Perfektní paletka očních stínů

by - 27 března

Krásný den všem,

dnes opět zabrousíme do vod čistě kosmetických a podíváme se na mé oblíbené a méně oblíbené paletky očních stínů. Dejte mi vědět, jaká je ta vaše nej, máte jednoho oblíbence, kterého nedáte z ruky? :)



eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
 
otázky:
1. Best Packaging
2. Best Color Payoff
3. Most Versatile
4. Best for Traveling
5. Biggest Regret
6. Best Color Names
7. Least Used
8. Most Used
9. Most Loved
10. Desert Island
 
Sleek, Milani a Sigma jsou z mého eshopu viz výše, Essence klasicky v drogerii a Naked 3 je z feelunique.com.



You May Also Like

56 komentářů

  1. Ty náušnice jsou sice krásné, tobě výrazné věci sluší, ale jak koukám, tak jsou i pěkné zlo... ta vtipná ET vsuvka nemá chybu :D já už nějakou dobu slintám nad tou paletkou Garden of eden a asi dlouho nebudu odolávat :) Jinak ty nové esence jsou fakt super a tu pastelovou mám teď nově a už je pomalu moje nej :D osobně ji rozhodně využiju. Peťko, ty si nedemoluj uši, ať nevypadáš brzo jako Dumbo. Opět ti to moc sluší a těším se na další videa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náušky jsem měla jednou a už jsem si je pak nikdy nevzala :)

      Péťo, sluší ti to :)

      Vymazat
    2. Je, ty je mas tez? :) Neda se to, vid :D...

      Vymazat
  2. Péťo, Ty jedeš:-), jsi tak produktivní, že já ani nestačím ty Tvé články číst:-))). Za mě jednoznačně nejlepší paletky Sleek vintage romance a oh so special, ahojky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejně! Oh so special mi přijde ještě o kousek lepší, jak tam nejsou jenom třpytivé stíny... :)

      Vymazat
  3. Ta Naked je skvělá :) a Peťo, nechtěla bys třeba někdy udělat make-up tutorial podle Michele Mercier jako Angeliky??? Chtěla bych vidět, jak na to, a myslím, že by ti to moc slušelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to by se mi též líbilo!!!! Hana

      Vymazat
  4. Ahoj Peti. Môj komentár sa netýka len dnešného článku,ale tak všeobecne. Objavila som Tvoj blog cez nejakú diskusiu a už pekných pár týždňov na ňom "ujíždim" :) Takisto si mi sympatická ako človek,si milá a ochotná a obdivujem ako reaguješ na drzých a nevychovaných ľudí. Pozdravujem Míra a moc držím palce nech sa vám darí :-* Táňa

    OdpovědětVymazat
  5. škoda, že nejsem mladší, hned bych do nějaké paletky šla......dřív jsem nosila stíny,dnes už si netroufám.......ale ty fakt umíš krásně zkombinovat barvičky.....to je prostě taky dar.....to každý neumí.....přiznám se ale, že se mi na tobě líbí výraznější rtěnky než máš dnes.....náušnice si přežila, tak je to fajn, kolik váží?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mladá nebo ne =o) jdi do toho, stíny sluší všem... já jsem mamku taky naučila je nosit a teď by jí přišlo divné je nenosti =o)

      Vymazat
  6. Má nejoblíbenější je naked2 a to ji nestíhám ani "unosit".

    OdpovědětVymazat
  7. :D :D :D :D Co ten černobílej nešťastnej ufoun? :D Ten hlas!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no, co ti budu povidat, fakt to bolelo, uz si je nevezmu :D

      Vymazat
  8. Takhle Ti to neskutečně sluší Peti :) naprosto překrásné :)

    OdpovědětVymazat
  9. Bohužel tato světlá rtěnka co máš působí v Tvém obličeji až mrtvolným dojmem. Navíc ji máš jakoby rozmázlou mimo rty hlavně v koutcích úst, což vypadá nehezky. Škoda, tento nedostatek s rtěnkou mimo se opakuje a přitom myslím to není problém poupravit.
    Jinak paletky hezký výběr. Make-up ani naušnice za mně ne.

    OdpovědětVymazat
  10. Nemohla som si ešte pustiť video, lebo som v práci, ale na tej úvodnej fotke vo videu si kráááááááásne moc-moc-moc!

    OdpovědětVymazat
  11. Nemohu si pomoci, ale vždy když si dáš nalepovací řasy přijdeš mi strašně uměle, jak slečna lehkých mravů.

    OdpovědětVymazat
  12. Tím zmutovaným hlasem jsi to opravdu ,,zabila" :D :D :D :D No jo, pro krásu se musí trpět :)

    OdpovědětVymazat
  13. Petro,tak jste mne tak navnadila,že jsem mazala do DM a obě paletky \all about nude a candies \zakoupila,no nechala jsem tam i s další kosmetikou asi 50,-E a mimochodem jsem koukla na ten Váš světlý Make Up ...měli ten Fit Me 105,zřejmě bych ty světlé tady našla i u jiných značek,musela bych kouknout....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wendy, opravdu meli Fit me i ve 105? A kde prosim? Predpokladam, ze to asi neni v CR :)...

