OOTD - Pink hippie - video

by - 05 září

Krásnou středu všem,

dnes mám pro vás jen rychlé outfitové video a pár fotek. Je mi jasné, že tento outfit určitě nebude pro každého a že bude mít hodně odpůrců, protože, jednak je to dost růžové a jednak většina lidí nemá ráda zvony, ale já jsem se v tom cítila dobře, protože obojí ráda mám :). Jak se vám tato kombinace líbí?

P.S. vlasy nemám obarvené, jsou to jen barevné clip in prameny , určitě to nebudu nosit pořád a běžně, protože kontrastní melíry nemám v zásadě moc ráda, ale na druhou stranu takový barevný melír občas, pokud se to hodí k oblečení, se mi líbí, je to příjemná změna a člověk si nemusí ničit své vlasy :), co na to říkáte vy?

 



 

You May Also Like

106 komentářů

  1. tohle není zrovna můj šálek čaje, zvonáče ráda nemám, a ani se mi moc nelíbí ta kombinace barev, přijde mi taková "pubertální" nebo jak to říct.
    Ale neber to prosím špatně, jinak se mi většina tvých outfitů líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda souhlasím, taky to není můj šálek čaje..a zvonáče už vůbec ne:))

      Vymazat
    2. Já teda souhlasím, taky to není můj šálek čaje..a zvonáče už vůbec ne:))

      Vymazat
  2. Já si naopak myslím, že to Péťe moc sluší =)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se to náhodou líbí :) Zvonáče jsou fajn, když se umí nakombinovat, což se Pétě povedlo :) je to teen age, ale proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  4. To video je skvělý :)!

    Jinak outfit je hodně originální, už v tom směru, že máš na sobě zvonáče :). Mně se to ale moc líbí a působí to spolu s růžovým tričkem a botkami hrozně hravě :)!

    OdpovědětVymazat
  5. ja na zvony moc nie som, ale ružovú naopak môžem vo všetkých odtieňoch :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se to tedy líbí! Zvonáče, boty s vyšší podrážkou a širším vysokým podpatkem a velké brýle - jedno velké super! :) Ty botky jsou naprosto úžasné - odkud jsou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby si se koukla na video, tak by ses nemusela ptát, protože je to tam napsaný...

      Vymazat
    2. Verčo, děkuju, jsou z www.urbanog.com

      Vymazat
  7. Ty boty jsou krásný♥! A když se daj zvonáče k podpatkům, tak vypadají senzačně:). Já musím asi zajít k čongům pro nějaký oblčení:D:D..
    Jo a máš hrozně hubený stehýnka, takže ať tě nenapadne ještě něco hubnout:). Jinak postavička ťip ťop:)!

    OdpovědětVymazat
  8. strašně ti to sluší a máš krásnou postavu,ale zvonáče už bych na sebe asi nevzala:)

    leilarosee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Nejkrásnější jsou vlasy, ta hustota, barva.. nádhera Peťul. Ty kalhoty nejsou špatné, ale řekla bych že jsou vhodné jen k podpatkům, jinak by sis na ně šlapala viď??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, určitě, abych pravdu řekla, tak mně se zvonáče bez vysokých podpatků ani nelíbí.....

      Vymazat
  10. Je to originální. Sice bych si už asi nevzala zvonové kalhoty, ale fakt moc pěkné. A máš krásnou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, moc se mi líbí ty outfitová videa! Jinak oblečení parádní, já se musím přiznat, že bych si asi zvonáčové rifle na sebe už neznala, ale s tvojí postavou to je jiná :-)
    K.

