15. video pro kamoska.cz - Dva rychlé tipy na plesový účes

by - 18 ledna

Krásné páteční odpoledne,

dnešní plesový tip se vám, doufám, bude hodit, jelikož plesová sezona je v plném proudu :). Účesy, které zvládnete samy doma, hravě a za pár minut :). Určitě mi dejte vědět, jestli jste vyzkoušely a jak to šlo, já když si motám variantu č. 2, vždycky mě strašně bolí ruce :)......
Mimochodem, youtube mi tentokrát vybralo opravdu úžasnou úvodní fotku :D a ještě k vzteku ani nejde změnit .D.....

You May Also Like

44 komentářů

  1. Ahoj Petruško,
    účesy jsou jednoduchý a hezký. Taky uvažuju o klipech do vlasů,zvlášť, když vidím,jak působí přirozeně. Krom účesů ti musím pochválit líčení.Je opravdu krásné, moc ti sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anninko, moc děkuju a clipy jsou fajn právě na ten objem účesu, pokud to chceš jen jednorázově, stačí i umělé vlasy, které jsou hodně levné (nic moc ale nevydrží), teď jsem to viděla na dvou slečnách maturantkách, které přidaly jen pár umělý pramenů do rybího copu a taky to vypadalo super :).

      Vymazat
  2. ahoj,krásný vlasy:) i video,škoda ze mam krátké vlasy ze mi to nejde:-(
    Veronika¨:)

    OdpovědětVymazat
  3. "dračica" :D tá uvodná foto je podľa mňa supeer! si na nej taká akčná a veľmi ti to na videu pristane :) ten cop by som si s mojimi vlasmi netrúfla ale ty si šikuľka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný a opravdu jednoduchý nápad :) Chystám se na pár plesů, takže je určitě vyzkouším :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné, škoda, že mám obě ruce levý a ten cop budu muset asi trénovat...ale vypadá to dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, chtěla jsem se optat, nenajdu u tebe na blogu nějaký jednoduchý plesový výčes??? Pořídila jsem si šaty, které to potřebují ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že určitě, vloni jsem třeba dělala několik drdolů na ples :) a letos také budou :)

      Vymazat
  7. Nádherné tiene, veľmi ti pristanú ;)

    OdpovědětVymazat
  8. pěkné nápady, obdivuju tě, že si tohle dokážeš udělat sama na sobě :)

    OdpovědětVymazat
  9. ten první kroucenec je fakt lehkej a efektní:) ale ten druhej cop je pro mě nadlidskej výkon:D než já tohle udělam..:D

    OdpovědětVymazat
  10. Paráda, nevím jestli mi to bude tak pěkně držet, páč mám vlasy trochu sestríhané na bocích,ale rozhodně parádní inspirace..ještě tam šoupnu tu zmiňovanou ozdobu v podobě květiny a jde se:-) Jinak taky musím pochválit líčení, seš opravdu šikovná a moc ti to sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj super oba dva moc se mi líbí taky je určitě vyzkouším :-)Mohla by jsi prosím někdy udělat třeba lakovací video? Díky Nela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neli, nevím,jestli přímo video,ale články budou :).

      Vymazat
  12. Tak jsem zkoušela a první jsem udělala, ale ten druhý je na mně moc těžký.

    OdpovědětVymazat
  13. Asi som divná, ale mne to príde ako účesy pre 10 ročné dievčatko, tedy beriem ok, je to fajn. Ale pre kočky 20 a viac mi to príde teda hlúposť, pozreli sa na to 7 kámošky staršie, mladšie a ani jedna by takto na ples nešla, radšej rozpustené vyžehlené alebo natočené vlasy ako toto. Nehnevaj sa, ale Ty by si takto išla na ples? Tebe sa to reálne páči?
    Lili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, já jsem takto byla a hodlám mít podobný účes i na příští akci :).

