2x OOTD + malý bonus :)

by - 30 června

Krásnou horkou sobotu,

dnes mám pro vás dva rychlé outfity z minulého týdne plus bonusové fotky s možnou inspirací i pro pány (je to spíš taková recese, manžel povídal, že tu košili si dobře vybral a že ho mám teda taky vyfotit :D....). Vy, kdo sledujete můj facebook, už jste něco viděli tam. Není to rozhodně nic světoborného, ale přiznám se dobrovolně, že na nějaký smyspluplnější článek typu recenze, v tom vedru nemám a pokračování videa letní favorité musím ještě sestřihat :).


Široké vzdušné triko a šortky jsou do vedra nejlepší volbou, jen podpatky někdy měním za ploché sandálky. Mám na sobě tričko z New Yorkeru, šortky a kabelku od vietnamců, kytku z HM a boty z OK shopu v Jihlavě.


Druhý outfit je ze středy, kdy ještě takové vedro nebylo. Na sobě mám džíny, kabelku a náhrdelník od vietnamců, sako z HM, tílko z F&F a lodičky taktéž z OK shopu Jihlava. Brýle jsou z HM.

Přeji krásný zbytek horkého dne!





 
Prsten z ebay.









Košile C&A, džíny New Yorker, boty Baťa a hodinky Casio. Když už jsme u toho, nechají si vaše protějšky "kecat" do oblékání? Můj manžel moc ne, má nejraději pohodlnou klasiku jako jsou košile, džíny a kecky :).


Krásný krémový lak s bezvadným krytím, za půjčení děkuji Labradooře :)!

You May Also Like

101 komentářů

  1. Máš opravdu čím dál krásnější outfity! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo...<3*MOC KRÁSNÉ nechávám se od tebe inspirovat ve stylu a v módě!

      Vymazat
  2. Že bych byla jednou první :) ? Obdivuju téměř
    všechno Tvé oblečení, Petro. Hlavně kolik máš
    věcí, kosmetiky, doplňků, prostě všeho.
    Je vidět, že tím v podstatě žiješ, jak Tě to baví.
    Přeju Ti i nadále stálou inspiraci, abys sem dávala další články! Dík!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, je pravda, že vše kolem kosmetiky a módy mě moc baví :).

      Vymazat
  3. v těch kraťasech máš luxusní nohy ;)

    OdpovědětVymazat
  4. To by dopadlo, kdybych kecala miláčkovi do oblíkání :-D Na druhou stranu nemám důvod mu do toho kecat, stejně to je každý den to samé :D kapsáče a k tomu černé triko s potiskem, stejně se mi v tom líbí, tak proč mu to brát :D jinak outfity chválím :-) jen bych se na těch podpatcích zabila :D

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, moc ti to sluší, líbí se mi snad vše, hlavně teda originální prstýnek :)
    jo a ještě mám takový dotaz, kde jsi kupovala tu obrovskou láhev odlakovače, kterou jsi jednou ukazovala ve videu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikčo, moc děkuji, jinak ten odlakovač je tady u nás z jedné drogerky (E. Mašková z J. Hradce), ale jinak na nehtových eshopech je určitě také mají :)

      Vymazat
  6. hezke outfity :) libi se mi hlavne boty:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty lodičky se mi sakra líbí :D akorát já bych se v nich asi zabila. Ty tvé outfity jsou prostě dokonalé a dnem ode dne krásnější a propracovanější. A ta poslední fotka s lakem na nehty úžasná, ty hvězdičky tomu dodaly šmrnc ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherný boty!!! Nechápu, jak dokážeš u vietnamců sehnat tak dokonalý jeany nebo kalhoty. Když k nim náhodou zavítám, můžu se tam přehrabovat 2 hodiny a nic... Na to tričko jsem se dívala a nakonec usoudila, že se mi nelíbí... Teď... co nejdřív musím navštívit New Yoker a doufám, že ho ještě budou mít.
    Krásný den -W.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D hihi, děkuju a doufám, že dobře pořídíš ;), jinak mě někdy u těch vietnamců taky nic do oka nepadne,ale někdy mají naopak moc hezké věci :)

