Girls night out makeup - video

by - 10 září

Krásné pondělí,

dnes mám pro vás slibované video, večerní párty líčení. Tento návod jsem točila už někdy v srpnu, takže je ještě starým způsobem, budu moc ráda, když mi dáte vědět, který způsob natáčení videí se vám líbí víc, mně přijde, že ten nový je lepší v tom, že je takový stručnější a tím, jak nemluvím přímo, se můžu více soustředit na líčení a lépe ho ukázat, tento starý způsob je možná zase osobnější......asi to budu nějak střídat, uvidíme :).

Mějte fajn pondělí!

Protože opět nefunguje vkládání a přes blogger se to nahrává asi stopadesát let, tak prosím klik SEM.





You May Also Like

87 komentářů

  1. Peťo, ty máš ty videa čím dál hezčí a profesionálnější :)

    OdpovědětVymazat
  2. Video jsem ještě tedy neviděla, to si nechám na večer, až bude klid, ale fotka nádherná, líčení moc krásné! Ty máš tak nádherný oči a nalíčit si je umíš naprosto perfektně. Tohle líčení musím taky vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti, krásné líčení. Včera večer, když jsem konečně uložila děti a vyžehlila dva koše prádla, vyzkoušela kouřové líčení a ........ nesluší mi. Nebo to neumím, nevím :-D. No i tak se nezblázním a tobě líčení chválím, moc ti sluší. Andy

    OdpovědětVymazat
  4. Peťo, fakt moc pěkné...tyhle barvičky jsou mé oblíbené...co se týče natáčení videí, mě osobně se líbí to novější :o)) uvidíš, třeba ještě přijdeš na nějakou vychytávku jak videa obohatit :O)
    Hezký den Andy

    OdpovědětVymazat
  5. Péťo, líčení jako vždy krásné. Co se týče videí, přikláněla bych se ke starší variantě, víc mi tam sedí tvůj hlas :)

    OdpovědětVymazat
  6. Toto líčení se Ti opravdu hodně povedlo :)kde si koupila ty oční stíny Regina? Nikde v drogerii jsem je neobjevila :) Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, já je mám z drogerie coop,ale mají podle mě i v Tetě.

      Vymazat
  7. Moc se mi to líbí Peti, akorát bych osobně nemusela mít tu černou linku až ve vnitřním koutku oka :)
    Jinak jako párty líčení skvělé :)
    A nevím jak ostatní holky, ale já si na tvá videa vždycky čas udělám, a tak mi vůbec neva, když jsou trošku delší a tento způsob natáčení mi vyhovuje víc, je osobnější, zábavnější :)


    Umělé řasy na párty jsou fajn věc, doma mám jen takové "vějířky řas" - né celé řasy, a moc mi to s tím nejde, takže holt preferuju dobrou řasenku :D



    Léňa

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší! A super video, hlavně ten začátek.

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle styl ti moc sluší, jsi kočka! ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti :-) tvoje videa už nějaký ten pátek sleduju a líbí se mi více ta "starší" verze, kde to obkecáváš když se líčíš :-D ale samozřejmě chápu, že když si dáváš stíny na oči tak se u toho blbě mluví... Jinak ty oči se ti opravdu nádherně povedly. Vypadáš skvěle jako vždy :-) Maki :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, já hlasuju pro ten starší způsob,protože je to osobnější a ráda si s tebou " pokecám " :) Ale dělej to tak , jak je to lepší pro tebe ! :)
    A tenhle tip líčení ti moc sluší ! Super videjko ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, líčení je moc hezké...chtěla jsem se zeptat, jestli by sis mohla napsat na seznam líčení podle JENNIFER ANISTON (Rachel z Přátel)...moc se mi líbí její přirozený vzhled, ale nevím, jak na to...díky a budu se těšit...

    OdpovědětVymazat
  13. moc ti to sluší ..
    videjko je moc super :) miluju tvá videa ♥

    OdpovědětVymazat
  14. Já vím, že je to blog hlavně o kosmetice, účesech apod :)
    Ale mohla bys přidat článek nebo video o tvých oblíbených seriálech, filmech, kterou postavu máš ráda a proč .... :))?

    L.

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné líčení, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mohla by jsi to prosím zpřístupnit pro mobily? :(

    OdpovědětVymazat
  17. Peti, to je krása, přesně tvoje barvy, řekla bych. Moc ti to sluší. Oproti podzimnímu líčení rozdíl v slušivosti o 180 stupňů :) a vypadáš tak o 10 let mladší.
    Hlasuji pro starší způsob videí, ten je super, to "nové" mi přijde nepřirozené a neosobní...

