Essence Home sweet home

by - 15 ledna

Krásný večer,

jistě si většina z vás už všimla, že do drogerek dorazila nová kolekce od Essence, konkrétně do drogerie DM a to Home sweet home. Na tuhle kolekci jsem se strašně těšila a tak jsem ji hned o víkendu byla omrknout s tím, že si to rozmyslím a asi si něco odnesu. Když jsem tam šla dnes, přemýšlela jsem nad tím, že vezmu tu růžovou tvářenku, která ale byla u nás už bohužel vyprodaná a tak ted mám brouka v hlavě, zda nemám vzít tu oranžovou, ale než se rozhoupu, bude pravděpodobně už také pryč :). Líbí se mi ale i stíny na oči, rtěnky a laky. Podobné barvy už ovšem mám, tak jsem se rozhodla ušetřit a nekoupit to, i když ceny jsou lidové, pohybují se kolem 50-75Kč. 
Celá kolekce obsahuje 4 laky na nehty, dvě tvářenky, troje stíny na oči, dvě rtěnky, zvětšující lesk na rty a pytlíček s norským vzorem plus nálepky na nehty s norským vzorem.
Víte co, mně se ta kolekce strašně líbí a opravdu hrozně se přemlouvám, abych si nic nekoupila, protože fakt podobné barvy mám, ale je tak roztomilá, že to nakonec vidím tak, že peněženka zapláče :D. Jediná škoda je, že k tomu nejsou testery, pouze od rtěnek a tak jsem si dnes v DM zahrála trochu na špiona a kolekci vám nafotila.....




Nejvíce mne zaujaly tvářenky a stíny na oči, ten vyražený vzor pleteniny je prostě boží, to ať se na mě nikdo nezlobí, ale nic roztomilejšího a víc zimního, jsem neviděla. Zvláště se mi strašně líbily ty stíny hnědé a růžové a tvářenky byly pěkné obě, na tu růžovou jsem koukala už v sobotu a dnes už nebyla, ale i ta oranžová bude podle mne hezká, je to zvláštní odstín, který se hned tak nesežene. Co se týče pigmentace vůbec nevím, protože, jak jsem psala, nebyly testery a nejsem barbar, abych do toho hrabala jen tak, i když jsem si všimla, že spoustě lidem to nevadí a klidně do toho sahají, achjo :(......








Dál se mi moc líbily rtěnky, obě barvy jsou krásně pigmentované, nevypadají úplně balzámové a hodně hydratační, takže si myslím, že by mohly mít i slušnou výdrž. Podobné barvy už mám ale od Rimmelu Kate Moss a tak jsem si ani jednu nevzala, kdo ale nemáte výraznou rtěnku, určitě na ně mrkněte!



Zvětšující lesk na rty mě nebere, ne že bych neuvítala nějaké přifouknutí (nejen rtů :D) a vyhlazení rtů, ale když jsem tyhle věci zkoušela, dost mě to rtech pálilo a jednou se mi z toho udělal i opar, takže za mě obecně moc nedoporučuji, ale věřím, že příznivci se najdou :).


Laky na nehty jsou také velmi vydařené, čtyři krásné odstíny, obecně se mi zdá, že limitky Essence fakt umí a téměř vždy jsou produkty v limitkách mnohem kvalitnější než ve stálé kolekci, co jsem si tak všimla. Co myslíte vy?




Posledním kouskem, který mě nechává chladnou, jsou nálepky na nehty. Ne, že by se mi nelíbily, ale tvarově se mi zdá, že málokdo má takové nehty a tak bude třeba je různě ostřihávat, pak se kraje odlepují, zachytávají se za to vlasy a je to celé k vzteku :D. Ale vzor hezký, to jo :).....


No a když už jsem v té drogerce byla, vyfotila jsem vám i dvě novinky, o rtěnkách Maybelline v nových odstínech jsem už mluvila, jsou opravdu báječné, mrkněte na ně, já už mám dvě ;).....


Další věc, která mne zaujala, je BB od Lorealu, vypadá to, že se moc hezky přizpůsobí pleti a byl moc příjemný, když ho vymáčknete z tuby, tak je bílý a po rozetření se zabarví, jaká kouzla a čáry :)...Už jste ho zkoušely?



No a nakonec moje dnešní líčení, jelikož celý den mrzlo, s očima jsem to moc nepřeháněla, protože mi venku slzí a tak mě nebaví se moc malovat. A právě proto, že byl mráz, zvolila jsem dneska fialovou rtěnku (rty vypadají jako zmrzlé), je mi jasné, že tohle nebude odstín pro každého a že mi hodně z vás napíše, že to vypadá jak rty utonutého nebo zmrzlého, ale mně se ta barva fakt celkem líbí, je hrozně zvláštní :D......Mimochodem bílá bunda a BB krém nejdou moc dohromady :D.


Tak to bude dnes vše, vyzkoušeli jste něco z limitky od Essence  a jak se vám líbí? Mějte fajn večer!

You May Also Like

111 komentářů

  1. Hezký článek, skvěle nafocené! :) Limitky mají Essence vždycky lepší než je stálá nabídka, těším se vždycky s čím příjdou i když si nikdy skoro nic nekoupím :D fialové rty jsou zajimave! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to je na tom najhoršie :D, lebo k nám ani neprídu tie limitky niekedy... ešte tu nebola ani tá 2013 :(..

