Líčení podle Katy Perry - video

by - 07 září

Krásný pátek vám všem,

dnes mám pro vás avizované video, líčení podle Katy Perry pro magazín Cleo. Určitě to není běžný denní look, i když s jinou rtěnkou, si to představit umím, ale na párty, je to podle mě fajn :). Jak se vám líbí?




P.S. jestli mi ještě další člověk napíše, že si zvětšuju rty, asi ho zaškrtím :D, já prostě takový tvar mám, už nevím, jak to vysvětlit jinak a už to ani vysvětlovat pořád dokola nebudu, děkuju ;)

You May Also Like

124 komentářů

  1. Moc povedený líčení ;)
    K.

    OdpovědětVymazat
  2. To se povedlo, zrovna včera jsem měla takto namalované oči. Že ty jsi to, Peti, okoukala ode mě. :D Moc krásné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni :D, určitě jsem to okoukala, protože, jak píší anonymové, já kopíruju všechno a vždy, takže jsi uhodila hřebíček na hlavičku, hi :D....

      Vymazat
  3. Ta linka je výborná, už jsem jí chtěla ozkoušet dávno, možná že jí zakomponuji do nové plesové sezony, když jsem jí propásla v létě :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné líčení :)A ta rtěnka.... Nádhera
    Míša

    OdpovědětVymazat
  5. Linka je super, určitě vyzkouším i na denní líčení =) S těmi umělými řasami to vypadá také hezky, skvěle se hodí na nějaký ples =)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten tenký štěteček,co si použila na tu gel.linku je boží! Já mám od Essence, ale nějak se mi rozcuchal a dělá linku hrubou a škaredou .. Vím, že Catrice má i s tím tenkým hrotem, ale bohužel u nás ve městě Catrice nemají :( Nevíš, kde bych tak mohla sehnat ten tenký štětec, resp. jestli ještě nějáká drogérková firma vyrábí takový tenký?.Děkuji za odpověď. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se taky ten první už rozcuchal a linka s tím nejde, tento je z ebay, za pár kaček, mrkni tam :)...ale hodlám si nějaký tenoučký a kvalitní pořídit o dSigmy :)

      Vymazat
  7. Oči krásné, pusa se mi barevně moc nelíbí, celkově se mi to zdá moc pastelové, rtěnku bych dala přirozenější.Petra

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peťulo,
    fakt nechápu, jak dokonale rovně a symetricky si dokážeš namalovat ty linky, fakt ne :-D kouzelnice :)
    Líčení se mi líbí, ale ta pusa vůbec... ale bylo to líčení podle Katty Perry, takže to nemůžu nějak soudit... cekově nemám ráda takovéto světlé lesky/rtěnky, ale sto lidí, sto chutí :)...

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  9. velmi pekne licenie a ta linka je uzasna

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti,
    ta kombinace modrých linek, které jsou mimochodem báječně udělané, a růžové rtěnky se mi vůbec nelíbí (ale co bych taky chtěla, když je to podle extravagantní Katy Perry, kterou mám mimochodem moc ráda) - navíc mi přijde, že rtěnka díky lesku zalezla zbytečně do vrásek a je taková nehezky rozpitá. Na videu mě nejvíc zaujaly ty nehty ♥, určitě bys na ně měla udělat tutoriál! :)
    Chtěla jsem se zeptat, jestli v té rtěnce od Astoru jsou třpytky, ale na videu to vypadalo, že asi budou, ať vím, jestli má vůbec cenu se po ní kouknout v drogérce.

    www.cinderellasbeautystory.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, v té rtěnce třpytky nejsou, je opravdu krémová, bez třpytek, možná to vypadá na videu,ale je fajn, jen se asi v reálu lekneš té barvy, na videu vypadá o dost méně zářivě :).

      Vymazat
    2. No, tak první záchytný bod pro mě je, že tam nejsou ty třpytky, ale asi se po ní kouknu, až půjdu v brzké době do drogérky. :) A jsem dost zvědavá na tu barvu v reálu! Každopádně děkuji za odpověď. :)

      Vymazat
  11. Já jsem takový štěteček viděla od Alverde, u nás je teď dokonce mají v Akci za 29,- :)

    OdpovědětVymazat
  12. líčení pusy je fakt divné

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný den Peti,
    oči nemají chybu, tyrkysové Collor tattue mám taky, sem z nich nadšená, i když mi bylo řečeno, že údajně na den se moc nehodí, prý moc svítí, blbost! Naopak krásně prozáří oči, na léto jsou ideální a teď si mě navíc inspirovala s tou teňučkou černou linkou k nim :D Pamatuju si časy, kdy sem takové rtěnky nosívala taky, až jednou přišel den, kdy sem zjistila, že mi moc nesedí:)) To bylo takové období, kdy sem měla pocit, že mi sluší jen určitých pár barev, jak n aoči, tak na rty. Pak sem ale začla sledovat tvůj blog (je to jediný blog, na který koukám :) a musím přiznat, že jsi mi otevřela oči a já najednou přišla na to, že mi těch barev sluší víc, jen se jich nebát :)) Za což moc děkuji :)) Ale ta od Astor vůbec špatně nevypadá, není odstín jako odstín :) Pa, Denisa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deniso, moc děkuji a jsem moc ráda, že tě můj blog v něčem inspiruje, já si s barvami hraju moc ráda a dělám různé pokusy :), člověk přijde na to, že co léta zavrhoval, najednou vlastně není tak špatné a naopak :D....

