Výlet do Londýna na focení s Heidi Klum pro Astor

by - 16 března

Krásnou neděli vám všem,

 
jak jste už nejspíše zaznamenali na facebooku, tak ve středu jsem s Astorem letěla na focení a natáčení reklamy s Heidi Klum. Že to byl mimořádný zážitek, vám asi nemusím vyprávět, to nakonec uvidíte ve videu. Ale chtěla bych na tomto místě především poděkovat vám všem za tu obrovskou podporu, kterou mi věnujete, protože bez vás bych byla o takové skvělé zážitky ochuzena a tak to nejmenší, co mohu udělat já, je vzít vás s sebou alespoň prostřednictvím kamery. Doufám, že si video užijete stejně tak jako jsem si já užila výlet :).
 



eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
na sobě mám: košili z Terranovy, pruhované tričko je z Bonprixu, džíny z HM, fialová košile na focení z HM, květované tričko z HM, brýle netuším, ale asi také HM
řetízek se srdíčkem a jménem : http://www.mynemanecklace.com
lak: Gabriella Salvete Stars Natale flower
líčení v autě: NYX Nude on nude paletky, řasenka Astor Seduction codes, tvářenka Astor Skin match berry brown, rtěnka Heidi 01 baby
 
 
 

You May Also Like

117 komentářů

  1. super video!! nejlepsi!! gratuluji!! LV

    OdpovědětVymazat
  2. Je to hezky, ale ja porad nevim, co z toho bude? Budes nekde v casopisech v ramci reklamy, nebo budes v reklame v televizi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fotky, rozhovor s Heidi, vlog, zážitky, návody na líčení přímo pro Astor.....

      Vymazat
  3. Péťo, moc ti tento zážitek přeji.....ale nejen tento i další, které určitě přijdou....jsi moc hodná, že děkuješ za svůj úspěch nám....ale myslím, že je to jen a jen tvůj úspěch a proč? .....to je jednoduché.....protože jsi jaká jsi....krásná,milá,sympatická,chytrá,lidská, máš přehled, na nic si nehraješ, nazýváš věci pravými jmény, prostě fajn.....a to je důvod proč tě sledujeme.....takže poděkuj sobě, za to že ti to takto bylo dáno do vínku.......velká gratulace, zasloužíš si to, hodně úspěchů........jsi opravdu moc fajn

    OdpovědětVymazat
  4. Peto, moc gratuluju!! Super super super:) jinak jsem na konci videa brecela taky:) Jsi uzasna!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  5. jo to je fakt, proč jsi tam lezla?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi připomíná tohle: https://www.youtube.com/watch?v=UexeoT-yrYo :D

      Vymazat
    2. to zas bude závistivých komentářů : D

      Vymazat
    3. ty brďo, tady někdo závistí ohluchl......jak Pé´ta říká ve videu.....asi proto, že byla vybrána, poslecni si to ještě jednou, zlobný člověče.....tolik zloby,tolik zloby, proč???? z tvého zlobného komentáře usuzuji, že ty lezeš tam, kdě tě nikdo nechce a nezve tě........že mám pravdu???? podle sebe soudím tebe......hahahahahaha

      Vymazat
    4. Myslím, že by bylo mnohem lepší, být také v něčem dobrá, snažit se něčeho dosáhnout. A ne ihned rýpat a závidět. Přej a bude ti přano. Kdy tohle někteří pochopí. Tohle je ale v hlavě a ten kdo se s “chorobou“závist narodil, úspěch druhyho nikdy nerozdycha. Smůla. Petulce přeji, aby dál pokračovala ve své prací a v tom co ji baví. Sleduju ji moc ráda. Anita.

