Jak si vybrat šaty na ples / maturitní ples / do tanečních - video

by - 20 září

Krásný den vám všem,

dnes mám pro vás poměrně obsáhlý článek a video, na kterém jsem pracovala několik dní a o které jste si poměrně hodně psali. Bude se týkat výběru šatů na maturitní ples či do tanečních, sezona se nezadržitelně blíží. Protože jsem nechtěla o šatech jen vykládat na kameru, bez pořádné ukázky a navíc nejsem na tohle žádný odborník, rozhodla jsem se oslovit paní majitelku  Svatebního salonu Sára , Laďku Votrubovou, u nás v J. Hradci a požadat ji o rozhovor, pár ukázek a pár tipů přímo od odborníka, k mé radosti nabídku přijala a tak vám přináším toto video. Každoročně se také v J. Hradci koná přehlídka plesových a svatebních šatů v rámci květinového dne a tak vám v druhé části videa přináším její sestřih, který jsem natočila přímo na místě a kde můžete šaty vidět přímo na modelkách v akci :). Zároveň bych chtěla poděkovat za spolupráci svému manželovi, který video natáčel a nafotil mne v šatech a také fotografu Milanu Havlíkovi, který mi poskytl fotografie šatů. Mimochodem Milan také fotí maturitní plesy a vzhledem k tomu, že jeho fotky jsou opravdu super, mohl by to být i tip pro vás, kteří sháníte fotografa třeba právě pro svůj maturitní ples.
Ještě jednou tedy děkuji všem zúčastněným a doufám, že si video užijete, je to takový skok z reality do pohádky :)......Ještě bych se chtěla trochu omluvit, v prostorách salonu byla ozvěna, tak zvuk videa není úplně ideální, ale pokud si zvuk trošku stáhnete, je to relativně v pořádku ;).

Krásný den všem a budu moc ráda, když mi dáte vědět, jaký styl šatů se líbí vám a jestli vás některé šaty z nabídky zaujaly.

BOHUŽEL YOUTUBE S BLOGSPOTEM OPĚT NESPOLUPRACUJE A VIDEO NEJDE VLOŽIT NA BLOG, PROTO PROSÍM MRKNĚTE NA VIDEO TADY, DĚKUJU.

A málem bych zapomněla na úplně nejdůležitější informaci, vyjednala jsem slevu pro mé čnetářky na půjčovné šatů právě v salonu Sára, kdo řekne heslo "petralovelyhair" nebo že o salonu četl na mém blogu, či viděl video, dostane 10% slevu na půjčovné :)!






 






foto: Miroslav Čížek









foto: Milan Havlík

You May Also Like

182 komentářů

  1. Petko vypadas nadherne, ty saty jsou uchvatne! Vybirala jsi se je sama?

    OdpovědětVymazat
  2. mě nejvíce nadchly ty tyrkysové princeznovské. A Tobě moc seknou ty svatební !

    OdpovědětVymazat
  3. Peti tobě to neskutečně sluší!! Hlavně ty 3! Vypadají až moc honosně, kolik stojí??

    OdpovědětVymazat
  4. téda to je parádní video, hned bych si maturitní ples zopakovala, když to vidím :D Strašně se mi líbí ty modro žluté šaty na první fotce a co máš ve videu, ty jsou jak pro vílu, nádhera.

    OdpovědětVymazat
  5. Už se těšim až bude čas a kouknu se na video :) jinak šaty krásný..černobílé vedou na plné čáře ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Proč si se fotila v těch šatech to si si hrála na modelku?? nevadilo jim, že už nejsi dvacítka? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D á jeje, to jsem přesně čekala komu bude vadit, že jsem si dovolila vyfotit se v šatech, když už jsem je měla na sobě.....to jsem netušila, že plesové šaty se mohou nosit jen do 20, to samé nevěsty, ty ale většinou bývají spíš mezí 25-35, tak to by tě tak rozčilovat nemuselo ;)

      Vymazat
    2. jak hrála na modelku ??? jsi normální ???!!! to nemůže jít Petra na ples ??? to jsou komentáře :D

      Vymazat
    3. Omg =)) Někteří by se nad svými komentáři mohli nejdřív zamyslet =))

      Vymazat
  7. Chtělo by se to opálit do těch šatů...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. do solárka nechodím a mazat se samoopalovákem na podzim mi přijde zbytečné a nepřirozené

      Vymazat
    2. Tak to jsem se dnes zasmála:-)) Od tebe slovo "nepřirozené" zní opravdu vtipně:-))
      Magda

      Vymazat
    3. Tak to jsem ráda, že jsi se pobavila, asi toho v životě jinak moc veselého nemáš, budiž ti to přáno.

      Vymazat
    4. Já bych si někdy hrozně moc přála vidět obličeje těch anonymních blbečků, co píšou ty "chytré"komentáře. Opravdu ano, a zřejmě bych se u toho i velmi pobavila. Skutečně ta závist je neuvěřitelná věc.

      Karolína

      Vymazat
  8. Tohle video mě teda bohužel vůbec nepotěšilo.
    To sou ale odporný šaty, fakt nesnáším tyhle pouťový nafouklý dorty s krynolínou, která vypadá absolutně nepřirozeně. Celý sou laciný blejskavý, s třpytkama. Nedivím se pak, že plesy vypadaj jak zahrádka plná barevnej nafouklejch trpaslíků. Slečny jsou pak jak přes kopírák, každá chce být princezna za každou cenu, a přitom by stačilo podpořit jejich krásu něčím méně agresivním, z čeho vás při pohledu na ně nerozbolí hlava. Těžce neoriginální šaty. Přesně takový prodávají číňani na tržnici a čím víc barevné a třpytivé, tím líp. Achjo. Já třeba osobně mám hrozný problém sehnat svatební šaty:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto s tebou souhlasím:-))

      Vymazat
    2. Tak já si myslím, že není až takový problém si svatební šaty nechat ušít, pokud má člověk jiné představy a není třeba kvůli tomu vše kritizovat tímto zpúsobem. Já sama jsem si třeba svatební šaty také nechala šít, protože jsem měla představu jinou, to ale neznamená, že budu odsuzovat vkus někoho jiného. Je třeba si uvědomit, že jsme každá jiná, máme jinou postavu, vkus, potřeby a nevidím důvod, proč se kohokoliv dotknout tímto nevybíravým způsobem. Co se týče šatů na maturák, řekla bych, že nabídka se přizpůsobuje poptávce, hodně maturantek prostě chce být za princeznu a já osobně říkám, že je to každého věc, ať klidně jsou, jediné, co je třeba, je zohlednit postavu. Myslím, že tohle hrubé odsuzovanání něčího vkusu, které jsem viděla na módní pekle, kde se pod článkem svorně kvoká,jak je všechno hrozné a nevkusné, sem nepatří a je mnohem více nevkusné než nějaké šaty ;). Jinak s hlavní myšlenkou, že šaty by měly podpořit přirozenou krásu jejich nositelky, plně souhlasím ;).

      Vymazat
    3. Možná budete mít spíš problém sehnat ženicha ;)

      Vymazat
    4. A taky máš problém s češtinou!!!

      Vymazat
    5. mě osobně se také tyto "obří" šaty nelíbí, nevybrala bych si ani jedny...na maturák jsem sháněla šaty asi 5 měsíců, jezdila jsem všude možně, právě všude měli tyhle příšery...nakonec jsem je sehnala v Polsku na tržnici, krásné fialkové šaty v antickém stylu asi za 1200,-...jinak se musím přiznat, že tam měli i tyto obří šaty asi za 2500,-(opravdu stejný styl i kvalita, co jsem zkoušela v salonech) ,takže si myslím, že většina šatů je právě z tržnic a půjčovny na tom dost vydělávají...ale jak říká Péťa, ať si každý nosí, co chce a v čem se cítí dobře...

      Vymazat
    6. Nikdo nikoho nepomlouvá ani neodsuzuje, jen si myslím, že poslední dobou ztrácí tento blog, který sleduji již několik měsíců na kvalitě. Ale ne kvalitou článků, ale kvalitou komentářů a komentujících. To že vyjádřím svůj nesouhlasný názor se stylem šatů a se vkusem paní Petry(který je jinak opravdu vytříbený), která uveřejnila tento článek i přes to, že sama tvrdí, že toto není její styl a nepochlebuji Petře za vše co udělá, neznamená, že chci někoho urážet a že se neumím chovat. Plně si uvědomuji, jak jste sama napsala Petro, že každý je jiný a každý má jiný vkus, proto mi připadá na hlavu postavené, že všechny slečny vypadají jak barevní cukroví trpajzlíci. Sorry to je můj názor. Ukamenujte mě. A ženicha mám :)

      Vymazat
    7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    8. mě osobně se ani jedny z šatů modelky také nelíbí, ale zase každého věc a máme jiný vkus, že. :) nápad s videem ale určitě dobrý.

      Vymazat
    9. Ananelo, myslím, že hlavní problém je v tom, že jste nepochopila (ačkoliv jsem to tu několikrát napsala), že já jsem šaty nevybírala a nemusí odrážet můj vkus. Některé se mi líbí moc, jiné méně, ale to neznamená, že se o nich budu vyjadřovat pejorativním způsobem ;), přece každý máme jiný vkus.

      Vymazat
    10. Milá Petro, Váš blog navštěvuji téměř pravidelně, jste moc šikovná. Do diskuzí pod články nepíšu, ale konkrétně u této diskuze udělám vyjímku. Nepřipadá mi, že by tady někdo někoho odsuzoval, že by někdo řekl, že šaty jsou Vaše, že by Vám někdo měl automaticky něco závidět. Dle více diskuzí - prostě neumíte přijmout kritiku. Pokud někdo nenapíše klasický "úžasňoučký" komentář, jako kdyby píchl do vosího hnízda. Diskuze je o vyjádření vlastního názoru. Diskuzi dělají komentáře kladné i záporné. Ty záporné se tady ale mažou, že?? No, tak se to dá taky řešit, i když je to poněkud trapné. Proboha, nebuďte tak vztahovačná a nereagujte na některé komentáře s takovou vervou. Působíte jako namyšlená osoba, která má blízko zadku prach. Mimochodem, ty šaty jsou přímo otřesné, všechny!!!! Přeji hezký den NATÁLIE

      Vymazat
    11. Podívejte se, "Natálie", podle mě je opravdu trapné pokoušet se psát po sobě x komentářů s podoným zněním, některé rýpavé a urážlivé více, jiné méně a zkoušet, který projde, jestli je něco trapné,tak jste to Vy. Prosím Vás a jak Vy to tak s jistotou můžete tvrdit, že neschvaluji kritické komentáře (což je naprostá demagogie, už jen když si přečtete tuto diskuzi), že by to bylo proto, že jich píšete více pod různými nicky, abyste na oko podpořila svůj rádoby objektivní názor? Máte smůlu, tyhle Vaše výlevy Vám nikdo "nežere", běžte se raději projít ven a neotravujte už tu laskavě vzduch, toto je poslední komentář, který jsem Vám schválila, už mě opravdu nebavíte a můžete se podepsat jak je Vám libo, třeba Vaše Máňa.

