Letní favorité 2012 - laky na nehty, oblečení a doplňky - video

by - 01 července

Krásný večer všem,

doufám, že se vám bude líbit pokračování letních favoritů a že jste si užili báječný víkend jako já :)..... Výherce giveaway oznámím zítra na facebooku a posléze i zde na blogu, omlouvám se, že nám to tak trvalo, ale je to opravdu hrozně těžké rozhodování, hrozně mě mrzí, že nemůžu odměnit více z vás....

You May Also Like

82 komentářů

  1. Video se povedlo.. vše, co se mi líbí je z Ebaye a z toho se mi objednávat nechce.. 3 řetízky by se mi za to poštovné asi nevyplatili :(( Škoda, že takové krásné prstýnky a řetízky nejsou k dostání i u nás...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velakrat je postovne zadarmo, vlastne pri lacnejsich veciach skoro vzdy takze podla mna sa to urcite oplati :)

      Vymazat
    2. přesně tak, já kupuji tyhle věci jen pokud je poštovné free ;)

      Vymazat
    3. opravdu?? tak to se vyplatí..to je fajn :))

      Vymazat
    4. Péťo, určitě se toho neboj, dej si seřadit podle ceny price+shipping lowest first a uvidíš, že to fakt není nic drahého, hodně prodejců má poštu zdarma :)

      Vymazat
  2. Mona Lisa je z nude lakov moja najoblubenejsia :)
    a co sa tyka modrej farby na nechtoch v lete, u mna je to to iste :D milujem vodu, takze asi podvedomie funguje :))

    OdpovědětVymazat
  3. tak já mám ráda takovou tu klasiku jako jsou sukně a šaty :) a z bižutérky miluju různý korálky a dlouhý naušnice a taky brýle čím větší tím lepší :D
    jinak máš moc pěkné tričko :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super! Ty bílé šaty jsou moc hezké:), jinak laky Show your feet už sháním dlouho, ale nikde nejsou k vidění ani v DM ani v Rossmanu.. Můžu se prosím ještě zeptat na prstýnek co máš ve videu, odkud je? Děkuji, Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, zkus babybaby.cz,tam by je mít měli....jinak prstýnek je z Takka :)

      Vymazat
  5. ahoj :) video je moc pěkný.. chtěla bych se tě zeptat kolik stojí poštovný z eBay a v jaký měně se platí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty bílé šaty jsou nádherné, myslím, že to je materiál madeira. Boty miluju na klínku, ale u mě je ten problém, že já můžu mít boty s klínkem nebo podpatkem max tak 3 cm, pokud v nich chci normálně chodit po městě a na procházky, jinak mě ale neskutečně ty nohy bolí, stejně tak nesnáším placaté botičky, takže pro mě baleríny nepřipadají v úvahu. Holt potřebuju takový ten zlatý zdravý střed, abych si neodrovnala nohy a páteř :D Jinak boty na podpatku se mi šíleně líbí vysoké, i klínky, strašně se mi líbily ty klínkové boty s květinkama, co už byly v nějakém outfitu, ale ne pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj na tvůj blog jsem přišla nedávno...a jsem hrozně moc nadšená...budu ho určitě sledovat...cchtěla jsem se zeptat na tvé nehty máš gelové nebo jsou tvoje? A musím se nějak registrovat když chci koukat na tvuj blog? Moc se v tom nevyznám...:o)) Ani jsem donedávna nevěděla, že neco takového je... našla jsem to úplnou náhodou...o)díky za odpověď...
    A jinak video bylo super...:o)Ty botky z FF jsou krásný..

    OdpovědětVymazat
  8. Ty modrý lodičky jsi nám Péťo neukázala... :-( To jsem se těšila, že je ukážeš, jsou moc krásný!
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  9. Super videjko.Já mám taky nejradši v těhle horkách džínový kraťasy,žabky a tričko nebo nějaký tílko to nosím většinou nejčastěji a je to moc pohodlný.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti jak prosím tě děláš, že se ti ta bižu neošoupne a nejde z toho vidět ta měd, nebo co do toho přidávají, mě se vždycky bižu ošoupe a pak už to nejde nosit, páč to vypadá příšerně, takže to buď leží na poličce, nebo letí do koše :(, jinak některé bižu kousky jsou fakt nádherný, nejhezčí je asi prsten z ebay s těma srdíčkama :).

