Zářivé neonové líčení

by - 22 července

Krásné pondělí,

dnes mám pro vás další video s líčením, které jsem vytvořila pro blogerky.cz , kde se můžete podívat i na celý článek ohledně neonového líčení a více fotek. Doufám, že se vám tento typ na makeup bude líbit. Jak je uvedeno ve videu, osobně bych dala přednost té konzervativnější variantě, ale pokud jste mladé a nebojíte se barev, určitě jděte do té první. Mějte fajn pondělí!



na sobě mám:
neonové tílko - vietnamci
náušnice - HM
lak - She quick dry 003

You May Also Like

67 komentářů

  1. To je super :) ta druhá varianta se mi líbí víc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Božské!! Nádhernéé!!! :-) do toho jdu :-) hned zítra to vyzkouším :-P dodala jsi mi odvahu ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš ty videa už vymakané do dokonalosti :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc povedené líčení! Zřejmě se odhodlám a co nevidět vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Síla! Mě se více líbí ta zelená varianta :)
    Peti, vím, že nemáš ráda tuhle reklamu, ale já si to neodpustím :)
    Nemohla by jsi navštívit můj blog? Jsem začátečník, takže omluv nedostatky,ale snažím se :)
    Předem děkuji :-) ;)

    www.fialkovalouka.blogspot.com




    OdpovědětVymazat
  6. S tím každým okem jinak barevným, už mě navnadila Lou, asi to někdy zkusím :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsi špatně pochopila ;), já jsem říkala, můžete zkusit bud v růžovožluté nebo zelenožluté, ne dohromady každé oko jiné :D, jen jsem nechtěla dělat na obou očích stejné líčení jen v jiných barvách,tak jsem si to usnadnila a udělala na ukázku jen jedno oko ;), já bych tedy každé oko jiné nenosila :)

      Vymazat
  7. Wooow Tobe opravdu slusi vsechno :-)) krasa

    OdpovědětVymazat
  8. nádherné líčení i video, jedno z nejlepších za poslední dobu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Wow to je perfektní líčení:) Ikdyž mi je 19 také se mi víc líbí to konzervativnější:) Budu si muset pořídit nějaké barvičky, žádné zářivé stiny zatím nemám...

    OdpovědětVymazat
  10. Je to nádherný! Jsi šikula! :))
    A ještě bych se chtěla zeptat, co ty a CC Creamy, jsou lepší/horší než BB? Chtěla jsem si už konečně pořídit asijský BB, ale jak do toho teď přišli ještě ty CC, mám v tom děsnej hokej :D
    Jo, a ještě jedna otázka :D Kdy budou zase skladem štětce? Strašně se mi líbí, jak teď Sigma změnila desing..hlavně ty Mrs. Bunny jsou rozkošný :D Dřív se mi na nich nelíbila ta kombinace barev - bylo to na mě moc přeslazený :D, ale jak jsou teď jen světle modré..krása. Hrozně bych je chtěla..

    OdpovědětVymazat
  11. Odpovědi
    1. Tak podoba je tam veliká, ale zase co jiného pořád vymýšlet. Neonové a duhové líčení prostě moc jinak udělat nejde. Jinak to žluto-zeleno-modré líčení dělám z pastelek od MUA s černou linkou a vypadá to taky skvěle.

      Vymazat
    2. tak ok, v tom případě, všichni,kdo udělali výrazné barevné nebo duhové líčení, se opičí po mně, protože já dělala obojí už vloni na jaře tady:
      youtube.com/watch?v=sLNlgR8EMs­c a tady
      youtube.com/watch?v=JemOMl28B0­o

      jsem ráda, že jsme si to vyjasnily ;)

      Vymazat
    3. Asi jsem to špatně napsala, takže jsme se asi úplně nepochopily. Chtěla jsem tím říct, že prostě nejde udělat něco, co nikdo před tím neudělal. Existují nějaké ustálené "postupy" a všichni máme dost podobné estetické cítění, takže budeme asi kombinovat vždy stejné barvy. Pokud uděláš klasickou nositelnou líbivou věc, tak je jasné, že nebudeš ani první, ani poslední. A že se v létě vyrojila spousta neonového líčení? Aby ne, vždyť léto k tomu přímo vybízí. Tohle neplatí jen u líčení. Vždycky budeš někoho "kopírovat" účesem, oblečením (pokud si neušiješ něco naprosto šíleného, co nikdo jiný nemá). I při vaření vlastně kopíruješ, protože někde nachytáš nějakou inspiraci a spojuješ chutě, které se k sobě hodí stejně jako všichni ostatní.

