OOTN + FOTN - černě a krajkově

by - 13 ledna

Krásné nedělní odpoledne,

dnes jsem konečně natočila další video, sice mám oči ještě pořád červené, ale už to nebylo tak hrozné, bude zítra a bude líčící pro server kámoška.cz a bude na přání, na téma líčení Valerie Lukyanové, ukrajinské živé Barbie :).
Dnes si dáme takový outfitovomakeupový článek, podobné jsem dělala vloni v zimě, když nebylo venku kde fotit a byly u vás hodně oblíbené, tak doufám, že se vám tento článek bude líbit i dnes.
Včera večer jsme vyrazili na místní plesozábavu, respektive hasičský "ples", ples bych dala do uvozovek, protože vyloženě v plesovém, jak to na vesnicích znáte, se na tyto akce úplně nechodí. Musím ocenit všechny dámy, které si vzaly dlouhé šaty, ale lidé tam chodí, jak v šatech, tak v džínách, takže je to opravdu taková směsice všeho možného :).
Já jsem tedy zvolila pohodlné krajkové minišaty, černé silonky a lodičky s psaníčkem. Jelikož jsme byla celá tmavá, rozhodla jsem se pro výraznější červené rty, abych tvář trochu rozsvítila. Podle mě je vhodné doplnit tmavý outfit o nějaký výrazný, kontrastní prvek.
Na sobě mám šaty z www.oasap.com, koupila jsem si je ve slevě a došly mi behěm 10 dnů domů. Jsou hezky ušité, jen ta minidélka je poněkud vražedná a co je ještě horší, zjistila jsem (bohužel až na zábavě :D), že jsou z určitého úhlu poloprůsvitné, takže jsou vám vidět obrysy nohou, což mi úplně příjemné nebylo. Silonky jsou nějaké klasické, černé 20DEN, lodičky mám z Deichmanna z loňska a psaníčko už mám také dlouho a je od vietnamců. Stříbrné kuličky Swarovski mám už dlouho.
Co se týče účesu a líčení, vlasy jsem natočila žehličkou a zapletla z jedné strany cop, říkala jsem si, že tyhle jednoduché rychloúčesy na ples bych mohla natočit na video, pokud byste měli zájem.
Na líčení jsem použila makeup Revlon Colorstay pro suchou pleť v odstínu Ivory, pudr Essence 2v1 v odstínu Beige, tvářenku Marble mania od Essence, korektor od NYXu Stick concealer v odstínu Porcelene. Na oči jsem použila bázi pod oční stíny, na ni pak stříbrný stín od Essence Starlight a do ohybu a vnějšího koutku stín od Reginy minerální č. 4. Pak už jsem jen nakreslila černou oční linku fixem od Essence a přidala řasy Ardell Demi wispies. Na rty jsem použila červenou rtěnku od Nivey v odstínu Cardinal. Líčení tedy nebylo nic složitého a přislo mi na večerní příležitost vhodné. Jo a málem bych zapomněla, horní pohyblivé víčko jsem ještě poprášila třpytivými pigmenty od Essence ve stříbrném odstínu z loňské zimní kolekce Crystaliced. Pokud by vás zajímal konkrétní produkt a recenze na něj, všechny jsou již zde na blogu.
Když jsem u těch limitek Essence, včera jsem koukala, že v DMku již mají novou limitku Home sweet home a ta obsahuje opravdu úžasné barvičky. Krásné tvářenky, laky a i moc hezké stíny a rtěnky. Já jsem si osobně tentokrát nic neulovila (zatím :D), protože mi přijde, že podobné barvy doma už mám, ale rozhodně to stojí za povšimnutí, tato limitka vypadá úžasně!
Jak se vám celkový look líbí?









Tenhle krásný lak je od firmy Jordana a ukáži vám ho ještě detailně v samostatném článku o lacích, který už dlouho nebyl a podle ohlasů lakočlánky postrádáte :). Je to lak glitrový a je to číslo 22 Galaxy. Prstýnek mašlička je myslím z Takka, ale jistá si nejsem :D....

You May Also Like

139 komentářů

  1. Peti, na vesnickém candrbálu jsi musela být hvězdou večera (určitě tě ne jedna ženská zdrbla:), ale to bys byla i na jakékoli jiné zábavě, nebo plesu, protože ti to nesmírně a neskutečně sluší. Ty oči, rty, tělo... Asi budu potřebovat srdeční masáž. Nádherné.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi nádherná, od hlavy až k patě. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera! Opravdu úžasná, Peti :)
    Musela si být hvězda večera! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nemůžu si pomoct a nemyslim ti nijak zle, ale přijde mi, že čím více si "známější" tak se maluješ čím dál tím víc a už mi to přijde až moc a přijdeš mi na hodně fotkách dost uměle... kde je ta stará Petra, opravdu mi chybí:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. víc ? mě přijde, že je to na večerní událost akorát :)
      nevim co by jsi v tom případě řekla na mě :-D
      jinak Péťo moc ti to sluší, šaty jsou božský
      Adéla