    OdpovědětVymazat
  11. Moji favorité?! Plavky s volnější tílko z HM. :D jo já vím, zní to divně, ale prostě je to nejpohodlnější! MILUJU HM! <3 Jsou tam nejpohodlnější a nejkrásnější věci. Kde se hrabe nějaký Gate?! Neříkám, že z tama pár věcí nemám, ale moje mamka ho nesnáší a popravdě, když vím, že si prostě na nějaké kvalitě potrpí se jí ani nedivím. Jinak mám ráda na léto šaty. nejlépe krásně látkové bavlněné. Z Orsaye mám jedny a poslední den před vysvědčením, kdy už jsme se neučili, ale naopak jen hráli hry jsem si je prostě vzala a bylo mi to šumák v takovém vedru :-/. ps: "nečekaně" skvělé video! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Hm taky miluju, s tou kvalitou v Gate máš pravdu,je to opravdu nic moc....

      Vymazat
  12. Ty laky, klasicky jsem si uslintla :D Barvy nádherný, já teď taky nejvíc letím na modré barvě nebo růžové neonce (a protože jsem v módě pozadu, tak jsem letos objevila cracking a zamilovala si ho :D). Jinak koukám, kolik máš bižuterie :) Líbí se mi hlavně náhrdelníky.. Já jsem se teď nedávno pustila do handmade náušnic, nějaký obrázky chci hodit na blog, tak kdyby ses chtěla mrknout.. ;)

    Jo a jako vždy ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  13. Zase super video =) Hrozně ráda se na ně dívám, vždycky pochytím nějakou inspiraci. Můžu se jen zeptat, kde se dají koupit ty laky China Glaze? Asi jen přes nějaký e-shop, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a ano, eshop, www.hairbeauty.cz nebo ebay

      Vymazat
    2. není za co, dobře pořiď :) a dej vědět, co jsi ulovila :), já ted toužím po Color Clubu Yum Gum :)

      Vymazat
  14. Ja mam tiez jeden z lakov Show your feet taky zlto-okrovy..ale ten princess peach som nikde nevidela :( presne taku farbu zhanam..

    Súťaž o lak na nechty od Catrice a holografické samolepky na nechty. Prosím pripojte sa. Ďakujem :)

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/07/giveaway-o-catrice-samolepky-na.html

    OdpovědětVymazat
  15. Video bylo krásný :) :) :)
    Moc se mi líbily ty bílé šaty z HM, ale bohužel už jsem je tam neviděla.. Vlastně, když jsem byla nakupovat, tak ve slevách byly už jen věci vyjma velikosti S - asi jsem byla ve špatným obchodě :-D (no alespoň jsem zase neutrácela). + netopýří triko z New Yorku - opravdu nádhera!
    Mimochodem, ty nude lodičky mám také (z tržnice), ale mají červenou špičku, což mě trochu mrzí..nejsou tak univerzální, jako kdyby byly celé tělové...
    Máš prostě skvělý vkus!

    Jinak v létě miluji šaty z nějakého jemného materiálu - ty k létu prostě patří a samozřejmě nějaké sandály (které momentálně vlastně nemám - pořád jsem nenašla nějaké, které mi obepnou celou nohu :-D), takže to supluji balerínkama :-D Ale musím vyrazit do FF ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Peti,
    pokud se ti ty ruzove lodicky vyzouvaji, tak zkus dve veci (takove kozene vlepovaci vlozky, ktere se davaji pod predni cast nohy a nebo se pak daji koupit i takove kozene vystuzene vlepovaci - ted mi chybi slovo :D - kazdopadne se to lepi jakoby nahoru za patu, aby ta bota tolik nelitala). Me se obcas nejake balerinky roztahnou a tohle uz mi parkrat pomohlo - seznat se to da normalne v obuvich, myslim ze i v Humanicu je to bezne k dostani. Z me zkusenosti jsou teda lepsi ty kozene varianty nez ty gelove, protoze jsou sirsi a botu zmensi o trochu vic.
    Jinak tricko z NY je moc krasne :) A musim rict, ze tvoje videa jsou stale lepsi a lepsi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opatěnky ;)

      Vymazat
    2. Moc moc děkuji a ty opatěnky jsem také zkoušela,ale nedrželo mi to v botě, hrnulo se to nahoru, vložky, polstářky pod chodidlo, vše jsme vyzkoušela a efekt nula, pořád se to vyzouvá, ono to bude spíš tím, že mám uzkou nohu a ten otvor vepředu je mi široký, zkusím něco vlepit do něj, aby mi noha nevyjížděla....

