Gelové oční linky a linky ve fixe

by - 20 března

Krásný večer vám všem,

dnešní video je shrnutím mé sbírky očních linek gelových a ve fixe. Dost často se mne ptáte, jaké používám a jaké jsou nejlepší a právě na to se v dnešním videu podíváme :). Určitě mi dejte vědět, jací oblíbenci jsou právě ti vaši.
 


 

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
 
Věci, o kterých mluvím:
• Jordana Color envy waterproof liquid eyeliner 06 black diamond http://www.jordanacosmetics.com/p-151-color-envy-waterproof-liquid-eyeliner.aspx
• Essence eyeliner pen waterproof http://www.essence.eu/cz/vyrobky/oci/ocni-linky-kajalove-tuzky/e/product/eyeliner-pen-waterproof-01/
• Milani Eye tech perfection liquid liner http://milanicosmetics.com/p-184-eye-tech-perfection.aspx
• L´Oreal Gel intenza eyeliner 01 pure black
• Rimmel Scandaleyes gel eyeliner 001 black http://us.rimmellondon.com/products/eyes/scandaleyes-gel-eye-liner
• Maybelline eyestudio lasting drama gel eyeliner 01 black
• Catrice gel eyeliner 101 Black jack with Jack Black, 020 It´s Mambo nr. 2, 030 In love with a robot
• Essence gel eyeliner 05 Miami´s ink, 03 Berlis rocks, 04 I love NYC
• Bílé linky ebay: http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=white+gel+eyeliner&_sop=15
 

You May Also Like

30 komentářů

  1. prosím, něco o rozjasňovačích,děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja som dlho pouzivala rozne fixy, ktore boli fajn, teraz som chcela vyskusat gelovky, tak som si kupila ciernu od Alverde, lebo bola lacnejsia a je fakt fajn. Vydrz, pigmentacia, gelova konzistencia. Mam zkoseny stetecek, ale chcem skusit este aj iny typ.

      Vymazat
    2. ahoj, j jsem o rozjasnovacich uz video delala,ale muzu udelat update :)

      Vymazat
    3. já jsem žádné staré video nenašla :-D

      Vymazat
  2. Ahoj Petro,
    máš super sladěné nehty a pusu. Já se většinou nehty snažím ladit s náušnicema, ale s pusou to vypadá taky úžasně. Objevují se tu nápady a prosby na další videa. Taky bych jednu měla. Jsem zhruba stejně stará jako Ty a kolem očí mám takové ty vějířové vrásky. Nejsou asi od stáří, ale od smíchu a vidět jsou právě jen, když se směju, jinak ne. Ale jsou poměrně hluboké a vypadá to hrozně. Nemáš nějaký tip na to, co s nimi. Nějaký krém a líčení. Přijde mi, že když na to dám korektor, rozjasňovač,atd., zaleze mi to do nich a je to ještě výraznější.
    Děkuju a fajn večer.
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katko, to jsou klasicky mimicke vrasky a obavam se, ze s tim leceni nepomuze, kde jsou, tak tam proste budou. Makeup, pudr, korektor na ne bohuzel jeste upozorni. Doporucuji vyplnujici bazi, napr. Loreal studio secrets, ktera linky trochu vyhladi na pohled,ale stejne, jak se zacnes smat, budou tam. Co se tyka kremy, pouzivej hydratacni s kyselinou hyaluronovou, treba Eucerin je skvely, ale ani tady necekej zazrak. Jedina jistota mozna jit na botox,pokud chces,ale tady neporadim, s tim osobni zkusenost zatim zadnou nemam.

      Vymazat
    2. Petro, děkuji za reakci a radu. Zkusím ten Loreal a Eucerin a uvidím. Třeba z toho budu mít aspoň lepší pocit :) Na botox se mi zatím ještě nechce, ale nejspíš to čase tak stejně dopadne. Hezký, téměř letní, pátek. K.

      Vymazat
  3. Ty gelové linky od essence a catrice už neprodávají :( používala jsem je každý den a musela jsem je nahradit linkami ve fixe.

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, avon má super gelové linky v tužce, nabízí opravdu nádherné barvy ( tmave modrá apod) taktéž inglot má v nabídce plno nádherných odstínů.

    OdpovědětVymazat
  5. Peťi, já to chápu s těmi vlasy :D taky se mi motají kolem krku ... :-) No a napadlo mě, že by si mohla uděla recenze s výrobky od Lush! :-) Myslím, že by to bylo zábavný, kdyby si například natočila, jak se nějaké ty balistiky chovají ve vodě a tak ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně jsi, Peti zlákala na černé gelovky L´Oreal Gel intenza eyeliner 01 pure black a můžu potvrdit, že jsou skvělé. Pro nanášení sáhnu vždy po štětci z tvé basic sady štětců na oči :), které jsem si všechny naprosto zamilovala. Jsem moc zvědavá na tvou novou sadu. Ještě jsem dostala od ségry gelové linky z limitované edice Mary Kay v tyrkysové barvě a také chválím.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso, tak to jsem hrozne moc rada, za me jsou tyto lionky opravdu top :) a dekuji moc!