      Vymazat
  14. Kdy ti sundají ten drát už konečně vypadáš děsně!! A ty účesy jsou strašný to jako budu mít polovinu vlasu jen tak jo? Mohla si vymyslet něco hezčího! Už tě vidím jak TY by sis něco takového vzala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi závidíš, že Peťka bude mít teď rovné zuby a ty je zřejmě rovné nemáš viď... Já je budu mít také, je to drahá věc, ale za rovné zuby to stojí. Já už jsem úplně alergická na kecy, že rovnátka vypadají děsně. Děsně vypadají křivé zuby....

      Vymazat
    2. Že tě huba nebolí! Vážně mě zaráží, jak jsou někteří lidé primitivní a nevychovaní. Jdi svoje problémy kompenzovat jinam.

      Vymazat
    3. Ježííš, tak když se vám to někomu nelíbí tak se na to nedívejte..:( toto je fakt hrozný, člověk - konkrétně Petka - tu vynaloží určité úsilí a někteří to dokážete jen zhanit.. Navíc nic proti,ale pokud se podíváš, tak Petka tohle na plese už měla a fakt jí to mega moc slušelo:)

      Vymazat
    4. tak já si naopak myslím, že účesy k jedné straně se ted hodně nosí, viděla jsem to třeba na Kristen Stewart a moc jí to slušelo, samozřejmě ale chápu,že se to nemusí líbit každému,já sama jsem ale pro, mně se tento typ účesů líbí. Jinak je třeba samozřejmě doladit tu rozpuštěnou stranu, bud pěkně nakulmovat nebo vyžehlit.

      Vymazat
    5. Petra Hepnarová: Nevidím nic špatného na tom, když někdo řekne svůj názor (i negativní). Ale dělejme to slušně a bez zbytečných urážek. I připomínky Petře pomáhají dostat se dál :-) Ale to, co tu předvádí někteří anonymové je na ránu mezi oči.

      Vymazat
  15. Krásné vlásky, krásné líčení! :-*

    OdpovědětVymazat
  16. Mně přijdou rozpuštěné vlasy na ples velmi nepraktické. To stočení vlasů na stranu je dobré, ale doplnila bych to drdolem nebo aspoň culíkem. V rozpuštěných vlasech je mi horko a mít je rozpuštěné a ještě jen na jednom rameni je dost nepraktické na jakýkoli rychlejší tanec... M.

    OdpovědětVymazat
  17. skvělé tipy, mám tvoje videa moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  18. Líbí se mi ten s tím copem, ale ta rozpuštěná půlka mi přijde nepraktická. Nicméně dobré tipy a líbí se mi tvé líčení! :)

    http://fashion-is-myobsession.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. to s tou úvodní fotkou mě taky štve, když občas dávám na ytb nějaké video ;DD ... jinak moc děkuju za tipy určitě je využiju :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tá úvodná foto je milá, vyzeráš k "sežrání" a akčne :P
    Mne sa to páči, podobný jednoduchý účes ako č.1 som dokonca mala na svojej svadbe (a na boku pripnutý francúzsky závoj). Veľmi vhodné pre romantický a vintage štýl. Teda nevidím na tom nič zlé a prídu si a svoje dievčatá a ženy, ktorým vypnuté vlasy až tak nepristanú - ja mám napr. širokú tvár a preto drdoly nenosím.
    Hateri sú podľa mňa ženy, milujúce natupírované účesy s 1kg laku :D

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti,
    neurobila by si tutorial ako si správne naniesť lícenku podľa typu tváre?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no já už jsem dělala asi dvě videa o tvářenkách a konturování, tak nevím, zda by to nebylo hodně podbné :)....