      Vymazat
  6. Ahoj Petro, jsi hrozně skromná a pokorná a moc ti tyhle úspěchy a zážitky přeju:).
    Caliope

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké video a takový zážítek??? to bych asi taky nerozdýchávala :D Myslím, že tvůj blog je pro mě ten nej, ze všech, které jsem kdy navštívila ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Strašne ti závidím :) a tiež gratulujem !! si super, šikovná a prajem ešte veľa úspechov ! :*

    OdpovědětVymazat
  9. Moc gratuluju a přeji jen další krásné zážitky! :) ...a samozřejmě závidím :D Verča

    OdpovědětVymazat
  10. Těším se na pokračování. A normálně si mě dojala! Když vidím, že z toho máš obrovskou radost a pak to s tím manželem, jak na tebe čekal na letišti...no ukápla mi slza!

    OdpovědětVymazat
  11. Překrásné video, jde vidět, že sis výlet opravdu užila a to je moc dobře:-) Opravdu sis ho zasloužila :-) Jsi skvělá a já jsem na konci videa brečela :-D Jen tak dále, jsi opravdu nelepší blogerka <3 Nikola Lebdušková

    OdpovědětVymazat
  12. Ty jsi top ! zasloužíš si to :-* málem i já sem brečela u tvého videa! jsi dokonalá ! nemám slov

    OdpovědětVymazat
  13. Petrusko... Ja jsem ke konci byla dojata take :). Jsem rada, ze jsi to letani prezila, ja sama s tim mam problem, takze te zcela chapu :). Urcite to byl neuveritelny zazitek, ale bez debat si jej zaslouzis! Doufam, ze takovych zážitků a prilezitosti budes mit vic a vic :))

    OdpovědětVymazat
  14. Tyjo super! Skvělý video, strašně se mi líbilo, jak si na konci upřímně dojatá :-) Těším se na fotky s Heidi a mimochodem si taky myslím, že ti spíš sluší teplejší/nude odstíny. To líčení, co máš v autě, je úžasný!

    OdpovědětVymazat
  15. absolutne som netusila ze ides do londyna na fotenie :) velmi ti to prajem :) tesim sa na dalsie videa :)

    OdpovědětVymazat
  16. Je někde ve videu fotka či kousek záběru na Heidi?

    OdpovědětVymazat
  17. Kurňa Peti, jak já Ti závidím! :-) paráda !

    OdpovědětVymazat
  18. Krasne video peto jsi skvrla!

    OdpovědětVymazat
  19. Péťo moc gratuluju! Musel to byl skvělý zážitek a strašně se těším na fotky z celé akce, které nám pak ukážeš :)

    OdpovědětVymazat
  20. ten konec, super, ta písnička mě odrovnala :))))) Tak jsem měla slzy v očích :)) Určitě sis to zasloužila a užila se vším všudy, možná, že se už nebudeš bát letět! :D

    OdpovědětVymazat
  21. Wáááu! Závist! Londýn a ještě s Heidi, to bych si nechala líbit :) :33

    OdpovědětVymazat
  22. Strašně ti to přeju! Zasloužíš si to, jsi dobrá :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Peti já doufám, že budeš mít i další takové příležitosti, protože si to zasloužíš :) je neuvěřitelný, jak jsi pokorná a vděčná - to se dnes moc často nevidím. velmi Ti to přeju a těším se na fotky, které přijdou :))

    OdpovědětVymazat
  24. moc gratuluji, ...zážitky ...emoce... :) z toho pak člověk čerpá hodně dlouho... skvělý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpovídáš na všechny emaili co dostaneš na petra@lovelyhair.cz?

      Vymazat
  25. Péťo, super video..mám radost, že jsi se v pořádku vrátila. Tak krásně a s nadšením o tom mluvíš. Omlouvám se že tykám, ale také mne to dojalo, tak reaguji hned. Pro mne jsi/jste nejlepší bloggerka, upřimně gratuluji a těším se na,další videa. Sisi

    OdpovědětVymazat
  26. já to nemyslela zle, jsem zvyklá se takhle bavit a kluky tím nikdy neodradím dilinko! :D

    OdpovědětVymazat
  27. Moc gratuluji k takové příležitosti, zasloužíš si to!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  28. To je úžasné,že se ti naskytla taková možnost! :) Moc ti to přeju,protože je to opravdu zašloužené a těším se na ofic.fotky!

