Kosmetika Regina

by - 02 ledna

Příjemný podvečer, přátelé,

tak jsem si tak říkala, čím začneme letošní rok a rozhodla jsem se, že to bude videem o kosmetice Regina, která je českou značkou a je cenově přístupná opravdu každému a rozhodně stojí za vyzkoušení. Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jaké zkušenosti máte s Reginou vy ;).


Samostatná recenze na krém ZDE




You May Also Like

104 komentářů

  1. Ahoj, vidím, že máte bohatou zkušenost s různou kosmetikou.Proto bych se Vás ráda zeptala, jaký korektor, který by zakryl výrazné kruhy pod očima a rozjasňovač na projasnění pokožky kolem očí by jste mi doporučila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pokuid bych mohla doporučit co nejvíc krycí korektor,tak určitě makeup cover od dermacolu, ten zakryje fakt všechno, potom je dobrý allround concealer opd catrice a korektory v kelímku od NYX, obecně ty tužší kryjí lépe, na projasnění je fajn už potom cokoliv světlého bez třpytek,ale vyloženě rozjasnovač bych plošně pod oči moc nedoporučovala, může to dělat dojem oteklých očí, lepší je jen o stupen světlejší korektor ;)

      Vymazat
    2. Korektor od značky NYX jsem si dnes ráno objednala.Moc děkuji za radu!!!:)

      Vymazat
    3. A znáte odstíny toho make-upu?Mám hodně světlou plet, tak bych chtěla nějaký světlý:)

      Vymazat
    4. Já bych jen chtěla doplnit, že make-up cover od Dermacolu ale hodně zalézá do vrásek, jinak je mají i v hodně světlých odstínech, jen je problém je v drogériích sehnat, spíše objednat kdyžtak přes internet, hezký den.

      Vymazat
    5. to je pravda, ten dermacolácký makeup cover zalézá do vrásek a docela vysušuje,ale zase zakryje opravdu všechno a kruhy dost vyzmizíkuje, určitě bych ho doporučila, já mám odstín číslo 208, je to opravdu hodně bílá nejsvětlejší pleťová barva a sedí mi dobře v zimě, v létě je už moc světlý, u nás v DM ho mají

      Vymazat
    6. Já jsem jej našla na netu za 79kč, zřejmě výprodej, což je krásný cena.Děkuji za radu, moc si vážím toho, že jste mi byla ochotná poradit!:)Jinak, máte úžasný blog, našla jsem zde mnoho užitečných rad- jen tak dál!

      Vymazat
    7. Já bych na oční okolí doporučila od Garnieru roll-on korektor, má v sobě i kofein a tuším zelený čaj, takže by měl i kruhy od očima při dlouhodobějším používání regulovat, což tedy já zatím potvrdit nemohu, mám ho pár dní. Ale koupila jsem si ho po předchozím vyzkoušení, když jsem byla u mamky a je teda naprosto super, krásně kryje, prozáří a nezalézá do žadných vrásek a záhybů pod okem. A co se týče toho zlepšení, mamka tvrdí, že se jí zdá, že to pomáhá, ale jak říkám, já sama to slíbit nemůžu ;)
      Pěkný den.

      Vymazat
    8. Ahojky, chtěla jsem se zeptat, kde seženu tyto 3 stíny od reginy? Předem děkuji :)

      Vymazat
  2. ten mandlový krém jsme měli na praxi a bylo to jediné po čem jsem se neosypala :D hlavně krásně voněl :) ta dekorativka vypadá zajímavě :)
    http://nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za báječné tipy, zkusím tvářenky a stíny sehnat u nás, snad se mi to podaří! :)
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná si no až moc kde si tu sou krásu vzala Peti no povídej taky si tam zajdu..:))Tu minerální tvářenku mám a mužu jedině doporučit dělá krásně přirozenou barvičku..:) Ps: Těším se na další příspěvky si nej..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Teda to by mě nenapadlo že Regina má takhle kvalitní věci :). Moc se mi líbí ty stíny. Musím se na ně podívat v nějaký drogerce :). Děkuju za tip!
    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  6. A ještě dodatek:Neznáte krém, sérum, který/é by vypnulo pokožku kolem očí, resp. vyplnilo rýhy pod očima?:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peti,
    moc pěkné video jako vždy! :-)
    Já mám kosmetiku Regina moc ráda,hlavně jejich laky a přípravky na rty.