      Vymazat
  9. haha já příteli kecám do oblékání věčně a strašně ráda mu pořád něco nového kupuju :D mé poslední " vítězství " bylo, když jsem ho překecala ke koupi klasického basic tílka, tak jsem zvědavá, jestli to vůbec bude nosit :D


    jinak! tvůj styl mi začíná být strašně blízký, vážně se oblékáš moc hezky Peťo! víš co ti sluší, umíš vše dobře zkombinovat.. tvé outfitové články začínají být mými nejoblíbenějšími články na tvém blogu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to jsem ráda a ráda to takhle prostřídávám, outfity, kosmetická a povídací videa, jsme ráda, že je změna a když to vyhovuje i vám, to mě moc těší :).

      Vymazat
  10. téééda, moc vám to spolu sluší a Péťo, jsi kočka! :) pak taky chválím ty náááádherné lodičky:))

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné, sluší ti to moc, ale v podpatkách do takového terénu? Ty botky docela lituju. :))
    Jinak manželovi to sluší ohromě. Taťka má stejnou košili z C&A, akorát v černé kostce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, no terén byl jen na tu fotku, jinak jsem v tom chodila po městě, i když teda na dlažebních kostkách to taky nebylo úplně nic extra, to uznávám :)

      Vymazat
  12. Vzdušné netopýři tričko? Super, je moc pěkné ;) Moc pěkné outfity, manžel taktéž fešák ;)) promiň, že jsem zvědavec zvědavá, ale už máte výherce Giveawaye? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no máme už vybráno pár komentářů, tak uvidíme až to dáme dohromady, na čem jsme se shodli :), ale je to strašně těžké, je jich tam tolik krásných, úplně je mi líto vybírat jeden, nedokážu se rozhodnout a nechci nikoho zklamat,ale holt to může být jen jeden, no :(....

      Vymazat
  13. Tak pro to tričko z New Yorkeru musím hned letět! :) Doufám že mi ty barvičky sednou :)

    OdpovědětVymazat
  14. tie lodicky su krasne, presne takej farby by som chcela saako..paci sa mi ta spojena foto, kde sa dotykate rukami..:)
    Súťaž o lak na nechty od Catrice a holografické samolepky s modrým ornamentom. Prihláste sa mojom blogu cez google friend connect a 100-tá vyhrá :) súťaž končí 100-tou členkou, ktrorej pošlem darčeky.

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-catrice-lak-samolepky-na.html

    Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  15. nádherné outfity :) to tričko z prvního outfitu bych moc chtěla, tak snad ho v NYR budou mít :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ach joooooo. Vypadáš čím dál tím líp! :) Hlavně ten první outfit je parádní, jak stvořený pro léto :) Pořád nějak nechápu, jak dokážeš tak vkusně nakupovat u vietnamců! Buď máte tam u vás nějaký luxusní vietnamský obchod nebo máš jednoduše talent ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Petruš, teda zase Ti moc sluší.. koupila jsem si dneska v Drážďanech podobné vzdušné tríčo, také z NY..určitě se u mě na blogu objeví článek o nákupech v Německu. Teď jsem přijela, bylo vedro, máme to od nás necelou hodinku.. Na té 4. fotce jsi nádherná..

    manželovi to taky sekne, je to štramák :)) Oba dva byste mohli pro někoho fotit :) Má moc pěkné hodinky...A zde je důkaz, že i košile se dá sladit s botaskama a vypadá to moc pěkně ..!

    OdpovědětVymazat
  18. Hrozně se mi líbí, jak máš z ofiny zapletený copánek.. :) Máš na to někde nějaké video, jak ho děláš..? :) Nikdy se mi tak hezký nepovede! A jinak, první outfit je dokonalý, ohromně ti to sluší! :)

    mycurllife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a ještě ne,ale bude co nejdříve :), mám těch způsobů splétání víc, co vám chci ukázat :)......

