Den na lyžích - Skiareál Lipno

by - 25 ledna

Krásný večer,

dnes vás nebudu nudit dlouhými řečmi, dáme si oddech od kosmetiky a nechám vás zas trošku nakouknout do soukromí .), prostě jsme si dnes udělali volno a byli si zalyžovat. Já osobně lyžování miluju, sice jsem takový rekreační lyžař, nerada jezdím rychle a radši si jedu svoje obloučky tam, kde není moc lidí, přesto se mi ale dneska na Lipně moc líbilo, i když byla poměrně dost velká zima, padal sníh a foukalo a tak jsem se neustále musela zahřívat čajem. Přiznám se, že rodiče žádní lyžaři nejsou, takže ačkoliv jsem odmalinka na hory jezdila, nikdo mě nikdy pořádně lyžovat neučil, takže nejsem žádný stylový závodník, manžel je na tom ještě o kousek hůř, ten do té doby, než mě poznal, nejezdil lyžovat vůbec, kromě snad jednoho lyžáku na základce, to ale nemění nic na tom, že teď už mu to pěkně jde a lyžuje hrozně rád. Na Lipně jsem byla dneska prvně a moc se mi tam líbilo, máme to od nás něco málo přes 100km a v areálu je několik sjezdovek a asi tři sedačkové lanovky. Fronty dneska vůbec nebyly, pořád jsme jezdili nahoru dolů, takže jsme si zaplacenou permanentku fakt užili. Určitě se tam chystáme znovu a při té příležitosti bych ráda mrkla i na stezku Korunami stromů. Jezdíte tam někdo také lyžovat a jak se vám líbí?

Krásný víkend!
















  

You May Also Like

77 komentářů

  1. Skvělé video :) Já jsem taky měla na víkend v plánu jet na hory, ale v těchhle mrazech sina to moc netroufám :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. byla opravdu zima, to je fakt, zvláště na lanovce člověk mrzl....

      Vymazat
  2. jé..to je super post..moc Vám to sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím tebe, i manžela :)
    Článek, fotky a hlavně video super! :)) Mám ráda tohle "šmírování"....

    Jinak je pěkný, jak jste oba s manželem sladění, růžovou barvu mám ráda, ale tenhle odstín... no nějak mi to dneska oku nelahodilo, jak ta růžová, tak ta modrá, která se mi nějak na dospělého chlapa nehodí :) .... ale hlavně že je člověku jakž takž teplo!!!:)

    Léňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je pravda, že to oblečení máme už chvíli, musím podotknout, že ale z dětského není :D! Tak nějak se přiznám, že jsem to ani moc na ty lyže neřešila, byla velká sleva,tak se to koupilo,ale jsem spokojená, je v tom opravdu teplo a já růžovou ráda, na lyže bych zas řekla, že se to snese, tam je to fuk :). A moc děkujeme a taktéž zdravíme :)!

      Vymazat
    2. Mně se právě tenhle odstín líbí úplně nejvíc! :) Peti, kde jsi ji koupila, jestli se můžu zeptat? Jana

      Vymazat
    3. Jani, ono už je to několik let zpět, ale v J. Hradci v Samu: http://www.sam73.cz/, je to nějaká česká značka sportovního oblečení, mají vždycky po Vánocích velké slevy a výprodeje,tak jsme tam pořídili tenkrát výbavu :)

      Vymazat
  4. Tak to jsi byla kousek ode mě. :) Je to tam moc pěkné, ale já to tam mám radši v létě.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peti, video je úplně super, máš ho moc pěkně udělané!!! Outfit je parádní, moc se mi líbí, růžovou miluji, :) sluší ti! Fotky jsou krásné!!! Tak snad jste si dnešní den pořádně užili! Měj se krásně! Ahojky! Jana

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj peti, muzu se zeptat, koho si volila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nakonec K. Schwarzenberga, já už jsem to psala pod videem o blogování, ani s jedním s kandidátů se neshodnu na všem a u obou mi některé názory vadí, nakonec jsem se rozhodla takto, protože se mi nelíbilo to, jak Miloš Zeman vedl kampaň a to, že některé pravdy záměrně zamlčovat a říkal jen to, co se mu zrovna hodilo, navíc nemusím to jeho rýpání a definitivně mě naštval s tím výrokem o knížatech a zemanech a s tím,jak překroutil výrok o Benešových dekretech, zatímco sám tvrdil před několika lety v podstatě to stejné.