      Vymazat
    12. Peti, já tě zbožňuju, jak je vždycky odpálkuješ :´D naprosto s Tebou sohlasím ;) Mě se šaty líbí, hlavně ty černobéle ♥ :)

      Vymazat
    13. Ještě, že existujou IP adresy. Já si nemyslím, že by Petra jakkoliv nedokázala přijmout kritiku, ale je kritika a kritika. Pokud někdo pod článek slušně napíše "Ano tyto šaty se mi nelíbí, mám jiný vkus." Tak budiž, ale jakmile to jsou nevybíravé komentáře, jakože "Šaty jsou příšerné, bože jak si to na sebe někdo může vzít to je katastrofa". To je podle mě opravdu smutná kritika. Představa, že za počítačem sedí holka v osmé třídě, která se chystá do svých tanečních a líbí se jí šaty, které shlédla ve videu a najednou tady vidí ty odporné komentáře, a pak radši ani na žádné taneční jít nechce, to mi přijde smutné. Je mi líto, že si někdy lidé neuvědomují, že svýma "inteligentními komentáři", kterými chtějí především podle mě zranit Petru, tak mohou ovlivnit názor i výrazně mladších slečen. Je mi z celkově opravdu smutno z toho, že takoví lidé existují mezi námi, a že CÍLENĚ ubližují ostatním,jen pro vlastní lepší pocit.

      Karolína

      Vymazat
    14. A jaký je podle tebe rozdíl mezi "Tyhle šaty se mi nelíbí" a "Tyhle šaty jsou příšerné"? Každý má hranici vkusu někde jinde a způsob vyjadřování taky. Nemá smysl se přetvařovat a holky v osmé třídě si stejně vezmou, co budou chtít a né, co jim na blogu někdo předhazuje. Do tanečních půjdou i bez jakékoliv recenze - Ty "inteligentní komentátorko":)))....Smutno Ti může být ze smrti babičky a né z kritiky. Když si chce blogerka hrát na reportérku, musí jí umět přijímat s grácií:)))....

      Vymazat
    15. Karolíno, moc děkuji za komentář, vidím to úplně stejně a musím přiznat, že mě nepřestane překvapovat,jací lidé jsou :(.....

      Anonyme 23:23: rozdíl je mezí tím dost velký, "tyhle šaty se mi nelíbí a zdají se mi takové či makové", je čistě subjektivní názor, zatímco "šaty jsou příšerné" zní jako obecně prohlášený fakt a ne jako subjektivní názor. Nicméně já tad nezpochybňuji, že někomu se mohou zdát šaty příšerné, ale vadí mi způsob vyjádření kritiky a snaha za každou cenu urážet ;). A že to může spoustu holek mrzet, s tím naprosto souhlasím, přesto doufám, že z některých stupidních komentářů, si hlavu dělat nebudou.

      Vymazat
    16. Prosím Vás, jaké opakované nicky??? Za celou dobu, co chodím na tyto stránky, jsem nenapsala ani jeden komentář. Klidně si to ověřte podle IP adresy, jestli Vám to tedy vůbec něco říká!!! Toto opravdu svět neviděl! A je mi úplně jedno, jestli ten komentář schválíte. U Vás je totiž očividně rýpal každý, kdo nenapíše komentář podle Vašeho gusta. Hlavně, že Vy si to vždycky dokážete břebrat tak, jak se Vám to hodí do krámu. Jste s Vaší odpovědí hodně mimo. Ne každý má totiž za každou cenu špatný úmysl. NATÁLIE

      Vymazat
  9. Úžasné šaty, Tobě i ostatním slečnám to v nich moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Peti moc to tobě i ostatním slečnách na fotkách sluší :)

    OdpovědětVymazat
  11. Petro proč k těm šatům nemáš tu černou rtěnku? :DD moc by ti to slušelo..

    OdpovědětVymazat
  12. Tak tohle je snad první na tomto blogu, co je mimo můj vkus. Líbí se mi asi jen dvoje šaty od konce. A pak možná ty první žluté, ale ty asi jen proto, že je máš na sobě ty, Peti :) Ostatní mi připadají příliš lesklé s nehezkým střihem a v nevkusných barvách. Ale je to jen názor... plesům zdar, svatbám zvlášť! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak já musím říct, že většina se mi nelíbí, nemám tento styl moc ráda, zrovna hledám šaty na promoci a ráda bych nějaké méně zdobené a příjde mi, že na těch šatech je toho moc (jako jak tak prohledávám obchody), ale zrovna ty žluté, které máš na sobě jsou podle mě luxusní a i když toho zdobení je celkem dost, tak na ně prostě sedí:)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc povedené originální video :-) Mi osobně se sice tyhle typy šatů, které měly modelky moc nelíbí, ale ty vílí šaty které jste na sobě měla vy, jsou úžasné, a i když možná nejste dvacítka, jste přece pořád mladá a ať si žárliví anonymové říkají, co chtějí, strašně vám sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  15. šaty jsou nádherné, nechám se inspirovat:)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty první šaty, co máš na sobě (žluté) mi přijdou fakt krásný. Jinak ostatní mě taky moc neuchvátily, nemám ráda ty lesklý šlehačky :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Konečně jsi na fotce bez tuny Make-upu a křiklavě růžové rtěnky...

    OdpovědětVymazat
  18. Tvůj blog mám opravdu ráda, tvoje rady nadšeně zkouším. Ale co je proboha tohle? Měla jsem pocit, že jsem v módním pekle, v kategorii takhle ne! Co ty děsivé modré šaty s flirty a cancoury? nebo ta růžová šlehačka? :-((( Jediné nad kterými bych přivřela oči, jsou ty černobílé s tylovou sukní Těším se na další kosmetická videa! :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Všechny šaty jsou přeplácané a moc sladké....jsem ráda, že nejsem sama komu se ty šaty nelíbí

    OdpovědětVymazat
  20. Koukám, že tento článek bude zase sousto pro anonymy :D....Jinak nevím, zda si někteří uvědomují, že toto nejsou moje šaty, že já jsem je nevybírala, pouze jsem se vám snažila zprostředkovat nabídku trhu, které je dostupná v mém okolí ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme všichni moc rádi, že jsi se nám snažila zprostředkovat nabídky trhu...:DDDDD

      Vymazat
    2. víš co, anonyme, nech si svoje pejorativní narážky, vidím, že se opět nudíš a tak tu spamuješ, další kometáře tohoto charakteru zveřejňovat nebudu, díky za pochopení

      Vymazat
    3. Tak to, anonyme, nečti... Salon Sára má reklamu jen za to, že bude vizitky na vizážistku Petru cpát všem maturantkám a nevěstám, Petra má taky reklamu zadarmo a doživotní půjčování šatů zdarma... Všichni jsou spokojený, jen ty ne.

      Vymazat
    4. Nejde mi napsat příspěvek, tak to dám sem.
      Přišlo mi dost nepřirozené, jak jsi upjatě hypnotizovala kameru.
      Přijde mi důstojnější, pokud je tam se mnou jiná osoba, dívat se na ní a dávat najevo, že poslouchám.
      Jinak přes ty chvály, pokud sundáš řasy, make-up, push-up...jsi ta Petra, co je sama sebou?
      Magda

      Vymazat
    5. Tak tohle mě opravdu dokáže naštvat, jak může někdo napsat, že já z toho něco budu mít a že že mám reklamu zadarmo, na co jako, copak jsem tam mluvila o něčem, co dělám?! Já z tohoto videa nemám vůbec, ale vůbec nic! Jediné, co jsem mu věnovala bylo dost času a to jen proto, že jsem chtěla udělat video, které by nahlédlo do salonu s šaty a aby bylo takové trochu jiné, pohádkové, prostě mi to přišlo jako dobrý nápad. Opravdu se všem anonymům omlouvám za to, že si vůbec dovoluji sem dát video, na které se oni potom prostě MUSÍ koukat. Nedostala jsem za video vůbec nic a ani jedno zapůjčení šatů zdarma! Pro salon to sice asi reklama je, to nepopírám,ale paní majitelka je velice sympatická ženská, která se snaží vyjít všem vstříc, upravují tam šaty i na míru a rozhodně nemá zapotřebí ani ona, ani já, snášet nějaké spekulace či snad posměšky. Vážně když to někdy čtu, co jste schopni napsat, tak se mi dělá zle a říkám si, jestli mám vůbec zapotřebí ZADARMO blog a videa dělat, když si tady kdekdo myslí, jak je vše podplacené a co z toho nemám. Já to dělám pouze pro radost a pro vás a pokud jsou někteří z vás tak zakyslí a nemyslí na nic jiného, než na peníze a nemají žádné koníčky a nechtějí ostatním udělat radost jen tak, tak to je mi vás opravdu upřímně líto. Omlouvám se, že jsem tu ted upřímně do étetru vylila svůj názor,ale už mám některých věcí opravdu dost, nejsem robot, abych tohle musela snášet pořád dokola, zameťte si před svým prahem, díky!

      Vymazat
    6. Jinak Magdo, na Tvůj dotaz nemohu říct nic víc, než že mi, nezlob se, přijde maličko hloupý. Nevšimla jsem si, že by makeup nebo podprsenka měly u někoho vliv na charakterové vlastnosti, přijde mi, že sis chtěla jen rýpnout, promiň.

      Vymazat
    7. Dobrý den, pro ty, kteří mají potřebu se zde různě vyjadřovat, stejně tak pro ty, kteří se mají potřebu hájit jsem si dovolila zde napsat jedno "moudro" p. Perlse:

      "Já dělám svou věc a Ty děláš svou věc.
      Nejsem na světě proto, abych žil podle Tvých představ,
      a Ty nejsi na světě pro to, abys žil podle mých.
      Ty jsi Ty a já jsem já.
      Najdeme-li se náhodou vzájemně, je to krásné.
      Nenajdeme-li se, nedá se nic dělat."