    OdpovědětVymazat
  29. Moc gratuluji Peti!!! Zasloužíš si to, jsi skvělá blogerka. Jana

    OdpovědětVymazat
  30. Jééj to som tak strašne rada že si to mohla zažiť a že si sa o zážitky podelila aj s nami :) Ja ti to veľmi želám aby sa ti darilo a aby si zažila ešte kopu takýchto zážitkov :) Myslím si že je to v prvom rade tvoja zásluha že nám tak skvele radíš a že si milá a nehráš sa na nič čo nie si ... :) ale už to bolo spomenuté aj v predošlých komentároch :) a myslím že môžem povedať aj za ostatných fanúšikov že ti to veľmi želáme a že si to určite zaslúžiš :) samozrejme hatery boli, sú aj budú ale myslím si že to znamená že si už naozaj niečo dosiahla :) Ale veľmi ťa prosím aby ťa to neodradilo a aby si aj naďalej robila tento blog a točila videá a dávala nám svoje rady a inšpirovala nás pretože dobrých rád nikdy nie je dosť a tvoje rady sú naozaj super :) Tak sa maj pekne a držím ti palce aby sa ti v budúcnosti len darilo a aby prišlo ešte mnoho takýchto úspechov a pevne verím že sa s nimi podelíš aj s nami tvojimi fanúšikmi :)

    OdpovědětVymazat
  31. Určtě gratuluji k super akci :-) A fotily jste, jako blogerky, vůbec spolu s Heidi? Jestli budete někde v reklamě v časopise? Nebo jestli s váma udělají jen reportáž. A k super manželovi gratuluji, mám doma to samé :-) Potkali jsme se úplně náhodně díky práci a pořád si děláme radost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju moc, ano fotily jsme se s ni a i s ni prohodily par slov. Ja nevim, kde vsude to bude,ale nataceli nas i pro Astor, kazdopadne rozhovor a fotky s Heidi budou tady na blogu.

      Vymazat
    2. Moc děkuji za odpověď a na fotečky se moc těším:-) A přeji ti moc štěstí a lásky v soukromém životě, protože to je to nejdůležitější. Vědět, že je člověk pro někoho nejvíc na světě a mít to tak navzájem.

      Vymazat
  32. A já si říkala že to vydržím a budu připravená a nic mě nedojme, ale nešlo to, ty slzičky tam taky byly :D Ale moc ti to přeju, určitě to byl parádní zážitek! A příště můžeš letět do Londýna s Mirou po nákupech atd., miluju to tam a nějaký článek by mě moc potěšil!
    Jediné co mě na tomto videu zklamalo bylo to, jak tě v tom Astoru nalíčili... to se mi popravdě vůbec nelíbilo a vypadalo to, jako bys byla v podstatě pořád nenalíčená. Možná je to jen nezvyk oproti tomu jak se líčíš normálně sama, ale nevím....fakt nic moc.

    OdpovědětVymazat
  33. Krásný zážitek na to nezapomeneš ♥

    OdpovědětVymazat
  34. krásné video, moc moc ti to přeju a na konci si mě dojala :) je to krásné, jaký máte s mírou vztah
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  35. Nejlepší blogerka <3 moc ti to přeju, zasloužíš si to!