      Vymazat
    2. Jak známější, kde? :D U nás mě tedy znají všichni pořád stejně a stejnou :), já tedy nevím,zcela respektuji tvůj názor a děkuji za něj,ale rozhodně si nemyslím, že tohle líčení na večerní akci by bylo přehnané a že jsem se jindy malovala na ples méně ;), podle mě je to naprosto adekvátní večerní líčení,nemůžu si pomoct. Ale samozřejmě co člověk to názor. Trochu mě mrzí,když tohle někdo napíše, protože nechápu jakou starou Petru máte na mysli, jelikož jsem pořád stejný člověk a myslím si, že blog se snažím vést stále stejným směrem, jen ho zlepšovat, nemyslím si, že by bylo dobré stát na místě a jen se pořád dokola opakovat. Samozřejmě někdy se vám to nemusí líbit kolikrát změny bývají přijaty negativně, tomu rozumím, ale když mi někdo kupříkladu napíše k videím, že mu vadí pozadí za mnou, protože mi nevidí do bytu a že dřív ta videa byla lepší, přitom já mluvím pořád stejně,tak mi z toho vyplývá jediné, vlastně je úplně jedno,co tam řikám, ale hlavní je očumovat co kde mám :D,ale to je jen takový povzdech, který nemá s tvým komentářem nic moc společného,jen mě to tak napadlo.....:).

      Vymazat
    3. Mě třeba zase příjde ten byt v pozadí osobnější, než když je tam vyloženě pozadí. Nejlepší je, když je pozadí normální a doplněno o tématickou dekoraci... např. malý stromeček (Vánoce) nebo tak :-) Nejde mi o to koukat se jestli tvůj nábytek je z Aska nebo Kiky, ale přijde mi to prostě milejší :-) Nevím jak bych to jinak vysvětlila. Lucka

      Vymazat
    4. Stará Petra neni,je jen mladá:D:)))

      Vymazat
    5. Líčení není vůbec přehnané!! udělejte si výlet do Velké Británie a jděte se podívat na nějaký večírek, to teprve uvidíte karneval!! Naopak takových lidí, jako je Petra je u nás málo. Nebojí se použít výrazné rtěnky a oční stíny. Vše skvěle kombinuje a pokaždé jí to moc sluší. Stará či nová Petra? ha ha :D

      Vymazat
    6. Nemluvím jen o tomto líčení, ale všeobecně už delší dobu nedáš ani ránu bez řas atd... jinak blog mam ráda, že se pořád vyvíjí, ale to ty se měníš s ním a k dobrému mi to nepřijde :/

      Vymazat
    7. Já souhlasím s Petrou a myslím, že toto líčení je večerní a je adekvátní k příležitosti. Co se týče Pétina pozadí, tak já jí docela chápu, protože si pamatuju, jak tady byly různé anonymy na téma jak to Petra nemá nebo má doma zařízené, atd., což myslím, že do toho nikomu nic není a pokud se díváte na Petry videa kvůli tomu, abyste mohli zjišťovat, jaké to má doma, tak mi to opravdu příjde trošku mimo :)

      Vymazat
  5. Nádherné! Moc ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle je dokonalé ve všech směrech. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten účes je naprosto dokonalý! Moc moc prosím o video :-) Já bych jen k outfitu a červeným rtům asi zvolila i červený lak :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Bože, jsi fotka od fotky krásnější :)

    OdpovědětVymazat
  9. Máš užasnou postavu, závist :-)

    OdpovědětVymazat
  10. jsí vážně nádherná :) ty šatičky jsou dokonalý a líbí se mi k tomu ta červená rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, Tobě to táák sluší (OPĚĚT!!) :D Vše je sladěno do posledního detailu.. Moc se mi líbí, jak máš na prstu oba dva prstýnky (snubní a zásnubní) - vypadá to mooc pěkně.. už abych se taky dočkala :D :D Ty šaty jsou moc pěkné.. :) Můžu se zeptat, máš pod nimi asi tělovou podprsenku viď? nejde to vůůbec poznat..já jsem si totiž teď koupila krajkové tričko a černá podprsenka pod něj nejde, takže budu muset taky nějakou tělovku koupit..nedoporučíš mi nějaký dobrý obchod? :)Jinak nikde jsem v textu nenašla, co máš za lak..?? A určitě bych nějaký návod na rychloúčes uvítala, chystám se teď na víc plesů a nebaví mě mít pořád rozpuštěné, nebo jen navlněné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, moc děkuju, no mám právě takovou růžově tělovou podprsenku, černá pod tím bvypadá vážně blbě a je vidět mnohem více, jako přiznám se, že jsem byla líná vzít si podprsenku bez ramínek, tato ramínka má, trošku vidět byly,ale nemyslím,že to vypadalo nějak blbě, podle mě tělovka vypadá mnohem líp pod všchno jemně průhledné, než barevné podprdy. Jinak mco děkuju,lak je od Jordany, glitrový Galaxy, na tyhle laky určitě bude článek :). Ale jinak co se týče tělových podprsenek, já bych doporučila Lormarky nebo Sielei, dělají docela hezké samodržící, mají všude v prádlech nebo na netu za dobré ceny.

