Glitrové laky Jordana

by - 16 ledna

Příjemné zatažené odpoledne všem,

dlouho, dlouho tu nebyl žádný lakovací příspěvek a protože zítra si dáme zase jedno video a protože si o laky píšete, tak se dnes na tři krásné třpytivky podíváme. Předem bych měla uvést, že laky jsem dostala k zrecenzování od českého zastoupení americké značky Jordana a jsem za to moc ráda a hned vám povím proč. Jednak tuhle značku znám už roky, někdy v 17letech jsem si od nich koupila první lak a tužku na oči a tenkrát mi ty produkty, i vzhledem k nízké ceně, vyhovovaly, laky měly takovou zvláštní lahvičku, je tu také nějaký pamětník nebo už jsem tak stará sama :D?
No a tak jsem samozřejmě byla hrozně zvědavá, jakou kosmetiku vyrábí Jordana dnes, pokud by vás zajímal celý sortiment, mrkněte se na oficiální americké stránky nebo na stránky českého distributora. Osobně nemohu zatím mluvit o dekorativce, ale ceny jsou velice příznivé a co jsem tak koukala, tak mě docela zaujaly rtěnky, hlavně ty matné (jak by taky ne, jsem rtěnkový a tvářenkový maniak :D).
Dnes se ale podíváme na zoubek první várce laků.
Proč jsem vybrala právě laky glitrové, je vám asi jasné, jednak jsem straka a mám ráda vše, co se třpytí a jednak je plesová sezona a kdy jindy by byla lepší doba si třpytivé drápky dopřát.....

Abych vám napsala taky něco o lacích samotných, obsah lahvičky je 15ml, což je relativně dost, cena je kolem 80Kč za jeden a seženete je buď ve vybraných drogeriích nebo na českém eshopu. Laky jsou v klasických lahvičkách a jejich design vás nejspíš neohromí. Štěteček obsahují také klasický, vyfotila jsem vám ho detailně, osobně nemám s tímto tvarem štětečku problém a lakuje se mi s ním dobře. Co mě ale překvapilo a přesvědčilo, byla výdrž laku. Hned ten první - Galaxy - jsem měla na nehtech týden a to bez jediného odštípnutí na konečcích nehtů, opravdu jsem koukala. Když jsem ho v původním stavu šla po týdnu odlakovat, ukázalo se, že opravdu drží jako přibitý, protože na něj byla krátká i alobalová metoda, neb jsem dobu působení odlakovače musela podstatně protáhnout a pak ještě hodně dočišťovat. Pravdou tedy je, že jako podklad jsem použila Diamond boost hardener a navrch Quick shine topcoat, obojí také od Jordany, samostatná recenze bude následovat později v jiném článku. Se všemi laky jsem tedy zatím velmi spokojená, jediná věc, která mi trochu vadí, je schnutí, je to takový průměr a tím, že jsem nepoužila žádné rychlosušiče, na které jsme si zvykla, byla jsem z klasického schnutí trochu otrávená, to ale není vyloženě chyba laku, ale spíše má :). Navíc nadlak v případě laků glitrových je nutnost, protože jinak lesk třpytek zdaleka tak nevynikne a povrch není úplně hladký.




Galaxy obsahuje antracitovostříbrné třpytky různých tvarů a velikostí v základní světlešedé tekutině, nanesla jsem dvě vrstvy a myslím, že to bylo adekvátní, kryl v nich fajn. Mimochodem je to lak, který jsem měla v plesovém outfitu a líbil se vám ;).




Fairy dust obsahuje růžové holografické i jednobarevné třpytky různých velikostí, kryje plně až ve třech vrstvách a proto bych ho doporučila spíše na vrstvení.



Lunar lights je vhodný vyloženě na vrstvení přes jinou barvu, na všech ale bude vypadat moc hezky. Obsahuje iridescentní glitry různých velikostí a já jsem si ho oblíbila ve variantě na bílý lak, přijde mi to takové zimní :). Na fotkách dvě vrstvy a samozřejmě z lakování zažloutlé nehty.


A tady už vidíte vrstvení, Galaxy na China Glaze Catwalk, Fairy dust na Essence Strawberry ice cream a Lunar lights na bílém laku Miss sporty.



