Naše dovolená 2013 - video

by - 28 července

Krásný večer všem,

doufám, že na dnešek nemáte žádný program, protože mám pro vás takový celovečerní film :)...snad se vám video bude líbit a pokud to nestihnete najednou, na začátku je malý rozpis programu, tak si to můžete dát třeba na víc částí nebo to přeskákat :).....mějte se fajn, my se dnes byli koupat v Chlumu u Třeboně a je to tam perfektní :).


 
Ubytování jsme měli zamluveno předem přes internet ve vesnici Valbandon, cca 10km od Puly, na stejném místě jako jsme byli minule, moc se nám tam líbí. Byli jsme v ulici Lavanda, apartmány Lavanda. Celková vzdálenost z J. Hradce do Valbandonu je cca 750Km a dá se ujet za 8 hodin. my jsme jeli pomaleji a se zastávkami, takže nám to trvalo 10. je třeba mít dálniční známky - rakouskou a slovinskou. Naše trasa byla přes Vídeň, Graz a Maribor, můžete jet ale i přes Linz. Apartmány stojí v sezoně cca od 30-60 eur pro dva.

You May Also Like

84 komentářů

  1. Pěkný jste to měli :) My příští týden vyrážíme směr Slovensko a Tatry. Žádný odpočinek jenom vysokohorská túra :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my taktéž vyrážíme do Tater! :)) tam to opravdu není žádný odpočinek, už máte naplánované nějaké cíle?:))

      Vymazat
    2. tatry su krasne urcite sa ti bude pacit :) Petka super video ako vzdy :) si prijemna na nic sa nehras a to sa velmi rata mas originalne videa co sa mi velmi paci a vidiet ze si si s videom dala namahu :)

      Vymazat
    3. Tatry jsou krásné,taky jsem tam jednou byla a super dovolená!

      Vymazat
  2. Těšila jsem se na celovečerní film a nezklamal, paráda! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, odkud máš prosím ty teplákový kraťásky s mašličkou a kolik stály? Díky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíc mě pobavilo, když si ukázala všechny ty své přípravky a potom skříňku s manželovou drogerií - docela rozdíl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) u nás to je taky tak, já mám vždycky půlku kufru kosmetiky a partner mýdlo, holení a kartáček na zuby :) vždycky se tomu akorát smějem :)

      Vymazat
  5. Muzu se zeptat, proc kdyz pisu do nejake souteze e-mail, tak se mi tu jeste nikdy nezobrazil? Tzn. komentar nebyl schvalen. Blog ctu pravidelne,ale tohle nechapu :(( Hezke prazdniny !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to není možné, schvaluji úplně všechny, možná jsi nedala dole na stránce načíst další, když je komentářů více, tak musíš dát načíst další nevejdou se na stránku ;)

      Vymazat
    2. Ahoj Péťo, musím teda říct, že mě se to stalo taky - dvakrát a načetla jsem všechny stránky a dala CTRL F a nic :o((ale určitě se to přístě povede :o))) Káťa

      Vymazat
    3. tak se velice omlouvam, samozrejme to tak je :D prehledla jsem to ,,nacist dalsi"

      Vymazat
  6. Dokoukáno celé! Super video, jsi hodná, že na nás myslíš, i když dovolenkuješ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vydržela jsem až do konce a bylo to super :) jelikož dnes v televizi nic není,tak to bylo super zabavení :) Celou dobu jsem poslouchala přes sluchátka a to šumění moře v těch sluchátkách není nic příjemnýho :D Očividně jsi si dovolenou užila a zrelaxovala jsi se,tak doufám,že já na tom po mé dovolené budu stejně :)

    OdpovědětVymazat
  8. V Chlumu jsem dnes byla také, ale v Chorvatsku ještě ne :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Peti,tohle je úžasné video! :) Muselo Ti dát spoustu práce a myslím,že po čase to bude i hezká vzpomínka na dovolenou pro Tebe s Mírou :)

    OdpovědětVymazat
  10. paradne video, prijemne som si pri nom oddychla a najedla sa:)mas velmi prijemny hlas, prirodzene vystupovanie, krasne si vo videu ukazala kus seba, teraz ta mam este radsej:) taky iny dojem ako z ostatnych videi od teba, akoby som ta trosku viac spoznala, tak priatelsky, neviem co viac dodat, snad len tolko, hodnotim na jednotku s hviezdickou a nech sa dari v sukromnom aj pracovnom zivote :)Dada

