Jordana texture pískové glitrové laky + porovnání s Gabriella Salvete Stars

by - 05 března

Krásnou středu vám všem,

dnes si dáme lakovací článek, protože tyhle krasavce vám prostě musím ukázat. Sice mi někdo psal, že pískovým lakům už odzvonilo a že největší boom byl vloni, ano, vloni to byla sice novinka, ale za mě jim určitě neodzvonilo. Mně se líbí pořád a to hlavně díky dobré výdrži a krásným efektům, které háží na slunci. Tomu se prostě klasický lak nevyrovná. Takže jestli stále ještě pochybujete, zda lak s hrubým povrchem pořídit nebo ne, já jsem určitě pro, mně se to moc líbí.
 
Na trh tedy přišla s pískovými laky i losangeleská firma Jordana. Laky Jordana a i některou další dekorativní kosmetiku mám moc ráda, přiznám se vám, že jsem ji objevila díky videím Carli Bybel, která má ráda tužky na rty a viděla jsem jí i například u Lauren Curtis, která miluje jejich řasenku Best lash stejně jako já :), nebo Emily Noel. Jak už jsem několikrát zmiňovala ,je to kosmetika docela dost levná, takže nečekejte velké zázraky,ale v poměru cena/výkon, ji mohu směle doporučit a chystám se vyzkoušet i další produtky jako jsou třeba rtěnky, no však mne znáte, ty jejich nové matné odstíny vypadají skvěle :).
 
Dnes ale pouze k lakům na nehty. Laky z klasické řady mám ráda a už mám zde na blogu několik swatchů a recenzí. Výdrž těchto laků není ohromující, ale 15ml za 49Kč, v akcích ještě asi o 15 korun méně, no uznejte, to je velmi dobrá koupě a navíc s nadlakem a podlakem je výdrž poměrně slušná - průměrná a já stejně co dva tři dny běžně přelakovávám, takže to, že nevydrží týden, mi nevadí.
S výdrží pískových laků jsou na tom relativně dobře, mně osobně vydrží pěkné asi 4-5 dní, dávám tedy podlak a tuším, že to bude dost individuální věc, protože jsem četla, že někomu drží dobře, někomu špatně, ostatně jako je to u kosmetiky vždycky.
 

Spokojená jsem ale velmi s krycí schopností a lakováním. Na fotkách mám jednu vrstvu laků a v té první vrstvě kryjí opravdu dobře, u těch dvou nejsvětlejších jsem dala vrstvy dvě (white diamonds a silk stone) a ve dvou vrstvách na můj vkus docela dlouho zasychají. Ani schnutí první vrstvy není úplně bleskové, jak jsem zvyklá u jiných pískáčů. Nicméně, i přes klasický štěteček se lakují moc hezky, rovnoměrně se rozprostírají po nehtu a nedělají nikde nánosy ani díry.
 
 
Co se je ovšem naprosto úžasné, jsou odstíny a odlesky, které laky na slunci hází. Je to opravdu nádhera, až oči přecházejí a dám krk za to, že to se vám fakt bude líbit :)! Laky jsou totiž jakoby do duhova a na sluníčku na nehtu hází duhové odlesky, na některých fotkách se mi to podařilo trochu zachytit.
 

 
Co bych ale trošku zkritizovala, jsou lahvičky, myslím, že je škoda, že tak krásné barvy se schovávají v docela zastaralém designu obalu, navíc etiketa u tmavě fialové skoro ani nejde přečíst. Myslím, že by si na tomto poli zasloužila Jordana něco modernějšího, protože ji chápu jako moderní značku pro mladé slečny :). Ale to je jen taková poznámka pod čarou, osobně mi jde rozhodně hlavně o ten obsah, který bych určitě doporučila !
 
 
Poslední věc, která vás asi zajímá, je odlakování, no co si budeme povídat, není to procházka růžovou zahradou jako laky krémové, ale ani to není taková hrůza jako klasické laky třpytkové. Tím, že opravdu stačí jen jedna vrstva, tak se odlakování dá v pohodě přežít, namočte tamponek do odlakovače, na chvíli přitiskněte a máte vyhráno.
 

 
 White diamonds je nádherná stříbrná barva, asi nemusím dodávat jak krásně by se vyjímala na sněhu, je to opravdu zmrzlý lak :).
 
