Večerní a plesové šaty 2013 - inspirace na plesovou sezonu

by - 09 ledna

Krásný den vám všem,

protože jsem nedávno zjistila, že video o plesových šatech bylo druhým nejčtenějším článkem za poslední rok na mém blogu, dohodly jsem se majitelkou salonu Sára na pokračování, tentokrát paní majitelka vybrala šaty nejen pro maturantky, ale třeba i pro sestry, kamarádky, ale i maminky (ty mám na sobě já), ale samozřejmě jsou šaty vhodné i třeba do tanečních, na klasický ples nebo právě pro ty maturantky, jak se říká, každému dle jeho vkusu :). Mně osobně nejvíce zaujaly zajímavě řešené šaty s krajkovými zády ve fialovočerné kombinaci a černé šaty s holými zády, obojí má na sobě krásná zrzka Nikola :). Tmavovláska, další Nikča, nám pak předvedla splývavé dlouhé černé šaty, které se mi moc líbily a fialové, dlouhé šaty s perličkami, které mě zaujaly barvou a jednoduchým střihem. Šaty, které jsem měla na sobě já, bych zařadila do kategirie "malé černé", klasickým střihem i barvou, se nedá nic zkazit a takové šaty budou slušet všem věkovým kategoriím, i když se přiznám, že černá není úplně barva, kterou bych obecně vyhledávala, tak zpracováním a zajímavým střihem mohou i klasické černé šaty působit zajímavě, co se mi líbilo, byla krajka na spodním díle šatů.
Celkově to bylo velmi příjemné strávené odpoledne, za které prostřednictvím blogu děkuji všem zúčastněným, tedy nejen všem modelkám, ale právě paní majitelce salonu Sára www.svatebnisalonsara.cz , která tuto malou improvizavanou přehlídku, speciálně pro čtenářky blogu, umožnila, fotografu Milanu Havlíkovi za krásné fotografie a taktéž za druhé video, které si můžete prohlédnout buď tady pod mým videem nebo na jeho domovských stránkách www.blog.mhavli.cz , pak také vedení obchodněmedicínského centra Sv. Florián v J. Hradci za to, že nám poskytli prostory k natáčení a samozřejmě mému drahému manželovi, který pro vás video točil :).

Tak a teď už vás zvu na malou přehlídku, určitě mi dejte zase vědět, které šaty se vám líbí, jestli se letos chystáte někam na ples a co si oblečete :).















Ještě taková malá poznámka na okraj, protože minule se to řešilo, jistě bude některé anonymní čtenáře zajímat proč jsme to dělali a cože z toho natáčení máme a protože můj blog je zcela transparentní, ráda to sem napíšu, výstupem je pro nás video pro můj blog, tedy můžete být v klidu, nikdo ze zúčastněných nedostal za nic zaplaceno a všichni to dělali dobrovolně ve svém volném čase, tak doufám, že tímto je řečeno vše :), prostě nás to baví.

You May Also Like

65 komentářů

  1. Na svůj maturitní ples jsem měla krásné šaty, protože každá maturantka chce být nejkrásnější, že:) Ale teď už na plesy volím jednodušší kousky, které třeba unosím i na jiné příležitosti. Náhodou jsem zrovna dneska udělala článek s inspirací na plesovou sezónu http://kejtsworld.blogspot.cz/2013/01/inspiration-plesova-sezona.html
    ale rozhodně ho nemám tak vychytaný a perfektní jako ty, jsou to prostě jen obrázky, které se mi za poslední dobu nashromáždily v mé inspirační složce v počítači:)
    Jinak mě nejvíc zaujaly ty černé se zajímavě řešenými zády, i v pohybu vypadají moc pěkně:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce se mi líbí ty, co máš na sobě ty ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbily ty malé černé na tobě a ty poslední černé pro toho, kdo má krásná záda. Na ples jdu v sobotu v šatech stříbrem bohatě vyšívané, tmavě lososové barvy.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce se mi líbí ty černé šaty, které jsou na poslední fotce. Pak se mi líbí ty fialové šaty s perličkami, ale spíše pro starší věkovou kategorii, k té mladé holčině mi moc nesedí. A špatné nejsou ani ty bílo-černé šaty s tou zebrovanou sukýnkou, ale za mě tedy na ples ee, já jsem odpůrce takto krátkých sukní na plesy :) Zbytek mě popravdě nijak nenadchl. Jinak video je perfektní, moc pěkně natočené, stejně tak fotky, povedlo se vám to :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jediné pěkné jsou ty , co má na sobě Petra, jinak nic moc, sorry...

