OOTD - šaty 4 x jinak

by - 25 července

Krásný večer vám všem,

venku je krásně a tak by se vám možná hodila menší inspirace na letní šaty a možná by se někomu z vás hodilo, pokud by vám nějaké ty šaty do šatníku přibyly :). A my si dneska dáme oboje, někdo z vás získá šaty a někdo třeba najde inspiraci - doufám :).
 
Když mě oslovil před několika měsíci eshop Choies, zda bych si nechtěla vybrat nějaké šaty, nahlédla jsem k nim na stránky a docela se zaradovala, protože se mi šaty moc líbily, nakonec jedny jsem od nich už měla a sklidily úspěch, tak proč si nevybrat další. Jak jsem psala už u šatů motýlkových, materiály jsou překvapivě kvalitní, taktéž ušití. Jediné, co je pro mne problém je to, že mají věci od velikost S a mně je to prostě široké, takže musím zužovat. Vzhledem k tomu, že ale umím trochu šít a dobře šít umí i moje mamka, není to problém. Zároveň šaty, které jsem zrovna vybrala, byly ale bohužel nejen širší, ale také dosti krátké, takže jsme popustily délku, co to šlo, zvláště u těch žlutých by pár cm navíc bodlo, ale nebylo už kde brát :). Jinak ale musím opravdu pochválit zpracování a nápady, mají tam šaty, které se hned tak nevidí, originální a krásné - alespoň podle mého soudu.
Tak jdeme na to, určitě mi dejte vědět, jestli a které z těchto modelů vás zaujaly.....



1) Tyto šaty se nejvíce líbí manželovi a dle ohlasů i vám na facebooku, proto jsem je vybrala a chtěla bych s nimi někomu z vás udělat radost, velikost je nyní xs-s a nejsou nijak nošené, pouze jednou na tohle focení, abyste se nebáli ;). Pokud byste šaty chtěli vyhrát, stačí mi do komentářů napsat váš email a odpověď na následují otázku: Jaký je váš nejoblíbenější letošní letní kousek oblečení? Někoho vyberu a šaty mu pošlu ;).









šaty - Choies
brýle Firmoo
kabelka a boty - C&A
rtěnka Miss Sporty 005 dream
lak Loreal Lemon shiver

2) Tyhle šaty mne úplně okouzlily, to je můj styl, barvy, květiny a kamínky kolem límce místo velkého náhrdelníku :D, co víc si přát.....





šaty - Choies
boty - OK shop

3) Taktéž tyhle romatické šaty se mi moc líbily, kdyby byly o 5cm delší, tak jsou ideální (a odpusťte si, anonymové, poznámky o věku, kdybych vám to neřekla, tak to to nevíte a museli byste si najít něco jiného), ale ani tato délka mi nevadí. Když přišly, byl moc široké, jak v pase, tak sukně, takže jsme je s mamkou zúžili a líbí se mi ted o dost více.







šaty - Choies
lodičky - C&A

4) Tyhle se mi moc líbí svým vzorem, doplnila jsem je černým páskem a lodičkami a musím přiznat, že jsou možná mé nejoblíbenější, mám totiž hrozně ráda fialovou barvu.....





šaty - Choies
lodičky - Deichmann
pásek - ? asi vietnamci

You May Also Like

299 komentářů

  1. Jak tak koukám, tak příště už si vezmeš jen tričko místo šatu ne? Měj trošku soudnost, je ti vidět prdel... nechutné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je hrozný život, neustále se sem MUSET chodit na mě dívat a hned vše komentovat, co :D.....

      Vymazat
    2. Péťo, tohle neřeš, máš supr postavu a není to nic hambatého :D já mít takovou postavu, klidně bych chodila jen v tričku ;)

      Vymazat
    3. Nic proti ale ty žluté jsou fakt hodně krátké a ty kytičkované nezduraznujou vubec nic akorát v tom vypadáš blbě nic proti

      Vymazat
    4. Prý je ti vidět prdel:DDD Me by zajimalo kde ji vidíš:D..

      Vymazat
    5. Ale prosím tě! Nic jí není vidět! Peťa má krásnou postavu a tyto šaty si může rozhodně dovolit a navíc jí moc sluší!:))
      A pak i kdyby si vzala tričko, tak je to její věc;)

      Peti, fakt ti to sluší! Všechny jsou nádherné a ty poslední, ty jsou bomba!:))

      Vymazat
    6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    7. Kup si brejle, žádnou pr..l nevidim :-D

      Vymazat
    8. :D já teda žádnou prdel nevidím! :D a ikdyby, tak je snad na každém, co si vezme na sebe ne?
      Moc ti ty šaty sluší :)) nejvíc se mi líbí ty žluté :)

      Vymazat
    9. Nevšimla jsem si, že by někde něco koukalo. Jinak člověk, který závidí Péťě postavu umí nejlíp krititzovat. Jen sám sebe ne. Troškou soudnost lidi :D

      Vymazat
    10. A aj keby jej vykúkal celý zadok, tak čo? Peťa je jedna z mála, čo si to môže dovoliť :). Náhodou, tie šaty sú neskutočne chutné. Škoda, že ja si také nemôžem dovoliť. Mne by tá "prdel" naozaj vykúkala :D

      Vymazat
    11. Nevím, zda to píše slečna nebo kluk, ale jestli Peťce někde kouká zadek, tak já jsem Aladin..

      Obávám se, že to bude jen závist :) Ale neboj, s tím se dá něco dělat :)

      Hezký večer :)

      Vymazat
    12. Já teda tu "prdel" nevidím, což je možná škoda, protože si myslím, že tvoje "prdel" je skvělá :))

      Vymazat
    13. Tak nekoukej a nechoď se dívat, když ti to přijde špatné... Peťka má krásnou postavu, které by slušelo i to tričko! Takže nekritizuj... V.

      Vymazat
    14. Idiote, na těchhle fotkách nic nechutného není a nikde určitě nic nečouhá a i kdyby, Petra je jedna z ženských, která by si ten zadek mohla dovolit ukázat v plné parádě :)

      Vymazat
    15. I kdyby ji ta prdel vidět byla tak určitě je to lepší než bysme viděli tu tvoji :-) Podle řečí musíš mít v hlavě nasr*no

      Vymazat
    16. Ahoj. Nejvíce se mi líbí ty druhé šaty, ty květované.
      Mé nejoblíbenější oblečení na léto jsou samozřejmě šaty. Nejvíce mě teď zaujaly takové ty, které jsou ve předu krátké a v zadu delší. Jsou sice vidět na každé druhé slečně, či paní, ale mně se prostě líbí :)
      email: Michalka.Halova@seznam.cz

      Vymazat
    17. Co to píšeš za blbosti? jaká prdel???! Nechápu?!

      Vymazat
    18. Já bych řekla, že při sezení nebo nějakém ohýbacím pohybu by to mohl být problém ;) Ale jinak ti sluší všechny, krom těch bílo-černých, ty se mi nelíbí.

      Vymazat
    19. tak pokud bych se ohýbala ve stoje, tak by byl problém u všech ;), já se v takových případech prostě neohybám, ale sednu si na "bobek", pokud potřebuju něco zvednout ze země třeba, sezení je ok.

      Vymazat
    20. To není Petřina prdel, to se ti jen odráží obličej na monitoru :-)

      Vymazat
    21. "To není Petřina prdel, to se ti jen odráží obličej na monitoru " :D:D:D:D TREFA! :D:D

      Vymazat
    22. ááno sú hrozne krátke :D :D....ach jaj...Peti vôbec si to nevšímaj.

      Vymazat
  2. Ty poslední dvoje jsou nejlepší, líbí se mi nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Peti moc ti to sluší! :) Nejvíc mi padly do oka asi jako tobě ty poslední. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hubertka009@seznam.cz nejradši nosim v lete kratasky a tilko :) ale když není takove velke vedro tak si rada vemu i legíny..