      Vymazat
  17. krásné inspirující video :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc povedené video.:]] Ty lodičky se mi moc líbí, jenomže já bych se v tom zabila. :D

    OdpovědětVymazat
  19. Moc pěkné video, moc chválím... :)) A tu vyhlášíní té Giveawaye bude jako samostatný článek nebo do toho článku, kde je ta Giveaway zahájena??? Monča :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, jestli stihnu ještě dnes článek, tak to bude v dnešním článku, jinak to jen oznámím jako samostatný článek nejspíš :)....

      Vymazat
  20. Miluju tvá dlouhá kecací videa! Opět moc povedené, tvoje videa jsou stále dokonalejší a propracovanější, jen tak dál :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ta bílá látka na šatech je madeira.

    OdpovědětVymazat
  22. to netopíří a to krajkové triko je nejkrásnější! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc krásné video, asi na ty slevy do HM vyrazím. A úžasná je ta bílá kabelka, vídám podobné často.

    OdpovědětVymazat
  24. Peti, pokud se ti ty lodičky vyzouvají, tak zkus koupit v DM takové ty gelové vložky, ta srdíčka gelová, určitě víš, co myslím. Já jsem si koupila botky na ples a byly mi větší a tyhle gelovky vůbec nejsou v botě vidět, jsou pohodlné a fakt to pomůže. :-) Navíc jsou za pár kaček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem zkoušela, bohužel i tak se to vyzouvalo a ještě se mi ta gelové vložka pořád hrnula :(.....

      Vymazat
    2. presne tak, ty gelove jsou na prd :o) musis si koupit nekde ve zdravot.potrebach latkove vystelky do paty, ty jsou super. A jinak doporucuju vsem, kupovat boty na vysokem podpatku o cislo mensi a vyhnete se vyzouvani! Stejne se kazda bota trochu roztahne.

      Vymazat
    3. máš pravdu, já jsem si koupila zase raději o kousek větší, protože v malých mám vždycky hrozně sedřenou nohu,ale bohužel tohle je zas velké, to je riziko nákupu přes net,ale byla to moje chyba, protože velikost sedí na naší 38 úplně skvěle, jen já si raději vzala větší, protože jsem si říkala, je to z číny, bude to malé :D.....

      Vymazat
  25. Já mám ráda šaty a sukně, bohužel mám postavu,že ve volnějších šatech vypadám jak těhotná,mám širší hrudník a boky. Měřím 178 cm a děsně ráda bych nějaký boty na podpadku,jenže jsem pak moc vysoká a hlavně mám problém,že se mi všechny boty na podpadku vyzouvaj anebo mi jsou malý, mám na nohou dlouhý prsty,tak když si zkouším s otevřenou špičkou,tak mi prsty lezou ven anebo čouhaj horem. Máte někdo stejnej problém holky?

    OdpovědětVymazat
  26. Moc pěkné video, mě vubec nevadí že bylo tak dlouhé :)
    Když sis odřela ty boty od té podrážky, jde to nějak dolu? Mě se to taky stalo ale bojim se že si je odřu :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a právěže to ničím dolů nejde, ještě mne napadá ředidlo,ale to se bojím zkusit :(, že to vyžere barvu a nebudou už botky lesklé

      Vymazat
    2. Zkus to odlakovačem Peti, já jsem to měla na nude lodičkách a v pohodě.. není po tom památky :))

      Vymazat
    3. děkuju, zkusila jsem to a opravdu,je to dole, děkuju moc! :)

      Vymazat
  27. Moc hezké věcičky.. Ten náhrdelník od rodičů je z kamene Hematit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc a jojo, pak jsem to dopsala do titulku ve videu, když jsem to dotočila, tak jsem si vzpomněla :)

      Vymazat
  28. Ahoj Péťo, video opět super. Hadříky a bižu to je moje potěšení. Ve středu jsem se s rodinou vrátila z dovolené na Mallorce a přivezla si hafo nového do skříně. Ceny byly velice přijatelné a kufr měl skoro 3 kg nadváhu, naštěstí to prošlo. 4x malá kabelka(lososová s mašlí, smaragdově zelená, tyrkysová, růžová), 1x dlouhý overal (tyrkysový s růžemi),1x béžovohnědá tunika s květy, 2x síťované triko s tílkem (meruňková, fuchsiová), 1x fuchsiový klobouk, 1x fuchsiové sandálky s květy(podobné bílým žabkám z tvého videa), náhrdelník s bílou květinou a perlou, náušnice(dlouhá visací stříbrná srdíčka, bílé a růžové perličky, dlouhé visací korálkové červenotyrkysové), bílá kytka do vlasů, dlouhé bílé šaty s červenooranžovými květy, 2x růžový skřipec a fialový kartáč na vlasy. Lesky a laky od Essence z kolekce Ballerina a citronový sprcháč Royale Bouget a 10 laků na nehty od Rare a Lola. A ještě dárky pro členy rodiny a paní učitelky do školky. Teď když to píšu, tak se divím, že jsme to dokázali zabalit a přivézt vzhledem k plným kufrům při odletu na dovolenou. Moc se těším na další videa a přeji hezký den Kačka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kačko, to, co popisuješ je úplný ráj, dovolená na Mallorce a ještě takové nákupy, tak si představuju ideální dovču :D!