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíc to sluší tobě, a to bez debat!! :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Čauky Peti,
    v tomhle videu máš nádherné vlasy :) Máš je natočené žehličkou? Opravdu Ti to moc sluší.. a opět moc povedené video:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj peti, děkuju moc a jojo, mám vepředu pár vln žehličkou :)

      Vymazat
  8. Ty černé co máš na sobě jsou nejhezčí!! Opravdu nádherné.

    OdpovědětVymazat
  9. mnooooo nic moc :/

    OdpovědětVymazat
  10. Šsty jsou moc hezké, kéž bych je vídala na plesech místo miniaturních letních šatů z Tally Weijl! V pondělí jsem přidávala na blog fotky z mysliveckého plesu na vesnici a tam to byla občas zajímavá podívaná :)

    OdpovědětVymazat
  11. líbí se mi většina šatů spíš co předváděla ta hnědovláska s copem. Zbytek mi přijde nic moc :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak me se asi libi jedine ty co mas na sobe ty Peti,...ostatni mi prijdou takove ty typicke plesovky co ma na sobe 10 holek do tuctu:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Musím říct, že si mi líbí, že z žádných těch šatů nevyzařuje kýč! To je dneska docela časté... kamarádka ted vybírá svatební šaty a to je občas taky pokoukáníčko :-D Peti vám to tam vážně neuvěřitelně sluší :-). Jinak musím říct, že ty první jsou na ples asi dost krátké, ale nžky na to slečná má což o to! A mě se nejvíce líbily ty stím průstřihem na zádach a pak ti antické fialové :-) měj se pěkně a zdraví čtenářka Ivča

    OdpovědětVymazat
  14. všetky Šaty sú krásne ale najkrajšie sú tie čo máš na sebe ty!!! ;) a aj ty! :D

    OdpovědětVymazat
  15. moc se mi líbí ty fialové s krajkovými zády a ty na poslední fotce - černé splívavé... no a samozřejmě ty, co máš na sobě Ty! to je prostě pecka! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. užasne video, tie šaty su nadherne a tebe to velmi pristane :)

    OdpovědětVymazat
  17. Také se mi nejvíc líbí malé černé co máš Ty =)

    OdpovědětVymazat
  18. Teda oceňuju tu snahu to všechno točit a tak..opravdu moc profesionální video! :) Jinak šaty mi některé přijdou moc hezké, ale třeba ty černobílé s krátkou sukní se podle mě na ples moc nehodí, zdají se mi dost krátké :) a potom s prominutím hrozné mi přijdou černo-oranžové, které tady nejsou na fotce (?). Ale určitě bych si nějaké vybrala :)
    Babet

    OdpovědětVymazat

  19. Moc hezké,všechny černé šaty bych brala a ty co máte na sobě jsou nejlepší.Hezky natočené a příjemná hudba k tomu.Pěkně se doplňujete a pak je i hezký výsledek,ať vám to vydrží.Těším se na další video!!!Vendula


    PS.Vím že pořád chválím ale jinak to nejde,mějte se!!!

    OdpovědětVymazat
  20. konečně se mám kde inspirovat!! krása krása...

