SAL 29 Perfect lips, balzám na hydrataci a zvětšení objemu rtů - recenze

by - 16 února

Přeji všem fajn den,

a než se pustím do nového videa, mám tu pro vás zase jednu psanou recenzi. Kdo by nechtěl plnější, smyslnější a hydratované rty, vyhlazené od vrásek?! Když jsem si přečetla, že balzám, který vám chci představit, dokáže dermokosmetickou modelaci rtů, musela jsem pro vás tuhle věc vyzkoušet. Díky spolupráci s firmou MEDAPREX mi to bylo umožněno a já tímto mockrát děkuji, i když trochu tuším, že z mého dojmu z balzámu nejspíš nadšení nebudou....

Balzám či balzámová rtěnka SAL 29 Perfect Lips pochází z Itálie a doslova slibuje efektivní a viditelné zvětšení a hydrataci Vašich rtů. Jedná se o hypoalergenní přípravek, který výrazně podpoří tvorbu kolagenu ve rtech. Na úvod bych asi měla poznamenat, že velikostně je jako klasická rtěnka, barva je bílá, mléčná a na rtech je balzám bezbarvý. Musím říct, že se nanáší bezvadně, je akorát tak tuhý a na rtech je velmi příjemný a skutečně rty zvláční lépe, než klasický jelení lůj. Obsah balení je 4g a nanáší se 3x denně na odlíčení rty. Účinek má být viditelný po jednom měsíci a měl by, dle slov výrobce, přetrvávat další dva měsíce. Tak se podíváme na jednotlivé vlastnosti, co výrobce slibuje a moje zkušenosti, balzám jsem vypotřebovala celý.....

Efektivní zvětšení objemu rtů - naprosto nulové, mám sice to štěstí, že s velikostí svých rtů jsem spokojená, ale i tak mě zajímalo, jestli tohle balzám může dokázat...tak přátelé nikoliv, vůbec žádná změna nenastala.

Hydratace - ano, s tímto bodem musím souhlasit, balzám je opravdu hodně hydratační a strašně příjemný na rtech, ty jsou pak vláčné a krásně ošetřené.

Redukce povrchových vrásek - zatím mi nepřijde, že bych měla nějaké větší vrásky, ale na rtech samozřejmě mám jako každý a ať tak či tak, v tomto bodu je efekt také nula, stejně jako u krémů, nevěřte, že vám něco, co se natírá na pleť, vyplní záhyby kůže zevnitř, podle mě fyziologicky naprosto nemožné a popírá to logiku a zdravý selský rozum ;)

Hypoalergenní ošetření - ano, žádná alergická reakce opravdu nenastala, žádné svědění, štípání ani zarudlá kůže, balzám je opravdu maximálně jemný a příjemný

Jaké je tedy shrnutí? Je to prostě docela fajn  balzám na rty, je příjemný, hodně hydratační, ale to je všechno a řekla bych, že za bezmála 400Kč, je to celkem málo. Zas mu ale nemohu upřít zřejmou kvalitu a pokud máte citlivé rty, jste alergici a není vám líto peněz, mohu jeho koupi doporučit, nic víc, než hydrataci, od něj ale nečekejte. Pod perex ještě uvádím celkový popis výrobce a výsledky studie, u které by mě zajímalo kde a na kom ji dělali ;)......





 Složení:
PAL-GHK ( Palmitoyl-glycyl-histidyl-lysin) - je oligopeptid, který stimuluje zvětšení vláken rtů syntézou kolagenu a glukosaminglykanů - důležitých látek, které hrají klíčovou roli pro konzistenci, tvar, objem a pružnost rtů.

Návod k použití:
Balzám nanášejte 3 x denně nebo dle potřeby hydratace.
Účinek je viditelný po 1 měsíci a po vysazení přetrvává další dva měsíce.
Doporučujeme používat na denní bázi bez časového omezení.

Popis
Italský přípravek Sal29 Perfect Lips je bezbarvou balzámovou rtěnkou, která efektivně a viditelně zvětší a hydratuje Vaše rty. Jedná se o hypoalergenní přípravek, který výrazně podpoří tvorbu kolagenu ve rtech. Rty jsou tvořeny vlákny kolagenu a glukosaminů. Tato vlákna tvoří jejich konzistenci, tvar, objem a pružnost. Účinná látka SAL29 stimuluje zvětšení těchto vláken a tak mohou být Vaše rty plnější a správně hydratované.