    Dnes jsi mě tímto článkem inspirovala,abych se konečně dokopala k recenzi tónujícího jelení loje právě od Reginy.Pokud by tě zajímala,nebo někoho z tvých čtenářů,odkaz je zde :
    http://zkusotevritoci.blogspot.cz/2013/01/tonujici-jeleni-luj-regina-muj-pomocnik.html

    Měj se krásně,Pája :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Docela si mě Péťo nalákala na ty tvářenky ;) Už jsem si našla v jaké drogerce u nás vedou Reginu a zítra se tam zaběhnu podívat :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezké video! Stíny mě opravdu překvapily, budu se muset po nich podívat :)
    Chtěla jsem se zeptat, jestli bys neudělala nějaké video o tvářenkách. Něco jako návod, jak si tvářenku vybrat, nanášet, jestli klasické či krémové...
    Děkuju, Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj verčo, moc děkuju a přesně tohle video jsme nedávno dělala, zapátrej ve straších, myslím že je prosincové :).

      Vymazat
    2. Tak to mi asi nějak proklouzlo, jinak si nedovedu vysvětlit, že o něm nevím :D
      Ale děkuju za zprávu :)

      Vymazat
  10. Ahoj, už dlouho přemýšlím nad koupí Reginy..bydlím kousek od takové zapadlé drogerky..a tam mají právě Reginu.:)A po shlédnutí videa už nemám nad čím přemýšlet. Děkuju.!
    tejfre.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, ty jsi moje největší inspirace, bohužel přijdeš vždycky s něčím novým a já mám pak hubenější peněženku :o) achjo... takže zítra musím zase projít všechny drogerky...
    http://eleanorqa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. spíš než ten krém, mě zaujala dekorativka :)

    OdpovědětVymazat
  14. Od Reginy jsem měla jen tu minerální tvářenku a popravdě mě moc neoslovila. Strašně prášila (obal jsem měla taky tak zaliskaný jako ty :), moc dobře se mi nenanášela a příšerně smrděla, z té vůně mi bylo až blivno. Souhlasím ale, že výdrž má slušnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? tak mně přijde, že hezky voní :) a s tím prášením, Bourjois práší úplně stejně a zapečené stíny od Essence také tak, já myslím, že je to úděl těhle všech zapečených věcí, taky mám i u těch ostatních špinavý obal :).

      Vymazat
    2. jinak ještě s tím špinaváým obalem, ono je to tím, že štětec na tvářenku je širší, než ten obal a tak přejíždím vlastně i po těch černých krajích, zas nějak extrémně to teda nepráší, alespon mně se to nezdá :), taky jsem to mohal na fotku otřít,co :D

      Vymazat
    3. Hmm, každý máme jiný čmuch :) Mě to bohužel smrdělo na tolik, že jsem to musela i vyhodit :( Můžu se ještě zeptat, ty stíny "voní" podobně? Vypadají moc hezky, ale jestli voní stejně či podobně, tak bych to asi nerozdýchala :) Jinak když tak přemýšlím, tak jsem snad nic jiného takzvaně zapečeného neměla, tak nemůžu posoudit, ale nějak to ve mě vyvolává dojem, že by takové věci neměly právě prášit vůbec :)

      Vymazat
  15. tak tuhle kosmetiku, abych se přiznala, jsem nikdy blíž nezkoumala, ale možná na ní přeci jen kouknu. myslím, že jsem jednou koukala už na ty perly, na ty já jsem celkově dost ujetá a nějaké si chci pořídit :) jak říkáš ty - přijde mi to roztomilý a zase něco jinýho :)

    OdpovědětVymazat
  16. Video je supr a ty jsi krasna jako vzdy :) Uz mas hezky srovnany zoubky ;) K.