      Vymazat
  2. mě tahle limitka od Essence nijak extra nenadchla, nemůžu si pomoct :)

    OdpovědětVymazat
  3. Náhodou ta rtěnka, kterou máš na sobě, je perfektní! :)

    Já jsem byla dneska taky omrknout DM a novou kolekci, nakonec jsem se též udržela na uzdě a nevzala nic :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak a teď mám brouka v hlavě i já :D ty rtěnky se mi moc líbí, konkrétně ta berry me home, asi si pro ni zajdu :D a jinak líčení se mi líbí, ale jak říkáš, není to můj šálek kávy, tu rtěnku bych vyměnila za nějakou baby pink, ta by k tomu byla taky super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes jsem také v DM koukala na novou kolekci Sweet home, ale moc mě nezaujala. V těchto limitovaných kolekcích od Essence mám raději, když tam šoupnou něco nového/neobvyklého, jako byly nedávno papírové nalepovací řasy, paletky stínů, rozjasňovače atd., prostě takové ty věci, které nejsou natolik obvyklé v běžné nabídce. Tady mě nic extra nezaujalo, šlo jen o barevné variace a ani ty mě moc nenadchly, nemám v plánu si nic z toho kupovat... A ta fialová rtěnka je náhodou super! Teda, když jsem to viděla poprvé, trochu jsem se lekla, ale smaa mám ráda extravaganci a říkám si: proč ne? A taky vzpomínám na léto, kdy mě v Inglotu uchvátila kolekce modrých rtěnek a já plakala, že se modré rtěnky nenosí normálně, protože se mi tak moc líbily...!!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam na ty modré taky koukala, mně se to líbí moc, podle mě na focení to může vypadat úžasně :)....

      Vymazat
  6. Promiň, ale na tý poslední fotce jsem se tě fakt lekla... to je hrozný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, tohle vážně není můj šálek stylu.
      A souhlasím s tebou, Peti, že limitky jsou daleko podařenější než klasické výrobky :D

      Vymazat
    2. To já si zas myslím, že je to bomba, na zimu jak dělané, a když se toho Petra nebojí tak proč ne :P

      Vymazat
  7. Vypadáš úchvatně... :)
    Mám doma stíny O3 tvářenku tu růžovou a rtěnky obě. Se všemi produkty jsem naprosto spokojená! :) A všem moc doporučuji, jiank se vším, co v článku píšeš musím souhlasit... :) Určitě si něco pořiď! :) Je to nádherná a 100% vydařená limitka. :) V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, to jsi mi neměla řikat :D, tak ted už je to jasný :D!

      Vymazat
  8. wow tie laky su užasne peti ? nevieš prosím ta cenu jedneho laku ? bola by som ti velmi vdačna :)*
    -Lenka

    OdpovědětVymazat
  9. Péťo moc ti to tu sluší!!! Takový sněžný andílek. Dneska jsem ukořistila z limitky tvářenku tu růžovou a rtěnku Berry me. Pigmentace te tvarenky je príma. Zatím jsem si nevšimla že by prášila a ani výdrže ale fakt krása.

    OdpovědětVymazat
  10. To máš schválně tak slepené řasy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vždyt je vůbec slepený nemám, mně prostě takhle přes sebe rostou a mám jich docela málo,takže to takhle vypadá vždycky, prostě každá jiným směrem,no :(...

      Vymazat
    2. Klid, Peti ;-) Žádný slepený řasy nevidim. Málokomu rostou rovně jedna vedle druhý. Náhodou mi připadá, že od tý doby, co jsi zkoušela ta různá séra atd. pro růst řas, že máš řasy skutečně výraznější. Více husté? Delší? Nevím, ale fakt stále rozdíl vidim :-)

      Jinak limitka se zdá být fajn, hezké barvy, ale musím se udržet a nic nepořizovat O:-)

      Vymazat
    3. Peťul, ty oči máš náhodou nádherný ... rtěnka se mi už vůbec nelíbí ..od tebe jsem sice na experimenty zvyklá a já jsem teda spíš na ty přirozenější a klasické barvy ...

      Limitka od Essence je super, ale zatím jsem na ní vůbec nenarazila :(

      Vymazat
  11. Mám oba červené laky a musím uznat, že jsou to krásné barvy, kryjí v jedné vrstvě, rychle schnou a lesknou se nádherně i bez topcoatu! Koupila jsem je na tvé doporučení, že limitky bývají kvalitnější a jsem nadšená :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adélko,tak to jsem moc ráda, já ty jejich limitky taky můžu :)!

      Vymazat
    2. Achjoooo... Jediné, co mě zajalo, byly laky... :D Takže si tam asi pro ty červené hupsnu :)

      Vymazat
  12. Tohle je vážně povedená kolekce..suprové jsou i názvy... Můj dům, můj hrad :) také jsem na ní koukala..ale všechny tvářenky co u nás měli byli ohmatané :( Je to velká škoda.. Budu se tam muset zajít podívat, jestli ji ještě nedoplní.. kdyžtak ukořistím tu tvářenku :) Laky jsou taky hezké,a le tyhle barvičky už skoro všechny mám a už si prostě nesmím nic koupit :D

    A Peťul, teď je mi z Tebe akorát zima :D Taková chladná rtěnka..brrr

    OdpovědětVymazat
  13. No jo, barbar, ale nebudu kupovat zajíce v pytli:D ikdyž jde o pár korun,tak se mi tolikrát stalo,že se mi něco líbilo a jak jsem zkusila tester,bylo to hrozný..