      A ještě poznámka: každý z nás je zodpovědný za své emoce, jestli je umí vyjádřit tak, aby druhému neublížily.

      Milá Petro, hodně Vašich nápadů se mi líbí, jsou i takové, že se mi nelíbí vůbec. Ale každému se líbí něco jiného. Je mi líto, že se tady někteří na Vás tak sesypali. Líbí se mi, jak blog máte vedený, skoro každý den nové příspěvky. A také Vám i manželovi přeji úspěch, držte se.
      Hanka (vystupuji tu jako anonymní, protože žádný profil nemám, ani si ho nechci (zatím) založit.)

      Vymazat
    8. Tak to jsi dost hloupá, když uděláš salonu obrovskou reklamu a nevezmeš si za to vůbec nic :-)

      Vymazat
    9. Tak to jsem asi hloupá a asi jsem i hloupá, že dělám zadarmo blog a nevezmu si za to vůbec nic a stejně tak jsem hloupá, když se snažím někomu pomoct a nevezmu si za to nic, zajímavá zkušenost vidět, jak všichni v dneska myslí jen na prachy.

      Vymazat
    10. Anonymní 21,31: Nechtělo se mi tomu věřit, ale fakt že jo. Dneska, kdo nevezme prachy, je debil??? Opravdu si myslíš, že neexistují lidé, kteří něco dělají nezištně????

      Petro, tyhle komentáře opravdu maž. Člověk se dopoledne hned naštve a hlavně ztratí zbytek iluzí. Třeba já bych si takové šaty na ples či svatbu nevzala, ale někdy bych si ráda taky "zahrála" na princeznu a vyfotit se v takových šatech by se mi líbilo :)

      Poctivosti a slušnosti zdar!

      Vymazat
    11. Míno, úplně souhlasím s celým Tvým názorem a nemám, co bych dodala, opravdu dobrá škola života tyhle komentáře, alespoň člověk vidí, co může od okolí čekat a jací lidé jsou, fakt hnus, taky jsem díky blogu ztratila zbytek iluzí, říkám si, jestli mám tohle vůbec zapotřebí :(.

      Vymazat
    12. Komentář k lovelyhair 21.září 9:42: jak to myslíte, že si nic nevezmete? Každou chvíli se chlubíte, jak vám firmy za článek věnují produkty i za několik tisíc...

      Vymazat
    13. Aha, tak jsem ráda, že vím konečně pravý důvod Vašich komentářů a jak je vidět, je to obyčejná lidská závist,jak prosté :). Jinak jsem za tento článek a video nedostala vůbec nic, ani krém, tak můžete být klidná.
      S tím, že se chlubím,to je snad už vtip :D, já uvádím, že něco dostanu z toho důvodu,abych uvedla všechny pravdivé informace, protože pak se pod článkem zas x anonymů dohaduje nebo mě osočuje z toho, že jsem něco dostala, i když to třeba není pravda a hodně lidí mi psalo,že by uvítalo,kdybych k recenzi uváděla, zda jsem produkt dostala k zrecenzování, či nikoliv, to je jediný důvod a i když recenze píši vždy podle svého nejlepšího svědomí a vědomí, nevidím problém uvést všechny skutečnosti. Také jste si jistě všimla, že hodně věcí, které jsem dostala pro sebe k zrecenzování, jsem dala do soutěže a to prosím pro všechny, i pro takové zakyslé anonymy, jako jste Vy, z vlastní dobré vůle, protože jsem chtěla někomu udělat radost. Teď plánuju další Giveaway z vlastní kapsy a reálně přemýšlím o tom, že bude jen pro pravidelné čtenáře. Jinak to myslím tak, že jsem nikdy nedostala zaplaceno za žádný článek na blogu a že dostanu občas nějaký produkt k vyzkoušení ( o čemž máte jistě větší přehled, než já, hlavně z finančního hlediska), to si myslím, že není nic proti tomu, kolik bych mohla vydělat, kdybych se ve volném čase, který věnuji blogu, věnovala nějaké výdělečné činnosti. A Vám doporučuji jít se také nějaké věnovat, pak si budete moci ten krém koupit a nebudete muset závidět.

      Vymazat
    14. Peti, tak ta tvoje poslední odpověď mě pobavila :) Nenech se těmi komentáři tak rozčilovat. Vím, že je těžké na to nereagovat, ale mnohdy je to lepší, ono je to pak přejde. O iluze jsem přišla dávno v práci a životě, tak doufám, že mě na mém blogu už nic nepřekvapí :)
      K článku: líbí se mi ty modro-žluté, co máš na sobě, a ty černobílé. Jinak mám popravdě spíš jinačí vkus. Ne, že by se mi nelíbily, ale z praktického hlediska se prostě lépe pohybuji s lehčími šaty a bez kruhu ;) Na maturiťák jsem měla saténové červené šaty na tělo dlouhé až na zem. Celkově u nás na škole se princeznovské šaty moc nenosily, ale na jinačích maturiťákách jsem zas viděla opačný trend. Takže je to jak kde :)

      Vymazat
  21. Páááááni... díky Tobě jsem se ocitla úplně v jiném světě. Škoda, že už mám maturitní ples za sebou... :(

    Lil

    OdpovědětVymazat
  22. Video i fotky hezké, pravda, z šatů se mně osobně líbí jen ty žluté, co máš na sobě, a ty poslední šedé, velké načančané sukně nemusím. Ale prosím, proti gustu... Já to nikomu neberu. (Jen bývá docela nepraktické se s takovou sukní přesunovat sálem plným lidí... :))

    OdpovědětVymazat
  23. najviac sa mi pacia saty na prvej fotke a tiez tvoje nausnice, su svetove !!! vsetky saty su krasne, aj fotky aj modelky :-)
    ples je prave cas, ked zena moze byt princezna, kralovna, moze mat preplacane saty... jednoducho moze zaziarit ! ved kedy inokedy si take nieco mozeme obliect ? :-)))

    OdpovědětVymazat
  24. Mne se ty šaty vůbec nelíbí moc sladké vůbec mne nenadchly...no budu se těšit na nějaké kosmetický článek :-))

    OdpovědětVymazat
  25. i když mě šaty neoslovily, není to můj šálek čaje, tak musím ocenit dobrý nápad a zpracování, muselo to zabrat dost času a je vidět, že tě to baví :)

    OdpovědětVymazat
  26. Mne se ty šaty vůbec nelíbí...nemám takový sladký vkus a jsem ráda, že nejsem sama..noo budu se těšit radši na nějaký kosmetický článek.

    OdpovědětVymazat
  27. Většina šatů není podle mého gusta vůbec, ale ty na té fotce (před kostelem?!) bílo/černé jsou naprosto nádherné :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Emma
    Ty žluté jsou krásné originální dobrý střih, není co dodat - ty ostatní - fuj! typický příklad šifonového a taftového módního pekla - Petro, chtělo by si to nejdřív pořádně naštudovat - vždyť je tolik krásných šatů, které by mladé kočky mohly nosit a ty jsi je mohla ukázat..
    Btw krátké šaty na ples rozhodně nepatří - to je i faux paux proti etiketě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já vidím ten vliv módního pekla, jste jak ovce. Taky ho čtu, ale nežeru každé slovo, to že řekne Ada, že nabírané šaty jsou jak dort, tak se všem nelíbí, snad jsme trochu individuální ne?

      Vymazat
    2. Emma, další kdo nepochopil, že šaty jsem neukazovala já a ani jsem je nevybírala,ale nevadí, mohu to tu napsat ještě stokrát jak u blbečků na dvorku. A jinak nemohu nic víc, než naprosto souhlasit s Kristinou, je to směšné, tím víc, když jsem viděla Adu na fotce.

      Vymazat
    3. Petro, chováte se vážně jako arogantní nafoukaná pipina, která dělá blog jenom pro pochlebovače. Také souhlasím, že jsou ty šaty nemoderní a přeslazené,nestydím se za názor. Pokud je tu prezentujete, znamená to, že se Vám líbí. Stejně jako některé Vaše modely, co si navléknete se nelíbějí všem, ale Vy se v nich cítíte. Ale to donekonečna obhajováníse je pod úroveň. Chcete mít široký rozptyl diváků, tak se smiřte i s kritikou, a nebo si založete jen pipisweetblog pro své věrné s omezeným přístupem a budete mít klid. A pokud vše děláte zadarmo, tak přece o nic nejde a nemusíte se tu tak rozčilovat. I špatná reklama Vám zvedne sledovanost. Jestli Vám o ní jde, jinak nevím o co...Snad čas to trochu posunout dopředu, či jiným směrem, možná jsou témata vyčerpaná, nevím, tak to trochu vypadá, že kvantita je na úkor kvality no... Ahoj Jindra

      Vymazat
    4. Peťo, já jsem Adu na fotce hledala (též by mě zajímalo, jak vypadá a co si oblíká, když vše zkritizuje) ale nenašla... Co mi tak nenápadně naznačit kde jsi fotku viděla?:)
      Fandím Ti Peťo, jaké jsi měla na maturáku Ty šaty?:) Mirka

      Vymazat
    5. Mirko, moc děkuju. Co se týče mého maturáku, už se tu myslím někdo ptal :), já ho měla před 12 lety a v té době se to ještě tak neprožívalo a takové šaty jako dnes k půjčení nebyly, měla jsem dlouhé, na tělo, sametové a černé, bez rukávů a k tomu černé letní letní boty,protože "bylo přece zbytečné" kupovat k tomu společenské na jednu příležitost, když jsou drahé....já zkusím někde vyhrabat fotku a naskenovat :),ale myslím, že to bude spíše pro pobavení, protože je to vlastně už pomalu z jiné doby :).....Jinak fotku Ady jsem našla třeba tady: http://www.google.cz/imgres?um=1&hl=cs&rls=com.microsoft:cs:IE-Address&rlz=1I7ACEW_csCZ423CZ423&biw=1366&bih=586&tbm=isch&tbnid=UqnKsKQbGIoliM:&imgrefurl=http://www.lupa.cz/clanky/bartlova-ceskemu-internetu-weby-o-parfemech-chybi/&docid=Fx_GfLg6qZfBzM&imgurl=http://i.iinfo.cz/urs/_MG_7331-128146247455874.jpg&w=800&h=533&ei=exlfUPyvFZDbsgaci4DIDA&zoom=1&iact=hc&vpx=84&vpy=143&dur=449&hovh=183&hovw=275&tx=123&ty=72&sig=109249181728442207244&page=1&tbnh=115&tbnw=166&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:0,s:0,i:68 ale viděla jsem ji i na jednom videu, kde byl vidět celý outfit a musím říci, že můj šálek kávy to tedy opravdu nebyl ;).