    OdpovědětVymazat
  12. Ty kalhoty ti moc sluší, doopravdy super! A ty boty, váuu:)

    OdpovědětVymazat
  13. líbí se mi vlasy, tričko, bolerko, kabelka a ostatní doplňky
    hlavně ty vlasy- vlnité ti moc sluší a ty barevné prameny hezky projasňují :-)
    LollaP

    OdpovědětVymazat
  14. No,jako sluší ti to Péto,ale normálně ven bych v tom já nešla.Boty jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
  15. Krásně sladěný, mně se náhodou ty zvonáče moc líbí! Na tvojí postavě vypadají přesně tak in, jak by měly a ne, jako že jsi zapomněla, že zrovna teď všichni nosí mrkváče..;) :D

    OdpovědětVymazat
  16. Barevné prameny, zvlášť pokud jsou "sundavací" - nevidím v tom nejmenší problém. Líbí, baví. A zvony: Holky, zvony vytváří iluzi malého zadečku a štíhlých stehen, narozdíl od momentálně tak oblíbených slimek (nebo skinny či jak se to jmenuje), které vizuálně provádějí na postavě pravý opak. Do kozaček jsou sice bezkonkurenční, ale jinak žádná sláva. Naštěstí už jsem dávno dospěla k tomu, že si nosím co chci, bez ohledu na trendy. ;-)

    Marianna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky souhlasím,bohužel teď všude samé skinny džíny, které málokomu sluší a všichni je nosí.Pravda je, že sehnat rovně střižené je zázrak. Jinak ti to Peťo moc sluší! Petra

      Vymazat
    2. Konečne normálne názory..módny priemysel naočkoval dievčatá tým, že skinny sú in, tak ich všetky masovo nosia.. ktovie kedy im docvakne, že to tak už dávno nie je a zbytočne im skracujú a rozširujú nohy..presný opak zvonových:))
      Peti máš v nich nádherne dlhé nohy!:)

      Vymazat
    3. Holky, přesně tak, proto i já v nich vypadám ještě hubenější s delšíma nohama, než ve skutečnosti jsem a mám, asi proto komentáře o hubenosti, protože tyhle kalhoty s tímto střihem a nevyšisovanými stehny opravdu podstatně zeštíhlí......jenže já zvony prostě ráda :).

      Vymazat
  17. Super outfit! Vím, že se v tomto hooodně opakuju, ale já moc tu růžovou nemusím, spíš ji nesná ším, ale takhle bych to klidně nosila ;) Všechno ti k sobě skvěle padne ;) Hroozně moc ti závidím šatník... :)

    OdpovědětVymazat
  18. líbí se mi všechno...a botky samozřejmě nejvíc...:-)

    OdpovědětVymazat
  19. Mě se tohle moc líbí.. Růžovou mám ráda a zvony jsou super :) Většině by slušela víc než skiny..

    OdpovědětVymazat
  20. zvonáče ti strašně sluší, celé je to moc povedené, líbí se mi i barevné clipy, je to skvělý nápad jak outfit oživit :-))

    OdpovědětVymazat
  21. Mně se to taky ohromně líbí, kalhoty do zvonů v kombinaci s vysokými podpatky jsou úžasné, vypadáš nádherně :) Jen se mi nelíbí zrychlený pohyb na konci videa, když odcházíš pryč - zpomalený vyloženě lichotí, ten zrychlený ale působí tak divně a podle mého trochu zničil výsledný, jinak krásný, dojem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, ten zrychlený pohub je opravdu divnej :)

      Lucka

      Vymazat
  22. Petko,už jsem psala na Facebook, že si dělám seznam botek, které chci mít. V zápětí jsem ale zjistila, že poštovné na boty tam je 31 dolaru ! Což v případě, že Tě boty stojí třeba necelých dvacet je docela hloupé :/ Další pálka by pro mě bylo clo a dph :/ Takže jsem ted docela smutná :( Boty tam mají opravdu,ale opravdu krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to bohužel tak, jedině si vzít víc párů a domluvit se třeba s kamarádkou, ale stejně to nevychází nejlépe, to je fakt....

      Vymazat
  23. Můj šálek čaje to opravdu není, ale ty si prostě na sebe můžeš vzít pytel od brambor a budeš kočka! (Jak to prosím tě děláš?:))

    P.S. Ty boty vypadají skvěle, škoda, že nejsou vidět celé....

