OOTD - Blue off shoulder lace dress | Vílí šaty se spadlými rameny

by - 01 července

Krásný slunečný podvečer všem,

 
včerejší outfipost se vám líbil, což mě neskutečně těší. A tak mám pro vás dnes připravený další. Letos jsem se trochu utrhla s objednáním oblečení z internetu, i když jsem si říkala, že si tam už nic moc objednávat nebudu, tak jsem si stejně 5 kousků z Sheinside koupila. A to proto, že se mi tak strašně moc líbily a byly v nějaké slevě, že jsem to prostě nevydržela ☺. A upřímně, vůbec toho nelituji, protože všechno, co mi přišlo, vypadá fakt skvěle a sedí mi a je to ze super materiálu. Dokonce se mi zdá, že to má lepší kvalitu, než když jsem si vybírala body za spolupráci. Tak si říkám, jestli proto, že to posílají blogerům zadarmo, ty věci nějak nešidí, protože tahle kvalita je fakt o třídu výš. Ne že by předtím byly některé věci špatné, ale jak jsem již několikrát říkala ve videích, někdy je to risk objednat a kolikrát byla velikost úplně špatná nebo materiál, ale tentokráte opravdu všechny palce nahoru. Možná je to i tím, že ty letní věci je jednodušší ušít a nejsou tak náročné na materiály.....
Každopádně, tyhle šatičky mě praštily do oka. Jak víte, miluju boho styl a to zvláště v létě a tak každým rokem vytahuji zvonáče, kimona, květované šaty a rozevláté tuniky. A právě tyhle šaty nebo spíše šatotunika jsou do horkého počasí naprosto ideální! Jsou vzdušné, lehoučké a romanticky rozevláté a skvěle se nosí. Když jsem je poprvé oblékla, připadala jsem si trochu jako víla, takže jsem neváhala a nasadila k nim věneček.
Když jsem se vás na Facebooku a Instagramu ptala, zda věnečky také nosíte a jestli se vám líbí, bylo to tak půl napůl. Někomu přijdou kýčovité, někdo by je rád nosil, ale nemá odvahu a někdo je miluje. V sobotu na Utuberingu je mělo hodně vás a já vám musím říci, že vám moc slušely! Podle mne je to moc hezký letní doplněk a určitě bych se ho nebála, zvláště pokud jste romantičky, je pro vás jako dělaný. Každá žena je přece občas ráda za romantickou bytost, i když uvnitř skrývá dračici ☺.
Celý look jsem dnes doplnila lehce a nedbale navlněnými vlasy a nude očima s výraznější rtěnkou.

Jaký je váš názor na květované čelenky? ☺
 


 
šaty - Sheinside
čelenka - HM
kabelka - po mamce
boty - Deichmann
líčení: nude stíny paletka E style 01 natural, řasenka Benefit Roller lash, rtěnka Rimmel Kate 36
 









 

You May Also Like

105 komentářů

  1. To mi přijde jak nějaká noční košilka po babičce a to i včetně bot. Tady jsi šlápla dost vedle. Dobré je to jen od krku nahoru a abych tedy jen nehanila máš nádhernou rtěnku a čelenku. Zbytek je ovšem totální přešlap. Libuše

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cože, vždyť vypadá skvěle, jako víla! Lenka

      Vymazat
    2. Tvůj názor. Můj je ten co jsem napsala... Libuše

      Vymazat
    3. Paradoxně mám opačný názor. Sundala bych akorát výraznou čelenku a volila jinou s drobnějšími kvítky. Petře hippie naprosto sedí. Je okouzlující, je jiná, má svůj osobitý šarm a styl!!! Krasavice od hlavy až k patě!

      Vymazat
    4. Njn, dokonale štíhlá postava se prostě v těchto končinách neodpouští. Přiznejme si, že by většina z nás by v tomto modelu vypadala jako mastodont. Chce to méně žrát a více běhat, to je ze Švejka! A boty jsou úplně super! Anetka

      Vymazat
    5. Libuše napsala slušně, že se jí to nelíbí, nikoho neuráží, tak nevím o co zase jde. Mně se například ty šaty taky nelíbí a připadají mi jako něco mezi ubrusem a výše uvedenou noční košilí. Je to věc vkusu, vždyť o nic nejde.
      Botky se mi líbí.
      Šárka

      Vymazat
    6. To je vtipné, jak někdo s jiným názorem je hned osočen z toho, že závidí postavu, to se fakt děje jenom v Čechách:-D Přesně tak, je to slušně vyjádřený názor a o tom to je,-)

      Markéta.