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj,
    moc pěkný make-up, máš výbornou energii i přes to video. Přeji jen dobré. To byla tvoje odměna za tu píli se, kterou pracuješ a dáváš se všanc.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  37. Wow, tak to muselo byť super! Ja osobne neviem čo by som sa Heidi spýtala :D Takže som zvedavá na tie otázky a odpovede :)) a to s tým manželom ♥ Je super mať takú podporu :))

    OdpovědětVymazat
  38. Peťul, nechci ti pochlebovat, ale vypadá to, že se tady někomu splnil sen, že mám pravdu? Celou dobu videa jsem měla (a mám husinu). Jak si začala natahovat, tak já s tebou :)))). Chtěla jsem se zeptat, nechystáš se v sobotu do Lorealu na LRP? Ráda bych tě poznala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sarko, dekuju moc :), ten vylet byl opravdu jak ze sna :). Jinak zatim nevim, rada bych,ale nevim, jak budu stihat.

      Vymazat
  39. Péťo, ty jsi nejlepší a zasloužíš si to ! Mimochodem na konci videa jsi mě dojala :)

    OdpovědětVymazat
  40. Úžasné. :) a jsem ráda, že vybrali tebe a ne např. Lucku Getthelouk.

    OdpovědětVymazat
  41. Teda :) tenhle zážitek ti závidím (samozřejmě v tom dobrém slova smyslu ;))!!! Je vidět, že sis to moc užila a těším se na další fotky z akce. Co by za to každá z nás dala... ale musím říct, že ty jsi příjemná a sympatická blogerka, takže ti to snad každý musí přát :)

    OdpovědětVymazat
  42. určitě to muselo být skvělý, těším se na fotky! s tím létáním tě chápu, mě by museli předem asi uspat, jinak nevím :D

    OdpovědětVymazat
  43. Ten konec s tou pisnickou me opravdu pobavil :) gratuluju k uspechu a jen tak dal :)

    OdpovědětVymazat
  44. To je tak krásný video Peti. :)) Ty tvoje emoce cítím až tady :D Je na tobě vidět jak moc sis to užila! :))

    OdpovědětVymazat
  45. Strašně Ti gratuluju :)) užasny video :) mám tvoje videa moc ráda =) a moc ti to slušelo :) jsi nejkrásnější :)

    OdpovědětVymazat
  46. No musím teda říct, že tohle sis opravdu zasloužila!! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  47. Kokokokodááák :)

    OdpovědětVymazat
  48. Tohle je tak hezky natočené video.. :)

    Karolína

    OdpovědětVymazat
  49. Muselo to být opravdu super! ve videu ti to moc sluší a vůbec nevypadáš unaveně! Londýn je krásnej, určitě si s Mírou udělejte čas na výlet a koukněte po památkách. Těším se na další fotky a články! a doufám a přeju ti, aby jsi mohla zažít další super akce, jako byla tahle!

    OdpovědětVymazat
  50. Neexistuje člověk, který by si to zasloužil víc než ty, moc ti ten úspěch přeju ;) Jinak na konci jsem si skoro poplakala :D

    OdpovědětVymazat
  51. Dobrý den,
    bylo by možné, aby jste nevhodná videa dala od 18 let? nebo je omezila? Už jsme to spolu jednou řešili, děkuji. Dokonce jestli si pamatujete, tak jsem opravdu zjistila, že se dcera líčila ve škole a domu se odlíčila...! Psala jsem Vám na email, ale nejste k dostižení, tak píši sem, kdyžtak nezveřejňujte, prosím potřebuji minimálně radu.!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, Anno,
      opravdu si vazim toho, ze chcete ode mne radu,ale jak jste psalan dceri bude 15 let, myslim, ze je normalni, ze se chce zacit licit, je to v jejim veku bezne. Myslim, ze v mem seznamu nejsou zadna nevhodna videa pod 18 let ci nevhodny obsah. Moc rada bych Vam pomohla, ale obavam se, ze vychova Vaseho potomka je jaksi na Vas. Drzim palce a preji krasny vecer, spise bych se na Vasem miste snazila dceri poradit, treba ji dovolit barevny balzam, rasenku, pudr, tonovaci krem, zakazy prilis nezmuzou.