      Vymazat
  14. Já vlbec nechápu, co to delas temi rty:( Vypada to hrozne:( Tak kdyz nemas jasne definovany tvar, proste je udelej mensi, takle to vypada jako Joker z Batmana:( Opravdu, zkazi to vsechna liceni v posledni dobe:( Zajimalo by me, co by na to rekla profesionalni vizazistka, protoze vim ze ty mas kurz a jestli tohle sama sobe namalujes, pak to nechapu:( Neumim si predstavit, ze bych se nechala nekde licit s omatlali mi rtenku pres pul obliceje. Vim ze kdyz se mi to nelibi, mam asi mlcet, ale me to proste neda, protoze to posledni mesice kazi vsechna tva videa a fotky liceni:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč bych si je měla dělat menší, než je mám? Opravdu nechápu důvod, to je jako mi někdo napíše, že bych neměla nosit uplé oblečení, protože jsem hubená, ježišmarjá, no a co, tak taková prostě jsem. A rozhodně to nemám omatlané přes půl obličeje, já zas nechápu, že někdo pořád dokola nemůže pochopit, že si kreslím hranici rtů tam, kde ji opravdu mám a že si ty rty zmenšovat nebudu, mně to přijde, že si tu jednou někdo rýpnul, když už něvěděl, do čeho a všichni to najednou začli papouškovat, nezlob se, ale tak to zas působí na mne, protože ty rty mám od začátku pořád stejné a ted najednou po roce to všem začalo strašně vadit, fakt to nechápu. A taky mi přijde, že hodně anonymů už nějak neví, co by mi vytklo a protože komentáře moderuju a tak už mi nemůžou nadávat, tak se snaží najít sebemenší věc, do které by se dalo rýpat (to neříkám, že je tvůj případ). Jinak nevidím důvod, proč bys měla mlčet, když se ti něco nelíbí ;).

      Vymazat
    2. Jo a ještě se těším, až zas někdo (tím opět nemyslím tebe, anonym 12:24),kdo má patent na vkus a na rozum, tady pod ten komentář napíše, že teda, když mám jiný názor, než on, tak patrně neumím přijmout kritiku :D....

      Vymazat
    3. Musím sa bohužial pridať k názoru, že pery na fotke vyzerajú veľmi neprirodzene. Sledujem Ťa už dlhšiu dobu a páčia sa mi tvoje líčenia, ale tie pery v tomto konkrétnom looku Ti trošku nevyšli...

      Vymazat
    4. Tak to me mrzi, protoze to tak vazne neni, ja te sleduju uz dlouho a nikdy jsem si nevsimla, ze ty rty nejsou pekne vykreslene, ale posledni mesice me to bije do oci a neni to tim, ze nekdo rypal... Proste treba to minule podzimni liceni, ta pusa me az desila:( Proste mi prijde ze to je strasny a vubec ale vubec ti to neslusi, kazi to cele liceni a jestli vsechny ty slecny, co tu nad tim basni, to mysli vazne, tak to je podle me masakr... Neutocim na tvou osobu, jen proste nechapu, ze si dokazes tak nadherne nalicit oci a pak udelat se rty neco takoveho. Ale tak treba to tak delaji profesionalova a ja tomu jen nerozumim:)))

      Vymazat
    5. Souhlasím s Peťkou, už jsem to jednou psala, že lidi hrozně opakují názory druhých, bohužel ne ty pozitivní, ale vyšťuchují napovrch ty bludy, co už někdo vymyslel. Petra má krásné rty a to, že většina si je musí uměle zvětšovat u plastických komsetických firem atd. a Petra nemusí, je zase důvod k žárlení, že. Mi zas hodně lidí vyčítá , že nosím velké výstřihy, protože mám velká prsa. No a co, když mě tak pánbůh stvořil,nebudu si zakrývat něco, co je na mě hezké, jen proto, že to ostatním může přijít blbé, jelikož ne každý něco takového má. Konec, tečka, petra je krásná baba, líčit se umí skvěle, a nechápu, proč by neměla prodat to, co jí dělá krásnou a zajímavou. A líčení se moc povedlo Peti, těším se, až půjdu někam večer ven a nechám se tím inspirovat :).
      P.S. peti příště nic o rtech nebo podobně do těch videích nepiš. Ono by si něčeho takového ani anonymové nemuseli "všimnout", jen jim dávaš inspiraci k pomluvám :) nemáš zapotřebí obhajovat něco takového, jako jsou tvoje pěkně namalované plné rty :) moc ti fandím! Verča

      Vymazat
    6. Mně se to taky nelíbí, vypadá to lacině, a kdo má takové rty a kurz líčení - jistě ví, že do koutků se nemaluje, zvýrazní se pouze střední část. Petra to nerada slyší, ale nevadí jí, že vypadá jako travestita. Petro takto se líčí chlapi-trancky, co mají malé rty a ty tak přesně vypadáš. Je mi jasný, že názor neprojde cenzurou, co se dá dělat, to je na Tobě, aspoň si to přečti a nech si poradit. Pa