      Vymazat
    2. Né opravdu to není v Čechách,pracuju v DE...pokud by jste chtěla tady je múj mejl:studankaw63@seznam.cz ,koncem května se vracím domů\ jsem z Písku\,tak jestli by jste ji ,nebo jiné..chtěla tak bych Vám je přivezla....

      Vymazat
  14. Tak ta vsuvka v 11 minutě mně pobavila,jsem si to pustila 3x,prvně jsem se lekla, že se mi to nějak seklo :-D Strašně moc ti to sluší,jen škoda že ty náušnice jsou tak nenositelné, protože jsou překrásné.

    OdpovědětVymazat
  15. Tak v jedenácté minutě jsem dostala záchvat smíchu :D :D :D Co člověk musí vytrpět :D Asi bude lepší ty náušky rozdělit :))

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Petro, je prostě skvělé, vidět někoho na tak pozitivní vlně co dělá něco co ho baví a plní si tím i své sny. Krásně se posloucháte, jste krásná a umíte skvěle a bez jakékoli negace předat svůj názor, což by vám mohl ledaskdo závidět. Moc mě těší Vaše přítomnost na tomto světě (pokud to tak můžu říci :D ), přeji Vám spoustu lásky, úspěchů, nekonečnou fantazii a hlavně spousty životních cílů, protože když víte kam jdete, jde se hned líp a já vím, že Vy si tu cestu na Váš vysněný vrchol vyšlápnete s plným odhodláním. :)
    Přeji krásný večer Cilka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Cilko, hrozne moc Vam dekuji za takovou podporu, Vas komentar mi udelal radost, moc si toho vazim, ze mam tak skvele a podporujici ctenarka :). I Vam jen to nejlepsi!

      Vymazat
  17. Achjo! Fakt hodně začínám uvažovat o Naked 3. Je tak nádherná!
    Já mám zatím jen jednu paletku, se kterou si bohatě vystačím - a to Storm od Sleeku. Občas si ještě od mamky půjčím Au Naturel. Ale mít doma jednu pořádnou dražší - to mě opravdu láká :)
    Mimochodem moc ti to ve videu sluší, jen ty náušnice jsou na mě moc. Já bych z nich udělala náhrdelník a do uší si dala něco lehčího :D
    Super video!

    OdpovědětVymazat
  18. Můj favorit je Urban Decay Naked 3, ale s tu cenou si to nemůžu dovolit:-( Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sarko, tak si porid Oh so special od Sleeku, taky hodne ruzovych odstinu, budes spokojena :).

      Vymazat
  19. tady ti to moc slusii :)
    a ta rtenka je prosim presne ktera? v odkazu s licenim mas totiz oranzovou :)

    V.

    OdpovědětVymazat
  20. Ty odstíny Naked 3 jsou naprosto neuvěřitelně nádherné! Takže asi budu muset začít šetřit, protože podobnou paletku jsem totiž taky nikde neobjevila :( :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/nova-limitka-cookies-cream-od-essence.html

    OdpovědětVymazat
  21. Opět moc povedené video a make-up! :) Já mám ráda paletky na kouřové líčení od L'Oreál, brzy si taky pořídím paletku od Sleek. Jinak to hrozné slovíčko "Couture" je z francouzštiny a čte se jako "Kutůr" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne, nečte se jako kutůr!!! boha jeho!
      http://slovnik.seznam.cz/en-cz/word/?q=couture&id=EvnhNtKfTwc=
      vždyť je tak těžké si to najít, že?

      Vymazat
  22. po vic jak pul roce vahani jsem nakonec zainvestovala do naked2. po neustalem cteni opevnych a juchacich recenzi jsem cekala, ze "namocim" stetec a roztecu se pod stul blahem. ale to se nestalo. nevim, prvni dojmy me zklamaly - asi jak jsem si ji pul roku idealizovala... takhle... je to lepsi nez cokoli jsem kdy mela. to jo. ale rekla bych, ze je to velmi srovnatelne se sleekem. opravdu mezi naked a sleek ja moc nevidim rozdil. je pravda, ze naked2 ma krasny barvy, ale konzistenci a pigmentaci je jak sleek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musim naprosto souhlasit :), je to krasna paletka, uzasne barvy,ale v kvalite a pigmentaci nepozoruji doposud rozdil :), coz neznamena, ze neni krasna, jen clovek asi za ty penize ceka neco vic a ono to neprijde :).

