedy ani náhodou nečekala, opravdu děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
  46. ta kabelka je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  47. great photos and your blog is really nice!

    i would be very happy, if you have a look at mine! :)

    XOXO,


    wiebkembg.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ten svetr je úplně úžasnej! Moc ti to sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  49. Ty kalhoty jsou úžasný ! :))

    OdpovědětVymazat
  50. Krásné foto.. koukala jsem se na video se šátkami krásný.. krásný Blog holka

    OdpovědětVymazat
  51. Krásne farby, najmä zelené nohavice sa mi páčia. Také podobné by som prijala aj ja, možno trochu výraznejšie :)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj, chtěla jsem se zeptat na web, kde jsi kupovala boty. Sedí jejich velikosti dle převodní tabulky? Nerada bych si koupila špatnou velikost. Jejich nabídka bot se mi líbí. Díky :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, celkem sedí, já mám 37 a většinu jsem kupovala 6,5 a jsou mi dobře, jen značka Paprika je tak o číslo menší, co jsem zkusila, ale záleží asi jak která značka, nemám vše vyzkoušené.....

      Vymazat
  53. jako abych řekla pravdu tak většinou se mi z tvých outfitů nohy nepodlamují ale tento je fakt úžasný!!!nádhera..krásně zkombinované barvy,jediné co mi trošku vadíjsou černé kozačky,tenhle typ moc nemusím,ale jinak ti to fakt hrozně moc sluší! zavidím ti postavu:) jsem z toho fakt na větvi,moc se mi to líbí!:D ta kabelka a kalhoty jsou vážně rozkošné !:)

    OdpovědětVymazat
  54. Ty vogo s těma brýlena jsi nebezpečně sexy !!! Moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  55. Teda ty brýle ti fakt moc sluší. Celkově ten outfit, seš kočka :-) . Já nosím brýle jen na čtení a taky jsem jejich výběr trefila na poprvé, jsem na sebe hrdá :-D . Na to, že jsem si je objednávala přes internet, a nemohla si je tak dopředu zkusit, tak se mi to povedlo.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!