      Vymazat
    7. Kéž by takto dovedli kritizovat všichni :).

      Vymazat
  2. Šatičky jsou opravdu hodně zajímavé,ale taky hodně pěkné! A musím říct, že v nich vypadáš vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Téda :) jako vždycky úžasná. Seš krásně opálená, to je práce sluníčka nebo samoopalováku? Jinak já sama mám bledou pokožku, a tady v Česku jsem to už s opalováním vzdala. Jenže jsem tím tak oblbnutá,že kamkoliv jdu přemýšlím,že musím vypadat strašně s tou mou bílou pokožkou, a že na mě okolí kouká, protože "vyčnívám" z davu kvůli tomu. Používám sice samoopalovák, ale ne vždy je ten výsledek dobrý... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to je sluníčko, letos jsem se opravdu trochu opálila :). S tím bych si nedělala starosti, také jsem hodně světlá, špatně se opaluju a rychle blednu, sice to není v létě výhra,ale určitě bych to nebrala jako handicap :).

      Vymazat
    2. Nepsala jsi takhle náhorou, že jsi byla před létem několikrát v solárku??? :D :D :D Nějak nám zapomínáš Petruško.

      Vymazat
    3. Proč bych zapomínala, tak jsem byla před létem 4-5x v solárku no a co jako? Ted jsem se ale opálila na sluníčku nebo myslíš, že 4 návštěvy solárka a jsi na celé léto opálená? Takhle to fakt nefunugje :D!

      Vymazat
    4. Chodím do solárka, proto vím jak to funguje, ale tohle co je na fotce není opálení ze sluníčka, ale ze solárka plus samoopalovák. Oranžová ze sluníčka fakt nejsi... zase ze sebe nedělej blbce...

      Vymazat
    5. To chce klid, samoopalovák nemám, ze sluníčka to je, zkus si nastavit monitor, píšeš mi to pod každý příspěvek, tak bude asi problém u tebe nebo mě chceš jen urážet, to asi spíš ;).

      Vymazat
    6. A já teda ze sluníčka jdu do bronzova a naskáčou mi pihy, ne do hněda právě proto, že jsem normálně tak světlá.

      Vymazat
    7. :D Byla jsem v solárku 4 krát a nejde nic vidět jako kdybych nebyla nikde. Dnešní lidi umí jen rýpat to je opravdu k smíchu.

      Vymazat
    8. Ja tedy musim souhlasit s Petou, taky jdu na sluníčku do bronzova.. prostě každej se opaluje trošku jinak.

      Vymazat
    9. Jako sama mám od přírody opravdu hodně bledou pokožku a někdy v lednu už vypadám jako zelenošedobílá smrtka. :D Ale Peťa žije na venkově a od jara do zimy funguje venku, spravují barák, chodí ven. Mám to samé, práce na zahradě plus výletíky. Sice se to neobejde bez padesátky plus dětský a Skinorenu proti pigmentovým skvrnám, ale barvičku mám. Zkus to, škarohlídko a ušetříš za solární zařízení! Pa Anetka

      Vymazat
    10. Už vidím, jak někomu po samoopalováku naskáčou pihy :D Vždyť to jde na fotce i vidět. Holky, běžte dělat něco užitečnějšího, než furt nasraně sedět u kompu a datlovat někomu něco hnusnýho. Karma funguje. Jednou se vám to krutě vrátí tohle chování.

      Vymazat
    11. Holky, moc to s tím opalováním nepřehánějte! Bílá pokožka je luxus!!! Nechápu, že jen v ČR je pořád taková retro "móda", že holka musí mít sněhou kůži. Proč?!?!? Když není, tak není, proč ji trápit solárkem nebo agresivním sluncem?? Raději zdravá, než hnědá, ale k tomu asi člověk musí dospět sám...