    OdpovědětVymazat
  21. A já myslím, že jste měli dostat i zaplaceno!!:o))) Video je krásný, ty prostory, wow!!! Super inspirace pro mnoho žen určitě, paráda, jste moc šikovní a jde vidět, že Vás takové akce baví!:o)

    OdpovědětVymazat
  22. Jak se mi minule téměř žádné šaty nelíbily, tak teď je to naopak. Snad všechny dlouhé bych si na sebe klidně na ples vzala :-) Z krátkých si už nejsem jistá. Ale to je spíš tím, že na plesy nosím výhradně dlouhé šaty. Minimálně ale ty, co máš na sobě, bych si klidně oblékla do divadla nebo na nějakou formální večerní akci. Jsou to povedené koktejlky!

    OdpovědětVymazat
  23. Peti, ty šaty ti neskutečně seknou.

    OdpovědětVymazat
  24. Tedy upřímně, co mě na všech těch salonech a půjčovnách štve, jak jednotvárné kousky na jedno brdo mají, všechno ušité podle jedné figuríny, která nemá prsa. Co my ženy, které na hrudníku něco nosíme?? Copak si můžeme vzít šaty, které jsou přepásané těsně pod prsy?? A šaty zde ve videu byly přepásané všechny bez vyjímky. Dáma ze salonu je sama poněkuď kyprejších tvarů, tudíž by mohla nabídku rozšířit i pro ženy, které nemají modelkovské míry. Já tedy žádná boubelka nejsem, nosím vel. 36, leč prsa měly všechny ženy v generaci pořádná, tudíž i já nosím své déčka a ty bych do žádných z prezentovaných šatů nenacpala a pokuď náhodou ano, tak by byla vidět nejdřív moje nadouvající se hruď a potom možná já.
    Jinak šatičky se mi nejvíc líbily ty poslední, mělo to nápad, byly zajímavě řešené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, ta jedna slečna, co šaty předváděla, je hodně prsatá ;), právě byl spíš problém, že my ostatní jsme neměly do šatů co dát :D, já bych právě řekla, že hodně šatů z nabídky salonu je právě vhodných pro plnější tvary, mně byly třeba všechny velké...

      Vymazat
  25. Krásné video, nejvíc se mi líbí ty "tvoje" šaty :)

    OdpovědětVymazat
  26. Já plesový šaty miluju všechny jsou krásné,ale žádné osobně nevlastním jelikož se na ples dostanu jednou za 100 let :)

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Peti, krásné video, jde vidět, že Ti na blogu záleží. Ano, vybrala bych si, alespoň vyzkoušet bych chtěla ty černé na předposlední fotce se zajímavě řešenými zády. Jinak já už šaty mám... a to tyto šifonové:

    http://images.asos-media.com/inv/media/8/7/2/3/2423278/fireboxred/image1xxl.jpg

    OdpovědětVymazat
  28. Moc se mi líbí ty fialové a ty černé co má Petra. Je teda pravda, že já nejsem vyzáblo jako slečny modelky a tak bych nemohla mít ani jedny, ale to sem nepatří. Jo a moc mě baví sledovat tu "fontánu" ve druhým videu :-D

    OdpovědětVymazat
  29. Moc pěkné video. Líbí se mi, že máte takového koníčka.)

    OdpovědětVymazat
  30. Krásné video. :)
    Mě nejvíce oslovily poslední černé šaty na fotce (jedno špagetové ramínko, druhé širší), při chůzi se krásně "vlní" a dělají hezkou postavu. :)
    Ty tvé jsou taky hezké a hlavně jsi opět krásně nalíčená. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Šatky jsou většinou krásné, asi jen dvoje mi přišly nic moc. Ale ty modelky, to už bylo horší. Holky jsou krásné, ale neumí to prodat. I v nádherných šatech vypadají unyle, protože se prostě neumí "nést". Zato ty Peti, ty jsi jak profesionálka, kloubouk dolů. Myslím, že šaty, které jsi na sobě měla ty, nebyly nejhezčí, ale rozhodně se nedivím, že se všem líbily nejvíc, protože ty je prostě umíš na sobě "prodat". Myslím, že by tě paní majitelka měla poprosit, abys jí nafotila nějaké prezentační fotky. Určitě by jí stoupla tržbaˇ. Takže za mě: šaty hezké a ty jsi zase za hvězdu :)
    Vendula