A na závěr detail štětečku


A důležitá informace nakonec, Jordana jako značka bude na beauty veletrzích jako Interbeauty Bratislava, Interbeauty Praha, Beauty forum Trenčin, The world of beauty Praha a jelikož jsme na blogu kosmetickém, možná vás bude zajímat, že kdo by hodlal objednat přes eshop, dostane od distributora pro ČR vstupenky se slevou, či úplně volné, jejich počet je ale samozřejmě omezen, takže já sama nemohu říci, kam to bude a na koho se dostane, pouze vám tlumočím informaci, která se ke mně dostala, každopádně na Interbeauty Prague  6. 4. se možná potkáme ;).

Zajímalo by mě, máte nějaké zkušenosti s touto značkou, jaká se vám zdá?

You May Also Like

57 komentářů

  1. waau krásne laky páčia sa mi všetky a tá zimná varianta na bielom laku od miss sporty no užas ^^

    OdpovědětVymazat
  2. Tedy značku neznám, ale laky jsou boží! Akorát já se třpytek bojím, nebaví mě to odlakování :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, laky jsou to krásný, ale kdo to má pak odlakovávat :-(

      Vymazat

  3. Ahojky tuhle značku neznám ale ten tmavý lak je perfektní.Vendula

    OdpovědětVymazat
  4. No dobrý na českém eshopu stojí 80kč a na ofiko stránkách jsou za 40kč :D tomu se říkají kšefty...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to bych tak jistě netvrdila, ono doprava z USA, clo a DPH zaplacené na české celnici je docela pálka ;), to si málokdo uvědomuje.....

      Vymazat
    2. no nevím, kdo by si koupil tolik laků aby platil clo :D :Dtakže se pořád vyplatí si jich pár koupit sama z ofiko stránek ;)

      Vymazat
    3. je vidět, že této problematice vůbec nerozumíš, bez urážky ;), pokud kupuješ věci za účelem podnikání a dalšího prodeje, musíš to platit vždycky, je fuk zda se jedná o jeden lak nebo 100, pokud jsi soukromá osoba, platíš DPH 21% při částce nad 22EUR taky vždy a je to celá částka včetně poštovného, taky by ses asi dost divila, kolik stojí poštovné z USA, byť se jedná o jeden pitomý lak, poštovné cenu laku několikanásobně převyšuje většinou ;)

      Vymazat
    4. A pokud to nezaplatis, ani ti to vetsinou nedojde. Segra dostala od rodiny z USA, ve ktery byla jako au pair, vanocni balicek. Musela jit na postu a dolozit, ze se jedna o darek, aby se vyhnula prave placeni DPH (nebo cla, nerozumim tomu). Takze ono se to u tehle malejch vecicek vazne nevyplati.
      T.

      Vymazat
    5. ty si asi hodně naivní, když si myslíš jak si chytrá co? Já z USA objednávám pravidelně více než 5 let, takže vím jak to chodí...

      Vymazat
    6. Jenže clo a DPH se platí až od 22€ ... a to se těch laků asi týkat nebude, ne?

      Vymazat
    7. a jéje, anoyme, opět "nuda v Brně" co :D, to jsi měla říct hned, že ti nejde o informace,ale o blbé kecy ;)

      Tak samozřejmě, pokud si člověk objedná pro sebe dva laky za 4 dolary celkem, tak se toho clo ani DPH týkat nebude,ale když si vezmu, že poštovné bude stát kolem 10 dolarů nejméně, tak to máme 7 dolarů na jeden lak tj. cca 140Kč, 140Kč > 80Kč, to jsem teda asi fakt naivní, že si myslim, že to pořád vyjde levněji u nás,co :D.....Ceny jsem vzala podle toho,co jsi psala a poštovné odhadla, jak bývá běžné, nevím, zda konkrétně z ofiko stránek Jordany vůbec posílají do ČR a za kolik, ale samozřejmě to je na každém co kde a za kolik si objedná, to je mi srdečně jedno, akorát mne udivuje, že když tak pravidelně objednáváš, tak nevím základní věci.
      Ján jsem ale vysvětlovala případ, kdy objednává distributor, tam je jedno kolik laků vezme, ten musí platit clo a dph vždy, tudíž nemůže mít ceny jako v USA, takže to není tak, že by to prodával dvakrát dráž,ale je třeba vzít toto v úvahu.