      Vymazat
    2. děkuju moc za odpověď :) Koukám, že jsem ten komentář dala dvakrát, nějak se mi to seklo, tak to se omlouvám.. Jinak na ty Lormarky určitě kouknu, potřebovala bych samodržící pod šaty bez ramínek a i tu tělovou..Díky za tip :)

      Vymazat
  12. Peti, Tobě to táák sluší (OPĚĚT!!) :D Vše je sladěno do posledního detailu.. Moc se mi líbí, jak máš na prstu oba dva prstýnky (snubní a zásnubní) - vypadá to mooc pěkně.. už abych se taky dočkala :D :D Ty šaty jsou moc pěkné.. :) Můžu se zeptat, máš pod nimi asi tělovou podprsenku viď? nejde to vůůbec poznat..já jsem si totiž teď koupila krajkové tričko a černá podprsenka pod něj nejde, takže budu muset taky nějakou tělovku koupit..nedoporučíš mi nějaký dobrý obchod? :)Jinak nikde jsem v textu nenašla, co máš za lak..?? A určitě bych nějaký návod na rychloúčes uvítala, chystám se teď na víc plesů a nebaví mě mít pořád rozpuštěné, nebo jen navlněné :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jsi nalíčená překrásně a pokud se to někomu nelíbí, tak nevím co tím chtěl změnit..."pokud nemáš co pěkného říct neříkej nic" tím by se mělo mnoho lidí, obvzlášt na internetu řídit, protože tím jen ukazují vlastní hloupost (například, že líčení nerozumi- ty máš vizážistický kurz a velký talent, takže moc dobře víš co děláš a podle mě to děláš velmi dobře:)) a za druhé tím nikomu neprospějí, nikomu neudělají radost a že napíší na začátek "nemyslím to zle" mi ještě více vštipuje otázku...tak tedy "proč?"...jinak výrazné rty také hodlám na ples vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak já se taky přidávám ke chvále! Jsi krásná, opravdu moc ti to sluší :) Ty šatičky jsou úžasné, i když je pravda, že by mohly být delší. Ta krajka se prostě super. A líčení se mi líbí také, hlavně oči mi vyrazily dech.
    Já teda musím nesouhlasit s tím, že by ses malovala více, jestli je to myšleno ve smyslu výrazněji. Stačí se podívat hned na některá z prvních videí, kde máš opravdu hodně černě orámované oči, což se mi nelíbí. Tak dnes naopak jsou oči nalíčené úplně famózně.
    Z limitky Home sweet home mám obě tvářenky :D to je už opravdu nějaká obsese, ale z těch limitek od Essence mám tvářenku snad každou druhou, která vyjde a nemůžu si je vynachvalit :)

    Přeji hezký den a ať jsou oči brzy v pořádku, taky teď bojuji se zánětem spojivek :/ :)

    OdpovědětVymazat
  15. Peto zacinam postradat , tu Petru .... Jaka tu byla na zacatku . ASI JE TO i casem , nebo nevim chtela jsem se zeptat kolil roku ti je ?:) neco kolem 36-38 :) ? Jinak velice rada sleduji tvuj blog :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám pocit, že tady chce zase někdo prudit :-/

      Vymazat
    2. Tak to je moc.. Radši se k Tvému komentáři nebudu více vyjadřovat.

      Vymazat
    3. taky bych řekla, že anonym má zase volné odpoledne :D,ale jelikož přímé vulgární urážky bych mu neschválila, tak to zkouší takhle :D.....

      Vymazat
    4. Trapando :-), dost tě to musí štvát, že Petra je atraktivní a hezká, viď? Ale nic si z toho nedělej, zase zítra si napíšeš nějaký pěkný komentář a hned ti bude líp u srdce! :-) Em.

      Vymazat
  16. Vypadáš úžasně, všechno je pěkně sladěné. Na ten lak se těším, takhle vypadá moc hezky :))
    Náušnice jsou krásné, taky takové mám, akorát ten přívěsek se mi k těmhle šatům moc nehodí, působí na mě hrozně rušivě. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Strašně ti to sluší:) Vše je dokonalé, akorát mi trochu splívala to psaníčko se šatama:( Ale úžasný

    OdpovědětVymazat
  18. Moc ti to sluší a nejvíc se mi asi líbí ty vlasy :) Nějaký video s rychlo účesama na ples by bylo super, protože já vážně nemám fantazii a vždycky si jen vyžehlím nebo navlním vlasy a jdu :)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to sluší! A rychlo účasy na plesy by se mi moc hodily!! Čekají mě taneční, tak ať mám čas něco natrénovat :))

    OdpovědětVymazat
  20. "pokud nemáš co pěkného říct neříkej nic".. to snad ne... kazdy ma pravo vyjadrit svuj nazor, pokud nekdo chce, aby mu lidi jen lezli do zadku tak to je neco jineho. Mne se to moc libi, mam rada cernou krajku, jen se mi tam nehodi ty stribrne oci, myslim si, ze cerna + cervena staci a nevypada to pak tak preplacane.