      Vymazat
    2. Úplně s tebou souhlasím, nelíbí se mi jak Zeman lže a všechny akorát pomlouvá a nadává jim. Nejlepší bylo, jak hned po ,vyhlášení, prvního kola, začal Schwarzenberga pomlouvat, to mě fakt dostalo, na nic jiného se hold nezmůže...Dneska to budou nervy. :/

      Vymazat
    3. Souhlasím holky, taky volím Karla. Jo Peti, ale obávám se, že se nikdy nemůžeš s nikým dokonale ztotožnit. Tak to prostě je, člověk prostě nikdy nebude s druhým člověkem souhlasit na 100% ve všem, ale jde spíš o to, jak Ti ten člověk sedí celkově a jestli se shodnete alespoň v základních (důležitých) věcech. Ale to platí asi všude v životě, ne jen v politice.

      Radka

      Vymazat
    4. Tak Karel také nekteré pravdy záměrně zamlcoval a ohledně výroku o knížatech a zemanech- Karel zas perlil o výroku o ženách a perlach. A co se týká výroku o dekretech- před lety Milos hovořil o divokém odsunu, který byl nehumanni. Karel hovořil a stále hovoří o organizovaném odsunu, což jsou odlišné pojmy.

      Vymazat
    5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  7. Krásný fotky !! já jsem si byla zalyžovat na Špindlu a taky super!! jo a na lanovce jsem taky příšerně mrzla!

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné video. :) Podle mě lyžuješ dobře, hlavní je, že jste si to užili. ;) Nejradši bych hupsla na sjezdovku a lyžovala si.

    OdpovědětVymazat
  9. Oblečení na lyže nádherné. Strašně se mi líbí, na lyže by to snad ani jinak nešlo než se zářivými barvami. Mě se na rozdíl od Léni líbí. Lenka

    OdpovědětVymazat
  10. Asi soukromý dotaz, trochu na tělo, ale kdyby jsi mohla prozdradit koho jsi volila? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta fotka, kde jsi jen růžová a vše okolo je neutrální je vážně vtipná :-D Máš skvělé brýle na lyže :-)

    OdpovědětVymazat
  12. mne sa prave vase oblecenie strasne paci! :) a zrovna nedavno som premyslala, ako mam rada tvoje videa na takyto styl, ako si sem niekedy dala, ze moj den a podobne :)) velmi sa mi to paci a aj toto bolo super, takze dakujem :)) do buducna by som si rada pozrela video napr. tvoja ranna rutina/vecerna, kludne len take zrychlene, mam to hrozne rada :) ahoj

    OdpovědětVymazat

  13. Velmi hezké video já neližuji protože nikdy nebyla příležitost a na víc jsem raději pro teplo.Velmi hezká růžová bunda jinak vám to spolu moc sluší .Zase spolu něco natoćte Jů????Vendula

    OdpovědětVymazat
  14. dokonale spracované video! takéto mám rada ;) vyzeráš super

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to slusi ikdyz si nenamalovana....semnou by to bylo horsi
    :D

    OdpovědětVymazat
  16. Peti, jste krasny par. Moc mile fotky:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc pěkné video na odlehčení a naladění na zimní sporty :) moc vám to spolu sluší, můj přítel lyže nesnáší tak máš štěstí:)

    OdpovědětVymazat
  18. Tam muselo být krásně! Já teda nelyžuju, ale na běžky bych vyrazila :) A nejlepší je druhá fotka odspodu :D

    OdpovědětVymazat
  19. Máš růžovou bundu jak pro 15- letou pubertačku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je naše Peťulka ráda, že vypadá tak mladě a krásně. Tak nezáviď. Marcela

      Vymazat
    2. no vzhledem k tomu, že je to dámská kolekce, tedy na dospělé, tak to asi bude určené pro ženy ;)

      Vymazat
  20. Já bydlím asi 6 km od Lipna, takže tam jezdím docela často ;) Jinak vám to moc sluší. :))

    OdpovědětVymazat
  21. Dneska jedeme taky lyžovat, strašně těším. Máte oba strašně pěkný oblečení.