    Hezký den, Léňa

    OdpovědětVymazat
  24. Péťo
    Opět moc pěkný video a já růžovou miluju a ty boty taky ! :)
    Ale zvonáče nesnáším , ale příchází to ale , kdybych měla nožky jako ty , tak zvonáče nosím taky ráda a často ! :)
    Takže ti to moc sluší , ty tvoje nohy... ACH jo chci je ... Takový mít nikdy nebudu když musím " požírat " ty blbý hormony... Vyměníš ? :D :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj chtěla jsem se tě zeptat jsem koukala na tu stránku s botma.. a překvapuje me tak vysoké poštovné za jedny boty 41 nebo 51 dolaru?? nebo si to mela jinak?
    :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, 31 je za první pár a za každý další asi 12 a ano, měla jsme to tak, bohužel a plus ještě DPH a platba poště 180 za plnou moc, takže to není úplně levná sranda :(

      Vymazat
  26. Tak to je zase outfit podle mého gusta:-)Miluju zvony a ty tvé jsou senzační,hned bych je brala!Já mám jedny dobře střižené už 4 roky a začínají být trošku old a tak se dívám ,kde bych sehnala podobné,nemáš prosím tě nějaký tip z obchodů,kde by se teď daly sehnat a za slušný peníz k tomu?:-)Jinak barevné prameny jsou super,takový odvaz bych si taky občas dopřála,zvláště když to jde sundat bez újmy a hned,když se mi to přestane líbit:-)takže za mě vše super,bo tak přesně podobně chodím i já:-)Jinak s tvojí postavou ti sluší vše a je fuk,co si oblékneš:-)Nika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikčo, moc děkuji, ale přiznám se, že vůbec nevím, já tyhle koupila vloni na jaře v Bershce, kde by je měli ted, to vůbec nevím....

      Vymazat
  27. Ty mě chceš zabít, přiznej se. :D Ty boty jsou prostě úžasné, panebože ty jsou fakt úžasné, úžasné,úžasné...... Hrozně mě nadchlo to bolerko a vypasované zvonáče, celkově je ten outfitt povedený. A barevný melír to vhodně doplňuje. Mít dlouhé vlasy, tak bych o clipech asi taky uvažovala. Nač si ničit své pěkné vlasy.

    OdpovědětVymazat
  28. Téda, to video je skvělý, stejně i tak jako to s líčením do školy. Vážně super zlepšení :-) Jinak já zvonáče moc nemusim, ale na tobě vypadají dobře a příjdeš mi takhle o dost mladší :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Tvůj manžel by měl vidět a něco dělat s tvou anorexií, to už fakt není normální. A nemyslím to zle!! Vážně ne. Sluší ti to, to všechno jo, ale už jsi moc hubená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sice chápu, že to nemyslíš zle, ale vůbec nic o mém zdravotním stavu nevíš, takže bych poprosila nesoudit dřív, než budeš mít dostatek informací, díky ;), anorexii nemám, jím úplně normálně, akorát se mi špatně vstřebávají živiny a mám k tomu ještě nějaké další problémy se zažíváním, že jsem hubená, to vím sama nejlíp, ale prostě se mi nedaří vůbec přibrat :(

      Vymazat
    2. Ale s takovou mezerou mezi stehny nemůžeš nosit takhle upnuté věci, to vyvoláváš spíš soucit. O něco volnější a trochu to maskovat. Estetiku a soudnosti, stejně jako si tlusťoška nemůže vzít úplně obepínající rifle. Kosti nejsou žádoucí ani u rádoby modelek:)

      Vymazat
    3. Tak já mám silné nohy, nejsem v žádném případě hubeňourka a slimky nosím. Myslím, že teď je taková doba, kdy si nosí všichni všechno. Tvé poznámky nejsou na místě..

      Vymazat
    4. Vůbec..nesouhlasím, Péta má dokonalou postavu, a já mít takovou, jiné než uplé věci nenosím !!..samozřejmě to píšu trochu s nadsázkou..ale chci tím naznačit, že má postavu krásnou nechápu, jak můžeš estetiku hubeného člověka přirovnávat k tlusťoškám...blbost na entou

      Vymazat
    5. Ahoj Péto,
      tak tento blog je o vzhledu, tak se zase nesmíš tak divit, že se ti lidi dívají nejen na oblečení, ale i na postavu pod ním. Doufám, že se brzo uzdravíš a povede se ti trochu přibrat:-)
      Na tomto outfitu se mi líbí nejvíc ty barevné clip in melíry ve vlasech. Možná se po nich podívám. Sama jsem uvažovala o zesvětlení svých tmavých vlasů, ale vložení clip in by mi možná stačilo jako taková změna, která neničí vlasy a když unudí dá se sundat. Dík za tip!
      Jinak to oblečení není můj šálek kávy. Takhle jsme se oblékala tak v patnácti. Ale tobě to sluší. A hezky to ladí s vlasy.