      Vymazat
  19. Konečně i manžel :) Na to vzdušné triko z NY jsem se dívala ale nesedila mi barvicka :) Slusi ti to.

    OdpovědětVymazat
  20. Moc to sluší Tobě , i Tvému manželovi ;) . Více ti sluší outfit č.1 ! :D Pěkný den

    OdpovědětVymazat
  21. Oba dva outfity berou dech, moc ti to sluší, i manželovi:)) fotky jsou opravdu povedené, je krása se na ně koukat!=)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Připadá mi, že čím dál víc nosíš barevné outfity a moc se mi to u tebe líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi jo, na jaře a v létě mám na barvy víc náladu, než v zimě a na podzim :)

      Vymazat
  23. Tak to tričko z prvního outfitu je fakt bomba :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Překrásné:) dle mého gusta a ty boty... no oba outfity krásné. A manžel je sympaťák:) ať se Vám stále daří Petruško a díky za inpiraci. Markéta

    OdpovědětVymazat
  25. Och, to tričko už jsem obdivovala na FB, je unikátní :) A oboje boty chci, vypadají i celkem pohodlně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kupodivu i celkem pohodlné jsou, není to žádná hrůza, kor když se do nich dá měkká vložka nebo gelový polštářek pod přední část chodidla :)

      Vymazat
  26. Petí, opět ti to velmi velmi velmi sluší :) Ten první outfit je takový hezky vzdušný - asi díky tomu úžasnému triku...

    Jinak manžel je od pohledu sympaťák :) a podle mě se na chlapa obléká dobře :) To já přítelovi musím vybírat snad všechno, protože jinak nevím, v čem by byl schopný někam přijít..

    OdpovědětVymazat
  27. Paráda, hrozně moc obdivuju, jak dokážeš vše tak úžasně sladit :-)
    V OK shopu se dají sehnat skvělé boty, ráda tam vždycky zajdu :-) nakupuješ tu často? Že bychom se někdy setkali? :-D
    Jinak mě hrozně moc zaujaly ty nehty na poslední fotce, krasné :-)
    Měj se

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a máš pravdu, boty tam mají krásné, moc často tam nejsem, ted jsem tam byla podruhé, ale nemohla jsem si vybrat :)...

      Vymazat
  28. Moc hezké, sluší vám to oboum:-) Jen teda ty botky, já vím, že to hezky vypadá, ale ničíš si kolena, kyčle, postavení pánve, bederní páteře, nemluvě o klenbě nohy - jestli to za tu parádu stojí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, ale dávám si aspon měkké vložky do bot,abych tlumila nárazy, ale nenosím je nějak dlouho a ne každý den, když bez podpatků to tak nějak není ono.....:)

      Vymazat
    2. Jo jo, já je taky měla ráda:-) Pak jsem měla dvě děti, 6 let jsem na podpadcích nestála, začaly mě pekelně zlobit kyčle, chodila jsem na magnetoterapii, na rehabilitaci a dr. mi říkala, že mám začínající artrózu a chybné postavení pánve a kloubů díky kombinaci vysokých podpatků v minulosti a tahání dětí na boku (posazovala jsem si je na bok, jednou rukou je držela, druhou vařila, byli neodložitelní). Je mi stejně let jako tobě.
      Teď už na tom neumím ani chodit, ale líbí se mi to moc. Ale zdraví je důležitější:-)

      Vymazat
  29. První outfit je úžasný! Nádherné triko a botky♥♥ a jen tak mezi řečí, chtěla bych mít tvoje nohy ♥!!:D