    OdpovědětVymazat
  17. Jezis, ty kulicky jsou bozi! To musim mit! Mama takove pouzivala v cervene/vinove/zlate barve kdyz jsem byla jeste decko a uz tehdy jsem je milovala, jenom na ne koukat a cichat k nim. Tyhle ruzove jsou nadherne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě :D! Mamka je také mívala, už jen z nostalgie jsem si je musela koupit a jsou prostě boží :).

      Vymazat
  18. myslim ze zajdu do drogerie a podivam se:),krásný ličení tohle ti mco sluší
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tohle video mě docela překvapilo! Určitě se po těch tvářenkách a stínech kouknu, protože po Burjois toužím už dlouho a furt ne a ne si je koupit :) Takže pokud existuje taková levnější varianta, jenom lépe :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Jsem hrozná ostuda, a teprve dnes jsem si pustila tvoje video (vždycky mám raději fotky) a jsi vážně příjemná a máš fakt nádhernou pleť!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko,tak to moc děkuju, takže tohle je úplně první premiérové video, které jsi ode mě viděla? :) Tak to mě těší, že jsem tě nalákala se podívat :).

      Vymazat
    2. Ano, úplně první a zrovna jsem skoukla i vlnky žehličkou a jestli budeš první bloggerka, od které je pochopím, tak tě budu blahořečit až do smrti :))))

      Vymazat
  21. Tak mě zaujaly ty kuličky a pak taky ty tvářenky, cestou ze školy mám hned několik teta drogerii tak zasonduju a jestli někde reginu uvidím tak si něco koupim.
    Jen mě docela zarazilo jak si to porovnávala se stínama od bourjois já mam ty kulatý a vůbec žádná barva jenom třpitky, nevim jak na tom jsou s jinejma stínama, ale ty kulatý mi přídou dost tragický.
    A máš ve videu moc hezkou francouzskou manikúru. To ty sama?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ty Bourjouis měla a je fakt, že byly hodně třpytivé,ale barvily mi dobře, ono to chce, je trošičku kdyžtak "oškrábat", je to stejné jako ty jejeich tvářnky, když po nich přejíždím jen jemným štětcem,tak se u těch zapečených věcí toho moc nenaber, jen se omatlá obal, chce to něčím hrubším a pak to barví dobře. Jinak manikúru jsem si dělala sama :).

      Vymazat
  22. Tie tiene vyzerajú super. Ja som človek, ktorý je takpovediac maniak na očné tiene :D už si žiadne nesmiem kúpiť, lebo keď sa idem maľovať neviem sa ani rozhodnúť, ktorý použiť :D. Na Vianoce som dostala od priateľa paletku od MAC, čo ma hrozne potešilo a ešte aj od sesternice paletku, tak sa vytešujem ako malé dieťa :D

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  23. Mě zaujaly ty perly :-) Mám pocit, že kosmetiku Regina jsem viděla u nás v Tetě, tak se kouknu, jaký je tam sortiment. Zatím mám zkušenost jen s tím jelením lojem a ten mi teda nevyhovuje vůbec. Přijde mi, že mi rty snad ještě víc vysušuje.

