Štětce na makeup Sigma - video

by - 18 září

Příjemné úterý,

dnes mám pro vás další video, tentokrát na téma štětce. Jedno video o štětcích jsem už dělala, včetně péče o ně, i když já se o ně nějak zvláště nestarám, prostě je umyji šamponem a nastříkám na ně desinfekci, nic víc :). Nicméně na téma Sigma mi chodí tolik emailů, že jsem se rozhodla toto téma ještě samostatně rozebrat ve videu a pokusit se vám sadu, kterou mám oukoušenou já a jsem s ní spokojena, dodat do ČR tak, aby cena byla příznivá a abyste měli štětce druhý den doma, koho zajímá více, nechť koukne na video :)....

You May Also Like

57 komentářů

  1. Tak to je naprosto boží :) hned jak to na shopu bude, tak objednávám :) moc bych chtěla ten kabuki, doufám, že nebudou hned pryč. Krásné video :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. No páni. To je prostě bomba:0)
    Už se nemůžu dočkat:) Super nápad i video:)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow nemít už sadu štětců od ELFu tak taky obědnávám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) no musím říct, že Sigma je tedy jiná liga než ELF ;), jsou fakt o dost lepší, ale stačí asi i ty od ELFu na takové to běžné líčení, i když kdo zkusí lepší štětce, už ty špatné nechce....:)

      Vymazat
  4. Péti !
    Ty jsi prostě zlatá !
    Doufám , že se ti to nevylstí ! A že ti to hezky půjde ! Všichni tě kvůli tomu budou mít určitě ještě radši ! Což jsem si myslela že už ani nejde ! ;)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, moc děkuji a také doufám, že se mi to nevymstí, protože denně mi chdoít tak 5 emailů s dotazy na tohle téma a jestli štětce někomu neobjednám :).....

      Vymazat
  5. Udělala jsi mi Peti obrovskou radost. Určitě si štětce objednám :) doufám, že to nebude hned vyprodané :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, já zas doufám, že to vyprodané bude rychle :D, abych věděla, zda je o to zájem a jaké barvy sad a zboží byste chtěli příště a abych mohla podle toho vše zařídit....:)

      Vymazat
  6. Skvělé. Sigma štětce miluji, no ale černé nejsou mým snem, toužím po jiné barvě. :) Uvidíme jak se to rozjede, třeba pak budeš mít k dispozici víc barev. Každopádně je to opravdu super. :))))
    Budeš mít k prodeji štětce jednotlivě nebo pouze sady.. Díky moc...

    Video je senzační, hezký účes. :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji,co se týče těch štětců, chtěla bych výhledově mít i jiné barvy sad (které jsou ale postatně dražší, cca o 500Kč a přitom jsou tam úplně stejné štětce, jsou dražší jen kvůli té barvě) a samostatné štětce také, ale bohužel nemám tolik prostředků,abych mohla najednou vše nakoupit, když nevím,jaký a zda bude o to zájem, ale určitě bych chtěla mít mnohem více věcí z jejich sortimentu :), doufám, že již v příští objednávce....

      Vymazat
    2. Já bych se přimlouvala za prodej jednotlivých štětců, ale chápu, že pak by ti mohly některé štětce doma zůstávat...

      Vymazat
    3. Barvené štětce jsou dražší také proto, že sada obsahuje pouzdro na štětce které se dá používat i jako stojan:) Každopádně se moc těším až se miniobchůdek rozjede! :)

      Vymazat
    4. Já plánuji také i jednotlivé štětce, ale zatím spíše jen ty kabuki a pak ty menší cestovní sady, které bych vzala i těch barevných variantách, prostě podle toho, o co bude zájem......

      Vymazat
    5. Km.Lucy: Ano ano, mě jde právě o to pouzdro/stojan, co u štětců je. Až je budu chtít koupit, tak určitě koupím celou sadu i s pouzdrem, to je pro mě to kouzlo Sigma. :))

      Vymazat
  7. Nešlo by to tak udělat i s laky O.P.I ? :)
    jinak moc hezký účes :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky neplánuji, protože u nich je hrozně na prd pošta, musí být posílány jako křehké a to je strašně drahé....

      Vymazat
    2. No to je teda na prd :) děkuji za odpověď
      a asi by se to ani nevyplatilo..

      Vymazat
  8. já bych celou sadu neuplatnila, vzhledem k tomu že stíny nenosím, takže pro mě by to bohužel nemělo cenu :( je ale super, že takhle vycházíš ostatním vstříc, snad to rychle vyprodáš :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti,
    bude možné objednať si sadu štetcov aj na SR?
    Vieš aj orientačnú cenu, čo by to vyšlo? Štetce plus poštovné.
    Ďakujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, bude :), jen na Slovensko nebude možná dobírka ;).