    OdpovědětVymazat
  21. Šaty jsou opravdu nádherné! Ty stříbrné stíny od Essence mám taky, ale moc mi nekreslí .. hned opadají :(

    OdpovědětVymazat
  22. pěkné, ale bohužel starou Péťu postrádám též :(.. ale časy se mění, no..
    jinak bych to poradila abys dávala makeup až ke rtům, kolem rtů máš takový nevzhledný pruh :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak jo, už jsme tu všichni pochopili, že zas nemáš co dělat :D, ano, vypadám na 50, mám kolem rtů pruh, to bude asi tím,jak si je nepřirozeně zvětšuji a přetahuji a už to vůbec není,co to bývalo, už je to lepší? :D

      Vymazat
    2. Anonyme, jdi se radši projít, potřebuješ na vzduch..
      Ajka

      Vymazat
    3. Místo toho čumění do PC a trapných komentářů, raději zvedni prdel a něco se sebou dělej, ať jsi taky tak "známá", krásná a velmi mladě vypadající Petra. Pak jí třeba nebudeš muset tak moc závidět! ;)

      Vymazat
    4. :D Tak tímhle komentářem jsi mě rozesmála :) Jsi úžasná! Míša

      Vymazat
    5. Špatný, špatný, špatný...čeho to byl ples? Ples pracovnic E55?

      Vymazat
    6. Ale já to špatně nemyslela, jen jsem vyjádřila svůj názor :) To musí bejt hned zle? Mám Péťu ráda a její blog taky, a nemusí hned znamenat, že když napíšu kritiku, o které petra mluvila jako o slušné a že jí respektuje tak Petru nemůžu vystát..
      Kdyby se mi tu nelíbilo, tak sem nechodím, ne?? :)
      Jinak já jsem vůbec neřekla, že vypadáš na 50, vypadáš na 20, myslela jsem to tím způsobem, jakým to mysleli ostatní - ne věkem, ale stylem videá atp. A to říkáš, že umíš přijmout slušnou kritiku?..

      Vymazat
    7. Já tomu asi nějak úplně nerozumím, co jsi tím chtěla úplně konkrétně říct,ale ani já jsem nic špatného přece neřekla, jen jsem si z toho udělala srandu, protože kdybych měla všechny tyhle komentáře dokola řešit, tak se z toho asi zblázním :D. Jinak co se týče kritiky, s tou fakt problém nemám,kdyby jo,tak to vůbec neschválím a vůbec se tím nezabývám, jak vidíš, názor si tu může svobodně vyjádřit každý a tak to zůstane.

      Vymazat
    8. ještě bych dodala, že samozřejmě pokud mi někdo napíše kritiku,jsem ráda,ale neznamená to, že s ní musím nutně souhlasit, každý máme jiný názor a pohled na věc ;)

      Vymazat
  23. Líbily by se mi k tomu rudý nehty, i když je tenhle lak nádhernej :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty nehty ma sladeny k ocnim stinum,podle mne to ma vychytany:-).

      Vymazat
    2. Taky pravda :-)

      Vymazat
  24. nadhera:))) jeste by se mi ktem satum a te rtence libilo cervene psanicko a cervene botky:))) Petulko a prosim prosim o to video na ucesy vubec nevim co s vlasama na plesy dik:)))

    OdpovědětVymazat
  25. Šaty jsou nádhérné! Ty stíny od Essence mám taky a moc mi nekreslí, hned se smijou :-(

    OdpovědětVymazat
  26. Nějak si se změnila a nejsem jediná kdo si to myslí...
    vypadá to tak, že čím si starší tak tím víc šminek a pak vypadáš dost úměle..

    OdpovědětVymazat
  27. Moc Ti to sluší a líčení mně přijde na večer super. Někdy bych chtěla vidět ty anonymní pisatelky jak jsou vždy dokonalé. Petra

    OdpovědětVymazat
  28. Peťuli, moc ti to sluší, nad tvým stylem fakt žasnu, je to nádhera, jak to máš vše do detailů sladěné, makeup, šaty, nehty.. prostě - OCH:-)) jako fakt někdy až lituju, že otevřu nový článek/video, protože se mi to teď v období zkouškového opravdu nehodí, vždycky se u tvých videí zasekám a jsem uchvácena!:-)) určitě jsi musela být jedna z těch krásnějších na plesu/zábavě. Jinak rychloúčesové videjko by se hodilo, za měsíc jdu na ples, mám zatím koupené jen černé šatky a lodičky a zbytek? vůbec netuším co k tomu a jak se načesat, takže inspirace od tebe by určitě bodla. Přeji ti pěkně strávený zbytek večera:-))

    OdpovědětVymazat
  29. Vykašli se na negativní komentáře, seš kočka!

    OdpovědětVymazat
  30. Šaty, vlasy, líčení super :) akorát řetízek s přívěškem a hodinky bych nechala doma, už se mi to zdá jako moc doplňků, a jak už psal někdo nade mnou, červený lak na nehtech by to určitě ještě o fous vylepšil :) J.

    OdpovědětVymazat
  31. Asi bych volila buď jedno nebo druhé. Buď rty nebo výrazné oči. A lak ne třpytivý, sice tmavý, ale matný. :-) Šaty mají na ples dost vražednou mini (no spíš mikro) délku, ale na vesnickém plese to asi bylo fuk. Musím uznat, že postavu do nich máš luxusní.

    OdpovědětVymazat
  32. teda ty jsi mi vzala muj plesovy napad z hlavy! :D akorat ja vezmu asi i cerveny botky k te rude rtence ;)

    OdpovědětVymazat
  33. Moc hezké......podobné šatičky jsem si teď objednala....a rty jsou úžasné......