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou opravdu krásné :)

    Nejoblíbenější jsou peplum šaty, jsou krásné snad všechny ;D.

    luciath483@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Já letošní léto nejraději nosím sukni z C&A, je tmavě modrá a jsou na ní "vlašťovky" (bílé a červené), vepředu je na knoflíčky (celá se dá rozepnout na jeden "pruh"). Mamča se mi směje, že vypadám, jako když jdu hrát tenis, ale já tu sukni miluju.:)) Nechápu sama sebe, ještě nedávno bych si nic takového nekoupila, sukně jsem nosila jen jako nutnost při nějakých společenských událostech. Ale co, člověk míní a život mění.:)
    tracytom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Můj nejoblibenější kousek jsou jednak plavky (bez ramínek s obrovitánskou broži uprostřed a neonově růžové šatičky, který jsem si koupila v New Yorkeru ve slevách):-))) email: petra.hepnarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. adrianalatochova@gmail.com
    Tohle léto nejraději nosím plavky, jelikož když se vypalý není to tolik vidět. Ale na normální nošení jsou mím favoritem ombre kraťásky a krajkované tílko. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Péťo, všechny čtvery šaty jsou super, ale ty první mají něco do sebe ;) Můj nejoblíbenější kousek na léto jsou asi kratasy, sice nemám úplně super postavu, ale když je vedro tak co :) prostě je vytáhnu + k tomu nějaké barevné tílko a žabky.

    masarka91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Jednoznačně Peplum.. buď triko/šaty/ nebo sukně .. :)
    Prinze.ssin@seznam.cz

    http://littlesparklyunicorn.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. prochazkovakatka@email.cz Můj nejlepší úlovek léta je růžové neonové tílko na prsou má nápis adidas je takový třpytivě stříbrný :) no moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Šatečky jsou moc krásné, já takhle krátké šaty moc nenosím (nemám na ně nohy), když už nějaké moc chci, nosím pod ně legíny :) Snad nejvíc se mi líbí ty fialkové.
    Aranka

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, šaty jsou opravdu moc krásné. Nejvíc se mi líbí č. 1 a č. 4.
    A můj nejoblíbenější kousek na letošní léto je netopýří tunika.
    california50@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ty první jsou boží ;) a moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  15. Stepanka.kralovas@)gmail.com

    Jaký je můj nejoblíbenější letošní letní kousek oblečení?

    Je to 3 týdny zpátky, měla jsem narozeniny a jely jsme s kamarádkou nakupovat :o).. ve Zlíně jsme prošly celý Čepkov pak Zlaté Jablko a nakonec jely trolejbusem (poprvé v životě jsme tím cestovaly, přece jen jsme z vesnice :D) do Malenovic .. Když jsme se probíraly obchody, vešly jsme do New Yorkeru, přesto, že jsme v něm byly už ve Zlíně, ale já sem je prostě v tu chvíli uviděla! Krémově-růžové šaty se skládanou sukní a krajkovým vrchem.. byly poslední.. když jsem k nim přišla..byla to má velikost a teď si je beru, když jdu někam kam se hodí.. je v nich moc příjemně i navzdory těm vyšším teplotám.. takže můj oblíbený letošní letní kousek.. tyto šaty! :)

    OdpovědětVymazat
  16. holisovalucie@seznam.cz mým nej kouskem jsou šaty, které mi ušila moje nej kamarádka přesně podle mých představ...ale ty černé kdybych je vyhrála budou hned v závěsu za nimi :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Můj nejoblíbenější letni kousek jsou dzinove sortky tilko a nebo letni volné šaty :)
    Marketa.sss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ty druhé a třetí se mi strašně líbí. Péťo jsi okouzlující. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Můj nejoblíbenější kousek jsou tyrkysově modré šaty z Tally Weijl. :)

    Jinak ti to straně moc sluší na všech fotkách. Objednala jsem si i ten krásný neonový náhrdelník- oasap! Krásnej :)

    e-mail : Flisinger@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tak mně se nejvíc líbí taky ty první, ale i ty poslední :). A jelikož mám velikost XS-S tak si taky zasoutěžím! Můj nejoblíbenější letní kousek je letos asymetrická sukně..to je tak neuvěřitelně pohodlná a vzdušná záležitost! Akorát když lezu do metra tak si jí musim dost držet abych nepředvedla Marylin..a taky jsem to s ní neměla tak jednoduché, jaky ty s šaty, koupila jsem dlouhou sukni a teprve tu nechala upravit na asymetrickou :) a jak si jí ted užívám, když je přesně podle mne. terekad@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Můj nejoblíbenější letni kousek jsou dzinove sortky tilko a nebo letni volné šaty :)
    Marketa.sss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, nejraději nosím černé kraťasy s takovým úžasným puntíkovaným topem doplněné o černé boty na klínku. A potom moc ráda nosím zelené šaty,které vypadají podobně jako ty krásné žluté,které jsi si vybrala.

    Nejvíce ti sluší ty poslední šaty vypadáš v nich úžasně,jako víla. A ty šaty s květinami jsou též zajímavé.

    lenka.svan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Jééé, to je to "tričko" z videa o dobré náladě :D no já jelikož budu mít letos prodloužené prázdniny, jelikož jedu studovat do Španělska, mám těch letních kousků nakoupených více :D Ale co letos miluji, to jsou vintage šortky do pasu <3 jsouúplně boží k tílkům, bodýčkům i volným halenkám. Mám jich více, ale teď vítězí lehce odrbané s modrou krajkou a vyříznuté nohavičky do V :D takže mi vlastně kouká půlka zadní částu těla :D každopádně šaty jsou bezvadný, nejvíc ti sluší ty fialové, ty jsou best :)
    Měj se krásně :) Dáša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no hrůza :D teď koukám na dvakrát jelikož za sebou, a ty chyby - no prostě jsem správná Čecha :D jinak bych mohla teda připsat ten mail :) joseph.16@seznam.cz

      Vymazat
  24. Nelíbí se mi přístup25. července 2013 v 22:32

    Ahoj, jestli tvrdíš, že jsou ty první šaty dobře ušité, tak jsi vyloženě zaprodala blog. Protože to je lež jako věž, patrná jak z fotek, tak z videa, to se na mě nezlob. Absolutně Ti nesedí, mají křivé švy, špatné zpracování. Měla bys to poslat Adě z Módního pekla, ta by Tě sepsula. Není možné, že to nevidíš, slepá nejsi :). To, že mně přijde až sportovní nápis a k tomu romantické kytičky silně nevkusné a hnusné do toho nezapočítávám, to je subjektivní a podle ohlasů se to moc lidem líbí, to je v pořádku. Tvrdit, že jsou kvalitně ušitné zrovna tyto v pořádku není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jsou dobře ušité, to je tím že jsem je musela zúžit,jak jsem psala a to, že mně to nahoře nesedí ideálně neznamená, že to nebude sedět nikomu jinému.

      Vymazat
    2. mimochodem, Ada by si měla také nejdříve zamést před vlastním prahem ;)

      Vymazat
  25. Úžasný šaty :))
    Nejraději nosím riflovou sukni s tílkem. :)
    s-peterkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. mým nej kouskem v letošním šatníku jsou šaty, které mi ušila má nejlepší kamarádka přesně podle mých představ :-) ale ty černé, kdyby v něm přistály, tak budou v těsném závěsu :-)

    holisovalucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Já nevím no, ty kamínky okolo límce ty šaty podle mě potopily, vypadá to jako z tržnice a hrozně uměle.. Každopádně čtvrté šaty jsou krásné a sedí ti hezky :)

    OdpovědětVymazat
  28. Moje úplně nejoblíbenější na toto léto (a bude to moje nejoblíbenější asi na všechna léta budoucí :D ) jsou bílé krajkové šatičky s meruňkovou sukní a mašličkou :) K tomu mint sandálky na klínku a můžu si vykračovat ... hlavně v těchto vedrech to hezky větrá :)
    Jinak chci pochválit všechny šaty, jsou nádherné <3

    eliss.j@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. ach ti anonymové...nejvíc se mi líbí ty fialové, ve všech vypadáš parádně, ale v nich ti to podle mě sluší nejvíc :) díky za tip na eshop!

    OdpovědětVymazat
  30. berano.zuzana@seznam.cz
    U me rozhodne vedou asymetricke saty Bershka, i kdyz pro pritele by to bylo: nic na sobe :D
    foto :) https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q79/s720x720/1010814_634029026608658_211737879_n.jpg

    OdpovědětVymazat
  31. Chtela bych ve 30ti vypadat jako ty!:)) strasne ti to slusi, ostatne jako vsechno co na sebe obliknes:) a na hnusny anonymni komentare se vykasli, takovy lidi maj nudny život a jen zavidi:)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, zdravím všechny :) Na léto jsem si moc oblíbila šortky z New Yorkeru. Mají vyšší pas, krátkou nohavičku a jsou z modré džínoviny. Nejlepší na nich ale jsou malé ananasy, které jsou na nich vyšité. Normálně ananasu moc neholduju :D, ale v téhle podobě jsem si ho zamilovala :D
    Můj e-mail: anezka.pisarikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Upřímně se mi nejvíc líbí ty první a poslední šaty, já souhlasím s tebou, že fialová je krásná barva. Toto léto nosím samozdřejmě nejvíc asi šaty, ale zamilovala jsem si taky peplum, které se mi nejdřív ani nějak moc nelíbilo. Jinak ti to opět hrozně sluší (jak jinak taky), osobně si nemyslím, že by na této délce šatů bylo něco špatného, já totiž taky tu to délku šatů nosím :-)
    Magdalene0007@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. prochazkovakatka@email.cz Můj letošní oblíbenec je tílko růžově-neonová s nápisem na prsou adidas který je třpytivě stříbrný k tomu nejraději nosím růžové kraťásky z Takka :)

    OdpovědětVymazat
  35. ja nejradši nosim ptackovy overal. Podobny Tvému maslickovemu overalu.

