Co je v mé plážové tašce?

by - 11 července

Krásný večer a dobrou noc všem :),

dnešní rychlé video přímo z pláže. Mějte se fajn, já jdu ulehnout a zítra zase ještě užívat dovolené :)!

You May Also Like

26 komentářů

  1. Krásné video, aspoň vím, co sebou na pláž :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj obsah tašek na pláž je koukám skoro stejný všude. Jinak super video moc se mi líbí články z vaší dovolené. Kiki L.

    OdpovědětVymazat
  3. skvělé video :) ta plážová taška VS je krásná! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten balzám od SunDance mám taky a strašně miluju, jak voní po mátě. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já nemám slov k té Tvé postavě! Jako žena která už pracuje, je vdaná a má ty starosti kolem a ještě k tomu má takhle nádherně štíhlou postavu, já závidím!!!!! To mi je 18 a Tobě se s postavou teda vážně nemůžu rovnat Péťo.! Jsi krásná :) A taška je úžasná :))

    OdpovědětVymazat
  6. To mě překvapilo, že to tam z tohoto pohledu vypadá podobně jako na Mácháči :)

    OdpovědětVymazat
  7. To video ma potešilo ako vždy som si pri ňom vypila kávičku a ide sa robiť.Na chvíľu som tam na tej pláži bola s vami och......Inak ta taška na pláž je pekná ale mne tá kvalita tej tašky moc nevyhovuje pretože mi vadí keď si ju zavesím na opálené plece hrozitánsky škriabe. Tak ešte užívajte tých par dni leňošte a bavte sa. Viera

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peti,úžasné video!!
    A to šustění když tam po pláži ty lidi chodí to je boží!!!No a já si do plážové tašky beru:Osušku(ručník),nějaké krémy na opalování,něco na čtení a letos si chystám vzít telefon na nějaké hry:) A chtěla bych se zeptat jestli by si natočila i hotel a váš apartmán?Díky za odpověď:):):)

    OdpovědětVymazat
  9. AHoj Peti, super video, určitě si to tam užíváte :) Moje taška na pláž obsahuje dost podobné věci jako ta tvá :) Nesmí chybět jelenní lůj, používám přesně tu 30 od SunDance jako ty, opalovací krémy a ještě navíc s sebou tahám sprej na vlasy poškozené sluníčkem, od Baley, krásně voní a v průběhu slunění jím vlasy občas nastříkám. Pak taky nosím náhradní plavky a hlavně náhradní spodní díl plavek, ale to kvůli tomu, že trpím na záněty močových cest, tak se převlékám. Jinak na Istrii jezdím každý rok v září, je tam krásně a ta voda co jsi ukazovala, ta mi taky moc chutná :D mějte se moc krásně a už se těším na další videa a články, jsi nejlepší!!! :) Petra H.

    OdpovědětVymazat
  10. Super videjko, je super že točíš i na pláži;) Jinak ta minerálka je fakt dobrá, taky jsme si ji v Chorvatsku kupovali:D

    OdpovědětVymazat
  11. Hezké video :-) Já toho tahám na pláž či koupák více:-D Ta plážová taška VS se mi moooc líbí!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti :-) s přítelem se taky chystáme k moři takže mi tohle video hodě pomohlo :-) chtěla bych se jen zeptat kde se dají sehnat balzámy s UV ochranou? Já zatím viděla tak možná s nějakým nízkým faktorem :-( Taky trpím na opary ze sluníčka a nechci si kazit dovču :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Jsi vážně skvělá, že přidáváš příspěvky i přesto, že jsi na dovolené.Strašně mě baví se koukat na tvoje videa.

    OdpovědětVymazat
  14. Šmankote, ty tam toho máš :D Já si vždy vzala na pláž ručník, deku, opalovák, mobil, nějaké peníze a možná balzám :D Ale i tak se dá :-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  15. video je skvělé..Já sebou na pláž nosím taky tyčinku na rty 50 i 10 ku mám...pak používám ochranný sprej na vlasy, opalovací krémy+ osušku na pláž a hlavně nějaký časopis či knížku....Šári

    OdpovědětVymazat
  16. Balzám Sundance miluju, kupuju si ho už spoustu let. Dřív sice obsahoval zlaté třpytly, což už teď bohužel ne, ale nevadí. Teď určitě zkusím ten tekutý v tubě :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj :) ... Balzám na rty s UV ochranou je dobrý nápad - to si také pořídím. Ještě s sebou na pláž nosím klasický jelení lůj a knížku :) .. Jinak se vcelku obsah mé plážové tašky neliší :) ...
    Měj se :)
    M

    OdpovědětVymazat
  18. Markét, ten SUNDANCE je z DM drogerie, v testech opalovacích krémů se opalováky SUNDANCE umístily hodně vysoko, já třeba miluju ty jejich spray-e na opalování nebo mléko s karoten a dětské se SPF 50 je taky super:-) J.
    Jinak Peťa jako vždy krásná (v plážové tašce mám ještě zpravidla knížku-časák-čtečku nebo tak něco)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo na ten test jsem se taky dívala a byl myslím ze všech testovaných opalováku nejlepší :-) Asi si taky pořídím něco k moři :-)

      Vymazat
  19. Hezké video, už abych byla taky na pláži :) Já nosím obal od čoček, křížovky, propisku, kapesníky, balzám na rty, krém, gumičku a zrcátko :)

    OdpovědětVymazat
  20. musím povedať, že toto video mi spravilo neskutočne pohodovú, letnú náladu. my sa na dovču ešte len chystáme, ale vďaka tvojmu videu mám pocit, akoby som tam už bola :) páči sa mi, ako máte s manželom všetko vychytané, zladené doplnky a farby - dievčatá v ružovom a chlapci v modrom :)) tiež si na to presne tak isto potrpím (neznášam, keď na pláži človek vyzerá, akoby práve vybral kontajner s obnoseným šatstvom :P) vy naopak vyzeráte ako z reklamného katalógu :)

    OdpovědětVymazat
  21. Divím se, že nemáš něco na čtení, časopis, knížku...To k relaxu patří. I když dneska všichni mají čtečky, nebo mobily-což mě irituje. Čtete s manželem vůbec na dovolené? Případně co? Nebo jaké časopisy kupuješ?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!