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, oboje kombinace se mi líbí, první je možná trochu víc originálnější-jen bych asi vynechala květinu.S manželem jste typově dost rozdílní, on na mě působí, jako praktický pragmatický člověk, co má osvědčené kombinace oblečení a nic navíc nepřidá.Ty si zato s oblečením hraješ, baví tě to, a je to vidět.Já jdu teda v oblečení dost při zdi, moc nevím, co mi sluší, oblékám se spíš málobarevně, jednoduše a teda doplňky jsou mimo moje chápání.A manžel moc oblečení neprožívá, co mu nekoupím, to nemá, smysl pro barvy a kombinace mu nikdy nešla, proto mnohdy, jdyž sám obléká děti, tak k jejich nelibosti se musí převlíct.P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to jsi trefila, manžel je opravdu klasik a sází na osvědčené kombinace :), ani do barev ho moc nedostanu, krom teda barevných obyč polo triček s límečkem, ty má rád a sám si je kupuje. To já se leckdy nebojím extravagance, až mi kolikrát řekl, že teda v tomhle s ním nikam nepůjdu :D....

      Vymazat
  31. to tričko je úplne skvelé :) a úplne sa mi páči ako je zladené s topánkami :D
    tá fotka, kde ste obaja je super :)

    OdpovědětVymazat
  32. Petruska je to jednym slovom nadhera :) Velmi Ti fandim... Len tak dalej Iva :)

    OdpovědětVymazat
  33. Peti, hrozně ti to sluší! Tvoje outfity jsou čím dál úžasnější, skvěle sladěné, nápadité, žasnu. Doufám, že se nebudeš zlobit, ale to tričko z NY musím mít! :-) A manželovi to taky moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  34. Hrozně moc bych vám všem chtěla poděkovat! Krásný večer!

    OdpovědětVymazat
  35. Míro, jsi fešák, ale Peťka prostě větší (promiň :). Přítel chce ode mne vždy poradit, když si něco kupuje. Sám od sebe si ode mne žádá schválení, ale ve všední dny si do ranního oblékání moc kecat nenechá, ovšem většinou mu nemám co vytknout :) U netopýřího outfitu se mi nelíbí moc vzor trika, ale líbí se mi barvy, jak je to vše pěkně sladěné a hlavně ti ty barvy moc sedí :) Jsem taky letní typ (ale se žlutým studeným podtonem, ne růžovým), tak si tyhle oranžový barvy moc nemůžu dovolit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niki, moc děkuji a věřím, že i přesto jsi manžela potěšila (mě moc) :D!

      Vymazat
    2. Já moc děkuji za odpověď, vím, že tu máš hodně otázek na zodpovězení :) to jsem ráda, že tě to potěšilo, aspoň jsem ti trochu oplatila tu radost, kterou jsi udělala ty mně :)

      Vymazat
  36. Strašně se mi líbí tvůj první outfit, to tričko jsem obdivovala v obchodě, moc ti sluší. Nejlepší barvičky. Měj se !

    OdpovědětVymazat
  37. Krasne outfity, Peti. Ty boty jsou uzasne a tricko z NY taky. Jinak zavidim Ti NOHY :D A s manzelem Vam to moc slusi!!

    OdpovědětVymazat
  38. Peti chválím opět krásné fotečky a pěkné outfity!

    Moc se mi barevně i stylově líbí ten topík z New Yorkeru. Sama bych si k němu raději vzala bílé šortky, ale respektuji vkus každého. A ty lodičky, paráda!

    Manželovi to slušelo a celkově se mi líbí jeho chlapský postoj mezi romantickými máky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuji a jednoznačně souhlasím s bílými šortkami, to byla i moje představa,ale nemám je :D.....