      Vymazat
    6. nooo... kdybych já měla takovou "mezeru mezi stehny"(jakože bohužel nemám), nosila bych takhle upnuté věci pořád :-P
      LollaP

      Vymazat
    7. Tak já se tedy omlouvám, že na některé působím odpudivě :D, myslím, že zas tak hrozné to není a maskovat to nějakými plandavými věcmi, proboha proč?

      Vymazat
    8. Také nechápu proč by se to mělo maskovat, ať to maskují lidi při těle. Také jsem hubená a narážky, že trpím anorexií jsem slyšela už několikrát. Jsem ráda, že můžu jíst každý den čokoládu a nic nepřiberu. Prostě podle mě máš Peti super postavu a rozhodně nos upnuté věci, protože ti sluší

      Vymazat
  30. Dievcatko!! Ako vazne, ty vseobecne nevyzeras na svoj vek, ale tu vyzeras ese mladsie :)

    OdpovědětVymazat
  31. Moc moc všem děkuji za krásné komentáře, překvapuje mě, že se vám tento outfit nakonec tolik líbí :), přiznám se, že jsem čekala více negativních reakcí....:)

    OdpovědětVymazat
  32. Ty boty jsou super! :)
    Adéla

    OdpovědětVymazat
  33. Peťi tohle ti strašně sluší.Miluju kombinaci zvony a vysoké podpadky:) a ty vlasy jsou taky super,vlnité musíš nosit častěji!;) Chci se zeptat jestli budeš dělat video o podzimních favoritech?
    Vanesa

    OdpovědětVymazat
  34. Parádní boty:0) A úžasný pramínky. Ta růžová ti děsně sekne:0)

    http://www.curllygirll.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  35. Pekný outfit:) A ty barevné pramínky ti takhle moc sluší!!

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Paráda :) Taky moc ráda nosím zvonáče. Dělají pěkný zadeček a delší nohy.

    Eliška

    OdpovědětVymazat
  37. Juchů, máme stejné tílko :D

    OdpovědětVymazat
  38. Vypadáš úžasně! Mně se ten outfit moc a moc líbí, i když já bych si zvonáče nevzala, ale tobě strašně moc sluší :) A ty vlasy máš nádherný! :O :)

    http://sheisbrunette.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. vypadáš stále mladě a svěží, jak to sakra děláš!!
    jsem otevřená k různým experimentům, ale tohle prostě není můj šálek kávy, promiň:(

    OdpovědětVymazat
  40. ty boty jsou nádherný! a Ty taky :) video je skvěle natočený :) a růžový vlasy? proč ne!

    OdpovědětVymazat
  41. Sice bych to nenosila, ale tobě to sluší :) Ty kalhoty na tvé štíhlé postavě krásně vyniknou.

    OdpovědětVymazat
  42. Si kočka si kočka... a perfektně urobená..

    OdpovědětVymazat
  43. Ježiš Péťo, ty mě štveš!:D Normálně ani nevíš jak ti závidím tu postavu, když tě vidím, tak si normálně o to víc myslím, že jsem bečka!:D A outfit je fakt pěkný!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já bych to viděla spíš obráceně, tedy, že já jsem hubená ;) :D!

