S čím ladit rtěnku + mé oblíbené letní rtěnky

by - 18 července

Krásný den všem,

vím, že čekáte na video z dovolené, alespoň dle ohlasů, jenže jsem byla nucena natáčet videa na foťák, protože kamera se mi po vybalení z tašky prostě nerozběhla a to má za následek to, že můj počítač nedokáže video vyrenderovat, respektive, z foťáku je video větší a než se celý film uloží, tak se můj notebook zavaří a je konec. Takže se budu snažit to o víkendu vyrenderovat někde jinde, abych mohla video uploadovat. Zatím tedy video o mých oblíbených rtěnkách a o tom s čím rtěnku ladit, o které jste si také psali. Video jsem natáčela ještě před dovolenou na kameru, přesto bych doporučila přepnout do HD kvůli barvám. Mějte fajn den a určitě mi dejte vědět, jaké rtěnky nejraději letos nosíte vy.

 
tílko: vietnamci
náhrdelník: Persunmall
makeup: TADY
nehty:
Essence Cest la vie!
China Glaze Sunday funday

You May Also Like

30 komentářů

  1. Geniálny náhrdelník ;) Domča

    OdpovědětVymazat
  2. Zbožňuju tvoje videa :)
    Udělalo mi strašnou radost, když jsem na tobě viděla tenhle náhrdelník, protože ho mám taky akorát ve stříbrným a z Dublinu. Skvělý, skvělý. :)

    Vee
    http://secretofvee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tentokrát musím říct, že jsem nejvíc koukala na náhrdelník.. je úžasný :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti,já to nedokážu pochopit,ale prostě,už někdy dřív jsem si na základě tvojí recenze koupila tu rtěnku Maybelline 910 Shocking coral,protože na fotkách vypadala tak krásně korálově oranžovo-růžově. A když jsem ji doma dala na pusu,tak vypadá uplně jinak - sytá tmavší růžová:-D Naštěstí se mi na rtech i tak líbí,ale nechápu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stejná rtěnka vypadá na každém jinak. Záleží na tvojí přirozené barvě rtů.

      Vymazat
    2. Ahoj, přesně tak, já mám hodně světlé rty a barvy na mně vypadají mnohem intenzivněji a světleji,než na ostatních, vím,že na hodně lidech je až růžová ;),ale na mně ne :).Pokud chceš docílit zářivé růžovooranžové, dej si nejdřív na rty korektor.

      Vymazat
    3. Já mám taky shocking coral a vypadá i v balení jako vivid rose, vůbec nevypadá jako tvoje :D. Jsem z toho jelen.

      Vymazat
  5. Ta oranžová mi k tobě nesedí, ale je to zajímavá změna. Jinak díky za tipy, kouknu se po některých v drogeriích.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,dá se ta rtěnka Milani sehnat v drogerce,popř.v jaké? Jinak moc ráda tě sleduju a těším se na videa i nové štětce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, já jsem kupovala Milani přes ebay,ale donesla se ke mně skvělá novinka, Milani bude mít oficální zastoupení i s eshopem i v ČR, takže se na to moc těším a určitě otestuju od nich další věci, mají legendární zapečené tvářenky, laky (mám nějaké glitrové), krásné rtěnky, moc se na to těším!

      Vymazat
  7. já mám color whispr 430 a jsem spokojená :) je fakt, že ta výdrž je malá, ale zas na léto je ta rtěnka moc hezká a taková lehounká :)
    moc se mi líbí tvůj náhrdelník :)

    OdpovědětVymazat
  8. me by spis zajimalo kdy budou stetce ?? cekam je kazdym dnem :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já táké čekám každým dnem :D,ale vypadá to spíše na konec července, protože byl problém ve výrobě s tiskem označení štětců, tak se to zdrželo,ale už ej to ok :)

      Vymazat
    2. tak už se moc těším :) děkuju za odpověd

      Vymazat
  9. Krásný náhrdelník.
    Oranžová je zajímavá, ale víc mi k tobě sedí růžové nebo červené odstíny.
    Já ujíždím většinou na broskvových odstínech, protože u těch jsem si jistá, že mi sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  10. mě se ta oranžová rtěnka na tobě naopak moc líbí, je fajn že se nebojíš barev!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky,
    Na internetu jsem hledala recenzi na několik výrobků, našla jsem vždy tve video. Za několik měsíců jsem hledala vše o rovnatkach, našla jsem opět tve video:-D tak jsem Ti chtěla říct, že se tu rozkoukavam, blogy nijak moc nesleduji, ale tvůj se mi moc libi a pristihla jsem se, že za posledních pár dni se koukám na tuto stránku celkem často:-)
    Ted k videu, je moc hezký osobne mám rada vic ty růžové tóny, ale jak si říkala ne všichni si je mohou dovolit:-) 21. Srpna jdu na rovnatka:-) tak snad po tom.. je mi 22let a jsem rada, ze je nosi i jine dospele slečny, paní. .ženy:) takže zatím jsem u pastelove ruzoveho lesku a rtěnky si uzivam jen doma, jo a super nehty a náhrdelník:-) Pa Petul urcite se ještě ozvu, Věrka:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Věrko, to mě moc těší, děkuju hrozně moc a držím palce s rovnátky, určitě dej vědět ;).