      Vymazat
    7. Verčo nezlob se na mě ale tak hloupý komentář jsem tu nečetla hodně dlouho. Petra rozhodně nemá nijak extrémně velké rty, spousta bloggerek má mnohem krásnější rty a rozhodně si kolem nich nemusejí napatlat rtěnku tímto stylem, takže vůbec nechápu tvůj komentář a ještě to přirovnávání k prsům, tak to mě taky rozesmálo:) Chápu, že se chceš Petry zastat, ale tak snad aspoň k věci:) Já jsem to nepsala rozhodně proto, že se o tom Petra zmiňuje, prostě mi jen ta rtěnka v koutcích přijde nevkusná a nehodná někoho, kdo se prezentuje jako že líčení rozumí. A jestli jsou to pěkně namalované rty, to je věc diskuze a pro tuto příležitost jsou tady komentáře, takže nechápu, proč tady útočíš na mnou slušně vyjádřený názor:) Tady nejsme na mimibazaru, abychom musely být pořád sluníčkové, když se mi líbí, pochválím, když se mi nelíbí, řeknu že podle mě to je krok vedle... A pokud Tobě vadí názory druhých, tak doporučuji ten Mimibazar:))))))

      Vymazat
    8. Petro a jeste, me to nedalo a podivala jsem se na clanky z lonskeho roku a vis co si myslim? Ze to je tim, ze ted pridavas mnohem kvalitnejsi fotky, takze si toho clovek vsimne. V tech starsich clancich je treba jen fotka z dalky nebo video a tam to tak patrne neni, ale to, ze ty fotky maji ted ohromnou kvalitu, tak si toho proste asi vice vsimame... To jen k tomu, ze driv o tom nikdo nemluvil...

      Vymazat
    9. No, chodím sem hlavně kvůli líčení, dost věcí se mi opravdu líbí, Petře fandím, ale ty rty jsou opravdu hrozný. Pochybuju, že je to nezřetelností starých fotek a že by to teď najednou bylo vidět. Ono když je na fotkách nenalíčená, tak je poměrně dobře vidět, kde ty rty končí. V okamžiku nalíčení je zase vidět, že je to přetažený. Přitom i tak má rty hezké, ale tohle je docela odpudivé. A opravdu to není o tom, že bych chtěla nutně něco kritizovat. Dost věcí se mi líbí, jen tohle už se táhne dlouho. Nejsem zastánce takhle brutální kritiky, ale to s Jokerem bylo poměrně trefné...

      Vymazat
    10. No tak jo, pokusím se vám to vysvětlit ještě jednou, naposledy a polopatikcky jako pro prvňáčky v základní škole tak,aby to bylo dostatečně názorné. Vidíte náhled videa, než kliknete na spustit? Je tam fotka, kde si konturuju spodní ret, na ní je NAPROSTO ZŘETELNĚ vidět, že linku kreslím ve VNITŘNÍ straně spodního rtu, tedy si ret naopak ZMENŠUJI, tudíž není možné, aby byl přetažený. Prostě to tak vypadá ne proto, že bych přetahovala,ale proto, že mám takové rty a teď to tedy pravděpodobně ještě umocňují rovnátka, to je dost dobře možné, proto vám to dříve nepřišlo, rovnátka rty prostě trochu deformují, tak to je. Ale jinak k tomu mohu říci už jen to, že kdo chce psa bít, hůl si najde, tím končím, protože tato diskuze už mne opravdu ubíjí a vyčerpává, díky za pochopení, pokud jste pochopili......

      Vymazat
  15. jednoduche,ale prekrasne :))tie ocne tiene maybelline chcem vyskusat,ale stale som vahala.teraz ked vidim,ze su naozaj krasne pigmentovane,dokonca ich mozem pouzit ako linku,zrejme si po nich skocim.a tie ruze,ach :))super video :) dakujem za inspiraciu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Pery máš dokonalé, obdivujem to ako si ich vieš krásne namaľovať, ja keď si dávam rúž tak vyzerám jak od kolotočiarov, nedokážem linky urobiť rovno, a príde mi, že tie moje pery sú akési nesymetrické :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje rty jsou bohužel také dost asymetrické, ten horní mám viditelně menší, než spodní, no ale co se dá dělat :), výrazných rtěnek se kvůli tomu nevzdám :)....

      Vymazat
    2. Ale když má Petra tmavou rtěnku, rty to krásně vyplní a klaunsky to nevypadá, takže buď nute barva anebo tmavé, které rty opticky zmenším kontury vyrýsují...

      Vymazat
  17. Oči opravdu nádherné. Jsi kouzelnice, jak umíš udělat ty linky, to je neuvěřitelné.
    Rtěnka příšerná (sorry:-)) Vůbec se mě nelíbí ani na tobě, ani na Kate Perry.

    OdpovědětVymazat
  18. Péto, jsi vážně profesionál mezi amatéry, ale svuj um bys neměla uplnatňovat na sobě. Máš velmi výrazné rysy v obličeji a sluší ty decentní líčení, jinak vypadáš jak karikatura na sebe samu, s kombinaci s tvým stejně výrazným stylem oblékaní je to vážně vážně přehnané, ahoj Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, na tom něco je, nemyslím si že by Peťa pak vypadala jako karikatura sama sebe, ale je pravda, že má krásné oči, i pusu, které stačí jen decentně zvýraznit a dělají parádu sami o sobě..:)) Mirka

      Vymazat
  19. Moc se mi to na tobě nelíbí, příjde mi, že máš zapadlé oči, prostě takové divné a ta barva rtěnky, brr:/ lesk bych ani nepřidávala, navíc líčení ji dcla obyč, dvě linky a tj celé :D ale jako hezké :)

    OdpovědětVymazat
  20. Oči nalíčené výborně ovšem rtěnka ta je děsná. Příjde mi jak barvička s 80let /regina/ Asi bych volila nude odstín. Jinak sleduji tvůj blog pravidelně a opravdu mě baví.