      Vymazat
  44. Peťulko, opravdu nechci být zlá, ikdyž vím, že to tak možná vyzní, tak to prosím opravdu ber jen jako takový hloupý dotaz :), před pár dny se tu objevilo video back to school, a jak jsem projížděla komentáře, někdo psal, že Lou z GetTheLouk měla lepší video, její už jsem viděla asi 10x a proto vím, že tahle písnička se objevila v jejím videu, já opravdu nechci rejpat, ikdyž to možná tak vypadá, ale prostě by mě zajímalo, jestli si se nechala inspirovat použitou písničkou od ní, nebo je to jen náhoda :), Taková hloupost já vím, ale já furt nad tím přemýšlím :D
    Co se týče outfitu, jako malá jsem zvonáče milovala, čim širší tim lepší! :D A Teď mi přijdou strašné, ikdyž je pravda, že tobě moc hezky sedí. A ty vlasy, bezkonkurenční! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je úplně v pořádku, že se ptáš. Její video back to school jsem viděla, moc se mi líbilo a také jsem jí ho na youtube pochválila.
      Tuhle písničku od Florrie mám moc ráda, stejně jako ostatní od ní a měla jsem jí připravenou právě už k videu back to school (což jsem taky Lucce pod video psala), ale tím, že ona zveřejnila video s touto písničkou dřív, rozhodla jsem se použít jí k jinému tématu. Takže to byla shoda náhod.

      Vymazat
    2. Do jakého tématu Peťul?

      Vymazat
    3. Právě k tomuhle outfitovému videu jsem se rozhodla ji dát, protože kdybch ji bývala použila dle původního záměru k Back to school, tak už vidím ty komentáře :D, mně to přijde trochu na hlavu postavené, třeba na youtube mi někdo napsal, že kopíruju písničku....proboha, co je to za blbost, copak Lou tu písničku složila a má ni ni nějaká práva ;). Já třeba hodně často používám písničky ze seriálů, některé najdu rovnou na youtube, na některé si náhodou vzpomenu a některé prostě slyším v rádiu, líbí se mi a tak je tam dám, divím se, že na tom někdo hledá vědu :)....

      Vymazat
    4. Asi anonym nemá nad čím přemýšlet když nemůže přestat přemýšlet nad takovou blbostí:D přece když někdo použije písničku ve videu, neznamená to, že už ji nemůže použít někdo jiný..

      Vymazat
  45. Mně se teda vlasy moc líbí a co je fakt nádhera, to jsou ty botičky!!! Super :)

    OdpovědětVymazat
  46. DNes sa móda stále opakuje,a aj keď som si povedala,že si už nikdy nedám zvonáče na seba, myslím,že som sa mýlila..vyzerá to božsky!! Máš krásnu postavu do toho,aká anorexia..mám kamošky,ktoré jedia stokrát viac ako ja a sú úplne tenučké kvôli dobrému metabolizmu..
    sekne ti to ako vždy, čo som videla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a já si taky myslím, že jím víc, než třeba ostatní ženy nebo holky, co tak pozoruju, ale faktem zase je, že nemůžu nic moc mastného atd., takže jím dietnější jídla...

      Vymazat
  47. Na to že zvonáče nemám ráda tak v téhle kombinaci se mi líbí, také moc nemusím barevné hlavy, ale zpestření jednou za čas je určitě fajn :).

    OdpovědětVymazat
  48. já už jsem o barevných pramenech taky přemýšlela, protože jsem si dřív dost barvila hlavu a měla takový šílený nápady, kdy pak vlasy trpěly.. tohle je rozhodně lepší a vypadá to moc hezky!

    a já bych zvonáče určitě nenosila, nějak se v nich zkrátka necítím dobře. tobě ale strašně sedí a sluší ti!

    OdpovědětVymazat
  49. Slečno, tak vy ještě někdy pište, že nevypadáte na 20! Moc ti to sluší Peťulo ! Zvonáče se mi nelíbí, ale v této kombinaci a na tobě to vypadá pěkně :-) S růžovou problém nemám.

    OdpovědětVymazat
  50. Ách jo já se vždycky zapomenu podepsat :-/ Slečno... to je ode mě :D Lucka

    OdpovědětVymazat
  51. tak já mám ráda obojí, jak zvonáče, tak i růžovou :-) Jana

    OdpovědětVymazat
  52. Péťo to je moc povedené!V jednom tvém komentáři jsem si přečetla,že se ti nevztřebávaj živiny,no to jsme na tom stejně!Mě taky ne...tak to máš nejspíš taky nemocnou slinivku...Znám ty narážky na hubenost taky.Jinak co bych dala za to kdyby se zvonáče zas vrátili do mody!Jsou super! Mischa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mischo, to mě vůbec nestraš, mně tedy na gastru neřikali, že bych to měla slinivkou....