 

Silk stone se mi líbí ze všech nejméně, barva je na pohled přátelská, jemná, šampaňská růžovobéžová, jenže mým rukám vůbec nesluší, tak snad až se trochu opálím :).
 


 
Naopak Light amethyst je barva, která se mi líbí hodně, , je taková šeříkovosvětlounce šedofialová a fakt krásná!



Další jasný favorit je tahle aquamarínová Blue topaz , nemůžu se na ní vynadívat, když ji mám na nehtech.
 



A pravděpodobně máme vítěze celé kolekce - Purple quartz, tahle fialová je jednoduše dokonalá, nemám k tomu co víc říct :)!
 


Pink toumaline je krásná neutrální růžová barva, se kterou nic nezkazíte a která mne také okouzlila.


Abych vám řekla pravdu, tak kdybyste mi dali vybrat, která barva je pro mě ta nej, tak budu dost váhat mezi všemi, ale nejvíce mne okouzlila asi ta fialová......
 
 
+ krásné barvy
+ kryjí v jedné vrstvě
+ příjemné lakování
+ příznivá cena
+ velký obsah
+ slušná výdrž
- design lahviček
- delší doba schnutí
 
A jak si Jordana vede v porovnání s kolegyní Gabriella Salvete?
 
Upřímně řečeno, nedokáži se rozhodnout, obě značky mají něco do sebe......Gabriellu jste mohli vidět už tady a tady. Doporučit mohu bez váhání obě.
 

 
Jordanu zakoupíte ve vybraných malých drogeriích (ne DM, Rossmann, Teta) nebo na www.jordanacosmetics.eu.
 
Máte nějaký pískový lak od Jordany?
 
 

You May Also Like

73 komentářů

  1. Ja mám pieskový od Gabriella a som s nimi spokojná, akurát mi neidú odlakovať:D
    Jamie.

    OdpovědětVymazat
  2. Jako máš pravdu, že ten design je u GS určitě hezčí, takový jednodušší, ale tak tohle je mi celkem jedno... Ten fialový je úžasný, děkuji za recenzi, ten fialový si určitě pořídím:)

    OdpovědětVymazat
  3. opravdu nádherné laky, ani bych si neuměla vybrat jen jeden :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento druh laku ještě nemám, ale už dlouho po něm pokukuji a zítra si ho asi doběhnu koupit, protože vypadá vážně skvěle!! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám pouze Gabrielu a jsem s ní spokojená. Jen to odlakovávání je někdy boj.

    OdpovědětVymazat
  6. Vlastním iba Gabriellu keďže na SR nedostať Jordanu

    OdpovědětVymazat
  7. Barvičky jsou moc krásný :) Od Jordany mám lak z jednoho ladyboxu a s tím jsem spokojená :) Možná půjdu do těchto :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já od Jordany nemám žádný, ale laky vypadají krásně. Hlavně ten tyrkysový.

    OdpovědětVymazat
  9. Na GS asi mít nebudou, ale moc se mi líbí ty odlesky.

    OdpovědětVymazat
  10. Wow všechny odstíny vypadají božsky! :))) Mi se právě ten jejich design líbí :))


    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nezlob se na mě, ale ty spamuješ snad všude. Klasika, pochlebovačskej komentář a odkaz na blog. Cesta ke zviditelnění vede i jinudy a ne takhle lacině. Ale jo, mrknu se na teb, jestli za to stojíš.

      Vymazat
  11. Jůůů :) Kde koupím laky od Jordany ? Miluju pískový laky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš to pod tím článkem, chce to číst, od toho články jsou, ne jen sjíždět obrázky ;)

      Vymazat
    2. Možná by bylo fajn dočíst článek dokonce;)

      Vymazat
    3. Zuzi presne jak pisi holky, info pod clankem ;).

      Vymazat
  12. Jéé, tak ten fialový je božský a jestli budou na veletrhu v Letňanech, tak ho beru :)
    A mně u těch pískových laků vyhovují víc ty užší štětečky. U obou se do nich nabalí ty třpytky a štěteček je dvojnásobný, což mi u malíčku dost nevyhovuje :( Z toho důvodu mám radši pískové laky p2, protože nemají obr štěteček a schnou lépe jak GS :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam od P2 jen jeden lak a je uplne skvely, musim poridit dalsi. Myslis Beauty Expo? Achjo, ja se tak tesila a asi se tam nedostanu,ale doufam, ze pujdu alespon na Interbeauty v dubnu....

