Péče o nehty - video

by - 17 února

Přeji všem fajn pátek

a při pátku tu mám také nové video, které bylo snad úplně nejžádanější za celou dobu, tak doufám, že se vám bude líbit a že mi odpustíte hojný výskyt zdrobnělin typu "kůžička", "tamponky" na odlakování a podobně, ale skutečně nevím, jak bych to bývala jinak vyjádřila a protože jsem docela odpůrce zdrobnělin, tak mě to tahá za uši :).

A když už jsme u toho přeji vám fajn víkendík kamarádíčci, ať už půjdete s manžílkem či přítulíkem někam na obídek či si budete užívat pohodičky doma s mimískem při pravidelném kóju nebo i v případě, že jste těhulky. Hledala jsem totiž něco na mimibazárku a zamrzelo mě, jak strohá jsem ve svém vyjadřování k vám, čtenářům, proto jsem se snažila vám to dnes vynahradit, akorát neumím tolik tleskajících smajlíků. A hlavně nezapomeňte udělat z víkendíku fotečky, i já se pokusím nějaké pořídit ;).

You May Also Like

62 komentářů

  1. Přítulík - to mě bude bavit a děsit hodně dlouho :D Video je opět hezké, ale dnes mě nejvíc nadchnul účes - romantický, divčí, ženský... Nevim ani jak to popsat, prostě nádherný :) Nikol

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý video, jako vždy. :)
    Co se týče Four Seasons obecně, je to nehtová péče, kterou absolutně žeru a Vytvrzovač laků je pro mě 100% jedničkou. Ani mě díky němu neláká zkoušet Seche.
    Co se týče rýh, doporučuju přelakovávat jím na plocho, aby po laku jen klouzal. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. skvělé video,ten odlakovač bych chtěla (už jen kvůli jeho objemu) :))

    OdpovědětVymazat
  4. Super video! Moc jsem se na něj těšila, sama jsem si i o toto téma tak trochu řekla, takže jsem ráda, že jsi ho vytvořila :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Super! Laky Four Seasons maj u nás skoro v každé lékarně a jsou moc fajn.

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky,
    pěkné video, jen bych chtěla podotknout jednu dost důležitou věc.. Studuji lékařskou fakultu a mám za sebou stáž na kožním.. a musím varovat před stříháním kůžičky u nehtů, když už, tak bych se svěřila do rukou odborníka. Jelikož při jejím pohmoždění a poranění se stává to místo kráááásnou bránou pro infekci a věřte mi - vůbec to nevypadá hezky, každá druhá ženská na oddělení s tím měla problém:)

    Přeji pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verčo,

      moc děkujeme na varování, tomu věřím a opravdu, zvláště, pokud má tu kůžičku někdo citlivou, tak je to ošemetné, určitě to chce dělat opatrně! jak jsem říkala, vím, že by se to nemělo, ale mně docela narůstá a pokud bych ji neodstranila, vypadalo by to strašně, když jsem zkoušela jen zatlačovat, také to nebylo nic moc....

      Vymazat
  7. Já bych jen chtěla doplnit, že dobrou nehtovou kosmetiku seženete také od značky Flormar. Mají nejen obrovskou škálu barevných laků, ale také kůru na zpevnění, rychlejší růst, proti kousání nehtů, lesk atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pravda, Flormar laků mám zhatím jen pár, asi 4, ale rozhodně jsou moc fajn, děkujeme!

      Vymazat
  8. Skvělé video,už jsem tě o něj taky chtěla požádat :)

    A ten poslední odstavec mě rozsekal :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ty děláš snad ty nejdelší videa :))) Né, ale musím říct, že u některých si neumím představit je poslouchat tak dlouho, ale u Tebe mi to vůbec nepřijde a vždycky jen sedím a hltám Tvoje tipy/rady :))))
    Jinak třeba o těch tamponkách jsem to vůbec netušila takže díky za radu a co se týče těch kapek essence tak já je miluju!! :) Úžasnej výrobek neumím si už představit je nemít :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a teda vidíš to, tolik lidí má ty kapky rádo, já to nechápu, kde je u mě chyba, jakobych měla úplně jiný výrobek....