    OdpovědětVymazat
  14. Po přečtení článku,musím do drogerky. Líbí se mi stíny - takže nějaké zakoupím. I když jsem si před týdnem objednala paletku Sleek - jsem s ní moc spokojená, ale tomuhle nemůžu odolat :D..Fialová rtěnka je na mně hodně odvážná. Ale k tobě se hodí.

    OdpovědětVymazat
  15. Jéé chudák límec u bundy viď, Peti?? :D Líčení se mi líbí, ikdyž fialová rtěnka je nevšední :)Ta kolekce je hrozně roztomilá, ale bohužel se ted snažím šetřit (bohužel marně, kvůli nečekaným výdajům za auto apod.) takže smůla pro mne.. :D :( Ty nové rtěnky od MB mne ale lákají víííc :D

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peti, taky jsem na tu kolekci v dm koukala a nakonec si nic neodnesla, ale ta růžová tvářenka se mi taky moc líbila, ale nakonec jsem jí tam nechala, protože podobnou barvu doma mám. Ale neodolala jsem u limitky snow jam, tam jsem si koupila modrý lak, fialový a modrý krémový stíny a přemýšlela jsem nad krémem, který jsem nakonec vrátila zpátky a teď mě to mrzí :)

    petulane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj táto kolekcia sa mi velmi páči :3 chcela by som sa opýtat či nevieš náhodov či by som ju zohnala tento týžden už aj v SR :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že som ju už u nás včera zahliadla ;) nie som si 100%tne istá, ale vidí sa mi, že presne tie hnedé tiene som držala v ruke. Tak mrkni.

      Vymazat
    2. Celkom pekná kolekcia, aleee nič také, čo by ma veľmi nadchlo, ja tiene milujem, ale tieto sa mi veľmi nepáčia, až na tie hnedé, tie by som brala. Aj na laky som maniak, ale neprídu mi nejaké extra, takže asi nič.. Výrazné rúže mi nepristanú a skôr mám rada rúže dohneda alebo marhuľova :D takže zase nič.. Ale pekne si to všetko pofotila, aspoň mám prehľad o všetkom :) ale aj tak ma trochu tie hnedé tiene ťahajú..

      www.seesimona.blogspot.com

      Vymazat
  18. Já jsem se na tuhle limitku strašně těšila podle fotek. A měla jsem zálusk přesně na tu růžovou tvářenku. Pak jsem ji úplnou náhodou našla koncem listopadu (máme jako vždy trochu zpoždění :-()ve výprodejovém regálu ve vídeňském DM za směšnou cenu, takže byla moje. Ještě jsem přihodila ty růžové stíny za necelé euro... No, z té tvářenky jsem dost rozladěná, protože strašně práší, ta barva není tak pěkná, jak jsem si představovala, a když ji smíchám i s tou tmavou, tak vypadám jako Marfuša (ale třeba jen neumím nanášet tvářenky :-D. Každopádně jsem z téhle kolekce tímto vyléčená.

    Kdyžtak jukni, Péťo, ke mně, něco málo o té tvářence píšu a jsou tam i nějaké (pokusy o :-D) fotky.

    http://therezka-my-world.blogspot.cz/2012/12/listopadove-ano-ne.html

    OdpovědětVymazat
  19. Stíny v limitce vypadají asi nejlépe a ta rtěnka je dokonalá! Mě se líbí moc :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ta oranžová tvářenka se stala mou oblíbenou, je skvěle pigmentovaná a fakt krásná!!:))

    OdpovědětVymazat
  21. Jéé Péťo, to se špionáží mě vážně pobavilo :D Ty "pletené" tvářenky a stíny vypadají senzačně už jen kvůli tomu nápadu, ta oranžová je úžasná! :) vidím to tak, že půjdu vyzkoušet přesně to, co tě moc nezaujalo, protože to mám přesně naopak.:D Nálepky musím mít i za cenu, že mi do druhého dne opadají, líbí se mi ze všech těch novinek asi nejvíc:)
    Fialové rty vypadají, jak z photoshopu, já bych na ní asi neměla odvahu, za to máš můj obdiv:) a musim říct, že na té fotce máš hrozně hezky zachycené oči :)

    OdpovědětVymazat
  22. Já zas šla dneska cíleně do Rossmannu pro fialový lak ze Snow jamu, na internetu ten odstín vypadal líp, ale i tak sem spokojená, s novými essence laky nemám zkušenost, ale hravě strčí krytím do kapsy ty staré z řady color and go :) Nejsem rtěnková, tvářenková ani stínová, ale ty laky mě provokujou i v týhle kolekci...ach jo :D

    OdpovědětVymazat
  23. Jà se chystam zitra tak doufam te jeste ulovim tvarenku à laky. :) Www.ravenaiko.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Já mám obě dvě tvářenky a jsou úplně skvělé. Jediná věc, která mi vadí je, že docela hodně práší. Ale jsou tak neskutečně pigmentované, že jich stačí úplně maličko, to snad musí vydržet ještě pro další tři generace :D

    OdpovědětVymazat
  25. Loreal bb krém jsem měla už v létě, (díky pohraničním obchodů :D, Excalibur city Hatě, ale má trošku jiný obal), nosila jsem ho celé léto a byl to takový průměr - hlavně co se týče výdrže - ale v parném letním dnu nevydrží asi nic moc na pleti, světlý byl na mě dobrý v létě, kdy jsem byla doopravdy hodně opálená. Krásně uhladil pleť, velice příjemný a lehký a hlavně neskutečně komfortní a rychlé používání, na léto prostě ideál. Asi si ho pořídím na teplejší část roku znovu. S pozdravem, Eliška H.