      Vymazat
  53. zvonáče se mi začínají celkem líbit, ty chválím, ale za mě ne těm růžovým pramenům - prostě jen můj osobní postoj ke kontrastním melírovaným vlasům (i když u tebe jen clipy).

    OdpovědětVymazat
  54. tie vlasy ti pristanú vobec by som nespoznala, že nie sú tvoje :!) čiže skvelé a zvony nemám rada ale na tebe vyzerajú geniálne celý ten outfit sa mi páči :))) bolerko je skvelé :)

    OdpovědětVymazat
  55. Tak v tomhle outfitu jsi na mě už opravdu moc hubená:). Myslím, že ti ty jeansy hodně zvýrazňují až moc štíhlá stehna. Jinak růžová? Proč ne:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je fakt, všechny zvonové kalhoty opticky zeštíhlují boky, nohy a celou postavu ;)

      Vymazat
  56. a ty melíry co máš mají tu délku 50 cm? uvažuju o nich, ale teď jsem zkrátila vlasy a přijde mi to škoda stříhat..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, mají těch 50cm, no stříhat se to určitě dá,ale škoda to asi je, to je fakt :)

      Vymazat
  57. Uááá, ty botky, to je mazec!:-) To já mám své nožky příliš ráda na to, aby je trápila v tomhle.:-)
    Jinak ti to moc sluší.
    Růžové pramínky ve vlasech teda fakt nemusím, ani na sobě, ani na nikom, ale moc se mi líbí, jak je máš navlněné a jak vypadají nádherně husté:-)

    Ještě bych dodala mimo, včera jsem si koupila ten bb cream a jsem nadšená! Super, ještě že tě Petro máme:-)

    OdpovědětVymazat
  58. Škoda, že ty překrásné boty vůbec nevyniknou, protože jsou téměř celé schované pod zvonáčema. Zvonové kalhoty se mi moc nelíbí a bohužel tentokrát ani na Tobě. Moc Ti obepínají stehna a působí to nelichotivě. Musím pochválit vlasy - za takovou nádhernou hřívou bych se na ulici jistě otočila. Viola

    OdpovědětVymazat
  59. No já jsem ted dost zhubla a musim rict, ze tohle video je pro me celkem motivaci zase pribrat, protoze takovou mezeru mezi stehny pri pohledu zezadu mit nikdy v zivote nechci:((((

    OdpovědětVymazat
  60. Ahojky Petro,
    pravidelně navštěvuji Tvůj blog a moc se mi líbí Tvá čím dál kvalitnější videa. Protože se brzy budu vdávat, vymýšlím nějaký originální outfit. Můj nastávající je učitelem historie. Mám na tebe prosbu, ale také typ na další video. Chtěla bych totiž na svatbě vypadat jako nějaká evropská panovnice. Nemohla bys prosím natočit stylové video, kde bys ukázala postup na složitý účes jako měla např. Sisi (i např. pomocí mnoha klipů)?. A obohatit líčením a šperky,které by se k tomu hodily?
    Jinak Ti to opět sluší ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za komentář, no nevím nevím, zda bych měla na takové video doma věci, šperky atd určitě ne :)......co se týče makeupu,tak oni se vlastně nemalovali,jen tvářenku, přirozeně řasy a trošku růžové rtěnky bych dala a účes, no nevím,zda bych zvládla :).....každopádně přeji vše nej!