    OdpovědětVymazat
  11. Kolik stálo ubytování Vás prosimtě?:)

    OdpovědětVymazat
  12. Já to jejich pečivo moc ráda nemám, ale zato ty koblížky jo, to jsem měla každej den aspoň jeden:) A taky miluju vařenou kukuřici, s kterou chodí po plážích:) My byli v Chorvatsku začátkem července a moře bylo opravdu ledovka. No už se těším zase na příští rok:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj,je to nádherné video.Těším se na další.
    :)

    OdpovědětVymazat
  14. skvělé video :) je vidět, že jste si to užili :) a u té skříně máš na sobě perfektní sukni ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Opravdu jako celovečerák :) jsem moc ráda, za tohle video. Letos nikam nejedu, tak jsem si zajela k moři alespoň s tebou! víc takových videí, třeba i z nějakého jednodenního výletu :))

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Petro, díky za video, krásně mě dovolenkově naladilo. Za 14 dní se též chytáme do Chorvatska, ale tentokrát ne na Makarskou, ale právě taky na Istrii. Všichni mě straší, že jsou tam pláže s ostrými kameny a žádný pozvolný vstup do vody. Mohla bys mi prosím napsat jak to tam s koupáním povalováním je? Děkuju :-) Ať se Ti vše daří.
    Kača

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, nenech se odradit, je to tam super, pozvolných vstupů do vody a pláží s oblázky je tam plno, někde jsou kamennné plochy,ale i z těch jsou do vody krásné vstupy a pozvolné pláže, určitě se ti tam bude líbit. Do vody to ale chce boty,jsou tam ježci a kamínky tlačí bez bot.

      Vymazat
  17. Jeee přesně tam jezdíme taky, je to tam skvělé :) Video je super, díky :)

    OdpovědětVymazat
  18. Děkuji za velmi příjemné pozitivní video v úžasné kvalitě, Peti. Je krásné, že i na dovolené myslíš na čtenáře. Mám radost, že se vydařila.
    Irena

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj super video, odkud máš prosím ty teplákový kraťásky s mašličkou? Děkuju za odpověď, klidně mi to napiš na Makina10@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahooj Peti, mám pocit, že té "dirkované obšívané látce" se říká madeira, nebo aspoň já tomu tak říkám :D :)
    Super video, věcí sis vzala teda požehnaně, já jsem si řekla, že se budu hooodně krotit, stejně nosím akorát šaty na pláž, plavky a něco večer, to je tak jediné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jojo,já bych taky řekla,že je to madeira ;). No mně by stačila tak 1/3 věcí,ale mám ráda výběr no :D....

      Vymazat
  21. Ahoj Péti, předem-úžasné video! Z videí z tebe vyzařuje strašně pozitivní energie. :) Chtěla jsem se tě jen zeptat, nemáte náhodou auto Dacia? Jestli ano, poznala jsem to podle zvuku blinkru, právě jsem totiž dodělala autoškolu a jezdila jsem taky v Dacii, tak jsem si vzpomněla právě na zkoušky v autoškole a obmyla mě hrůza :D :D
    Ale jinak super video! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Peti chtěla bych se zeptat, proč není můj komentář viditelný u včerejší soutěže? Poslala jsem příspěvek a nikde se tam nevidím, přitom se mi objevila klasická hláška,že po schválení bude viditelný...
    lenisshek@seznam.cz

    Jinak video moc pěkné, už se taky těším k moři :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, musíš dát dole na stránce načíst další, schvalovala jsem všechny, musí tam být :)

      Vymazat
  23. ahoj, můžu se zeptat kdy bude vyhodnocení soutěže o opalováky a macademiu? :) Možná jsem vyhrála (jsem hned první po 177 komentáři který je ale anonymní a bez mailu) a tak jsem napnutá jak kšandy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jen co budu mít chviličku času, budu výherce kontaktovat mailem .)

