Maybelline color sensational rtěnky - nové odstíny 900 Pink pop a 906 Hot plum

by - 03 ledna

Příjemné odpoledne vám všem,

dnes tu mám pro vás takovou kratší recenzi na můj nedávný úlovek z drogerie, který jsem vám už v jednom videu ukazovala. Jedná se o nové odstíny rtěnek od Maybelline Color sensational, já jsem si dva z nových odstínů, 900 Pink pop a 906 Hot plum, ulovila v DM, celkově je jich nových, mám ten dojem, šest a cena je 129Kč, doufám, že se nemýlím (kdyžtak mne opravte), protože jsem si je kupovala již před Vánoci, ale k sehnání budou podle mě teď všude, takže se určitě ve vaší oblíbené drogerii můžete podívat osobně jak na cenu, tak na odstíny.
 
Vrhneme se ale na ty důležité informace. Klasické hranaté balení, jak jsme u těchto rtěnek zvyklé, je pořád stejné, rtěnka sama je ve stříbrném pouzdře a víčko je výrazně růžové, průhledné. Obal není nic, co by mě zrovna nějak zaujalo, ale přiznám se, že mi to celkem nevadí, je to prostě taková klasika, která neurazí, ale ani nenadchne a myslím, že kvůli obalu si tuto rtěnku nikdo nekoupí.
Co ale za povšimnutí stojí je jistě vnitřek rtěnky :), krásné, zářivé a hydratační odstíny. Přiznám se, že jsem byla nadšená a nevěděla, který vybrat, nakonec zvítězily, jak jinak, dva růžové, moc se mi líbil i odstín korálový, ale prakticky všechny odstíny byly nádherné.
Rtěnka sama o sobě vůbec nevysušuje, je krémová, jemná a na rtech opravdu příjemná. Co se týče výdrže, hodnotila bych ji spíše jako průměrnou až nižší, ale co můžeme očekávat od krémové rtěnky, pokud je něco tak příjemné a hydratační, tak to na rtech bez úpravy hodiny a hodiny prostě nevydrží, takže určitě s sebou do kabelky a přetřít po jídle či čas od času zkontrolovat. Barva sama o sobě je intezivní a poměrně pěkně pigmentovaná, jak to tak bývá, tak ten tmavší z obou odstínů 906 Hot plum, je pigmentovanější a stačí jedno přejetí po rtech, světlejší růžovou 900 Pink pop je třeba přejet dvakrát, abych byla barva opravdu hodně sytá a přijde mi, že leze více do vrásek, než tmavší kolegyně. Co ale musím opravdu pochválit je výsledný efekt, ty barvy jsou opravdu překrásné, jestli sháníte nějakou neobvyklou, sytou a výraznou barvu, běžte se na ty rtěnky mrknout, myslím, že vás mile překvapí.
 
Shrnuto a podtrženo, po delší době v drogeriích barvy, které mne opravdu zaujaly a koupě nelituji, určitě unosím a s klidným svědomím doporučuji :)!






You May Also Like

60 komentářů

  1. Líbí se mi oba odstíny :) ale asi bych pro sebe volila něco méně výrazného :) ale tobě Peti sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten 900 Pink Pop vypadá božsky, dneska jsem na něj koukala v drogerce a nechala ho tam :/ A tobě tuty barvy musí ohromně slušet, těším se, až je někdy budeš mít ve videu :)

    OdpovědětVymazat
  3. ani jedna nevypadá špatně a mně se třeba ty obaly líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. wooow no to je něco pro mě :) Nádherné růžové odstíny ... díky za tip, určitě je omrknu! :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám tu Pink pop a mám jí moc ráda :D.

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Super recenze, dojdu se na ně podívat :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tyhle barvičky jsou opravdu boží,co nejdřív pro ně zběhnu do drogerie,díky za tip

    http://ilovekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ty odstíny jsou dokonalé! Asi se po nich podívám.
    Děkuji za tip, Peťko :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou to krásné barvičky, ale já mám strašně úzké rty :( Jaké barvy bych měla používat, aby opticky byly plnější? Díky

    OdpovědětVymazat
  10. odtien Hot Plum som si prednedavnom kupila a nemožem povedať nič iné, ako palec hore :o) skvela recenzia, rozmyšlam nad dalšimi odtienmi :o)

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadají skvěle! :) Mě se tyto výrazné odstíny růžové moc líbí, ale nějak pro ně moc nemám využití.. :-/ spíš unosím rtěnky do červena :)

    OdpovědětVymazat
  12. oba odstíny jsou krásné, líbí se mi jak jsou krásně pigmentované a syté :)