    OdpovědětVymazat
  26. Taky jsem na tu limitku koukala. Váhala jsem jestli tu oranžovou tvářenku vzít, ale nakonec jsem odolala :D Jinak nebýt těch slepených řas na té poslední fotce, tak by to bylo super ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Jéé, Ty jsi mě předběhla :D Taky jsem tento článek chtěla sepsat, ale stejně pochybuji, že tato limitka bude u nás v DMku k dostání... Brala bych tu růžovou tvářenku, o kterou dle fotek byl velký zájem. :D Jinaky fotečky jsou krásné, takové bych se svým foťákem opravdu vykouzlit neuměla :D Ta fialová rťenka se mi nelíbí, je to pro mě až moc studená a výrazná barva, každopádně máš můj velký obdiv za odvážnost... Myslím, že na ulici jsi byla nepřehlédnutelná! (v dobrém slova smyslu ;) )
    Hezký večer :)

    http://thingsbydebie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. Petí, super článek ! Takový jsem zrovna potřebovala.. :) zítra se chystám tuto limitku omrknout, a zaujala mě hlavně tvářenka - byla by to právě má první. A jsem stejná bledulka jako ty + mám také suchou pleť, tak nevím jestli by byla vhodná, spíše bych pokukovala po těch krémových, které chválíš - ale pořád nevím kterou :( ani s odstínem si nevím rady, i když tvé video o tvářenkách jsem zkoukla už hodněkrát :o) bývám často červená, tak se bojím těch růžových tvářenek, aby mi k začervenání ještě více nepřidaly..
    a ta světle růžová rtěnka Maybelline vypadá taky opravdu pěkně! určitě ji jen tak nepřejdu :)
    A jsi krásná, strašně ti ta fialová rtěnka sluší, vypadáš jako zimní královna :)

    OdpovědětVymazat
  29. mě se zatím podařilo odolat :D hlavně ty laky jsou krásné, ale hold takové mám (ale přijde mi, že vypadají dost jinak než na těch tvých fotkách)

    OdpovědětVymazat
  30. Já jsem si koupila tu oranžovou tvářenku a růžovoučký stíny a jsem nadšená z obojího ;) Ještě musim naběhnout pro tu tmavší rtěnku...krásnej odstín!
    Mimochodem...bílá bunda a makeup se fakt nemaj rádi...vždycky se hrozně vztekam když vidim čerstvě vypranou bundu jak je zase oranžová u krku :(

    OdpovědětVymazat
  31. Moc pěkná kolekce, koncem týdne ji plánuju jít omrknout. Jestli teda něco zbyde :-D Zaujaly mě obě tvářenky, tu oranžovou bych si docela i koupila, zatím žádný jiný podobný odstín nemám. Laky taky vypadají moc pěkně. Přifukovací lesk mě nebere, mám rty od přírody dost výrazné a oči naopak úzké, takže když hodně zvýrazním pusu, nevypadá to dobře. Z toho samého důvodu neuvažuju ani o nákupu takto výrazných rtěnek.

    OdpovědětVymazat
  32. Moc se mi ta kolekce líbí, mnohem víc než nějaké předešlé! :) asi si pořídím nějaké dva laky a pak přemýšlím o tom lesku nebo i tvářence, uvidíme. Každopádně mám stejný názor na nálepky na nehty, vždycky se to musí stříhat podle nehtů, pak to nedrží..vždycky jsem z toho celá na nervy :D
    Teda ty rty vypadají, no zvláště :) ale není to špatné, takové 'jiné'. Ještě ten BB cream u nás ale asi není v odstínu Fair, který je nejsvětlejší a ty oba dva tmavší jsou údajně strašně oranžové :( to mě mrzí, protože jsem si na něj dost brousila zuby.
    Alžběta

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky, jsem zvědavá na tu novou řadu od Essence, hlavně laky na nehty mě zajímají! :-)

    "Další věc, která mne zaujala, je BB od Lorealu, vypadá to, že se moc hezky přizpůsobí pleti a byl moc příjemný, když ho vymáčknete z tuby, tak je bílý a po rozetření se zabarví, jaká kouzla a čáry :)...Už jste ho zkoušely?"

    Právě o něm má teď na svém blogu aktuální článek Verča (Veroniky módní deníček - olllalabyveronica), tak se k ní podívej! Už ho otestovala. Má tam spoustu komentářů.

    Papa!

    OdpovědětVymazat
  34. Tak už to vypadá,že zítra vyrazím do DM :D

    OdpovědětVymazat
  35. Tak tedy, jestli Péťa ví, jestli tu kolekci mají i na Slovensku, tak klobou dolů pro ní :-D. Jinak, děkuji ti moc! Kvůli tvému článku musím zítra do DM a to jsem si tak pochvalovala, jak ty šupiny z kapra v mé peněžence, začínají zabírat :-D.

