Na dně III. - vypotřebované produkty

by - 13 března

Krásný čtvrteční večer vám všem,

dnes tu mám další vypotřebované produkty. Tohle video už bylo nutností, protože jsem začínala mít zahlcenou koupelnu obaly :D....doufám, že se vám bude líbit a že v něm naleznete nějaký zajímavý tip.




eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
líčení: makeup Bourjois 123perfect, tvářenka Milani Love potion, stíny Urban decay Naked 3, lesk Milani Ravish raspberry, Ardeel demi wispies řasy
košile: http://www.persunmall.com
lak: Gabriella Salvete 143
 
produkty:
* Maybelline brow sharper - deep brown
* Dermacol satin base
* Bione balzám na rty s konopím
* Bioderma Sensibio Riche
* Ziaja přírodní olivový krém pod oči
* Balea pěny do koupele  a sprcháč (DM drogerie)
* Sally Hansen odlakovače (DM drogerie)
* Taft lak na vlasy heat style
* Mixa tělové mléko 10% pro suchou a citlivou pleť
* L´Oreal micelární voda 3v1
* Aussie Luscious long 3 minute miracle a šampon (DM drogerie)


You May Also Like

39 komentářů

  1. Ahoj Péťo,

    chtěla jsem se zeptat co říkáš na přírodní kosmetiku? A zda jsi třeba četla Ve rtěnce je olovo?:-) Nemáš v plánu se této problematice věnovat (příp. říci svůj názor ve videu + dát nějaké typy na dobré přírodní produkty, které ti vyhovovaly).

    Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,

      já jsem na tohle téma už několikrát odpovídala v komentářích a je vidět, že je o to zájem, tak asi můj postoj sepíšu nebo natočím video, možná to bude zajímat více lidí :). Obecně si myslím, že je důležité koukat na to v souvislostech a řídit se individuálními preferencemi a tím, co nám vyhovuje. taktéž bych nerada soudila, pokud nemám v oboru dostatečné vzdělání např. chemie :).

      Vymazat
    2. Mě by se taky líbilo video nebo článek na toto téma :) od začátku roku přecházím na produkty s bio inci ( a musím říct že je vidět rozdíl) a tak většinou všechny klasický kosmetický nákupy apod. přeskakuju. Ale samozřejmě nikoho neodsuzuju nebo tak, to ať si každý používá co je pro něj vhodné, jen by mě zajímali další tipy a rady ;)

      Vymazat
    3. A co se týká videa... Normálně závidím ty tvoje vlasy! Máš je krásný a moc ti to sluší. A co se týče štětců, mě se tohle stalo se sephoráckým, uplně se ty štětinky rozlezli do stran, áe neřekla bych že na něj tlačím. Mám ještě podobný na makeup od Neve a ten mi to nedělá, takže nejspíš připad blbýho štětce hihi

      Vymazat
  2. ty máš fantastický přehled........bezva video........tady je vidět, jak se kdo ke svým věcem chová, pokud se dobře stará, vše vydrží déle......je to ne každém z nás......jsi krásně nalíčená, máš moc hezkou halenku.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti, chtěla bych se zeptat, kdy bude možné zakoupit si nové bílé štětce ze Tvé vlastní řady ? Mám Tvůj černý štětec flat top kabuki a moc mi vyhovuje. Ráda bych si proto koupila další z nové řady.

    moc díky za Tvoji odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji a jsem moc ráda, že ti vyhovuje :). Štětce by měly být v prodeji během 5 týdnů, jsou na cestě, zvolila jsem dlouhý, ale levnější způsob přepravy, aby cena byla co nejvíce příznivá, takže to trvá déle.....