    OdpovědětVymazat
  32. všechno super, ale vyjma petry mě hodně štvaly slečny modelky, zvlášť ta, co neumí chodit na podpatcích:(

    OdpovědětVymazat
  33. Na té fotce úplně vynikáš mezi ostatními :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. Krásné videa i fotky a ty šaty co máš na sobě ty mi přijdou nejzajímavější :).
    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  35. Krásné a zajímavé šaty, které máš na sobě, fakt ti moc sluší :-)Zuzka

    OdpovědětVymazat
  36. Já hrozně moc všem děkuji za komentáře, nebudu dnes odpovídat jednotlivě, protože mám zase oči červené jako králík, tak je musím šetřit :). Mějte fajn den a pokud to stihnu, dáme si dnes recenzi na Rimmel makeupy :).

    OdpovědětVymazat
  37. Dante Alighieri10. ledna 2013 v 10:47

    Na plesy nechodím, takže tenhle článek pro mě není přínosný, nicméně musím pochválit profesionalitu, s jakou je video zpracováno. :)
    A moc se těším na ty recenze Rimmel makeupů, ráda si čtu o produktech, které mám sama ráda. :D

    OdpovědětVymazat
  38. Pózy se moc nepovedly, ani minulý rok mě ze salonu Sára žádné šaty neoslovily, znám hezčí obchádky, e-shopy :)

    OdpovědětVymazat
  39. Moc krásný video nejvíc se mi líbily ty tvoje a ty poslední šaty, nicméně bych asi brala všechny :D

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, v jednom tvém videu na youtube jsem viděla etude house collagen BB cream, chtěla bych se zeptat odkud ho máš? děkuji ti moc!! :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Ty šaty nejsou špatné,ale v davu se úplně ztratí. Já když jdu na ples, tak chci mít na sobě něco zajímavějšího, abych nebyla jako ostatní...

    OdpovědětVymazat
  42. Pan fotograf Milan by měl pro změnu zkusit třeba balet, fotografování mu opravdu nejde :( Zejména ty "Hollywood" stylizace s protisvětlem jsou opravdu otřesné...a..laciné.
    Jinak Peti, ty jsi perla, neskutečně ti to slušelo ;) S pozdravem C.

    OdpovědětVymazat
  43. Nejvíce se mi líbí ty poslední a ty co si měla ty :)
    Mě teď čeká jeden ples ve stylu dvacátých let, tak jsem konečne sehnala odpovídající šaty, tak těd už jenom doplňky :)

    OdpovědětVymazat
  44. Šaty mě tedy neoslovily. Materiály a zpracováním se mi zdají být průměrné až podprůměrné, takový čínský styl, řekla bych. Osobně preferuju něco jednoduchého, co je ovšem precizně ušité z kvalitního materiálu. Střihy byly ale mnohem povedenější, než v předchozím videu.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Páni, nádherné šaty, škoda, že na plesy nechodím :) Ale třeba jednou začnu.... Myslím, že nejideálnější a nejuverzálnější šaty jsou černé. Dělají hezčí postavu, jsou tajemné a snad všem tato barva sluší. Nejvíce se mi líbily černé šaty č.7 a 9, nádherné jsou i fialové č.4(2) :)

    OdpovědětVymazat
  46. JDI PROSÍM K VOLBÁM!!!