      Vymazat
    2. World Of Beauty & Spa, je to tenhle víkend :) Jordana by tam měla být i Milani, u těch bych ráda omrkla ty růžičkové tvářenky, navnadila si mě na ně :) Já se zase nedostanu na Interbeauty, státnice klepou na dveře, mrchy ://

      Vymazat
  13. Od GS nemám laky, ale ty Jordana mě lákají ☺

    OdpovědětVymazat
  14. ja mam tez piskove laky i jordanu i gs- jsou krasne, jen me na nehtech nevydrzi ani s podlakem a nadlakem, ale to neni lakem, ale mymi znicenymi nehty- jsem zdr. sestra. A kdyz uz vydrzi tri dny, pak nejdou vubec odlakovat :-( takze jsou krasne, ale na tvych nehtech, za me ne :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ja mam obe znacky, ale na mych znicenych nehtech- zdr.sestra- nevydrzi a pak nejdou odlakovat :-( takze jsou uzasne, ale na tvych nehtech Peti :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Pro mě teda pískavý laky nikdy nevyjdou z módy! :D lakuju je furt furt furt

    OdpovědětVymazat
  17. Je pravda, že ten design těch Jordana lahviček není nic moc, ale barvy se mi líbí :) Zkusím se po nich podívat v PeMi, tam bych možná mohla uspět :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ty jsou vážně nádherné! Mně GS moc nezaujaly, tyhle mi přijdou hezčí. A u nás je třeba mají v kadeřnických potřebách, v drogeriích vůbec.

    OdpovědětVymazat
  19. Já mám modrý od GS a je skvělý :-)) Chodím je to Rossu, takže na JOrdanu moc nenarazím :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Mám GS.. :) několik barviček :) ale chtělo by to tip na odlakování :)

    OdpovědětVymazat
  21. Nečudujem sa, že ti tá fialová tak učarovala :) Je krásna. A ešte sa mi páči aj tá svetlulinko fialovostrieborná :) Ale vlastne sú všetky odtiene naozaj vydarené.
    Mňa práveže keď bol ten najväčší ošiaľ týchto pieskových lakov tie laky vôbec nezaujali. Ale to je tak u mňa často, že keď prejde tá prvá vlna nadšenia od všetkých, tak potom to príde na mňa :D

    OdpovědětVymazat
  22. Kromě dvou laků od Gabrielly mám taky pár pískových laků od Essence, ty taky nejsou špatný ;) Odlakování žádná sláva, ale očekávala jsem to horší :D

    OdpovědětVymazat
  23. U mě je propadák GS - nevydrží mi ani půl dne, tudíž jsem spíš zastánce Jordany (ale pískové laky si nekupuju po zkušenostech se 2 kousky od obou značek ani jeden a kupuju si je od Nails Inc.) Moc hezký je pudrový odstín.

    OdpovědětVymazat
  24. Je, tak ty jsou krasne! Doufam, ze je potkam na Interbeauty, hned bych brala ten serikovosedy!

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, mohla bych se zeptt, co bude zítra?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zitra bude patek :D. Ale jestli mas na mysli tema clanku, tak bude Lovely top 10 za unor :) a zitra doufam outfit.

      Vymazat
  26. Jordanu mám moc ráda a už se nemůžu dočkat na BeautyExpo! Fialový odstín č.12 mne doslova uchvátil! :-) Moc se mi líbí fota, je to překrásně nafocené :-)

    OdpovědětVymazat
  27. ja sice taketo trblietave laky nemam rada, lebo po odlakovani su tie trblietky skratka UPLNE VSADE!!! ale ten strieborny vyzera celkom dobre :)

    OdpovědětVymazat
  28. Jsou překrásné, a ta růžová s tyrkysovou to je dokonalost ♥

    Peťulko, mám na srdci pár slov a jeden zvídavý dotaz , ale nechtěla jsem Tě otravovat emailem, vím, že jich určitě musíš mít dost na čtení , tak o jeden míň nebude vůbec na škodu, zvláště když tady mohu okomentovat tyhle překrásné laky ( co se týče laků na nehty jsem magor , miluju je a razím smělou teorii, že laků není nikdy dost ... )