      Vymazat
    8. nedělej chytrou....v této oblasti se pohybuji léta, takže vím jak to chodí...

      Vymazat
    9. anonyme, ty jsi opravdu primitiv, to se nedá už jinak říct, to jsou základní početní úkony, jestli je nezvládáš, leccos to vysvětluje :D......

      Ještě jsem tedy koukala na ty ceny v USA, abychom tu neplácali jen tak od boku, cena laku je na oficiálních stránkách 2,99 USD nikoliv tedy 40Kč, ale 60Kč, v USA se k tomu přičítá ještě 8% DPH, navíc pokud si necháš posílat laky, poštovné je ještě dražší kvůli tomu, že spadají do kategorie hazard, tudíž každý, kdo umí počítat, tak vidí, že ta česká cena 80Kč, která je včetně 21% DPH, je mnohem výhodnější.Co se týče poštovného, Jordana USA neposílá vůbec do Evropy,ale vzhledem k tomu, že i jen po USA chtějí za poštovné u jednoho laku 4 dolary, je na snadě, že sem by to byla opravdu pálka. Mně je srdečně jedno, jestli a kde a zda vůbec si ty laky objednáš, nakonec mně to je celkově zcela ukradený, že jo :D, ale nemám ráda, pokud někdo plká nesmysly a podává ostatním naschvál lživé informace a ještě navíc blbě kecá, uráží a kope kolem sebe, když se zjistí, že je úplně mimo.

      Vymazat
    10. Já bych pro úplnost dodal, že si česká pošta vezme dalších 180 korun za to, že vás v celním řízení zastupuje (zastupovat vás bude pouze jste-li fyzická osoba a prohlásíte, že nakupujete pro osobní potřebu). Takže balíček za 30 USD (cca. 10 laků za v přepočtu 600) ke kterému byste měli poštovné zdarma (které si na celnici sami ohodnotí a započítají do ceny pro výpočet DPH), který vám na celnici zadrží, vás jako nic může vyjít na dvojnásobek a nejadnou máte jeden lak dražší o desítky korun ;)
      A ve vší úctě k anonymovi, odpovědi formulované do jednoduchých vět bez jediného argumetnu nemají zrovna vypovídající hodnotu hodnou zkušené internetové obchodnice tvého kalibru ;)

      Vymazat
  5. Ty laky vypadají vážně skvěle!
    A musím Ti pochválit fotky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to moc děkuju, od tebe jako šikovné fotografky mě to obzvláště těší, kor když já jsem fotograf amatér :D

      Vymazat
    2. bože Petruno ty si samolibá!

      Vymazat
    3. bože, a ty musíš být úplně blbá :)))
      Petro,ty jsi skvělá!
      Terka

      Vymazat
  6. Jeden hezčí než druhý, nejvíc se mi ale líbí ten černý. Hodil by se mi v pátek na ples :D Budu muset obhlídnout "vybrané drogerie" :)

    OdpovědětVymazat
  7. Laky vypadají opravdu pěkně...mrknu na eshop a možná objednám...byla bych samozřejmě raději, kdybych značku objevila v nějaké drogerce, abych nemusela platit poštovné :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíce se mi líbí ten první lak. Já jsem si nikdy nenanesla glitrový lak na nehty tak dobře, jako ty :-D
    Máš super fotky, chválím :))

    http://cup-of-hot-tea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. vypadají vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  10. Fůůůj žluťáky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trapko!

      myslím, že každý, kdo si pravidelně nehty lakuje, tak se musí smířit se žažloutlými nehty..ale to blbý anonym asi neví...

      Vymazat
  11. WAU! Tuhle značku vůbec neznám, ale ty barvičky jsou naprosto boží. Moc se mi líbí ten Galaxy a ten Lunar v kombinaci s bílou.