    selesonka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Péťo,

    nejradši v létě nosím kraťásky... je v nich příjemně a dají se skvěle kombinovat. Jak s nějakým hezkým topem a lodičkami, tak s pohodlným tílkem a teniskami!:)

    PS: Tvému blogu moc fandím! :)

    Lůca

    lucik.pokorna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Peti..šaty jsou krásné..ráda bych je věnovala mojí sestře, která tento styl miluje..Jinak můj nejoblíbenější kousky jsou letos sukně.Jelikož jsem je, kvůli mému komplexu tlustých nohou, ačala nosit až letos, nemůžu se toho nabžit. Nosím je vždy a všude za každé situace a za každého počasí..:D...:DDDDDDD Nejradši mám svoji černou pouzdrovou. Když k ní přidám svoje nejpohodlnější lodičky na klínku a celé to doladím klasickou červenou rtěnkou...nemůžu se na sebe vynadívat...:D Ne, dělám si srandu..:DDD Budu ráda, kdyby jsi si mě vybrala..:) S podravem Jaruš. :)

    Psisko10@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj :)Já v létě nejradši nosím bílé šaty s růžovými kvítky, které mají asymetrickou sukni :) Všechny šaty se mi líbí, ale ty první jsou asi mí favoriti :D
    klaranewman@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Nejvíce se mi líbí žluté ale protiví se mi tam ta průsvitná látka, i u 2 :/ Takové laciné. A první se mi nelíbí vůbec, no 100 lidí, 100 chutí. Já ted miluji šaty z obchodu Mohito -kvalitní a krásné :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Peti :-) Mě se na tobě líbí všechny šaty,ale úplně nejvíce ty fialové ;-) Jsou vážně parádní :-)

    petkapitrs@seznam.cz - úplně nejraději toto léto nosím jakékoliv kraťásky a tílka v pastelových barvách a díky Tvému článku se chystám si koupit ještě nějaké neonové ;-)

    Ahoj Petruš ;-)

    OdpovědětVymazat
  41. az na ty hrozny bryle super šaty-vsechny. moc ti to slusi. lidi, kdy uz pochopite ze se tyhle bryle nenosi a uprimne zadny modni stylista je nikdy neuznaval! uzje prestante nosit vypadate v tom jak dementi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. upřímně, mně je teda celkem šumák, co by na to řekl nějaký stylista :D......

      Vymazat
    2. Když to nosí hodně lidí, tak na tom asi něco bude...existuje taky možnost, že právě "anonym" neví, která bije :D

      Vymazat
  42. 19sweetcherry@gmail.com

    Můj nejoblíbenější letni kousek je ruzove tilko s puntíky, samozrejme dzinove sortky a diky inspiraci i nove neonove tilko. Uplne nejlip mi je, ale v plavkách u vody:-)) takze z jineho uhlu plavly:-D :-)))

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Peťulko:)
    V létě nejraději nosím, stejně jako ty,šaty.
    Pak ráda nosím džínové šortky kombinované s barevnými tílky nebo rlznými košilemi:)
    Léto si užívám s úsměvem a ve veselých barvičkách:)
    Jsi úžasná, jsi moje inspirace:)
    Přeji hezký večer! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéje, zapomněla jsem email!:D
      Tak tady připisuji, pardon:)
      annapolanska007@gmail.com

      Vymazat
  44. Ty druhý jsou nádherný, moc ti sluší a nejlépe ti sedí. A ty první jsou hodně zajímavý a určitě bych je ve svém šatníku uvítala :o) Já si teď oblíbila korálovou tuniku z Tchiba, nejraději bych jí nosila pořád. Moc se mi líbí barevně a hlavně je hrozně pohodlná :)
    petulane@seznam.z

    OdpovědětVymazat
  45. Můj nejoblíbenější kousek v létě jsou maxisukně, o víkndu jsem si koupila krásnou modrozelenou v F&F.. Úžasný materiál, když mám placaté boty je až po zem a když mám klínky jen jí trošku potáhnu na boky a je zase perfektní! Šatičky bych darovala svojí nejlepší kamarádce, která má postavičku jako ty a udělala bych jí zase radost.. Bohužel už se nevidáme tak často, ale přesto si pořád skvěle rozumíme :)
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Ty šaty jsou úžasné :) Já šaty nikdy nenosila, ale teď jsem začala nakupovat šaty do tanečních. No, trochu se to vymklo kontrole a jsem na šatech závislá :D Teď v létě nosím nejraději šaty, nebo kraťasy a tílka :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Peti :) Moc ráda sleduji tvá videa, nenechám si nikdy žádné ujít, jsi jedna z blogerek, které pravidelně zhlížím. A v létě nosím nejčastěji kraťasy nebo nějaké vzdušné šaty :) Krásný zbytek léta! zal.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Já si nezasoutěžím, ale všechny šaty ti pochválím. A k tvé postavě mi i délka šatů přijde v pořádku. Věk je jen číselný údaj,který nic neznamená tak nechápu některé komentáře.

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, tak nejraději mám něco volnějšího. Dnes jsem si půjčila od mamky větší košili a přidala pásek a hrozně se mi to líbilo, bylo to ženské, jednoduché a podle mě i elegantní...

    OdpovědětVymazat
  50. kitti.pastorekova@gmail.com
    toto leto najrašej nosím voľnejšie topy, šortky (toto leto u mňa vedú hlavne s vysokým pásom) a strapcové plavky, ktoré tak milujem :)

    a zo šiat sa mi najviac páčia tie prvé a tie fialové:)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj:) Tak email je : k.sevcikova32@cenrum.cz

    peťo všechny ti moc sluší .:) Jinak já teď but nosím ráda šaty , které mám a ty jsou normální od vietnamců :) JSOU takový modrý .:D Ale to ti moc nepopíšu takle :DD
    Ale jinak takový korálový overal ..) Který je taky mimochodem od Vietnamců :)
    Nu to je vše :)
    Ty šaty o které se soutěží jsou krásné .:) Ale jelikož jsem ješte nikdy nic nevyhrála tak pochybuji , že bych vyhrala tady :D PŘEJI HODNĚ ŠTESTÍ VŠEM , KTEŘÍ SOUTĚŽÍ :)

    OdpovědětVymazat
  52. Mě se osobně líbí všechny šaty neokoukané originální prostě super...jen ty druhé by se mi asi víc líbily bez kamínků...prát je teda asi musíš jen opatrně v ruce co??? a ty tvoje řasy ach :) mě prostě nalepit nejdou :D
    Můj nejoblíbenejší kousek v šatníku?? letos to vubec neřešim... mám 16m prcka a všechnu svojí oblíkací závislost jsem přendala na něj...:) takže se mě letos nedotlky ani letní slevy...ale kdybych měla říct jaký je nejoblíbenější kousek oblečení v šatníku mého syna je to jednoznačně jeho pyžamko se vzteklým šmoulou ( někdy mi ho připomná :))

    Jitus32@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Petro, moje nejoblíbenější oblečení, co jsem si letos v létě koupila jsou určitě neonové kousky, ať už trička či doplňky. Když si je obléknu na sebe, tak mám pocit, že přímo svítím :D A jelikož už nějakou dobu pracuju na sobě, ať už fyzicky či psychicky (jak jsi popisovala v posledním videu metody na dobrou náladu, tak to je mi hodně známo :) ), tak se nebojim být v tomto oblečení být více vidět a přitom se cítít skvěle. Měj se hezky a přeju Ti mnoho úspěchů v tom, co děláš :) Nikola U.
    nikola.uresova@post.cz

    OdpovědětVymazat
  54. verunkamoravcova@seznam.cz
    Toto léto patří mezi mé favority náořnické šaty z manga a džínová minisukně :))
    Moc ti to ve všech šatech sluší :)

    OdpovědětVymazat
  55. Ty první šaty jsou super stejně jako ty druhé ale tam mi malinko vadí ten našitý náhrdelník, ten je na mě trochu moc kýčovitý, ale sto lidí sto chutí jak se říká :D Já mám nejradši asi svoje kraťasy které jsou totální retro. Jsou klasicky džínové (nevim jestli to píšu dobře) a jsou až do pasu a končí hned u rozkroku takže v nich mám doslova dlouhatánské nohy :D. Miluju je s červeným páskem, bílým tílkem a červenou rtěnkou ♥ (nejlepší asi lip tint od Essence z kolekce Hugs & kisses odstín 02 save your kisses for me...už jen ten název je dokonalý a co teprve výdrž a barva!) Miluju tu kombinaci. Takže kraťasy. To je můj dokonalý kousek oblečení za který jsem neutratila ani korunu aneb u babičky na půdě je všechno! :D e.hrebikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, já nejraději nosím všechny možné šatičky, je to rychlé a pohodlné, hodím je na sebe a můžu jít. Nejraději mám jedny s kytičkovanou sukní a krajkovým vrškem s mašlí na zádech.
    kucharova_jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Mě se moc líbí všechny :) máš skvělý vkus :) a mít tvou postavu tak bych klidně chodila i s holým zadkem :D (což ti ani v jednech šatech vidět není) takže no stress :) měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  58. Můj nejoblíbejnější letní kousek jsou určitě košile, které nosím buď klasicky uvázané a nebo volně rozeplé, často je kombinuji s kraťasy a balerínkami :) ale rozhodně bych nepohrdla ani takovými hezkými minišatky :)
    lucieshck@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. martjjja@seznam.cz
    můj best na tohle léto jsou černý kalhoty na gumu, protože se po porodu na nic jinýho ještě necejtím.