      Vymazat
  24. jo tak né, špatně jsem to spočítal :/ nj bylo to těsné :D

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Petro, jak jsem viděla ty nové štětce, tak se chci zeptat, kdy budou na shopu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Soni, měly by být co nevidět, určitě budu informovat, sleduj facebook :)

      Vymazat
  26. Ahoj Peéťo, když jsem viděla ty nové štětce, tak mi to nedá se nezeptat, kdy budou na Shopu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, měly by být co nevidět, určitě budu informovat, sleduj facebook :)

      Vymazat
  27. Je na tebe radost pohledět! Super video. Škoda, že k moři nepojedu, ale z videa jsem aspoň nějakou atmosféru nasála :)

    OdpovědětVymazat
  28. Super video :) Odkud máš ten přívěšek se jménem? Uvažuju o něm :) Děkuju a hezký zbytek léta :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, mám ho z www.mynamenecklace.com

      Vymazat
    2. Já ještě můžu doporučit český eshop www.silvername.cz. Mám od nich stříbrný i zlatý přívěšek se jménem a jsem moc spokojená. Byla jsem i s komunikací. Snažím se totiž vyhýbat zahraničním eshopům a pokud se dá ta věc sehnat u nás a není to cenově zase tak moc rozdílné, tak nakupuju na českých eshopech.

      Vymazat
    3. Holky moc děkuju, jdu to omrknout :)

      Vymazat
    4. Holky díky, jdu to omrknout :)

      Vymazat
  29. Ahojda,
    my se z Chorvatska vrátili v sobotu, prostě paráda =o)
    Video jsem si rozdělila na 3 části, abych ho mohla zkouknout, ale je opravdu zajímavé =o)
    Akorát mi vrtá v hlavě část 40:14 - kde jsou ty lidi, co s vámi jeli? =oO Jsi je tam nechala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdepak, nabrali jsme je po cestě :D

      Vymazat
    2. to boli nejaki stopari ? :D

      Vymazat
    3. To mě taky zarazilo...Kde jste je nabrali, už na místě? Jinak fajn video, záběrů z výletů a okolí mohlo být víc, no škoda. Třeba ještě něco dotočíš:). Jela by si na dovču s kamarády, třeba dvojicí, nebo byli jste už takto? Díky

      Vymazat
  30. Ahoj Petro, super blog. Moc ti to sluší a po shlédnutí tvých videí si musím vždy nálehavě něco koupit. Teď jsem se zamilovala do těch tvých brýlí, nevíš jestli se u nás tahle značka někde prodává? Bez zkoušení se mi do toho nechce.

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peťka, video je superdobré, máš teda naozaj veľa šatstva :D, ale zase musím pochváliť, že všetko máš štýlovo a farebne zladené, najviac sa mi páčia tie biele plavočky a pásikavá sukňa. Vypadá to, že ste si užili, a hlavne využili aj celé okolie puly, ja zas vôbec nie som na pamiatky, skôr sa cez deň vyvaľovať na pláži a večer promenáda a nejaký drink, a potom keď prídem domov , tak ľutujem že som vlastne okolie ani nevidela :). My sa tiež chystáme do chorvatska, niekam na istriu, v podstate sme to ani neplánovali, a teda nemáme zaistené vôbec nič, a čo pozerám na nete, tak je dosť málo voľných apartmánov, ak by som ťa teda mohla poprosiť , napíš mi adresu vášho ubytovania, a či je v apartmáne klíma, net som videla že bol, a aj parkovanie vidno z videa. Bol to ap. dom?, či majú aj 2izbové (syn-13r., by chcel osobitne postel ), prípadne či nie je problém zohnať v okolí puly ubytko na blind. ďakujem ti pekne, Miška.
    email: baksovamichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Krásná dovča Péťo! A ty plavky! Po letošní dovolené v USA už chápu, co všichni na té značce Victoria Secret mají :-D. Mě ale Chorvatsko neláká, nemám totiž ráda kamenité nebo oblázkové moře a pláže. Důvodem je i to, že nesnáším, když musím lézt do vody v botách! Vloni jsme byli na Samosu, který má hlavně oblázkové pláže a už nikdy víc.

    A soucítím s tebou s tou studenou vodou. Já jsem na tohle strašná. Než se osvěžím, tak lezu do vody půl hodiny :-D.

