Běžné denní líčení s MUA Undressed - FOTD

by - 29 ledna

Krásný večer všem,

dnes to vezmeme letem světem.Tak jsem si říkala, že všichni o MUA Undressed básní, včetně mě a kupodivu si vůbec nejsem jistá, jestli jsem vám s touto paletkou ukazovala nějaké mé běžné líčení. Tak tedy dnes. Vím, že to není nic extra, že tohle zvládne opravdu každý, ale často se mě na taková ta úplně obyčejná líčení ptáte, co do práce, školy atd. a tak bych řekla, že toto je maximálně vhodné, i třeba na ty zkoušky na vysoké, na to se také hodně ptáte :). Líčení je zcela jednoduché a bude sedět každému.



 Na celý obličej jsem použila BB krém, musím přiznat, že i tento od Misshy, od nějž mám jen vzorky, mi moc vyhovuje. Nevysušuje a hezky se vpije do pleti. Akorát po delším čase se mi zdá, že trochu zvýrazní póry, ale není to až taková tragedie.


Na oči jsem dala podkladovou bázi UDPP a vystínovala víčko, stíny, které jsem použila, jsou označeny srdíčkem. Pod obočí jsem dala nejsvětlejší a naopak na spodní linku ten nejtmavší. Obrys oka jsem ještě zvýraznila hnědou tužkou od S-he.



Zakončila jsem řasenkou, tato nová od Maybelline mi přijde skvělá, já prostě tyhle umělé kartáčky s gumovými a krátkými  štětinami můžu. Moje řasy jsou ted jak splašené, každá jinak dlouhá a rostou ještě přes sebe jiným směrem, takže je prakticky nemožné je dobře upravit. Podle mě je tahle řasenka fajn, zahustí, zvýrazní, moc neprodlouží, ale také je spíše objemová, pokud dáte více vrstev než dvě, tak už trochu slepuje. Mně ale opravdu vyhovuje, ovšem, jak říkám, moje řasy jsou na prd a tudíž nejsem řasenkový expert :).


Na tváře jen trochu bronzeru, tento mám moc ráda, sice není úplně hezky jemně mletý, ale je to pro mne výhodná barva, není totiž příliš tmavý, jako většina bronzerů a ani do oranžova. Světlou část dávám jako rozjasňovač, tmavou naopak pod lícní kosti.


A zbývá už jen lesk :).



Tak to bylo dnešní rychlé denní líčení, pokud jste mě třeba někde potkali, tak doufám, že jste se nelekli :). Líbí se vám tato MUA paletka? Mně strašně, kromě Pretty pastels a Starry night je moje nejpoužívanější v poslední době. Opravdu jsem si tyto paletky oblíbila, podle mě za málo peněz hodně muziky.




P.S. pokud by náhodou někoho zajímaly hvězdičky, tak je mám z aukra a jsou stříbrné s komponenty Swarovski a svetr je KappAhl. A ještě dodatek, fotky nejsou vůbec upravené, ani barevně, docela mi vyšly, že bych řekla, že úplně přesně odpovídají realitě, ale samozřejmě záleží na nastavení vašeho monitoru :).

You May Also Like

88 komentářů

  1. tak todle se ti vážně povedlo!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi nádherná žena!.... A krásné naušnice :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný. x) Vždy jsem koukala, že využíváš spíše umělých řas, ale myslím si, že i samotné tvé vlastní řasy jsou velmi krásné.
    Mám ráda tvé nápady na líčení a určitě se budu tebou inspirovat. x)

    http://wonderfulinfinity.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to, krásný líčení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Líčení je krásné.. jemné nahé a velmi romantické
    Můžu jen otázku? nemáš tu rtěnku přetaženou mimo ret? možná mi to jen tak připadá..sama nevím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) tohle téma už se tu diskutovalo několikrát,ale prostě mám takový tvar rtů ;)

      Vymazat
  6. Já mám doma Undressed, Heaven and Earth a Going for Gold a jsem s nima strašně moc spokojená :) Asi si časem doobjednám všechny MUA paletky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si jich taky asi ještě pořídím víc,jsou fakt super :)!