      Vymazat
    2. Opravdu nechápu, která z Petřiných videí by měla být mládeži do 18 let nepřístupná?! Značně mi to připomíná, když jsem se v diskuzi pod jedním článkem na Idnes dočetla, že učitelé by měli žít v celibátu, protože sex je fuj a oni přeci mají jít dětem příkladem. Souhlasím s Petrou, že víc, než zákazy, by bylo rozhodně účinnější 15leté dceři kosmetiku dovolit a spíš jí poradit a šikovně směrovat do líčení jemného. Protože pořekadlo, že "zakázané ovoce chutná nejvíc" známe všichni a už odedávna je pravdivé. No, moje mamko, díky, žes těch 34 let, co Tě znám, vždycky byla, a stále jsi, normální!

      Vymazat
    3. chudak dcera, licenie od 18 let :D :D

      Vymazat
    4. Nevhodné videá? Ja mám dosť, čo sme v kláštore? To je hádam jej vec. Ak vaša dcéra nemá tie videá pozerať, zoberte kábel od počítača a vybavené, takto sa osočovať na Petru je z vašej strany veľmi trápne a hlúpe.

      Vymazat
    5. Vazena pani Adamovska, nejdrive by to chtelo udelat si poradek doma, vy jste matka Vasi dcery, proto nehazejte chybu na ostatni nebo dokonce na nejaka videa, ktera zadnou normalni mamu nepohorsuji. Akorat nam tu vsem ukazujete, jak vychovu Vasi dcery nezvladate, coz je mi uprimne lito. Preji hodne stesti a duvery mezi Vami a Vasi dcerou. A uzsem, prosim, zadne podobne prispevky nepiste, akorat se verejne zesmesnujete..

      Karolina

      Vymazat
    6. Nedá mi to a musím se zapojit, i když myslím, že tak jak to napsala, vystihla Péťa už k tomu není co dodat. I já vychovala dceru a musím říct, že v té době neexistovaly blogy, a zájem okolo tohoto věku měla o kosmetiku taky, a i já sama jsem si ve věku okolo 15 let s kamarádkou tajně šetřila a kupovala kosmetiku, které sice tolik nebylo, ale byla. Na Peti videích skutečně nevidím nic, co by 15-ti leté slečny nemohly vidět, spíš naopak. Zkuste si doma promluvit a udělat pořádek sama, než někoho osočíte. hezký den.

      Vymazat
    7. Teď nevím, jestli si paní Adamovská dělá srandu, či ne. Videa Petry jí vadí, ale x milionů nevhodných videjí na celém Youtube, viz. jackass, vines, lascivní videoklipy zpěvaček, apod. jsou OK? Myslím, že chyba bude opravdu na straně výchovy a komunikace v rodině. Celý Youtube je plný make-up videjí a zrovna tato oblast mi přijde pro mladé dívky užitečná, přece nejsou vedeny k žádným nemravnostem, apod., jde jen a jen o šminky :)

      Vymazat
  52. Moc pěkné!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  53. Dekuji vam vsem za takove krasne reakce a podporu, moc mne to tesi a jsem moc rada, ze jste i vy radujete se mnou, dekuju!

    OdpovědětVymazat
  54. To je opravdu úžasné!!! Peťo jen tak dál, moc Ti to přeji.

    OdpovědětVymazat
  55. Hned jak na fcb dali prvni fotky koukala jsem a koukala - byly v malem rozliseni - je to Petra, neni to Petra, ze jsi se o tom nikde nezminila vis, tak jsem si nebyla jista. Az jak dali lepsi fotku, poznala jsem te:) Krasny vylet, jen jsem netrpelive cekala, kdy se ve videu objevis s H.K. a nic:)) Jen je skoda te nervozity co te prepadla pred letem, to bylo asi neprijemne:/

    OdpovědětVymazat
  56. Tak to byl parádní zážitek. Zvládla jsi to na jedničku. Musím říct, že to jemnější líčení ti moc sedne (tak, jak tě nalíčila vizážistka). Vypadáš v něm mnohem mladší. Jak holčička. Výraznější líčení ti taky moc sluší a hlavně to umíš, ale jemně nalíčená jsi o 10 let mladší :-). Nebo alespoň mně se to tak jeví :-). Jinak Ti moc fandím a určitě sis to právem zasloužila!