    OdpovědětVymazat
  60. Můj nejoblíbenější letní kousek jsou rozhodně pro tento rok šaty :)! A hlavně v nějaké pěkné barvičce :) Mám nejoblíbenější z New Yorkeru, v zelené zářivé barvě, nahoře krajkové a sukně volná a uplně jsem se do nich zamilovala :) Všechny Tvé šaty se mi moc líbí, máš podobný vkus jako já :)
    kate.trpalkova@gmail.com

    P.S.: Píšu jen jednou rukou a je to fakt děs, dneska se mi rozbil ntb, po okrajích mi praskl a monitor držím v ruce. abych na něm mohla pracovat.. Nikdy bych nevěřila, jak těžké bude výběr nového, jsem už uplně zoufalá :D

    OdpovědětVymazat
  61. Nejoblíbenější kousek na léto? Chodit spát na noc "hambatá", v těchle vedrech je to to nejlepší! :) Ne, jinak asi volnější šaty, lehký nebo šortky+ netopýří tričko. ;)

    mail: michaela.smidlova94@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Na FB jsem četla par komentářů, ktere mohl mapsat jen nekdo hodne "jednoduchý" :)) tak se tomu směji s Tebou;) moc Ti to slusi, vzhled, postavu i to jaka jsi kočka v těchto šatičkách můžeme závidět:)) me se tak libi vsechny ty šatičky, hodne jsou ted moderni v tomto stylu, ale ja mam sice velikost S někdy XS ale musí byt jiny strih.. na svou postavu mam spodni pradlo 80/D a to je problem se vsim :-) nejvetsi podprsenka a nejmenší kalhotky :) a plesove saty? Tragedie tak holky hlavne netruchlete za menší prsa :-D a nezlobte se za ten komentář, Petul jsi krasna opravdu nejvic se mi libi 2 a 4 alei 1 a vlastne i 3 :-)) dobrou noc V

    OdpovědětVymazat
  63. Nejhezčí jsou ty s fialovými lístky =)

    OdpovědětVymazat
  64. Letos jsem si pořídila nádherné šatičky z Tally Weijl. Jsou celé černé a na první pohled působí trochu formálně, ale na zádech mají krásný hluboký výstřih se šněrováním. Nejsou upnuté, spíše rozevláté. V těch vedrech, jaký teď jsou, je to ideální volba:) Když si nechám vlnité vlasy, působí to celé velmi něžně a žensky. Sice si je nechávám na zvláštní příležitosti, ale jsou tak krásné, že si vyvenčení ze šatníku prostě zaslouží:D Kromě výstřihů na zádech jsem si oblíbila ještě krajku, ale to není novinka. Jsem hold romantický typ :)) Proto by mi šatičky od tebe udělaly radost. Ale když je získá někdo jiný, nevadí. Nebudu přece závidět - motto z dnešního videa :D

    terez.svobodova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. kristyna.svob@seznam.cz

    Peti ty první šaty jsou úžasné! ale tobě sluší naprosto všechny. Chtěla bych umět kombinovat kousky oblečení tak krásně jako ty.
    Můj letošní letní kousek jsou samozřejmě kraťásky, to jsou ale stálice navždy. Pak samozřejmě tílka, miluji svoje plátěné růžové boty z New Yorku na které nedám dopustit.
    Ráda sleduji tvůj blog a jen tak dál. Přeji krásný zbytek večera. :)

    OdpovědětVymazat
  66. Krásné šaty, řekla bych, že nejvíce ti sluší ty poslední, tak nějak na mě fota působí, že se v nich cítíš nejlépe.
    Jinak můj nejoblíbenější letošní kousek jsou sandálky z Tally weijl, nosím je ke všemu :D
    Sucha.A@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Ahojky, krásné šaty nic si z těch špatných komentářů nedělej! Máš užasně dlouhé nohy.

    OdpovědětVymazat
  68. Šaty jsou všechny moc krásné, taky mám své letní oblíbence.
    Ta otázka je pekelně těžká, stojím před otevřenou skříní a uvažuji :D Mám jednu sukni, už asi 3 roky, je kytičkovaná a z ultra lehkého materiálu, ideální délka, tu v létě nosím moc ráda, dále pak všechny možné vzdušné topy, a taky jsem si na toto léto koupila takovou tu asymetrickou sukni, která byla moderní minulý rok, ale mně se líbí až teď :D takže tu taky nosím moc ráda a přesto že nejsem maniak na boty, tak jsem si letos, jen tak ze zvědavosti, koupila v lidlu úžasné páskové sandálky na klínku za dvě stovky a ty bych mohla nosit taky furt :D
    email mám v profilu, snad to bude stačit, od jisté doby už mail do komentářů nepíšu :)

    OdpovědětVymazat
  69. Šaty se mi moc líbí jsou nevšední. Nejraději v létě nosím džínové kraťasy a mojí Diy blůzu :)
    amaliebartova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Nejvíce se mi líbí ty poslední, fialové :) Ty ti moc sluší. Já osobně v létě nejradši jednoduché šaty a nebo tílko zastrčené v sukni.
    mackova.barb@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. Ty šaty ti nesluší, tedy až na ty poslední fialové...prostě podle mě i když si hezky štíhlá máš vyzáblé nohy stehna..taková propadlá a nevysportovaná..není na to pěkný pohled...a myslím si že to na věku nezáleží..kdyby si na sobě víc zamakala tak by sis to dovolit mohla takovouhle délku

    OdpovědětVymazat

  72. Ahoj, tak taky posílám mailika: jasmajlik@seznam.cz a nejoblíbenější letošní kousek oblečení... asi bílé kraťasy použitelné, jak k botaskám a triku na běhání, tak k halence a sandálům do města:)

    OdpovědětVymazat
  73. Nejhezčí ty fialový :) a ty boty s páskem k tomu vypadají božsky :)

    OdpovědětVymazat
  74. Můj nejoblíbenější kousek jsou modré šaty,jsou lehké a velmi příjemné,áčkového střihu a dají se použít téměř ke každé příležitosti. E-mail: Podhorskak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Muj nej kousek obleceni je lososove volnejsi triko, pod ktere dam bur plavky nebo podpsenku. Krasne to v parnu vetra, nepotim se. Obleceni se na mne nelepi. A kdyz potrebujuvypadat slusneji, prihodim bizu, pod tiko tilko a jde se.

    Ellen.cigi@hotmail.cz


    Jinak co se tady tech anonymu tyce... Ja bych vam prala videt spatne usite saty... Mam takove troje z ebay. Vsechny odeslany na reklamaci. U jednech vratili penize. Tam i mamka svadlena rekla, ze je lepsi to nechat na hadr. Takze Petra ma u me palec nahoru uz jen za to, ze si da praci a presije si to na sebe.

    Delku satu bych neresila, to me to spis irituje u tlustych a nebo mladych namyslenych koz, co si mysli, ze sezraly vsechnu moudrost a pritom jsou tupa jak polena.

    No a co typu saty tyce... Tady toho fanda nejsem. Mam problem s potisky. Priznam se, ze mi prijdou trosku kycove. Ale zase nekdo by moje obleceni zkritizoval slovy nudne, fadni,bez napadu. A to Peti obleceni rozhodne neni

    OdpovědětVymazat
  76. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj, všechny šaty jsou moc krásné! Líbí se mi i ty poslední :-)
    A co nosím toto léto? Z dovolené jsem si přivezla šedé gumové balerínky s neonově žlutou mašlí, tak to je teď moje jednička. A další můj oblíbený kousek, který prostě můžu nosit jen v létě je bílý slaměný klobouček s modrou mašlí s bílými puntíky, který mám z loňska z Benátek. Co se týče oblečení, jsou to sukně, šortky a tílka...jen nějaké ty letní šatičky tu chybí ;-)
    AlicePazderova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Peťo nejradši mám z kousků oblečení šatky lehoučké ať už do vlasu nebo jako doplněk na krk občas si ho dám i do ciúlíku šatky různě barvné jak se vzorem ta i bez uplně na nich ulítam :D Jinak koukam na každé tve video a mam tě moc ráda simikburisek@centrum.cz :D

