Tangerine scream tutorial / Zářivě oranžové rty a zlatavě béžové oči

by - 25 března

Krásné úterý vám všem,


dnešní look je pro mne maličko netypický, přestože výrazné rtěnky nosím moc ráda. Oranžová ale není úplně má barva, přesto tento odstín od Sleeku mne natolik okouzlil, že jsem se rozhodla s ním natočit líčení. Pro milovníky nude varianty mám dnes v záloze i tu :). Které z líčení se vám líbí více?



eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair

lak: Astor Tropical sun a Milani Jewel FX gold, Catrice Une, deux, trios Meet nudy
náušnice: černé Six Six Six a světlé http://www.ebay.com/itm/181245631299?var=480285826265&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
tričko: asi New Yorker
 
použité produkty:
* Dermacol Pearl energy base
* L´Oreal Infallible 120vanille
* Catrice camouflage cream 010 ivory
* NYC Smooth skin powder translucent
* Flormar pretty compact blush-on  P115
* Astor 24hr perfectstay 110 sunny gold
* Catrice Liquid metal Under treasure
* Milani powder eyeshadow 04 brown stone a 01 white lie
* Rimmel scandaleyes gel liner black
* Astor Seduction codes
* Ardell demi wispies + Ardell Lash grip
* NYX Lip liner coral
* Milani easybrow dark brown
* Sleek true color lipstick tangerine scream
* Catrice Meet nude matte lipstick (limitka Une, deux, trios)



You May Also Like

54 komentářů

  1. Ahoj, jak získáváš spolupráce s kosmetikou? S jakou? Anett

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nijak, firma mne oslovi a ja bud souhlasim nebo ne :).

      Vymazat
  2. Ahojky!
    Nebylo by možné udělat nějaké video, jak zhubnout do plavek a přitom nabrat do prsou nebo aby minimálně poprsí neubralo? Děkuji moc, jsem už zoufalá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No myslim, ze Petra hubnout nepotrebuje :D

      Vymazat
    2. jo, tak jak nabrat do prsou, to bych taky rada zjistila :D....obavam se, ze prsa jdou dolu jako prvni. Jinak ja mam spise opacny problem, takze tady se asi nic o hubnuti nedozvis,ale jestli te zajima moje zivotosprava a jidelnicek a pohyb, tak mrkni na video o zivotosprave a na dva clanky tady na blogu :).

      Vymazat
  3. Nebo i nějaké tipy na plavky .... Děkuji moc zlatíčko ...:D

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, vám sluší úplně vše. Tak nedovedu vybrat to nebo ono.. Moc mne baví ty náušnice. kdybych se měla líčit dle vás, musela bych použít nude rtěnku, sama si nedokážu zvyknout na výrazné rtěnky. Nebo si neumím vybrat.;) . Sisi

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné a okouzlující. Elizabeth.

    OdpovědětVymazat
  6. No musím říct, že ta oranžová vypadá dost dobře :)) Ale že bych já na rtech měla oranžovou rtěnku to si neumím představit :)) I to nude líčení je pěkné :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, sluší Ti oboje :) na oranžovou se teším v létě..myslím že k opálené pleti, a s lehkým brozerem teprv vynikne!
    Děkuji za ispiraci. Pěkný den všem Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, no tak to bych se neuměla rozhodnout, jakou rtěnku si vzít. Oba looky jsou opravdu povedené, moc ti to sluší v obou variantách :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  9. Oči namalované moc pěkně jsi šikulka (ale to víme), i když se mi moc nelíbí, že ke každému líčení dáváš umělé řasy... Kdybych vybírala ze dvou "looků", tak bych volila spíš ten nude, nicméně ani mrtvolné rty nejsou můj favorit :)

    OdpovědětVymazat
  10. S Catrice vypadáš jako mrtvola.

    OdpovědětVymazat
  11. Čítala som, že takéto oranžové pery sú túto sezónu veľmi IN. Aj keď ja neviem, či by mne takéto niečo pristalo, hlavne keď mám pery úzke.
    Tvoja líčenie však ako vždy supiš :)
    .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  12. Tato rtěnka je nádherná, přemýšlím o ní, ale trochu se bojím, jak jsi v jednom videu popisovala jejich texturu. Taky se mi moc líbí odstín stínů a řasy jsem si stejné nedávno pořídila, tak jsem na ně zvědavá v praxi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se zase neboj, je to o zvyk :), jsou jinak fakt paradni a uzasne pigmentovane :).

      Vymazat
  13. Úžasné líčení moc se mi líbí :) ja bych dala přednost té nude rtěnce :) lépe vynikne krásné líčení :)
    prosím poradíte mi někdo nějakou nude rtěnku z drogerkového výběru? děkuji Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Andy, ja bych doporucila nude prave od Catrice v odstinu Hey nude nebo Good nudes podle tveho barevneho typu a pak maji pekne nude Rimmel kate a Astor Heidi :). a moc dekuji!

