22. vlog - natáčení s Rimmel a Lukášem Kimličkou pro DM drogerii

by - 30 července

Krásný čtvrtek vám všem,

dnes mám pro vás další vlog. Je z neděle, kdy jsem byla natáčet spot pro DM drogerii s Rimmelem a skvělým návrhářem, stylistou, vizážistou a fotografem Lukášem Kimličkou. Celý den byl báječný a moc jsem si natáčení užila. Jak se nám to všechno vydařilo uvidíte brzy na videu na stránkách DM drogerie, zatím se mnou můžete nakouknout do zákulisí ☺.

 

You May Also Like

37 komentářů

  1. Péťo to líčení ti neskutečně sedělo, krása.... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, moc krásné líčení :) Budeš někde vypisovat, co na tebe bylo použito a jaké odstíny? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, budu dělat tutorial podle těch looků, co byly vidět na videu, říkala jsem si, že by se vám to mohlo líbit :). Jinak měla jsem makeup a bázi Lasting finish, u prvního looku nude verzi, u druhého klasickou.

      Vymazat
  3. To líčení je opravdu moc nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peťo,
    mohla bys toto líčení vytvořit ještě jednou sama? Bylo by zajhmavé vidět, jak to udělal profesionální makeup artista a porovnat si, jestli bych to s pomocí tvého tutorialu zvládla (coby neprofesionál ;-) ). Jinak ta tmavěrudá rimelka je úžasná.
    Měj se krásně,
    Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano, mám to v plánu, mám doma ty tří návody s produkty a chci podle toho udělat tutorial podle sebe se všemi produkty, co Lukáš použil, tak snad se vám to bude líbit ☺.

      Vymazat
  5. Tento vlog je opravdu povedený. Líčení je nádherné!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti,
    toto líčení ti opravdu hezky padne. Moc se už těším na nošení vínových a oranžových rtěnek v podzimních dnech. Další otázka je tak trochu mimo téma, ale chtěla jsem se tě zeptat na jakém e-shopu popřípadě kde jinde kupuješ pouzdra na Blackberry Q5.
    Díky moc :D

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluselo a manzel je sympos - bavite me oba a hlavne ta vase pohoda a lidsky pristup, zadne hrani si na hogo-fogo,uz se tesim na postup liceni neb toto liceni se vydarilo a verim ze ty ho das jeste lepe nez profik Lukas, kteremu se to velmi povedlo

    OdpovědětVymazat
  8. Konečně první vizážista, který tě uměl nalíčit! Opravdu pěkné, dobře provedené, skvělá volba barev, tento styl ti opravdu sluší. A tu rtěnku musím vyzkoušet :) Na podzim miluji tyto vínové odstíny, barvy lesního ovoce. Fakt pecka, chválím.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  9. líčení ti moc slušelo, a dost mě zaujala tahle kolekce od rimmel. No a ta modrá mikina? už letím do HM!!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Péťo, tenhle vlog je opravdu boží. Obojí líčení bylo nádherné, o pidi víc se mi líbí to nude líčení, ale i to druhé je krásné. Nemohla bys napsat, přesně čím Tě líčili? Tvůj obličej byl fakt dokonalý, až photoshopový, ale ne umělý. Prostě krásný.
    Ještě se Tě chci zeptat, jaká je dle Tebe ta nová zelená řasenka? Tak jako Ty mám ráda řasenky typu Lash Sensational, které mají jiný kartáček než tahle. Ale tato zelená (respektive dvě zelené) mě láká už jen tím nádherným obalem. Tak nevím, jestli do ní jít....

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, přesně to jsem si říkala taky, že má Péťa pleť jako z photoshopu. Je zajímavé vidět, jak toho druhého vnímá někdo jiný, většinou mi přijde, že se člověk lépe nalíčí sám, ale toto byla vážně nádhera! Líbílo se mi oboje líčení, to nude o malinko více. Krása!

      Vymazat
  11. Oba vypadáte výborně (Lukáš a Ty). Lukáš zhubnul :) a perfektně Tě nalíčil. To je snad poprvé, když Tě někdo cizí nalíčil tak krásně.
    Moc povedené.

    OdpovědětVymazat
  12. Beautiful pics and perfect post!