      Vymazat
  7. stav se víckráv v Kappahl, pokud tam budu, dam ti slevu =D

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle líčení je přesně podle mého vkusu. Jednoduché, ale efektní. A tobě moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  9. Takové líčení mám na běžné nošení nejraději (ale to už víš :)). Moc ti to sluší!
    Peti, mám dotaz ohledně paletek. JE podle tebe lepší Sleek nebo MUA? Se Sleekem jsem byla spokojená, chci nějakou neutrální paletku, sice mám tu od NYXu, ale vždyť to znáš. ;) Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuju a popravě, já ti nevím, já mám ráda obojí, Sleek bude asi přecejen o kousek lepší,i když mně připadá pigmentace toho,co jsem vyzkoušela od MUA, opravdu dobrá, zvláště za tu cenu,ale Sleek je pigmentovanější a o chlup "máslovitější", to určitě :).

      Vymazat
  10. Ahoj Peti.(dovolím si tykat)
    Pěkné přirozené líčení. Hnědé tužky na oči se mi začínají víc a víc líbit, i díky tomuto líčení.
    P.S. Ráda sleduji tvůj blog, jen tak dál.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  11. naherneeeeeeeeeee taktiež každý deň do školy používam tuto paletku a ja by som ju kupila aj do zásoby lebo sa bojím ze ju preestanú vyrábať :D

    OdpovědětVymazat
  12. Já ten odstín č. 2 tak miluju, používám ho tak často, že už ho mám skoro prázdný :D Líčení je opravdu krásné, decentní, ta dvojka je prostě úžasná :o)

    OdpovědětVymazat
  13. Tá riasenka vyzerá dobre, už v drogérii som po nej pokukovala som rada že vidím, ako maľuje;) Pripomína mi kartáčikom" moju obľúbenú riasenku Max Factor False Lash effect.

    http://krasavnutri.blgspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem asi hloupá, ale nemohla by jsi mi říct přesně, který stín jsi kam dala, fotky jsou sice krásné, ale z toho víčka to nemůžu prostě přesně uhodnout. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První odstín jsem dala pod obočí, druhý do 2/3 horního víčka, 4 vrchní řada do ohybu a banánku, 4. spodní řada na spodní linku a trochu do vnějšího koutku horního víčka, chápu, dost na fotce ty barvy splývají :).

      Vymazat
  15. Máš moc krásný oči a to líčení jim skvěle sedí! Já osobně mám Heaven and Earth, ale tak krásné líčení s tím bohužel neumím .. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Líčení super! A máš krásný náušnice! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Co se děje, že nemáš nalepené řasy? Že by ti došly zásoby? :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Běžné denní líčení s MUA Undressed" - myslím,že název sám odpovídá na tvou otázku ;), já si tedy na běžný den řasy opravdu nelepím

      Vymazat
    2. Hlavně aby nedošly tobě zásoby, anonyme! Bež raději spát a nenamáhej svou hlavinku vymýšlením puberťáckých komentářů...

      Vymazat
    3. To se nemůže ani jeden post objevit bez rýpání jakéhosi pomateného anonyma? :// Krásné denní líčení :) Už si konečně taky musím pořídit nějakou MUA paletku :)

      Vymazat
    4. Ale Péťo uznej, že rejpanec pěknej :D Mimochodem a MUA paletku se chystám a bude stopro od Tebe, jen si ještě sakryš nemůžu furt vybrat jakou :D :(
      PS: Tady Ti to neskutečně sluší :)

      Vymazat
    5. Ani to nemáš zapotřebí, máš krásné vlastní řasy, i když si to možná nemyslíš, fakt si je nemusíš ničím extra vylepšovat :) ! přirozenost ti moc sluší ! Líčení je krásné, ve čtvrtek mám zkoušku, tak se asi nalíčím podobně, opravdu je to moc vhodné na takové příležitosti :))

      P.S.Ti "anonymové" jsou fakt trapní :D ( docela sranda to říkat, když ted taky komentuju anonymně, omlouvám se),strašně mě baví, abych pravdu řekla, vždycky se "těším", s čím zase přijdou...
      Veronika J.

      Vymazat
    6. holky, děkuju, ale zase musím uznat, že bez těch anonymních rýpalů by tu nebyla taková sranda, žejo :D.....

      Verčo, moc děkuju, já jsem tedy ze svých řas nešťastná, vážně se nedají krásně namalovat ani natočit bay netrčely do všech stran :(.

