Half moon nails v mém provedení

by - 22 září

Příjemné sobotní odpoledne,

předem bych moc chtěla poděkovat všem, kdo mi přáli brzké uzdravení, stále se potím v posteli a tak mám alespoň trochu času v klidu zabrouzdat po internetu a vymyslet detaily k článkům a videím, které mne napadly v poslední době. Říkala jsem si, že bych mohla udělat video na téma, jak se trochu vylepšit líčením a co použít, když vám teče z nosu a necítíte se dobře a přesto musíte třeba na nějakou důležitou akci. Myslím, že teď na podzim, v chřipkovém období, by to mohlo být zajímavé téma, bavilo by vás to?
Také bych chtěla ještě jednou moc poděkovat všem, kdo přispěli do diskuze pod videem o plesových šatech a jelikož paní majitelka salonu Sára je hrozně fajn a sympatická žena, rozhodla se poděkovat vám všem "osobně" formou zprávy na mém blogu. Naleznete ji v druhé části dnešního postu :). Já osobně mohu říci jen to, že jsem vděčná, že jsme video mohli natočit a budu se těšit třeba na pokračování, kde se budeme moci věnovat třeba i jiným šatům, než pro maturantky :).

Tak a teď už k dnešnímu rychločlánku. Half moon nails nejspíš hodně z vás zná, já už tento způsob lakování také nějaký ten pátek znám, ale nějak jsem nikdy neměla čas se s tím vyřádit, až teď, když ležím v posteli s čajem :). Takže tady je má varianta tohoto trendu, který mně osobně přijde velice nápaditý a líbí se mi mnohem více, než třeba klasická francie. Zvláště si myslím, že ohraničení třpytkami, jako jsem to dnes udělala já, nebo kamínky, bude bezvadný tip na manikúru pro nadcházející plesovou sezonu.
Možná bych měla říci pár slov k postupu, i když si myslím, že je to vcelku jasné a nechce to nic víc, než trošku trpělivosti a pevnou ruku, doporučuji opřít si loket o podložku ;). Nejdříve jsem nehty nalakovala tmavě fialovým lakem a po jeho zaschnutí jsem si vzala stříbrný zdobící lak s tenkým štětečkem, který dnes seženete v každé drogerii a úplně jednoduše kolem lůžka vykreslila půlměsíce. Tedy žádná věda, normálně od ruky, ale kdo chce, může si vystřihnout z náplasti obloučky a dělat to podle nich, jen pozor, aby byl podklad opravdu pořádně zachlý a abyste si lak nestrhli i s náplastí. Pak už jsem jen vzala drobné třpytky a nasázela je manikúrní zdobičkou kolem stříbrných obloučků. K tomu, aby se na laku zachytávaly, mi posloužil obyčejný bezbarvý lak, kterým jsem kolem obloučku udělala pár kapek. Pak už zbývá jen celé dílo přelakovat bezbarvým lakem na nehty a je hotovo :). Jak se vám výsledek líbí, zkusíte?







A nakonec slíbená zpráva:


Milé čtenářky,

 
měla jsem možnost přečíst si Vaše reakce na Petry video. V první řadě jsem ohromena takovou masivní reakcí a návštěvností. Nikdy před tím jsem nic takového nedělala. Když mě Petra  oslovila a mluvila o návštěvnosti, nedovedla jsem si to představit .Nechtěla jsem do vašich diskusí vstupovat, ale cítím povinnost se k některým z podepsaných diskuzí vyjádřit. ANONYMNÍ ohlasy mě ale také pobavily, pouze je nebudu komentovat.

 
Petra se mi líbí, protože na ní je vidět pozitivní energie a já fandím lidem, kteří vidí na všem jen to dobré. Proto jsem do toho šla i přesto, že mám trému.V dnešní době to je opravdu zázrak, že jsou lidi jako ona a dokáže tolik lidí potěšit maličkostmi jako  je rada, jak se líčit do školy apod.

Po zhlédnutí několika jejích videí jsem žasla, kolik lidí oslovuje a to je důkaz, že to dělá dobře.

Všimla jsem si, že několik anonymních negativních komentářů jí hodně mrzí, ale to k tomu patří, vždyť“ neexistuje člověk ten, který by se zavděčil všem“ a navíc, takoví anonymové existovali a existovat budou v každé době. Mě naopak negativní reakce posunují dál. Třeba ta slečna, co osočila Petru, že za to má prachy a půjčovné doživotně zdarma mě inspirovala k tomu, že u mě za reklamu ty šaty dostane, tedy ne doživotně J

 
Za to, že má někdo úspěch a je nápaditý si rozhodně zaslouží peníze a nemusí se za to stydět. To je přece normální, že za práci je odměna. Ale v případě Petry je to spíše koníček a odměnou jste pro ni Vy, kteří jí chválíte. My jsme se vlastně odměně dosud nebavili, takže děkuji Vaší připomínce slečně anonymní.