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti, očka vypadají moc hezky, ale rtěnka se mi bohužel nelíbí, myslím si že k tomuhle looku by se hodil trochu jiný odstín růžové a hlavně rty má Katy matné pokud se nemýlím...? Myslím že bez lesku by tenhle look byl krapet hezčí ale to je jen můj postřeh. Jinak videjko pěkné ostatně jako vždycky :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Dobrý den,
    jak odděláváte ty řasy ?



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, mrkněte na video o umělých řasách ;), vše tam ukazuji.

      Vymazat
  23. Ahoj, líbí se mi tvůj blog a tvoje videa, konečně někdo kdo kosmetice a všemu okolo rozumí. Včera jsem si založila svůj blog a doufám, že se aspoň trošku přiblížím k tobě =)
    http://www.facebook.com/flowerparis.blogspot.cz
    http://flowerparis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. povedené jako vždy, katy perry má úžasné písničky!

    OdpovědětVymazat
  25. Tak tohle je opravdu nádhera. Ta modrá linka ti totiž neskutečně sluší, navíc v kombina ci s tou baby pink rtěnkou <3

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Moooc povedené líčení, krása :-) ! Jen mi opravdu nesedí to že komentář k líčení je přidaný až k tomu a neříkáš to rovnou. Jinak ale jako vždy jseš dokonalá a vše je perfektní :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Kromě té růžové na rtech se mi líčení líbí.A zaujala mne tvářenka.Jinak nechtěla bys zkusit líčení ala Kim Kardashian?..V nějakém nedávném článku jsem četla, že si prý obličej vystínuje atd než si dá make-up...:)

    OdpovědětVymazat
  28. Líření se Ti opravdu moc povedlo a ta linka je skvělá :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Moc všem děkuji za komentáře a názory, jak jsem již říkala ve videu, je to líčení podle předlohy, tedy jsem dala tu nejrůžovější nejpastelovější rtěnku, co jsem doma našla :), kdybych se takhle malovala na den, udělám tyrkysovou linku tenčí, nedám umělé řasy a na rty dám nějaký nude odstín, který se mi v kombinaci s tyrkysovou líbí ostatně i na očích :). Jinak líčení podle celebrit určitě budou zase někdy v budoucnu následovat, mám v plánu Amy Winehouse, Kristen Stewart a asi Evu Longoriu, Kim Kardashian si píšu na seznam, její lčení se mi také líbí moc,ačkoliv jsem samozřejmě úplně jiný typ a tak to také na mně trochu jinak vypadat bude :).....

    OdpovědětVymazat
  30. Moc krásné líčení očí! :)Snad se mi to podaří od Tebe alespoň trochu odkoukat ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Myslim, ze Petru obvinujete zbytecne z toho zvetsovani rtu. Proste svetle rtenky rty zvetsuji, to je znamo a Petra je ma velke i tak. Akorat si myslim, ze k blede pleti se tyhle svetle rtenky proste nehodi. Vypada to pak strasne mdle a nemocne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím souhlasím, opravdu tyto bledé rtěnky nejsou k bledé pleti ideální, proto,jak jsem psala, není to líčení na denní nošení,ale pokus podle předlohy :).

      Vymazat
  32. Suprové video:) Odkud máš tu tvářenku? Já jsem myslela že jí v česku neprodávají:)

    OdpovědětVymazat
  33. Nádherné líčení! mě hlavně zaujaly ty rty, miluju růžové rtěnky, ale moc jich teda není, tak děkuju za tipy, určitě si nějakou z těch 3 pořídim:D)))

    OdpovědětVymazat
  34. Ta linka vypadá opravdu super, moc povedené líčení :). Jen se mi moc nelíbí, když to komentuješ zvlášť, povídání přímo ve videu je mnohem lepší :).

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Péťo já jsem se chtěla zeptat na tvé zuby.Jakto že jsou takhle krásně bílé :-)
    Jestli si je necháváš bělit a nebo na to něco používáš předem děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nebělím, zvláště ted, když mám rovnátka, tak to ani nejde,ale bělila jsem před dvěma lety, mrkni na článek bělení zubů :).

      Vymazat
  36. Oči jsou krásný ale ty rty jsou šílený. ;)Vůbec ti nesluší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel mi to taky přijde, ne že by sis rty zvětšovala, ale když máš takhle tekutou(?) rtěnku, tak to vypadá prostě jako přetažený, že ten tvar rtů je jiný, spodní ret rozhodně menší.. Možná to jen vypadá na fotkách, a my ti do toho nemáme co mluvit, jen takový postřeh, no :)

      Vymazat
  37. No licenie je trochu crazy, ako cela katy perry, ale preco nie :) inak som uplne mimo z tych liniek :) ako dokelu si ich mozes spravit take rovne? ja mam 25 rokov a trasu sa mi ruky ako nejakej 100 rocnej babke :D Peti, neviem, ci to tu uz niekde nemas, ale nemohla by si pls spravit tutorial, ako si spravit taku peknu a rovnomernu linku? diky moc :)

    OdpovědětVymazat
  38. Péťo, ty si zvětšuješ rty? Ne, to byl fór :D. Tohle líčení je super takhle se občas líčím, když mám náladu a všem se to moc líbí :). A tobě to také sluší. Nejvíc mě lákají ty Color Tattoo, protože hledám nějakou pěknou barvičku na línky a pokud vím, mají fialové, že? Na podzim :D. A ta tvářenka vypadá také velmi dobře! Asi se budu muset juknout do drogerky.