Studie - účinnost a bezpečnost Sal29 Perfect Lips
In vivo studie společnosti Geymonat potvrzuje , že SAL 29 Perfect lips při aplikaci 3x denně po dobu 30 dnů signifikantně zlepšil dermatologické a objemové parametry rtů. Ohodnocení lékařů ukázalo po 30 dnech následující parametry:
  • Pokles povrchových vrásek o 29%
  • Zlepšení hydratace o 60%
  • Zvýšení objemu o 40%
V rámci této studie pacienti hodnotili subjektivně následovně:
  • Subjektivní zlepšení zdraví rtů 100%
  • Zlepšení dermatologického dobrého pocitu 70%
  • Zvýšení pocitu ochrany 70%
  • Zvýšení měkkosti a elasticity rtů 70%

You May Also Like

28 komentářů

  1. Oceňuji, že jsi opravdu zkoušela až jsi celou rtěnku dozkoušela. Rádi asi moc nebudou. Ale my jsme rádi za tvůj objektivní názor. Věřím, že rtěnka bude super jako hydratace. Na tu já jsem třeba hodně náchylná a ne každý balzám mi jí poskytne. Takže i když mažu denně, stejně se mi rty loupou a praskají. Jediné co mi teď pomáhá....mega moc pomáhá, je balzám od MAC. Taky žádný levný, ale efekt super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tedy je pravda, že na hydrataci byl ten balzám vážně super, to zas všechna čest :). Já také nesnáším suché rty a ten balzám je opravdu příjemný :).

      Vymazat
  2. Rádi nerádi, objektivní názor se vždycky cení, ne? Slyším o tomto výrobku poprvé.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře, ale za takový prachy mě teda neuchvátil :)

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. osobně těmto věcem nevěřím, jak to vlastně dopadlo s tou bází na řasy? jsi spokojená?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, báze opravdu funguje, mám zdokumentovaný stav před a po Renokinu Lash lash mám ty řasy opravdu lepší, je to vidět hlavně, když nanesu řasenku, za 14 dní uplyne 2 měsíční testovací doba a dám výsledky, ale jsem spokojená, je to dobrá věc :).

      Vymazat
  5. Slyším o tomhle poprvé a vzhledem k tomu, že mamča si na svoje uzoučké rty strašně stěžuje, uvažovala bych o tom...
    Jinak - rádi, nerádi, objektivní názor se vždycky cení víc, než takové to "je to dobré, kupte si to"...

    OdpovědětVymazat
  6. za tie peniaze nič moc, ale môj názor je ten, že akokoľvek hydratované pery sú opticky plnšie než tie suché... a čo sa týka rýh na perách, kedysi som čítala, že tie jednoducho k perám patria. ženy, ktoré podstupujú zväčšenie pier ich majú hladké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, jakmile jsou rty hydratované, hned vypadají lépe a snad i opticky plnější :), já suché rty úplně nesnáším, takže mažu neustále :)

      Vymazat
  7. Slyším o tomto výrobku poprvé. Každopádně oceňuji tvoji objektivní recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem ze společnosti Medaprex a přestože pro nás tato recenze není zrovna nejlepší, respektuji Váš názor.
    O tom, že tento výrobek pokulhává právě v dermokosmetické modelaci rtů již nějakou dobu víme a během několika týdnů jej v nabídce nahradíme mnohem lepším od firmy Medik8, která je v tomto oboru mnohem důvěryhodnější a přináší kvalitní výsledky. Ihned jak jej zařadíme do nabídky, rád Vám ho pošlu k otestování a pevně věřím, že na Vás udělá větší dojem, než Sal 29.

    Nicméně, děkujeme za objektivitu.
    Jiří Pala
    www.medaprex.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,


      mockrát Vám děkuji za skvělý, racionální přístup, myslím, že ten sám o sobě svědčí o důvěryhodnosti a úrovni společnosti Medaprex. Jsem velmi ráda, že s Vámi mohu spolupracovat a zároveň si zachovat 100% objektivitu. Samozřejmě velmi ráda otestuji novinky.

      Děkuji a s přáním pěkného večera Petra V.