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Moc hezké video a mohlo by být takových výletových i více :)

    OdpovědětVymazat
  24. Super video! A ten tvůj lyžařský komplet se mi moc líbí taky mám něco podobného. Když jsem si ho vybírala tak se mi moc líbil i celý bílý, ale vzhledem k tomu, že jsem taky taková rekreační lyžařka tak jsem si říkala, že v bílé se na sněhu ztratím, ale v takových výrazných barvách tě aspoň nikdo nepřehlédne a nepřejede, když spadneš:o) Petra

    OdpovědětVymazat
  25. Zavidim! Ja od ty doby, co mam prcka, tak se nedostanu vubec nikam :(

    OdpovědětVymazat
  26. Já vůbec lyžovat neumím, byla jsem jednou na lyžáku a dopadlo to tak, že nás po půl dne trápení na běžkách nechali na nich sjíždět svah. No, nemusím asi říkat, jak to dopadlo, že? :D Podle videa bych řekla, že lyžuješ docela slušně a hrozně se mi líbí tvoje růžová výbava :). Je fakt kouzelná. Vůbec se mi nechce, ale musím jít něco dělat, uvařit oběd a čeká na mě menší úklid. Hezký den,Peti.

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peti, to byl moc dobrý nápad udělat takové video :-) My se s přítelem na Lipno taky chystáme, tak se těšim. Přeju krásný, i když mrazivý, víkend ;-)

    OdpovědětVymazat
  28. Mně naučil můj táta lyžovat snad dřív, než chodit :-)
    Lyžovala jsem strašně ráda a ve třeťáku jsem si chtěla koupit super úža černostříbrný carvingy, který stály v tu dobu jmění - osm tisíc korun.
    Vydělávala jsem na ně celý letní prázdniny. Mezi svátkama o vánočních prázdninách jsme jeli do Alp - bylo asi -15°C, skoro žádný lanovky nejezdily. Nakonec jsme jednu našli, já si dala tři bombardina, při první jízdě jsem se rozšvihala takovým způsobem, že se ke mně seběhlo půl Rakouska, jestli žiju. Žiju. Jen jedna lyže byla zlomená u špičky. Dva dny na to jsem na Aukru prodala zbytek svojí lyžařský výbavy a teď po moooc letech začínáme s mužem přemýšlet, že je na čase zase tuten super sport začít provozovat :-)

    OdpovědětVymazat
  29. I nenamalovana jsi krasna :)

    OdpovědětVymazat
  30. jakým foťákem jsou tyto fotky focené? dík :)

    OdpovědětVymazat
  31. Do Skiareálu Lipno jezdíme také lyžovat a moc nám to tam vyhovuje

    OdpovědětVymazat
  32. Taky jsem byla na Lipně, a musím uznat, že je to jeden z nejlepších areálů. Moc se mi líbí celkově celé městečko, a v létě bych se tam také ráda podívala (hlavně na tu vyhlídku) :)) Jinak krásný barvy, myslím, že Tě nikdo nepřehlídl ;)

    OdpovědětVymazat
  33. Mas naprosto uzasny obleceni na lyze! Takove krasne ruzove :D Jen teda bych doporucila si poridit helmu, ja bych na lyze uz bez helmy nevyjela, u nas v rodine jezdi s helmou vlastne uz vsichni, tatka se treba diky tomu dost dobre vyhnus otresu mozku.. osobne se za tri tydny chystam do Italie, tesim se hrozne moc, protoze jsem nebyla na lyzich uz nevim jak dlouho.. bohuzel musim priznat, ze po tom co asi 7 let jezdim do Alp, jsem uz na ceske sjezdovky prilis rozmazlena :/ moc lidi, male a kratke sjezdovky, bez poradneho vyberu, fronty na vlek.. v neposledni rade dost drahe skipasy, takze me to tady vlastne ani moc nelaka... ale kazdopadne to obleceni ti fakt zavidim, ja jezdim v klasicke kombinaci cervena-cerna-seda :D