 
Také ale reagujete na styl šatů, které jsme ukázali na videu. Chápu všechny z Vás, kdo nesnášíte „šlehačky“. Bohužel, já nejsem ta, která vytváří módu a nakupuji od dodavatelů kteří sledují  trendy a podle toho pak šijí a pochybuji, že by šili šaty, které by byly 2 roky staré. To, že je vše přezdobené je prostě fakt, že se to stále nosí, např. v šatech, které má Petra na sobě moderovala Gábina Partyšová v jednom vstupu na miss 2012.

Možná by bylo dobré, dříve než zpochybňovat profesionalitu našeho salónu, kouknout na internet a zjistit, že kanýrky a šlehačka je prostě pořád ještě in J. Já si ty šaty nevymýšlím, ani neurčuji výrobcům co mají šít.

 
Koukla jsem také na odkaz jedné slečny, která si šaty objednala z internetu a byla spokojená. Takové šaty určitě v našem salónu nikdy nebudou, ale na druhou stranu se i takhle se dá šetřit.

 
Další připomínka ke kvalitě a ceně šatů. Dokonce zde padl názor, že jste takové modely viděli na tržnici v Polsku. Věřím tomu, tam se dá koupit kopie úplně všeho. Je to úplně stejné, jako když si koupíte rifle za 5.000,- Kč ve značkovém obchodě a podobnou kopii za 1.200,- Kč. Můj hlavní dodavatel je značka, která je na trhu již 20 let a vybudovala si poměrně širokou klientelu i v zahraničí. Pravda, není to světová značka jako spousta jiných, které mě oslovují, ale ze všech právě tahle nejvíce sedí normálním slečnám a je cenově dostupná. Pár kusů ze světových značek mám a rozhodně nemají takový úspěch u slečen v JH, většinou sedí jen vysokým a štíhlým slečnám.  Já se přizpůsobuji poptávce maturantek z JH a ty jsou pro mě nejdůležitější. Každá maturantka nemá postavu modelky a chce být taky princezna! U nás najde šaty i slečna s velikostí 54.

Nemám bohužel takovou modelku, která by chtěla stoupnout před kameru, ale jestli máte některá zájem, rádi s Vámi natočíme podobné video pro „boubelky“.

 
Pokud Vás pobuřuje cena za půjčovné, zkuste se informovat v lepších salónech  třeba v ČB. V loňském roce měla dcera mojí známé maturitní ples a cena půjčovného činila 6.000,- Kč, navíc šaty nebyly upraveny, takže celý večer si popotahovala korzet.

Někdo z Vás si před 3 lety nechal ušít šaty za 3.600,- Kč, pokud byly jednoduché a nespotřebovaly tolik látky, tak tomu věřím. U nás si půjčíte jednoduchý model kolem 700,- Kč, ale není možné toto srovnávat s modely, které jsou srovnatelné se svatebními šaty.

 
Dopřejte mladým slečnám, ať si alespoň jednou zkusí být za princeznu, takové šaty si už nikdy nevezmou a maturitní ples je jediný, kde se projdu samy po koberci a budou středem pozornosti. Díky fotografiím a videu budou mít na celý život vzpomínku. Co já bych za to dala, kdyby v době mého mládí takové šaty existovaly, dokonce nemám ani foto. Šaty, které jsem si tenkrát šila, byly obyčejné a chodila jsem v nich na jiné akce. Naštěstí mám dceru, tak si to užije alespoň ona.

 
Vážím si vašich reakcí ať jsou jakékoli, dokonce budu ráda, když mi zašlete fotografie šatů, které oslovují Vás, mohla bych tak třeba poprosit výrobce, zda by nemohl šít i VÁŠ STYL anebo nějakého vyhledat.

 

Všechny zdravím

 
Laďka Votrubová
Svatební salón Sára


miss France 2012
zdroj obrázku: http://www.tf1.fr/miss-france/

zdroj: ihned.cz

You May Also Like

53 komentářů

  1. Moc se ti nehtíky povedly, líbí se mi kombinace barev :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné, jsi moc šikovná. A šaty ze salonu se mi moc líbily, nechápu negativní komentáře k nim.