      Vymazat
  4. Ahoj Péti, moc ti to sluší a video je povedené jako vždy. Chtěla jsem se zeptat (i když to sem asi nepatří) jestli nemáš nějaký typ na krém pro hluboké vrásky? Moje mamka 52 let je má a poslední dobou se dost zvýraznily, jestli třeba nemáš od své maminky nějaký dobrý typ. Hodně ji to trápí, ale bohužel se v kosmetice moc nevyznáme a nechceme se nechat zlákat jen reklamou, přeci jen osobní zkušenost nebo doporučení je nej.
    Já sama zatím žádný takový krém nepoužívám :-) a na většině blogů jsou holky kolem 20ti let :-/ Děkuji moc za odpověď:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ja se poptam mamky, co se ji zdalo nejlepsi, ona mela i nejakou tu draci krev serum a pak si moc pochvalovala serum s hadim jedem, to rikala, ze se ji i vrasky zmirnily a pokozka byla vypnutejsi. Mrkni na video mamky kosmeticka tasticka, mluvi tam o tom. Ja jsem mamku pozadala o dalsi clanek na tema kremy a tak ji reknu i o nejake srovnani co se ji zdalo nejlepsi na ty vrasky. Za sebe bych urcite doporucila Hyaluron filler od Eucerinu nebo Matriciane od Biobermy, ten od tech 45 let, jsou to skvele pripravky, krasne hzdratuji a ta plet je pak takova naducanejsi a tim jsou vrasky o malicko mene vyrazne. Obecne bych doporucila pripravky s kyselinou hyaluronovou. Ale pokud jsou vrasky hluboke, at neceka maminka zazraky, to zadny krem nedokaze, to pak jedine nejaka vypln zevnitr, injekcne.

      Vymazat
    2. * omluva za preklepy, pisu z mobilu :)

      Vymazat
  5. Chtěla bych vyzkoušet micelárku od Loreal a taky šampon od Aussie :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Dnešní vzhled se mi líbí za všech nejvíc. Vypadáš nádherně. Ohromně ti to sluší! Peferfektní účes i líčení, ne že by to jindy bylo méně skvělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod to se musím podepsat, mám stejný názor! :)

      Vymazat
  7. Ahoj,
    kosmetika Bione se dá koupit i v Bille a myslím že i ten balzám na rty jsem tam viděla. Naopak nemůžu nikde narazit na kosmetiku Ziaja...ani v drogeriích ani v marketech. Vím, že mají přímo obchod, ale vzpomenu si na to vždycky, když jdu někam na nákup, a to jsem štěstí na Ziaju nikde neměla. Chci vyzkoušet právě ten krém na oči. Hezký večer. Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katko, co jsem slysela, tak Ziaja take meli v Bille, tak ze by uz nebyla :(, take nevim, ja objednavam z toho eshopu.

      Vymazat
    2. Kosmetiku Ziaja maji v Globusu :-) nevim jestli ve vsech ale v Praze ano :-)

      Vymazat
    3. Děkuju za reakce. V Bille právě už není, dívala jsem se tam a díky tomu objevila kosmetiku Bione. Aha, Globus..diky za typ, podívám se tam. Jinak, já jsem pražská a vím, že Ziaja má kamenný obchod kousek od Václaváku, ale já jen prostě nejsem schopná se tam vypravit. Ale ono mi v závěru nic jiného stejně asi nezbyde :) K.

      Vymazat
    4. Obchůdek v Praze v Růžové ulici mohu pochválit, milý personál a umí poradit :o))
      Jana

      Vymazat
  8. Pěkné video, ráda koukám na to co ostatní vypotřebovali. Musím vyzkoušet ten balzám na rty :)) Jinak moc ti to tam sluší!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti, mám už přes dva roky štětce od RT a jsem moc spokojená.Jsou pořád jako nové, nezměnily tvar a nevypadl jediný chlup.Jinak moc hezké video a hezké vlasy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je super, také bych si je chtěl pořídit na otestování :).

      Vymazat
  10. Ahoj Peťo. Prosím tě, jak je to s tou bází pod make-up? Všude jsem četla, že se rozhodně nedoporučuje ji používat denně. Proto mě zajímá, jak se k tomu stavíš ty. Jinak ti to opět moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzko, to je jako jinde se silikony, osobne denne bych to take nepouzivala, ja ale nenosim makeup kazdy den,ale tak 2-3x tydne, nekdy casteji,ale stridam to s BlackBerry kremy ( ty ale take silikony obsahuji). Ono zalezi hodne na konkretni pleti, pokud m nekdo plet problematickou, tak bych to asi prilis nedoporucovala, jelikoz to muze ucpavat pory a tak to je dost kontraproduktivni. Ale myslim, jako se vsim, ze pokud se to pouziva rozumne, tak je to ok :).