      Vymazat
  12. Na léto super a opět ti to moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Hezký večer Peti, opravdu další skvělé a hlavně nápadité video!!! Já osobně bych si tak výrazné barvy nedala, ale ke konci ta varianta s černou linkou je super a tobě mimochodem sluší ;) Děkuji, měj se hezky,.. Verča

    OdpovědětVymazat
  14. Já neonky miluju na všem. Nejvíc ujíždím na žluté, dá se skvěle kombinovat :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peťo,
    to je fakt nádherný líčení, ale já ne to asi moc nebudu (no uvidíme časem). Hele, když už si nakousla ten CC cream od Balea, tak sem se tě chtěla zeptat na ten Mixa CC cream, jak na něj běží v televizi ta reklama. Já se jen bojim, aby to nebyla ,,šitka". Ona to neni zrovna levná záležitost. Tak pls poraď. Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Markét, díky moc! Já se přiznám,že jsem ještě nezkoušela, takže vůbec nemůžu říct....

      Vymazat
    2. Já jsem to chtěla kvůli sestře. Ona se toho hrozně bojí a já se v tom absolutně nevyznám. Nevadí i tak děkuji. :)

      Vymazat
  16. Mas krasne velke pery:)

    OdpovědětVymazat
  17. To zelenožluté líčení s linkou se mi moc líbí, na růžové bych si už netroufla:-) Péťo ještě k outfitům v předchozím příspěvku - viděla jsem Vás minulý týden v J.H. v těch šortečkách a zeleném tílku. . . .no nádhera,krásně opálená a moc Vám to slušelo!!

    OdpovědětVymazat
  18. ahoj Péťo ,
    moc pěkné letní líčení
    i když mě by asi moc neslušelo

    dnes jsem si koupila třpitivou tužku na oči od gabriely salvete takovou tmavě modrou
    máš s nějakou takovouto tužkou zkušenousti a máš nějakou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Alčo, já mám od GS tužek plno, mají krásné barvy, kvalitou a pigmentací to není nic úplně extra,ale jsou fajn, mrkni tady na blogu na článek zaostřeno na tužky na oči :).

      Vymazat
  19. Tak teda mam hnede oci a neony mi teda absolutne neslusi. Nevim, jak si prisla na to, ze zrovna k hnedym jdou nejlip. Ale co? U tebe uz jsem na to zvykla - nektere tvoje rady jsou absolutne mimo misu a ty je stejne prezentujes naprosto sebevedome. Btw. neonove rty jemne svetle typy naprosto prebiji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná si vybíráš špatné odstíny a možná máš hnědé oči a jsi tlumený světlý typ ;), říct jen mám hnědé oči a neony mi nesluší, je nesmysl a kdybys o tom něco věděla, tak bys to takhle nenapsala ;). K tmavým, hnědým očím jdou neony prostě nejlíp. jinak se opět pleteš, sněhurkovská pleť, modré oči a tmavé vlasy a k tomu neonová rtěnka je bomba ;).Stejně tak i blondýna a světlá může mít neonovou rtěnku, pokud si vezme dobrý odstín. Je vidět, že kritizuješ a nic moc o tom nevíš ;).

      Vymazat
    2. Pletes se, jsem tmavy typ s tmavyma hnedyma ocima. Kdyz uz chces byt konkretni, tak jsem tmava zima a vyrazne barvy mi slusi, presto neony jsou na me prilis zarive a nedelaji mi hezkou barvu pokozky. To tvoje "kdybys o tom neco vedela..." je skoro smesne, protoze to pisu jen tak, jak to ty rikas ve videu. Snehurkovsky typ a svetly typ je dost podstatny rozdil. Snehurky jsou vetsinou chladne zimy a tam opravdu vhodny odstin muze relativne fungovat. Kdezto svetle blondyny proste prebije - otazka je, jestli clovek chce, aby se ostatni soustredili na nej nebo na rtenku. Vhodny odstin neonky pro ne ale neexistuje.
      Ale pozor! Nerikam, ze se musi nosit vsechno podle barevnosti - naopak v tomhle bysme mely hresit, dokud jsme mlade. Proste me jen stvou ty tvoje doporuceni, to je vsechno.
      A kdyz sis tak pekne rypla na konci, tak je aspon videt, ze kritiku neumis moc prijimat. ;)

      Vymazat
    3. no tak ale když tě moje doporučení štvou,tak se jimi nemusíš řídit, jaký je problém,já to asi nechápu :)......