      Vymazat
    12. No zajímavá diskuze se tady rozvinula :-) Já musím říct, že se mi taky světlá pokožka moc líbí a záměrně se neopaluji. Navíc mi právě přijde, že světlá pokožka vypadá zdravěji než snědá.

      Vymazat
  4. Ta záclona jsou šaty, jo? Strašný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Njn, ty to samozřejmě umíš líp. Bez haterů by tady byla asi celkem nuda, žejo? Závist Ti leze aji ušima a to Ti teda fakt nezávidím. :D

      Vymazat
  5. ÁÁÁ děláš si srandu? To je nádhera, ty šaty, vlasy, čelenka. Krása :) Modrobílá kombinace je božská a tobě moc sluší!

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší. Ty šaty jsou velice zajímavé a líbí se mi.

    OdpovědětVymazat
  7. Šaty jsou pěkné,zajímavé a neokoukané, ale na mě by byli asi moc krátké, že bych si pod ně musela vzít asi šortky, ale jako letní tuniko-šaty, proč ne...a moc hezké fotky, sluší ti to prostě všude..:-) Doufám, že Utubering se bude konat i příští rok a snad už budu moct dorazit...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, šortky by k nim byly určitě praktické, když foukne,tak je to trochu nebezpečné ☺. A děkuju!

      Vymazat
  8. Páni, tak to je hodně zajímavý kousek! Jinak ta čelenka ti moooc sluší, ale tu už jsem obdivovala na Utuberingu... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Naprosta bomba Peti! Uplne mi spadla brada! S Mirou jste skutecne super tym a vytvarite krasne fotky plne pozitivni energie a dobre nalady :). Takze palec nahoru! Super!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Asy by mi manžel řekl co to máš za noční košilku.😎 Ale jinak na Petře supr ji sluší vše.

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí se mi vlasy, čelenka a líčení. Bohužel ty šaty tolik ne, vlastně vůbec ne, abych byla přesnější. Kdybych nevěděla, že jsi štíhlá jak laňka, tak tady u těch šatů, jasně, nohy máš pořád stejně hubené a bříško taky, jen ty šaty opticky přidávají zbytečně dost kil. Nelíbí se mi jejich střih - připomíná mi pončo - tou spodní částí do trojúhelníku a klasické zimní pončo by sis také nezvala bez kalhot. Za mě tentokrát palec dolů, ale to není důležité, hlavní je tvůj pocit a jestli se v tom cítíš dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to máš pravdu, ono obecně ty volnější věci přidávají na objemu,ale v mém případě mi to nevadí :). Já myslím, že by to bylo fajn možná i se zvonáči, každopádně s šortkami určitě.

      Vymazat
  12. Musim rict za sebe, ze saty jsou vazne moc pekne, ale asi bych si vzala pod ne ty kratase, takhle bych se asi trosku bala vyjit ven. Ale jinak chvalim, nalicena jsi skvele, hodne me zaujali boty, ty jsou nadherne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Opět krásný outfit. Květinové čelenky se mi líbí, ale nemám na ně odvahu

    OdpovědětVymazat
  14. Kdybych viděla jen šaty samotné, tak bych si řekla, že je to docela hrůza. Ale na tobě se mi to jako celek líbí :-) I když tobě sluší skoro všechno, takže.... :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Na umělecké focení je to krásné,ale normálně takhle ven asi nee.Snad ale kdyby se šaty použily jako taková tunika ke slim džínám.Co mě ale upoutá vždycky,je ta kabelka po mamce,už jsi ji měla k hodně outfitům a je fakt nadčasová,sama jsem podobnou jako holka měla a hodila se ke spoustě oblečení :-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Dneska teda nic moc, jako u prarodičů na prázdninách. A ty hrozné ruce mě vyděsily, snad mě to taky v pětatřiceti nečeká :-((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že většina z nás by byla nadšená, kdyby v 35 vypadala tak dobře jako Péťa :-DD.

      Mě šaty taky moc nezaujali, souhlasím s typem "záclona" :-DD ale pétě sluší, má krásné nohy, tak proč je neukázat.