      Vymazat
  39. Moc pěkné outfity sluší ti to.Moc se mi líbí tyhle kytky do vlasů na léto tak díky za tip zabrousím do Hm a musím je tam omrknout příští týden až pojedu do budějk a jak se znám tak to neskončí jen u toho :-)

    OdpovědětVymazat
  40. s manželem se k sobě hodíte a manžel má rozhodně vkus :)

    OdpovědětVymazat
  41. Krásné outfity a manželovi se košile opravdu povedla :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  42. jsem ráda, že jsem objevila Tvůj blog, díky němu získávám pořád více a více inspirace - vždy jsi upravená a vypadáš žensky, skvěle sladíš levnější kusy oblečení s těmi dražšími a hlavně se mi líbí, že se nestydíš napsat, že máš něco od vietnamců - spousta lidí oblečení od nich odsuzuje.

    manžel je v poli mezi máky roztomilý a pěkně oblečený. já příteli do oblékání kecám pořád, ráda mu kupuju různé nové výstřelky a nebo ho v krámě přemlouvám - někdy úspěšně, někdy ne. :)

    OdpovědětVymazat
  43. Jeee Péťo máme stejného "netopýra":-) je super vid:-) Taky na léto nejraději nosím tyhle vzdušné topy.

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  44. Opět nádhera. Nevím, co k tomu dodat! Manžel má pěknou košili :).

    OdpovědětVymazat
  45. Tééda, ty zářivé lodičky s otevřenou špičkou z prvního "ohozu" mi vyrazily dech! :) Ty ti musely rozveselit celý den ;-) Triko je k tomu perfektní kombinace a vypadá úžasně pohodlně. Moc povedené!
    Ivet

    OdpovědětVymazat
  46. Peti, můžu se zeptat alespoň na přibližnou cenu těch botek? jsou nádherný! a moc vám to s manželem sluší =) jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkujeme a cenově jsou v tom OK shopu lodičky za 250-300Kč.

      Vymazat
  47. WOOOOW Já Ťa maximálne žeriem....neviem ako sa mám učiť na skúšku, keď tu hádžeš tak dobré veci! :) ja mam tiež to triko z NY, akorát v nie tak pekných farbách, ale trochu retro...oranžovo-béžovo-čierne.......Inak môžem sa Ťa spýtať koľko máš rokov? Ak to nieje tajné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a držím palce při zkouškách :)! Ještě chvíli 31 a pak už zas o rok víc :)....

      Vymazat
  48. Manžel je sameček, nechceš mi ho půjčit? O:-)

    OdpovědětVymazat
  49. Péťo seš nádherná!! Každý den se těším na nový příspěvek! Jsi moje velká inspirace!..chtěla jsem se tě zeptat, jestli znáš tuto blogerku : Nenu : http://www.super.cz/12890-to-stoji-za-to-nejkrasnejsi-ceska-festivalu-predvedla-v-rajcovni-zlate-robe-famozni-dekolt-i-zadecek.html
    Děkuji za odpověď a krásný zbytek dne, A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aho A. :), moc Ti děkuji! Co se týče dotazu, možná jsem nějak mimo, to se omlouvám, ale vůbec nevím, kdo to je.....každopádně překrásná slečna, pustila jsem si i video, ale příliš mne svým projevem neokouzlila a nezaujala, její blog ale neznám, takže nemohu soudit.

      Vymazat
  50. To tričko je božské! Manželovi ta košile strašně sluší, jste krásný pár :)

    OdpovědětVymazat
  51. Peti, ty tvoje krásný hubený nohy by ti mohla závidět leckterá patnácka :) Jinak moc se mi líbí tvoje vzdušné tričko a celkově ti to sluší, samozdřejmě i manželovi :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj na tvůj blog jsem přišla nedávno...a jsem hrozně moc nadšená...budu ho určitě sledovat...cchtěla jsem se zeptat na tvé nehty máš gelové nebo jsou tvoje? A musím se nějak registrovat když chci koukat na tvuj blog? Moc se v tom nevyznám...:o)) Ani jsem donedávna nevěděla, že neco takového je... našla jsem to úplnou náhodou...o)díky za odpověď...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuji, registrovat se nemusíš, můžeš koukat a číst jak je jen libo či nelibo :). Jinak nehty mám své, ted jsem zkoušela chvíli gel lak,ale už ho mám zase dole, tedy konkrétně tady mé nehty :).