    OdpovědětVymazat
  13. Na tyhle barvičky jsem už taky koukala :) Na léto budou perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Péťo, taky musím tuhle rtěnku Maybelline Color Sensational pochválit, ikdyž z "druhé ruky" resp. chvála pochází od mojí mamči. K Vánocům jsem jí totiž tuto rtěnku zakoupila, konkrétně odstín 230 - MAUVE GLAM a mamka je s ní velmi spokojená, jelikož se prý dobře roztírá, hydratuje a hezky voní. Takže jsem ráda, že je mamča ráda :-) a až se dostanu do Rossmannu, tak si nějaký odstín této rtěnky také pořídím. Zdraví Jitka.

    OdpovědětVymazat
  15. Už chvíli po nich pokukuji, ale pořád nevím, jestli do toho jít či ne. =)

    OdpovědětVymazat
  16. odstíny jsou to vážně krásný, k tobě musí jít úplně parádně. :-)
    Mě jsou tyhle rtěnky sympatický, jen bych potřebovala nějaký jemný odstín. Budu se na ně muset dojít kouknout.

    OdpovědětVymazat
  17. Už jsem jednou po nich koukala a nějak jsem je nenašla :(. Musím se podívat pořádně. Jou fakt perfektní a vypadají skvěle :)
    Dina

    OdpovědětVymazat
  18. Líbí se mi obě. Přiznám se ale, že nevím, kterou bych volila. I když jsou krásné, na mne by asi moc dobře nevypadaly, ale tobě tyto odstíny moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  19. Peti, Hot Plum jsem si nedávno také pořídila a je skvělá, určitě také doporučuji!

    OdpovědětVymazat
  20. Zrovna dnes jsem se rozhodovala mezi Pink pop a Hot plum a nakonec zvítězila ta první:)ale nejsem si jistá zda si nekoupím ještě další odstín:D

    OdpovědětVymazat
  21. Už jsem na ně koukala u Ivušky, tyhle odstíny vypadají hezky. Ale mám jednu (odstín Stellar pink) a vůbec z ní nejsem nadšená. Jednak obsahuje příliš shimmeru (což pod umělým osvětlením v prodejně nebylo vůbec vidět) a nějak mi navíc vadí ta vůně. Osobně mám ráda Catrice rtěnky a u nich jsou takovéto odstíny taky :) Jinak balíček už mám doma, zítra po vyzkoušení napíšu první dojmy a veselou true story z pošty :D

    OdpovědětVymazat
  22. Dneska jsem si koupila Pink pop,je bozi..ta hot plum se mi taky libila,ale vypadala dost vyrazne,ale na Tvych rtech vypada moc hezky a ani nejak "nekrici":-)moc ti to slusi!!!
    Julie:-*

    OdpovědětVymazat
  23. ten hot plum je krásný,určitě po nich v drogérii kouknu :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. tato barva je zaímavá, ale teď mě láká meruňkova :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ten tmavší je super..!! Zejtra budou velké nákupy..:DD Díky za tip tentokrát mě hodně potešil..Ps: jsi skvělááá..♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  26. Koukala jsem na ně, nedokázala si vybrat - tak jsem nevzala žádnou :D ALe možná se tam ještě vrátím.. Líbí se mi hoodně ta 906 Hot Plum..

    OdpovědětVymazat
  27. mne sa napríklad ten obal páči, predsa ružová je ružová :) a obidva odtiene sa mi páčia asi rovnako, neviem si vybrať :)

    OdpovědětVymazat
  28. Tak tady asi odolám, ale tvářenku Regina už mám doma .. Nemohla jsem se rozhodnout jestli 01 nebo 03. Nakonec jsem vzala tu 03 a je super. Ještě měli dva odstíny, ale to byla taková cihlová a hnědá - spíš bronzer.
    Možná by stálo za to, udělat průzkum, kolik z nás si po přečtení tvého postu běželo pro tvářenku do drogerie. :-) Myslím, že jsi Regině slušně zdvihla prodej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to by mi skoro měli dát nějakou provizi co :D.....