    Prosím tě, odkud a za kolik máš ten krém na kruhy pod očima od Lyonele? A je dobrý? Možná jsi už o tom mluvila, ale já teď skoro měsíc nebyla pořádně na internetu, tak mi toho hodně uteklo.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj:) Čoskoro vyražame tiež na dovolenku tak sa chcem trochu poinformovať... Nezničili sa ti plavky po kupani v mori? Prala si ich potom nejako špecialne?
    Inak skvele video:)

    OdpovědětVymazat
  34. Teda, tolik věcí nemám ani doma, natož na dovolené :) . Jinak pěkné video!

    OdpovědětVymazat
  35. Super video!!!:) A Super brýle, ty s těma růžovýma nožičkama... odkud jsou??:)) Monča

    OdpovědětVymazat
  36. Jééé už jsem došla k těm brýlým. pardon :))

    OdpovědětVymazat
  37. Nedá mi to sem nenapsat svůj první komentář...:-) Super video, je od tebe hezké, že se se svými čtenářkami chceš podělit i o své soukromí. Co ti ale hlavně musím napsat, že jsi nejsympatičtější blogerka, opravdu moc milá, přirozená, je vidět, že si na nic nehraješ, a to se mi na tobě vážně líbí.

    OdpovědětVymazat
  38. Odkiaľ sú tie modré brýle? :)

    OdpovědětVymazat
  39. Když jsem tak na to video koukala, připadala jsem si, že jsem tam s tebou:D Úplně mě to pohtilo..měli jste se určitě krásně:)je super, že na svoje čtenáře nazapomíáš ani na cestách!:) a ta žehlička to zabila:D - fail:-)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Péťo, pěkné video, takový relax, pohodička. Nejvíc se mi asi líbí ten konec, kdy děláš různé grimasy, vypadáš tam bezprostředně, spokojeně a mladší (i když nejsi rozhodně stará). Můžu mít ještě jednu osobní otázku? Pokud nechceš, nemusíš na ni odpovídat. Plánujete s Mírou děti? Přeci jen už jste spolu nějaký čas, klape vám to.... Jako mamince by ti to rozhodně moc slušelo :-) Ale občas v životě není všechno podle našich představ, něco se ovlivnit prostě nedá a zrovna děti jsou, myslím si, nenaplánovatelné. Pěkný zbytek léta. Denisa

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj :), opravdu moc krásné a povedené video ;)
    Včera o půlnoci jsem se začala dívat a řekla jsem si, že se podívám na půlku a půjdu spát, ale tak mě zajímalo co bude ve videu dál, že jsem to nevydržela a prostě jsem to musela dokoukat až do konce :D Moc se mi líbila část, kdy jsi byla u skříně a vytahovala jsi všechny kousky oblečení :D Líbilo by se mi i podobné video doma, ale s názvem "jak skladovat oblečení" ve skříni :D Ocenila bych nějké typy na skladování hadříků :)

    OdpovědětVymazat
  42. Skvělé video,určitě jste si to tam parádně užili :).Baruš

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Petro,
    v te casti jak ukazujes u skrine veci a nejsi nalicena Ti to opravdu slusi! Asi jak Te zname z videi hlavne upravenou a precizne nelicenou i kdyz treba decentne, tak tohle byla osvezujici zmena! A take musim rici, ze vypadas jeste mladsi nez obvykle :-). Preji pekne letni dny i tady v CR.
    Kaja

    OdpovědětVymazat
  44. Skvělý video! Učes "vstala a šla" mě hodně pobavil - tím jak jsi to řekla:D Ale já se nedivím, když jsme byli v Turecku, tak to bylo hrozný:) Člověk neví, co s tím:D A každý den si je mít není taky moc fajn:) Jinak letos bych ráda taky někam vyjela na dovolenou, ale nevím jak co bude:)

    OdpovědětVymazat
  45. Čauky Peti,
    koukám, že jste měli velice krásnou dovolenou a i se vám podařilo počasí =), co více si přát =)

    Jen tak mimo... chtěla bych ti dát tip, kde nakoupit levně oblečení. Nevím, jestli znáš řetězec Primark, ale mají tam nejen skvělé oblečení, ale i doplňky, líčení a různé věcičky do vlasů za opravdu skvělou cenu =)

