Milani Lip intense liquid color - recenze

by - 15 března

Krásné sobotní odpoledne,
 
tak jsem si tak říkala, že dneska nafotíme další outfit, jenže asi sami vidíte, jak to venku vypadá, vítr, déšť, takže jsem se rozhodla pro nouzové řešení. Swatche těchto barev na rty na rtech už mám v počítači hrozně dlouho a tak si říkám, že to alespoň budou dvě mouchy jednou ranou :). Docela jsem se na ty barvy ptali, tak kdo chce vědět více, nechť pokračuje v dnešním článku dále. Komu se tyto barvy nelíbí, nechť přeskočí na zítřejší vlog z Londýna :), už ho hodnou dobu střihám, tak doufám, že se vám bude líbit.
 
A co se tedy bude v dnešním článku jednat? O čtyři nové odstíny vysoce pigmentovaných a jemně lesklých barev na rty. Jak jistě víte, já mám barevné rty moc ráda a proto se mi tato barevná paleta zamlouvá, je to ale spíše opravdu pro milovníky barev výraznějších, protože s něčím takovým na rtech na ulici určitě nezapadnete ;).



 
Balení je docela zajímavé, už jsem poznamenala ve videu, že mi připomíná ploštěnku a celkově nemůžu říci, že by bylo špatné. Je z bytelného plastu, takže taková klasika a dle mého názoru vypadá docela elegantně.
 
 
 
Pěkně se otevírá a doléhá, akorát to víčko je docela krátké a tak mi přijde, že se hůře drží při nanášení na rty. Jinak je ale celkem praktické.
 
 
Aplikátor má úplně klasický leskový tvar, takže tady nic nového.
 
 
Barva sama o sobě je velmi pigmentovaná, za to určitě palec nahoru. Hezky se roztírá po rtech, nedělá hrudky a nánosy a stačí jí docela málo pro vytvoření opravdu intenzivního odstínu. Abych řekla pravdu, malinko mi to připomíná Pout paint od Sleeku, ovšem ten je lesklejší a možná o fous pigmentovanější. Tyto barvy tedy nejsou matné, ale ani úplně lesklé jako lesk, je to něco mezi.
 
 
Co se týká výdrže, po důkladném otestování bych ji hodnotila průměrně, barva vydrží moc hezká pokud nejíte, po obědě, polévce atd., je třeba uprostřed rtů barvu doplnit, což je ovšem zcela normální u téměř každého výrobku na rty. Líbí se mi, že nevysušuje, ale pokud máte barvu na rtech dlouho, zdá se mi, že po čase zaleze do vrásek a může se rozpíjet i mimo konturu rtů. Dělají mi to všechny tekutější barvy včetně pout paintu nebo laku na rty od Rimmelu, asi je to z toho důvodu, že kolem rtů už vrásky přece jen nějaké mám a tak bez pořádné konturky ani ránu.
 
 
Jak bych tedy hodnotila celkově? Mně se líbí především ty odstíny, které jsou na rtech opravdu krásné, výdrž je taková klasika, co mne trošku mrzí, že v Milani ty barvy neudělali úplně matné, to by bylo teprve moje gusto! Jinak ale pro milovníky výrazných rtů určitě doporučit mohu. Pokud hledáte obdobu z drogerie, zkuste lak na rty od Rimmelu.
 
 
Red extreme je klasická rudá se studeným podtónem, moc hezká a nositelná.

Pink rave je jedním z mých favoritů, krásná výrazná fuchsiová s kapkou fialové, opět studený odstín, který vypadá skvěle na bledulkách. 

Fiery coral má do korálové daleko, mnohem více je to taková studená tmavší Barbie pink růžová, podle mě bude krásná spíše k opálené pleti, ale i na mně se mi líbí.

Jak jistě správně tušíte, Violet addict je můj oblíbenec, krásný výrazná fialová, k bledé pleti dokonalá.

Pokud by někoho zajímalo složení, najdete ho na oficiálních US stránkách tady.



You May Also Like

35 komentářů

  1. to jsou tak překrásné barvy!!!! Verča

    OdpovědětVymazat
  2. ta Pink rave je úžasná, nádherná barva... achjo, budu jíst chleba se solí jen abych si mohla pořídit lesk :DD

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  3. Musim teda říct, že ta červená, to je pecka! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta fialová <3 Ještě chvíli a budu muset začít krást, už teď jím skoro jenom suché rohlíky :D

    OdpovědětVymazat
  5. Objednala jsem si od tebe odstín Fiery coral a jsem bohužel zklamaná. Ostatní věci z objednávky jsou boží a jsem s nimi moc spokojená (štětec a tužky na oči Milani), ale tahle tekutá barva mi vůbec nesedla. Odstín na mých rtech nevypadá tak pěkně jako na tvých, spíš mi připomíná odstín Pink rave, je to prostě šíleně svítivá barva, která mě totálně přebíjí. Vysušuje mi rty a cuckuje na nich. Jinak výrazně nalíčené rty nosím moc ráda, takže to nebude v tom, že bych nebyla zvyklá... Krok vedle - ale stane se, no :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skoda,ale bohuzel stane se, holt kazdemu sedne neco jineho,ale treba v lete bude hezka ;).