    OdpovědětVymazat
  24. Tie licenky su krasne, skusim pohladat u nas ci sa Regina predava aj u nas na Slovensku

    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  25. Super! Já mám zatím zkušenost jen s náplní do řasenky od Reginy, ale asi se to brzy změní.
    Přidávám si Tvůj blog do sledovaných :)
    http://moiras-diary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Jaké řasy máš na tomto videu? Díky :)

    OdpovědětVymazat
  27. Reginu mám moc ráda! K mým stálicím patří určitě balzám na rty Placenta :)

    OdpovědětVymazat
  28. S touto značkou som sa doposiaľ nestretla, no vyzerá zaujímavo :)

    PS: Pozývam všetkých na moju GIVEAWAY, ktorá je tentokrát skutočne bohatá
    http://sueandcolours.blogspot.sk/2013/01/46-giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Péťo, moc mě zaujaly stíny :-) Podobné tvářenky už mám od jiných značek, ale kdybych někde narazila na stíny, tak bych si nějaký ten odstín určitě vybrala. Díky za tip, a protože jsem už dlouho nekomentovala, tak sice opožděně, ale přeci - do nového roku vše dobré, ať se daří Tobě i Tvému blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peto,
    ty si neuveritelne nadherna zenska! a najviac ti slusi taketo jemne licenie, no som z teba paff :) určite vyskúšam vsetko okrem tych ocnych tienov (nepouzivam), teda ak to na Slovensku vobec zozeniem..ale ten jeleni loj som tu videla :) inak Peti smiem sa ta spytat kolko mas rokov? viem si uz vselikde spominala, ze nieco cez 30, len ta moja hlava derava :) inak ked som ta asi pred rokom a pol zacala sledovat, tak som si myslela, ze mas 24:D a ked som sa prvykrat niekde docitala o tvojom skutocnom veku, normalne som tomu neverila, lebo naozaj vyzeráš na 24 a to ešte stále!:) Ja mám inak 22 a preto by som sa chcela aj opýtať, či by si nespravila niekedy video/článok o tom ako si sa starala o pleť v minulosti keď si mala 15/20/25..a kedy si sa vlastne zacala starat o plet, kedy licit, ci si mala niekedy problem s vyrazkami a tak :) to by ma velmi zaujimalo, lebo ked mas taku suchu plet a v takom uzasnom stave, tak to klobuk dole :) a este, ze ak by sa dalo, ci by si nam neukazala aj svoje fotky z toho obdobia 15/20/25..:)
    Emilia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Emili, moc děkuji za milý komentář, myslím,že video na toto téma by určitě bylo zajímavé a pokusím se ho připravit :). Jiak co se týče věku,je mi 32, v létě 33 ;).

      Vymazat
  31. ahoj Peto, kosmetika nevypada vubec spatne, ale prijde mi, ze do vseho davaji tunu trpytek a ty ja nesnasim :/.. a nemuzu se kvuli tomu zbavit dojmu ala babickovska smradlava kosmetika :D jinak nemas obarveny vlasy? Mozna je to tim svetlem, ale zda se mi ze mas trochu odrosty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, nemám, vlasy si nebarvím,to se ti asi zdá :)

      Vymazat
    2. taky mi prijde ze mas tmavsi vlasy :D ale mozna ti pres leto trochu zesvetlaly od slunicka a ted zase zacinaji tmavnout... kamaradka se me taky nedavno ptala jestli jsem se nebarvila :D

      Vymazat
  32. jo a nechtěla by si udelat navod na tohle liceni? Je bozi :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tohle je úplně klasické líčení, hnědé stíny a černá linka :)

      Vymazat
    2. taky se mi to liceni hrozne moc libi :) a hrozne ti slusi :)

      Vymazat
  33. Ahoj chtěla jsem se zeptat ohledně rozjasňovače. Vím, že jsi měla video,ale i tak..Ty ten rozjašňovač nanášíš jako na zvářenku? Já jsem někde viděla, že někdy to dává nad líci na tu kost. Třeba Mia o tom psala..stále mi to vrtá hlavou.Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já rozjasnovač dávám nad lícní kosti, pokdu ho dávám s tvářenkou,když použiji třeba jen tyhle perly místo tvářenky,tak to dávám an celou plochu líčka a nad lícní kost :).