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj, letos jsem si poprvé od dětství koupila šaty. Myslela jsem, že nejsem "šatový typ", tak jsem si vybrala jedny secondhandové za pár korun na zkoušku. Jsou obyčejné, ale tak krásně lehounké...no prostě staly se mým letním favoritem a brzy jim snad pořídím několik dalších sestřiček :)
    Trifani@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Můj nejoblíbenější kousek v šatníku na toto léto jsou jednoznačně šaty s ptáčky z H&M, kterých bych si nebýt tvého blogu nikdy v obchodě nevšimla. Nosím je téměř pořád, nemůžu se jich nabažit a už sklidily i několik pochval od spolužaček, kamarádek, kolegyň.. Bylo by fajn, kdyby se tu zase nějaký ten článek s fotkami ze zkušebních kabinek objevil, abych měla inspiraci :-D
    Přeji pěkné léto :-)
    Terry.Willy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  81. za mě to jsou určitě tílka bez ramínek, které jsem si pořídila ve více barvách:) je to něco jiného, než obyčejné tílka, a perfektně se k nim hodí nějaké výraznější náhrdelníky a třeba jen rifle:) outfity se mi líbí, akorát u fialových vzorovaných šatiček bych vynechala tu červenou rtěnku:)

    raskova.katerina@email.cz

    OdpovědětVymazat
  82. M.u.c.Q@seznam.cz

    Můj nej letní kousek oblečení jsou určitě šaty, teď jak je venku tak krásně, nenosím nic jiného a neustále se snažím svou šatičkovou sbírečku rozšiřovat. :) A tvůj výběr šatů je opravdu krásný, líbí se mi úplně všechny a všechny ti moc sluší. A moc hezky si dotáhla ty černé šaty červenou kabelkou, botama a taky rtěnkou. Já na červenou tak nějak nemám odvahu myslím si, že mi nesluší, ale moc se mi to líbí.
    A vůbec nedej na ty negativní komentáře, jsou to jen závistivci.

    OdpovědětVymazat
  83. Nejoblibenější oblečení jsou pro mě šaty. Dříve jsem je vůbec nenosila,až tento rok. Ale teď jich mám ve skříni 12 O:)
    Všechny šaty se mi mooc líbí :)
    katerina.z.1998@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. tak ja si taky zasoutěžím. :)
    Můj nejoblíbenější letošní letní kousek oblečení jsou plátěné kalhoty s potiskem trávy, motýlů, brouků, květů.. prostě louky jak má být. S jednobarevným tričkem a šátkem jsou záchranou v studených dnech. V horku to jistí hedvábný zavazovací top s puntíky, případně šaty na milion způsobů. :)
    zakova.vl (at) centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Peťulko , nejraději v létě nosím šaty. Jsou vzdušné a příjemné. Porad mám pocit že šatů mám málo a tyhle jsou vážně úžasné ! A celkově se mi outfity moc líbí. Veronika15062209@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Rozhodne rifľové kraťasy:)
    ladysaj.n1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Tak ty první jsou opravdu moc krásné, ale jinak se mi tedy moc líbí všechny. A všechny Ti náramně seknou ;)
    Já teda teď v létě taky vytáhla své oblíbené šatičky. Nejraději nosím v létě pořád šaty a sukně, i když já nosím v podstatě jenom šaty a sukně, občas šortky a k tomu punčochy. Nemám ráda kalhoty. Ale v létě nosím i takové ty vzdušné šatky. Mám namořnické a modré s kytičkami, letos jsem si oblíbila svůj parádní klobouk s puntíčky kolem. No, to je prostě moje :)
    macoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Peti, moc ti to sluší. Šatičky jsou kraťoučké, ale s tvojí postavou bys mohla chodit klidně jen v plavkách. Navíc je léto a my ženy máme přece ukazovat přednosti. :)Každá druhá ti může závidět tvoji postavu.

    Moc ti to sluší - ostatně jako vždy. Jen jeden detail - odlep si z těch černých lodiček tu nálepku, ale to není nic hrozného. :)

    OdpovědětVymazat
  89. Zdravím :)
    Po důkladném prozkoumání všech fotografií šatů jsem opravdu žádnou "pr..." nezahlédla, což znamená, že délka šatů je přijatelná a absolutně nechápu proč si někdo myslí, že je nemůžete nosit a nebo,že už jste nad věkovou hranicí nositelek takových to šatů?
    Můj osobní názor a podobný těm ostatním, již zmíněným je ten, že ve všech vypadáte skvěle,svěže a barevně :)
    Myslím si, že fialové šaty nejlépe podtrhnou jak vaši postavu, tak i vaši osobnost!
    Jste krásná a milá žena a i kdyby jste se např ve 40 letech oblékla do starého roztrhaného pytle ze kterého by vám vykukoval již zmíněný zadek,tak by to byla jen a jen vaše věc a určitě byste tím čtenáře/řky nějak neodpudila či neznechutila, protože z mnoha videí a článků věrní čtenáři (mezi které patřím) vidí, že jste pohodová osůbka která si dokáže ze sebe udělat srandu a nedělá ze sebe kdo ví co nebo kdo ví koho. Jste lidská a svá - a taková zůstaňte, protože odvádíte "blogerskou" práci na jedničku :)
    Tedˇ k tomu co nosím - Mé oblíbené letní oblečení jsou černé šortky,volné tílko,barevné korále či nápadné náušnice. :)
    Jé to jsem se zase rozepsala :D
    Mějte se krásně a hlavně žádné vrásky z negativních anonymů :)
    Michaela :)
    email: Mi.Dobra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Parádní jsou všechny :) Nejvíc Ti sluší určitě ty s fialkovým vzorem. Je pravda, že ty žluté jsou fakt docela krátké, ale s postavou, jakou máš ty v tom nevidím až tak velkou vědu (zadek nikde neleze! :D). Spíš je to asi nepříjemné, když se pak člověk musí pořád hlídat :D

    Co se týče mě, tak jsem si toto léto oblíbila černou splývavou maxi sukni :) Koupila jsem si ji v sekáči za dvacku, poprosila mamku, ať mi ji trošku zúží a zkrátí a bylo to! Je to snad nejpohodlnější kus oblečení, který jsem měla a hlavně dost dobře kombinovatelný. Dá se nosit ležérně i elegantně. Akorát na ni musí být počasí, protože v tom horku se to v ní fakt nedá :D
    A jinak jsem byla na festivale, takže jsem hodně nosila ty nejfestilovatější věci, které jsem měla ve skříni :D Nejvíc asi vysoké džínové kraťasy, které jsem si udělala z mamčiných sto let starých mrkváčů :D

    mari.klemi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Tak za mne, je nejoblíbenější kousek v šatníku maxi sukně a šaty. Jen mi je lito, že je v ulicích nepotkávám častěji. Jsou pohodlné a vzdušné.
    Olenakova00@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. Tak za mne, je nejoblíbenější kousek v šatníku maxi sukně a šaty. Jen mi je lito, že je v ulicích nepotkávám častěji. Jsou pohodlné a vzdušné.
    Olenakova00@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. Já bych délku vůbec neřešila protože na ulici je tolik mladších holek co sice mají krátké šaty nebo sukni ale absolutně do toho nemají postavu takže pokud se holka nemá za co stydět tak ať klidně nosí mini naopak mladá holčina co má 30kg a víc nadváhy ta by spíš měla mít soudnost já budu mít za měsíc 29 a také nosím krátké šaty a vůbec si nato nepřipadám stará a moje mamka má 53 a má nohy hezčí jak kdejaká dvacítka :-)

    OdpovědětVymazat
  94. Tereza.Vot@seznam.cz

    Já jsem si na léto hrozně moc oblíbila vysoce posazené šortky :). Líbí se mi víc než šortky obyčejné a přijdou mi i pohodlnější... :)

    Moc Ti ty šaty sluší!

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj Petí, můj nej nej nej outfit na léto jsou prostě plavky (dvoudílné) se sukní a žabkami :D někdy místo sukně kraťásky... a s tím jsem pak maximálně spokojená ;) k tomu hodim vlasy do culíku a nahodim kšilt aby mě ze slunce nebolela hlava :D

    Btw. krásné šatičky, taky se mi na fb nejvíc líbily ty první :D a z těch sympatickejch anonymů si nic nedělej :D ;)

    SKVĚLEJ BLOG :)

    Lůca
    / Lucik357@seznam.cz /

    OdpovědětVymazat
  96. Ahoj ja nejradeji nosim ryflovy kratasky a tilko nebo saty. :) Vsechny saty jsou moc pekne :)
    Mail: Jajininkaa@sezna.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Vsechny saty jsou krasne a moc ti slusi :) .
    Nejradeji nosim kratasy a tilko :) .