      Jindro, děkuji za názor, který je sice trošku demagogie z mého pohledu, neb např. u modelky, která na přehlídce předvádí šaty, je tedy také nad slunce jasné, že se jí šaty, co má na sobě, líbí, asi nemusí že ;). Navíc šaty, které mám zde já na sobě se mi opravdu líbí a vybrala bych si i z dalších, pokud bych šla do tanečních nebo na meturák, neříkám, že se mi líbí všechny,ale určitě bych si v salonu pohodlně vybrala, mají toho opravdu hodně ;). Ale to je úplně jedno, jak jsem psala, kdo chce psa bít, hůl si najde, dále bych se už jen opakovala, považovala jsem za slušnost Vám odpovědět.

      Vymazat
    6. á, už jsem našla celooutfitové foto, je zde, Ada je úplně napravo ta, která sedí na židli, vím, že se někde psalo, že celým jménem je Adéla Bartlová:
      http://relax.lidovky.cz/jak-vypada-ceske-modni-peklo-8-rad-cemu-se-vyhnout-f6l-/foto.asp?foto1=GLU377821_peklo_m1.jpg
      http://www.omlazeni.cz/shared_files/uploaded_new/12/123862/2599530_1_bazar.jpg

      Vymazat
    7. Díky za odpověď:) Nu, tak nevím, moc se mi také nelíbí její styl..Mirka

      Vymazat
  29. Neznamená,že když se vám to nelíbí musíte nadávat každej má jinej styl ...schovat se před přezdívkou anonym umí každý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sem třeba chodím pravidelně, a vždy píšu jako anonym, protože se mi nechce kvůli komentování zakládat někde profil, ale vždy se podepíšu. Myslím, že Peťa může rozeznat který anonym je který, určitě je u toho komentáře takové to číslo z jakého počítače to bylo napsáno (nevím jak to přesně popsat:D) prostě si myslím, že jde poznat, kolik lidí píše třeba pod jednou přezdívkou:) Mirka

      Vymazat
  30. Jsou prostě úžasný, ty co máš na sobě mám na mysli :) Strašně se mi na tobě ta barvička líbí a moc ti sedí střih! Kdyby byly žluto červené, tak jsou jako z popelky :)) Jsou nádherné a ty v nich taky tak ať si anonymové políběj klobouk! :D

    OdpovědětVymazat
  31. Šaty se mi bohužel nelíbí - z většiny z nich křičí tržnice, ale každopádně je video pěkně zpracované a chválím Ti nápad. Jediné šaty, které se mi opravdu líbí, jsou ty, co máš Péťo na sobě. Jsi v nich jako vždy moc krásná.

    OdpovědětVymazat
  32. Jsou prostě úžasný, ty co máš na sobě mám na mysli :) Strašně se mi na tobě ta barvička líbí a moc ti sedí střih! Kdyby byly žluto červené, tak jsou jako z popelky :)) Jsou nádherné a ty v nich taky tak ať si anonymové políběj klobouk! :D

    OdpovědětVymazat
  33. Jé :) já měla maturitní ples loni, ve videu mluvíte o objednávání šatů z internetu - já to riskla a byla to bomba. Kdo by měl zájem - http://www.spolecenskesaty.com nebo http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=186004 . Mají tam levné kousky; i pro silnější postavy. Já jsem byla vážně spokojená. Ušetřila jsem nejen peníze, ale i hodiny zkoušení v salonech

    OdpovědětVymazat
  34. Moc povedený článek, strašně ti to sluší :) Slečnám taky!

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Šaty se mi nelíbí vůbec, přijdou mi neskutečně kýčovité, takový ten český rádoby luxusně-princeznovský styl.Jediné, které se mi líbí jsou ty, které máš na sobě:) ale nápad je to fajn!

    OdpovědětVymazat
  36. Mě se teda ty šaty taky vůbec nelíbí, ale tak každý máme jiný styl :). Jinak video je moc povedené! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Některé šaty jsou moc hezké a některé méně. Oceňuji to, že jsi se do takového videa pustila a docela mě zaráží názory anonymů. Když mám svůj názor mohu ho říci sama za sebe svým jménem, protože se za něj nebudu stydět.
    Doufám že budeš točit další taková videa a nenecháš se odradit.

    A ty šaty co máš na sobě ti strašně sluší.

    OdpovědětVymazat
  38. Jee, Peti, saty co mas na sobe ty, jsou krasne! Kdyby byly bez tech kaminku a koralku (na to ja moc nejsem), tak vypadaji jako z pohadky Princezna se zlatou hvezdnou na cele, jak si nechala usit ty troje saty od krale Kazisveta :D
    Klara

    OdpovědětVymazat
  39. vypadáš jak princezna, mně se nejvíc líbí ty bílo černé šaty před těmi železnými vraty

    OdpovědětVymazat
  40. Nejvíc se mi líbí ty žluto-modré šaty co máš na sobě - jinak jsou na mě ostatní až moc načančané, ale to je věc vkusu. Jen jsem se chtěla zeptat proč třeba tam nejsou mezi modelkami různé typy ženské postavy, a slečny jsou ve směs všechny vysoké a štíhlé. Na takových modelkách vypadá i pytel hezky. Proč se někde neobjeví holka s širokými boky a velkým zadkem, nebo holka s hodně velkýma prsama, nebo naopak holka s klučičí postavou - široká ramena a nebo holčina s malou drobounkou postavou a pod? Nic proti modelkám, jsou to krásný ženský, jen by to chtělo ukázat šaty na různé typy postav a né jenom pořád na hubené a vysoké slečny. Né všechny jsme štíhlé a vysoké. Jinak jako super nápad na video :)

    OdpovědětVymazat
  41. Petruš..teda..tak to je suprové video!!! Ja jsi to krásně domluvila a všechno zorganizovala.. Peťul.. fakt kloubouk dolů před Tebou.. Jsi jako moderátorka! Šaty Ti pefektně sednou, moc Ti sluší a určitě bych se nebála je na nějaký ples vzít.. Já jsem maturovala před třemi lety, měla jsem krásné princeznovské modré, jsou hodně podobné těm ve videu. Jinak teď na plesy mám takové jednodušší, ale také dlouho a příjde mi to trošku divné v tom jít, protože vídám holky, co mají tak krátké šaty, že by mohli jít někam k tyči, než na ples.. To už se dlouhé šaty na ples nenosí?? :((

    OdpovědětVymazat

  42. Hezký den,gratuluji k nádhernému videu!Šaty jsou překrásné,je mi 46 ale urcite k mé postavě bych více jak polovinu vzala na sebe.Vaše videa jsou lepší a lepší a mně se vždy rozzáří svět.Hodně mi zajímá kosmetika a mám ráda šaty jako takové a dělám co jde abych je mohla nosit.Jinak Vám velmi slušely ty tyrkysové.Ťeším se na další Vaše nápady a videa.A ještě jsem chtěla pochválit vašeho manžela za krásné fotky. Vendula

    OdpovědětVymazat
  43. Líbili se mi jen jedny šaty, ostatní je prostě hrozně pasé. Jinak ty si ale krásná maturantka :)

    OdpovědětVymazat
  44. V těch prvních ti to ohromně sluší, to snad přeci musí vidět každý..

    OdpovědětVymazat
  45. Peti, si neuvěřitelně krásná. Opravdu zírám, šaty jsou nádherné moc hezké video. Tímto videem si mně opravdu velmi potěšila :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Peto,šaty jsou moc krásné, ale já už má své vybrané. Chtěla jsem se tebou ale jako s odbornicí:-) poradit jaký účes se třeba na maturák hodí. Protože budeme mít docela náročné předtančení a nerada bych,aby se mi účes rozpadl. Také, co se týče líčení? Kolik takové někde v salonu stojí a jestli to má vůbec cenu, jestli si někdo všimne jak jsem krásně namalovaná:-).
    Děkuji za tvé rady:-)
    Karolína

    OdpovědětVymazat
  47. no tak tento príspevok ma presvedčil, že šaty z požičovne teda mať nebudem :D ale nič v zlom samozrejme, nápad aj spracovanie článku je super :)

    OdpovědětVymazat
  48. no tak tento príspevok ma presvedčil, že šaty z požičovne teda mať nebudem :D ale nič v zlom samozrejme, nápad aj spracovanie článku je super :)

    OdpovědětVymazat
  49. První šaty nemají chybu! Ty jsou naprosto božské!
    Zvu na giveaway ve spolupráci s Choies.com
    http://talktomymoustache.blogspot.cz/2012/09/prinasim-vam-novou-opravdu-skvelou.html#comment-form :)

    OdpovědětVymazat
  50. Děkuji všem za komentáře a připomínky a zvláště těm, kteří pochopili, že to nejsou moje šaty, že já jsem je nevybírala a nemusí odrážet můj vkus či styl, osobně ale šaty, které jsem já měla na sobě, se mi moc líbily, i ty svatební a myslím si, že mladé holky, maturantky, pokud chtějí, si klidně velkou robu dovolit mohou, protože kdy jindy než na maturitní ples či na svatbu, si takové šaty vzít. Myslím si, že je to každého věc a ačkoliv mně se třeba spousta věcí nelíbí a některé šaty také nejsou můj styl, nemusím to hned nutně urážet. Velké díky všem, kteří jsou natolik inteligentní, že vyjádří svůj názor slušně a neurážlivě, ačkoliv je třeba kritický a nemají potřebu do všeho rýt a hloupě si honit ego ;).

    OdpovědětVymazat
  51. kamarádka má právě odtud půjčené ty šesté šaty :) mně se líbí ty tvé první! jsou moc krásný!