      Vymazat
  6. Krásně zářivé barvičky, líbí se mi obě růžové.

    OdpovědětVymazat
  7. Ta cervena je uzasna ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásné barvy. Nejvíce se mi líbí jednička a dvojka.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  9. jé, jsou opravdu krásné, hlavně na rtech :) nejvíc se mi líbí odstín 03 - fiery coral, o něm budu dost uvažovat! :)

    OdpovědětVymazat
  10. nejhezčí odstín je 03 (podle mě :D ).

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem si pořídila odstín Fiery coral a opravdu do korálové má daleko a na mých rtech vypadá ještě jinak,než na tvých,ale jinak super výrázná a pigmentovaná,v létě s ní budu zářit :-D

    OdpovědětVymazat
  12. jéééééééé......to jsou úžasné barvičky..........paráda, nevím kterou bych brala dřív........tak snad všechny ne????

    OdpovědětVymazat
  13. ta třetí je nádherná.. ale krásné jsou všechny..
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  14. Díky tobě, Peti, se v paletě mých rtěnek objevily i takto výrazné odstíny. Musím ale konstatovat, že výrazné rty běžně na ženách na ulici nepotkávám.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso, ja take prilis ne, i kdyz cervena uz se doela siri, je to skoda, vypada to bezvadne :).

      Vymazat
    2. Taky si sem tam výraznější rty udělám, líbí se mi to, ale ženy si mě pak hodně prohlížejí a já si připadám divně. To mě trošku odrazuje a radši dělám výrazné oči. Je zajímavé, že chlapům je to jedno, ti se chovají pořád stejně, ale ty pohledy některých dam mě udivují.

      Vymazat
  15. Velice povedené barvičky :) Ale to balení je hoodně zajímavé a svým způsobem krásné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Kromě té červené se mi líbí všechny odstíny, musim se ale držet, potřebuju momentálně jiný věci :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já si jich nekolik od tebe budu muset pořídit. Už jsem na ně koukala, když si je ukazovala prvně ve videu a mam pořád dilema, nevim kterou barvu -_- :D
    Super, že jsi udělala článek s fotkama :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  18. Pink rave mám od tebe z e-shopu je to úžasný odstín a vřele jej doporučuji zkusit.

    OdpovědětVymazat
  19. ahoj Peti, máš úžasný blog. Každý den se těším a čekám, jestli jsi přidala něco nového :-) tato recenze o5 užitečná :-) mohla bys mi prosím poradit? máš zkušenosti s touto řasenkou? http://www.omlazeni.cz/recenze/astor-stimulash-volume-objemova-5173.html díky za odpoved, mej se krasne :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc moc dekuji, bohuzel zkusenost nemam, ma doma tu butterfly a novou codes,ale jine ne :).

      Vymazat
  20. Ahoj peti, ja mám rada matné rúže mám dva od milani a som s nim nadmieru spokojná, povedala som si že ale vyskúšam aj niečo iné lebo občas mám pery vysušené(nie velmi) ale predsa len matný ruž sa vtedy neda, tak som si objednala power lip od milani, videla som ho aj u teba vo videu ale absolutne mi nesadol to je tak leskle a kremové že mne to nevydrží ani minútu hned mám celé zuby zašpinené, neviem čím to je.No sklamanie veľké. Ak mas nejake rady aby mi to dlhsie vydrzalo tak sem s nimi. Ale napr som si kupila ruž od rimmelu moisture reniew a ten mi takýto problém nerobi (je síce pravda že nemá uplne taku konzistenciu ako farba na pery) dakuuujem za radu

    OdpovědětVymazat
  21. Úžasné barvičky, vypadá to nádherně!:)

    OdpovědětVymazat
  22. Ta fialová je krásná :) Úplně jsi mě tím svým ,,fialovofilstvím" nakazila, takže teď sháním nějakou dokonalou fialovou barvičku na moje rty. Ten lesk se mi moc líbí, ale mám radši rtěnky, tak asi nakonec sáhnu po Sleeku :)))
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  23. jsou úžasné, nějakou si určitě objednám! :) jen se nemůžu rozhodnout, jestli 2, nebo třetí :)) <3

    OdpovědětVymazat
  24. jsou úžasné - všechny! :) jen se nemůžu rozhodnout, jestli objednám 2. nebo 3. :)) <3

    OdpovědětVymazat
  25. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  26. Péťo, jaký jsi barevný typ? Přijde mi to, že zima - Sněhurka, jako já. Ty růžové odstíny Ti jdou, ale ta červená - přijde mi z fotky, že Tvá pleť dostala oranžový nádech. Lepší by byl asi nějaký studený odstín červené.

    OdpovědětVymazat
  27. Líbí se mi všechny odstíny, nejvíce asi 02.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!