      Vymazat
    4. ještě k tomu tmavému typu - nesouhlasím, mrkni třeba na Rihannu, té neonové líčení sekne ;)

      Vymazat
    5. Stve me jen jedna vec. K tobe tady dost mladych holek vzhlizi, coz je v poradku, protoze jsi sikovna a muzes je navic inspirovat nebat se trochu sokovat, ale ty jim k tomu vetsinou musis prilozit jeste nejakou radu, ktera az prilis casto neni zrovna dobre. Zustan klidne experimentatorkou. Ale uz jenom pro ty holky, se vyvaruj nekterych rad typu "tohle se hodi pro hnede oci" nebo si v tom, prosim, udelej trochu jasno. To je vse.
      A ted tedy k Rihanne. Nasla jsem si par jejich fotek, protoze i kdyz vim, o koho jde, nikdy jsem si ji prilis neprohlizela. Teda takhle je to cernoska a ma tedy tmavou kuzi, ale to je tak vse. Nemuzu ti z tech par fotek rict, kam Rihanna z hlediska typologie patri, ale jsem si jista par typy, ke kterym urcite nepatri. Mezi nima jsou i oba typy tmave. Promin, Rihanna je na tmavy typ vcelku jemna a hlavne ma tak hrozne svetle oci. Proste kazda cernoska nemusi byt tmavy typ a Rihanna je toho ucebnicovy priklad. Jinak jsem ji tedy hledala v neonovem liceni, ale nasla jsem ji jen s jednou neonove ruzovou rtenkou a ta ji teda moc neslusela. Problem ale byl hlavne v tom, ze ta barva (jako kazda neonove ruzova) byla na ni hrozne studena. Nic prukazneho..
      Takze o cem se tedy bavime? O barve kuze? Tim padem jsem ja, prestoze jsem tmava zima, podle tebe svetla. Predtim jsem psala jen o sobe jako o prikladu tmaveho typu - takze co? Kazdopadne jsme se se svetloockou Rihannou hodne odchylily od tmave hnedych oci ;)

      Vymazat
  20. No tak na léto je to úplně super líčení :) mohla bych se zeptat jestli bys nechťela tu paletku stínů dát na e-shop? A kolik by třeba tak stála (kolik stojí)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, tuto paletku neplánuji na eshop zařadit :), ale na ebay stojí pár dolarů

      Vymazat
  21. Nechtěla bys tu paletku stínů dát na e-shop?

    OdpovědětVymazat
  22. já bych radši volila to druhé líčení (konkrétně ta zelenožlutá verze je skvělá), ale oboje dvoje líčení vypadá hezky letně :)

    OdpovědětVymazat
  23. Péťo, jaký je rozdíl mezi CC krémem a BB krémem? Nikdy jsem se s CC krémem nesetkala.
    Koukám, že už používáš své štětce :-D Hrozně se na ně těším.
    Jen mě mrzí, že nejsou štětiny růžové s černým koncem, ale to je jen můj názor.
    Uděláš někdy video na to líčení z : Největší zločin v dějinách internetu?

    OdpovědětVymazat
  24. Mně se tahle bláznivé líčení pokaždé hrozně moc líbí, ale většinou se mi to líbí na ostatních. Sama mám ráda spíš neutrální barvy na očích a výraznou rtěnku, než takovéhle barevné oči, které by mi ve výsledku ani tolik neslušely :-) Tobě to ale nehorázně sluší a jako vždy, pěkný tutorial :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peti!
    To líčení je nádherné! Osobně se mi líbí obě varianty a chtěla bych se tě zeptat z kama máš ten lak? A ta paleta očních stínů je dobrá :) , s tím bych si vyhrála. :D
    M.