      Vymazat
    7. Přitom nalepené řasy jsou tak přirozené do práce a na nákup potravin přes týden atd..:-D

      Vymazat
    8. A nepřemýšlela si někdy o nasazení umělých řas u kosmetičky ? (teď přesně nevím jak to nazvat)
      Myslím, že to drží například jeden měsíc a je to rychlejší než nalepování umělých ne ? :)

      Vymazat
    9. Peti, nemyslim si, ze bys mela rasy na prd, to jsi jeste nevidela ty moje :))
      Prodlouzeni ras nic nevyresi, sama jsem mela skoro dva roky Xtreme Lashes (to nejlepsi co na trhu je), bylo to krasne, bylo to silene drahe a i presto, ze jsou vazne TOP "znacka" ( ted se s radama roztrhl pytel) tak jsem po odstraneni mela tak pidi rasy, ze jsem skoro tyden brecela, protoze jsem byla vlastne bez nich! A byl to velky sok, kdyz jsem predtim mela prodlouzene rasy, ktere byly krasne a kvalitni. A to nesmim zapomenout na ten cas co tomu musi clovek venovat, aby je mel opravdu krasne (specialni odlicovace, rasenka, pece) a ne jako ty vytvory co potkavem denne ve meste :(
      V lete je to fajn, ale uz bych do toho znovu asi nesla...

      Vymazat
  18. Ta fotka rtů, kde vyčuhují ty rovnátka je děsně roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ta poslední fotka je krásná! :) Tohle líčení ti moc sluší a moc se povedlo :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, posledni fotka je fakt hezka, jak z nejake reklamy na kosmetiku...
      Andrea

      Vymazat
  20. Ahoj ,uvažuju nad nákupem téhle paletky ,chtěla jsem se zeptat jak dlouho průměrně stíny vydrží na víčku bez primeru:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já používám primer vždycky, takže nemohu sloužit s odpovědí....

      Vymazat
  21. Ahoj Peťulko ,uvažuji o koupi této paletky ,ale nemám primer ,chtěla jsem se zeptat jak dlouho vydrží na víčku bez podkladové báze:)

    OdpovědětVymazat
  22. páni,ty tam jsi jak z reklamy.Nádhera!
    Ale videa jsou na líčení nejnejnej

    OdpovědětVymazat
  23. Moc hezké líčeí, Peti. Bylo by super kdybys zase někdy udělala líčení s touto paletkou už jen kvůli tomu, že ji má hodně holek a potěší to tedy každou druhou :)) nemusí to být ani tak obsáhlé at s tím nemas moc práce :)
    těším se na další článek!:)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti,
    super,jako vždy...
    Ja mám spíše dotaz,mám docela červené rty a líbí se mi spíše světlejší odstíny rtěnky či lesku..je však problém tu moji barvu překrýt,dlouho to nevydrží...máš nějaký fígl jak na to? :) díky za odpověď
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, určitě nejsi sama, tento problém má hodně lidí ;), já spíš opačný, mé rty jsou hodně bledé, já bych doporučila je přejet makeupem, korektorem nebo BB, abys barvu trochu stáhla a až na to nanést rtěnku, ta pak i déle vydrží. Existují ale i primery na rty, třeba od urban Decay, který mám zrovna na cestě a těším se,až ho zkusím :),pak podám info.

      Vymazat
  25. Už nějakou dobu po té MUA paletce pošilhávám, ale dokud budu chodit každý měsíc na kosmetiku, tak si musím nechat zajít chuť, protože to už by bylo moc výdajů najednou a teď moc korunek nazbyt není. Ale já si na ni ušetřím, protože ji prostě musím mít. :D
    A teď úplně mimo. Dneska tu byla moje mamka. Chtěla po mě, abych jí ostříhala. No, po krátkém přemlouvání jsem se odhodlala. Stříhám jen tátu a tam není, co zkazit. A dopadlo to dobře. Návdavkem jsem jí obarvila vlasy a namalovala jí. Při té příležitosti mi říkala, že se švagrové strašně líbí, jak chodím namalovaná, že to mám hrozně hezky vždycky vystínované. :) A pak řekla, že tohle už vlastně není ani kosmetický kufřík a malování, ale alchymistická laboratoř a čarování. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, tyhle paletky podle mě nejsou vůbec drahé ;), určitě si nějakou porid, za tu cenu super výkon. Tak to jsi šikovná :), já také stříhám všechny v okolí :)....

      Vymazat
  26. Moc ti to sluší Peti :-) chtěla jsem se zeptat jestli jsou v některé z paletek i matné stíny? Díky za odpověď :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, moc děkuju a nao, zrovna tato je mix matných a se shimmerem :).

      Vymazat
  27. pekné nude líčenie :))

    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  28. Přesně tohle je můj styl běžného líčení, moc se mi líbí v tvém provedení :).

    OdpovědětVymazat
  29. Vážně krásný! Taky mám tu novou Maybellinku a jsem zatím moc spokojená, na moje ubohoučký jemný řasy jsou tyhle gumový kartáčky s krátkýma štětinkama perfektní! (Jen sem si já blbka vzala omylem hnědou :-D naštěstí je od černý skoro k nerozeznání..)