    OdpovědětVymazat
  39. Ta tyrkysová se mi hrozně líbí :) určitě něco podobného vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  40. ta linka je moc hezká! :) a barva rtěnky je taky super, jak pro panenku barbie :)

    OdpovědětVymazat
  41. Tobě tohle ale nesluší, je pěkně udělané, ale nesedí mi k tomu ta pusa :) Ale tak líčení podle Katy Pery nemusí padnout každému, aler práce je to pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  42. Peťka,ste nádherná žena,krásná,vtipná,milá,milujem Vaše videa. Neskutočne Vás obdivujem. Nech sa Vám darí a nech si Vás muž stráži,lebo o takú kočku ako ste Vy musí byť mega záujem :)))

    Lucia.

    OdpovědětVymazat
  43. Ta tyrkysová linka je nádherná a moc ti sluší! A nápad s Katy Perry a dalšími celebritami je super ;) Díky za úžasná videa a už se nemůžu dočkat dalších!!!

    OdpovědětVymazat
  44. Ty jo jsi opravdu sikovna!!!.) i když mě se tento typ líčení moc nelíbí, je to na mě příliš výrazné, je to nádherně precizně namalované! Úžasné fakt) A kdo řiká ať si zmenšíš rty tak je asi pořádně vyšinutý a děsně žarlí:D, no tohle mě strašně rozesmálo, tak doufám, že se nad těma blbečkama taky zasměješ:).

    OdpovědětVymazat
  45. Super líčení, Péťo, k mému barevnému typu by šla jiná barevná linka, ale moc se mi to líbí jako inspirace! :-) Také jsem měla dva roky rovnátka a držím Ti palce, aby to co nejméně bolelo. Navíc už hezky mluvíš, já dlouho šišlala a šlapala si na jazyk :-D Ale potom ten pohled do zrcadla, kde vidím rovné zuby, to je motivace :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Nádherné líčení, které Ti moc sluší. Vypadáš jako panenka. :)

    OdpovědětVymazat
  47. připadáš mi taková unavená, ztrhaná, bez jiskry. Zašedlá pleť, vlasy bez lesku.docela mi chybí stará video, tento nový způsob natáčení a namlouvání se mi moc nelíbí.Jsem tvoje pravidelná čtenářka, odběratelka a divačka :)andrea

    OdpovědětVymazat
  48. Krásné líčení a ještě užásnější linky :) Mně se vždycky takovéto výraznější nepovedou stejné, takže s nimi moc neexperimentuji.

    Já bych si jej tedy komplet neudělala, nelíbí se mi ta žvýkačkově růžová rtěnka, já tu barvu prostě nemám ráda a budu proti ní zaujatá :D Samozřejmě na sobě, druzí aˇt si nosí co chtějí, pokud se v tom cítí dobře :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Peti, ty linky jsou nádherné, ale pusa se mi, jako většině, nelíbí :) Nicméně to je jen můj názor. Co se týká tvých rtů :D Myslím, že ta "jinakost" podle toho když si začínala, je dána hlavně tím, že máš rovnátka a pusku trochu špulíš, ale to každý s rovnátky. Až ti je sundají budeš ještě větší kočka!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soni, tak to určitě, rovnátka rty opravdu zdeformují a asi si to hodně lidí neuvědomuje, protože jak je třeba ta rovntáka rty překrýt, tak ta puse pak opravdu vypadá trochu jinak :).

      Vymazat
  50. Tak tady je vidět, že Katy Perry unese i modrou hlavu a pořád to bude sexy ženská. Ona je jiný typ, výrazný, kontrastní, může si podobné úlety dovolit, aniž by z ní byl zmalovaný kašpárek. Tady to prostě není ono, barviček, že to vypadá jak pěst na oko. Já si tedy obecně libuju v minimalističtějším stylu, je celkem vaše věc, jak se líčíte nebo oblékáte, ale díky tomu, že Katy je poměrně hodně specifický typ, který navíc svou extravaganci umí nosit, se tohle mimořádně nepovedlo.

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Péťo,
    řeknu ti, že se mi líčení moc líbí, a je to umění. No já bych to (zatím) vůbec nezvládla! :)

    OdpovědětVymazat
  52. Nevím proč, ale na fotkách se mi moc nelíbí ta rtěnka. Každopádně oči a tváře perfektní!

    OdpovědětVymazat
  53. Tohle líčení na tobě vypadá opravdu skvěle! :) Jo jo, můžu jen tiše závidět. :D

    OdpovědětVymazat
  54. Úžasné :) miluju tyrkysovou a tohle je skvělé :D až si pořídím něco tyrkysové barvy nebo jiné určitě vyzkouším,jen na ty rty použiji jen lesk, abych na sebe zas tolik neupozorňovala :D jinak moc ti to sluší!!! ;)

    Tereza

    OdpovědětVymazat
  55. To je nádhera!!! Umírám z tvých úžasných očí!

    OdpovědětVymazat
  56. Ahojky :)
    Moc hezké líčení.
    Můžu se zeptat, kde jsi sehnala popř. koupila tvářenku Maybelline dream bouncy blush ?
    Já ji nikde nesehnala. Hledala jsem v česku, německu, rakousku, a sestra byla ve španělsku, a tam ji prý taky neměli ... :(
    Děkuji za odpoveď . Jinak krásné video, určitě toč další, a další ... :)
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  57. Oči nádherné, ale rtěnka se mi zdá hrozná. Použila bych k tomu něco přirozenějšího, klidně jen nenápadný lesk a klidně bych tak šla i přes den.