    Ewiik.07@seznam.cz

    Preju hezky a slunecny den ;)

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj, tak úplně na začátek musím pochválit ze všeho nejvíc druhé a třetí šaty, s těmi kamínky vypadají velmi zajímavě.
    K soutěžní otázce: Pro mě jsou to vzdušné asymetrické šaty, hit tohoto léta, protože si v nich připadám jako princezna, ale hodí se i na denní nošení :-)
    Evca.Eva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj Péti :-) můj nejoblíbenější kousek je paradoxně z mé vůbec první letošní (i životní :D ) návštěvy second handu - žlutý volnější svetr s rukávy po lokty :) ideální na nynější teplé večery :-)
    marketagr@seznam.cz

    Jinak tvoje videa sleduju snad už od doby, kdy jsi začala točit a díky tvým recenzím se mi množí kosmetické zásoby a naopak se zužují finanční zásoby :D :-) ale co už, radost si musíme dělat :-)
    Kdásný den přeju :)

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj. Všechny šaty jsou krásné !! :-) Nejraději nosím šaty a sukně !! Můj email radavesela@seznam.cz Přeji pěkný den ;-)

    OdpovědětVymazat
  101. nejradši nosím šortky a nějaké tílečko k tomu, sháněla jsem se v obchodech po šatech, ale nemohla jsem si žádné vybrat,na některé jsem neměla odvahu, navíc s mýma 2ma zlatíčkama (myšleno dětičkama) to byl nadlidský výkon si vyzkoušet i jen pár kousků v kabince .. :-D takže vždy slintám po tvých šatičkových outfitech, ale mě to tento rok asi mine.
    kmarcela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Chtěla jsem si koupit ty černé šaty, ale nemůžu je v e-shopu najít. Není k nim třeba nějaký kód, pod kterým bych je našla? Díky.
    Jinak za nejoblíbenější na léto považuji veškeré šaty, mám jich celkem dost a v ničem jiném nechodím :-)
    Petra
    xadmin@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.choies.com/product/organza-embroideried-flower-dress-with-white-letters-vest-dress-lining

      tady jsou,ale jsou vyprodané

      Vymazat
    2. Ach jo, ale díky...

      Vymazat
  103. Mě se líbí jen ty čtvrté :) Jinak máš opravdu krásnou postavu .)
    Do GA se ani nezapojuju, protože šaty by mi nebyly a stejně je ani nenosím :D

    Jen budu ráda, pokud navštívíte můj blog, jsem v začátcích .)

    http://normal-life-of-a.blogspot.cz/2013/07/i-love-summer-tag.html#more

    OdpovědětVymazat
  104. Saty su krasne.. Ja najradsej nosim kratasky a jednoduche tielko...

    jaivjak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj Peti, všechny šaty jsou krásné a moc Ti sluší. Ale úplný top jsou ty fialové. Můj nejoblíbenější letní kousek jsou jednoznačně mini šaty z New Yorkeru. Jsou krémové barvy se vzorem zebry. Vypadají skvěle k černým silonkám a nebo jen tak bez silonek s vysokými podpatky i balerínkami.

    kvet.hajkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Šatičky jsou nápadem pěkné, ale co týče zpracování, tak jsou šité křivě, na těch prvních padá krajka u krku apod. navíc jsou veliké a moc krátké, což je na prd ... je vidět, že nápady mají, ale šikovné ruce už moc ne ... Tobě to Petí však sluší!, ale šaty musím hodnotit jako nekvalitní a místy až kýčovité ("diamanty"), které bych nechtěla ani zadarmo !! pardon, ale je to můj názor ... Peťula

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj Peťo. Moje nejoblíbenější značka oblečení co se týče šatů je Mohito. Všechny šatičky jsou moc krásné co máš na sobě. Nejvíc se mi ale líbí ty poslední fialkové. Krásně taky vypadají na předchozích ty kamínky. Máš super postavičku, takže si můžeš dovolit co chceš.Těším se na další videa a tipy od tebe. Měj se krásně a užívej sluníčka

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj :) Toto léto jsem se zamilovala do džínových kraťasů , které ráda oživím krajkou nebo cvočkem , dají se úžasně kombinovat s neonem aj. , V horkých dnech se oblékám velmi jednoduše , buď jak jsem zmínila kraťásky a tílko nebo obyčejné šaty :-) O to důmyslněji a kreativněji vymýšlím večerní outfit (hlavně , když někam jdu ) .Z těchto outfitu se mi nejvíce líbil první ,protože je nejodvážnější :-) ,ostatní mi přijdou inspirované limitkou Essence :Mě and my icecream ...působí taaak sladce :-D Ale na všech ti to ohromně sluší , máš úžasně dlouhé nohy :)

    bajkovaanet@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Muj nejoblibenejsi letni kousky jsou modre namornicke saty s cervenym pasken a doplnky ve stylu kotvy apod. Miluji kombinaci bile, modre a cervene :)) p.macickova@seznam.cz PS: vsechny saty ti moc slusi :))

    OdpovědětVymazat
  110. vecra.malk@seznam.cz
    jsou to úžasné šaty a velmi by se mi líbili, protože mám ve svém šatníku jen jedny, které jsem letos pořídila v Caliope - které ráda nosím (jsou na ramínka a mají boxerská záda, na bokách mají takový "lodní provaz" když to tak řeknu :) ) ale jsou parádní, a pak jsou na řadě kraťasy, které mám nějradši :) jak krátké, tak po kolena, nic delšího moc nesnesu :)a samozřejmě tílka vyhrávají na plné čáře, :) tak hodně štěstí ve vybírání

    OdpovědětVymazat
  111. MILA PETI, moje nejoblibenejsi letni kousky jsou modro-bile namornicke saty s cervenym paskem a se zlatymi doplnky. Miluji namornicky styl, takze toto leto se povedlo :)) Mej se krasne a tesim se na dalsi tvoje prispevky. PAJA p.macickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj. mon1999283@gmail.com muj nejoblibenejsi kousek jsou saty z Tally weijl, ale dalši saty by se hodily ;-) :) Monca

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj Peto,satky ti slusi vsechny,zavidim :-) Muj oblibeny kousek na tohle leto je dlouha mint sukne s krasne lehkeho materialu. Co me ale stve,zd jsem si nevsimla,ze je kus latky od propisky,nevim co s tim pani prodavacky delali. Nastesti to neni moc videt,ale kdyby mel nekdo typ jak to vyprat,budu vdecna.
    Denulaaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Peti, naprosto ma okúzlili šaty č. 2. Sú veľmi zaujímavé a vyzeráš v nich ako éterická víla.

    OdpovědětVymazat
  115. Ty Tvé nejoblíbenější Ti sluší nejvíce. Jsou vážně krásný a Ty jsi kočka Peti :)

    OdpovědětVymazat
  116. Všechny jsou úchvatné! Nejvíc se mi líbí ty fialové, ale sluší ti tedy všechny :)

    Šaty takových délek nosím nejraději, obzvlášť mám ráda širší sukni v oblasti boků, jelikož se tím ty širší dobře zamaskují:)

    OdpovědětVymazat
  117. Peti:) Nic si z nich nedělej máš krásný zadek a i kdyby si šla JENOM v tričku, tak leckterá "dvacítka" bude závidět:D)
    Jinak v létě nejradši nosím kalhotky a podprsenku:DD Samozřejmě ne ven,ale kdyby to šlo...:D No, prostě je v tom nejlíp. Chytím bronz, není mi horko;) Ale když už jdu ven , tak určitě bílé šaty s kytkami a vlaštovkami (jsou volnější o to vím je mám ráda:))
    E-mail: natpavelkovic@gamil.com

    OdpovědětVymazat
  118. Ty první se mi nelíbí, za to ty poslední jsou super.

    R.

    http://ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Tak to je moc, člověk se sem jde podívat na pěkné outfit nápady a rady a dočte se taky taková hov.. Petoobdivuju tě, že tě to ješte baví, ale jak říkáš, člověk se tomu spíš zasmějě :D .. Šatky jsou krásný, podle me nej ty fialový :) ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě, v poslední době jsem z toho dost znechucená, je to opravdu hrůza, nemůžu dát na blog ani na facebook nic,aby mi lidi nezačli nadávat :(. A když se ohradím,tak jsem to přece musela čekat, no jasně,ale muset čekat a muset to snášet je rozdíl a nevím, proč bych se měla nechat urážet a nadávat si, do mě si každý může kopnout,ale když se slušně ohradím,tak nesnesu kritiku a jsem vztahovačná. Je to fakt děs a už se nedivím tomu,jak to v naší společnosti vypadá,když vidím,jací lidé jsou.

      Vymazat
  120. ahoj Peťko,

    nejvíc ses mi líbila v neonovém tílku a balonových kraťáskách, co máš z loňska. Co se týče mého nejoblíbenějšího kousku na léto, jsou to určitě plavky. Jako správná ženská nemůžu mít druhou sezónu stejné plavky( prostě ne-eee!) a tak vždy začne hon na nějaké titěrky. Letos jsem se klaněla své drahé polovičce, protože se obrnil trpělivostí a vydržel mi dělat garde po všech centrech.Obešli jsme snad úplně všechno a hodně mě výběr zklamal.Jsem strašně drobná a vybrat horní díl je jak z nějakého špatného fantasy filmu. Muž mi ochotně nosil jeden vršek za druhým,házel očko a známkoval. Zkusila jsem i různé super super pus-up vršky,ale jak tam není co dát,vše odstává a falešné nafouknutí je znát. Halelujá , mise nakonec dopadla s úspěchem. Vybrali jsme super neonový vršek s kosticemi a volánky (opravdu to budí dojem nějakých prsou :-))a protože spodní díl už měli jen v M (nosím xs),můj zlatý muž mi ho přešil-to asi znáš.Takže za a) mám plavky a za b) skvělého chlapa!Moc se těším k moři.Míša
    michalka.gasparikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. Ty šaty jsou krásné, na Tobě se mi nejvíce líbí ty žluté a poslední.