      Vymazat
  10. Peti, takové video jsem přesně potřebovala :). Moc pěkné. Petra

    OdpovědětVymazat
  11. nechces nekdy ukazat svoje vytvory na nehtech?tech gelovych?:)jinak pekne video:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, teoreticky, bych určitě mohla, ale ne vždy je to dle mého vkusu, musím se přizpůsobit přání nositelky a to se ne vždy shoduje s tím mým...:), ale mohla byh nějaké ukázky dát, proč ne ....

      Vymazat
  12. Smekám před tvojí ironií na zdrobněliny a cukrová slova. Taky to nemusím, krásně si to vystihla ;-) Video je super, akorát jsem si odlakovala nehty, tak se to hodilo :-D

    Tereza Čermáková

    OdpovědětVymazat
  13. Velmi vtipný popis a aj výborné video. Paráda :)

    OdpovědětVymazat
  14. Peti dobře jsem se pobavila :-D Jinak já si kůžičku taky dřív stříhala, ale kolikrát jsem si málem ufikla celý prsty, tak teď už radši jen pomerančová dřívka :)

    http://janniebsp.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péťo,tvé videa se mi moc líbí.Kůžičku si popravdě stříhám,ale zkusím si koupit "to" dřívko.Máš moc krásné oči :)Chtěla bych se vyptat,jestli by jsi nechtěla,tedy já bych o to žádala,jak shodit přebytečná kila :)
    Míša ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nežrat a cvičit.

      Vymazat
    2. Ono se jíst musí, jestli budete cvičit, skutečně cvičit a nebudete jíst pak vám ubyde svalová hmota, kterou potřebujete a tuková bude zůstávat. Navíc budete unavená a cvičení vás nebude bavit a brzy toho necháte a díky nejezení si ničíte zdraví. Takže spíše upravit jídelníček. Jíst normálně, klidně všechno, třeba jen omezit sladké a hodně slané věci, hodně pít(pravidelně). Ve chvíli kdy si něco zakážete a budete si nějak drasticky něco odpírat, nikdy touženého efektu nedosáhnete. Také přidat pravidelný pohyb, vybrat si takový, který vás bude bavit. A začínat zlehka a postupně přidávat na intenzitě. Stačí třeba denně pravdilená procházka, třeba na hodinku, plavání a vše v klidu. Tělo si na pohyb zvykne a bude vám to dělat dobře,pak můžete začít něco aktivnějšího. A co vám mohu vřele doporučit a je to skvělá věc a hlavně, jedná se o látku tělu vlastní je: CARNITIN. Tak půl hodinu před aktivitou si vezmete určenou dávku(pomáhá vám to rychleji shazovat tuky,ale musíte se aktivně hýbat), můžete si vzít i dávku větší, nic se nestane je to odzkoušené. Kdyby jste sehnala pyruvát,tak ten působí i bez pohybu. Obě látky vám společně s cvičením urychlí proces hubnutí. Jsou bezva i bez cvičení, pomáhají udržovat zdravý krevní oběh.Doporučuji se více o této látce a jiných přečíst od pana Fořta, je to skvělý odborník.Omlouvám se za rozkecávání :)Hodně úspěchů, přeje Katka

      Vymazat
    3. A ještě bych doplnila, že je to seženete v lékárnách na internetu na webech s výživou pro kulturisty apod. a skutečně to funguje na rozdíl od v reklamách uváděných tablet apod.Bez práce nejsou koláče, ale tahle látka vám opravdu proces usnadní. Katka