    OdpovědětVymazat
  47. Pravé pozadí Petry, focené jejím manželem je na facebook. profilu Miroslava Čížka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ona má problémy s kyčlemi, nebo proč má mezi stehny mezeru, že by tudy projel tank?

      Vymazat
    2. ta fotka už tam dávno není, navíc z mého pozadí byl vidět jen kousek,takže si bud pěkně vymýšlíš, nebo máš mého manžela v přátelích, šmíruješ tam a pak sem píšeš blbiny, vzhledem k tomu,že on má v přítelích jen lidi, které zná osobně, tak doufám, že se nepřítelí s nějakým ubožákem, který by mi sem psal žvásty, nebo jo ;)?

      Vymazat
  48. tie cierne co mas ty su najlepsie

    OdpovědětVymazat
  49. Modelky mi příjdou tlusté, až na tebe Peti, nejkrasnejsi saty jsi mela asi ty a ta posledni..Píšu jen svůj nazor:)

    OdpovědětVymazat
  50. No, tak tam bych si nevybrala, snad jedny. Materiály hyzdící postavy, přílišné zdobení a naprosto mimo trendy.

    OdpovědětVymazat
  51. Hezké šaty, i když spíš na mě působí tuctově, jako šaty, které potkávám tak nějak všude. Co mi teda ale na tom videu vadilo bylo to, že se ty holky hrbí! Peti, příště bych ti doporučila vzít si je do parády a vysvětlit jim, jak pravá dáma stojí, nejlépe s názornou ukázkou, protože tvé držení těla je přímo ukázkové :) Každopádně moc oceňuji námahu, kterou takové natáčení určitě dalo, a budu se těšit na další.

    OdpovědětVymazat
  52. Ja si ted poridila na ples cerne krajkove mini na jedno rameno. Nevim, nejak me ty dlouhe saty netankuji :) A hlavne uz pak nejsou vyuzitelne tolik, jako ty kratke.

    OdpovědětVymazat
  53. v těch černých šatech ti to fakt moc sluší... ale si tě moc nepotěším, protože se mi nelíbil ten styl natáčení videa... neustále to bylo rozostřené a proto si nedokážu vychutnat krásu šatů, které mělo video prezentovat :(... s těmi efekty se držte hesla, "méně je někdy více".... ;)
    P.S. jen doufám, že si neříkáš: "a zase další rýpací anonym...", protože 1. účet založený nemám a 2. jsem to nepsala, abych ti nějak "uškodila", ale abych řekla svůj názor, případně poradila... :)

    OdpovědětVymazat
  54. Krásné šatičky. Tohle jsou chvíle, kdy lituji, že jsem taková bacule nemůžu si je dovolit. Holt má láska ke sladkému převyšuje lásku ke krásným šatům. Tvá videa začínají být více a více profesionální. Až je mi to chvilkama líto. :) Já letos asi na žádný ples nepůjdu, protože nemáme hlídání pro synka. Ale když už jdu, tak se svěřím do péče místní půjčovně šatů, kde jsem si i oblékala své svatební. Paní je neuvěřitelně šikovná a tak si vždy vyberu a ona mi šaty poupraví tak, abych si je mohla vzít. Minulý rok jsem měla vínový set ( sukni a vršek s lodičkovým výstřihem ), saténové lodičky s kulatou špičkou a štrasovou ozdobou, černou saténovou kabelku s černými korálky a štrasovou stříbrnou bižuterii.

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj :) nejhezčí jsou ty tvoje Peti a pak fialkové s černou krajkou :)

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, nejvíc se mi líbí poslední šaty jsou sexy, ty volná záda, jsou krásné.pak se mi libí ty fialové a taky ty tvoje , co máš na sobě...moc tito sluší...jsi kočka.Šárinka

    OdpovědětVymazat
  57. Až na to...že na ples (pokiaľ teda nie je nejaký vesnický), fakt nepatria krátke šaty. Tam majú byť šaty DLHÉ. V každom veku. Martina

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!