    Tak asi prve bych Ti ráda vyjádřila svou podporu a obdiv. Tvé stránky jsem sice objevila teprve nedávno , ale už teď patří mezi mé nejoblíbenější :) Jsi úžasná , milá, přátelská, otevřená, přímá ... jen tak dál , smekám před Tebou :)

    A teďka tak nějak zamířím k tomu dotazu . V kosmetice se skvěle vyznáš . Mám takový problém. Nedávno jsem si koupila krém na obličej a dva balzámky na rty ( balzámy normálně v drogerce a krém v katalogu Avon , ten krém navíc patřil k těm dražším míněno cca 400 za jeden ) a až doma v příbalovém letáčku a miniaturním písmem bylo napsáno , že obsahuje oxybenzon , stejně jako balzámy, kam to napsali přímo bleším písmem ,musela jsem luštit jsem to lupou, což znamená, že se patrně někdo snažil oxybenzon schovat... Hledala jsem na internetu , ptala se kamarádek ale není o tom moc informací, prakticky skoro žádné , nevím, možná že špatně hledám, ale moc ráda bych se Tě tímto zeptala , co si o tomto aditivu, či co to vlastně je, myslíš, zda o něm víš více informací a co by si na mém místě dělala s těmi kosmetickými produkty . Myslíš , že jsou nebezpečné ? A vlastně tak obecně , jaký je tvůj názor na chemii v kosmetice , co je ještě použitelné a co už naopak přesahuje hranici ...

    Předem moc děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Pavlo, predem moc dekuji za komentar, moc me potesila takova podpora. :)
      Co se tyka dotazu,vidim problem ve dvou vecech:
      1) predpisy v EU jsou jsou velmi prisne, mnoho latek je uplne zakazanych, napr. v USA je to mnohem volnejsi, takze v tomto smeru bych se asi nebala,ale otazka je jak prisna je kontrola a do jake miry si to vyrobci prikrasluji
      2) a v tom vidim nejvetsi problem, mnoho spotrebitelu - laiku, si urcitou latku vygoogli, tam se pise, ze je nebezpecna a najednou ma strach, ze ho chce vyrobce otravit. Je treba premyslet v souvislostech, kazda latka v urcitem mnozstvi, koncentraci, je nebezpecna. Avsak v koncentraci jine je naopak prospesna. Na tomto principu v podstate funguji leciva. Aby tedy clovek mohl objektivne posoudit, jaky vliv latka ma, musel by byt chemik a znat presnou koncentraci. A to ja nejsem a proto se nemohu odvazit tvrdit o cemkoliv jaky to ma vliv na lidske zdravi.

      Vymazat
    2. Oxybenzon se přidává do kosmetiky, hlavně pleťové, protože pomáhá pohlcovat UV záření. Používá se taky do opalovacích krémů. Ale je to chemie samozřejmě, takže jestli jsi BIO člověk a chemii nehoduješ, tak to asi nebude nic pro tebe...oxybenzon sice chrání pleť a kůži před UV zářením, ale nějaké vědecké studie prokázaly, že může způsobovat akné nebo taky vyrážky (ale to může způsobit i čistě rostlinná látka). A ten krém od Avonu je konkrétně jaký prosím tě?

      Vymazat
    3. Oxybenzon se přidává do kosmetiky, hlavně pleťové, protože pomáhá pohlcovat UV záření. Používá se taky do opalovacích krémů. Ale je to chemie samozřejmě, takže jestli jsi BIO člověk a chemii nehoduješ, tak to asi nebude nic pro tebe...oxybenzon sice chrání pleť a kůži před UV zářením, ale nějaké vědecké studie prokázaly, že může způsobovat akné nebo taky vyrážky (ale to může způsobit i čistě rostlinná látka). A ten krém od Avonu je konkrétně jaký prosím tě?

      Vymazat
  29. Peti kolik teda stojí?:) máš tam jednou 49,- a jednou 79,-..