    OdpovědětVymazat
  36. a já zrovna takové nehty mám! :-D asi koupím a nebo radši ušetřím, bůhví jak to drží a vždyť šetřím na letní nákupy, sakra...jak já tyhle ty články nesnáším! to člověka navnadí a podráždí prasátko! :-D

    OdpovědětVymazat
  37. Dante Alighieri15. ledna 2013 v 21:44

    Od essence mám jen několik málo kousků, ale asi tu sbírku rozšířím, tyhle odstíny se mi vážně líbí! Nejvíc mě zaujala rtěnka Berry me home. U toho průhlednýho lesku se mi strašně líbí obal!
    A že tě v tý drogerii nechali tak dlouho fotit, to je fajn! Já ti ani nevim, jestli je to zakázaný nebo ne...?

    Míníš Loreal BB vyzkoušet i na obličej?

    OdpovědětVymazat
  38. Dneska jsem na tu kolekci koukala v dm, ale nic sem nekoupila, protože mám momentálně peníze na jiný věci.:) Ale líbí se mi hnědý stín, růžová tvářenka i rtěnka.:D Třeba ještě něco až budu mít nějaký peníze navíc stihnu koupit.:D

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Peto,ta kolekce vypada moc pekne hlavne ty stiny a tvarenka :-) asi si zitra neco koupim.Ta fialova rtenka vypada s celkovym licenim moc pekne, me se to libi...Jinak BB od Loreal neni nic moc...urcite ne tak skvely jako Skin79, Missha...me dost zklamal, myslela jsem, ze bude lepsi.
    Zdravi Zuzka

    OdpovědětVymazat
  40. Stále neviem či je už aj u nás táto limitka, mohla by byť, všetko sa mi páči, mne sa strašne pačia tie essence limitky už len vdaka tym krasnym obalom :) inak ti to velmi pristane na poslednej fotke :)

    OdpovědětVymazat
  41. L'Oréal BB jsem zkusila a chtěla jsem ho porovnat s bb od KIKO, který jsem recenzovala, jelikož jsou založené na stejném principu. Jenže po rozetření je ten světlý i na mě moc tmavý a to mám většinou odstíny dvojky a trojky. Pokud Tě láká, tak ho zkus, ale myslím, že na Tebe bude tmavý.
    Jinak děkuji za info :) ale ta poslední fotka mě tak trochu dostala... v tom negativním smyslu.

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak víš, že jsou nebo se chystají nové limitky essence? Dá se to někde zjistit? Nebo prostě jen nárazově příjdeš a vidíš? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stačí sledovat Essence Czech republic na facebooku a hned víš vše:)

      Vymazat
    2. nebo na ofiko webu

      Vymazat
  43. Ty stíny jsou krásně "vyřezané" :) na tuhle kolekci už jsem koukala a láká mě ta oranžová tvářenka :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  44. Taky jsem v DM dnes na tu kolekci koukala, a je to opravdu průšvih, že nejsou testery. Tím pádem když jsem se na ty věci blíže podívala, zjistila jsem, že už nejsou netknuté. To mě spolehlivě odradí něco takového si kupovat. Musím ale říct, že mě z této kolekce nic moc nezaujalo, jsem na tom asi jako ty, nic, co bych už neměla :)

    OdpovědětVymazat
  45. vydarená kolekcia od essence :) skutočne veľmi roztomilé vzory a farby! už len si vybrať :) zaujal ma ten kúzelný bb kreém od lorealu, má ho už niektorá z vás?

    OdpovědětVymazat
  46. Uplna snehova kralovna Peti! Me se takove nevsedni liceni libi, proc bychom se mely licit vsechny stejne..? :o)

    OdpovědětVymazat
  47. Limitka je moc povedená, ale zase tolik mi nic nezaujalo, abych pro to běžela do dmka. :) A ten L'oreal BB mi láká, ale potřebovala bych alespoň jednu recenzi přečíst. Myslím, že už někdo o něm psal, ale nevzpomenu si kdo. :/

    OdpovědětVymazat
  48. Naprosto dokonala kolekce, barvy, vzory VSECHNO!!:D drzim se stebou protoze mam hodne laku a stinu podobnejch ale asi skocim do te oranzove tvarenky je krasna.Jinak moc pekny clanek a fotky :)) anetdel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ta rtěnka, co máš na rtech, je úplně úžasná. Moc Ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  50. jsi jak ledová královna. mě se to líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Jéé a já myslela, že se k nám tahle limitka ani nedostane, tak to mám radost :). Ten tmavý lak a ty tvářenky jsou skvělý, jestli ještě budou, tak pro ně rozhodně jdu! :)

    OdpovědětVymazat
  52. tá kolekcia od essence je krásna, no ten rúž čo máš na sebe od inglot, sa mi nepáči. ale je to otázka vkusu :)

    OdpovědětVymazat
  53. Peti recenzi na BB mam u sebe na blogu a mam dojem,že máme i stejnou čepici;D kazdopadne tos nemela psat,ted se budu muset dm vyhýbat:D i kdyz jeste vcera u nás v DM tuhle limitku nemeli:/

    OdpovědětVymazat
  54. To je vtipné. U nás je to novinka a ve Vídni tuto kolekci už před Vánoci vyprodávali. Stíny jsem tam nakoupila za 0,90 euro a tvářenku za 1,45 euro. Laky a rtěnky neměli, tak na ně kouknu teď. Tvářenku mám oranžovou a doporučuju. Dá se pěkně namíchat s tou berry barvičkou a vznikne taková korálová barva, moc hezká. Stíny nedoporučuju, nevydrží skoro nic.