    OdpovědětVymazat
  3. nadhera:)
    a to video s nejakym navodem, jak se trochu ,,vylepsit" pri nemoci bych uvitala, rekla bych, ze se to ted na podzim a v zime bude hodit:) Magda

    OdpovědětVymazat
  4. Paní Votrubová, článek jste napsala opravdu krásně, vše jste vysvětlila do posledního detailu. Snad to anonymové pochopí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je asi tak pravděpodobný, jako že ze mě bude muž. nepochopí.

      Vymazat
    2. souhlas s Martinou, nepochopí, o to totiž vůbec nejde, tady jde hlavně o to,aby byli vždy v opozici a vždy našli něco, čím by mohli urazit mě, blog a to, co dělám ;)

      Vymazat
  5. Já jsem alergik a mám stále ucpaný nos, proto mám problém s líčením a hlavně make upem co se týče nosu. Byla bych ráda kdybyste napsala nějaké rady pro nento problém, budu Vám moc vděčná :) A nehtíky jsou úžasné, krásná barva, tenhle styl se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak nehty jsou vážně pěkné, ale je mi jasný, že na ty třpytky bych nebyla trpělivá :-D jinak se mi moc líbí ta kombinace barev!
    A moc mě potěšila i krásná reakce od paní Laďky - se vším co vzkazuje naprosto souhlasím! A vám Petro přeji abyste neztrácela chuť pro nás připravovat skvělá videa a články na, které se vždy moc těším :-) a doufám, že lidé, kteří evidentně nemají co dělat a píší hnusné komentáře o vzhledu, špatné práci atd už brzy zklapnou !!! osobně tě obdivuji, že to zvládáš já bych z toho byla hodně smutná a zklamaná.
    Jinak ten článek co plánujete by mě určo potěšil :-) brzy se uzdravte! Ivča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, moc Vám děkuji za milý komentář a podporu :)!

      Vymazat
  7. Kedy bude sľúbený článok o lakoch :-)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdy bude před několika měsíci slíbená recenze na gel-lak?

      Vymazat
    2. Vážená paní Petro, obtěžují Vás dotazy čtenářů? Schválit, to jo, odpovědět ani za týden ne?

      Vymazat
  8. moc krásný fialová se stříbrnou nikdy nezklame....

    OdpovědětVymazat
  9. Výsledek se mi moc líbí (miluju fialovou!), ale nezkusím. Do práce nesmíme nosit ani nalakované nehty, natož dlouhé nebo nedej bože nalepovací .. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na mě působí hrozně přepláceně....

    OdpovědětVymazat
  11. nehty krásný a pani napsala moc krásný komentář k tomu všemu ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Teda musím říct, že Peti ty šaty sluší o hóóóódně víc, než G. Partyšové... :) Silva

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, rady ohledně líčení při rýmě by byly nad zlato! Já s tím bojuji každý rok, v podstatě od podzimu až do jara. :-( Ráno si udělám pěkný make-up, vystínuju si obličej pudrama, nalíčím rty.. a do hodiny mám nos v naprosto jiném odstínu, navíc samou šupinka a místo rtěnky rozpité cosi. :-(
    Moc se těším na článek nebo video! A předem děkuji za jakoukoli radu! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc se ti to povedlo, krása http://fashiondiarybykate.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Paní Votrubová napsala článek excelentně! Její šaty jsou úžasné. Stejně jako tvoje nehtíky, Péťo. :))

    OdpovědětVymazat
  16. to video jak zakrýt rýmu by bylo bezva, zrovna teď se s nějakým nachlazením potýkám :)

    OdpovědětVymazat
  17. Pěkné nehty :) Já bych na to neměla trpělivost a pevnou ruku :)
    Jsem dobrovolnice na natočení boubelkovského videa :))

    OdpovědětVymazat
  18. Jj, super nápad na videa, klidně taková natoč :) už teď se těším :)

    OdpovědětVymazat
  19. Určitě by mě potěšil! Tak je to každý podzim a zimu. Člověk je nachlazený a vypadá, jak kdyby proflámoval tři noci po sobě a přitom potřebuje jakžtakž vypadat, když jde na schůzku nebo do práce (ano, někteří nachlazení si to lajznou :)))
    Zapojte se do Giveway a vyhrajte parfém od Guess! 2nd Giveway