      Vymazat
    2. Ještě jsem zapomněla na tyrkysový náramek. Dovča to byla opravdu suprová, ale také nás zastihly různé peripetie. Jeden z kluků tam dostal neštovice a druhý měl problémy s uchem, které po třech hodinách naštěstí ustaly a neštovky se krásně hojily a nebyly skoro vidět, teď čekám kdy je dostane jeho bráška. Jinak to byl ráj na zemi a jídlo ňam, ňam. :-)

      Vymazat
  29. Ahoj, moc hezké video ;). Jinak jsem také měla podobný šrám na botkách a šel dolů odlakovačem na nehty (používám herbExtract Tea tree oil odklakovač, vyrábí firma Vivaco - narazila jsem na něj u nás v sámošce, ale jinde jsem ho neviděla)...šrám šel perfektně dolů a botám se nic nestalo ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, tak to zkusím, děkuju za tip, já se toho právě bála,aby to nešlo i s botou :D.....

      Vymazat
  30. Moc vám všem děkuji za vaše komentáře, že si uděláte čas mi napsat, moc si toho vážím a ráda si čtu, jací jsou vaši letní oblíbenci :).....

    OdpovědětVymazat
  31. ta díratá látka se jmenuje madeira :) strašně hezká látka!

    jinak jahůdkový šatičky mám taky, původně jsem chtěla ty s kytičkovaným vzorem, ale nakonec jsem ráda za tyhle. a asymetrickou sukni jsem si oblíbila taky. a taky hledala jsem na ebay jakou koupit, moc velký výběr tam ale teda neměli, samé tmavě zelené, vínové, divný střih, nebo byla taková chudá odfláknutá.. takže nakonec mám nejspíš tu co ty, ale v modré :) bůhví, jak v tom budu vypadat :D

    a ty brýle ti náhodou sluší! :) nedovedu si tě představit v jiných!

    OdpovědětVymazat
  32. mimochodem tyhle kecací videa mám děsně ráda! klidně by jich mohlo být víc! :D

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj:) Já nevím. Mě přijde,že ti ty brýle sluší:) Jinak oblečení není úplně můj styl,ale proč ne:) Hrozně se mi líbí ta červená kabelka s těma botama%):) A moc se mi na tobě líbí ta kytka ve vlasech:) Parádní video!:) Hezké prázdniny:)

    OdpovědětVymazat
  34. Moji letní oblíbenci.. No,já ani nevím. Nejlíp se cítím v kraťáskách,tílku a žabkách. Jenomže nejsem úplně hubená,takže kraťásky nosím jen na doma. A když někam jdu tak rifle. Video úžasný!

    OdpovědětVymazat
  35. Já mám na léto ráda z bižuterie taky tu mašličku, mám podobnou a potom sovu, myslím, že jsem jí u tebe taky viděla. Náramky moc neuším. Naušnice pecky a k té sově mám i naušnice... takže ty mám moc ráda. Oblečení šaty,kraťásky... a tak. K nim nějaké tílka a trička... prostě hlavně pohodlné věci. Boty balerínky a conversky. Na podpatek moc nejsem. Zatím. Je mi 16 :D

    Krásné video

    OdpovědětVymazat
  36. Pet'ko,máš krásné botky:)manžel ti tu soupravu vybral opravdu dobře.Moc si mě inspirovala a navíc taky v léte nosím pudrové barvičky,cítím se v tom líp:)a třeba to vypdá dobře s nějakým tím výraznějším lakem na nehty:)Moc hezké video,na videa se nikdy moc nevydržím dívat ale na ty tvoje dycky až do konce,jen tak dál!:)