      Vymazat
  14. Péťo mě se z těch štětců úplně sbíhají sliny, když je vidím. Už se nemůžu dočkat, až rozšířím své stádečko. Oranžová rtěnka taky super. Asi další věc kterou nezbytně nutně potřebuju. Jen teď váhám mezi touto a Sweet Nectar od Milani. Můžu se zeptat kterou bys mi spíš doporučila (jsem jaro)? Přeci jenom v reálu vypadají barvy trochu jinak, než na laptopu. Držím palce a obdivuji tvoje nervy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, predem moc dekuji za podporu, no s temi nervy :D, i ja ty svoje nekdy obdivuju, hahah :D. Ja mam z tech dvou zminenych jen tuto Sleek, ale ted jsem na to koukala a zda se mi to ve rtence stejne, mozna Milani o fousek svetlejsi,ale nevim jak v porovnani vypadaji na rtech :).

      Vymazat
    2. Ok, moc děkuji. Já módní trendy moc nemusím, ale oranžový rtěnky, co se dá dělat, mě prostě dostaly.

      Vymazat
  15. Ten rúž by sa mi hodil na piatkovú Neon party :)) Škoda, že ho dovtedy nezoženiem :D Ale k tým očným tieňom a celkovo k tebe sa mi viacej hodí ten Nude look :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mně se výrazné rty líbí, ale ne na mně. Je to asi o zvyku, ale prostě se se sytou rtěnkou moc necítím, takže bych volila nude verzi :) Tobě sluší na tváři snad i bahno, to je prostě marné :D Co se týče umělých řas, jsem ráda, že zmiňuješ značku. Umělé řasy jsem zatím nezkusila, ale chci to vyzkoušet. Jak dlouho asi řasy vydrží (myslím jejich životnost) a odličují se, když na ně dáváš řasenku? Možná je to hloupý dotaz, ale jsem v tomhle směru vážně neznalá :) Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Baro, moc dekuju :). Jinak na ty rasy mrkni na me video o umelych rasach, how to false eyelashes, o vsem tam mluvim. Jsou pouzitelne normalne opakovane, ja je od rasenky cistim pod vodou starym zubnim kartackem.

      Vymazat
  17. To bych taky brala, nějaké ty tipy na plavky a nějakou dobrou dietu do těch plavek, ale také samozdřejmě budu chtít dvoudílné, takže taky nechci zhubnout i na poprsí ... a moc a moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  18. Líčení je krásné! Moc ti to sluší :) Já bych volila tu verzi s nevýraznou rtěnkou, ale ta oranžová by byla na léto božská! :)

    OdpovědětVymazat
  19. podle mě jednoznačně oranžová, moc ti sluší.........velmi zajímavé líčení

    OdpovědětVymazat
  20. Mne sa viac pacia oranzove pery, tato nude "rtenka" vyzera skoro ako korektor..

    OdpovědětVymazat
  21. Tak ta oranžová je top v tephle variantě, i když jinak jí moc neholduju. Ale doma jednu oranžovku od Kiko mám, to aby se neřeklo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc, no ja na oranz take moc nejsem,ale v teto kombinaci na leto to bude super :).

      Vymazat
  22. Máš krásné náušnice. Líčení opět krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty jo, změnila jsi jenom rtěnku a už to vypadá jako úplně jiné líčení. Pro mě teda ale jednoznačně vítězí ta nude varianta.

    OdpovědětVymazat
  24. Ty jo, změnila jsi jenom rtěnku a už to vypadá jako úplně jiné líčení. Pro mě tedy ale jednoznačně vítězí ta nude varianta.

    OdpovědětVymazat
  25. Toto je skvelá dĺžka videa! :) Tá rtěnka sa mi moc páči. Asi si ju objednám, len by som ju chcela vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ta oranžová rtěnka je božská, moc ti sluší.. Líbí se mi na tobě více, než nude varianta.. Simona..=)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahojky, moc krásné líčení! Krásné video. Díky tvému předchozímu videu jsem si dnes v Rossamnnu koupila rtěnku i lak na nehty od Cartice C05 nude. Rtěnka je senzační! Je to ta nejlepší nude rtěnka, jakou jsem kdy měla! Akorát mě mrzí, že je to limitka, takže jsem si dnes v Rossmannu koupila rovnou 2 kusy této Meet Nudy rtěnky. Koupila jsem si i lak na nehty, rovněž v odstínu C05, ale koukám na tvé dokonalé nehty a nevěřím svým očím. Jak jsi to udělala, že máš ty nehty tak krásně nalakované? Mně ten štěteček strašně proužkoval a i když jsem použila štěteček z jiného laku, ta konzistence laku byla "nerovnoměrná" nebo jak to nazvat, lak mě strašně zklamal. :-( Ale ty jej máš nalakovaný moc hezky. Prozradíš, jak jsi to udělala? Děkuji! :-) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, tak to jsem rada, ze jsem dala dobry typ, barva rtenky je perfektni, akorat je dost sucha. Tak to me prekvapuje, ja mam totiz ten lak uplne skvely, dve vrstvy, zadne pruhy, fleky, krasne kryje....nemela jsem s nim nejmensi problem. Nenapada me, cim by to mohlo byt, zkousela jsi ho pred pouzitim protrepat?