    OdpovědětVymazat
  52. Moc moc ti to sluší, šaty se mi líbily většinou všechny, některý míň, z některých jsem naopak byla hodně nadšená a na maturiták bych je brala všema deseti:) Tobě ty žlutý šaty moc sluší, jsi strašně krásná. Obdivuju tě, že jsi to všechno takhle zorganizovala a pro nás to natočila, byl to úžasnej nápad! Paní byla taky moc milá, fakt skvělý:) A ten nápad s tím prstenem na začátku se ti moc povedl:)
    Měj se moc hezky a budu se těšit na další video nebo článek :)

    OdpovědětVymazat
  53. Peti, skvelé videjko! Ale šaty sa mi nejako extra nepáčili..jediné asi tie, čo mala tá malá tmavovlasá družička :D ale ani tie princeznovské tmavomodré neboli škaredé, ale nie je to môj štýl..preferujem radšej jednoduchosť..ale určite máš u mňa veľké plus za snahu a za skvelé spracovanie videa :-)

    OdpovědětVymazat
  54. ty šaty co máš na sobě, ty jsou fakt krásný! super nápad :) určitě to hodně holkám pomůže, protože - ruku na srdce - málokterá slečna si vybere nějaké originálnější šaty, než bývají tyhle šlehačkové :) nedivím se, ten pocit v nich člověka zláká :D
    jinak se poslední dobou nestačím divit, co se u Tebe vždycky sejde za kretény. nikdy nepochopím, jak se někdo dokáže takhle hnusně obouvat do ostatních. však ono se jim to jednou vrátí, toho bych se nebála :))) snad jim pak dojde, jak se mají chovat k ostatním lidem.

    OdpovědětVymazat
  55. Tak tohle je BOMBA! šaty krásný,ale co je na tom to nejlepší si tz Peti, neznám ani jednu blogerku,která by pro své čtenáře zrealizovala i návštěvu salonu. Jseš nejlepší :-)
    Udělala si mi ohromnou radost! :)
    Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak když za to dostane výhody os salónu tak proč by to neudělala žejo?

      Vymazat
    2. Jaké výhody od salonu jsem konkrétně dostala? Jak to můžeš vůbec napsat?! Nedostala jsem za to nic a ani žádné výhody, opravdu pro příště takové kecy mažu.

      Vymazat
    3. 10% slevu pro své čtenářky... styď se :D

      Vymazat
    4. no jo, vlastně, domluvila jsem čtenářkám blogu slevu, to jsem dostala, to se omlouvám, to jsem tady v komentářích záměrně zamlčela :D, ale pro příště vím, že mám myslet jen a jen na sebe, protože každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán :D!

      Vymazat
  56. Nemůžu uvěřit tomu, kolik se tu zase objevilo hlupáků. Co takhle ty jejich komentáře vůbec neschvalovat? Ať jdou otravovat jinam! Někam, kde je na ně někdo zvědavý. Kdyby aspoň ta kritika byla konstruktivní, ale tady je zřejmé, že přišli jen urazit.

    Video je jako vždy zajímavé a hezky zpracované, je to náhodou dobrej nápad! Některé šaty teda nejsou zrovna vkusné, ale je jich tam pár skvostných. Těším se na další video. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, já bych to nevydržela a anonymy zakázala.. Není takový problém se lognout na bloggeru :)

      Vymazat
    2. Já jsem obecně proti cenzuře a vždy jsem byla, vlastně je mi líto, že jsem vůbec byla nucena zavést schvalování, už jsem se několikrát pokoušela komentáře pustit,ale anonymové snad ani nespí, protože okamžitě začnou spamovat a psát kraviny, takže schvalovat musím. Je mi líto anonymy zakázat, spousta jich je slušných a přispívají konstruktivními příspěvky do diskuze. Nebudu ale na druhou stranu zastírat, že mě mrzí, když si vymyslím video s nápadem, který bych řekla, že je docela unikátní, alespoň já jsem takové podobné video nikde u nikoho neviděla a mám radost z toho, že čtenářům přinesu něco jiného, pohled někoho jiného, než zrovna třeba můj, který všichni znají (protože video plesový speciál už jsem dělala v zimě, kde jsem své tipy řekla), strávím nad tím spoustu času, dám si na tom záležet a dostane se mi osočování, že mám zadarmo půjčovné a další bludy, což vůbec není pravda. Já plně chápu a respektuji, že má každý jiný vkus, sama třeba na ty velké zdobené róby nejsem, ale zase chápu, že mladá slečna si chce užít princeznovské šaty a nevím, proč bych jí tu radost měla takhle hnusným způsobem kazit. Tím ovšem nemám na mysli slušně vyjádřené názory, kzterým se šaty nelíbí, vždy každý má jiný vkus, každý má jiné požadavky a nikdo nemám patent na vkus. Ještě chci dodat, že jsem přemýšlela neschvalovat takové rýpavé komentáře,ale to zas budu osočována, že si schvaluji jen pozitivní (což mimochodem samozřejmě není vůbec pravda), takže zatím neschvaluji vyloženě jen sprosté a urážlivé na ostatní osoby, protože anonymové začali okamžitě urážet i ostatní přispěvatelky a blogerky, které se mě nedejbože zastanou, tak takové komentáře opravdu podporovat nehodlám. Jinak asi zatím nic měnit nebudu,ale někdy mám také chuť ty anonymy zakázat....

      Vymazat
    3. na druhou stranu, je to tvůj blog a tvůj koníček, takže máš právo mít tu jen takové komentáře, jaké chceš. já být na tvém místě, tak schvaluju pouze slušně napsané komentáře a když se někteří trubky a troubové neumí vyjádřit slušně, tak mají smůlu. beztak osobně by ti do očí nic takového neřekli, tak proč si s nimi otravovat život ve virtuálním světě. toť jen můj názor, jinak ti moc fandím a myslím si, že je skvělé, jaký máš i přes ty stupidní anonymy zachovaný nadhled ;) Petra

      Vymazat
    4. Peťo, moc děkuju a asi to tak začnu praktikovat, prtože tohle se opravdu nedá :).....

      Vymazat
  57. Petro, vypadáš tam zase jako holčička, tak bych chtěla za deset let vypadat taky, moc ti to sluší. Šaty jsou krásné, škoda, že už mám maturitní ples pár let za sebou :) A pro ostatní, samozřejmě, že má každý svůj styl a co se líbí mě, nemusí se líbit druhým, taky za to nikoho nepomlouvám nebo neodsuzuju. Spíš by mě zajímalo, jaké šaty by si slečny třeba představovaly a to doopravdy. Nikdy není pozdě se nechat poučit :)

    OdpovědětVymazat
  58. Nechápu Petro, proč se, když už ti sakra není dávno dvacet let necháváš fotit v šatech? Proč jsi nezařídila všem čtenářkám a především anonymům půjčovné z tohoto salonu zadarmo, když ty máš doživotní půjčovné zadara? Jak si můžeš dovolit vůbec natočit takové video? Proč jsi zvolila takové šaty, vždyť se to nikomu nelíbí??? Ne vážně, tohle je těžká IRONIE Petro!!! Kašli na všechny závistivce, snažíš se, pořád přinášíš nová videa s různou tematikou, jsi krásná ženská, pokaždé jiná, máš svůj styl, způsob vyjadřování...a navíc si asi ani mnozí neuvědomují kolik času takové video zabere. Víš co se říká: "Za dobrotu na žebrotu:-)" Měj se hezky, Lu.

    OdpovědětVymazat
  59. všechny šaty jsou naprosto dokonalé !
    já jsem ale úplně unešená z těch bíločerných (osmé od shora)
    ty bych si přála alespoň zkusit :)*

    OdpovědětVymazat
  60. Niektore saty su krasne, niektore menej, modre flitrovane vyzeraju ako z clanku na Modnim pekle a tie priserne biele spicate lodicky to zaklincovali. (Mozno su spicate topanky opat v kurze, ale to su take, ktore vyzeraju ako z roku 2012 a nie z roku 2002). Naopak tie ruzove lodicky s kovom vyzeraju skvelo. Napad na video perfektny! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, ty lodičky s kovovou špičkou jsem si právě pořídila, mám je z ebay a zítra s nimi bude outfitpost :).

      Vymazat
  61. Peti naprosto úžasné video!!! Žádná blogerka co znám toho nedělá pro blog a svoje videa tolik jako ty :-) Fakt moc super nápad udělat to v takovém stylu. Nejradši bych se šla hned teď vdávat :D

    OdpovědětVymazat
  62. Peti tohle video se ti hrozně moc povedlo!!! Nejradši bych se šla hned teď vdávat :D Negativních komentářů si vůbec nevšímej, je to jenom závist :-) Zbožňuju ten tvůj živý a pozitivní přístup ke všemu.. Vždycky mi tvoje video zvedne náladu :-) Hrozně se mi líbí nový styl videí, jak jsou ted setříhané a s příběhem :-) Neznám blogerku, která dělá pro blog tolik jako ty :-)

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj,v těch žlutých šatech jsi mi vyrazila dech, ty bílé ti moc nesedí.Jinak musím říct, že i když dívky asi nejsou profesionální modelky, ale děvčata "z lidu",tak vypadají i se tváří nádherně- asi práce fotografa.Jen mi přijde, že některé šaty jsou tak na taneční soutěž, na ples spíš něco méně okázale bijícího do očí.Já třeba maturitní ples vůbec neměla a vůbec nevím, proč?Jestli ho u nás nezvládli zorganizovat, či co.Petra

    OdpovědětVymazat
  64. Moc pěkné video, to muselo dát hodně práce :)
    Škoda jen že paní neřekla jaký typ šatů by měly zvolit baculky, já mám velikost 46 a na maturiťáku jsem měla hrůzy od vietnamců, protože u nás paní nebyla schopná mi poradit a nebízela jen kostýmky.. Přitom i větší velikosti se dělají, alespo%n na internetu :)

    OdpovědětVymazat
  65. Že jsi česala modelky :-), uhádla jsem to..:)

    Andy

    OdpovědětVymazat
  66. Moc se mi tento článek líbí, i když některé šaty jsou na mě až moc princeznovské a načančané.
    Závidím, že ti sluší modro žluté šaty, které ti jdou krásně k vlasům. Dneska jsem je zkoušela a vypadala jsem v nich strašně.
    Ale v salonu mají naštěstí plno jiných krásných šatů, takže jsem nakonec nějaké vybrala a už se těším na věneček. :))
    Děkuji za slevu, kterou díky tobě získám a těším se na další tvé články! Uvítala bych nějaké sváteční líčení na plesy a podobně. Přece jenom, teď v plesové sezoně, která se blíží, bude většina z nás vymýšlet jak se namalovat. :))

    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, tak to jsem moc ráda :)! A návrhy na sváteční líčení teď určitě budou přibývat, přecejen bude plno plesů :)....