      Vymazat
    2. jezis tohle je tak hnusnej kec, to je neskutečný! tak ma Peta hold zilnaty ruce no a? jiny v jejim věku maj ruce obaleny tukem, ze by snima mohly stinit cely praze, to je snad mnohem horši

      Vymazat
    3. no tak to bych nikomu nepřála :DD ale u tebe spis pozor na psychozy :D

      Vymazat
    4. Za sebe můžu říct, že přesně takové "hrozné ruce" mám taky a není to non-stop stav, mám ručičky jak větvičky. Stačí delší horko, nebo chvilku něco těžšího dělat a naběhnou mi žíly jak kulturistovy před závody. pokud se u toho naleju něčím s kofeinem, stojí to za to. Podobný stav se projeví i na nohou, v klidu a chládku to rychle přejde.

      Vymazat
    5. :D jak jako hrozné ruce?

      Vymazat
    6. Presne tak, je to samozrejme vedrem, stejne jako ve vedru trochu otecou nohy a prsty, to jsou zase řeči, někteří uz nevi jak mě urazit, je to fakt ubohý.

      Vymazat
    7. To si piš, že čeká..čím je člověk starší,tím víc jsou vidět žíly a ne jen na rukou...bohužel...jinak Péťo, oranžová nejsi vůbec, ať si expertky přes solárko vezmnou brýle, protože mají asi poškozený zrak :-D jsi hezky jemně opálená :-) moc Ti to sluší..:-) chodíte v těhle vedrech taky někam k vodě??

      Vymazat
    8. Taky jsem se koukala na ruce a nějak nevím, co na nich je špatnýho :D Jestli jde o žilnatý ruce, tak to je bych řekla i dědičný, já to mám, moje mamka taky a nijak jsem se o to neprosila :D měla jsem je žilnatý už v 16 :D

      Vymazat
    9. Zeby mohl nekdo stinit rukama cely Praze :D :D tohle je fakt skvele prirovnani :D jinak, no, ruce... Ruce jsou cast tela, na kterych se nejvic projevuji jakekoli zmeny. Treba kdyz je nekdo nemocnej a ma je hned studene, nebo je atopik, ma to nejcasteji na rukou, na rukou se taky nejdriv projevuji znamky starnuti a objevuji se pigmentove skvrny. Ja treba i kdyz v tehotenstvi zhubla (po porodu jsem mela o 5 kg mene nez pred otehotnenim) tak ruce jsem mela opuchle a nenasadila jsem vubec snubak. Stejne jako na nehtech se rychle projevuji nedostatky vitaminu, ruce vam o cloveku prozradi mnohe. Pokud je Peta hubena, je jasne, ze bude mit ruce zilnate, pokud ji bylo vedro, vypila malo tekutin nebo byla ten den treba vic unavena, vsechno se to mohlo projevit. Holt nekteri detailiste si vsimnou kazde blbosti :)

      Onnimik.blogspot.cz

      Vymazat
  17. Tohle mě nadchlo, strašně moc ti to sluší! Já bych v tom teda samozřejmě vyjít nemohla, ale nechápu proč ty bys nemohla. Můžeš chodit i v tom pytlu od brambor a já tady nad tím budu slintat! :D <3

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadá to moc nádherně! :) Sleduji tě Peťo už skoro do doby, co jsi začala točit první videa a musím ti říct, že jsi udělala velký pokrok a na tvá videa a články se velice těším. Jsi naprosto úžasná, krásná a nechávám se tebou inspirovat! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Nemáš prosím někde na tyhle "šaty" odkaz? :) Na tobě to vypadá skvěle, ale já bych se přesně bála toho zavanutí větru a že mi bude vidět naprosto všechno. :D Ale rozhodně to vypadá originálně a třeba se šortkami pod to by se mi to na mně i líbilo. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Péťo! Komentář bych chtěla směrovat i k minulému outfit postu s tím 'overalem' s cibulkovým vzorem, protože ten je prostě top! Já stejně jako ty modrobílou kombinaci miluju a tento vzor také! Ani Sheinside mi nevadí, také s nimi spolupracuji a jsem za to ráda, mám štěstí na kvalitní kousky a jsem s nimi spokojená. Jinak ty modrobílé šaty z lonska mám také!

    Míra jako vždy jako fotograf nezklamal, fotky mají příjemnou atmosféru a jsou prostě boží!