    OdpovědětVymazat
  55. A to já si hrábnu do všeho... Tohle je ale podzimní kolekce, která měla být už v listopadu, u nás vůbec nebyla a teď je v DM ta nejnovější zimní, je to na jejich stránkách, jak tam mají ty malé pilníčky ve tvaru snowboardů a super laky a krásné tyrkysové stíny, to udělali podle Maybeline colorstay. A taky super krém na ruce, akorát na hory.

    OdpovědětVymazat
  56. Tak tahle kolekce se essence povedla, zvlaste se mi libi tvarenky a ten ruzovy stin . Ten bb jsem mela v lete a spokojenost.

    OdpovědětVymazat
  57. Mám oranžovou tvářenku a je nádherná. Pigmentace super barva geniální, použitelná 3x - jednou čistě oranžová, pak ta červená a nebo namíchat obě dohromady, to je asi nejhezčí. Jinak tato tvářenka byl jediný a poslední kousek této limitky ve čtvrtek v Palladiu v Praze. Snad ještě doplní, protože se mi hrozně líbí ty tmavé oční stíny a ten lak na nehty do oranžova.
    Na fotce s fialovo-modrými rty se mi Peti hrozně moc líbíš. Dohromady spolu s bílou kožešinkou a krásnou pletí to vypadá krásně.

    OdpovědětVymazat
  58. Limitka vypadá zajímavě, nejvíc se mi líbí laky :)
    Tvoje rtěnka je hodně zvláštní, já bych s ní rozohdně ven nevyšla, máš můj obdiv ;)

    OdpovědětVymazat
  59. Já jsem naběhla do DM, stím, že asi vykoupím všechno, ale byla jsem rozumná a udržela jsem se. Laky se mi moc líbí, až na ten oranžový, ale velmi podobné odstíny už doma mám. Stíny jsou ultraroztomilé, ale odstíny mě moc nezaujaly, samolepky na nehty vůbec nepoužívám, o tvářence ještě přemýšlím, ta oranžová se mi moc líbí. Rtěnku v odstínu Berry me home jsem tam ale nechat nemohla, to je přesně můj zimní odstín, včera jsem ji zkoušela poprvé, trošku vysušuje, ale zase celkem vydrží, i když jídlo a pití ne, ale za tu cenu jsem spokojená. Ovšem největší dilema jsem měla s mošničkou. Bože to je něco pro mě! Ale jsem na sebe pyšná, nemá úplně ideální velikost a pravděpodobně bych jí moc neužila a za ušetřené peníze jsem koupila na večer sýry a s přítelem jsme si udělali pěkný večer:) Ale limitky od Essence nejsou nic na moje nervy!
    <a href="http://www.kejtsworld.blogspot.com>Kejt's world</a>

    OdpovědětVymazat
  60. Já jsem se na tuhle limitku moc těšila, ale nakonec jsem si z ní také nic nepořídila. Chtěla jsem rtěnku Berry me home, na internetu vypadala z fotek jako křiklavější sytá růžová, ale ve skutečnosti je spíše červená a takové barvy už doma mám. Docela se mi líbili i stíny - hnědý a růžový, ale taky to nebylo nic co bych už neměla a tak jsem odešla nakonec se rtěnkou Maybelline, make-upem Loreal a přípravky na vlasy od Alverde, z levného nákupu Essence nezbylo nic a moje peněženka utrpěla újmu mínus 500,- :-D

    OdpovědětVymazat
  61. Teda budu se muset do Dmka podívat,byla jsem tam sice včera, ale nějak jsi nové řady nevšimla.Stane se.Petruš, kde jsi koupila tu bezvadnou teplou čepici? je krásná a určitě i hřeje.

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Peti, ta kolekce vypadá tedy lákavě, minimálně jedna rtěnka bude mít novou maminku :-). Já se už ale velmi těším na kolekci Vintage District, která vypadá zajímavě a hlavně mě láká tvářenka, která vypadá naprosto božsky! Snad se k nám brzy dostane :).

    OdpovědětVymazat
  63. BB od Lorealu má máma nějaký vzorek a strašně si ho chválí, takže jí ho koupím k narozeninám, ale ještě jsme ho neviděla. Tohle je z DM nebo z Rosmanna?

    OdpovědětVymazat
  64. Kolekce je bomba! Za mě palec nahoru.. Co se Tvého vzhledu na fotce Peti týče, barva rtů Ti podle mého názoru vůbec, ale vůbec nesedí.. Tvoje kombinaci mám opravdu ráda a málokdy se mi něco nelíbí.. Ať je to z hlediska make-upu nebo z hlediska oblékání.. Ale tento odstín rtěnky podle mého názoru Tobě nesedí - nic ve zlým.. Hezký den.. ;-)

    OdpovědětVymazat
  65. neeeeee. teď se budu muset přivázat za nohu abych nešla do rossmana a nenechala tam zas hromadu peněz

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Peti :-) ty tvářenky vypadají fakt skvěle, ale líbí se mi více ta růžová, která už v drogérkách asi není :-( Jinak BB cream jsem viděla už na blogu getthelouk a prý je fakt dobrý :-) uvažuju že bych ho zkusila až budu mít konečně zase normální pusinu :-) Měj se hezky a užívej si zimy a sněhu dokud je to sníh :-) Maki