    OdpovědětVymazat
  12. To je ta značka, co prodává ty lesky na rty, co když jsem si je jako "malá" koupila, byla jsem za frajerku:D

    OdpovědětVymazat
  13. všchny vypadají pěkně, ale ten tmavý je nejlepší :) ale je teda fakt, že odlakovávání třpytek je hrozný

    OdpovědětVymazat
  14. Diamond boost hardener mám taky a jsem s ním moc spokojená

    OdpovědětVymazat
  15. Jééé Jordana :D Tu sem si kupovala asi před 10 lety (když mně bylo asi 12) v takové zapadlé drogerii u nás v obci :D Měla jsem od nich takové třpytky na rty v rtěnce v různých barvách, stály asi 50 Kč... Díky za vzpomínku, uplně sem na to zapomněla :D :)

    OdpovědětVymazat
  16. Páni, ty laky vypadají vážně skvěle ! :) Třpytky miluji, zbožňuji, jak se třpytí, ale odlakovat to, to už je horší :D Výborný článek ! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahuj Peti, Jordana, od té značky sem něco měla, v jednom obchůdku sem tehdy na něco od nich kápla, ale už nevím, co to bylo :)) Mám ale za to, že to byl taky nějaký lak. Jinak Peti, jesi můžu doporučit, koukni se po značce Giovi, i když asi ji budeš znát :)) Je to značka taky z USA, tuším přímo z Los Angeles. Měla sem od nich dvoje stíny, byly to kazetky. V každé kazetce bylo stínů 6 a 2 malé tvářenky. Jedna kazetka byla do hnědo zlata a řekla bych, že ty hnědé stíny byly s bronzovým nádechem a z těch zlatých od krásné světlunko třpytivé zlatavé, skoro až do běla a jedna zlatá byla skutečně zlatá barva. Ta druhá kazetka byla laděna do modro fialova. Krásně se ty stíny leskly a vydržely. A barvy měly krásné. Nebyl to ale ten typický prášek, nevím, jak to popsat, jako by byly spíš takové máslové. Koupila sem je v jednom kamenným obchůdku s dárkovým zbožím, stály kolem 70 max 90 Kč. Je jen škoda, že tyhle značky se běžně tady u nás koupit nedají. Měj se krásně, Denča :)

    OdpovědětVymazat
  18. Laky jsou nádherné, hlavně Galaxy a Lunar lights. To odlakovávání zní ale děsivě :D A neví někdo, ve kterých drogeriích je možné je najít?

    OdpovědětVymazat
  19. To jsem u nás v drogerii nikde neviděla, velká škoda. Laky vypadají vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  20. o těchto lacích jsem ještě neslyšela a musím uznat, že na nehtech vypadají teda úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tý jo ty laky jsou fakt krásný- nejvíce se mi líbí ten první Galaxy, ale také by mě zajímalo jestli není příliš velká dřina s odlakovaním... chapete jak to myslím- někdy to prostě nejde a nejde..

    Jinak připomínky o žlutých nehtech to se člověk musí jen pousmát! já je mám taky a vůbec mi to nevadí..:-) Jinak vás Petro moc ráda čtu. Jen tak dále a mějte se krásně :-)

    čtenářka Ivča

    OdpovědětVymazat
  22. tak laky s flitry já mám nejraději, ten bílý se mi líbí asi nejvíc :) značku bohužel neznám a pochybuju, že bych na ní tady u nás někde narazila :-/

    OdpovědětVymazat
  23. taky jsem jak straka a co se blejská tak musím mít - jen nevím kterej "potřebuju" víc :D
    Jinak moc děkuji za krásný článek!

    OdpovědětVymazat
  24. Wow překrásný :) Já miluju třpytkatý laky, ale takhle krásný jsem snad ještě neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ty laky se mi opravdu líbí. Galaxy vypadá nádherně! A moc pěkné fotky :).