    OdpovědětVymazat
  18. Super video, hlavně ten začátek :) taky se mi víc líbí starší verze :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jak se jmenuje písnička ve videu prosím? :)
    Jsi nádherná,ostatně jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Primadonna, vždy uvádím na konec videa do titulku nebo do infoboxu na youtube :)

      Vymazat
  20. krásne a pritom tak jednoduché! Si veľmi šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti, tohle je můj první komentář, ale už jsem to nemohla vydržet, musím se zařadit do zástupu tvých obdivovatelek. Jsi strašně příjemná, sympatická a k tomu všemu ti to vždycky moc sluší. Skoro žárlím! :-) Děkuju za tvůj blog, je to to nejlepší odreagování

    OdpovědětVymazat
  22. líčení je krásné, ale už bych nedávala tu rtěnku, když jsou oči už výrazné...

    OdpovědětVymazat
  23. Starý způsob! :-) Lucka

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Petí tohle video bylo moc povedné myslím že i profesionální a ten začátek se mi moc líbil:) pro mě je určitě tenhle způsob mluvení při líčení lepší:) pa Lu

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Péťo, krásné líčení. Na fotce je to ještě hezčí než na videu. Co se týká natáčení videí, tak většina se přiklání ke starému způsobu, mě se naopak víc líbí nový způsob, kdy mluvení dotáčíš zvlášť. Máš moc příjemný hlas, že i tu Tvou nespisovnou češtinu Ti odpouštím:-) Ještě musím pochválit úvod videa. Celkově jsi velmi profesionální blogerka. Když kolikrát sleduji ostatní blogerky, které se neumí ani vymáčknout, plácají páté přes deváté, je to samé "prostě", "jako" a "ehmmmm", tak je všechny strčíš do kapsy. Je hezké Tě sledovat, jak se zlepšuješ a vyvíjíš. Můžeš být na sebe právem pyšná. Viola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlas:) Mirka

      Vymazat
    2. Holky, moc děkuju, to mě opravdu hrozně moc těší a opravdu se snažím,aby vás videa bavila čím dál víc a snažím se zlepšovat,ten mlvený projev, no pravda, já moc na u spisovnou češtinu nejsem, mně to nejde přes pusu, přijde mi to takové suché,ale pravdou je, že by to asi působilo lépe :).

      Vymazat
  26. Tyhle barvy ti moc sluší.
    Videa se mi líbí víc ve starém osobnějším duchu, čím delší, tím lepší.
    R.

    OdpovědětVymazat
  27. Opravdu krásné líčení, jak to jen děláš, že ti sluší snad všechno? :) Pokud jde o video, mě se víc líbí starý způsob videí, protože mi to přijde takové osobnější a přirozenější a čím je delší, tím líp :)

    OdpovědětVymazat
  28. Taky musím souhlasit, že se tvá videa stávájí lepší a lepší :).

    OdpovědětVymazat
  29. Veľmi, ale veľmi pekné líčenie....šité na teba :)

    OdpovědětVymazat
  30. ČIM DÁL LEPŠÍ VIDEA. PETI, ZA MNĚ JSI NEJLEPŠÍ BLOGERKA U NÁS V ČR...KRÁSNÉ LÍČENÍ, JSEM PODOBNÝ TYP JAKO JSI TY A SBÍRÁM U TEBE INSPIRACI :-)...JEN TAK DÁL A KLIDNĚ SE DÁL VYKECÁVEJ, MYSLIM, ŽE TO DOST LIDÍ BAVÍ, VČETNĚ MNĚ...PA LENČA W.

    OdpovědětVymazat
  31. to liceni je super, myslim, ze Ti vyrazny oci vylozene seknou:)a pro ty stiny si hned zitra jdu...
    taky bych rekla, ze tenhle zpusob videi, kdy komentujes co delas hned pri liceni, je lepsi. Magda

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Peti,
    měla bych na tebe prosbu. Mohla by si prosím video na YouTube zpřístupnit pro mobily??..nemám k dispozici počítač a ráda bych se na video jukla..
    děkuju Verca:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verčo, já bych ráda,ale nevím jak, ono to nejde, to jsem tam nenastavila já, je to tím, že je ve videu písnička, někdy to funguje, někdy ne :(....

      Vymazat
  33. Ahoj Peti, opravdu nádherné líčení! A také se mi více líbí tento styl videa, přijde mi osobnější, prostě jako bys mluvila přímo na nás :-) Těším se na další video, Evča :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Když jdu na párty, tak si přesně takhle maluji oči (a podle mě sluší hlavně světlým očím - modrým, šedým, zeleným). Musím také pochválit hudbu, kterou do videí vkládáš, protože jsou to samé hitovky, které teď letí a dobře se poslouchají. Taková Hanka Zagorová...to opravdu nebylo ono :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se třeba Hana Zagorová líbí ;) a to je mi 14 :D

      Vymazat
    2. :D já mám Haničku taky ráda, ale hlavně s emi zdálo, že se to hodí tak nějak tématicky, no....