      Vymazat
  7. Ahoj, maluju si linky černou mayballine, určitě zkusím essence ;) děkuju za tip.
    Jinak nedbalou linku kolem celého oka maluju color tatto od mayballine..na podzim jsem si kupovala odstín pomegranate - a to na tvůj popud :) myslím, že jsi s ní měla tutorial.. ale aby vydržela celý den, musím ji zafixovat vínovým stínem, a myslím, že to vypadá dobře..ještě hnědou na waterline a jdu ;D
    Vím, že to bude asi miliontý dotaz na to téma, ale kdy bude k prodeji ta tvá nová bílá řada štetců? :) Doufám, že vezeš celý kamion, protože tím napínáním se po nich hned slehne zem během jednoho dne :D
    Pěkný večer Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, no tento odstin CT je bozi :)! Co se tyce stetcu, jsou na ceste, cca behem 5 tydnu budou, trva to dlouho, vim,ale zvolila jsem hodne dlouhy,avsak nejlevnejsi zpusob dopravy, co sel,aby byly stetce za co nejprijatelnejsi cenu :).

      Vymazat
  8. Krásný líčení tady!
    Já linky malovat neumim, takže tak, vystačim si s tužkou :-) Scandaleyes.. ale pokud by měl někdo tip na nějakou dostupnou lepší, budu ráda. Ale mě se obtiskne stejně všechno..
    Mám ale dotaz trochu mimo: neví někdo jestli a kdy budou u nás ty "chubby sticky" od Rimmelu? Případně jaký jsou? Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mým favoritem je fixa od Dermacolu, nevýhodou je pouze to, že dělají jen černou :/

    OdpovědětVymazat
  10. ahoj Peťo, ráda bych se zeptala jestli čistíš štětce na linky po každém použití? Já se ty mé snažím čistit pokaždé, nicméně si myslím, že to neprodlužuje jejich životnost. Díky za odpověď M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No peru je casteji nez ostatni stetce, linky na nich zasychaji a pak tvrdnou, takze se neda nic delat, ovsam pravdu mas, mnohem drive se tak opotrebuji a znici, s tim se neda nic delt :(.

      Vymazat
  11. Ahoj, ja osobne si málokedy dovolím ísť z domu bez toho aby som mala namaľovanú aspoň hornú linku. Celkom som si obľúbila tekutú linku so štetcom od s-he. je to čierna s trblietkami.Pred časom som aj ja začala používať gelové očné linky a mojou favoritku sa stala čierna linka C43 BLACK LACE od firmy ZOEVA. Je tiež dobre rozotierateľná a perfektne sa s ňou maľuje. Tak toto by boli moje favoritky.

    Pa, Marta

    OdpovědětVymazat
  12. Mě by docela zajímaly reakce a recenze na tužko-stíny MILANI, které prodáváš v e shopu, protože mám od tebe fialovou, po jednom namalování už nekreslí, musí se znovu ořezat a to se pak začne neskutečně drolit a vypadávat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zatím první reakce tohoto typu, takže s tím asi nikdo problém nemá,ani já ne,ale může to být neostrým ořezávátkem, tohle se mi s tužkami přesně dělalao,když jsem měla staré ořezávátko,ty tuhy jsou totiž hodně měkké a když máš staré,tak to drolíš a pak se ti to drolí dál. Já si na ně koupila nové od catrice a je to super nebo essence má skvělá ořezávátka. Já používám i jako podklad pod stíny a kreslí mi bezvadně a drží jako přibité.

      Vymazat
    2. já mám tyto tužky taky a musím říct, že mi již delší dobu velice dobe slouží, tedy naprosto bez problému, ale fakt je ten, že jsem si koupila nové ořezávátko asi za cca 30 Kč a je to paráda, dobře ořeže a já mám hezký linky...

      Vymazat
    3. Mám kvalitní ořezko od Alverde, fakt ostré, ale ta tužka je buď polámaná, nebo nevím. Drží na oku o tom žádná, ale po jednom nalíčení druhý den jakoby vyschne - nemaluje, musím znovu ořezat. To se právě začne vydrolovat, už jí mám vlasně fuč...

      Vymazat
  13. Ahoj, já se linek vždy hrozně bála, ale tak přes třemi lety jsem neodolala linkám ve fixce od Oriflame, teprve potom jsem došla ke klasickým tekutým. Gelové jsem zkusila nedávno,od Essence . Nakonec mám doma fakt pořádnou sbírku :) Ale tužka je pořád tužka :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám strašně ráda fixu od Oriflame,je úžasná :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peti :) ...o sobě můžu říct, že jsem vyloženě linkový typ a používám pouze linky ve fixu, protože se těch gelových bojím :D nicméně mám v plánu si už nějaké pořídit. Nejlepší fixa, kterou jsem kdy vyzkoušela, byla a je od Dermacolu taková ta zebrová, nevím to ted přesně, kterou už mám asi pátou :D, od essence jsem měla tak tři a hned po týdnu všechny letěly do koše- hned ztratily barvu, vyschly (od oriflame mi hned vyschly) nebo se jim rozdvojil fix. Prostě na prd. Jinak se mi dřív celkem líbila fixa od Miss sporty. Tvým videím a tobě moc fandím a udělala jsi mi velkou radost, že jsi konečně věnovala celé video linkám. Děkuju, fanynka Verča :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já používám gelové linky od Oriflame, mám na ně na blogu recenzi - budu ráda,když se podíváš :)
    http://anys111.blog.cz/1403/gelove-linky

    OdpovědětVymazat
  17. Muzu se zeptat kolik staly ty linky od Maybelline?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!