      Vymazat
  53. Krasna kombinace, u me vede tedy ten prvni outfit - krasne jsi sladila botky a top. :)
    Jinak manzelovi to slusi, kosili ma moc peknou a krasne se k sobe hodite. Pritel si necha poradit, ale ma svuj styl a na jiny ho nepredelam. Takze to nechavam tak, jak to je. :) Nejcasteji nosi kalhoty (dziny ani moc ne), tricko, pripadne polo tricko nebo kosili. Jinak v horku na nohou sandaly nebo kozene pantofle a v chladnejsim pocasi jedine merellky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a je sranda, jak si chlapi vždycky něco oblíbí a nechtějí nic jiného a skoro se ani podívat do jiného obchodu, protože na co,když tohle jim vyhovuje :).....

      Vymazat
  54. Nádhera, opravdu. A ten první top je úžasný. Budu hledat hodnou duši, která mi ho koupí, protože já bohužel nemám možnost se do New Yorkeru dostat. Můžu se zeptat jaká kombinace tam ještě je a jakou velikost sis pořídila ? jestli větší abys to měla takhle volné nebo normální velikost ( asi S ) co nosíš. Děkuju moc. A sluší vám to spolu !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, měli ještě oranžovofialovou myslím a velikost mám XS ;), je to volný střih sám o sobě.

      Vymazat
  55. a ještě cena prosím toho topu, uplně jsem zapomněla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám ten dojem, že 249,-, ale možná už je to ve slevách ted :)

      Vymazat
  56. Jak dlouho jste s manželem? Neplánujete rodinu? :D trošku vlezlá otázka,vím..
    jinak.. manžel je sympaťák! stejně jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ještě jednou hrozně moc vám všem děkuji, jsem moc ráda, že vás outfity baví :)!

    OdpovědětVymazat
  58. A já ti řeknu, že takhle jednoduché články mám v těchto vedrech nejradši! :) Moc pěkné outfity, hlavně ten první mi opravdu učaroval! Ty krásné barvy a to tričko samo o sobě je super! :) Strašně se mi to líbí!

    OdpovědětVymazat
  59. Náhherné! botky jsou dokonalý!))

    OdpovědětVymazat
  60. Máš fakt pěkné outfity a hrozně ti to sluší,máš skvělá videa a určitě v nich pokračuj! :) L.

    OdpovědětVymazat
  61. Si krásna :) a čím daľej tým viac mám dojem:D
    sledujem ťa dlho :D a zdá sa mi to tak...máš štýl...:)

    http://petush-book.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Peti,
    outfit pěkný, akorát doufám, že ti botky vydrží, nebo že je budeš nosit pouze příležitostně. Jsem z Jihlavy a z vlastní zkušenosti vím, že boty z OK shopu opravdu odpovídají ceně, někdy ani to ne. Já třeba ty svoje po prvním nošení vyhodila. Myslela jsem, že jsem koupila šmejd, tak jsem si koupila jiný a to samé. Okamžitě sešmajdaný na vyhození. Takže doporučuju botky nosit jen někdy a ne celý den.... :) Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj leni, díky za upozornění, já s tím celkem počítám,ale osobně nezničím ani žádné boty od vietnamců a neošmajdám, takže se toho nebojím, mně vydrží vše roky, taky boty hodně střídám, takže myslím, že to bude v pohodě :). hezký den P.

      Vymazat
  63. Foceno na Fedrpuši že? :) Já jsem taky z Jindřichova Hradce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, ale makové pole tam bylo taky, to je fakt, tohle je směrem na Kamenici :)

      Vymazat
    2. já jsem si pořád říkala, fotky z takovýho pěknýho města, to je skoro jak u nás... a ono to opravdu je :) nebýt drogerie u p.Maškový tak mě to ani nenapadne ;) jinak ti to moc sluší :)

      Vymazat
  64. Vážně úžasné outfity,krásně sladěné do nejmenšího detailu,perfektní líčení,obdivuju tě...Přesně víš co ti sluší a to každý nedokáže...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!