      Vymazat
    4. Ahoj Míšo, moc děkuji za komentář a krásně to tu napsala Katka, myslím, že nějaké velké a cílené omezovaní opravdu nemá cenu, pokud by tě zajímalo, co a jak dělám já, tak mrkni na video moje životospráva, jestli jsi nekoukala, tam jsem mluvila o svém jídelníčku a pohybové aktivitě. V zásadě ale úplně souhlasím s přiměřeným pohybem a jíst všechno, ale s rozumem, nepřejídat se a nehladovět, prostě zlatá střední cesta funguje nejlépe jako u všeho a myslím, že dát si každý den kousek čokolády není nic proti ničemu, když se člověk hýbe. Za mě nejlepší je chůze, jízda na kole v létě, v zimě běžky, brusle, sjezdovky, taky mám ráda aerobik a na zadní partie je super stepper, snažím se mít ten pohyb tak 3-4x týdně. Co se jídleníčku týče, tak každý den se snažím mít nějaké to ovoce a zeleninu, určitě maso a mléčné výrobky a také jím pravidelně cca 5-6x denně. Jen bych tedy měla podotknout, že v žádném případě mi nejde o hubnutí,ale určitě tohle funguje i na to hubnutí, pokud se upraví například porce a skladba jídla.

      Vymazat
  16. Úžasné video...:)Zrovna jsem si odlakovavala nehty,takže se to hodilo.Jinak já mám ty kapky od essence a jsem a nima maximálně spokojená..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vidíš, já to nechápu, je na ně hodně jak pozitivních, tak negativních ohlasů, jakoby dělali dva druhy :D....

      Vymazat
  17. Opět krásné video.:)
    Bylo by možné natočit look baletek?Jako jak se namalovat když jsem celý den na sále, jakej drdol a tak? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nat, moc děkuji a možné by to bylo, zkusím nějaký vzhled vymyslet, ale viděla bych to na klasický kulatý drdůlek vzadu na hlavě nebo nahoře a líčení úplně minimální, přecejen člověk se asi zpotí, tak bych žádné velké vrstvy nedávala :), spíš jen přirozený look :).

      Vymazat
  18. Děkuju za tipy, určitě zkusím ten olejíček na kůžičku. Doteď jsem používala ty tužky se štětečkem a byly k ničemu, tak vyzkouším vyloženě olejíček :).
    Taky mám ráda laky od FS mám, ale lepší jak gel s vápníkem mi přijde ten lak, nehty po něm fakt rostou :). Jinak se chci zeptat, jestli Seche Vite mění nějak barvu laku, mně totiž vytvrzovač od FS barvu trochu mění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Seche právě barvu nemění, FS je fakt, že mění, to jsem zapomněla zmínit, hlavně u červených laků je to dost markantní.....

      Vymazat
  19. Skvělé video už tě sleduji moc dlouho a pokaždé se těším na nové :-D jsem na tvém blogu úplně závislá jsi skvělá moc milá. A o nehtech super video buď pořád taková. Našla jsem výrobky FOUR SEASONS na stránkách www.cedrosole.cz Děkuji a hezký den Anet

    OdpovědětVymazat
  20. Bezva video :-) Ten odlakovač neměl chybu, jsem čekala jaký používáš, ale tohle byla pecka :-D Jinak já si nemůžu vynachválit výrobky FS. Mám zpevňovač nehtů a ten zpevňuje tak až z něj prsty bolí, vápník a tu nehtovou opravu s hedvábím - ta mě zachránila, když jsem si udělala v nehtu nepěknou rýhu. A už delší dobu uvažuju o tom sušiči laku, tak teď už je rozhodnuto, díky :-) Anka

    OdpovědětVymazat
  21. paci sa mi video, vela dobrych tipov
    a este nieco... som matka a takto nikdy nehovorim, neznasala som oslovenie tehulka :-D takze ta chapem

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, děkuji za přínosné typy a triky jak na nehty. Celkem s nimi zápasím, bohužel se mi loupou, lámou a podobně. Zase na druhou stranu je mám krásně sněhové bílé bez použití tužky. Co se týče zasychání laků, tak můj typ pro ostatní je vrchní rychleschnoucí lak od essence tuším TOP COAT nebo tak nějak. Po něm mi uschnou vždycky hrozně rychle a navíc se hodně lesknou:) Cenu si bohužel nepamatuju, koupila jsem ho spíš náhodou, ale o to víc mě potěšily vlastnosti, které jsem nečekala:D Takže ještě jednou děkuji za video, moc se mi líbilo. Anča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ančo, moc děkujeme za tip, já už na ten top coat od essence jednou koukala, ale nevěděla jsem, zda zkusit, takže určitě ted vyzkouším, myslím kolem 50 Kč stál nebo tak nějak, že jo...:)

