3 plážové účesy pro mokré nebo mastné vlasy

by - 31 července

Krásný večer všem,

dnes přicházím s dalším videem, tentokrát vlasovým, které jsme si nedali už dlouho. Účesy jsem primárně vytvořila pro blogerky.cz a proto, pokud byste chtěli, můžete se podívat ZDE na celý článek s fotkami.
Doufám, že se vám video bude líbit a že přehlédnete kvalitu provedení účesů, hrozně blbě se mi to s pořezaným a zafačovaným prstem dělalo, na ten poslední účes jsem si musela náplast sundat, ale zas to bolelo jak pes :D.....ale pro inspiraci je to snad ok ;).

You May Also Like

48 komentářů

  1. máš krásný úsměv, bez rovnátek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ja rozmýšľam, čo sa zmenilo! :)) No idem si to celé pozrieť, fotky som už omrkla :D

      Vymazat
  2. První a poslední účes je ohromující, žasnu, jak někdo může být tak šikovný na účesy... já sama sobě jsem schopná udělat si leda tak culík nebo sepnout vlasy do skřipce... ach jo.
    Krásný úsměv, stálo to za to!

    OdpovědětVymazat
  3. Mně zrovna včera nandavali rovnátka. Většina lidí si stěžuje na bolest a mně naštěstí nic nebolí. Koukám, že rovnátka opravdu stojí za to. Máš nádherný úsměv. Účesy jsou krásné, ale já bych si je sama bohužel neudělala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Starej se radeji o sebe,Petka si muze kupovat,co chce! Jsou to ji penize a jeji zivot! Moc ti to slusi,Peti :)

      Vymazat
  4. Jsi strašně šikovná! Pro mě je vrchol umění culík a naprostý TOP mých dovedností drdol. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Čau Peťo, docela mně překvapil tvůj příspěvek na fb... děláš jak jsi ekonomická a kupuješ si shity a pak si koupíš plavky za skoro 3.tis :D přitom to je zrovna věc, která se za sezonu nejvíc poničí atd, moc to nechápu, proč si radši nekoupíš pořádný boty a kazíš si nohy v těch ostudách od vietnamců...a ty zvětšovací plavky ti stejně nepomůžou když nahoře nic nemáš, akorát je to k smíchu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, cože? :D Co to je zase za výkřik do tmy toto :D.....

      Vymazat
    2. Tento anonym dostal asi úpal ze sluníčka :-D

      Vymazat
    3. Míno, můžeš prosím vysvětlit, co tím myslíš? Mám dojem, že nedávná debata o kabelce na facebooku stačila, snad nemusíš rýt ještě tady.

      Protože já fakt nechápu, proč bych si nemohla koupit plavky od VS. Nevidím důvod, proč by to mělo někomu vadit a co do toho vůbec komu je. Navíc, mně je jedno,co je to za značku,ale prostě se mi nejvíc líbí,kdyby je měli u vietnamců tak hezké, klidně si je koupím tam, jestli je to nějaká narážka od anonyma.

      Vymazat
    4. Já osobně taky investuji do plavek, protože po loňské zkušenosti, kdy se mi po dvou dnech z plavek od vietnamců stala jakási síťka už to neriskuju. (neříkám že jsou takové plavky všechny)

      Musím se zastat Peti, myslím, že je každého věc, do čeho investuje své peníze. Absolutně nechápu lidi, kteří řeší takové blbosti fakt, asi nemají co dělat.

      Vymazat
    5. Já myslím, že Mína myslela že trefa byla tvoje reakce na anonyma - že souhlasí s tím, že je to výkřik do tmy...

      Vymazat
    6. Evelins, to doufám, ale trochu se bojím, že po té debatě je to spíše narážka na mne,ale ráda věřím,že snad ne, proto se ptám :).....