      Vymazat
  35. tohle líčení vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  36. Mnohem více se mi líbí starý způsob videí, více mě baví a je v nich nějaký děj narozdíl od těch nových....

    OdpovědětVymazat
  37. Nemůžu si pomoct,na někom se mi to vůbec nelibí, ale tobě dramatické líčení tak sluší! :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Super video moc ti tohle ličení sluší!a začatek je taky super jen tak dal určitě se pokusim o stejny ličeni ale asi to nedopadne tak dobře:-)
    Ahoj Veronika

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Peťo, tohle líčení se mi na tobě moc líbí a video je úžasné, skvělý začátek a jsem moc ráda, že je to návrat ke starému způsobu natáčení :) Přiznám se, že to nové mě moc nebaví, tohle je naopak skvělé!

    OdpovědětVymazat
  40. Peťi,nádherný,DOKONALÝ,fantastický!Moooc ti to sluší,ty tmavě nalíčené oči.Takové tutoriály s výrazným líčením jsou super,přeci jen decentně se nalíčit umí téměř každá žena či dívka.Úvod videa je také moc povedený :) Měj se krásně Peťo.Mischa

    OdpovědětVymazat
  41. Petro videa máš teda čím dál lepší, to natáčí manžel? Moc se mi líbí ty záběry, je opravdu šikovný :-)) Muselo to dát práci :-))
    Jinak jsem ještě teď koukala na to video s líčením do školy - a ty příběhy na začátku, prostě super!!! Jen tak dál, je to něco nového a zajimavého :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, moc děkujeme, ano,ty začátky točí manžel, zbytek já sama na stativ :), tak to jsem moc ráda, že se to líbí, sice to dá víc práce,ale baví nás to :).

      Vymazat
  42. Perfektní!
    Chtěla jsem se zeptat, když bych chtěla zkusit nalepovací řasy, jak na to? Je potřeba použít tužku na oči (po nalepení myslím), kterou teda vůbec nepoužívám :D Absolutně nevím jak na to! Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mrkni na moje video How to false eyelashes, vše tam ukazuju a vysvětluju :)

      Vymazat
  43. Ahoj Peťo, tenhle typ videí je mnohem lepší, za mě hlasuji pro to, aby ses k nim vrátila :-) Jinak jak už jsem tu psala mockrát, výrazné oči ti opravdu sedí a tenhle vzhled je přesně dle mého gusta, taky volím na večerní akce obdobný look :-)
    http://everybody-love-fashion.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Peťo, Tvůj blog sleduji již delší dobu, sbírám inspiraci a občas se i pobavím :-) Osobně si myslím, že Ti tento styl líčení očí společně s "nahým" (v kombinaci s červenou rtěnkou) sluší nejvíce. Nejsem příznivce příliš barevných kombinací a přijde mi, že Ti ani moc nesluší. Je mi ale jasné, že ty experimenty bereš spíš jako zábavu a inspiraci pro druhé - a to je dobře. Jen tak dál a díky za zpříjemnění volného času :-) Alexandra

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, taky hlasuju pro "starý" typ videí, kde se líčíš a zároveň vyprávíš. :-) Víc mě to baví. I když uznávám, že to musí být šílený - mluvit a zároveň se trefovat s tekutou linkou na oko. Mě by to asi nešlo. Asi určitě ...

    Chtěla jsem tě poprosit, jestli bys někdy nezkusila udělat líčící tutoriály podle filmových hvězd, např. Marilyn Monroe, Sofia Loren, Michelle Mercier coby Angelika apod. Napadá mě ještě Elisabeth Taylor ... ono se toho najde. Já vypsala spíš legendy, ale můžou to být samozřejmě i nějaké současné krasavice.

    I mě se na tobě líbí spíš výrazně nalíčené oči a k tomu přirozené rty, než opačně, ale to je jen můj názor, ty si samozřejmě nos, co chceš. :-) Navíc - pro nás se musíš líčit různě, abys měla líčící postupy na kom předvádět.

    Díky.

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, moc děkuji za milý komentář. No máš pravdu, je to náročnější líčit se a přitom mluvit :),ale pokusím se :). Jinak taková líčení by byla fajn, něco takového v plánu mám,ale zatím nevím,jaké osobnosti vyberu,ale píšu si na seznam i tyhle :).