    OdpovědětVymazat
  57. Ty máš tak úžasný hlas Peti, převyprávěla jsi to úplně krásně a ke konci jsi mě také dojala, no prostě jsi NUMBER ONE .
    Moc Ti gratuluji :-) Alex

    OdpovědětVymazat
  58. jestli budeš v Londýně dej dopředu vědět, ráda bych tě 'náhodou' tady potkala :-D....jinak ti to ale všechno přeju, jsi skvělá blogerka :-)

    OdpovědětVymazat
  59. "Jestli to nebude láska" mě teda rozsekalo, hihihi:) Tvoje skromnost a pokora je neuvěřitelná, hrozně moc ti to přeju, protože sis to rozhodně zasloužila. Howg. La Petite Anne

    OdpovědětVymazat
  60. Ty jo, to musel být vážně úžasný zážitek! Ty si to rozhodně zasloužíš, protože blogu dáváš hodně :)
    A btw. V tom videu ses vůbec nemusela omlouvat, že jsi dojatá, to by byl každej člověk v takový situaci ;)

    OdpovědětVymazat
  61. Krásné videjko jako vždycky. Máš můj obdiv.Možná to sem moc nepatří, možná to někomu pomůže. V partnerských lékárnách se dají koupit produkty od BIODERMA za slušné peníze cca 99,- jako právě teď tento BB krém. Nemáte někdo zkušenost s odstínem? Je prý jen jeden.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152260257014169&set=pb.165885069168.-2207520000.1395012900.&type=3&theater

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám obecně s Biodermou dobré zkušenosti,ale vloni jsem testovala makeup a taky myslím BB a katastrofa tedy hlavně barevně, světlý odstín totál oranžový.....

      Vymazat
    2. Tak už zřejmě ani nevyzkouším, prý v partnerských lékárnách mají vyprodáno. Prý o to byl zájem. Jo jo věřím, že pro světloučkou pleť by to asi nebylo.

      Vymazat
  62. Peti skvělý zážitek, moc gratuluju....ale když jsem došla ke konci videa jak jsi mluvila o tom jak tě manžel čekal na letišti a dojala jsi se....tak v ten moment šly do kytek všechny řeči o kosmetice a musela jsem myslet jenom na tu lááááásku!! Jde vidět jak jsi štastná...Měj se krásně:-)

    OdpovědětVymazat
  63. Super, gratuluji k úspěchu!

    OdpovědětVymazat
  64. Super, Peti :) Jsi skvělá, ty si takovéhle krásné výlety zasloužíš :)

    OdpovědětVymazat
  65. Super, Peti :) Jsi skvělá, ty si takovéhle krásné výlety zasloužíš :)

    OdpovědětVymazat
  66. To je nádhera, Peti, jak Tvůj vysněný výlet, tak i sladký návrat domů. Moc Ti přeji další takové příjemné zážitky, opravdu si je zasloužíš! Chtěla bych Ti tímto poděkovat za Tvůj úžasný blog, vždy mi zvedne náladu, jsi skvělá:-)
    Měj se moc krásně
    Verča

    OdpovědětVymazat
  67. Gratuluji k dalšímu obrovskému úspěchu, jak již bylo řečeno výše, rozhodně si to zasloužíš už jen pro to, s jakou péčí tvoříš tento blog :)

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Peti :), tak to je super, že jsi si výlet užila, už se těším na další články a fotky :). Ani se Ti nedivím, že jsi byla dojatá, je to krásný ta Vaše láska :)