    OdpovědětVymazat
  30. Peti, božíí, dneska jsem experimentovala, vypadalo to hodne podobne,protoze jsem vyuzila jen tri barvy,ale pouzivala jsem ty same odstiny:-) Strasně ti to slusi!!!:)

    OdpovědětVymazat
  31. Líčení hezké, ale co se mi v poslední době nelíbí, je tvoje zapudrovaná pleť..já nevim no moc to nemusím. Hrozně to zvýrazňuje vrásky, pleť se vysušuje, pak se zbytečně moc mastí. Bez toho pudru by to bylo lepší-viz tvoje starší tutoriály.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si pudruju většinou jen čelo, nos a bradu, takže bych o zapudrování moc nemluvila :D, navíc jen maličko a většinou spíše vůbec, pudruji se jen na kameru, protože jste mi vy, čtenáři, zvláště ti anonymní, vytýkali, že se lesknu. Což je pravda, na kameru se odráží světlo mnohem více a člověk vypadá,že se leskne, i když to ve skutečnosti tak není. Speciálně tady napudrovaná nejsem, opět jen trochu čelo, protože to se mi s BB leskne. O vysušování pudrů a zvýrazňování vrásek jsem už mnohokrát mluvila, s tím souhlasím, proto pudry nerada používám. Nicméně tedy jestli mlvíš o těchto fotkách, tak si nepřijdu nijak vrásčitá, ačkoliv chápu,že věk už na to mám, tudíž mimické vrásky jsou zcela normální věc a to i v mnohem nižším věku ;).

      Vymazat
    2. Abych to uvedla na pravou míru: nejsem typický anonym! v životě jsem o lesknutí a nevim o čem ještě do komntářů nepsala. Jsem obyčejná ženská co se semtam koukne na blog a nepotřebuje si kvůli tomu zakládat účet. Prostě se mi ty makeup tutoriály líbily bez toho pudru, kdy je plet taková fresh.

      Vymazat
    3. vždyt to je úplně v pořádku, jen jsem odpověděla ;), já to úplně chápu, běžně taky dávám jen BB bez pudru (max. jen na čelo jako tady), mám sušší plet a tak ji nerada víc vysušuji,zvláště v zimě :), já jsem ten typ člověka, který by se bez pudrů taky klidně obešel.

      Vymazat
    4. Ještě k těm pudrům: občas použivám od essence ten sypký transparentní a to můžu doporučit-minimálně půl dne se pleť vůbec neleskne. měla jsem i nějakej kompaktní od lancome a to byla hrůza a děs. za hodinu jsem házela prasátka a leskla jsem se ještě víc než před nanesením. Zas je tu ten poměr cena x kvalita.

      Vymazat
  32. Rada sa inšpirujem tvojimi líčeniami, lebo mám podobný odtieň pleti a rovnakú farbu očí... Sú jednoduché, že ich zvládnem aj ja a krásne.

    OdpovědětVymazat
  33. Ta paletka je skvela, uz se nemuzu dockat az mi taky prijde :) Jinak liceni je hezke :) Ja mam radsi vyraznejsi, ale proc ne :)

    OdpovědětVymazat
  34. Super, dneska tohle líčení vyzkouším :-) MUA paletky jsou super a Undressed je moje nejoblíbenější.

    OdpovědětVymazat
  35. Jéé tak tohle se mi opravdu moc líbí, přesně můj styl. Takhle bych se malovala přes den, kdybych nebyla ráno líná. Ale nakonec stejně většinou vyběhnu jen s řasenkou a tvářenkou a v autobuse si dám nějakou rtěnku. Občas:D O paletce Undressed přemýšlím už dlouho. No asi od doby, co se objevilo porovnání Naked a Undressed. Jsou to přesně moje barvy. I na večerní líčení používám odstíny hnědé, takže se nebojím, že bych ji nevyužila. No teď, když ji vidím v akci, tak už asi váhat nebudu:)
    Kejt's world

    OdpovědětVymazat
  36. Krásne líčenie. Musím ho vyskúšať so svojou paletkou Undressed, dík za tip ;o)
    www.isabelle.sk

    OdpovědětVymazat
  37. Včera jsem měla na očích úplně stejnou kombinaci barev :)

    OdpovědětVymazat
  38. Paráda, moc se mi to líbí a už se nemůžu dočkat, až mi dojde objednaná Undressed paletka a vyzkouším :)
    Chválím, že jsi na denní běžné líčení nepoužila nalepovací řasy, podle mě ty tvoje jsou fajn a nalepovačky jsou možná i zbytečné (i na večer!)