    OdpovědětVymazat
  67. Péťo, mám tu růžovou tvářeenku a je vážně skvělá. Sice docela dost práší, ale má krásnou barvičku a vydrží mi celý den.
    Jinak od Maybelline mám tu novou červenou rtěnku v odstínu Lady Red. Konečně jsem narazila na TU červenou. Dlouho jsem hledala perfektní odstín, ale stále se nedařilo. Buď byla moc světlá, nebo moc tmavá, s oranřovými či výnovými podtóny, nebo i se zlatým odleskem. Tahle je ale přesně taková, jakou jsem chtěla, takže doporučuju...
    BB od L´Orealu mám doma a používám ho už asi měsíc. Je moc příjemný a krásně se přizpůsobí. Ale doporučuji světlý odstín. Nejsem žádná bledulka, a přesto mi ten světlý sedí lépe. Každopádně doporučuju k vyzkoušení!

    OdpovědětVymazat
  68. Krásné fotečky, Peti :) Já už mám tuhle limitku vyhlídnutou nějakou dobu...především ty tvářenky mě nadchly! Viděla jsem je už ve vídeňském DM asi před měsícem ve výprodeji a doteď se biju do hlavy, že jsem je nekoupila už tam, protože bych je měla dříve a levněji (jedna byla za 1.5 euro) Samozřejmě, že jak to dorazilo k nám, tak jsem hned běžela do drogerky a koupila oba odstíny :D...zatím jsem testovala odstín 01 a musím říct, že paráda...na tvářích vypadá přirozeně a výdrž více než slušná :)...no a aby toho nebylo málo, tak jsem přidala i červenou rtěnku :)...Oproti Home Sweet Home mě druhá limitka Snow Jam nezaujala vůbec!

    OdpovědětVymazat
  69. Tak jsem dneska do DM v Liberci taky naběhla. V jednom mají ještě limitku Vampire, takže jsem se přesunula do druhého, kde jsem tedy už štěstí měla. Měli vše kromě růžových tvářenek. Chtěla jsem se na ně mkrnout,ochotná prodavačka mi zavolala na jinou pobočku, aby se zeptala jestli tam limitka je a mají i růžovou tvářenku. Všechno tam měli, takže jsem se nemohla rozhodnout co vezmu. Nakonec jsem vzala obě, ta oranžová je fakt krásná a ta růžová bude taky moc hezká, jedna vyjde na 75 Kč. K tomu jsem přihodila i rozjasňovač. Mají ted pár věcí od Essence v akci za 29.90 Kč, takže určo mrkněte. Tyhle blogy, to je zhouba na moji peněženku :-)

    OdpovědětVymazat
  70. Mám ty hnědé stíny a jsou fakt super, krásně drží. Cena úžasná. Fakt doporučuji. Šárka

    OdpovědětVymazat
  71. U nas je tato limitka uz stara, podarilo sa mi vsak vo vypredaji poslednych kusov odchytit ten pytlicek (je skvely, milujem taketo mini pytlicky), potom oranzovu tvarenku (je tiez skvela, ale zistujem, ze sa v nej pomaly zacina vyhlbovat diera v tej tensej ruzovej casti, naberam z nej totiz viac, kym do oranzovej len dobnem. asi sa mi minie ako prva) a oranzovy lak. Kazdy kus len za 1 euro. Z laku som vsak trosku sklamana, niekedy sa mu nepodari uplne kryt ani v dvoch vrstvach. Farba a lesk je vsak super.
    Cervene laky, co uz i niekto hore spominal kryju super, aj ja mam skusenost s klasickou cervenou od essence, kryje dokonale. No tento oranzovy je pigmentovany slabo. A ma uzsi stetec, cim sa horsie nanasa.

    OdpovědětVymazat
  72. Hlásím, že jsem z limitky Home Sweet Home zakoupila obě rtěnky - a musím říct, že se v Essence vytáhli!! :-)
    Cena 59,90,- Kč/kus, výdrž na rtech i přes jídlo, pití a různé další překážky, které jsem si usmyslela, perfektní, až se sama divím :-)
    Co se týče pigmentace, tak parádní, daleko lepší než rtěnky ve stálé nabídce, a i když nejsem až tak na výrazné barvy, tak za mě tyto dvě rtěnky ano! :-)
    S.

    OdpovědětVymazat
  73. Peťulko :)) nikdy bych si na sebe fialovou rtěnku nevzala, a na ostatních jsem jí nikdy neviděla, ale je dobře, že se nebojíš takových barev jako je fialová a že nenosíš pořád jen dokola jednu a tu samou :))
    A máš naprosto nádhernou modrou barvu očí, která s tou rtěnkou a bílou bundou tvoří úplně takový skvělý barvy, nebo celý to jako celek vypadá suprově, nevím jak bych to lépe popsala :)). Ty snad i když by sis dala zelenou rtěnku, tak budeš vypadat výborně !