    OdpovědětVymazat
  69. strašne sa mi páči, ako sa vieš zo všetkého úprimne tešiť a netváriš sa ako pani "všadebolavšetkovidela". toto je tvoje obrovské plus v dnešnej dobe. inak ale keď si odmyslíme všetko to haló okolo - Londýn, Heidi (ktorú vôbec nemusím :P), obrovské štúdio, priateľskú atmosféru atď - tak nám zostane, že išlo vlastne o líčenie. a teda dúfam, že sa nikto z Astoru neurazí - ale tie ich vizážistky podľa toho, čo tu vidíme, sa s tebou nemôžu ani len porovnať! tak, ako vás nalíčili, by som dokázala aj ja a hocikto iný. tvoja práca je v porovnaním s tým umenie, ich je len rutina.

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj Péťo, ty jsi prostě kouzelná :o))) já se vždycky dojmu s tebou :o))) moc ti gratuluju k takovému parádnímu úspěchu, zasloužíš si to vrchovatě a jsem moc zvědavá na pokračování :o))) přeju všechno dobré, Káťa

    OdpovědětVymazat
  71. Jako můžu říct, že ti to závidím..určitě sis to užila..ale video je docela příšerné..hrozně drmolíš,..občas mi to příšlo nudnéé a zdlouhavé, tak jsem to přetačela..

    OdpovědětVymazat
  72. Já sem letěla poprvé o velkých prázdninách minulý rok. Letěli jsme v noci byla bouřka,pršelo,foukalo, takže to s letadlem "drncalo" a mě se chtělo strašně brečet, ještě když jsme letěli skoro 5 hodin, takže tě chápu :D
    Jinak ti k úspěchu gratuluji. Ten konec mě dojal... :)

    OdpovědětVymazat
  73. Myslím, že si to určitě zasloužíš. Na tvá videa koukám už přes dva roky a možná si to ani neuvědomuješ, ale pomáháš spoustě lidem :-) Tak například:
    Díky Tobě jsem začala používat tvářenku, víc se soustředím na výběr make-upu, dělám kouřovky ve všech možných variacích, u kreslení linek už si nevypíchávám oko, čímž se celé líčení dostalo na vyšší level a zvedlo se mi sebevědomí a líčení přestalo být nutnost, ale stalo se zábavou :-) těším se na začátek měsíce a Lovely TOP 7 a u každého dlouhého videa jásám a jdu si hned k němu uvařit kafé a v neposlední řadě mám DÍKY TOBĚ doma slušnou zásobu GS pískových laků na celý život :-) Pohybuju se totiž převážně ve společnosti vysokoškoláků a rádoby intelektuálů, podle kterých je povídání si o kosmetice a módě bráno jako slepičí kvákání o ničem, takže alespoň touhle cestou se můžu zaměřit na to, co mě baví a vyblbnout se. Obrovské díky za to, co děláš, protože z každého videa je vidět, že to děláš se srdíčkem a tohle je zasloužená odměna!
    Mějte s Mírou hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  74. Peti, ja som sa normalne dojala s tebou, aj mi slza v praci vyhrkla, musela som sa maskovat. Krasne optimisticke video.
    Katka

    OdpovědětVymazat
  75. gratuluji ti k takové příležitosti a musím se přiznat, že se mi nejvíc líbilo, jak jsi mluvila o manželovi a jak jste se viděli pak po příletu na letiště..kéž bych měla jednou manželství jako je to vaše :)) mimochodem před časem jsem vás potkala na Andělu v Praze v OC,mířili jste zrovna do Deichmanu, ale já letěla na autobus mimo Prahu :))

    OdpovědětVymazat
  76. Peto,uzasne video a zazitek na cely zivot:-):-):-), pekne uzivej, moc si to zaslouzis za tu tvoji pili, paaa

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Peťul, výlet určitě nádherný...Ale co se týče líčení, které na tobě předvedla vizážistka Astoru, z toho jsem rozpačitá. Takhle se dá nalíčit skoro každý. Je to takové to líčení "když nevím co". Když bych věděla, že za mnou jedeš až z Prahy, tak se jako vizážistka budu snažit ukázat ti co umím. Sama se líčíš daleko krásněji:). Miriam