    OdpovědětVymazat
  37. ó jé, já než přibrala 10 kg, jsem měla plnou skříň jemně síťovaných letních triček na tělo, krátké sukýnky do áčka, a hlavně různé šaty, to jsem milovala.....ty bílé co máš na videu jsou nádherné, ty hnědé s puntíčky taky. Šatičky jsou nejlepší, člověka to nikde netísní, neškrtí, netlačí. Teď běhám v šortkách nebo sukních po kolena a volnější halence. A vůbec se mě to nelíbí. Poklady ze skříně jsem ještě nevyhodila, co kdybych měla zase někdy vel. 36:-) V botkách si taky moc vybírat nemůžu, páč na mě zase dopadly zdravotní problémy, kvůli blbostem v pubertálních letech:-)
    Šperky, kromě drobných náušniček, nenosím, páč se mi v létě zdá, že se i pod tenkým řetízkem potím:-))
    Takže jediné, co mě zbývá, jsou laky na nehty, mám nehty svoje a jsou dle mého bezchybné, takže budu mít pomalu stejnou sbírku laků jako ty Petro:-))

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Péťo,
    to tričko, co máš na sobě videjku je super! Já sama jsem na něj v NY koukala. Ráda v létě nosím kytičky ve vlasech (proto nechápu, když to někdo kritizuje - myslím, že to vypadá hezky a romanticky, takže Ti to schvaluji). Pak mám ráda sukně nebo šaty. Důležité je, aby to bylo nejen hezké, ale i pohodlné :) Brýle sluneční jsem někam zašantročila, takže budu muset pohledat, protože jsem měla nádherné s kamínkama :D No to jsem celá já.... Tobě sluší spíš ty první ;)
    Jinak sleduji Tvůj blog a hlavně videa pravidelně, jen to pokaždé nekomentuji :)
    Užij si hezký den :) Měj se a směj se :)

    P.S. Moje oblíbené oblečení můžeš vidět také na blogu v OOTD :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Peti! Tvé video mě opět nezklamalo a udělalo na mě velký dojem (opět z něj budu čerpat inspiraci:)) Jenom jestli se můžu zeptat, kolik tě stálo to tričko z NYa jestli mají i jiné barevné variace :) A pak, jak se objednává přes eBAY, kolik stojí poštovné, po procházení obchodních podmínek o ceně poštovného jsem nenašla přesně stanovenou částku, ba dokonce je na webu napsáno, že poštovné je různé a proto se tě chci zeptat kolik za něj platíš, když si objednáváš drobnou bižuterii.:)) Předem díky za odpověď. A jen, tak dál!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tričko stálo 249 Kč a co se týče ebay, je to přesně tak,jak píšeš, je to jako naše aukro, takže poštovné si stanovuje konkrétní prodejce, u malých věcí ale bývá často poštovné zdarma :).

      Vymazat
  40. Mám moc ráda Tvoje videa, jsi příjemná, nestrojená a těch 18 minut mi uteče jako voda vždycky. :)

    Spousta lidí objednává přes ebay, tak by mě zajímalo stejně jako anonymku nade mnou, jak to tam chodí. :)

    OdpovědětVymazat
  41. Taky bych chtěla tu kytku do vlasů!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  42. i já se přidávám k tomu jak to funguje na ebay:)jinak to batman tričko je luxusní :))))

    OdpovědětVymazat
  43. i já se přidávám k tomu jak to funguje na ebay?jinak batman tričko je luxusní :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Peti, jestli se můžu zeptat, máš nějaký e-mail nebo tak? Jinak se připojuju k děvčatům nade mnou, zajímalo by mě, jak funguje ebay.

    OdpovědětVymazat
  45. Ebay je opravdu ráj bižuterie. Bohužel je silně návykový!

    OdpovědětVymazat
  46. odpovídá tu někdo na dotazy???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,

    OdpovědětVymazat
  47. Peti a kde jsis kupovala ty nude balerínky? nemužu je nikde v tescu sehnat..:( Děkuji!! :)

    OdpovědětVymazat
  48. My brother suggested I might like this website.
    He was entirely right. This post truly made my day.
    You cann't imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!
    Check out my web-site :: gowns

    OdpovědětVymazat
  49. Having rеad thiѕ I thοught it was
    veгy enlightenіng. Ι aрpreciаte you ѕpendіng some time anԁ effοгt to put thіs сontеnt together.
    Ӏ onсе agаin fіnd myѕelf personally spending way too much timе both reaԁing anԁ leaving comments.
    But so ωhat, it was still wоrth it!
    Also visit my web-site swimwear for women

    OdpovědětVymazat
  50. I was able to find good information from your blog posts.
    My web blog ... prom dress

    OdpovědětVymazat
  51. Gooԁ day! I know this is kіnԁ of оff
    topic but I was wondering ωhich blog platform aгe
    you using for this site? Ι'm getting sick and tired of Wordpress because I've had problems ωith hacκers
    and I'm looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.
    Look at my blog post :: pants

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj,htela bych se zeptat,kde jste koupila ty neonove laky???

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!