      Vymazat
  12. ahoj Petka mne ta oranzova na tebe vobec nevadi velmi sa mi to paci na leto ked ma niekto kriklavy ruz :) toto si písala ze je tocene pred dovolenkou takze predpokladam ze si opalena a ze teraz ti ten ruz svedci este viac zastavam si nazor ze clovek ked sa v niecom citi dobre ma to nosit :) tvoje ruze ma zaujali vacsinu z nich vlastním ale tie Milani ruze na pery kde si zohnala ? ja mam na leto rada ruze on nyxu maju uzasne farby mam od nyxu narcissus je to krasna ruzova , potom ruz za 2 eura ktorý pouzívam uz roku a je to tiez velmi krasna ruzova na leto a to miss sporty 009 Innocence a mam rada na leto aj glossy lip color od jordany mam odtien watermelon juice a myslim si ze je fajn a pritom aj krasne voni a aj sladko chuti :) ale myslim ze som tieto balzamy videla aj u teba vo videu ako si sa vratila z veletrhu a ukazovala jordana kozmetiku...mam v plane vyskusat tie matt lipsticky od nyx vyzeraju uzasne :) maj sa krasn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, děkuji moc za hezký komentář, já jsem Milani sehnala na eaby,ale jak jsem psala výše, v ČR bude oficiální zastoupení i s eshopem, takže se máme na co těšit, myslím,předpokládám,že budou posílat i na slovensko, jak tomu bývá dnes už běžně :). Jinak ty balzámy Jordana mám ve dvou odstínech, měla jsem je u moře a jsou super :).

      Vymazat
  13. nerika se laznou, ale ladenou

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, jmenuju se Míša a jsem rtěnkoholik :D :D

    Né vážně, už jsem se utvrdila v tom, že mi moje (opravdu) kolekce rtěnek stačí, a že nebudu utrácet za stejné odstíny rtěnek v deseti provedeních a stačí mi to, co mám, ale ted jsi mě zase tak hezky navnadila, že prostě MUSÍM vyrazit nakupovat :DDD

    A ta oranžová ti náhodou sluší, "na živo" bude určitě ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat
  15. peti, moc s mi libi milani mandarina, ale nechce se mi objednavat pres e-bay. Chtela jsem se proto zeptat, jestli neznas nejakou ceskou znacku, ktera ma rtenku se stejnym nebo hodne podobnym odstinem, aby byla takhle zarive oranzova. Dekuji ti moc za odpoved.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, nemohla bys udělat video o tvojí technice lakování nehtů? :-) Vím, že to zní jako blbost, ale tvoje nalakované nehty vypadají vždycky tak dokonale, když si je nalakuju já, tak je takové nikdy nemám :-D Zajímalo by mě, jestli používáš nějaký podkladový lak nebo vrchní lak na ochranu, protože někde jsem u tebe četla, že ti vydrží několik dní, mě se začne odlupovat většinou ještě ten den :-/

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peti, na začátku videa říkáš, že výrazné barvy nejsou vhodné pro úzké rty. A zde je můj kámen úrazu. :D Mám dost velký spodní ret ale ten horní je o dost menší. Celkem se mi to normálně líbí ale u výrazných rtěnek jsem nejistá a nevím jestli nebudu vypadat spíš směšně. Co myslíš? :)

    OdpovědětVymazat
  18. Mám tu Faint for fuchsia a sice mi moc hydratační ( alespoň na mně ), nepřipadá, ale pro tu pěknou barvu jí to odpustím. :)) Stejně jsem tehdy při koupi ani nevěděla, že celá řada má být hydratační, že to vlastně ani nejsou klasický rtěnky.. :)
    Musím ti pochválit nehty, strašně pěkná kombinace!

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, mám doma Maybelline Pink Pop a bohužel musím říct že mě zklamala. V obchodě se mi líbila barva, ale když si ji dám doma, okamžitě mi zvýrazní všechny šupinky na rtech a ještě k tomu hrozně vysušuje. Tak jsem se chtěla zeptat, používáš pod ni balzám? Jestli ano, jaký? Dík :)

    OdpovědětVymazat
  20. Podle mě výrazné rtěnky nemůžou nosit všechny ženy. Ty, co nemají hezké pravidelně tvarované rty by je zvýrazňovat neměly. A taky se mi nelíbí na starších ženách, které mají už vrásky kolem rtů. Paradoxně u těchto žen je vidívám nejvíce.

    OdpovědětVymazat
  21. chci se zeptat jestli se dají sehnat ještě ty maybeline color whisper ? :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!