    OdpovědětVymazat
  78. Moc ti to přeju!! :) Zajímalo by mě proč je konec videa natočený v autě a ne v pohodlí domova? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. protoze doma uz by byla na nataceni tma v tu dobu ;) a navic jsem si rikala, ze je to cele o cestovani tak proc ne :)

      Vymazat
  79. Teda ne konec videa ale vlastně to celé povídání :)

    OdpovědětVymazat
  80. Ahojda,

    na video jsem se těšila celý víkend s tím, že se na něj podívám, až si dodělám věci do školy... samozřejmě jsem u toho usnula a v pondělí jsem měla ranní, takže jsem natěšeně očekávala, že to zkouknu hned, jak dorazím domů. Opět chyba lávky, pracovní porada do XY hodin... Taaakže DNES se mi to konečně povedlo! Jupííí!
    Krásný, krásný a zas krásný!
    Moc ti gratuluju, že tě Astor oslovil, moc ti to přeju a jsem ráda, že jsi tam jela zrovna ty. Ne nadarmo jsme si tě zvolily blogerkou roku.
    A ta jejich vizážistka, zvláštní holka... na můj vkus docela počmáraná, tetování na ruce nepatří. Ale tohle asi v branži frčí, odlišnost a pro změnu odlišnost.
    Jinak Lonďas je hezkej, ale tak na dvoudenní výlet. Téda památky mi moc neberou, ale vidět Big Ben a Piccadily square je povinnost a pro milovníky vzrůša Thorpe park =o), což je kousek od Heathrow. Ale daleko zajímavější (a levnější) je jih. Southampton, Winchester... Je tam nádherná příroda, moře, hrozně krásný zákoutí, tam si člověk odpočině. Lidi tam celkově nespěchaj... No a vidět přístav Southampton a místo, odkud odplouval Titanic <3 doporučuju!

    OdpovědětVymazat
  81. Krásný Péťo! Musel to být úžasný zážitek a jsem dojatá ;*).

    OdpovědětVymazat
  82. Dojala jsi i mě!!:) jsi úžasná, jsem ráda, že si vybrali právě TEBE!! :)

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Péťo, právě jsem shlédla tvé video a po tváři se mi kutálí slzy, tak jsi mě dojala :)) Milovat a být milována je nádherná věc, přeji ti jen štěstí :)) Dneska mi od tebe přišly tvářenky Sleek a Milani, vypadají nádherně, na první pohled se zdají být hodně podobné, ale to dělá asi ten shimmer, jsou perfektní, ne vlastně ty jsi perfektní :)) Děkujeme firmě Astor, že vybrali tebe, protože si to zasloužíš :))

    OdpovědětVymazat
  84. Gratuluji! To je parada! :)))) mam radost, ze sis to uzila a jsem rada, ze jsi jela ty :D Musim rici, ze jsi jedina bloggerka beauty co sleduju (jeste obcas Lucku), ale ty jsi proste nejvic prirozena a je uzasne videt na tobe takovoutu vnitrni pokoru coz je velky dar v dnesnim svete :))) <3 jen tak a dal a mnoho dalsich uspechu preji!

    Nadia

    OdpovědětVymazat
  85. jéé :)
    co bych za to dala :)
    mrkněte na můjblog: http://jijinka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  86. Péťo, Ty jsi prostě světová, co k tomu dodat? Moc Ti to přeju!! ♥

    OdpovědětVymazat
  87. Petruš s těmi vizážistkami máš úplnou pravdu :) Šla jsem na řadu po jedné slečně a asi tužku na oči budu nosit příště taky svojí jelikož jí dělala linky do oka a pak tou samou tužkou neořezanou dělala linku do oka mě :) To je fakt na to si pak protrpět zánět spojivek :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!