      Vymazat
  23. Taky po té pastelové paletce od Essence pořád pokukuju a ještě jsem ji nepřitáhla domů :D.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peťo, na tohle video jsem se těšila :) Moc ti sluší bílá barva, i to líčení a culík, opravdu krása :) buď je to zvyk anebo se mi v rozpuštěných nelíbíš, anebo by to chtěla nový střih :)
    Mám dvě otázky :)
    Připadá mi, že je zbytečné si dávat umělé řasy když máš takovou výraznou linku, nepřijde ti, že nevyniknou?
    Koupila jsem si paletku Nude od Essence a světlé odstíny mi jsou špatně nanést na víčko, bázi teda nepoužívám a ty asi pokaždé ale přesto se chci zeptat jestli si zkoušela dávat bez? Mimochodem v zahraničí je těch druhů paletek mnohem víc, česko asi azse pozadu :/ Aspon myslím, na instagramu essence jsem je zahlídla.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, moc dekuji :). Co se tyce ras, tak je to naopak pekne, linka udela to, ze rasy vypadaji naprpsto prirozene a hezky zvyrazni linii oka, samozrejme zalezi na druhu ras, ty z videa jsou malicko vyraznejsi.
      Ja davam bazi pod stiny vzdycky, lepe to drzi a vice vynikne barva :), takze nemohu posoudit, ale alespon bych dala korektor na vicko, nejaky tuzsi a na to stiny, lepe se prilepi a budou sytejsi :).

      Vymazat
  25. Né ta 11.minuta :D jsem se uplně lekla, zarazilo mě to :D vtipné :))
    jinak super video :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj,
    k těm velkým náušnicím mě napadlo "možná vylepšení' nebo odlehčení pro tvé uši. Myslím si že by šly rozdělit na dva páry, K té spodní kapce bych koupila afroháčky (nebo něco podobného, je to korunová záležitost) a připevnila. Od toho horního dílu by určitě šla odštípnout, následně zapilovat a začistit ta spojovací část.
    :-) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak koukám, tak ten spodek je na řetízku, který vede zezadu naušnice, takže se ani nemusí nic štípat, stačí kleštičkami otevřít očko řetízku. Míra určitě nějaké vhodné bude mít. Kdyby tě rušilo, že tam přebývá to očko, můžeš zpátky navléct třeba jen malý třpytivý korálek na ketlovací jehle... Ze spodní části buď udělat taky náušnice a někoho podarovat, nebo naopak navléct jako přívěsek a máš sadu. Ježiš já bych ti to snad i vyrobila, kdybys měla cestu přes Prahu, děsně mě to ruší.

      Vymazat
    2. Mě by se ty naušnice asi i líbily víc na 2 půlky. Je to dobrý nápad!

      Vymazat
  27. prepáč, ale tento svetlý rúž sa ti nehodí, ako by si ani nemala pery :(

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Péťo, mám tvůj styl moc ráda a sleduji tě pravidelně, ale ty náušnice jsou strašný.Ani ta rtěnka se mi nelíbí, dělá ti takový mrtvolný výraz, promiň :( Jinak oči make-up krása :) Mám tvá videa hrozně ráda. Karol.

    OdpovědětVymazat
  29. Paletku od Sleek Garden of Eden mám taky a jsem s ní velice spokojená :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peti, chystáš se udělat recenzi a swatche na ty paletky na obočí od Milani? Vidím že je máš v E-shopu. Vypadají skvěle... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, samostatnou recenzi jsem zatim neplanovala,ale mohu :).

      Vymazat
  31. Prosím tě, Petro. Já vím, že máš z UD radost. Přeju ti to, ale označovat tuto paletku za nejvíce VARIABILNÍ je přešlap jako prase.
    To každá barevná Sleekovina je variabilnější.
    Možná nevíš, co to je variabilní?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro me rozhodne ne, mozna ty neznas vyznam slova. Aby paletka byla variabilni nemusi mit sto barev, plno liceni se da udelat i s neutralnimi odstiny a pro me osobne je nejvic variabilni prave takova paletka. Opravdu me dojima, ze nekteri chytraci me budou poucovat o tom, co se mi ma libit, ty Sleekovino :D.

      Vymazat
  32. To si ani člověk nemusí pouštět video a trpí jen při pohledu na ušní lalůček:-)) děs.
    Ale Petra nám už několikrát potvrdila, že je úplně jedno, že je materiál hnusný a kousavý, náušnice těžké a nepohodlné...ale pro parádu na fotky, šup s nimi na net:-))

    OdpovědětVymazat
  33. wow Peti, tady ve videu máš přenádherné zemní líčení, strašně ti sluší + naušnice, rtěnka..no pecka ☺

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Peti, tak jsem se zase pokochala nad Sleekem a teď už jsem si prostě jistá, že Garden of Eden bude moje!!! Rtěnka se mi taky moc nelíbí, je až taková moc nude, jinak vypadáš hezky jako vždy. Ty náušnice bych upravila tak, že bych ten spodní díl odštípla kleštěmi a nějak to tam zaonačila, aby to nešlo vidět, myslím, že pak už by byly pro ouška únosné, aj by se mně tak líbily víc. A z těch spodních dílů si můžeš udělat třeba nějaké brože, do vlasů, na límeček košile, na kabelku...no kamkoliv :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ráda bych ti připoměla, že si Naked nechtěla proto, že měli pro tebe nezajímavý odstíny, ale proto, že jsou z ní všichni odvařený! Tak to prosím formuluj aspoň správně ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!