      Vymazat
  67. Ještě chci dodat, že to byl super nápad,a mám takový návrh, že by mě bavilo i vidět, jaké oděvy by jsi doporučila své mamince(mám mámu ve stejném věku), protože starší ženy už mají většinou svůj zajetý styl- moje máma třeba kostýmy-který teda moc nemění.Mnohdy mi teda přijde, že stylisti jsou na starších ženách až moc trendy, až je to komické.Petra

    OdpovědětVymazat
  68. Dobrá reklama na salon...hned jim poroste návštěvnost :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, všichni se pohrnou do J. Hradce...

      Vymazat
    2. i kdyby, tak jako co? obchod a reklama snad jdou ruku v ruce, ne..
      opravdu nechápu smysl takových výkřiků do tmy.

      Vymazat
  69. Peti to ale muselo dat prace. I kdyz osobne bych si takto vyrazne saty asi nevzala moc rada na ne koukam a video mi prislo opravdu zajimave. Ty vtech zlutych satech to je ovsem nejvetsi pecka, strasne se mi libi liceni i doplnky. Fakt bomba!!

    OdpovědětVymazat
  70. Z videa jsem nadšená, jsi úžasná, že si s tím dáš takové práce. Máš můj obdiv :-). Je vidět, že blog je tvůj koníček, který tě baví :-) Šaty jsou moc pěkné, každý má možnost si vybrat dle svého vkusu, že. Já mám taneční i maturitní ples už pár let za sebou, ale pamatuju si, jak jsme se s kamarádkama cítily jako princezny. K těmto příležitostem zkrátka pěkné šaty patří.

    Jen mě mrzí ty komentáře. Přečetla jsem jich pár a uplně mě to znechutilo, dál už jsem ve čtení ani nepokračovala. Jestli to tak opět půjde dál, normálně bych to, Peti, mazala. Než se stresovat... Fakt pro dobrotu na žebrotu.

    OdpovědětVymazat
  71. Ty šaty, které máš na sobě se mi moc líbí. Díky tomuhle videu si asi letos zase půjdu šaty na ples půjčit :). Tedy, jestli na nějaký půjdeme. Každopádně díky moc za tohle video, je vidět, že se pro nás snažíš dělat vše, co je v tvých silách. Někdy mám pocit, že máš své dny nafukovací, protože netuším, jak to všechno stíháš. Chtěla bych mít tvou energii a elán. :) Ještě jednou díky a těším se na další video nebo článek.

    OdpovědětVymazat
  72. Moc ti to sluší :) jsou nádherné všechny a video jsem si pouštěla pořád znovu a znovu ,jelikož ta drůžička je úplně k umačkání :)
    Ps: Kde prodávaš prosím ty štětečky od firmy sigma? nevím jestli jsem slepá ,ale nemůžu to najít :D děkuji ?:) moc pěkná hodba ve videu :)

    OdpovědětVymazat
  73. Péťo šaty Ti ohromně sluší :)tvůj blog a všechny tvá videa sleduji už tak dlouho a vždy mě moc baví. Jsi úžasná žena, taková, která svůj život žije naplno a je vidět, že ji to baví. Dělej svou práci prosím dál a zbytečně se nerozčiluj nad hloupostí určitých lidí. S přáním hezkého večera Tereza

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj, tvoje video je krásné, hudba je fajn a ta drůžička je úplně k umačkání :)
    Nejraději bych si je vzala všechny :D ale, ty bílé šaty co máš....moc ti sliší...asi Tě ukradnu i s šatama :D
    Ps: kde se u Tebe dají koupit ty štetce od sigmy?? nikde to nemůžu najít, asi jsem slepá :D Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji.
      Štětce na e-shop (www.lovelyhair.cz) teprve přibudou, mělo by to být každým dnem, budu o tom informovat na blogu i na facebooku :-)

      Vymazat
  75. Ahoj Petro.Pěkné video a ta sleva je od tebe pro čtenářky hezký nápad.Asi troje šaty se mi líbí,ale já bych pro sebe volila nějaké méně "naparáděné",jednodušší,asi pudrově růžové a jednoduchý střih,cítila bych se v nich lépe.Ale chápu,že některé holčiny chtějí být někdy za princeznu.Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  76. Peti, z tohoto videa je úplně cítit, s jakou radostí a pečlivostí jsi ho dělala, jak jsi tomu věnovala soustu času a jak jsi všem opravdu chtěla poradit. Taky bych sice nemusela mít ve skříni všechny, ale o to vůbec nejde. Sice chápu, že každý si někdy na někom potřeuje vylít zlost nebo ho aspoň urazit, ale tak na to jsou snad politické diskuze a ne beauty blogy! Já bych chtěla říct, že ať už přijdu domů v sebehorší náladě, tak nové video nebo příspěvek na tvém blogu mě vždycky neskutečně vzpruží, můžeš klidně mluvit o jaderné fyzice a stejně budu sedět jak přikovaná :-)A to ani nemluvím o tom, jak mě dostává tvůj psaný i mluvený projev - prostě čárky tam, kde mají být, bohatá slovní zásoba a tolik pozitivní energie :-) Takže díky za každé minulé a snad i budoucí video a přeji krásný den :)
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, moc děkuji, opravdu jsem video dělala s radostí a přišlo mi to jako fajn nápad zkusit domluvit natáčení přímo v půjčovně šatů a opravdu obdivuju paní majitelku, s jakou chutí a pozitivní energií do toho šla :). Prostě jsem vám chtěla zprostředkovat také názor někoho jiného, než třeba právě můj a jiný pohled :).

      Vymazat
  77. ty máš tam ze všech nejhezčí šaty a nejvíc ti to sluší!:) ostatní šaty se mi zdají docela kýčovité,ale krásné jsou ty první co máš na sobě a pak některé svatební.
    Jinak ti přeji pevný nervy za některé anonymní komentáře,protože to co někteří píší vytáčí i mě a to by mě to mohlo být úplně jedno co sem kdo píše,když to vidím,tak si říkám že je někdo buď tak blbej nebo tak závistivej,některý jejich poznámky jsou fakt hloupé..škoda mluvit.

    leilarosee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Video je hezky a pečlivě zpracované. Vypadala jsi krásně. Jsi dobrá, že jsi si dala tolik práce. Máš můj obdiv.

    Líbily se mi ty černobílé. Nejúžasnější byla ta malá holčička a i té o něco starší to velmi slušelo.

    Přeji hodně sil, energie a nápadů do dalších videí. Nenech se odradit!

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj Peti, povedené video. Žlutomodré šaty, co máš na sobě, jsou nádherné, ostatní už se mi moc nelíbí, není to zrovna můj šálek kávy. Ale video je opravdu povedené a určitě dalo mnoho práce.
    Mám tvoje videa moc ráda. A nechápu anonymy. Je jasné, že se všechno nemůže líbit všem. Sto lidí - sto chutí. Ale oni si prostě musí rýpnout a najít si vždy nějakou záminku.
    Doufám, že tě to neodrazuje od dalšího blogování. To by byla velká škoda.

    OdpovědětVymazat
  80. Milá Péťo,

    pokusím se svoji kritiku napsat co nejslušněji. I já se řadím k těm, kterým se šaty nejen nelíbí (subjektivní pohled), ale považuji je za nevkusné (objektivní kategorie). Věřím, že jsi nad videem strávila mnoho času a energie, ale co pro příště toto úsilí věnovat třeba tomu, jaké jsou alternativy k takovýmto šatům z půjčovny? Nebo třeba vhodné střihy pro jednotlivé typy postav? Zrovna Tvoje svatební šaty jsou příkladem toho, že to vážně jde jinak. Myslím, že lidé chodí na Tvůj blog proto, že je zajímáš Ty a Tvůj vkus. Jinak by mohli projíždět stránky půjčoven :)

    S pozdavem Veronika z Brna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, moc děkuji za názor :), já jsem právě chtěla přinést na blog i pohled někoho jiného, než co bych třeba vybrala já a co nosím já. Přecejen já nemám takové možnosti, abych v reálu sama mohla nějaké šaty ukázat a vkládat obrázky z netu, to mi přišlo nanic, to si každý umí najít. Jinak co se mého subjektivního pohledu týče, tak mrkni na video plesový speciál, které jsem točila někdy v zimě, tam jsou vyloženě moje názory a tipy ode mě. Tentokrát jsem to chtěla pojmout trochu jinak a ukázat vám víc a ne třeba z mého pohledu, přecejen nikdo nemá patent na rozum a na vkus :).

      Vymazat
  81. Jo,ještě jsem chtěla dodat,že ty žluté(první)šaty,jsou úplně jiné než ty ostatní,mně připadají trochu styl šatů od Blanky Matragi.Povedly se,jsou moc hezké.Dobrou noc.

    OdpovědětVymazat
  82. Peti, myslim ze fajn napad! Urcite vam to muselo dat spoustu prace, ocenuju! Jenom bych Ti dala par tipu - snad se neurazis :)) Kdyz ta pani mluvi, mela by ses divat spis na ni nez do kamery, do kamery vzdycky jenom tak mrkni a usmej se, ale kdyz mluvi sleduj ji. aby se i ona tobe mohla divat do oci a mela nejaky zachytny bod. Pak uz jste to tak i delaly a vypadalo to prirozene. Ale v tom zacatku byly takove divne useky, kdy jsi dlouze koukala do kamery a pusobilo to jako bys tu pani ani neposlouchala. A ona taky pak nevedela kam s ocima :) To jen takovy tip z praxe :)

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Peti, je mně 38 let, objevila jsem tě celkem nedávno a ještě jsem to ve svém věku nezabalila :-), díky tvým inspiracím občas něco vyzkouším prostě sobě pro radost. Za tvé tipy a rady díky, myslím že každý nemá čas a chuť řadu produktů vyzkoušet a ty nám pomáháš se v tom množství trochu orientovat, dále by nás určitě nenapadlo tolik možných způsobů jak se zkrášlit a nalíčit a díky tobě si každá vybereme to, co nás osloví. Opravdu nechápu některé zlé komentáře, zajímalo by mě jestli je to doopravdy těší, jestli ano, tak jsou hodně zvrácené a v životě na to určitě doplatí. Každý ať si z tvé práce vezme to, co mu bude přínosem, každému se zavděčit nelze a věřím ti, že tě to nenechává občas chladnou, protože to děláš s dobrým úmyslem a ráda, což je na tvé práci vidět. Já osobně se těším na každý tvůj příspěvek a díky, že se nenecháš odradit, buď nadále tak úžasná a nápaditá, moc držím palce! Jo a abych nezapomněla, máš taky úžasného manžela, který tě jak je vidět v tomto podporuje a to není až tak běžná věc:-). Julie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Julie, moc děkuji za povzbudivý komentář :), moc jsi mě potěšila :).