    OdpovědětVymazat
  34. Moc hezké...krásné šaty.....rty nádhera!Snad se už taky letos po třech letech dostanu na ples..miluju plesy atd.

    OdpovědětVymazat
  35. Krásně sladěné :). Opravdu moc ti to sluší a to líčení je skvělé :).

    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  36. Moc krásné! Myslím, že jsi byla mezi hasiči hvězdou večera :-)
    Jen bych si nedávala ten řetízek, jen naušnice, ale to je jen můj názor.

    OdpovědětVymazat
  37. Mně se to líbí moc! A opět zelenám závistí nad tvým obočím :))))

    OdpovědětVymazat
  38. Naprostá dokonalost, krásné líčení, doplňky, a hlavně ty šaty jsou uplně WoW. Moc ti to sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  39. Moc ti to sluší, nejvíce mě zaujala barva laku a tvar tvých nehtů :D Šaty vypadají skvěle na takovou příležitost, podobné jsem viděla v Mangu, fakt se ti kombinace povedla. Jinak mám dotaz nestalo se ti u těch náušnic, že by ti vypadávaly kamínky? Mně ano a pak mě to hrozně mrzelo, z krásných náušnice se stalo něco hrozného. Ty limitky Essence mě taky zaujaly, navíc jsem slyšela, že ty tvářenky jsou krásně pigmentované, třeba to bude zase další povedená tvářenka jako byla kolekce Marble (omlouvám se, jestli jsem to napsala špatně) každý se o ní zmiňuje a já trdlo ji tehdy prošvihla. Přeju ti hezký den a na zítřejší video se už moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  40. tvůj lak mě taky zaujal, tak se těším na článek :)

    OdpovědětVymazat
  41. Jééé:) Tady ti to moc sluší!:) Vypadáš hezky elegantně :) Moc ti to sluší ;) S pozdravem ZábavnáKosmetika :)!

    OdpovědětVymazat
  42. My byli taky včera na vesnickém hasičském plese a u nás se nosí róby krásné, nikdo to neodflakuje a v džínách by tam snad nikoho ani nepustili. Rozhodně se bylo na co dívat...Příprava mi trvala 3h :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Krása! K celkovému outfitu, líčení a účesu nemám absolutně co vytknout! Opravdu velice krásné! :) Možná bych přidala více červených doplňků, jako třeba lodičky, ale to je detail :)

    OdpovědětVymazat
  44. Péťo ty jsi taková kočka! Vážně nádhera - od líčení, přes šaty až po doplňky! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Krásné šatičky..jinak prstýnek je opravdu z Takka, zrovna dnes jsem na něj v Takku koukala ;)

    OdpovědětVymazat
  46. božské líčenie!!! manžel ťa veru musel poriadne strážiť :)

    OdpovědětVymazat
  47. Naprostá krása, krásné líčení, krásné šaty...dokonalé..nevím, jak výstižněji to popsat. Prostě krása :))

    OdpovědětVymazat
  48. Krásné líčení, nejhezčí za poslední dobu,Krásné šaty.Co bych naopak vynechala, je řetízek na krk- ten efekt krajky ve výstřihu je výrazný sám o sobě.A možná i punčochy bych dala tělové, aby té černé nebylo tolik.Petra

    OdpovědětVymazat
  49. Tak ty šatičky jsou naprosto super. Moc ti závidím že si můžeš dovolit nádhernou červenou rtěnku, já si ji dovolit nemůžu jako blondýna, bych zas vypadala podle všech zase jako ku***....:( Každopádně tobě mco sluší a podtrhuje celkové krásné líčení !
    Jinak se moooc těším na líčení podle VAlerie Lukyanové jsem zvědavájak se s tím popereš :) Protože ona je fakt extrém :)

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Peťo moc ti to sluší! Nádherný make up, outfit taky moc hezky sladěný, je hezky elegantní, klidně bych udělala ještě skládanou vlnu a byla bys jak diva z čtyřicátek, mně se tento styl moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
  51. Na fotkách ti to strašně sluší. Jak to děláš, že si tak fotogenická? :D Já na všech fotkách vypadám příšerně. Už se těším na další článek.

    OdpovědětVymazat
  52. Tohle líčení se ti opravdu moc povedlo,moc ti to sluší ! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  53. Tak šaty, to je dokonalost, té průsvitnosti bych se tolik nebála, ty si to můžeš dovolit :)

    OdpovědětVymazat
  54. Ty jo, nevím co říct, prostě jen že ti to ultramega sluší! Jak šaty, tak i líčení je úžasné, prostě nemám slov :))

    OdpovědětVymazat
  55. Líčení i outfit se ti moc povedl! To se museli za tebou všichni otáčet. :) Šaty mají vražednou délku, ale se svými nožkami a postavou si to dovolit můžeš.
    Já mám podobné šaty, jsou také hodně mini a chce to dávat pozor a neohýbat se. :D

    OdpovědětVymazat
  56. Klasická černá s červenou rtěnkou. Paráda! Sluší Ti to. :-)

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Peti, moc ti to sluší. Krásné šaty a červená rtěnka je trefa! ;)

    OdpovědětVymazat
  58. Wau, ty šaty na tobě, to je bomba!! Krásné šaty na krásné ženě. Moc ti to sluší! Jedině k tomu výraznější psaníčko bych dala:-)

    OdpovědětVymazat
  59. Moc ti to sluší Peti, ty šaty jsou náádherné :) chci se zeptat, v jakém programu jsi dělala koláž co máš na úvodní stránce nahoře? Díky moc za odpověď

    OdpovědětVymazat
  60. Tohle líčení i šaty Ti sluší, vypadáš neskutečně mladě...jen bych sundala řetízek z krku, protože se podle mě k tomuto typu šatů nehodí a náušnice bych vyměnila za dlouhé výrazné, ale ne přezdobené...