      Vymazat
  10. Skvělé video :) Určitě bych o štětce měla zájem, vypadají dobře a navíc chci trošku zvětšit sbírku :)

    OdpovědětVymazat
  11. Petí, super nápad se štětcema.....:)))

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti,udělala jsi mi velkou radost! :) můžu se jenom zeptat na cenu té sady? :) Nika

    OdpovědětVymazat
  13. No to je super, udělala si mi velkou radost, Péťo! :)Určitě si je objednám, toužim po nich už dlouho ;)Díky moc, hned mam lepší den ;)
    Jináč ti musim taky pochválit blog...narazila jsem na něj teprve nedávno, ale už bez něj prostě nemůžu být :D Jsi mi hrozně sympatická a hodně mě inspiruješ, jen tak dál ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Sigma u nás? Tak to je fakt skvělá zpráva! Už se těším!

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peti, mě na barvě nezáleží :-) a pokud jsou za výhodnější cenu, tak to bych barvu vůbec neřešila. Můžu se jen zeptat...kdy asi budou na eshopu k dispozici a kolik ta sada bude stát?? Hrozně moc bych takové štětce chtěla, tak snad si je stihnu od tebe koupit včas. Zrovna včera jsem koukala na sadu štětců od ELFU cca 1000,- korun za 22 štětců, ale pokud je Sigma lepší, jdu do Sigmy :-)
    Předem děkuju za odpověď
    S pozdravem Veronika Maršíková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verčo, balík už leží na celnici dva dny, včera jsem jim psala,ale oni se tam prostě nepřetrhnou a napsali mi, že proclení se nedá urychlit :(, počítám ale, že by mohly být do konce týdne. Přesná definitivní cena bude určena po proclení balíku, tak ji zatím psát nechci,ale jak jsem říkala ve videu bude to vycházet tak jako byste si je objednali z USA s tím, že budou druhý den doma, bude na to záruka a nebudou s tím žádné starosti :).

      Vymazat
  16. Super Peťul, hned si objednám...doufám, že nebudou stát víc jak 1800,- to bych si nemohla dovolit :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to určitě budou, protože na 1800 nevychází ani v USA a když si připočteš dph, clo a poštovné, tak to za takovou cenu prostě není reálné, bohužel....

      Vymazat
    2. Na oficiálních stránkách je cena těchto štětců 89 dolarů (v černém provedení, ty barevné jsou za 109), nejnižší poštovné pak kolem 13 dolarů, k tomu je třeba připočítat české clo, což by mělo být 20 %...

      Vymazat
    3. ano, přesně tak, jen bych si dovolila opravu, je třeba připočítat 20% DPH z celkové ceny včetně poštovného (nikoliv clo) a 180Kč za zprostředkování a zastupování v celním řízení , které si bere Česká pošta ;)

      Vymazat
    4. Děkuji za opravu, mým cílem bylo nastínit přibližnou cenu :-) A odhadovaná cena, za kterou tyto štětce budou na lovelyhair k dostání, je více než slušná ;-) Hana

      Vymazat
  17. kolik bude stát sada konkrétně Peťo? Mirka

    OdpovědětVymazat
  18. Peti máš už představu za jakou cenu budeš v eshopu sadu štětců nabízet? Stojím před rozhodnutím zda je objednat z USA nebo jestli mám počkat na nabídku v eshopu. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  19. jééé už se těším hned si sadu objdnám. a mohla bys prosim sdelit kolik budou cca stát. díky:-)

    OdpovědětVymazat
  20. woow tak to si hned objednám :)) moc ti sluší ten účes:))

    OdpovědětVymazat
  21. to je super, dlouho jsem nad nimi přemýšlela, ale nemám žádné zkušenosti s objednáváním z ciziny, i já si je určitě hned objednám

    OdpovědětVymazat
  22. Dneska jsou Vánoce? Držím palce, přeji pevné nervy a neuvěřitelně se těším!

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, ja osobne davam prednost stetcum Real Techniques. Nejak me oslovily vice. Ale ty jednotlive kabuki od sigmy se mi libi moc, takze pokud budou k prodeji, beru vsechny 4.

    OdpovědětVymazat
  24. Moc moc všem děkuji za zpětnou vazbu a komentáře, momentálně je balík na celnici a myslím, že by měl být každou chvíli proclen, jakmile tak bude, okamžitě budou sady připraveny k prodeji s konečnou cenou, nechci ji ted střílet od boku, sice už vím jaká bude,ale možná se třeba ještě hnou nějaké drobné poo proclení :). Každopádně to bude vycházet zhruba o 150-200Kč levněji jako byste si je objednali z USA, jen bez starostí, se zárukou a dodáním druhý den. Pokud byste sadu objednávali z USA přímo, vyjde celková cena na 2670Kč.