      Vymazat
    2. Myslím, že máš pravdu:) Stál kolem 50 Kč a zasychá suprově:)

      Vymazat
  23. Ahoj Petro,
    v poslední době jsem si oblíbila tvá videa a při včerejším prohlížení a brouzdání jsem narazila na zvláštní a zajímavou techniku lakování nehtů.
    Protože jsi velký příznivce lakování,přidávám ti sem odkaz, možná i pro tebe to bude zajímavý tip. A protože jsi moc šikovná,věřím,že nám natočíš video
    a poradíš vychytávky a nápady,jak nejlépe na to.

    http://www.youtube.com/watch?v=5BYbxMC6wEk&feature=related

    Měj se moc hezky, pa Pavlína R.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Petruš,
    tak už potřetí...jsem v tomto začáečník a tak s mi nějak nedaří odeslat komentář...
    V poslední dobe jsem si moc oblíbila tvá videa a včra jsem při brouzdáí narazila na novou a zajímavou techniku lakování , a protože jsi velký příznivce,přikládám ti sem odkaz,možá i pro tebe o bude zajímavý tip.
    Těším se,že nám natočíš k tomu i nějaké video a dáš tipy a rady,jak nejlépe na to.
    http://www.youtube.com/watch?v=5BYbxMC6wEk&feature=related

    mej se moc hezky,pa Pavlína R.

    OdpovědětVymazat
  25. Peťulko za toto video ti moc děkuju! Potřebuju se svým nehtům také začít věnovat, takže tvé rady jak toho docílit mi určitě pomohou :) Nemůžu si teda stěžovat, že bych je měla špatné, ale častým lakováním se přeci jenom ničí.. takže ještě jednou děkuji a jako vždy musím podotknout - úžasné video! :)

    OdpovědětVymazat
  26. :) z tvého videa jsem nadšená!! Biosil beru taky a hodně mi pomohl, mám akorát problém s kůžičky kolem nehtů, takže děkuji za radu, budu krémovat a upravovat pomocí těch "špachtliček" moc děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  27. Vytvrzovač FS je báječná věc :)

    OdpovědětVymazat
  28. No taky mám pár hříchů, co dělám (např. jsem si sloupala gelovky, loupu si glitrový laky, neb jsem líná je odlakovávat :)

    Tohle video bylo super, moc ti to tam slušelo (co máš na rtech?), a dověděla jsem se novinky, třeba s těma tamponkama mě to vůbec nenapadlo :)

    Jo Seche vite se u nás koupit dá, třeba tady http://www.hairbeauty.cz/SECHE/%20SECHE%20VITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, já jsem si to myslela, že někde ho mají i u nás,ale nehledala jsem :). A koukám, že je i za docela dobrou cenu, to jsem čekala, že bude u nás dražší.....Jinak děkuju a na puse mám Astorku 730, ale je ve skutečnosti víc růžová :).

      Vymazat
  29. Ještě jsem si ani nepustila video, ale už ti musím napsat, protože ten psaný úvod mě odrovnal :-D Použila jsi snad všechny výrazy, ze kterých se mi ježí chlupy i na chlupech :))

    OdpovědětVymazat
  30. Pro mě hodně přínosné video! :) To s těma tampónkama jsem vůbec netušila. Stejně tak jako, že papírové pilníky jsou lepší! :) A jinak Tebe mi vůbec nevadí poslouchat čtvrt hodiny. Máš milý hlas , sympatický vzhled a na víc mě to totálně baví. Takže musím opět poděkovat. ;) A ještě jsem se chtěla zeptat na Tvoje úžasně bílé zuby! :) To je máš takhle normálně nebo si je něčím bělíš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za krásný komentář, jsem ráda, že budou tipy užitečné. Jinak co se týče zubů, bělila jsem si je už před víc než rokem a půl a stále mi drží relativně bílé, bělila jsem zubními pásky Crest, mám tu na to celý článek, který se jmenuje bělení zubů :).