    Nejblíže k nám je Primark kousek od Vídně, kdybys měla někdy čas, tak tam určitě zajeď =) ale možná, že ho znáš =)

    Skvělé video =)
    Peťule

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj,
    chtěla bych se zeptat odkud máš ty kraťasy s mašličkou :)
    jinak se mi hrozne líbi ten outfit s růžovými kraťasy a vestičkou :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Péťo,
    krásné video, jsem ráda, že jste si to užili :) Chtěla jsem se zeptat, zhruba na kolik vyjde cesta? Chtěli jsme jet také autem, ale známí nás straší s tím, že to vyjde pomalu na 10 tisíc.... já jsem benzín odhadem spočítala na 5000,- a nechce se mi věřit, že dálniční poplatky udělaj stejnou cenu.... děkuji za odpověď
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  48. Krásné video, a vůbec nevadí, že bylo delší:)
    Strašně ti to slluší, jak jsi nám ukazovala skříň s oblečením. Ta sukně s tím tílkem, bomba:)
    Jsi moc krásná a takové vlasy, jaké jsi měla, já mám přírodně :D :(
    Marky <3

    OdpovědětVymazat
  49. Ahojky Péťo, video super. Chtěla jsem se zeptat, kde se dá sehnat ta malá biodermička. Tuhle micerálku jsem objevila zhruba před třemi lety a už jinou nechci! Nicméně ta maličká je hrozně roztomilá a navíc bude praktická i na cestování! Nemůžu ji nikde najít!Poradíš prosím? Díky Marki

    OdpovědětVymazat
  50. Petro, super video, díky ;-) Ubytování jste měli moc pěkné a hlavně za nádhernou cenu. My se ještě chystáme na 4 dny do Slovinska, také autem, tak jsem zvědavá, jaké tam bude moře a přístup do vody, chorvatskou Istrii mám také strašně ráda.
    S tím oblečením to mám také tak - mám ráda výběr, i když si minimálně třetinu věcí na sebe nevezmu. Dostala jsi mě s tou klasickou žehličkou! Používáš ji i doma? Moje mamka na ní nedá dopustit, takže když jsem doma, jsem nucena s ní žehlit :-) Před třemi lety se nám rozbila, tak taťka musel jet hned koupit novou - ale bohužel tu samou - Eta ji pořád vyrábí :-)

    Jsem ráda, že jste si dovču užili a díky ještě jednou za krásnej report!

    OdpovědětVymazat
  51. video jsem zkoukla, příjemná společnost na večer :) tyhle dovolené mám ráda, kdy je člověk sám sobě pánem, ať už se jedná o dopravu, obytování, výlety a tak podobně. Chorvatsko je stará dobrá klasika, člověka snad nikdy neomrzí :) moc se mi líbily tvoje přímořské outfity, opravdu pěkný :))

    OdpovědětVymazat
  52. Skvělý nápad! :-) Vaše video mě navnadilo na moře ještě víc, ale bohužel si musím ještě do konce srpna počkat.

    OdpovědětVymazat
  53. Skvělé video, fakt paráda :-)
    Já jsem se vrátila včera ze Španělska(soustředění) a na rodinnou dovolenou letíme za 14 dní :-) Jinak jde vidět, že jste si to fakt užili a strašně mě video bavilo.

    OdpovědětVymazat
  54. Výborný video ! Fakt moc povedený, letos k moři asi nepojedu, moje dovča se odehrála na (jinak skvělém, doporučuju) Lipně a Tvé video mi navodilo takovej feeling, jako kdybych tam byla s vámi :)

    OdpovědětVymazat
  55. Dnes jsem se vtátila z Fažany (2 km od Valbandonu), tak jsem tohle video zkoukla podruhé abych si skvělou dovolenou připoměla! :) V Pule a na Kamenjaku jsem byla taky, bylo tam opravdu krásně :)

    OdpovědětVymazat
  56. Před pár dny jsem se vrátila přímo z Puly, je to tam opravdu hezké a pořád je co dělat. Ale co mi vadilo byli Chorvati, kteří se k nám chovali někdy až dost hnusně... Dovolená dobrá ale že bych tam musela jezdit každý rok tak to také ne:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!