      Vymazat
  47. oči aj ústa sú pekné len tá tvár je nejaká flakatá neviem či to je len zlá fotka alebo make-up ale je to také zvláštne, biele kruhy pod očami toto sa mne veľmi nepáči..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to není makeup, já mám kůži pod očima mnohem světlejší, než zbytek obličeje :)

      Vymazat
  48. Ahoj proč nemáš ráda kosmetiku Oriflame. JInak krásné video.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, protože z toho, co jsem měla, mi od nich nic nevyhovovalo a obecně ten katalogový prodej nějak nemusím, ale jiné racionální vysvětlení pro to nemám, prostě mi je nesympatická :).

      Vymazat
  49. Ahoj :) přimlouvám se za tenhle typ videí,v tomhle Ti to obzvlášť sluší.:)Neuvažovala jsi o článku o šatech na stužkovák a na maturitní ples?:) Díky moc:) Hodně úspěchů:) Veroni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, moc děkuji a ano, uvažovala a pokud to vyjde, což se dozvím pravděpodobně tento týden, tak budu mít pro vás překvapení v podobě, myslím, docela zajímavého příspěvku :).

      Vymazat
  50. ahojky, moc krásné líčení, fakt se mi moc líbí a brzy ho asi vyzkouším, jen se chci zeptat, kde nakupuješ kosmetiku catric? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju, já nakupuju Catrice buď v MY Tesco na Národní v Praze nebo na www.babybaby.cz

      Vymazat
  51. Ahoj Péťo! Toto líčení je moc pěkné, ale mě se na tobě moc výrazné oči nelíbí, mydlím si, že ti více sluší výraznější rty než oči!

    OdpovědětVymazat
  52. Dobrý, neudělala byste nějaké účesové video? Už tu dlouho žádné nebylo. Nebo recenzi výrobků Balea.

    OdpovědětVymazat
  53. Krásné a povedené líčení, Peťul :)
    Jinak já se přikláním ke sterému způsobu natáčení videí. Je to takové více jako by jsi mluvila přímo se mnou :)

    OdpovědětVymazat
  54. Hrozně ti to sluší! To líčení vypadá super!!:) Jinak mě osobně se líbí tyhle novější videa:)

    OdpovědětVymazat
  55. Víš co Péťo nechápu? Ty použiješ dva stíny a máš vystínovaný oči jak nějaká fakt profesionálka.. no i když ty vlastně jsi, tak co to melu:D Opravdu to nechápu, jsi neuvěřitelně šikovná:))

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Petro,
    moc nekomentuji, ale často tvůj blog sleduji.
    Teď píšu jen proto, že chci hlasovat za starý způsob videí. Sedí mi daleko víc!
    Měj se krásně
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  57. Krásný, moc ti sluší =)
    A o se týče těch videí, taky bych byla ráda, kdyby ses vrátila ke starému způsobu - líčit se amluvit přitom, je to o moc lepší =)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Peti, jen by mě zajímalo, jestli jdeš třeba opravdu někam pařit, když už se takhle krásně nalíčíš? :) moc ti to sluší, ostatně jako vždy :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju, no někdy jo,ale tentokrát to byl look jen pro video :).

      Vymazat
  59. Peti ahoj, prepáč, že píšem takto odveci ale ako sa volali tie bieliace pásiky na zuby čo si používala? už si to tu raz niekde spomenula a neviem kde :( ďakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, byly to pásky Crest, mrkni na článek bělení zubů tady na blogu :).

      Vymazat
  60. Moc všem děkuji za milé komentáře, názory a připomínky k videím, je to pro mě velký přínos, když vím co a jak a co zlepšit, děkuju!

    OdpovědětVymazat
  61. Teda už ta fotka samotná láká k nakouknutí videa! :) Jsem tu poprvé, ale musím říct, že jsi neuvěřitelně šikovná. Úvod do videa perfektní, máš příjemný hlas (a vůbec nevadí, že máš rovnátka) a celý tvůj projev musím pochválit. Určitě si prohlédnu i zbytek blogu a budem sem chodit častěji :)

    OdpovědětVymazat
  62. Video nezkouknu, ale oči tady máte Petro moc krásně namalované, opravdu :)

    OdpovědětVymazat
  63. Tohle je jeden z nejkrásnějších blogů, které jsem kdy viděla. Moc Ti to sluší, máš krásně nalíčená očka:-)

    OdpovědětVymazat
  64. Ty chodíš pařit?? v některém videu jsi říkala, že nepiješ alkohol to jako piješ nealko??? :D

    OdpovědětVymazat
  65. ahoj, moc krásné líčení, jsi fakt šikovná:) chci se zeptat, kde můžu koupit tu rtěnku revlon lip butter?normálně v drogérce?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!