      Vymazat
  28. Petro, myslím, že Tangerine je na tebe příliš teplá a křiklavá, přebíjí ti obličej, který pak vypadá našedle (v tom jsou bezmocné i ty metalické stíny). Ta druhá rtěnka je podle mě zase moc bledá a mrtvolná. Podle mě by to chtělo nějakou, která se více přibližuje k přirozené barvě tvých rtů, popř. oranžovou ano, ale méně křiklavou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne se ten kontrast vyrazne rtenky a modrych oci prave moc libil, myslim, ze neni nutne drzet se krecovite pravidel a barevne typologie, je to fajn vec pro orientaci,ale do znacne miry, podle prednich vizazistu uz i prezitek.

      Vymazat
  29. Petro, já se předem omlouvám a předesílám, že jsem Tvůj vděčný čtenář, ale protože jsem i vášnivý frankofil, tak mi to nedá. Vidím to tu už po několikáté a srdce mi krvácí ;-) "une, deux, trois" tedy "jedna, dva, tři" ne "trios". (tedy pokud to nebyla nějaká slovní kulišárna výrobce) Přeji hezký den, hodně nadšených čtenářů (a nakupujících:-) a díky za Tvou nekončící inspiraci. E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to ja moc dekuji za sledovani:)! To je jen preklep, napisu toho denne tolik, ze se mi to stava cim dal vice :).

      Vymazat
  30. Oba dva looky jsou moc povedené a sluší ti..Strašně se mi libí ta oranžová rtěnka..asi jsi na léto taky nějakou pořídím až budu opálená...krásný den.Šárka

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peti, tak tímhle jsi mě dostala, nádherný look! Byla jsem předem trochu skeptická k oranžové rtěnce, nemám oranžovou na rtech moc ráda, ale konec předsudkům, protože u mě vyhrála nad mou milovanou barvou nude na celé čáře, neuvěřitelné:o))) Opravdu Ti sluší všechno, to mi nikdo nevymluví:o)) Ale zpátky k videu - za mě určitě oranžová! A moc obdivuji i náušnice, mám ráda taky výrazné a tyhle jsou nádherné. Krásný sluníčkový den!!:o)

    OdpovědětVymazat
  32. Peti ja tie nude rúže nechápem, podľa mňa to vyzerá hrozne ako keby si ani nemala pery :DD, ja si skôr myslím že tie nude rúže by mali mať takú farbu ako majú tvoje pery (teda jemne ružová a tak nie takáto biela), ale tak možno je to iba moj názor proste ich nemusím, nechápem atď. Takže preto hovorím že tangerine scream je v tomto prípade lepší, a tebe sa podla mna aj hodí, na mňa je moc oranžový ale vyskúšať by som ho určite vyskúšala... ja sa nejak nedržím toho aky som typ, keď sa mi farba páči a páči sa mi ako vyzerá na mne tak si ju proste dám:)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peti, máš řasy jen na jedno použití nebo je používáš vícekrát? :)

    OdpovědětVymazat
  34. Oranzovou vubec nemusim prijde mi ze dela snad vsem strasne osklive zuby :-D ale ty oci krasa ! Kazdopadne prvni co me opravdu zaujalo byly ty nehty to je vazne pecka :-D !

    OdpovědětVymazat
  35. Obdibuji krásné gelové linky a dnes jssem ulovila gelové linky superliner od L'orealu a zítra budu zkoušet, byly v akci za 170,-, takže i tip pro Vás. Akce je v Rossmannu.
    lucka

    OdpovědětVymazat
  36. Peťo oranžovou nee, jsi typ na studené tóny. Bije to do očí a celý obličej pak vypadá divně. Růžová/fialková ti sedí mnohem lépe.

    OdpovědětVymazat
  37. Já jsem pro Nude :-) ale ty výrazné rtěnky mě baví :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Péťo a budou i ty mono stíny Milani na tvém e-shopu? ten hnědý je moc hezký..

    OdpovědětVymazat
  39. mě ta oranžová k celému líčení skvěle na rozdíl od té nude, ta mi už přijde hodně mrtvolná :/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!