      Vymazat
  84. Peti,
    vetsina satu se mi sice nelibi, ale Tvuj napad na tohle video je skvely:) a taky obdivuju Tvoji trpelivost s urazejicimi prispevky tu a s nekterymi lidmi nizsi inteligence, kteri maji potrebu Ti sem porad lezt a nekdy dost nevybirave kritizovat prvni posledni. Tesim se na dalsi videa:)Magda

    OdpovědětVymazat
  85. Nádhera, ne každé bych si vybrala, ale jak už bylo řečeno, každá jsme jiná:) Fotky moc chválím, slečnám to moc sluší. Ze šatů mě nejvíce oslovily ty černobílé, krása:)

    OdpovědětVymazat
  86. Peti, Tvůj blog čtu už asi rok, a až teď jsem měla tu odvahu napsat nějaký ten komentář. Je mi z toho dost smutno když někdo tak ostrým způsobem kritizuje tvou práci. Jsi pěkná žena a vše co si vezmeš na sebe Ti moc sluší. Tyto ostré komentáře kterými Tě častují někteří anonymové jenom vypovídají o tom, jaké mají oni sami nízké sebevědomí a projevují tak svou závist. Mě osobně se líbí všechny šaty co jsou tu na fotkách, a upřímně i ty z tržnice jsou některé velmi hezké.Na tom však nezáleží, když člověku sluší, tak mu prostě sluší a tečka. A komu se nelíbí, tak ať se na to nekouká. Jen tak dál Peti, máš moc pěkný blog.

    OdpovědětVymazat
  87. Ach jo, přiznám se, že jsem maličko zklamaná. Čekala jsem něco trochu jiného - moje sestra si totiž právě vybírá šaty na maturiťák a já doufala, že tohle bude tak trochu instruktážní video, jak na to. Prostě například na co se zaměřit a čeho se vyvarovat, když jsem/nejsem hubená a vysoká, menší a maličko kulaťejší, mám velká prsa, široké boky, nebo naopak boky vůbec nemám a chci, aby to tak vypadalo. Prostě pár rad, které by jí mohly pomoct. Já mám maturitní ples už pár let za sebou, jenže ode mě si poradit nenechá...
    No a co se šatů týče... Vím, že je nevybírala Péťa, ale bohužel to svědčí (nebo spíš nesvědčí) o profesionalitě salonu. Ano, asi to zní zle, ale prostě nejsou dobré. Vypadat jako princezna se dá i bez metrů a metrů navrstveného šifónu a "šlehačkových" sukní. Jediné, které se mi skutečně líbí, jsou ty žluto-modré na Péťe a ještě dejme tomu ty růžové krátké. Na mladé holčině si je dovedu docela dobře představit. Jen bych asi volila černou krajku. A ty poslední šedo-stříbrné by zase nebyly špatné na elegantní dámu (například s rukavičkami či se zakrytými rameny), ale na maturantku mi přijdou zbytečně smutné a nevýrazné.
    Ale u čeho mi málem zaskočilo? Cena. 3-4 tisíce za půjčení šatů na jeden večer? Dobře, je k tomu bižuterie a krinolína, ale to je dle mého až neslušná cena. I kdyby si to ty holky mohly dovolit - proč? Já za stejnou cenu (přesně 3650,-) měla šaty šité na míru, korzetovky s dlouhou dvouvrstvou sukní. Jasně jsou to už čtyři roky, ale snad se od té doby ceny nezvedly tak markantním způsobem, aby půjčovné muselo být tak drahé. Je to můj názor, ale přijde mi to fakt jako přeháňka.
    Tím nechci samozřejmě říct, že to video a článek jsou špatně - tenhle blog čtu pravidelně a ráda, jen jsem od něj prostě očekávala jiný rozměr.

    OdpovědětVymazat
  88. Nádhera! Tobě to nejvíc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  89. Ukážeš nám, Pet´o prosím, jaké šaty jsi měla na maturák Ty ? :D a taky ňáký návrhy na účesy ( ropuštěné, s čelenkou ) a na líčení ( k růžovým šatům např. ) by byly super, ale samozřejmě jen pokud se bude Tobě chtít a Ty budeš mít chuť, jinak hezký den ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo prosím ukaž nám, jaké jsi měla na maturiťáku ty :))

      Vymazat
    2. no jestli ještě někde vyhrabu fotku,tak ukážu,ale nevím, nejspíš bude někde u rodičů, přecejen je to už 12 let, žádné digitální fotáky atd :D, hlavně v té době ještě takové krásné honosné šaty nebyly, takže jsme měly všechny takové klasické, nic extra, dřív se to tak neprožívalo jako dnes ;)....já jsem měla třeba černé sametové bez rukávů, hladké až na zem a měla jsem k tomu dokonce černé letné boty, protože jsem na plesy moc nechodila a tak bylo zbytečné je kupovat na jednu příležitost, nevím,zda by vás taková fotky uspokojily z dnešního pohledu,ale zkusím najít,až budu u rodičů :)....

      Vymazat
  90. Ahoj Petro :-) je mi to strašně mooc líto jak se tady anonymové dokáží po tobě vozit... pro dobrotu na žebrotu OPRAVDU!!! Je to (aspoň pro mě) děsně deprimující, když se nadšeně vrhnu na Tvůj úžasný článek, video, fotky a potom kouknu do komentářů.

    Vážení anonymové by se měli v prvé řadě chytit za nos a uvědomit si, že Petra nemá potřebu se tady chlubit kosmetikou, která je jejím koníčkem (mým také) že články píše pro své čtenáře, kteří jí jsou za to mooc vděční (jinak by jí nepsali hordy prosících e-mailů ať točí videa a píše články). Nápad s šatičkama na ples/meturiťák/svatbu je neskutečně originální A DĚSNĚ MĚ ZARÁŽÍ A SERE, že si nějakej dutohlav může myslet, že to Petra dělá jen proto, že za to má půjčovné nebo šaty zadara? Nebo že nepřirozeně hypnotizuje kameru? Kruci chtěla bych vidět vážené Anonymky jak by se ony šklebily do kamery (nemluvě o tom, že by beztak nekvákly ani slovo).

    Sleduji Petřin blok cca rok a jsem opravdu nadšená z toho, kam se Peťa vypracovala. Ve videích je přirozená, vždy usměvavá mluví srozumitelně atd atd. Opravdu je radost se na ní koukat. To samé její články o kosmetice jsou objektivní a zajímavé (a šmarjáá zase anonymové, Peťa nás tu doslova zasypává hromadou kosmetických výrobků, opravdu si myslíte, že má zapotřebí dělat falešně vychvalovačné recence na pár výrobků, které jí kosmetické firmy "raz za uherskej rok" pošlou??).

    Peťo omlouvám se za nekonečnej komentář, ale já už to prostě nemohla vydržet. Normálně do diskuzí nepřispívám, ale už jsem to nekonečné sekýrování od anonymů nemohla vydržet. Doufám, že tě jejich mrzuté kecy neodradí od toho co děláš, protože valná většina tvých čtenářů je na tvých článcích závislá a zbožňují je!! :-) Držím Ti palce Peti a nic si nedělej z těch závistivců!! Seš jednička!!! xD Přeji fšem pěkný den!! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hrozně moc děkuji za milý a pozitivní komentář, kterého si opravdu vážím a který mě povzbudil. Někdy mě ty anonymní válevy opravdu mrzí,ale s tím holt nic nenaděláme, asi to odráží celkový stav naší společnosti.....krásný večer <3

      Vymazat
  91. Ahoj Petro, nic si z rejpalů nedělej :). Máš zajímavý blog, dobrá videa a jsi velice příjemná osoba. Máš spoustu fandů, což ti evidentně někdo závidí, jinak se nedovedu představit, proč by se někdo tak hnusně navážel do tvojí práce :)
    Jinak k šatům: Sice nejsem fanynka princezen, šlehačky, etc. ale co mě je do toho, co se komu líbí.
    Pro slečny co hledají šaty: Ve Van Graafu na Václavském náměstí měli loni výprodej někdy po novém roce, na plesovky.. Já si tam koupila nádherné šaty za cca 2500,-. Pošítám, že letos tomu bude nejinak.. Tak tam můžou pražské maturantky zavítat :-)

    OdpovědětVymazat
  92. Všem bych chtěla moc poděkovat za všechny slušně vyjádřené názory. Možná bude anonymy zajímat, že mi před chvíli volala paní majitelka a že se jí video moc líbilo a na základě toho a zdejších komentářů, mi nabídla zapůjčení šatů zadarmo, za což moc děkuji, takže milí anonymové, díky moc, jak jste mi to zařídili :)!. Pročítala si zdejší komentáře a říkala, že pokud bude mít chvíli času, že zareaguje, také musím ocenit, že to bere s nadhledem a humorem, což je fajn. Jen bych ještě chtěla zmínit, což bylo možná ve videu řečeno neštastně a jen jako příklad, kdo tu mluvil o vysokých cenách, tak samozřejmě ceny začínají už mnohem mnohem níže, dle typu šatů, tohle byla řeč o těch klasických princeznovských a byly vybrány z toho důvodu, že je o ně mezi maturantkami největší zájem . Neznamená to, že v salonu jiné šaty nemají, jak střihem, tak velikostně (např. antický střih nebo šaty pro silnější slečny). Mějte všichni krásný večer a ještě jednou děkuji za vaše názory a především podporu<3!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vlastně ještě jeden dodatek jsem zapomněla, že v ceně půjčovného šatů je i jejich úprava na každého tak,aby opravdu seděly, tak to je snad vše :).

      Vymazat
    2. Při čtení zdejších komentářů se majitelka chytla za nos, že ty jí děláš obří reklamu a ona tobě dala prd.

      Vymazat
  93. Ahoj Péťo,
    video je moc hezky udělané a netypické. Moc Ti slušely ty první šaty a budu se těšít na další videa.
    Mě osobně se líbí i slyšet typy, co je moderní, ale stejně si šaty vybírám tak, aby mi slušely a líbily se mi. Většina šatů, co se teď nosí, není můj styl, ale když se mu líbí, tak ať si je vezme:-). Nelíbí se mi, když plesové šaty mají snížený pas a když mají rozšířenou sukni, tak se mi nelíbí, když je "zmačkaná", jsou na ní volánky anebo jakou sukní mají ty černobílé, preferuji hladkou sukni a i když má obruč vypadá to pořád lépe. Takovou sukni jsem měla na maturáku a k ní netypická korzet se síťkou ke krku a vypadalo to hezky a hlavně to nikdo neměl:-). Nebo i když u šatů je hladká sukně s jemnou výšivkou nebo s korálky, tak to vypadá pěkně.