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj Péťo, nejprve musím říct, že Inglotka je super, moc ti sluší ;) Já jsem si nedávno pořídila Inglot rtěnku odstín 420 (matte) - je trošku podobný jako té tvé. Jsem s ní spokojená a mám jí na běžné nošení ;) Ostatní neřeším. :)

    Jinak limitka je povedená, nakoupila bych toho plno ;) Jen škoda, že se ke stojanům dostanu až když je to vše probrané :(

    OdpovědětVymazat
  75. tak já jsem nakonec neodolala a pořídila jsem si dneska aspoň tu oranžovou tvářenku. Sice mi připadá, že trochu smrdí (no jo čuchám ke všemu:D), ale barvy krásné:) a ten vzor! :)
    Teď jen aby měla nějakou výdrž:)) a musím souhlasit s Petrou- rtěnky vypadaly krásně, ovšem podobný odstín růžové už vlastním a červená mi nesluší, tak jsem je tam nechala. A laky vypadaly taky fajn, ovšem laků v červených, oranžových a takových odstínech mám asi 10:D

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj Peťi,
    Měla bych dotaz. Přes zimu mám strašně suchou pleť a když si dám makeup tak šupinkatím, nevypadá to pěkně a přirozeně. Kdybych nemusela tak s ho ani nedávám ale musím zakrýt akné :D (není to zvláštní suchá kůže a akné? :D), ale zpět k věci. Dělám vše jak by se mělo, používám krém, ale i tak po chvíli mám šupinky. Poradila by jsi mi prosím nějaký hydratační a levný makeup? Jsem studentka takže za makeup nemůžu dát 500.. Děkují moc Peťi :)

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj, prosím nevíte někdo kolik stojí ty rtěnky...
    dík za opověď

    OdpovědětVymazat
  78. Laky z jejich limitek jsou rozhodně mnohem lepší než ty normální, ale teďka se podívám po těch stínech spíš, vypadají fakt dobře :)

    OdpovědětVymazat
  79. Dúfam, že všetko pôjde hladko-obratko a zajtra v obchode nájdem ešte pár týchto pletených pokladov:) Ten ružový tieň! Krása. Najskôr som si síce myslela (dúfala), že je to moja budúca dokonalá tvářenka... Asi som z tej kolekcie nejaká popletená;) Super článok aj fotky Peti, je to ako mať DM drogériu rovno v obývačke:) xxx

    OdpovědětVymazat
  80. Kolekce je nádherná, ale u nás v DMku nemají Essence :(. Za to jsem se byla podívat v Rossmannu na jinou novou limitku, teď nevím jak se jmenuje, den po tom co jí uvedly už byla skoro prázdná :(. Jinak rtěnka je naprosto boží, díky článku, který jsi kdysi psala o fialových rtěnkách jsem si pořídila jednu od Dermacolu, sice vypadám, jako bych právě snědla kilo borůvek :D, ale zamilovala jsem si tu barvu :).

    OdpovědětVymazat
  81. Kdyby si na té poslední fotce neměla slepené řasy vypadalo by to o mnoho lépe :)

    OdpovědětVymazat
  82. Péťo, ddo toho BB jdi. Ten světlejší je aj pro bledulky, krásně se přizpůsobí a hydratuje. Já jsem s ním spokojená, jen by mohl být o trochu větší za ty peníze. Barva je rovnoměrná, takže žádné fleky, je teda pravda, že moc nekryje, ale na to jsou makeupy. Určitě vyzkoušej:)

    OdpovědětVymazat
  83. Moc hezký ! Náhodou, mně se tvý líčení líbí, i dyž sama bych si na něj netroufla :D a můžeš klidně dělat víc článků a recenzí o Essence, přeci jenom je to levnější kategorie :D a uděláš článek o novinkách prosím ?
    http://www.essence.eu/cz/vyrobky/novinky-od-unora-2013/novinky.html
    Díky, Anet

    OdpovědětVymazat
  84. Zazimovaná jsi pěkně, ale ta fialová rtěnka? Promiň, ale ta je strašná.

    OdpovědětVymazat
  85. Peti, nejspíš budu mít blbej dotaz..ale nevíš, proč má Rossmann a DM vždy od Essence jiný limitovaný say kosmetiky? :)

    OdpovědětVymazat
  86. Tak jsem také ulovila růžovou tvářenku a musím říct, že je naprosto skvělá. Peti, pokud se dostaneš ještě do jiného DM, tak si jí určitě kup! ;)

    OdpovědětVymazat
  87. Nedávno jsem psala na blogu, že mi celkově přijde, že essence je čím dál tím lepší jak v kvalitě, vymakanějších obalech, tak i u těch limitek jde vidět, že fakt ví, čím ženské zaujmout:) Asi budu muset jejich produkty vice omrknout:)

    OdpovědětVymazat
  88. Když jsem tu limitku viděla poprvé, zaujala mě tvářenka, rtěnka a vínový lak. Vzala jsem jen lak, že rtěnek a tvářenek mám dost. Jenže během týdne se mi to rozleželo, takže rtěnku Berry me home už mám doma, tvářenky už bohužel nebyly.. :)

    OdpovědětVymazat
  89. Uaaa, už se těším na rtěnky, laky a tvářenky! :D

    OdpovědětVymazat
  90. Ahojky, já mám z téhle limitky lak na nehty a musím říct, že mě moc nenadchl. Barva to je sice krásná (04 Berry me home) a hezky kryje, ale hned druhý den se mi začal loupat. Použila sem base coat i top coat, ale stejně nevydržel :(

    OdpovědětVymazat
  91. Opravdu skvělé fotky :) Ale myslím si, že v Brně už tuhle nádheru neseženu ://

    OdpovědětVymazat
  92. Miluju limitky od essence :)
    http://xoxolucyfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!