    OdpovědětVymazat
  34. miloučký video :)) jsi skvělá lyžařka, jak tak koukám! :) já se přiznám, že jsem na lyžích ani snowboardu nikdy nestála, ale ráda bych to někdy zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  35. Tak oblečení na lyže neřeším, hlavní že, je v tom teplo:-) Tudíž já brázdím svahy v naprosto příšerných šedivých zateplených šusťákách od Vietnamců, který, uznávám, vypadají hrozivě, leč jsou jediné, v kterých je opravdu teploučko a ani pod to nemusím mít punčocháče.
    Ale tebe chci moc pochválit, máš moc hezký styl lyžování, umíš ty carvingové zatáčky. Já se přiznám jsem samouk, jezdili jsme teda na hory každý rok, ale nikdo mě lyžovat neučil a jezdím "postaru", carvingový oblouky neumím, ač se snažím:-) Mám takový kakáč styl:-) Ale baví mě to:-)) Moje děti jezdí od tří let, na nějaké styly kašlou, ač to zlobí manžela, který dělal za mlada lyžařského instruktora, moje děti zajímá jedině rychlost, tudíž jezdí šupem dolů. Takže jediný, kdo u nás umí opravdu výborně lyžovat je manžel, na něj je radost pohledět. My děláme, že k němu nepatříme, abysme nekazili celkový dojem:-))
    Letos jsme ještě nebyli, právě kvůli mrazům, ale počítám přespříští víkend už vyrazíme. Moc se těším.

    OdpovědětVymazat
  36. Chihi, na Lipně jsme byli s manželem, tehdy přítelem na prvních horách. Jezdíme na prkně, já se to tma tehdy učila:) Cha, no pěkně jsme se tenkrát pohádali, ale když už jsem pak na to přišla, tak to byla paráda:)

    OdpovědětVymazat
  37. Já jsem absolutní nelyžař a téměř i nesportovec, ale video se mi hrozně líbilo. Je to pěkně strávený čas relaxací a moc se mi líbí, jak i při různých událostech z osobního života myslíš na své čtenáře/koukače a dokumentuješ!
    Btw. bez Nivey se v zimě taky neobejdu, nejlepší krém když mrzne! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Peti, kde máš helmu? Jinak na Kramolín taky občas jezdíme, protože z Budějc je to celkem kousek. Ale abych pravdu řekla, mám radši Alpy. Předvánoční a jarní akce na Obertauernu, kde vyjde skipas jen na 20€ je skvělá a to středisko nedá absolutně srovnat. Jinak nedoporučuju dávat si nahoře v té chatě jídlo, nám dali vloni pytlíkovou polévku(fuj!) a tvrdili, že je to hovězí vývar.

    OdpovědětVymazat
  39. Krásné fotky i video :) Také bych takhle jela třeba na jeden den. Nejsem ale nějaký velký nadšenec do zimních sportů, takže bych se asi spíš procházela po horách :) To je nádherné ... Ale sníh dorazil už i k nám, tak asi půjdu na procházku s pejskem, mě tak napadlo :D Mějte hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
  40. Moc hezké video :) Peti, ty na sobě opravdu nemáš žádný bb krém, nic? Mohla bych ti někdy poslat mail s fotkou a prosbou o radu ohledně pleti? Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, nene nemám na sobě vůbec nic ;), na lyžování to opravdu nemá cenu :). klidně pošli ;)

      Vymazat
  41. super :)) pri pohľade na tvoje fotky mám chuť si ísť zalyžovať :)) a tiež radšej jazdím pomalšie, svojím tempom :D je to tak bezpečnejšie :D

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  42. Záávidím :) Já teď zrovna marodím a kvůli tomu přijdu i o plánovanou 3 denní lyžovačku :( Aspoň se takhle virtuálně podívám na svah ;)

    A co se týče oblečení, tak mě přijde super. Barvičky jsou hezké a aspoň se jednoduše na svahu najdete :)

    OdpovědětVymazat
  43. Moc vám to spolu sluší:) Já bych teda ale bez helmy už na sjezdovku nevlezla. Jeden lehký otřes mozku mi stačil!:)

    OdpovědětVymazat
  44. Teda, máte krásné oblečení. Tvoje videa si vždycky užívám, jsou taková hrozně pozitivní. :-)

    Zvu všechny na svou první GIVEAWAY http://allthatgems.blogspot.cz/2013/01/giveaway-1.html.

    OdpovědětVymazat
  45. Krásnou sobotu Peťul,
    tak tohle video bude určitě patřit mezi má nejoblíbenější..Moc se mi líbí!! Umíš bezvadně lyžovat, já na lyžích stála jednou a hrůza :D :D A ještě Ti to zároveň i sluší :) Na tý sjezdovce uplně záříš!