      Vymazat
  6. Na tohle video jsem se těšila od té doby,co jsi dala na facebook program,co pro nás chystáš. A jelikož jsem dneska měla strašný den, tak ti moc děkuji za tohle úžasné video,opravdu jsi mi zlepšila náladu! Účesové video od tebe mám nejradši,protože to je snad jediné,co od tebe zvládnu, protože se absolutně neumím malovat. Tady když jsem viděla tohle video,tak jsem si vzpomněla na tebe, třeba jen tak na oživení,vím,že to ráda nosíš :) http://www.youtube.com/watch?v=RK0pZxcQn60

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, tol je super, akorát slečna má asi tak 4x víc vlasů než já, mně by prosvítala ta vycpávka, ale s clipy by to šlo určitě, to zkusím :). Já jsem dělala něco podobného tadyhttp://www.youtube.com/watch?v=2d5birtoYoU, ale s tou vycpávkou to vypadá líp.

      Vymazat
  7. Ten 2. účes se mi líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  8. Uzlíkový cop vypadá strašně zajímavě a vůbec by mě něco takového nenapadlo, ale jelikož jsem vytvořila dojem mikáda nůžkama, tak si můžu nechat o copech jen zdát.

    OdpovědětVymazat
  9. Super účesy, asi je budu muset vyzkoušet všechny tři :)

    OdpovědětVymazat
  10. Druhý som už raz skúšala, ale nevedela som si ho sama urobiť :/ Ale prvý je fakt krásny, ideálny aj keď je teplo a chcem mať vlasy vypnuté :)

    OdpovědětVymazat
  11. Uzasna jako vzdy,a bez rovnatek jeste vic ;)

    OdpovědětVymazat
  12. A já si hned říkala, co je na tobě jiného :) ne že by ti to s rovnátky neslušelo, ale teď vypadáš víc jak princezna :) super nápady a krásné líčení :)
    Dáda

    OdpovědětVymazat
  13. Účesy sú skutočne krásne, určite vyskúšam. V jednoduchosti je krása.
    P.S.: Na tento okamih, kedy Ťa uvidím bez rovnátok som sa veľmi tešila. Sekne Ti to ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc krásné účesy!:) Nejvíce se mi asi líbí ten druhý..Ten poslední, na to jak je jednoduchý,vypadá velmi efektně:) Moc pěkné!:)
    Jinak jsem si všimla,že už nemáš rovnátka:)Zoubky máš vážně krásné!

    OdpovědětVymazat
  15. Super, občas mi chybí účesy pro kratší vlasy, třeba na ramena. Dlouhý vlasy jsou všude a navíc snimi člověk udělá všechno možný. Já vždycky na pláži vypadám hrozně, protože v gumičce to pořádně nedrží, když to uschne tak jsou všude a vypadám jak čarodejnice :D.
    Bez těch rovnátech jsi zase o kus větší kočka :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mám uloženú túto pani s typmi na účesy http://www.thesmallthingsblog.com/p/hair_17.html. Snad pomože. Inak Peti ako stále super video a úsmev bez rovnátok očarujúcy :-). Jana

      Vymazat
  16. Krásné účesy, nešlo si nevšimnout, kde jsou rovnátka? =) Týjo fakt takhle vypadáš moc hezky =)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, super typy na účesy, mě se moc líbí ten druhý, ale zkusím všechny tři. Jsi opravdu zručná, někdo si na hlavě neumí udělat ani culík :-D
    A příště bacha na prstíky, ať si nějaký neufikneš! Konečně i bez rovnátek, mám radost za tebe, že už jsou dole :-)Sluší ti to!
    Přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat
  18. Jsi NÁDHERNÁ jak s rovnátky tak i bez:)Ty účesy jsou skvělé!Moc ti sluší!!!Máš krásný úsměv:)Prostě nádhera!!

    OdpovědětVymazat
  19. Super video,určitě vyzkouším,děkuju!:) a máš nádherný úsměv,určitě to čekání stálo za to,že?:)

    A ještě mám jeden dotaz,ale to je trochu mimom tohel video - jak často a v čem myješ štetce na makeup a stíny?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, mrkni na video péče o štětce, vše tam říkám :)

      Vymazat
  20. Jéé Peťulko tobě to bez těch rovnátech tak sluší! A jak se v tom videu usmíváš.. srší z tebe pozitivní nálada :)

    OdpovědětVymazat
  21. Hrozně moc vám všem děkuju za pochvalu úsměvu bez rovnátek, stálo to fakt za to :)!