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Petro.Tohle vínové zdobení nehtů je pěkné.V létě jsem si takhle vyzkoušela to samé,ale se světloučkým růžovým lakem,také to moc hezky vypadalo a pak ještě s lakem od Essence 86 lovely secret.Obojí se mi líbilo.To světle růžové by mohlo být klidně na svatební den,já ho měla na narozeniny.Jasně Peti,fantazii se meze nekladou,třeba něco zimního takového,stříbrného třpytkatého,no uvidím,musím vyzkoušet.Myslím,že ty určitě něco zajímavého vymyslíš,nápady máš super.Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  21. Pěkné Peti. A souhlasím s paní Laďkou, jsem ráda, že jsi tu reakci zveřejnila..a jdu kouknout na ty komentáře k předchozímu videu :)

    Zvu tě i čtenářky k sobě na Giveaway o vůni Lanvin

    Michell

    OdpovědětVymazat
  22. Vůbec se mi to nelíbí...ta kombinace těch barev je hrozná..:_((

    OdpovědětVymazat
  23. Ta fialová je příšerná na nehtech.

    OdpovědětVymazat
  24. Fialový lak se mi moc líbí, to zdobení je pro mě už moc komplikované. Děkuji za inspiraci na pěkný fialový lak na nehty.

    OdpovědětVymazat
  25. Paní Votrubová děkujeme za Vaše vyjádrření. Váš názor se mi líbí, vím, že s tím anonymové nepřestanou, ale snad jim nachvilku zklapne pusa! Už mě totiž také štvou... :( Ale jak jste sama řekla, to k tomu patří.. stejně jako patří peťule ty nádherné šaty, i když za odměnu, za skvěle - co skvěle -- báječně odvedenou práci..! Peťula si to opravdu zaslouží, za to co pro nás dělá bysme jí měli líbat p....! :( Petruš, Tobě moc fandím, jsi šikovná, máš nápady, snad se brzy uzdravíš.. :) Přeji pěkný den, pusť si nějaký filmík a odreaguj se.. :) S pozdravem Káťa

    OdpovědětVymazat
  26. Moc pěkné nehty, ale nejvíc mě zaujala reakce paní Vlaďky, naprosto souhlasím s jejími názory. Jo a Petruš, nesmíš si nic dělat z těch anonymů, kteří se zřejmě nudí a baví se tím, že kritizují lidi a to co dělají, podle mě jenom žárlí na úspěch tvého blogu a na tvůj úžasný styl :)))

    OdpovědětVymazat
  27. Zrovna minulý týden jsme měli rodinou akci a já měla rýmu, takže úplně červený noc. Make-up mi kvůli neustálému smrkání moc nevydržel. Určitě moc ráda uvítám nějaké video, co s tím :)) Jinak zdobení nechtů velice pěkné :))

    OdpovědětVymazat

  28. Hezkou neděli přeji,velmi hezký příspěvek od paní Votrubové,anonimové stejně budou rýt,protože jejich IQ to nepochpí já bych je ignorovala ikdyž to fakt někdy nejde!Nehty se mi libí zrovna takovou barvu nosím zkusím to.těším se na další téma. Vendula

    OdpovědětVymazat
  29. ahoj-ky, lak se mi také moc líbí, chci se zeptat, zda se ti v něm nedělají takové rýhy, nevím, jak to popsat...já jsem si teď koupila od rimmelu krásný fialový, ale bohužel nevydrží krásně hladký...jinak já svůj názor na půjčovny šatů nezměním, opravdu si myslím, že ty šaty nejsou tak kvalitní, jak paní píše a opravu si myslím, že jsem stejné viděla na tržnici v Polsku...nicméně to není nic proti tobě Péťo, tvůj blok miluji...

    OdpovědětVymazat
  30. ty půl měsíčky jsou strašný..jak se tím můžeš chlubit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj příspěvěk je strašný. Jak ho sem můžeš napsat?! Luci

      Vymazat
  31. Sice jsem anonym, ale nemyslím to zle, ale ptala jsi se na to - nehty nejsou podle mého gusta, přijdou mi přeplácané, ale to je jen můj názor a určitě bych neměla čas ani nervy se s tím babrat, ale to je jenom mé mínus :-) Možná do budoucna bych tě poprosila, když budeš ukazovat nalakované nehty i fotku trochu z dálky, je možné že ten efekt se vytříbí teprve až ho uvidíme jako většina lidí osobně - z dálky. S pozdravem brzkého uzdravení a krásné neděle, Naty

    OdpovědětVymazat
  32. Jo jo Péťo,bylo by super video na téma "jak se vylepšit při nachlazení".Je to hrozné,když obličej mám nalíčený,2x se vysmrkám a okolo nosu se můžu líčit znovu.Kéž-by na to existovalo "NĚCO" aby make-up vydržel.Protože to neustálé smrkání nevydrží ani make-up od EL za 1200 kč :(( achjooo...Brzy se UZDRAV Péťo.Mischa