      Vymazat
    2. je, to je vtipne :D, samozrejme B B kremy, jak udelam dve velke B na telefonu za sebou, automaticky se napise BlackBerry :D

      Vymazat
    3. BlackBerry krémy :D pobavilo :D

      Vymazat
    4. Já mám s bází takovouto zkušenost: koupila jsem si bázi od Lorealu a netušila jsem, že ucpává póry. Nejsem totiž v kosmetice takhle znalá. No a dala jsem si ji na obličej asi 3 dny za sebou a najednou se mi objevili beďaři. TAkoví ti velcí, ale nešli vymáčknout, museli se dami zahojit. Ale "jen" na tvářích a kolem pusy, na čele nic. Takže teď ji používám minimálně. A jelení lůj Bione mám taky a ač mi na rtech dlouho nevydrží, jaksi mi během pár minut zmizne a rty mi popraská, tak na opary je opravdu super. Takže normálně používám medové Labello a když se objeví opar, tak Bione :-)

      Vymazat
    5. Njn to je za neznalost složení kosmetiky co chybí i Peti.. stačí základy :)

      Vymazat
    6. Už jsem si říkala jestli už i tyhle "firmy" vyrábějí krémy :D

      I.

      Vymazat
    7. já bych tedy neřekla, že nemám přehled, naopak co se týká silikonových bází je tohle docela známá věc, prostě to chce hledat nekomedogenní produkty....ovšem také je třeba přihlédnout ke stavu a typu pleti, ne všem to vadí, mně ta báze třeba nic špatného nedělá, přesto si ji nedávám každý den,abych plet zbytečně nezatěžovala. Co se týká složení kosmetiky, to jsem se tu vyjadřovala už milionkrát, že je nejhorší, když to posuzují laici bez chemického vzdělání, proto to dělat nebudu a laiků je tu většina a každý si něco vygooglí a pak šíří paniku,aniž by znal koncentrace látek v krému atd.....

      Vymazat
  11. Ahoj Péťo, ve videu Ti to fakt sekne:-). Určitě musím vyzkoušet ten odlakovač. Já jedu pořád na ten od Lilien, tak ať je změna:-).Ahojda

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělé video! já mám odlakovač od Lilien Provital (tuším, že z Tesca) a jsem s ním spokojená. Určitě zkusím ten od Sally Hansen, díky za tip! Mně se toto se štětci ještě nestalo, já na ně po umytí dávám kaštanový olej, ale opravdu jen trošičku a vždycky po umytí je věším štětinkama dolů, aby se mi právě nedostala voda, tak kam nemá.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peťo, opět moc hezké líčení :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahooj Peťo :-) můžu se zeptat, kolikrát denně se sprchuješ, když máš suchou pokožku? Nebo tedy, jak často? Děkuji, mějs e krásně ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péťo, to je moc krásný řetízek co máš na krku. Mohu se zeptat, kde jsi ho koupila? Předem děkuji. :-)
    Moc Ti to sluší a Tvoje videa zbožňuji! :-)
    Evelyn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji a vůbec nevím, to je snad po mamce to srdíčko.....

      Vymazat
  16. Koukala jsem, co to máš za hezké oční stíny a vidím dobře? Ty máš Naked 3????!!!!!!!! Ty si kupuješ tak drahé stíny? Kdy bude recenze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, bezne ne, ale tyhle barvy se mi natolik libily, ze jsem si ji poridila. Recenze bude urcite a i nejake obdobne tipy na levnejsi paletky vcetne srovnani :).

      Vymazat
  17. Dobrý den Petro,
    nejprve bych Vám ráda poděkovala za Vaše videa.
    Ráda bych se Vás touto cestou zeptala na dvě věci. Co říkáte na Bio kosmetiku, máte s ní zkušenost, pokud ano, prosím jakou a jaké výrobky jste vyzkoušela.
    Já osobně použiji make-up cca 2x do roka a to na ples. Od svých šestnácti let používám makeup v tuhé podobě v takové tyčince od Max Factor a používám to jako korektor, pouze zatupkuju kruhy pod či případné nedostatky. Jaký je prosím Váš názor na tyto tuhé - tyčinkové makeupy? Předem díky moc. Pěkný den přeji. E.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!