      Vymazat
  34. Peti ahoj, chci se zeptat na tyto stíny, ty jsi ve videu řekla, že jsi je použila i do videa Tipy na vánoční dárky 2012, já byla jedna z těch co ti líčení v tomto videu chválila a ptala se co jsi použila, odpověděla jsi že stíny od Inglotu č. 30 a růžová z paletky MUA Pretty pastels, asi jsi se nějak spletla nebo to mám popletoné já? Každopádně ty od Reginy jsou krásné, takže si pro ně určitě půjdu. V jaké drogerii se dají koupit? Děkuji LifeStyleN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, spletla jsem to já, moc se omlouvám :D, ono totiž barevně vypadají hodně podobně a tyhle jsem měla asi v jiném videu, já už to mám taky popletené, protože někdy videa natáčím po sobě a pak si to po chvíli už nepamatuju jaké líčení jsem kde měla, omlouvám se :).

      Vymazat
  35. Moc fajn video! Mám pocit, že drtivá většina blogerek píše články nebo točí videa hlavně o zahraniční kosmetice, takže je to pořád samý MAC, Lush, Bioderma, Clinique. Někdy je milé přečíst si něco o české značce, která je očividně srovnatelná s těmi zahraničními. Za to ti moc tleskám, Péťo! :))

    OdpovědětVymazat
  36. moc ti to sluší poslední dobou, nevím zda líčením nebo rozpuštěnými vlasy ale fakt supr :)
    těším se na další články :)

    OdpovědětVymazat
  37. Od Reginy jsem si kupovala náplně do řasenky, mamka je kupuje taky, doporučuji! Dlouho jsem si nemusela kupovat novou řasenku, s náplněmi od Reginy jsem byla spokojená!
    Krásné video, sluší ti to, jako vždy!

    OdpovědětVymazat
  38. Peto jak říkáš, že máš ve videu na tváři ty kuličky tak pod nimi máš ještě tvářenku, nebo mají tak krásnou barvu samy o sobě :)? Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, mám jen ty kuličky, na mé bledé pleti dělají fakt super barvu i místo tvářenky :).

      Vymazat
  39. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  40. Skvělé video Peti, jsem ráda, že jsem se dozvěděla něco víc o produktech od této značky.. je taková neznámá, ale opravdu dobrá. Někdy v 15-ti jsem měla make-up a byl opravdu super..už ho ale nemůžu nikde sehnat..jejich řasenky jsou taky fajn! neštípou a nepálí a dokonce řasy perfektně natočí! Musím nějakou sehnat.. Tuhle kosmetiku používala i moje babička, od ní byl právě make-up..

    OdpovědětVymazat
  41. děkuji za tip, přesně toto sem potřebovala, něco neokoukaného :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ach jo, ty to tak hezky říkáš a ukazuješ, že se mi všechno líbí a všechno potřebuju, nejvíc asi ty kuličky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani :D, ale ty kuličky jsou fakt boží, ukážu osobně ;).

      Vymazat
  43. zrovna dnes som hladala balzam na pery a nasla jeden od Reginy, ale nekupila som ho lebo som tu znacku nepoznala, asi mi citas myslienky:)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj,
    to je divné, u těch videí píšeš, že jsi nalíčená Inglotem Petruš.. ale vypadá to hodně podobně, jako tyhle stíhny od reginy..achjo achjo zase musím do drogerky zejtra.. Petruš kvůli Tobě příjdu o všechno kapesné

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, moje chyba, spletla jsem se, ono jsou ty odstíny fakt hodně podobné,ale v těch videích je to fakt Inglot, omluva za mystifikaci, toto byla asi jiné video,ale už nevím které, jak natáčím dopředu,tak už to mám pak taky popletené a nepamatuji si to :).

      Vymazat
  45. Dobrá věc pro mě - mají e-shop! Nemusím obcházet město! :))

    OdpovědětVymazat
  46. Ty rozjasňující perly musím mít! Tohle video jsi natočila ve správný čas, zrovna hledám nějakou hooodně nenápadnou rozjasňující tvářenku pro bledule, tohle vypadá, že to bude ono :) Díky!