    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peťulko,
    dneska se mi teda nejvíc líbí Fairy dust s podkladem :)) Jsou to krásný laky, ale to odlakování ... fuj :D nesnášim, když ty třpytky nejdou dolů a člověk se s tím pak prdí takovou dobu:)
    Zaujala mě poznámka o BB creamu od Loreal - taky už jsem na něj v drogerce koukala, v poslední době uvažuji, že bych do nějakého BB creamu šla :)
    Škoda, že by bylo moc náročné udělat jakési "srovnání BB" - Garnier, Nivea, Loreal, Dermacol ... - určitě by to bylo ale moc zajímavé :)


    Krásný večer ;)


    Léňa

    OdpovědětVymazat
  27. Ten galaxy je úžasnej, název ho uplně vystihuje :)
    Jinak se mi třpytivý laky moc líbí, ale to odlakování vždycky, z toho mám úplně depku :D

    OdpovědětVymazat
  28. Nádherné laky, hlavně ten první :) Akorát je fakt, že například třpytkové laky od Essence jsou odlakovat opravdu otřesně, i když vypadají nádherně, moc často je nepoužívám.
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. Glitrové laky sa mi páčia, ale nemám nervy na to odlakovávanie, takže ich používam minimálne :) Inak od Jordany mám topcoat a s tým som bohužiaľ veľmi spokojná nebola, pre mňa bol po zaschnutí málo lesklý.

    OdpovědětVymazat
  30. Mám pocit, že tuto značku znám!Mamina používala nějaký pudr od jordana, ale popravdě to je už docela dlouho!!!Vlastní zkušenost nemám, ale laky jsou pěkný.Určitě ji mají v menších drogerkách!!!Na anonyma- nemám slov,dej si facku,zamindrákovaní lidé jsou často dost zlý!!!!!Tereza Š.

    OdpovědětVymazat
  31. Galaxy vypadá opravdu krásně, ale to odlakování to je pak mor :-) Dívám se, že má tahle značka ceny vážně lidové, ani jsem nevěděla že se dá v ČR sehnat, dosud jsem jí znala jen od jedné americké blogerky, která spíše používá dražší produkty, ale na tuhle dekorativku nedá dopustit. http://everybody-love-fashion.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. s těmito laky nemám zkušenosti, ale všeobecně mám ráda třpytkaté laky, ale to odlakovávání třpytek nesnáším !!! ... možná je zbytečné utrácet za tyto laky, za pár kaček se dají ty třpytky koupit samostatně a můžete si udělat sami vlastní originální tvorbu :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peťo, na tvůj blog jsem narazila úplnou náhodou někdy před rokem a něco, a musím říct, že hned po první návštěvě jsem si ho přidala do oblíbených záložek a není den, kdybych se na něj nedívala. Díky tobě jsem začala omrkávat v drogerkách essence, protože mě jinak nenapadlo, že i levná kosmetika může být skvělá. Máš skvělé články. Normálně bych si jen tiše dál a bez účasti tvůj blog prohlížela, nemám totiž ve zvyku psát někam své komentáře a plést se do cizích diskuzí, ale už toho mám fakt dost. Těch anonymních blbů si vážně nemá cenu všímat. Už jen to, že neuvedou své jméno dokazuje, že oni sami jsou úplné nuly a tobě jen závidí, že ti to sluší a že máš úspěch. S těmito lidmi nemá cenu se hádat. Člověk je může akorát litovat. Jsou to vlastně chudinky, které se nevzmůžou na nic jiného.

    Přeju hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  34. moc hezky laky..skoda ze si kousu nehty..:(((

    OdpovědětVymazat
  35. Achjooooo jak je možné, že máš Peťo tak krásné vlastní nehty?? :-(

    OdpovědětVymazat
  36. Nejsi stará sama, přidávám se:-D Laky jsou krásný a já dřív kupovala tužky na rty..

    OdpovědětVymazat
  37. Laky jsou fakt úžasný :)
    Jen mám dotaz ten bílý lak od miss sorty je kvalitní ? Jak dlouho tak vydrží ?
    Právě mi totiž došel můj bílý lak tak hledám nějakou levnější variantu :)

    OdpovědětVymazat
  38. Hned jsem si v Brně běžela koupit od českého ditributora ten Galaxy a pár dalších navíc! Jsou dokonalé, stejně jako ty Peťo. :) Fandím Ti ve všech ohledech a na ty obožáky anonymi se vyprdni. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!