      Vymazat
    2. Romana Mandlová18. února 2012 v 16:20

      Líbí se mi váš profesionální přístup. :)

      Vymazat
  9. sice o ní slyším poprvé,ale vypadá skvěle a v budoucnu bych ráda vyzkoušela :))

    OdpovědětVymazat
  10. O výrobku také slyším poprvé (pokud nepočítám Tvé video), já moc těmhle zázračným přípravkům nevěřím. Spousta kosmetiky slibuje hory doly a ve skutečnosti pak skutek utekl.
    Osobně si myslím, že pokud někdo touží po větších rtech, je zbytečné investovat spoustu peněz a času do kosmetiky, která stejně nemá účinek a je lepší jít rovnou na zvětšení rtů.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.lactionparis.com/produits.php?id_gamme=5&PHPSESSID=89df2249e9fc339d80c5aee245d886cc
    Jiný přípravek na zvětšní rtů k dostání i v rossmanu..docela dobře to funguje..účinek se dostaví tak po měsíci..rty to sice extrémně nezvětší..ale hezky je to nafoukne a vylepší tvar..v rossmanu Lip enhancer stojí 199 Kč

    OdpovědětVymazat
  12. Těmhle věcem vůbec nevěřím. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Různých zvětšovacích balzámů jsem už pár vyzkoušela a nikdy jsem žádný efekt nezaznamenala. Ovšem vzhledem k tomu, že na MUA mívaly velmi dobré recenze (proto jsem je taky zkoušela), došla jsem k tomu, že prostě to možná opravdu chce starší rty, aby byl vidět výsledek, třeba tak po 50. - potom to třeba vrásky trochu dokáže vyplnit, rty se zvětší.
    Hodně těch balzámů totiž fungovalo na bázi něčeho a la chilli (někteří cítili i pálení po použití, no, já jsem na to odolná, tak ani tady nic) a po něm rty opravdu napuchnout dokáží.

    Nicméně tuhle značku vidím poprvé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, v tom bude také možná zakopaný pes, že mám rty ještě relativně "mladé" a tudíž to nemá požadovaný efekt, který by třeba byl na starších rtech viditelnější.....

      Vymazat
  14. Na oficiálních stránkách je napsáno "Účinek je viditelný po 1 měsíci a po vysazení přetrvává další dva měsíce."

    Ale mě se u balzámu vždy jednalo spíše jen o hydrataci, která je v tomto období důležitá což podle tvé recenze splňuje :).
    Viděla jsem, že na trhu je dostupný balzám v tubičce (jako mají lesky), který rovněž slibuje zvětšení objemu rtů. Jen tak pro zajímavost. Popřípadě je to značka labello nebo dokonce nivea teď jsi nejsem jistá.
    Jediný přípravek který objem rtů zvětší (z těch co jsem odzkoušela) je pouze lesk na rty od bourjois a to ještě úplně minimalisticky, nicméně pokud se porovnají dvě fotografie ze stéjného úhlu a vzdálenosti trošku to vidět je

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za komentář, co se hydratace týče, tak je tento balzám fakt super, to zas musím uznat, byl velmi příjemný a rty vláčné, takže nějaký účinek má, zvětšení rtů to ale není :) a děkuji moc za info!

      Vymazat
  15. Moc všem děkuji za přínosné informace a názory, tohle je takové širší téma, na které se také docela dost ptáte, takže určitě budu testovat dále a mohu slíbit další recenze :).

    OdpovědětVymazat
  16. Ešte som takýto výrobok neskúšala..asi preto, že som voči nim nedôverčivá..ono keď chce niekto podla mňa ozaj viditelný výsledok, ide to len pomocou chirurgie..inekcií, plastiky a pod... bohužiaľ :P

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Myslím, že by si ho více lidí pořizovalo, kdyby měli nižší cenu. Když si řeknu, že je to jen hydratační balzám, tak 400 za něj dávat, to se mi zdá moc:/

    OdpovědětVymazat
  18. Mne se tvoje vyjádření a recenze moc líbí. Nesnáším ty (s prominutím) vychcánky, kteří s nějakou firmou spolupracují a dělají jen reklamu, vše vychvalují... Moc si cením toho, že jsi nám to řekla narovinu a objektivně! Je fajn narazit na někoho poctivého, který se nebojí vyjádřit svůj názor.
    A myslím, že by udělali mnohem lépe, kdyby stál méně, nakonec by tím vydělali ještě víc :) Takže za tu cenu ho asi pokoušet nebudu :/... :)
    P.S.: těším se na video! :D

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  19. kdybych si tuto recenzi přečetla dříve, než jsem si SAL 29 koupila. :-D na rtech je opravdu příjemný, zvětšení rtů ani nepotřebuji, jen musím mít každou blbost co mi kosmetička nabídne. Ale uvidíme, třeba mě to ještě překvapí zatím jsem natřela jednou...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!