    OdpovědětVymazat
  58. nadherny makeup!!
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  59. Omůjbože..mě osobně se to nelíbí;) je to hrúza,jako na Katy Perry je to pěkné docela,ale na vás Petro se mi to vůbec nelíbí :( a rovnátka?proč je máte vždyť máte rovné zuby!
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, zuby mám rovné právě proto, že mi je srovnala ta rovnátka ;) :D!

      Vymazat
    2. No, Peťko, nejhorší srážka je srážka s blbcem :D pardon Marcelo, ale opravdu jste zřejmě pobrala docela málo inteligence. Holt ne každému je do vínku dáno, že :)
      Veronika J.

      Vymazat
  60. Ta tyrkysová je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  61. Líčení podle K.P. se ti povedlo.Jinak-oči moc pěkné,sluší ti to,rtěnka vůbec.

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj ůžasné líčení modrá linka mi ktobě sedí, možná bych volila jiné rty pro tebe..Ale co je to inspirace:D A také bych se tě chtěla zeptat jestli by jsi udělala video na jak pečovat o rty.Nějaké ty balzámy a tak. Předem pockrát děkuji

    OdpovědětVymazat
  63. Mimochodem, NYX se nedá koupit jen v USA, dá se koupit blíž, v Mnichově.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak to je super, děkujeme za upozornění,kde přesně?

      Vymazat
    2. Přímo v centru, je to taková nákupní zóna, spoustu obchodů, restaurací, kaváren, hned u radnice. Takže od radnice směrem k nádraží po levé straně v jednom obchodě, kde je spousty kosmetiky. NYX jsem viděla hned z ulice.

      Vymazat
  64. Ahoj
    Moc hezké líčení, a krásně nalíčené oči.
    Já bych možná, ale použila na tebe ( i na sebe) více krycí make-up, protože se mi líbí úplně dokonalá ple´t (jako má katty na začátku videa), kterou ale já bohužel nemám, ale i tak občas vyjdu nenalíčená, nebo jen s tónovacím krémem. Jinak, kde jsi sehnala tu super tvářenku ( maybeline) ? V Praze jsem ji nikde neviděla.
    Nikčá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nikčo, no Katy Perry má tu plet dokonalou jen proto, že to hodně projelo photoshopem ;), takovou ve skutečnosti nemá nikdo, nebo opravdu jen vyvolení jedinci :). Jinak co se týče té tvářenky, já ji mám z ebay,ale má ji v eshopu i Plum, pokud vím :).

      Vymazat
    2. Zrovna Katy Perry je na každé fotce velmi velmi silně nalíčená (minimálně teda, většinou ještě navíc vyhlazená phoshopem a přepálit světla se dají pro účely focení nebo natáčení vždycky), protože normálně celkem trpí na pupínky, takže pěknou pleť vážně nemá. No, foťák je docela milosrdný, na obrázcích to možná jako dokonalá pleť vypadá, ale v reálu z toho budou ne moc atraktivní nánosy líčidla. (A to ji mám ráda, teda ne jako zpěvačku, ale připadá mi jako krásná ženská, zpívá podle mě strašně. :-D)

      Vymazat
  65. Moc všem děkuji za názory a komentáře, ačkoliv si připadám už trošičku jako blázen, protože někteří evidentně nepochopili, že jde o líčení podle předlohy a že to jsou naschvál takto zvolené výrazné barvy a že to opravdu nenosím běžně na ven, z čehož mi vyplývá jediné, nekoukli se na video a ani si nepřečetli můj komentář tady, takže jen koukli na fotky a zkritizovali, ale tak nevadí :D.
    Jinak děkuji všem za připomínky ohledně rtů, doknce i za emaily, které mi na toto téma přišly, zvláště pak za ty, kde jste mi poslali detailní a názorné fotky z photoshopu, kde mám spodní ret umazaný a místo něj přidanou normální kůži. Opravdu jsem ráda, že vím, jak bych podle vás měla vypadat,ale skutečně se kvůli tomu na plastiku rtů nechystám, to se omlouvám :D. Já nechápu, že spousta z vás nemůže pochopit, že když si ten spodní ret zmenším, že to nevypadá tak, že bude menší a okolo bude normální kůže obličeje, ale že je naopak strašně vidět, že mám pak namalovounou jen část spodního rtu a konturovací linku mám pak v pomalu v polovině rtu. Dále pokud zde někdo tvdrí, že se konturka nedotahuje, tak to samozřejmě není pravda, naopak pokud se nedotáhne, může to tvar rtů deformovat a dělat zamračený výraz, právě spodní ret se do koutků dotahuje, aby to nevypadalo, že máte rty ohrnuté dolů a klidně si zas nějaký odborník může rýpnout, že to vím, když jsem byla na kurzu, protože ano, vím.
    Ještě se hodně ptáte na tvářenku, bude na ni recenze a musím říct, že je skvělá, já ji sehnala na ebay,ale má ji v eshopu i Plum, kdo by nechtěl objednávat ze zahraničí. krásný den všem!