    OdpovědětVymazat
  47. U nás kozmetiku Regina nemajú, no skúsim sa pozrieť ešte v tej tete, ;) Super video, ako vždy :)).
    www.wiksize.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  48. Regina, neregina, máš krásně udělané vlasy, kruhy ti moc seknou a líčení je také úža :)
    Takhle je to podle mého gusta! :))
    A ještě: krásné nehty, upravené, hezké, jdou ke všemu :) "francii" miluju a nejvíc takhle klasickou!

    A na ty stíny jsi mě opravdu naladila :)

    Léňa

    OdpovědětVymazat

  49. Těd´kvůli vám musím do drogerky dík za typy!!!!!Vendula

    OdpovědětVymazat
  50. Super videjko!to líčení stěmi stíny ti fakt slušelo!mám od reginy lesk na rty a voní jako jablečnej štrůdl
    http://jecowe.blogspot.cz/ díky

    OdpovědětVymazat
  51. super video, dostala jsem se k tvemu blogu teprve nedavno a musim jen a jen chvalit. jdes primo k veci, neokecavas nic zdlouhave, trefne kritizujes, navic davas same skvele tipy a rady:). jen tak dal, jsi vazne profi! (a navic moc mila!!!!) :)

    OdpovědětVymazat
  52. Peti,já si nemůžu pomoct tobě to prostě služí vždy a všude,kosmetiku Regina mám taky ráda,to víš v tý mojí velký sbírce kosmetiky se od ní taky pár kousků najde.Peti opravdu ti to v tomhle videu moc sluší,to líčení je boží.

    http://ilovekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  53. Jupí, konečně nějaká recenze na tuhle kosmetiku! Nikde o ní nepíšou, a vůbec jsem nevěděla že ten velký jelení lůj je taky od Reginy :) Já mám od ní lesk a úplně jsem byla překvapená jak skvělý je, momentálně je jedním z mých nejoblíbenějších :) Jinak super článek ;)

    OdpovědětVymazat
  54. Já od Reginy měla jen jednu rtěnku, která byla pěkná a lak na nehty, který ale teda skoro vůbec nepoužívám, je moc tekutý, takže se s ním špatně lakuje, schnutí taky nic moc...

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Peťulko,
    Video nepřekvapilo a je úžasné, jako vždy! :-) Musím souhlasit s holkama- od té doby, co koukám na tvá videa má peněženka zeje prázdnotou :-) Ale zase přítel si všimnul, že má pleť vypadá lépe a já sama jsem nadšená z toho, kolik tvých zmiňovaných produktů mi už na pleti pomohlo, jsi vážně skvělá!! :-) Mám na tebe otázku, doufám, že tě moc neotráví, protože odpovídáš spoustě tvých čtenářek :-) V pár tvých videí jsem si všimla, že používáš bázi pod Make-up od Dermacolu a zajímalo by mě, jestli je dobrá i na trošku aknózní pokožku. Vím, že s tím zkušenosti nemáš,protože ty máš pleť nádhernou, ale líčíš i ostatní a proto se obracím s dotazem právě na tebe :-) Make-up mi dost zalézá do pórů, proto nevím, zda by mi báze pomohla nebo je to jen ,,vyhození" peněz. Omlouvám se za dlouhý komentář a přeji hodně úspěhů! :-)
    Kačka

    OdpovědětVymazat
  56. Tak to tedy koukám co Regina umí:)

    OdpovědětVymazat
  57. Krásné video... Moc se ti povedlo a kosmetiku Regina určitě vyzkouším , ale je škoda že u nás je jen drogerie Teta a tam toho moc není.. teda spíš neni no.. :) Ale až to uvidím tak určitě vyzkouším..;) Děkuji za tip..;)