      Vymazat
  29. Vyzerajú nádherne ! Najmä pink pop by sami hodil ♥
    Srdečne by som vás všetky chcela pozvať na GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  30. Hot Plum je krásný odstín. Bohužel nic moc pro mě barvičky, sluší mi spíš teplé odstíny. Každopádně tobě určitě sluší oba dva. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Také jsem již majitelkou 900 Pink Pop a jsem s ním naprosto spokojená =)
    Dělala jsem na ni také recenzi na svém blogu, tak se když tak můžeš mrknout,jsem blondýnka, tak třeba pro porovnání =)
    kkiss inhotblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Uu jsou teda dost odvážné, ale sluší ti :)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
  33. ahoj,super,určitě se v drogérii mrknu
    jecowe.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak už mám odstín 900 pink pop :D
      prosím koukni se a případně komentuj:jecowe.blogspot.cz díky:D

      Vymazat
  34. Ach jo, to jsem vubec nemela cist :D na ruzove rtenky ulitavam.... Tu pink pop si poridim urcite pokud na me nejaka zbyde :)

    OdpovědětVymazat
  35. Já si vybrala odstín 904 a jsem maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ja ružové odtiene nemusím, ale keď si už spomenula v článku, že sa Ti páčil aj koralový, tak to už je niečo pre mňa. Určite zbehnem mrknúť :))

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  37. Mám odstín 906 a jsem z té barvičky nadšená, dlouho jsem takovou barvu sháněla a na odstín 900 se chystám, když jsem si rtěnku kupovala váhala jsem i nad odstínem 900 a nevzala ho a stejně se pro něj vrátím:) Petruško jste super a mám radost, že mám rtěnky jako Vy:D a inspirujete mě i v jiných věcech... jako třeba nebát se výraznějších barev, jak v líčení tak v oblékání:) jste fajn. Vaše věrná čtenářka Markéta

    OdpovědětVymazat
  38. Pink pop - wooow. Já myslím, že ta hydratace na úkor výdrže je fajn, absolutnĕ nesnáším rtĕnky, co vysušují.. Fakt hezké úlovky★

    OdpovědětVymazat
  39. Mám v plánu si nějaký odstín pořídit, vypadají moc hezky :).
    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  40. Tak přesně tyhle 2 odstíny zaujaly i mě :-) Vůbec jsem se nemohla rozhodnout, ale nakonec zvítězila Hot plum, bohužel na denním světle je spíš do fialova, ale i tak je moc pěkná. Teď bych ještě moc ráda ulovila růžovou rtěnku Essence z kolekce Home sweet home - nevíte některá, jestli už je tato kolekce v ČR?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to bohužel taky netuším,ale strašně se mi ta kolekce líbí....

      Vymazat
    2. Do drogérek dorazila kolekce někdy kolem tohoto víkendu, už jsem jí viděla u nás v Pardubicích i v Praze a je nádherná! Mám oranžovou tvářenku, po které jsem strašně toužila, i rtěnku v tom červenějším odstínu, a ty barvy jsou nádherné (a rtěnka je překvapivě výborně pigmentovaná). Doběhnu si ještě pro druhý odstín rtěnky a možná i tvářenky:)

      Vymazat
  41. taky jsem se na ně v drogérce koukala. Na rtech vypadají opravdu pěkně, možná se pro ně vrátím :)

    OdpovědětVymazat
  42. Tyhle odstíny jsou super :) Pak uz jen jemný očka a vypadá to super

    OdpovědětVymazat
  43. Hlavně ta 906 Hot plum vypadá super! :)

    OdpovědětVymazat
  44. Krásné odstíny oba , ale jelikož mě nesluší tmavé odstíny tak bych volila cu 900 Pink Pop...;) Ale tobě sluší obě...;) Káta.

    OdpovědětVymazat
  45. krásné odstíny :)

    http://nelehblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  46. Krásné odstíny, ale mně by neseděli. Ke mně se spíš hodí něco přirozenějšího :). Ale jinak tobě určitě sluší oboje - těším se až tě v některém odstínu uvidím ve videu. :)

    OdpovědětVymazat
  47. vůbec bych se nedokázala rozhodnout, který bych si koupila, nejspíš oba :) vždycky když se takto rozhoduji, tak přinesu domu obě věci :)

    OdpovědětVymazat
  48. Obě dvě barvy jsou nádherné, skočím je omrknout!

    OdpovědětVymazat
  49. Pink pop je nádherná, něco takového přesně sháním. Děkuji za tip Peťo! :)Gabriela, amazing-beauty.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Hrozně moc všem děkuji za komentáře, jsem moc ráda, že se rtěnky líbí a že jste s nimi také spokojené :)!

    OdpovědětVymazat
  51. Ta 906 Hot Plum je naprosto úžasná. budu muset udělat nálet na drogérku :-) Ja už mám takovejch rtěnek, že je nestíhám na sebe patlat:-)

    OdpovědětVymazat
  52. Mně osobně se vìc líbí 906 Hot Plum. Klidně bych volila něco tmavšího.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!