    OdpovědětVymazat
  22. Jé, to je super, něco takového jsem přesně potřebovala, akorát bohužel jsem natolik nešikovná, že já sama na sobě nic nezvládnu, jde mi to pouze na někom jiném :/ Budu ale trénovat, i když jsem pak naštvaná, že mi to nejde :D
    Díky moc za tipy :)!

    OdpovědětVymazat
  23. Jsi sluníčko :-)) máš moc pěkný úsměv a zuby bez rovnátek :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Petro, účesy jsou moc krásné, ale já to prostě nezvládnu udělat :)Zjistila jsem, že nejsem moc zručná podle posledního pokusu uplést si francouzský cop ze dvou pramenů. Vypadalo to tak jednoduše,tak si říkám, to zvládnéš :D, jo prdlajz.Výsledek byl katastrofa :) Strašně obdivuji tvoji zručnost, že si sama tohle zvládneš vytvořit a přidávám se k pochvalných komentářům, jak máš teď krásný úsměv!

    Verča

    OdpovědětVymazat
  25. Moc krásné účesy, francouzský uzlovaný neznám :)
    Ale škoda, že to není nic pro mě, mám takové mikádko po ramena a tohle s ním nevykouzlím :) (ještě že mám kamarádky, které se obětují a nechají mne hrát si s jejich vlasy :D)

    OdpovědětVymazat
  26. Péťo, přiznám se, že jsem si změny rovnátek nevšimla, protože jsem se pořád dívala na oči.
    Krásné rozzářené líčení v kontrastu s opálenou pletí!
    Až po reakcích čtenářek jsem se zastyděla, že jsem to přehlédla!
    Krásný úsměv a pohoda je velkou odměnou za nošení. Gratuluji!
    Magda

    OdpovědětVymazat
  27. Máš moc pěkné zuby, teď se musíš usmívat 2x víc než předtím :)

    OdpovědětVymazat
  28. máš krásnej usmev to uznavám ,ale docela mi vadilo jak jses furt usmivala :D

    OdpovědětVymazat
  29. ten uzlový je moc hezký,ale na videu skoro nic nevidím

    OdpovědětVymazat
  30. Péťo, moc ti to bez rovnátek sluší! Účesy jsou super, chtěla bych být také tak šikovná jako ty, bohužel mám obě ruce levé:-)
    Monča

    OdpovědětVymazat
  31. Jéé Peti, to je uplně změna bez těch clipů., nebo je máš?.... to jsi snad nikdy neměla takhle útlý copánek, jako při prvním účesu, než jsi ho zadělala do vlasů.. :)

    účesy jsem zkoušela, ale nešel mi teda ani jeden.. :D ty to máš krásné..:))

    Lucka

    OdpovědětVymazat
  32. To je bomba, ty už nemáš rovnátka a zuby máš opravdu srovnané. Když zavzpomínám na dřívější videa, teď máš zoubky jako opravdová celebrita :D, kterou jsi se mezitím v oblasti "beauty" rozhodně stala. Všechny 3 účesy jsou moc hezké a sluší ti. Líčení je super, svěží a barevné, k tobě neuvěřitelně pasuje. Nevím, co chválit dřív :D :D :D
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  33. no teda Peti :) ten tvoj úsmev :) úplne pekná si :)

    OdpovědětVymazat
  34. Díky Peťko, perfektní inspirace. Na ten tutoriál o prvním účesu už se těším dlouho. Včera ráno jsem to viděla a dneska už ho mám na hlavě v práci. Jen jsem se nedostala až do finiše. Nějak se mi podařilo hezky udělat ten cop, takže jsem ho už nepodstrkávala a nechala na boku. Vypadá to taky moc hezky. Přitom jsem si říkala, že mi to určitě bude klouzat a budu se vztekat, ale jako za 5 min jsem to měla a výsledek je nádhera. Škoda, že si nevidím zezadu na hlavu, abych se mohla kochat :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!