    OdpovědětVymazat
  30. Vizuálně jsou hezké jak laky od GS, tak od Jordany, ale vedou u mě ty od GS a to z výše zmíněných důvodů jako rychlejší schnutí, lepší štěteček a tím i manipulace, výdrž a podobně :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

    OdpovědětVymazat
  31. Peti, mne sa pieskové (a celkovo) laky najlepšie dávajú dole týmto odlakovačom http://www.jopema.sk/sortiment/big/000850.jpg :)
    Charlotte

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, předem chci pochválit recenzi, krásné barvy a rozhodně mě láká jejich koupě!
    Mám spíše problém s dostupností produktů značky Jordana, hledám jí v drogeriích už od té doby, co jsi pěla chvály na jejich tvářenky, a nemůžu ji nikde najít.. Máte někdo nějaký tip na to, kde sehnat Jordanu v Liberci? Předem moc děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  33. Nádhera, mám od Jordany Rowdy red a Stormy gray a jsou nádherný, výdrž tedy cca 2-3dny, ale mám malé dítě a dostávají nehty zabrat :) Peťi a zkoušila si tužky na oči od Jordany? Jo a v lékárně jsem viděla BB ceam od Biodermy za 99,-, máte někdo zkušenost?

    Děkuji a hezký večer,

    lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, prave se na tuzky chystam, ty klasicke dravene mne moc neoslovily,ale ty vysouvaci vypadaji fajn a hlavne bych chtela zkusit ty jumbo tuzky :).

      Vymazat
  34. Tak ty jsou mnamkozni.... Peti napadlo me dnes zda nechces nam rici jak se staras o plet manzela!:))) ja vzdy prejedu manzelovu plet hydratacnim tonikem a nekdy i exfoliacnim/peelingovym a vklepu mu hydratacni gel pro muze a i ocni krem proti vraskam :D necha se , ale sam to nedela, oblicej si denne myje vodou a dava si na nej kokosovy olej:))))
    Bylo by super vedet jake jsou tve ambice v peci o plet tve polovicky:)))))

    Mej se kraaasne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nadi, ja jsem spise premyslela, ze mu navrhnu clanek na toto tema, jelikoz on se nicim namzat nenecha, vzdycky mu neco prinesu, ze to teda zkusi a za pet minut si jde oblicej vydrhnout mydlem, ze to tam citi a ze je mastnej a ja nevim co :D....

      Vymazat
    2. looool, ,,ze to tam citi, ze je mastnej,, :D:D uplne to vidim,.... ach ani zadne ,,gelove,,? :D

      Vymazat
  35. Tak ty jsou mnamkozni.... Peti napadlo me dnes zda nechces nam rici jak se staras o plet manzela!:))) ja vzdy prejedu manzelovu plet hydratacnim tonikem a nekdy i exfoliacnim/peelingovym a vklepu mu hydratacni gel pro muze a i ocni krem proti vraskam :D necha se , ale sam to nedela, oblicej si denne myje vodou a dava si na nej kokosovy olej:))))
    Bylo by super vedet jake jsou tve ambice v peci o plet tve polovicky:)))))

    Mej se kraaasne

    OdpovědětVymazat
  36. já mám pískový lak od GS, ale strašně mi ničí nehty, takže nic moc:(
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  37. ta fialová je pěkná, asi na ně mrknu příští týden na veletrhu :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ten fialový je fakt boží možná si ho koupím ale na stars nedám dopustit jedu už tři měsíce vkuse a nic jinýho než pískáče od GS jsem na nehtech za tu dobu neměla pro mě je to výrobek desetiletí :D

    OdpovědětVymazat
  39. Peťo, nevíš jesli prodávají Jordanu někde v J.Hradci? Chtěla bych jí zkusit, ale nechce se mi nakupovat z jejich stránek a dávat za poštovné 130kč :-( děkuju Lucka

    OdpovědětVymazat
  40. Já jsem těm pískáčům pořád nějak nepřišla na chuť:/. Mám jich několik,ale když ho použiju,většinou jde druhý,max třetí,den dolů. Dost často se mi odlupují ve velkých kusech,všude zadrhávají (na jemném oblečení obzvlášť bezva:() . A s kámoškou jsme se shodly,že nám to připomíná nalakované nehty obtisknuté od froté prostěradla :D.
    Ale barvy jsou nádherné,hlavně amethyst mě dostala:)

    OdpovědětVymazat
  41. Ty laky jsou naprosto úžasný. Moc děkuju za recenzi, jdu do nich, je to nádhera. Jen jsem se chtěla zeptat ty fotky nalakovaných nehtu fotíš najednou, jako že nalakuješ, vyfotíš, odlakuješ, nalakuješ....nebo postupně třeba týden sbíráš fotky, jak přelakováváš nehty? Asi blbej dotaz, ale mě by to fakt zajímalo:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poctive sbiram casem :). Prece jen abych taky zkusila vydrz atd.