      Vymazat
  22. Díky za video účesy to je moje:) Jinak už to tady musím napsat, Peti nechceš si už konečně nastavit jemnější síto pro komentáře? Ty rádoby vtipné a posměšné komentáře od anonymů mě už úplně uráží číst... :-(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsi ještě neviděla, co mi píše někdo na youtube a ještě to má plno liků, já to fakt nechápu, tam mě někdo nařknul, že dělám videa za peníze a ne pro lidi, to ti můžu říct, že už mi bylo fakt líto. Já, která se bojí si zřídit i ten pitomý partnerský kanál, aby to náhodou někoho neotrávilo, pečlivě zvažuju, zda vůbec vzít nějakou spolupráci a vždy se ptám, co z toho budou mít čtenáři a tohle mi někdo napíše a ještě s tím plno lidí souhlasí, fakt je mi z toho až hrozně. Tak jsem si na to konto dnes řekla, že si ho fakt zřídím, protože někteří lidé stejně nejsou normální a budou si mlít svou....jakoby mi někdo za ty videa platil, fakt asi přiletěli z vesmíru, tady nejsme v Americe,ale kdyby se náhodou našel sponzor, kdo by mi ty videa zaplatit chtěl tak se nebránítm :D :D......Přiznám se, že jsem z toho tak znechucená a smutná, že se mi ani nechtělo celý víkend na blogu nic dělat :(. Asi opravdu budu muset zavést tvrdší cenzuru, nedá se nic dělat, já vůbec nechápu,že si tohle někdo dovolí, pak to v téhle zemi nemá takhle vypadat :(....

      Vymazat
  23. Péťo opět moc hezké video..účesy se mi moc líbí letos mám v plánu ještě dva plesy tak se určitě o něco podobného pokusím..i když nevím do jaké míry se mi to povede :-) asi bych potřebovala tvoje ruce :-) já mám obě levé :-) a na ty anonymy kašli a nenech se tím odradit, to jsou lidi co jsou nespokojení sami se sebou a nemají nic jiného na práci, než kritizovat druhé lidi, aby si zvedli sebevědomí..nikdo je přece nenutí, aby na to koukali..jinak v tomhle videu si moc hezky nalíčená

    OdpovědětVymazat
  24. Já všem moc děkuji za komentáře a doufám, že s příštím účesem se tedy polepším a bude se líbit více lidem, i když se přiznám, že mně osobně se právě ty vlasy na jednu stranu líbí a přišlo mi to jako dobrý nápad, ale samozřejmě chápu,že to není vkus každého ;) a také,jak jsem řekla ve videu,je třeba zbytek vlasů pořádně natočit nebo nakulmovat ;).

    OdpovědětVymazat
  25. A mně se ty účesy na stranu právě líbí! Je to pěkná změna, když někoho už třeba nebaví nosit pořád vyčesané drdoly.
    R.

    OdpovědětVymazat
  26. Strašně se mi líbí ty Tvoje úvody do videí. Jsou fakt nádherné :-*

    OdpovědětVymazat
  27. Musím se přiznat, že tyto účesy nejsou úplně podle mého gusta, avšak i tak jsem se ráda podívala na celé video od začátku do konce :-) Zvedlo mi náladu :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Podla mna v pohode... mozno nie na ples, ale trebars na narodeninovu party s kamoskami do clubu... preco nie? Pekne, rychle, elegatne :)

    OdpovědětVymazat
  29. no já nevím, připadá mi to takové zvláštní na jedné straně vlasy úplně rozpuštěné a na druhé upravené do účesu. Zdá se mi to trochu nesourodé a myslím, žes tady už měla účesy, které Ti sluší mnohem víc.

    Radka

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Petí!
    Mě osobně se účesy líbí! Vlasy jsou moje gusto! :D
    Jinak to co Ti někdo napsal na YT opravdu nechápu!..
    Bože, když se jim to nelíbí, tak ať nekomentuje, ne?
    Jsi jedna z nejlepších blogerek v ČR, do videí dáváš určité úsilí a oni Tě potom během minuty takhle neoprávněně nařknou? Nechhápu!! Mám tvoje videa MOC ráda! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!