    OdpovědětVymazat
  33. Asi bych na takovou piplačku neměla nervy, ale výsledek za to stojí :)

    OdpovědětVymazat
  34. Půlměsíce na nehtech mám moc ráda, dělá to krásné nehty. Nejvíce to vynikne se zapilováním nehtů do oválu se základem v odstínu jemné červené, korálové, růžové a bílým půlměsícem. Tento styl lakování vévodil Hollywoodu ve 30. letech. Osobně se mi velmi líbí lak od ChG, sháním podobný ale více do vínova. Jediné, do čeho bych rýpla nebo spíš jen poradila ostatním: prodávají se šablonky na fr. manikůru, tak ty proužky si kupte a nalepte je místo na okraj nehtu dolů a nemusíte se vztekat kvůli přetahům ;-)
    K šatům ze salonu povím jen to, že styl mi vlastní není, měla jsem s tím problém už před pěti lety, když jsem sháněla šaty a vztekala jsem se strašně, protože jsem přišla do půjčovny a paní tam na mě soukaly ty dortíky jedna báseň. Pak když na mě navlékly něco citronově žlutého s tak rafinovaným úzkým výstřihem, že jsem se svýma Dčkama vypadala jak matka v šestinedělí, sekla jsem s tím a koupila si krásné jednoduché šaty áčkového střihu ala 30. léta a jsem ráda, že s dlouhou večerní už mám vystaráno :D Ale nikoho neosočuji, chápu, že kde je poptávka, je i nabídka. Spíše by mě zajímalo jak dlouho tento trend ještě bude panovat, neb si pamatuji, že v 95' na plese mé sestry měly ještě všechny dlouhé splývavé šaty decentních barev a pouze jedna dívka korzetové šaty s širokou sukní a byla průkopnicí a to už je 17 let!
    Paní majitelce vzkazuji, aby si ty negativní ohlasy tolik nebrala, svou klientelu jistě má dost početnou a milovnic cukrových rób jen tak neubude, a možná bych se přimluvila pro mě podobné, aby ve Vaší půjčovně našly alespoň troje nebo patery šaty jednoduchého klasického stylu podle postavy, třeba jedny pro širší pozadí, jedny pro velká ramena, jedny pro chlapeckou postavu. Kdo oběhal 9 půjčoven a nic takového tam nenašel, snad mi dá za pravdu...
    Omlouvám se za slohové cvičení a přeji hezký den!

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Péťo, nehty si takto zdobím už od léta, ale vždy jen prsteníčky. Na všech prstech mi to připadá přeplácané. Kombinace fialové a stříbrné je krásná, taková jiskřivá a zimní.
    Článek nebo video o líčení při rýmě či nachlazení bych určitě uvítala a věřím, že ostatní čtenářky taky.
    Chválím paní Laďku za inteligentně napsanou reakci, se kterou musím souhlasit. Viola

    OdpovědětVymazat
  36. Pěkné nehty ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Inspirace pro paní Laďku Votrubovou http://www.jovani.com/couture-dresses/Page-3

    OdpovědětVymazat
  38. Jako první mne napadlo, že ten článek od paní Votrubové si psala sama Petra :-D
    Jen můj názor...A pardon, že jsem tu jako anonym, ale nehodlám a ani nechci si zakládat blog :-) Anonymní Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Andreo, klidně ti můžu poslat print screen mailu přímo do paní Laďky, nechápu, proč bych to měla psát sama a kde bych ty informace vzala, to je zas inteligentní příspěvek, no možná,až anonymy zablokuju,tak si profil založíš ráda, jen aby sis mohla rýpnout, což ;)....

      Vymazat
  39. Tak nechtíky nejsou špatné ale ani žádná sláva, radši dávám přednost obyčejně nalakovaným nebo třpytky jen jakoby francouská manikůra :)

    OdpovědětVymazat
  40. od jaké velikosti považujete boubelku? :) Kdybych mohla tak v takových nadýchaných šatech chodím pořád... :)

    OdpovědětVymazat
  41. nehtíky nejsou můj styl, ale ten růžový lak je super :) add šaty, jaká velikost je považována za boubelku? :) Já kdybych mohla tak chodím ve svých maturitních šatech pořád :)

    OdpovědětVymazat
  42. nehty jsou božské :))
    jen by mě zajímalo co používáš za top coat ?? nehty máš totiž opravdu krásné:)
    Děkuji moc za odpověď.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!