    OdpovědětVymazat
  26. Zdravím :-) Líčení se mi moc líbí, jen mi chybí ta zručnost, kterou máš. Nikdy nedocílím tak skvělého výsledku jako ty :-) Omlouvám se, jestli tato otázka už někde zazněla, nebo si na ni již odpovídala, ale už se nemůžu dočkat toho videa z dovolené, jak se ti předtím dlouho nahrávalo, tak se chci zeptat, na kdy ho plánuješ? :-) Přeji hezký den, Týna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týnko, video bude, jen potřebuji silnjěší stroj, můj notebook ho nezvládne uložit a vyrenderovat,ale pracuje se na tom :), určitě o něj nepřijdete ;), bude to takový malý celovečerní film :D.....

      Vymazat
  27. Mohla by jsi udělat líčení co se dá normálně nosit?:)

    OdpovědětVymazat
  28. Peťul, krásné nalíčení! Neonky MILUJI! PS: Prosím tě, co to máš za nádherný zelený lak na nehtech? Prosím název, značku! Děkuji! Jana

    OdpovědětVymazat
  29. tohle líčení sice není nic pro mě, ale stejně máš můj obdiv, protože to vypadá krásně :) fakt nefér, Tobě sluší všechno! :D

    OdpovědětVymazat
  30. Krásné líčení. A co má za vlastnost CC krém?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. osobně v tom nevidím rozdíl oproti BB, podle mě je to do značné míry marketing,ale měl by být obohacený o další pečující složky ;), musím říct,že ten Dermaheal je fakt super zatím, krásně hydratuje, pečuje a opravdu dělá moc pěknou plet,ale potřebuji ho prozkoušet déle. ta Balea naproti tomu je šílená,to se nedá ani rovnoměrně rozetřít.

      Vymazat
  31. Tak to se ti moc povedlo. Holky co máte rádi kosmetiku mua, v eshopu zde: http://www.fashiontasteshop.cz/slevy/ jsou teď slevy. Jarka

    OdpovědětVymazat
  32. Zase super video! Musím říct, že poslední dobou jsem na tvých videích závislá! :D

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peti, mužu se zeptat kdy budou tvoje štětce na oči na e-shopu a jestli uděláš nějaké sady?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, měly by být koncem července a bude to sada na oči, bude se s ní dát udělat jakýkoliv kompletní oční makeup :)

      Vymazat
  34. Tohle líčení je bomba a taky ho nosím v nejrůznějších kombinacích, barev se nebojím a myslím, že je obrovská škoda, když ženy nosí jen nude. Když se oko hezky odstínuje a zkombinuje se celý outfit, je to šupa! Zrovna včera jsem měla to žluto-zelené a pak v práci koukám na video a říkám si jééé :)Pracuji s lidmi, často mi make-up chválí, ale co tak sleduju, jsem spíš výjimka s barvičkami.

    OdpovědětVymazat
  35. Dnes jsem vyzkoušela tu kombinaci růžové a žluté a budila jsem pozornost po celém městě. :) A jak ráda. Nejlepší bylo, když mě potkala kolegyně z práce a ptá se: " Že by inspirace Péťou z lovelyhair? ". :))))

    OdpovědětVymazat
  36. Hrozně moc ti to sluší. Jaké máš prosím zkušenosti s očními stíny od firmy elf?

    OdpovědětVymazat
  37. Petru jsem měla vždycky ráda ale dnes mi přišel štětec, který je naprosto boží a přání k narozeninám a vzorečky a mám ji ráda ještě mnohem víc.Moc děkuju a ať se Ti dál takhle daří :)
    M.

    OdpovědětVymazat
  38. Strašně mě láká ta paletka se 120 stíny, ale pořád si říkám, že je nevyužiju a vypotřebuju jen ty hnědé, béžové a takovou tu klasiku.. To nalíčení je na letní víkend super :) (do práce si to nemůžu dovolit :( )

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj,
    NÁDHERNÉ líčení určitě skusím :)
    souhlasím s návrhem na video o vlasech psala ho sestra :)

    OdpovědětVymazat
  40. Krásné líčení, kór teď na léto :)

    OdpovědětVymazat
  41. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  42. Moc pěkné líčení!! Krásně ti sedne ;-) ... Používáš nějaké oční kapky? Já jen, že máš tak krásně bílé bělmo... Na youtube jsem v pár tutorialech viděla, že si před líčením nakapou do očí nějaké kapky a pak mají to bělmo krásně bílé... :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!