      Vymazat
  61. Musím souhlasit s holkama s menší kritikou. Minule sem byla z tvých vlasů úplně paf jak sis zesvětlila spodek, ale tohle mi přijde jak pro malou holku. A takové kalhoty ti moc nesluší, takže škoda, jinak si krásná ženská. Lucka

    OdpovědětVymazat
  62. Péťo,jen TIP na videa-moc mě chybí nějaké videa s NÁKUPY kosmetiky a recenze DEKORATIVKY :((( prosíííím,Míša

    OdpovědětVymazat
  63. TYjo, Peťulko, ty jsi vižlátko! Jinak moc super outfit, ale asi bych v dnešní době na sebe zvonáče nevzala :) každopádně Ti to ohromně sekne!!! Chválím :)

    OdpovědětVymazat
  64. Téda musím říct, že já osobně zvony ráda nemám ,ale je to tím, že jsem dost malá.. ale na vás a vaší postavou vypadaj úžasně - vypadáte moc krásně, tak mladistvě, ale rozhodně ne připrdle :-)a melíry jsou fajn, když vidím jak se ty barevné vymývají tak jsou tyhle clipy určo lepší :-) je to sice pro vás trošku netypický outfit, ale za mě super :-) I.

    OdpovědětVymazat
  65. Však počkejte, ony ty zvony zase jednou přijdou do módy (jako se vrací po čase všechno) a pak budete jak divé jen aby jste nějaké ve svém šatníku mohly mít :D
    Jinak outfit se mi líbí, osobně proti zvonům nic nemám, naopak. A pramínky ve vlasech jsou taky senzační. Takový ten pravidelná melír (nevím jak to nazvat :), nejlíp když je to ještě mix tří barev ala slepička, se mi nikdy nelíbil, ale pár barevných pramínků šoupnutých do vlasů nepravidelně podle mě vypadá víc než super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď :D a já už se taky těším,kdy se móda zvonů rozjede zase naplno...a děkuju!

      Vymazat
  66. Ahoj,si milá,mladá žena.Ale naozaj si veľmi,veľmi štíhla.Neuraz sa ale vychudnutá.Venujem sa fitness a odbornej výžive a pozrela som si nejaké Tvoje videá o stravovaní a cvičení.Ja len dúfam,že Ty nechceš tým cvičením schudnúť.Lebo to by som vážne nechápala.Aj pri intolerancii potravín,poruche vstrebávaní živín sa dá pribrať.Stačí odborná konzultácia,vypracovaný jedálniček.Prepáč,ale trošku mám o Teba strach,že Ty nechceš pribrať.Na každom videu si chudšia a chudšia.Mala by si aspoň 7kg pribrať.Dávaj si na seba pozor,hlavne na svoje zdravie.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, díky za starost, jak jsem psala, já se přibrat snažím,ale nejde to, už jsem dokonce u dvou výživových poradců byla,ale nepomohlo mi to, protože mi dali jen obecná doporučení s potravinami, které moc nemůžu jíst, protože je mi z nich blbě a když jsem jim to řekla, tak najdenou nevěděli,co mi tedy doporučit. Nejlepší bylo, když mi doporučili pít na noc mléko při intoleranci laktozy, tak nevím,zda to nebyli úplní odborníci, nebo kde koho hledat.... Jinak hubenější a hubenější tedy určitě nejsem :), mám jen o půl kila min než normálně, ale na mé postavě je to bohužel hned hrozně vidět a navíc,jak jsem psala výše, právě zvony hodně zeštíhlují, takže je to i dost optický klam ;).

      Vymazat
    2. Péťo,cítím s Tebou,já taky více méně nemůžu přibrat (jestli si pamatuješ psala jsem Ti o té slinivce).To co já sním,normální člověk by s takovým přísunem měl nadváhu a u mě?Chybí mi 3 kila do podváhy,když už přiberu je to vidět jen a JEN na břiše,což je hrozné :( a ruce mám jako anorektička a nohy skoro taky.Taky nevím co s tím dělat.Mischa

      Vymazat
  67. Je to super outfit! Moc ti to sluší :). Přesně takové zvony se mi moc líbí, jediné co bych vyměnila je bolérko za nějaký volnější svetřík :)

    OdpovědětVymazat
  68. Mne sa tento outfit (a aj všetky ostatné) veľmi páči...zvonové nohavice sa páčia aj mne a hádam sa zase vrátia do módy...Krásne..veľmi rada mám tvoj blog
    http://lifeismystyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  69. Krásné, vážně, tohle je přesně podle mého vkusu! Mám slimek plné zuby, hodí se jen do kozaček, bohužel zvonáče abych hledala s lupou po obchodech... fakt moc povedené!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!