    Pro mě jsou nejlepším letním oblečením jednoznačně plavky. Oblíbila jsem si ty "bandážového" typu :). Co více si přát, než v létě ležet u moře či někde u rybníka ? :).

    magdalena.rychtova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Mě se moc líbí vzhled polyesterových látek - lehoučké, transparentní, ale nosit je, je naprosto nemožné. A většina krásných šatů je právě z polyesteru, což je strašná škoda.

    OdpovědětVymazat
  123. Ty druhé jsou opravdu krásné, ty bych klidně brala. :)
    Jinak anonymové nemají asi nic jiného na práci než sledovat, kde ti kouká zadek. :-D Že mi to ještě překvapuje. :)
    Já nosím letos nejraději černé sendálky s růžovým podpatkem a klobouk se širokou krempou. :)
    stylebyveronika(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  124. Moje oblíbené kousky jsou šortky a oversize trička :)Šatky,které máš na sobě mi příjdou originální a hrozne se mi líbí :)

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. mě se moc líbí na tobě ty žluté a ty druhé
    moje nejoblíbenější jsou šatičky s croppu - bílé s vlaštovkama, šaty nosím nejradši ze všeho, celý rok :D
    bonsel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Ty fialové jsou nejhezčí :))
    Jinak můj nejoblíbenější kousek jsou kraťasy z Anglie se zvýšeným pasem :)
    domisacek.domi@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Ahoj Peti,jájsem si oblíbila kraťásky a tílko jednoznačně ti všechny šaty moc Sluší mně se líbívšechny ,Ale ty 2. ......no prostě to není můj šálek kávy jak říkáš
    A z anonymů si nic nedělej nevidí v tobě to pěkné, jako my ostatní :-)
    Silvie.miksovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Ahoj Péťo,

    nemůžu se rozhodnout, které šaty ti mimo těch do soutěže sluší více. Myšlím, že máš opravdu šťastnou ruku na vybírání oblečení dle tvého typu, tyhle barvy ti sedí skvěle, doplňují tě, ale nepřebíjí.Jinak moje nejoblíbenější kousky na tohle parné léto jsou určitě bondeau plavky, sandálky v řeckém stylu a pestré sukně do pasu. Samozřejmě nesmí chybět sluneční brýle, bez kterých nedám ani ránu, které jsem si pořídila stylové a když je mám, připadá mi, že trošku schazují tu eleganci šatů a sukní, co teď pořád tahám :)

    gwyn.cz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Já to mám jasné, můj nejoblíbenější kousek: černé krajkové kraťásky :)
    Tulliova@seznam.cz
    PS: moc ti to sluší!! :)

    OdpovědětVymazat
  130. Letošní nejoblíbenější oblečení? Letos to u mě vyhrály plavky. Protože, letos je super léto a teplo a člověk se může chodit slunit i koupat. Plavky mi vybíral přítel. Rozhodně nejsem zastáncem růžové barvy, ale tyhle plavky mě přesvědčily, že růžová není špatnou volbo. To jsme s přítelem šli jednou v květnu na Zličíně a viděl je za výlohou. Růžové plavky. Chtěl mi je koupit, ale já se jsem nebyla z toho nadšená, protože byly růžové. Nakonec mě přemluvil a já si šla do kabinky zkusit plavky. Horní díl je trojúhelníčkový s flitry a spodek je ve stylu brazilek. Nikdy jsem si nedokázala, že bych si na sebe mohla vzít růžovou barvu a ještě kalhotky brazilky. Hned, co jsem se uviděla v zrcadle usoudila jsem, že přítel má pravdu. Od té doby jsem si oblíbila růžovou barvu. =)

    kalanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Nejoblíbenější jsou pro mě letos kraťasy s ostny, které jsem si sama vyrobila.
    kajulinek.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. NA tohle léto jsou mojím nejoblíbenějším kouskem oblečení šaty ala pretty woman z new yorkeru. Jenom je na sebe natáhnu a jdu. Nosím je pořád jsou úžasne pohodlné. A mám je díky tvému článku na skok v obchodech kde jsem je poprvé viděla na fotce:-) takže moc dekuji za inspiraci:-))

    kata.lugova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. V těchto pařákách asi nejoblíbenější kousky jsou šortky, nějaké tilko a žabky :) ale pokud něni zas takový extrém tak ráda nosím šaty s balerinkama :) Matulovag@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. ty fialové jsou nejkrásnější :)
    můj nejoblíbenější letní kousek je slamáček s jakýmikoli šaty, ke kterým v chladnějších večerech přidávám džínovou bundu
    i.trasakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Strašně moc se mi líbí ty první jsou nádherné ale i ty ostatní nejsou k zahození ;) kiki245@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Lidé, kteří neustále něco kritizují mě odrazují a myslím si také, že jen tiše závidí. Nemají co dělat ve svým životě, tak se snaží rejpat do druhých. Nic si z toho Peti nedělej. Sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  137. Ahoj, mým nejoblíbenějším letním kouskem jsou šaty a momentálně vedou červené s krajkou z Pull&Bear. Čím více šatů, tím lépe :-)
    candy.0258@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Já na svůj nejoblíbenější kousek teprve čekám a doufám, že to budou tyto krásné šatky :) janajakubcova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Můj nejoblíbenější outfit na toto léto jsou lehké krajkové šaty nebo sukýnky (v různých barvách, nyní ujíždím na mint a světle žluté) a lodičky s otevřenou špičkou :-)
    kerdiZuz@seznam.cz

    P.S. Všechny šaty, které máš nafocené jsou tak nádherné, že bych je brala všechny :-)

    OdpovědětVymazat
  140. Ahoj, jak se to s kamínkama pere? Dají se nějak odepnout? Jinak já toto léto nejradši nosím šortky, páč sukni ani šaty žádné nemám. Zrovna včera jsem musela jedny kraťasy vytáhnout ze špíny, že jsem si chtěla vzít sukni a zjistila, že mi je všechno velké :( Jsem zhubla a všechny letní věci mi jsou velký :D Tak by se mi šatičky docela hodily :D
    catherine.boiteuse@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  141. Peti, máš nádherné nohy, byť tebou, tak krátke šaty a sukne nosím celé leto! :) Priblblé komentáre anonymov si rozhodne nevšímaj, zjavne si len potrebujú riešiť svoje komplexy.

    OdpovědětVymazat
  142. Ahojky Peti,,, všetky šaty ti hrozne slušia :-) Môj naj letný kúsok sú biele šaty,,, cez prsia nazberkané a na páse sa rozširujú a na konci majú jemné volaniky,,, tieto šaty majú taký zelený listový/kvietkový vzor a doplňajú to oranžové bobulky,,, tieto šaty rada nosím pretože sú také volné a pohodlné :-) Z týchto šiat, ktoré si nafotila ma najviac oslovili 1. a 2.
    Môj mail: nini.racakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  143. Můj nejoblíbenější letní kousek jsou korálové šaty doplněné černým páskem, k tomu stejně barevné páskové botky. Když je chladno doplněné černým sáčkem a hlavně nezbytnou součástí outfitu je černá kabelka ve tvaru Almy :).
    f.lankasova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Moc se mi líbí ty žluté šaty :) Navíc ti ohromně sluší, jsou sice trochu kratší ale ty si to můžeš bez problému dovolit ;) Jinak já tohle léto taky nosim asi nejradši šaty....zrovna nedávno jsem si koupila v dětském oddělení HM krásné bílé...takové romantické....no, jsem z nich unešená prostě :D

    OdpovědětVymazat
  145. v.macek@seznam.cz
    Mým nejoblíbenějším kouskem jsou šaty, ted v tom horku je nosím pořád :)

    OdpovědětVymazat
  146. Musím říct, že šaty se mi líbí všechny! Tu délku bych mít nemohla, ale na tebe je ideální, jelikož máš krásnou postavu;) Moje nej letošní léto jsou kraťasy v neonové barvě a tílka;)
    kackasukova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. Peti, tož toto je pastva pro oči :) Sluší Ti to !
    Jinak co se týče mého nejoblíbenější kousku oblečení teď v létě - je to samozřejmě dle počasí. Poslední dobou jsem si dost oblíbila bílou barvu. Vždy jsem si myslela, že jak jsem sama bílá jak ředitelka vápenky, nikdy mi tato barva oblečení nebude slušet, aleee... Takže nyní ze skříně vytahuji bílá tílečka, bílé a nebo světle růžové topíky a halenky - mám ráda takové ty nařasené nebo balonkové rukávky, takže mám asi 4 kousky a ty střídám.