      Vymazat
  31. Zdravím, musím přiznat, že jsem vždy byla zaujatá proti ženám jako jste Vy.Musím však říct, že vy jste velice příjemná a sympatická.Dnes jsem u vašich videí strávila spoustu času.:) Jsem ráda, že se dělíte o tipy na to jak být krásnější.Určitě některé z nich využiju :).Fandím Vám a jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Vám děkuji, to mě těší a myslím, že je škoda nechat se zbytečně ovlivnit nějakými předsudky :), popravdě formulace "ženám jako jste Vy" zní v tomto případě malinko pejorativně :D, ale to, že mě baví líčení a kosmetika určitě nevypovídá nic moc o mých dalších vlastnostech a životě :). Děkuji za milý komentář a jsem ráda, že jsou tipy užitečné.

      Vymazat
    2. Určitě jsem něchtěla urazit a nemyslela to špatně. :)Nemyslím, že je na tom něco špatného, že vás baví co vás baví :) Spíše jsem mluvila o stavu dřívějším, teď mě samotnou takové věci zajímají.
      Hezký den :)

      Vymazat
  32. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a přeji fajn neděli!

    OdpovědětVymazat
  33. Opravdu moc hezké a povedené video :)

    OdpovědětVymazat
  34. Super video přidala byste opět nějaké nové ???

    OdpovědětVymazat
  35. super video!:-) já používám skleněný pilník, mažu denně ruce, ale stejně ty kůžičky nemám jak bych si představovala. Teď mám docela i záděrky.Ale co mě pořád trápí jsou ty bublinky,když nalakuju.

    OdpovědětVymazat
  36. ahoj Pěťo,ráda sleduji tvá videa a moc se mi líbí-jsou super. :) Chtěla bych se zeptat,když si lakuji nehty(což dělám moc ráda), jsem pravačka takže mi dělá problém si nalakovat levou rukou tu pravou..Už jsem to trénovala ale vždycky stejně přetahuju a tak.Ono se to dá potom to přetáhlé odlakovat , to jo ale nemáš nějaký TYP jak si tu pravou ruku nalakovat levou?..Třeba to ak máš taky :) Byla bych moc ráda,kdyby si mi odpověděla a nějak trošičku poradila..Monča:)

    OdpovědětVymazat
  37. tak tímhle videem jsi mi neskutečně pomohla! hlavně tím, že bych měla používat bavlněné tampónky, používám totiž hlavně tmavé laky a ruce mám pak jak automechanik, haha :D

    OdpovědětVymazat
  38. MOhla bych poprosit o video na ten účes, co máte učesaný v tomhle videu? (a jestli ještě jednou použiju slovo VIDEO, půjdu si vypláchnout pusu peroxidem..:D )...

    Moc se mi ten účes líbí, je fakt super..:) Začala jsem se podle vašich návodů česat, najela jsem zatím na protahovaný culík, zapletený copík z ofiny na bok a tak (žádné velké akce), ale ráda bych svůj repertoár rozšířila..:)

    A škoda, že nejste blíž, šla bych se k vám naučit líčit se... jsem v tomhle pannou..:-p

    D9ky za všechno, co děláte a hážete na net, jste velkou inspirací a muž to kvituje s povděkem..:)

    OdpovědětVymazat
  39. Skvělé rady, hlavně co si zas nakoupit :D joo a ten odlakovač je božíí! takhle velkej jsem ještě neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj chtěla sem se zeptat.. myslíš že když mám nehty né moc pevné, jestli je dobré nechat si udělat gelové nehty ? Peťula

    OdpovědětVymazat
  41. ahojky Peťo jako obvykle tvoje videa jsou úžasná víš o čem mluvíš a to je to nejhlavnější nehledáš slova jako u jiných videí o kosmetice jinak se chci zeptat výživné laky na nehty od značky Jordana jsou dobré a nebo hrozné ?? děkuji za odpověď :)))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!