    OdpovědětVymazat
  66. Já ti nevím, Peti. Když si pročítám některé znechucující komentáře, balené do relativní slušnosti s tím, že to jako s tebu myslí dobře, radí ti, abys přestala být sama sebou, dělej to... nedělej tamto..., tak cítím záměr ti to tady znechutit, trošku tě i ponížit, abys to tady zabalila. Nemyslím tím sasmozřejmě konstruktivní kritiku. Když si představím, že pod tématickým videem a la Joker z Batmana, budu číst, že takhle rozpatlaná pusa ne, že pleť by mohla být dokonalejší, oči méně podmalované, že takhle nemůžeš vyjít z domu...Ach jo. No nic, tohle je jen takový povzdech. Měj se hezky, Andy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Andy, víš co, abych byla upřímná, mně to tak přijde taky a vystihla jsi i přesně to, co si tak trochu myslím, jenže to kdybych napsala na plnou pusu, tak se na mě sesype x lidí s tím, že neumím přijmout kritiku a budou mi tu zase nadávat, dávat lekce slušného chování a poučovat mě,jak jsem vlastně hrozná, nemožná a jak nic neumím, achjo......však já vůbec netvrdím, že se já/líčení/blog musí líbit každému, s kritikou nemám sebemenší problém, jen ať každý svůj názor svobodně vyjádří, myslím, že je na komentářích vidět, že schvaluji opravdu vše, co se dá, ale ten pejorativní podtext mnoha komentářů cítím také a chuť mě shodit a urazit je také zřetelná, nemohu si pomoct. Nejvíc mě ale překvapuje, že udělám líčení podle Katy Perry,řeknu ve videu, že to je líčení podle ní, že je crazy a nikomu neříkám, že se tak má na den líčit a přesto se dočtu, že takhle se nedá vyjít z domu.....vůbec to nechápu, protože plno holek na youtube dělá looky podle celebrit, dělá makeup třeba na Halloween a nikdo jim tam nepíše, že to se nedá běžně nosit, protože je snad každému jasné, že na běžné nošení to není. Mně totiž přijde, že podle některých lidí by nebylo dobře nikdy nic, poučují mě, že se líčím moc (jako kdyby v reálu věděli, jak chodím), pak tedy mám dělat tutorialy, kde si dám pudr a řasenku? A kdybych to udělala, tak mi budou psát, že co jako předvádím, že pudr a řasenku si umí dát každý. Prostě nikdy žádná varianta nebude správně a vždycky to napíše nějaký anonym a všichni pod ním to začnou papouškovat, fakt už si připadám někdy jak u blbečků na dvorečku, promiňte mi ten příměr.....A abych byla upřímná, tak mě samozřejmě mrzí, když si dám s něčím plno práce a pak se to někdo snaží takto shazovat, tím nemyslím komentáře, že se někomu nelíbí barva rtěnky třeba nebo ten look celý nebo zpracování videa nebo že mi dle něj tohle nesluší atd., to je úplně v pohodě, mně se taky nelíbí všechno, ale opravdu poslední kapka pro mě je, když mi lidi stahují z blogu obrázky mého obličeje, předělají mi rty ve photoshopu a pak mi to pošlou s tím, že takhle bych měla vypadat (ale abych to nebrala špatně, že mi chtějí pomoct a vyjadřují tak jen, co jim na mém blogu vadí), potom mě opravdu chuť dávat sem další fotky a návody na chvíli přejde, to říkám úplně upřímně.

      Vymazat
    2. Jo a málem bych zapomněla na vůbec nejlepší argument, že přece když zveřejňuji fotky a videa, tak s tím musím počítat, no ano, počítám, počítám s tím, že někteří lidé jsou nevychovaní, neslušní, netaktní a závistiví.......

      Vymazat
    3. :D Peťo teď jsi to vystihla pěkně, stejně jako Andy..:D Když jsem četla že Ti posílali upravené fotky Tvého obličeje, šla jsem z toho smíchy pod stůl:D To je fakt moc, božínku, nechtěla bys tady z toho udělat koláž?:D Byla by to sranda a pak by se lidi v komentářích mohli hádat kdo vymyslel nejdokonalejší Peťu...:D:D
      Fandím Ti, jsi dobrá, měj se hezky, Mirka

      Vymazat
    4. Mirko :D, to je docela zajímavý nápad, asi bychom se všichni pobavili, ale slušnost mi v tom tak nějak brání, je to přece jejich dílo a já jsem nedostala svolení ho publikovat, i když kdo se ptal mě, jestli si může stáhnout mou fotku a upravit ji, že....:). Jinak moc děkuji za podporu!

      Vymazat
  67. No to s tím photoshopem je vážně k smíchu, taková drzost se jen tak nevidí. Víš, ono je to o takové té vnitřní slušnosti, je to otázka empatie a někdy se mi zdá, že té nějak ubývá, možná je to i věkem přispěvatelek, ještě jsou možná vě věku, kdy si myslí, že ví všechno nejlíp :-D, ono to jde poznat i z toho příspěvku, že je to většinou mladá holka. Jiný případ je ale anonym, u kterého jde poznat, že jde o inteligentního dospělého člévěka, ale napíše ve skryté slušnosti takové hnusy, že pochybuješ o jeho psychickém zdraví. Jediné, co můžu napsat je, nic si z toho nedělej. Naopak si myslím, že nejvíc negativních ohlasů mají lidé nejúspěšnější, což jde třeba docela dobře vidět na bulváru, tam se nechutně opírají do lidí, kteří jdou nejvíc vidět a nejvíc toho dovedou. Takže to ber tak, že jdeš vidět, máš úspěch, děláš to dobře a to někteří lidé neodpouštějí. `Andy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andy, moc děkuju za podporu a musím říct, že naprosto souhlasím, nejvtipnější pak bývá, když můj vzhled kritizují 12leté holky, které už se patlají makeupem a vším možným, spíš mám o ně v takovém případě strach,jak bude jejich pleť vypadat, až budou v mém věku, no ale taková je holt doba a je to opravdu spíš pro pobavení. Přesně jak píšeš, daleko horší jsou "slušně a dobře míněné" narážky od dospělých lidí. Občas si říkám, že tolik nenávisti a zlosti snad v sobě ani nemůže nikdo mít.....