    OdpovědětVymazat
  61. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox

    OdpovědětVymazat
  62. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox

    OdpovědětVymazat
  63. Tak přeplácat se asi nebude žádném umění, druhá věc je - umět to prodat a to se zřejmě daří, ač to působí fuchtloidně. Sorry, ale svádět nečí negativní názor na volné odpoledne působí tak samolibě. Jasně, jenom Ti, co chválí to myslí dobře:))).... J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dante Alighieri13. ledna 2013 v 23:49

      Ono jde spíš o to, jak to ten, co má volné odpoledne, podá... Je rozdíl mezi rejpáním za každou cenu a slušnou kritikou.

      Vymazat
    2. ale no jasně, zato ten tvůj komentář je evidentně také myšlen dobře, vůbec není napsán tak aby mě urazil žejo ;)

      Vymazat
  64. Moc ti to sluší, ale tenhle outfit mi na ples přijde nevhodný. Dovedu si představit jít takhle oblečená třeba na vánoční nebo silvestrovský večírek, ale na ples (byť vesnický, kde většina lidí je oblečena katastrofálně) ne.

    OdpovědětVymazat
  65. krásné šaty, lak a hlavně ten mašličkový prstýnek :)

    OdpovědětVymazat
  66. btw. já na videa zase tak často nekoukám, ale toho neutrálního pozadí jsem si už taky všimla a souhlasím, že se mi taky víc líbilo to "bytové", působilo příjemněji a přišlo mi, že se i lépe zobrazovaly barvy všeho, když za tebou není jednobarevná plachta (a asi je to i tím, že člověk je na to zvyklý od zahraničních blogerek, no:)

    OdpovědětVymazat
  67. WOW, tak tady jsi vážně kočka!! :)

    OdpovědětVymazat
  68. Velmi ti to sluší a účes je opravdu nápaditý, ale i takto jednoduchý jsem v sobotu nestíhala :-( snad příště

    OdpovědětVymazat
  69. Já bych zvolila stejnou barvu laku, ale ne lesklý, radši matný - ježiš co to má být? Potřebuješ na tom outfitu najít za každou cenu nějaký chlup? Měla jsi ještě napsat, že bysis cop spletla raději na druhou stranu :-) Peti nenech se rozhodit, vypadáš krásně a já zase jen pukám závistí, jak dokážeš vše vyladit do detailu. Díky tvému blogu už jsem se naučila spoustu věcí a doufám, že jednou budu mít taky takový smysl pro detail jako ty.
    Vendula S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepotřebuju na tom nic hledat. Připadá mi to přeplácaný i bez hledání. Sundala bych i řetízek, s krajkou se zbytečně mlátí, zvýraznila buď oči nebo rty a lak poněkud utlumila (a možná i sundala prsten, který asi je nasnadě, neb citovou hodnotu a to, že snubní a zásnubní se nesundávají, pochopit dokážu). Není to špatné, ale vyladěné do detailu bych to osobně nenazvala. Praskni klidně vzteky, že dotyčná není můj vzor. ;-)

      Vymazat
  70. Nádherné fotky! Peti, jsi nádherná!!! Od hlavy až k patě! Prostě dokonalost!!!!!!!!!! J.

    OdpovědětVymazat
  71. Ahojky Péťo, no co dodat, moc Ti to sluší.Délka šatů je opravdu vražedná, ale ty se nemusíš vůbec bát,protože si to můžeš dovolit!Máš úžasnou postavu, kterou Ti zdravě závidím!!!Líčení nemá chybu a ta rtěnka je super.Přeji krásný začátek týdne.Pa Tereza Š.

    OdpovědětVymazat
  72. Luxusní...Moc tito sluší Petruš...jedním slovem krásné,chlapi museli koukat:))Šárka

    OdpovědětVymazat
  73. Je zvláštní, že já obvykle nemám ráda výrazné oči i rty, ale tohle mi přijde moc hezké! :) Asi je to tím, že oči jsou krásně prozářené. A rtěnka má moc hezkou barvu. Jsi kočka. ;)

    OdpovědětVymazat
  74. Krásná jako obvykle :-) Řetízek bych sice vynechala ale jinak je to dokonalé, taky bych brala tak krásné šatičky, je to přesně můj styl.

    OdpovědětVymazat
  75. Trápí tě něco, Peťulko? Nebo proč se tak tváříš?