    OdpovědětVymazat
  94. Proboha! Péťa se tak snaží, kdyť co všechno pro nás dělá? Péťo, vim, že bereš anonymy s nadhledem a to je dobře - z party závistivců si opravdu nic nedělej.. je to skvělé, originální video, šaty samozřejmě podle vkusu každého. Na svůj věk vypadáš skvěle, anonymové co tu píšou nebudou v tvém věku vypadat zdaleka takhle.
    Si úžasná, pokračuj.

    OdpovědětVymazat
  95. Emma
    Petro - já tvůj blog měla ráda, vyjádřila jsem svůj názor že ne vše se ti povede - jako toto video - uvědom si, že tento blog čtou vesměs mladé holky a ty jím naservíruješ tenhle otřesný styl co se nosí (nebo má nosit) na plesy - tím je svým způsobem ovlivňuješ. Kdybys jen ukazovala, tak nechápu proč toto video děláš.
    Nevím proč jsi vztahovačná ohledně Ady z modnihopekla - rozhodně to není moje modla, občas na ten blog kouknu a občas má i ona velmi dobré postřehy (právě ohledně jak už někdo psal ,,rádoby luxusního princeznovského stylu"). Tím že se rozčiluješ a Adu kritizuješ - konkrétně její vzhled - na mě opravdu působí, že ti ty pochvalné komentáře stouply do hlavy - byť na videích působích jako příjemná ženská.
    Mimochodem modelce ani jedny šaty pořádně nesedí, což na mě taky nějak dobře nepůsobí.
    Máš svůj styl, názor - tak proč útočíš na normální uživatelky a jejich názory.
    Upřímně jsem Ti fandila, především kvůli lakům a kosmetice, ale začínám ztrácet zájem.

    Btw milé slečny - neznamená, že když někdo nemá účet a píše pod hlavičkou ,,Anonymní", neznamená že se bojí se ukázat, třeba jen nechce zbytečně zakládat účty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Emmo,
      vůbec nic jsi nepochopila a já už nemám ani sílu, ani náladu to znovu vysvětlovat posté, pročti si, prosím, komentáře zde a pokud ani tak nepochopíš nebo nechceš pochopit a anonymní reakce ti přijdou úplně normální a nepřipadá Ti, že mi to tu anonymové chtějí znechutit a urazit mě a blog za každou cenu, asi si opravdu nemáme, co říci. Tobě by to nevadilo, kdybys byla v mé kůži, jen bys tiše mlčela a nechala do sebe anonymně kopat? Asi těžko, že..... Jestli máš pocit, že nemám na svém blogu právo odpovídat na komentáře, tak už opravdu nevím, já samozřejmě s takovými reakcemi počítám, ale stojím si za tím, že to normální se sebou vyrovnaný a slušný člověk, nemá potřebu takto psát. jinak si ymslím, že nemám důvod dokazovat, že konstruktivní kritiku velice vítám, myslím, že to dokazuji dnes a denně. A co že se nebojím se napsat svůj názor na Módní peklo, vy tu všichni můžete psát svůj názor na mě a to dosti nevybíravým způsobem a já ho slušně na někoho jiného napsat nemůžu?! Adu neznám, nesoudila jsem její vzezření jako takové, měla jsem na mysli její styl oblečení (a potažmo třeba i účes), který mně osobně neoslovil, četla jsem s ní jen jeden rozhovor a na módní peklo jsem občas zavítala dříve ca dva roky zpět pro konstruktivní rady a články, které mi mohly něco dát. Nelíbí se mi zesměšňování cizích lidí veřejně na webu bez jejich vědomí a nefandím tomu a ani se mi nelíbí styl oblékání paní nebo slečny Ady, soudím z toho, co jsem viděla. Já jsem pozitivní člověk a proto chci na svém webu rozdávat radost a ně nikoho shazovat a urážet, jediný, kdo tu dělá dusno, jsou právě anonymové. A opravdu nechápu, co je na mém názoru vztahovačného, jen si myslím, že nikdo nemá patent na rozum a vkus. Naposledy, že já útočím na normální uživatelky, to už je snad jen vtip, to nemůžeš myslet vážně, přečti si, prosím mé reakce, díky ;). Myslím, že tohle vše vystihuje věta "kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde".

      Vymazat
  96. Já se musím taky ozvat, protože někteří lidi si opravdu do pusy nevidí... Já jsem přesně cílová skupina pro kterou tohle video bylo, když to tak musím říct :D A i když bych si taky nevybrala, byl to úžasný nápad a ráda jsem se podívala na všechny modely a nevybrala bych si jen pro to, že mě z princeznovských šatů vyléčila kolona v tanečních. V té době mi bylo 16 a ANO pro všechny anonymy a kritiky píšu, že CHTĚLA JSEM TYHLE ŠATY! Možná jsou přeplácané, možná jsou nemoderní a možná je to strašné klišé, ale 16-ti letá holka prostě chtěla být aspoň jednou v životě princezna. Co je na to špatného? Kdo jste aby jste to soudili? Teď jsem starší o 3 roky, bude mi 19 a už bych si je nevzala, protože se v nich nedalo absolutně hnout a už to není můj styl, ale nevrátila bych to a stejně bych si je vzala zase, protože ten pocit být princeznou (měla jsem i korunku ve vlasech abych zvětšila klišé) mi doteď nikdo nezhnusil a nikdo mi ho nevezme :) Letos mě právě čeká maturitní ples a šaty si nechávám ušít a budou splývavé, né žádné šlehačky, ale vím že kamarádky a spolužačky, které nechodily do tanečních budou mít třeba tenhle šlehačkový styl, protože si taky chtějí vyzkoušet roli princezny :)

    Petě chci vzkázat, že mám její blog moc ráda a že video určitě splnilo účel, tak ať si nenechá zkazit náladu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za podporu a přesně sdílím tento Tvůj názor, nechápu, proč by si každý nemohl vybrat šaty dle svého a proč by mladá slečně nemohla mít princeznovské šaty, když po nich touží.

      Vymazat
  97. Já se teda přiznám, že to taky není můj šálek čaje a snad kromě těch co máš na sobě, mě žádné moc nezaujaly. Věřím ale, že bych v salónu našla i takové, které by mě oslinily.
    Moc ti to ovšem sluší ve videu a opravdu by jsi byla skvělá moderátorka, tak snad se ti přání jednou splní. I paní majitelka se toho zhostila na výbornou :)
    Pěkný den a na ty anonymní rejpaly kašli :))

    OdpovědětVymazat
  98. Zdravím. Nedá mi to a musím se taky vyjádřit :-) Péťo, upřímně řečeno nechápu, proč prostě ty vyloženě provokativní anonymní kecy o ničem schvaluješ? Rozvinula se z toho úplně zbytečná debata se 165 komentáři, ve které se stejně nic nevyřešilo. Ty jsi naštvaná nebo tě takové komentáře mrzí a anonymové z toho mají radost. Neříkám, abys schvalovala jen pozitivní komentáře, ve kterých ti komentující píšou, jak ti to sluší, jak jsi hezká atd. Ale i kritika se dá vyjádřit slušně a je naprosto v pořádku slušné kritické komentáře pustit. Jen zkrátka nevidím důvod k tomu, aby se tu rozvíjely debaty o tom, jestli máš doživotní půjčovné zdarma nebo šlehačkové šaty jsou nevkusné. Já osobně blog nemám, ale myslím si, že bych to s provokativními komentáři dělala přesně tak, jak jsem popsala výše.

    OdpovědětVymazat
  99. Ty první žluté šaty jsou moc hezké. Jen škoda těch klapajících podpatků ve videu :).

    Ta malá družička je fakt roztomilá!

    OdpovědětVymazat
  100. Mně osobně se líbí jenom ty jednoduché mohutné bílé a ve vínové barvě, ale opravdu nechci niho odsuzovat co se mu líbí nebo ne. Já mám ráda jednoduchost, jemné barvy a poslední dobou romantiku (krajky, bílá, světle růžová, apod.) a obdivuju Peťu, co všechno ona neudělá pro blog;) Vendy

    OdpovědětVymazat
  101. Peti, ty prvni saty jsou naprosto dokonaly a moc ti slusi !!! :)) uz mam maturak za sebou ale kdybych se mela rozhodovat znovu, klidne bych je volila, jsou krasny :)

    OdpovědětVymazat
  102. Peti, ty prvni saty jsou naprosto dokonaly a vypadas v nich bozsky :)) fakt ti to moc slusi. ja uz mam sice maturak za sebou, ale kdybych se mela rozhodovat znovu, klidne bych volila tyhle. Jinak na tyhle zly komentare kasli, my ostatni vime, jak moc dobrou praci odvadis na blogu :) Jen pekne dal

    OdpovědětVymazat
  103. Peti, ty prvni saty jsou naprosto dokonaly a moc ti slusi !!! :)) uz mam maturak za sebou ale kdybych se mela rozhodovat znovu, klidne bych je volila, jsou krasny :)

    OdpovědětVymazat
  104. tie zlto modre na prvej fotke su naadherne!♥

    OdpovědětVymazat
  105. Moc hezké šaty ty první co máte vy na sobě jsou podobné těm mým co jsem si nedávno koupila boužel už k nim celkem dlouho sháním boty. Všude mají jen černé a to se vůbec nehodí :( Myslítě že bych vypadala blbě s bílíma střevíčkama na kterých jsou kytičky?

    OdpovědětVymazat
  106. Nejhezčí jsou ty první, já si koupila tady www.spolecenskesaty.com podobné a jsem s nimi moc spokojená!

    OdpovědětVymazat
  107. Ty žluté jsou rozkošné. Já si koupila růžové splívávé na www.spolecenskesaty.com. Mají super ceny a velký výběr.

    OdpovědětVymazat
  108. Tolik nádherných šatů <3 nemůžu se na to vynadívat. A tobě to taky moc sluší! :) jde vidět, že tě to opravdu baví a to je nejdůležitější! Ty krátké, růžové mi dokonce připomněly tyhle šaty, které jsem si vybrala do tanečních. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!