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj,
    Od značky Mua už mám doma tři paletky:)
    Odstíny, které máš na fotkách, také hodně používám v této kombinaci:)
    Pa Eva.

    OdpovědětVymazat
  40. Přesně touhle paletkou (a stejnými stíny) se líčím do práce. Je to rychlé a decentní :) Pod oko používám namísto tužky nejtmavší hnědý stín ....

    OdpovědětVymazat
  41. Dante Alighieri30. ledna 2013 v 10:23

    Proč bysme se tě měli furt lekat? :)
    Tahle paleta se mi líbí čím dál víc, ale jelikož mám doma hodně podobnou Sleek Storm, nebudu zase utrácet! :D

    OdpovědětVymazat
  42. Kde se to MUA kupuje ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.muastore.co.uk/

      Vymazat
    2. Ja som kupovala na muastore.co.uk , ak sa bojis zo zahranicia, da sa kupit aj u Petky na eshope;) Kaja

      Vymazat
  43. Klasika, sluší ti a vypadáš v tomto líčení o hodně mladší:o) A skvěle ti vynikne barva očí...

    OdpovědětVymazat
  44. Ten lesk je úžasný!!!WAU!

    OdpovědětVymazat
  45. jadnoduche a velmi pekne!!!

    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  46. Moc krásné! Jedno z nejhezčích líčení co jsem od Tebe viděla :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj chtela bych mamce koupit nejakou podkladovou bazi pod stiny. Maluje se jen modrymi barvami. A ma problem ze se ji celkem dost masti oblicej a po par hodinach ma stiny slite do carek. Jaky odstin baze bych mela koupit :) predem dekuji za odpoved preji prijemny den vase divacka Lucka

    OdpovědětVymazat
  48. Nádherná :) moje MUA paletky sú už na ceste, neviem sa ich dočkať :) Kaja

    OdpovědětVymazat
  49. krásne líčenie :o) šikulka :)

    OdpovědětVymazat
  50. Petruš ty dvě poslední fotky jsou krásné. Líčení je pěkné, jemné, můj styl :-)
    Lucka K.

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj,nádhera,moc pěkný,prosím,napsala by si prosím recenzi na tutu řasenku ,díky moc:D
    jecowe.blogspot.cz prosím komentuj,díky moc!!:D

    OdpovědětVymazat
  52. Peti, líčenie je krásne , jednoduché, prirodzené a vyzeráš v ňom sviežo. Ja mám s riasami rovnaký problem , každá rastie do inej strany, krížia sa a aj keď sa snažím neviem ako , tak vyzerajú ako prilepené pavúčie nožičky (mám pocit že aj tie vyzerajú lepšie :D). Minule som pozerala video od Dulce candy ako si od značky Too faced nanáša na riasy nejaké vlákna , ktoré ich majú predĺžiť . Vyzerá to fajn , len tá cena okolo 35-40€ a ktovie či by to fungovalo :/ ale vraj to má aj L'oreal za prijatelnejšiu cenu. A na lip primer od UD daj určite recenziu , to ma zaujalo , mohol by byť aj v eshope ? :) krásný deň !

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj,
    opět moc fajn fotky, mohla bys na todle líčení udělat i video, potřebovala bych to líčení očí vidět, přeci jen v tom nejsem tak dobrá..díky!

    OdpovědětVymazat
  54. tohle líčení Ti fakt strašně sekne, Peti :) Paráda!

    OdpovědětVymazat
  55. týjo! já zírám Peti! to líčení ti táák sluší :), vypadáš hned o pár let mladší ..., prostě podle mě ti nejvíc sluší takovéto decentní líčení :D, teda ne, že by výrazná rtěnka nebyla na tobě taky hezká, ale tohle je prostě... DOKONALÉ ;))

    Áďa

    OdpovědětVymazat
  56. Já nemám slov...:* jsi úžasná...:)
    Bára D.

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj, líčení je moc pěkné (tu paletku si fakt musím pořídit :D ) a sluší ti, akorát mi tu chybí fotka se zavřenýma očima, abych se mohla podívat, jak je to vystínované (nebo video, jak psal někdo výše :) ).

    A.

    OdpovědětVymazat
  58. Natali Geschrei4. února 2013 v 9:32

    Péťo, parádní líčení :-)

    PS: co takhle příště udělat nějaký návod na vlasy+líčení podle Miley Cyrus? :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!