    OdpovědětVymazat
  58. Dnes jsem valila do drogerky,u nás v Brně prodávají Reginu jen v 1 drogérce:( a asi už hodně lidí vidělo tvou recenzi..sehnala jsem jen minerální tvářenku-už byla poslední a stíny zlatobéžové. Růžové už neměli,tak jsem smutná:( ale už se těším,až to vyzkouším. Od té doby co sleduju tvůj blog, jsem se naučila hodně nových věcí a kosmetika se stala mým koníčkem:)) jsi skvělá!
    Terka

    OdpovědětVymazat
  59. Dnes jsem valila do drogerky,u nás v Brně prodávají Reginu jen v 1 drogérce:( a asi už hodně lidí vidělo tvou recenzi..sehnala jsem jen minerální tvářenku-už byla poslední a stíny zlatobéžové. Růžové už neměli,tak jsem smutná:( ale už se těším,až to vyzkouším. Od té doby co sleduju tvůj blog, jsem se naučila hodně nových věcí a kosmetika se stala mým koníčkem:)) jsi skvělá!
    ¨Terez

    OdpovědětVymazat
  60. To je v pořádku, naprosto to chápu :-) Jen, že si ty stíny do inglotu chci jít koupit, tak abych pak nebyla překvapená, že je to jiný odstín ;-)

    OdpovědětVymazat
  61. Myslím, že vyskúšam ten mandľový krém, celkom si ma naň naladila :-D
    A Peti, chcela by som sa ťa spýtať, aký make-up by si mi odporučila na suchú pleť, pretože som mala hydratačný Maybelline Affinitone a ten ma aj tak veľmi vysušoval, vyzeralo to na pleti hrozne zle. Momentálne používam len BB cream od Garnier, ten mi celkom vyhovuje, ale na nejaké udalosti, kde chcem mať pekný make-up to nestačí.
    Ďakujem za odpoveď.
    Janka

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Petro,
    opět fajn video, ve videu máš krásně nalíčené oči, mohla bys udělat na tvé líčení video..

    OdpovědětVymazat
  63. Ahojda,

    tak jsem pátrala, kde se všude prodává tato kosmetika a vypátrala jsem odkaz: http://www.reginakosmetika.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=399&Itemid=139&lang=cs

    ten se určitě bude hodit ;)

    OdpovědětVymazat
  64. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Peti, ocne tiene vyzeraju vyborne, takisto tvarenky, pojdem urcite pozriet, ci sa dekorativna kozmetika Regina predava aj v slovenskych drogerkach... moj zatial uplne naj produkt od reginy je Placenta, voni nadherne :)

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Peťo. Podařilo se mi sehnat všechno! Jsem nadšená z těchto výrobků. Líčení s nimi je nádherné. Moc děkuji za cenné rady a tipy. Od té doby co jsem objevila tvůj blok se líčím denně. Děkuji Monika

    OdpovědětVymazat
  67. ahoj, chtěla bych se zeptat, zda nevíš zda dekorativní kosmetika od Reginy obsahuje parfém... Jde mi především o ty krásné stíny a tvářenku. Mohla by ses mrknout a napsat?? To by bylo super! Mám totiž alergii na včechny výrobky, které obsahují parfém a zatím vím,že jen La Roche-Possay neobsahuje parfém,což je sice fajn, ale mají malý výběr odstínů a vysoké ceny. Na českém trhu není dostupná ani černá tužka na oči!!Vím, že tohle asi není případ tolika lidí, ale kdyby ses o výrobky bez parfému měla čas zajímat a doporučila mi něco víc, byla bych strašně moc ráda!! Děkuji a hezký den, veronika:)

    OdpovědětVymazat
  68. Ráda bych to vyzkoušela, ale mám hodně mastnou pleť, tak mi jen tak nějaký make up nesedne. Nevíte, jestli Regina dělá i make up na mastnou pleť? Pokud ano, tak okamžitě kupuji. :) Jako tyhle intolerance a všejaké problémy jsou fakt peklo. Koukáte na reklamu, říkáte si, že to bude fajn a pak zjistíte, že zrovna na vás to nefunguje. Ach jo. :(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!