    OdpovědětVymazat
  25. Za cenu 3000 Kč ich predáva aj Plum Foolery, takže nemôžete očakávať, že to bude lacná záležitosť. Ja sa teším na kabuki štetce :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Mohla by jsi objednat i jiné druhy štětců? :) Třeba jen na make-up a tvářenku, pár na oční stíny, prostě nějakou menší a levnější sadu :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peti, napsala jsem o Tobě článek u mě na blogu :) Doufám, že Ti to nebude vadit <3

    OdpovědětVymazat
  28. Mám alergii na větu: "ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa"! :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no jo,ale u pravidelných televizních pořadů taky zdraví pořád stejně, co bych měla říkat pokaždé jiného, než že vás zdravím u dalšího videa :).....už je to porstě takový můj vžitý pozdrav :)

      Vymazat
  29. peta ja si nemozem pomoct ja ta zboznujem si asi ta nejlepsia blogerka na svete ja viem ze ti to hovori kazdy ale ja to myslim uprimne a zo srdca .Proste tvoje videa su prepracovane myslis aj na ostatnych a si velmi mila a hrozne pekna mas peknu postavu... no proste dokonala a velmi ta obdivujem za to ako si krasne upravujes videa lebo ja som v tomto antitalent ale mam iba 12 tak snad sa to este naucim :D petka drzim palce este velllllaaaaa uspechov a tesim sa na dalsi prispevok a niektori anonymovia by sa mali schovat pretoze urcite nic nedokazali a teba idu krityzovat !! tak sa maj a pa :D misa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško, moc moc děkuji za krásný komentář, jsi zlatá <3!

      Vymazat
    2. a nevsimaj si prosim tie moje z y keby to tak videla moja slovencinarka :D a nedakuj to ja dakujem lebo na teba sa ja velmi rada divam a keby niet teba tak sa asi niekedy unudim k smrti :D

      Vymazat
  30. Já o nich taky přemýšlela, co psali holky recenze tak jsou spokojený:)) S těma se líčit, to musí být užasné.)) Jinak sem se tě chtěla zeptat.. je mi blbý otravovat ale.. vím že nakupuješ přes ebay a já si tam minulý týden objednávala hodinky.. z paypalu mi to peníze normálně ztrhlo a psali, že doba dodání je do 10ti dnů.. už je to více jak 10dnů a hodinky nikde:( Stává se ti taky, že něco přijde dýl než má? Bojím se aby vůbec přišli když už mi to sežralo ty peníze:/ Předem děkuji za odpověd:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych se nebála,z ebay, zvláště pak z Číny, jsou tak 3 týdny až měsíc standart, někdy to přijde rychle,ale jindy to zas naopak trvá déle, kdyby to nepřišlo do měsíce, tak bych napsala prodejci ;).

      Vymazat
    2. Moc děkuji, objednávám poprvé, tak sem nevěděla:D:))

      Vymazat
  31. Wow, moc se těším na ty štětce! Ten kabuki je vysněný, a mě je teda barva úplně jedno, stačí mi černá, standart. Jsi opravdu moc zlatá, že to takhle pro všechny objednáš. Oceňuji tvou odvahu! :o* <3

    OdpovědětVymazat
  32. Peti a nebudes nabizet i jiny zbozi nez stetce?:-)Bylo by to super,a urcite bych si od Tebe neco objednala....nejak se mi nechce do toho,objednavat neco z eshopu plumfoolery,radeji bych od Tebe:-)Tak by bylo fajn,kdybys taky rozjela nejakej svuj eshop,verim ze Ty jako nase nejlepsi blogerka v ČR bys mela uspech:-)
    Dekuji a preju pekny den:-)
    Natalie

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peťo, nemáš náhodou v plánu nabízet v eshopu víc produktů než jen clipy a štětce? Co třeba něco na nehty (french manicure wrap)? Jinak jsi skvělá, nejlepší česká blogerka!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Peťo, objevila jsem Tvůj blog teprve asi před 2 týdny a tak si chvíle, kdy je manžel v práci, zpříjemňuji Tvými skvělými recenzemi, videi atd. Musím říct, že jsi super!!!! Obrovsky se mi líbilo líčení z tohoto videa, prozradíš, pokud si pamatuješ:)? Vždycky jsem si přála umět se hezky namalovat, bohužel, zatím se nějak nedaří. Díky a přeji spokojené čtenářky, Kristýna.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!