    OdpovědětVymazat
  13. U tebe jsme zvyklí na umělé řasy a teď bez nich je to takové ... takové, že jsi úplně obyčejná a nezajímavá :-(( A přitom je tohle přirozené, asi je to jen nezvyk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já byla nadšená, jak moc je to ŠMRNCOVNÍ fotka po nalíčení, bez ombré a barbievějířů - Lukáš uměl vyzdvihnout šarm i bez těch - omlouvám se - hrůz.
      Já se ráda lidem dívám do očí a mě ty vějíře odpuzují.
      A spousta jiných žen nemá řasy kvalitní, ale obejdou se i bez těch náhražek, no...
      Magda

      Vymazat
    2. Vidíte a mne se to bez těch umělých smetáků líbí mnohem víc. Osobně zastávám přirozenost, nemám ráda ani prodloužené řasy, ani nalepovací řasy, ani umělé nehty, ani různé přičesy. Ale co se nelíbí jednomu, to se líbí druhému, takze je vše o.k. :-)

      Vymazat
    3. Jenže teď je to tuctovka :-(

      Vymazat
    4. Tedy to bych brala být taková tuctovka, jen více takových tuctovek do ulic, ať je na světě krásněji :-))

      Vymazat
  14. To je super sledovat Petry vzestup v kariere! Jednou bude hrozne slavna :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uz je dost slavná, je dost dobrá, ........

      Vymazat
  15. Moc pekny liceni, slusi ti :) Ty rtenky jsou naprosto bozi,dneska je snad taky otestuju :)

    OdpovědětVymazat
  16. Video super, mě vždy moc baví, ať už je trapné či nikoliv :-)

    Ale chtěla jsem něco jiného - byla jsem tento týden na jednom outdoor koncertu a přede mnou seděl jeden Angličan, který pořád hulil a vůbec byl hrozně protivný. ALE strašně se podobal na Míru (!!!) a to byl jediný důvod, proč jsem ho tam na místě nepřizabila (toho Anglána) :-))) Takže vzkazuji Mírovi, že je super, že napomáhá udržovat kladné mezinárodní vztahy a světový mír :-))
    Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
  17. Co to je za skladbu, která hraje během "Look č. 1", 1:37 - 2:14? Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta už jsem si to našla. Hot Heat od Topher Mohr and Alex Elena.

      Vymazat
  18. Ty outfity z H&M jsou boží,moc ti sekly a určitě se tam vrať aspon pro jeden! Jinak vlog skvělej,jako vždycky :-) Míra pobavil s podpažím :-D :-D tobě to,Petruško,zase moc seklo,jen ti u toho chic looku mohli udělat jinak vlasy,ale jinak palec nahoru za všechno! Lukáš moc sympatickej,takovej lidskej.

    Mějte se moc hezky

    OdpovědětVymazat
  19. Ta pleť teda opravdu pecka, taky bych to chtěla takhle perfektně umět. A i ten zbytek krásný :)
    Se zmrzkou jste mi udělali úplně chuť, taky mám ráda čokoládovou. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Petí, krásné, moc ti to sluší a vlog jako vždy super!!

    OdpovědětVymazat
  21. Veľmi podarené video, ku koncu, ako ste boli s Mirkom v kuchyni, som sa už musela usmievať, vy ste tak krásny pár!!:) Veľmi rada sledujem Vaše videá ...a to líčenie bolo naozaj skvelé, jedno aj druhé, myslím, že Lukáš výborne odhadol, čo sa Ti hodí:) Teším sa na nové vlogy a prajem Vám krásny víkend:))

    OdpovědětVymazat
  22. Ta 107 ti fakt strašně sluší. A líčení je opravdu bez chybičky :).
    A moc ti gratuluji k tvým úspěchům!

    OdpovědětVymazat
  23. To liceni je vazne bomba, klobouk dolu :) Zejtra bezim lovit nude rtenku :D

    http://curyinthecity.blogspot.cz/
    Fashion Paris&Prague

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Péťo, líčení je krásné, o něco víc se mi líbí rebelské. V minulém videu jsi zmiňovala, že je Míra stydlivější. Na videích mi to vůbec nepříjde, naopak působí jako dobrej šoumen!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  25. Peti, komentář k tomuto článku už jsem Ti sice psala, ale ještě jsem si vzpomněla, žes už dlouho nedávala žádný tutorial líčení, zrovna toto líčení je nádherný, tak prosím o nějaké líčící video v nejbližší době :) Děkuji moc.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Petulinko, super líčení. Strašně Ti to sluší!!! Opravdu Tě krásně nalíčil! Už v komentáři jsem se dočetla, že chceš dělat nějaký tutorial na tohle líčení, což je super! Budu se těšit. Pa, Petra Ondřejová.

    OdpovědětVymazat
  27. Práce Lukáše Kimličky se mi moc líbí. Navrhnout šaty, nalíčit modelku podle svých představ a ještě ji vyfotit přesně tak jak je potřeba – geniální :-) (nemluvím tedy o jiných jeho prací). Péťo tobě to samozřejmě opět moc sluší :-)

    http://tp-bloggers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. Jak vy na sebe vždycky s Mírou koukáte láskyplně:-)) Já mám vždycky pocit, že po sobě v přímém přenosu skočíte :-D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!