    OdpovědětVymazat
  76. Peťul, náramně ti to slušelo! Vážně kočka! Dokonalé líčení, vlasy, oblečení, postava, no vše na jedničku s hvězdičkou :-) Jako večerní líčení mi to přijde naprosto adekvátní a k těm černým šatům výborně zvolené. Máš opravdu vkus a moc ti fandím a líbí se mi, co děláš, jen tak dál! ;-) Míša

    OdpovědětVymazat
  77. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  78. Tenhle trend se mi líbí, taky jsem si pořídila jedny krajkové, rudé a na ples jsem je nakombinovala s tělovými lodičkami. Ty Tvé jsou taky krásné. Moc Ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  79. Nemůžu si pomoct, tohle líčení ti sluší snad nejvíc ze všech, co jsem tady kdy viděla! :)

    OdpovědětVymazat
  80. Já bych chtěla vám všem hrozně moc poděkovat za komentáře, jsem moc ráda za připomínky a musím říct, že mě překvapil ohlas na tento článek, protože včera jsem s návštěností trhly rekord, takže tyhle outfitové články asi vážně budou nejvíce oblíbené hned po těch, které píše manžel :D. děkuji vám!

    OdpovědětVymazat
  81. Nádherné! :) Miluju černé outfity s výraznou rtěnkou a tobě to fakt sekne! Manžel tě musel pořádně hlídat, musela jsi být za hvězdu :)

    OdpovědětVymazat
  82. Jsi krásná :)
    Líčení se mi moc líbí :)

    littleann5.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat
  83. Ten lak na nehty je úúúžasnýýý... kde že ho koupím? :-)

    OdpovědětVymazat
  84. Začínáš to pěkně flákat....před rokem to bylo mnohem lepší..a vypadáš jak KUDLANKA!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ano, tento jistě dobře míněný komentář je velice přínosný, děkuji za konstruktivní kritiku, kterou neumím přijmout a zamyslím se nad tím, zda bych neměla blogu ukrojit ještě kus spánkového režimu, osobního života nebo pracovní doby,ale ne, počkat, to vlastně už dělám, tak kde ten další čas vzít, no možná bych nemusela spát vůbec, každopádně a to myslím jediné vážně, díky, že mě tak dlouho a pravidelně navštěvuješ, to to tu asi zas tak blbý nebude, vid ;).....

      Vymazat
    2. Ahoj Péťo, i já tě musím pochválit, moc ti to sluší, jsi fakt kočka a je to velmi vkusné :o))) Jinak nevím, jestli jsi četla komenty ke článku ve kterém jsi shrnovala čísla, statistiky a plány na tento rok, ale já jsem tam navrhovala jednu věc. Mě ty tupý anonymy fakt docela štvou a myslím si, že tohle je přesně živná půda pro ně - když se s nima začne diskutovat. Podle mě, když někdo soustavně navštěvuje tvůj blog ne s negativní kritikou, ale vyloženě s nehoráznými poznámkami a opakovaně rýpe, tak to není normální. Buď se mu to teda nelíbí a pokud ( většinou jak tito lidé tvrdí ) mají něco lepšího na práci tak už sem snad nepříjdou, ne ? Ale ono je to pořád dokola. Já bych je prostě dál s komentem nepustila a nazdar, ať si naháněj svoje chabý ego někde jinde. Mě to mrzí za tebe, co si to kdo dovoluje takovýhle nehorázný chování - někdy mi ty komentáře opravdu přijdou na léčení. To nikdo s normálním sebevědomím a alespoň trochou inteligence nemůže psát. No nic, tak jsem se tu vypovídala :o))))) Měj se hezky a pěkný týden :o) Káťa

      Vymazat
    3. Káťo, já s tebou úplně souhlasím, děkuji moc za podporu, komentáře jsem četla, čtu všechny vždycky, jen enstihnu na vše odpovědět :). Ono je problém v tom, že já tu prostě nechci mít cenzuru jako takovou, jediné,co opravdu neschválím je nějaký spam s reklamou,kterou si posílají eshopy (a že jich je v poslední době) a potom komentáře vyloženě vulgární a urážlivé, tento ej ještě slabý odvar z toho,co mi občas chodí,tomu věř :D, no a potom samozřejmě neschválím komentář s moji plnou sdresou a pod., což nechápu co maji lidi za důvod sem psát :D. Máš pravdu v tom,že tohle je kontraproduktivní,ale na druhou stranu, nad tímhle komentářem jsem se docela zasmála,tak jsem si říkala, at se pobavíte taky,no :)....

      Vymazat
    4. Péťo, opravdu by mě zajímalo kdo to píše..takový urážky a otravování už nejsou normální!

      Vymazat
  85. Moc se mi to líbí, taky jsem si na náš letošní candrbál pořídila krajkové šaty :)... Makeup a nehty jsou parádní. Účes je taky moc pěkný, jen se mi nelíbí s těmi šaty, přijde mi, že ti to takhle zkrátilo krk, víc by se mi asi líbil nějaký vyčesaný drdol :). Ale stejně si byla kočka :)..