      Vymazat
  68. Je to zaujímavé, ale čo ťa tak sledujem, tebe pristane čo najjednoduchšie líčenie :)

    Lenka

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Peti :) Mám pro tebe pár dotazů... Přijde mi, jako kdyby si ten komentář k videu četla z nějakého papíru, nebo se to učila nazpaměť, co přesně říct... Abych řekla pravdu, víc se mi líbily videa, kde si řekla 100x "prostě" a tak :D Já vím, teď když to říkam...Je mi to trošku blbý, protože vždycky to někdo zkritizuje, a ty se snažíš být profesionální, ale předtím mi to přišlo prostě osobnější. Teď mi to připomíná zkoušení ve škole. A neber to prosím špatně, mám tvůj blog moc ráda :)
    Ještě bych se chtěla zepat na ten make-up co jsi použila. Mám hodně suchou pleť a po spoustě make-upech se mi udělají šupinky na nose, na čele a tak. Je vhodný pro takovou pleť? Jestli si už o něm někde psala, tak se omlouvám, že jsem to přehlédla :D
    No a poslední věc, tento odstín rtěnky nesluší asi nikomu a ani tobě... Přijde mi, že je nosí jen ty nepřirozené silikonové barbie... Ale zase pokud mám hodnotit jen líčení podle Katy, tak to máš za 1! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :), co se týče toho videa, kdepak, nečtu to,ani si nijak nepřipravuji, co budu říkat, prostě si pustím sestřihané video a namluvím k němu komentář, který pak k videu vložím. Ale chápu a souhlasím s tím, že to vypadá více "strojeně" či škrobeně, ačkoliv je to pro mne v podstatě více práce, než mluvit přímo, zdá se mi zase tento způsob lepší v tom, že video má spád a je takové rychlejší, navíc vám lépe ukážu líčení, než když jsem se při malování soustředila i na to, co bych měla říkat....ale přiznám se, že sama nevím, co je lepší, protože někomu se více líbí tento typ videí, jinému ten starý typ....možná to budu střídat, uvidíme :). každopádně zítra bude video, které jsem natočila už v srpnu a ještě starým způsobem, tak uvidím, jaká bude odezva na něj, zda je to opravdu lepší, protože já sama to nedokáži objektivně posoudit :).
      Co se týče makeupu, tak důležitá je podle mě báze, super je od Dermacolu klasická satin nebo ted ten primer od Rimmelu,taky moc fajn, když nedám bázi, tak na mně vypadá každý makeup špatně. Co se ale týče tohoto Rimmelu, jsem fakt moc spokojená,je super, já bych ho s bází na suchou pleť určitě doporučila.
      A poslední bod, ano, to souhlas, je to opravdu klasická barbie růžová :).
      Hezký zbytek dne!

      Vymazat
  70. Vypadáš jako klaun s tak namalovanými rty :/. Lenka

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj bohužel tohle líčení se mi na tobě moc nelíbí. Podzimní signature look je proti tomuhle pecka. Ta růžová je jak říkáš žvýkačková :-D ve mě to evokuje Disney - Minnie Mouse. Aneta

    OdpovědětVymazat
  72. ahoj,opět supr video :) musím uznat..co se makeupu týče tak je jeden z nej..mám ho a nemůžu si stěžovat..akorát mám odstin tmavší..classic beige :)

    OdpovědětVymazat
  73. Peťulo, když bych chtěla nalepovací řasy, vůbec jako netuším jak na ně :D Ale je potřeba k tomu tužka na oči? Já ji toiž nepoužívám. Není někde nějaký návod? Absolutně nevím jak si je nalepit. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  74. Petro, prosím tě ve kterém videu najdu něco o gelových očních linkách? jakým štětečkem se nanáší a jestli se hned po použití myjí-myje, mám plochý, zkosený od Essence a je tvrdý když ho použiji několik dní po sobě a píchá mě to do víčka...čím se ty linky odstraňují?

    OdpovědětVymazat
  75. Oči jsou super!! :) barva rtenky taky, jen je na mě moc "patrná" konturovaci tužka..měj se fajn a buď pořád tak v pohodě!

    OdpovědětVymazat
  76. Hoj Peťo :), tobě všechno tak náramně sluší!!! Jsi kočka, a to líčení je taky super,jen tak dál, jsi skvěla!

    OdpovědětVymazat
  77. Peti promin, dneska jsem koukala na super video o těch Nude rtěnkách a říkala si o tom, že Ti hodně lidí říká, že máš přetáhlou rtěnku apod..a vysvětlovala si jak to je...asi ji opravdu přetáhlou nemáš, ale uznej, že jestli je to těma světlejšíma tak tady to vůbec nevypadá dobře..opravdu to je jak dokreslené..na tom videu o Nude rtěnkách to hned vypadá úplně jinak a moc hezky...tak jeslti je to tmavším odstínem..a co si to prostě nevykreslovat až dolů, jak by to vypadalo?? Doufám, že Tě tento komentář nějak nenaštve, rozhodně to nemyslím zle, to vůbec..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!