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Péťo,
    vyhlídku v korunách stromů doporučuji. Byla jsem tam s přítelem loni na podzim. Téměř žádní turisté jen školy, výhled na krásně zabarvené stromy a nakonec jsme sjeli i suchý tobogán:-)

    OdpovědětVymazat
  47. Hezké, ale chybí ty helmy!!!

    OdpovědětVymazat
  48. Na Lipně jsem byla lyžovat minulou sobotu :) jsem z Českých Budějovic takže to je kousíček. Miluji to tam...v létě jsem tam měla brigádu :) škoda že jsme se nepotkali :) jseš skvělá ;)

    OdpovědětVymazat
  49. super video ;) je vidět že jste si to užili :))

    OdpovědětVymazat
  50. Super video!! Na lipnně jsem byla taky, akorát mě přišlo že neměli moc dobře upravený sjezdovky, tak nwm jak jste byli se sněhem spokojení vy... Každopádně hezké video!!

    OdpovědětVymazat
  51. Stezku mezi korunami stromů ti velmi doporučuji. Já jsem na ní byla v létě s mým přítelem a je to velmi příjemný výlet do přírody. Pokud se nebojíš výšek, myslím si, že je to opravdu moc velký zážitek. Kdybych nebydlela v jižních čechách daleko od Lipna, klidně bych tam jela vícekrát do roka. Co se týče lyžování jsem Skiareál Lipno nikdy nevyzkoušela, ale snad někdy budu mít tu příležitost. Nádherné video! :)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj, tak tohle je super video. Já jsem se zrovna asi před hodinou vrátila z lyžování v Itálii ve středisku Aprica :)) Bylo to tam super, mám zahraniční lyžování moc ráda. Tady ty české sjezdovky jsou oproti těm alpským úplné nuly, takže si někdy s manželem určo zajeďte třeba do Rakouska, Francie nebo Itálie ;) Ale někdy, kdy v tom nebude víkend, protože potom jsou nacpanější sjezdovky ;)Je to tam fakt kouzelné :) Jestli chceš, tak ti pošlu pár fotek? :D :D

    OdpovědětVymazat
  53. Ja zimni sporty (krome krasobrusleni) nemuzu ani citit, takze na lyze by me nedostali ani za zlaty prase :D jinak mas hezky sladene obleceni ;)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, sluší ti to i na horách :). Jakou si použila kosmetiku? Já mám vždy hrozně omrzlý obličej, vždy mě pálí a tváře mám červené o hodně víc, než by bylo normální. Zkoušela jsem hodně krémů, levných, dražších i dětských a tak by mě zajímalo, jaký krém vyhovuje tobě? Nebo jaké byly úplně k ničemu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pájo, mo děkuju a jak jsem říkala ve videu, já se mažu pouze Niveou ;)

      Vymazat
  55. Moc vás oba zdravím! Taky lyžuju ráda, ačkoliv nemám žádný styl :D. Na Lipno jsem chtěli letos jet s přítelem, ale bohužel jsme nesehnali ubytování, které by se nám hodilo časově (jen na víkend) a nebylo bláznivě drahé. Stezka v korunách stromů je skvělá byla jsem tam v létě, doporučuju, jsou tam nádherné výhledy.

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj spravila by si video kde by si napisala čo všetko si bereš na lyžovanie čo si davaš pod oteplovaky pod bundu atd ? :)diki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj to asi ne, já si totiž nic neberu, s sebou do kapsy jen jelení lůj,kapesníčky a mobil, popř. pár korun na čaj a jinak se oblékám dle počasí,tedy vrstvím, normálně termoprádlo :)

      Vymazat
  57. Skvělé oddechové video:) Obdivuji Tě čím dál víc, umíš si ze sebe udělat legraci a bereš věci s nadhledem:) Vážně super!!

    OdpovědětVymazat
  58. Moc všem děkuju za milé komentáře, bylo to jen takové oddechové video,tak jsem ráda, že se líbilo :). Jinak helmu zatím nemám, plánuji si ji koupit,ale přiznám se, že mi hrozně vadí, už v krámě mě z ní po chvíli bolí hlava :( a navíc je v ní zima.

    OdpovědětVymazat
  59. myslím, že když nejsi tak zmalovaná tak ti to sluší mnohem více :) hezké video ;)


    http://be-beuatiful.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  60. Škoada, že to je příspěvek z roku 2013 :) Rozhoduju se, jestli vyrazit. Podle webkamery tam je dost sněhu ale není tam moc lidí tak je to podezřelý :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!