      Vymazat
  42. Vypadají skvěle! Skoro mi přijdou lepší barevně ty odstíny než od GS :)

    OdpovědětVymazat
  43. Laky jsou to všechny krásné, ale mě u nich vadí to odlakování, ale šíleně. Pískový Jordana, který byl v LB jsem darovala kamarádce a ta mi za týden volala, so jsem jí to dala za hrůzu:-)

    OdpovědětVymazat
  44. Nevím kde Peti kupuješ Gabriellu Salvete, ale u nás je mají všude za 69,- Kč

    OdpovědětVymazat
  45. Jsou nádherné, nejvíce se mi libi Purple:-)

    OdpovědětVymazat
  46. čím dál tím víc se mi Jordana zamlouvá :) asi něco objednám :)

    OdpovědětVymazat
  47. Pieskovým lakom som dosť prepadla :D Od GS mám 6 odtieňov a myslím, že do mojej zbierky pribudnú aj ďalšie. Nevadí mi ani ťažšie odlakovanie, lebo tieto laky mi vydržia aj týždeň. Z môjho pohľadu na nich nevidím nedostatky a sú super. Jordana laky som neskúšala, tak toto porovnať nemôžem.

    OdpovědětVymazat
  48. Ahojky Peťulko, děkuji moc za odpověď , máš pravdu , některé látky jsou asi opravdu prospěšné, čas od času si projedu složení různých produktů,které mi sedly a zjišťuji , že složení je docela daleko od přízviska " přírodní" přesto fungují úžasně, takže je používám :) Tenhle krém také funguje velmi dobře :) Ostatně proto jsem také četla složení :) jen mě , jak říkáš , vyděsilo, co psali za strohé informace na internetu , je pravda , že jsem onen laik , co sedne a googlí :D obávám se však, že lepší už to asi nebude :) jinak nemáš za co děkovat, vše co jsem napsala je přeci naprostá pravda :) kdyby bylo víc takových lidí jako jsi ty svět by byl hnedle mnohem lepším místem :)

    Verunko :) Děkuji za informace :) neměla jsem tušení, že pohlcuje záření, spíše jsem se dočetla že v kombinaci se slunečními paprsky může být potencionálně rakovinotvorný, což mě samozřejmě nepotěšilo :) Ale když zabraňuje UV , tak bych řekla že je spíše prospěšný , ne ? Jinak opravdu nejsem BIO člověk , používám , co mi sedne , různé značky, pravda mezi nimi i přírodní , ale také jiné , spíše nepřírodní značky . Co se kosmetiky týče , jsem typická ženská co miluje barvy a vůně a určitě si nedělám iluze , že ty nejzářivější a nejvoňavější produkty jsou přírodní ... Takovýchto efektů se přírodně asi opravdu nedocílí ... Nevadí mi to, naopak někdy trocha chemie vůbec není na škodu, jak jsem psala Péťě , spousta produktů mi vyhovuje :) Ovšem je pravda, že určité látky ,které někdo označí za opravdu nebezpečné , těm se snažím vyhnout ... Stejně jako v jídle ...A jednou z těch látek, která dostala punc nebezpečnosti o němž mi bylo řečeno byl právě oxybenzon... Trochu mě to znepokojuje :)

    Jinak ten krém je Anew Vitale denní , mám ještě noční a oční . Sedí skvěle , hydratují, osvěžují, rozzáří ... Až si konečně založím stránky určitě o těchto krémech udělám recenzi protože rozhodně stojí za zmínku, jediné "ale" které jim vyčtu , resp. tomu dennímu je právě onen oxybenzon ...

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj všem, mě osobně se pískové laky od GS moc líbí a používám je snad neustále :-) Mám je v odstínu Intense Coral, Brown sugar a Saphire a jak říkám, jsem s nimi naprosto spokojená. A navíc jsem teď koukala na leták Rossmann, který je platný od 10. - 14. 3. a pískové laky od GS budou zlevněné z 90,- na 60,- :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Prosím vás, nevie niekto, či sa tá značka dá kúpiť aj na Slovensku? Doteraz som ju nikde nezaregistrovala.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!