    Krásný den,
    Kera.K@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  148. Jé Péťo, hned na první podívanou mě nejvíc zaujaly ty bílo-fialové, ty jsou prostě nádherné a brala bych je hned :D Ale i ty první nejsou špatné. Mým nejoblíbenějším letním kouskem je letos asi maxi plisovaná sukně, co jsem si jednou koupila v sekáči. Nikdy jsem neměla odvahu ji nosit, ale co se snažím žít a myslet pozitivně, nosí se mi hned líp. Je vzdušná, příjemná a tílku ideální. A i když jsem si myslela, že je pro chlapy asexuální, pohledy přitahuje, takže mise léta splněna ;)

    helena.dbala@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj Peti,
    můj nejoblíbenější kousek je známé tričko s nápisem Céline, nosím ho moc ráda proto, že se dá skvěle kombinovat :)
    mobladen.monika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Peti, sluší Ti všechny jako vždy, ale ty první jsou opravdu úžasné - tak to zkusím:-D

    Abych pravdu řekla, tak letošní léto nejvíc nosím montérky (což s mou hubenou postavou působí docela komicky:-D), nicméně když už si můžu vybrat, po čem "hrábnu", volím roztrhané černé kraťasy a černé tričko bez ramínek:-)
    Víceméně nosím dvoje kraťasy a dvě trička pořád dokola, nemůžu se jich nabažit a za chvíli bude zase zima:-D

    Měj se krásně:-)

    winterbreeze@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Ahoj, v tomhle vedru mam úplně nejradši staré ustrižené džíny a k tomu vzdušné motýlkové tílko z New Look :) někdy přidám pásek a střídám různé další doplňky. přeju krásný léto

    Jana
    vostra.jana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  152. Ahoj, v tomhle vedru mam úplně nejradši staré ustrižené džíny a k tomu vzdušné motýlkové tílko z New Look :) někdy přidám pásek a střídám různé další doplňky. přeju krásný léto

    Jana
    vostra.jana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. U mňa jednoznačne vyhráva moja fialový priehľadná košeľa! :)
    Rawwr.unicorn@gmail.com

    -Šaty sú krásne , aj keď najviac sa mi páčia prvé dva modely , na tých ďalších dvoch sú zaujímavé kamienky okolo krku ;3

    OdpovědětVymazat
  154. PS:. Na tých ružovkastých šatách by som odstránila tú čiernu ceduľku čo ti presvitá, ale to je len detail :)

    OdpovědětVymazat
  155. Ty fialkové, Ti strašně sluší, působíš v nich tak nějak jinak, než ve všech ostatních, jsou klasické, ale vlastně svým způsobem jiné.
    Mým nejoblíbenějším kouskem oblečení v létě je pudr, teda dobře, oblečení? hlavně nic neonového, brr. Nejspíš asi černá, průhledná polokošile s límečkem, nebo jakékoliv mé šaty.

    nikol.nahla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  156. Ahojky Peti, nejdříve bych ti chtěla říct, že ti všechny šaty šíleně sluší, ať si říká kdo chce, co chce :) pokud se v nich cítíš dobře, tak v nich také tak i vypadáš ;) ty první mě na první pohled okouzlily okamžitě..jsou překrásné :)) můj oblíbený letní kousek jsou červené šaty s černými malými puntíky a také bíle tílko a nahoru taková průhledná, jemná, modrá halenka s potiskem motýla :)) Bože, ty tvoje první šaty, jsou naprosto překrásné!!:D máš to všechno dobře zkombinované, a ještě jsem chtěla napsat že mě na tobě naprosto dostal tmavě modrý overal s takovými černými skvrnami z HM..to jsem ti jenom tak chtěla napsat jako bonus :D
    Měj se krásně ;) krticajitus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  157. Ahoj, ty fialové jsou fakt krásné :) A ty první taky, samozřejmě ;)
    Takže: Co je můj nejoblíbenější letošní letní kousek oblečení? Asi letní bílé šaty s krajkovou nadšívkou (nebo jak to popsat) z Halens :) s hnědým páskem pod prsa (ten byl u kraťasů od vietnamců, tak proč nevyužít) ;)

    ludka.m@centrum.cz

    A přeji další úspěchy s blogem, protože ten tvůj je určitě ten nejzajímavější pro nás módní a kosmetické smrtelnice :) Jen tak dál...

    OdpovědětVymazat
  158. Ty první jsou vskutku skvostné. Mým nejvíce oblíbeným kouskem v mém šatníku na léto jsou černé šaty ačkového střihu, které právě díky tomuto střihu opticky vytvoří siluetu přesípacích hodin. Sukně má velké množství tylu, a tak překrásně drží tvar a je stále nadýchaná. Živůtek je u prsou vykrojený do tvaru srdce, takže vytváří krásný dekolt. 3aty se zapínají za krkem na cvočky a na zádech na skrytý zip. Jsou inspirované padesátými léty a jsou opravdu překrásné. Občas je doplním extremně stahovacím korzetem, tkerý rovněž patří mezi mé oblíbené kousky.

    madammevalerie@email.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Ahoj Peťi.Tak v těch prvních šatičkách,jsi točila poslední video,že :)))

    Miroslav L.

    OdpovědětVymazat
  160. Všetky sú krásne a okuliare ti pristanú! :)
    Ja tiež najradšej nosím šaty, pred niekoľkými rokmi by som si žiadne neobliekla a teraz sa mi zdá, že sú najideálnejšie na leto.

    OdpovědětVymazat
  161. Ani jedny šaty se mi nelíbí a to délkou, působí vulgárně a u tebe o to víc, když nejsi už žádná mladá slečna, ale paní. Mohla by ses přestat chovat jako puberťačka a konečně dospět.

    můj nejoblíbenější kousek je známé tričko s nápisem Céline, nosím ho moc ráda proto, že se dá skvěle kombinovat :)

    mobladen.monika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  162. Ahojky Péťo,

    já mám na léto nejraději volné dlouhé šaty :). Přeji ti hezký sluníčkový den Petra :-)

    PS: Moc ti to sluší a šaty jsou moc pěkné (sedlbauerova1@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  163. Peti, jak jsi už psala na fb, je každého věc jak vypadá, co nosí, jak se chová... Takže bych vůbec nebrala vážně komentáře typu - jde ti vidět zadek, tohle se na tebe nehodí.. Myslím, že aspoň polovina z těch lidí ti akorát závidí to, jak vypadáš, co všechno jsi dokázala a že vůbec máš ještě možnost se ve 30-ti oblíkat jako patnáctka :) Podle mě ti všechny šaty na obrázku moc sluší!:)Ať si každý říká co chce. Jinak co je mým nejoblíbenějším kouskem? Poslední dobou jsem se začala oblékat hodně jednoduše, vysoké riflové kraťasy a k tomu třeba nějaké tílko ve světlounké barvě nebo nějaké volné tričko, připadá mi to pohodlné, příjemné a myslím, že tím nikoho neurazím :) Jinak mám určitě ráda šaty všeho druhu, teď jsem hodně začala nosit právě zase tílka a k nim sukni (takovou tu, která má v pase gumu a dolů je volná), dokonce někteří ani nepoznali, že je to sukně a řekli mi, že mám hezké šaty :D Nicméně asi nejoblíbenějším kouskem za tento rok je krajkovaná halenka typu minišatů, na legíny nebo nějaké kraťasky. Nevím, jestli víš co myslím, ale hodně je teď prodávají v new yorku :)psovirova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  164. Peti, ty žluté šaty ti naopak strašně sluší! a délky se bát určitě nemusíš, protože máš lepší postavu než 90% dvacetiletých holek včetně mě :D

    OdpovědětVymazat
  165. Až na ty křivý a anorektický nohy jsou šaty hezké :)

    OdpovědětVymazat
  166. Všechny šaty jsou moc pěkné...Ale mně trošku vadí ty kamínky na 2 a 3 kolem krku, to by tam být vůbec nemuselo. Jinak všechny šaty jsou moc pěkné...A nejoblíbenější kousek? Riflové kraťásky o vietnamčiků :D :D Jsou strašně pohodlné...
    Adél

    OdpovědětVymazat
  167. Ahoj Péťo, všechny Ti opravdu moc sluší. Osobně se mi nejvíc líbí ty poslední a potom ty první mi příjdou zajímavý. U těch dvou dalších se mi moc nelíbí ty kamínky, ale Tobě vyhovují a to je hlavní. :) Jinak z hloupých anonymů si opravdu nic nedělej, máš úžasnou postavu, kterou Ti může závidět lec která dvacítka. Sama jsem Ti jednou psala, že jsem si fakt nemyslela, že Ti je přes třicet. :) A pořád tomu nevěřím! :D Navíc sama vím, že šaty které by nebyly moc krátké se teď prostě nedělají. Člověk se hold nemůže ohýbat. :D
    Měj se krásně,
    A.
    anicka.vo@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!