    OdpovědětVymazat
  86. Tvé fotky mě úplně navnadily na plesovou sezonu, moc ti to sluší, miluju kombinaci černého outfitu a rudých rtů. :-)

    http://lifewithoutperfection.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  87. krasne licenie :)
    http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  88. Aj Aj Aj.. tak se obávám, že se na mě sesypou všechna ostatní děvčata, ale já jsem tentokrát také rozpačitá.. začnu pozitivním: tvoje nádherná postava, opravdu pěkný účes a krásně nalíčené oči, v tom jsi fakt Mistr (třeba mně se oči nikdy takhle nepodaří). Ale ve vší slušnosti pár tipů, co by se možná mohlo změnit: Jsem přesvědčená, že nejsi vhodný typ na výrazné rtěnky. Ta červená tě totálně přebíjí... ale chápu, že občas na ni máš chuť, no... já taky :) možná bys ale mohla zůstat o výrazných očí a třeba jen načervenalém lesku - ostatně i podle mého mínění jsou výrazné stříbrné oči a ještě rudé rty přespříliš. Outfit by se dal oživit lodičkami/psaníčkem/rudým lakem... krajkové šaty jsou fajn, postavu, jak už jsem psala, máš výstavní, ale ta délka už je za hranou (na dospělou ženu a ještě na ples). Dále mi vadí přemíra šperků k té krajce, ještě k tomu třpytky na laku, zdobené psaníčko... zas přeplácáno. A ze všeho nejvíc prosím: nedávej si řetízek na rolák!!! to byl typický znak 80./90. let a fakt to není pěkné. Navíc to kazí krásný efekt krajkového vršku.
    Myslím, že tento outfit má nakročeno na takový ten styl "sicilská vdova" - zkus se mrknout třeba na kampaně D&G s M. Belucci, tam bys mohla najít inspiraci...
    Vyjádřila jsem se slušně, tak snad se nenaštveš. Jinak pochvalu tobě i blogu, jsi hezká, milá a blogu věnuješ velkou péči. Veronika z Brna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verčo, myslím,že za tvůj názor a komentář se na tebe opravdu nikdo nesesype, natož já, já za každou takovou kritiku děkuji, myslím,že je úplně v pořádku. Jinak co se týče toho "řetízku na roláku", já to vím,ale mám to ráda a je mi to celkem tak nějak šumák, že se to ted nepovažuje za trendy :). Jinak snad jen podotknu, že tohle opravdu není ples jako takový, jak jsem psala v článku,tam se chodí i v džínách ;), vzít si dlouhé plesovky, tak jsem rozhodně overdressed ;).Ale jinak je to samozřejmě věc názoru :).

      Vymazat
  89. Peti, fakt ti to sekne! :)
    Taky jsme měli u nás v sobotu hasičskej "ples" a naprosto sdílím tvůj názor, vyloženě plesový dlouhý šaty se tam fakt nehodí... Všichni akorát pak koukaj jak na zjevení. :D
    A taky jsem menšího vzrůstu a myslím si, že ne každé ženě sluší šaty až na zem. Mně teda určitě nee, vypadám jak trpajzlík. :D
    Takže za mě rozhodně kratší šaty! ;)

    OdpovědětVymazat
  90. Jo a to video na rychlé plesové účesy určitě udělej, prosíííííím!
    Ať vím, jak se mám na ty další "plesy" učesat. ;D
    Děkuju. ;)

    OdpovědětVymazat
  91. dokonalá! :-) to je niečo tak úžasné, že sa nemôžem vynadívať. Dokonalé, šaty, dokonalý make-up, dokonalý účes. Bolo by super, keby je aj video na toto líčenie. Nádhera!

    OdpovědětVymazat
  92. Líčení je nádherné..oči užasné..až na tu rtěnku..ta se mi na tobě vůbec nelíbí :( ikdyž ji máš asi ráda..protože jak tak sleduji tvá videa,tak ji máš hodně často. Co se týče účesu-tak ten je bezkonkurenční..opravdu obdiv!Šaty jsou taky nádherné..objednala jsem si take lace dress,ikdyž ne tak drahé..za 1000 mi příjdou už dost drahé..:( ale tobě samozřejmě moc sluší a skvěle k nim ladí i kabelka..takže až na tu rtěnku bych řekla,že opravdu jsi kočka a na tom plese jsi musela být jedna z nejhezčích :D jinak to nevidím :) Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo, moc děkuju, ale ty šaty stály jen 18 dolarů, tzn. necelých 400Kč, 1000 bych za ně taky nedala ;).

      Vymazat
  93. Anonymové,..
    co k tomu dodat! Být arogantní, povrchní, paráda. Kompenzace něčeho, co si v reálném životě nedovolíte?! Ještě stále máme demokracii - nikdo vás nenutí navštěvovat Peti blog. Možná nabídnete, že demokracie je i svoboda projevu. Ale ruku na srdce. Váš projev - NIKOMU - nepomůže, ba naopak, leda tak otravuje a občas i u srdíčka majitelku bolí. Nechte tenhle blog lidem, kteří sem rádi chodí, líbí se jim tu a Peti články jim přinášejí radost a odebéřte se někam, kde se zas líbí vám. Hm :). Pro vás zbytečně ztrácíte minuty svého života někde, kde se vám očividně nelíbí. Pro nás, ztrácíme minuty svého života čtením, vašich nepřejícných komentářů. Hauk

    OdpovědětVymazat
  94. Jsi krásná moc ti to sluší! Nejvíc mě ale zaujal tvůj účes, docela by se hodil k mojim šatům. Nemohla by jsi na něj udělat tutorial? Za týden jdu na ples a moc by se mi hodil. :)

    OdpovědětVymazat
  95. jako večerní look mi to přijde vážně povedené a atraktivní! jsi krásná ženská :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!