    K.

    OdpovědětVymazat
  21. Mě se to moc líbí, je to takové vzdušné a představuji si v tom nějakou podvečerní procházku po teplém dni, asi jako po tom dnešním, i když já jsem momentálně v Anglii a je tu šílené dusno, tak možná proto mě to tak evokuje.. Čelenka vypadá suprově. Úplná víla :-) A moc hezké fotky, ostatně jako vždy ;-)
    K.

    OdpovědětVymazat
  22. Peti, nádhera. Opravdu krásná. Já jsem sportovní typ, vypadala bych jak kráva... to fakt, mamka mi kolikrát snažila vnutit šaty, nebo věci podobné třeba tomuto. Mně se to ve skutečnosti strašně líbí, ale jak maminka vždycky říká "ne, fakt ne, ty v tom neumíš vypadat" :-D Jsi nádherná. I s tou "záclonou", jak tady někdo nadnesl :-D To jsou věci, co všechno se tu člověk nedozví :-D

    Možná bys fakt měla zkusit ten pytel od brambor, zda ti bude slušet, věřím, že bys i ten uměla nosit :-D

    Krásné fotky mimochodem, Míro :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je napad! Pytel od brambor. To by byla teprve diskuze. To musis zkusit. Lucie

      Vymazat
  23. Odvážný model, ale moc ti to sluší:-),...ostatně jako vždy:-)

    OdpovědětVymazat
  24. Peti mile ako vzdy, osobne nie moj štýl ale tebe sa to hodí a proste ti to "zožeriem" :-) jediná vec co mi trochu prekáža je to ako mas čelenku nasadenú na čele. Viac sa mi páci ked je hore vo vlasoch, akoby čelenka. Takto ti to deformuje hlavu :-/ krásny vecer prajem :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju a mas pravdu, ona mi ten den furt padala, asi umyte vlasy a porad klouzala dopredu ;).

      Vymazat
  25. Ni to je strasny- tomuhle rikas saty??? Dyt je zk jak nakej ubrus! No jako pareo pres plavky dobry , ale na ven?!!! Hrozny.. Aopalene teda nevypadas, mluvilas akorad o solarku a furt separlas samoopalovakem tak nelzi. A vubec stala se z tebe hrozna pipka, nejak ti narostlo sebevedomi co?!! Jakmile s tebou nekdo nesouhlasi uz mas plno kecu a kdyz ne ty tak se objevi ten tvuj starej.. Taky nechapu proc ho mas furt za zadkem a vsude ho tahas, ses jak nesamostatna jednotka!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesouhlasit nebo mít jiný názor a rýpat a urážet je rozdíl. A nauč se psát! Petrushca

      Vymazat
    2. ty vole, to fakt není možný tohle... tak jsi p**a nebo co jsi? Co sem lezeš? Proč ty jsi Pétě za zadkem a lezeš sem, jako bys neměla lepší věci na práci než druhým radit co a jak a rýpat a urážet a dělat, jako bys měla právo se chovat jak inteligent, co všechno ví a zná... běž na slunko ty jo, ať tě osvítí pár vitamínů a nelez sem ožralá v deset večer.

      Vymazat
    3. Ty ses vic nez strasna, kdyz uz si rozjela tykani. Takovy jako ty podle vyjadrovani dobre znam uz ze zakladky (pochybuju, ze ty jsi ji dochodila) . Co se ti muselo tak strasnyho prihodit ze se chovas k lidem jak p*ase? Kdo ti dal pravo urazet slusny lidi? Jsi neco vic nez Peta? Naopak vid?
      Peta bude mit krasny slunecny den, treba v tech krasnych satech a bude strasne moc spokojena. Jak na tom budes ty? :) :) :)

      Nikol

      Vymazat
    4. Nechápu, jak si někdo může dovolit takové hnusné urážky... proboha tyhle lidi jsou opravdu jen k smíchu, k ničemu jinému :D Peti, zachovej chladnou hlavu a vůbec se nenech shazovat takovýma ubožákama, kteří beztak sami ničeho nedosáhli a jejich jedinou náplní života je zřejmě jen sedět u počítače a psát uřážlivý komentáře... já se jim jen směju a lituju :D :-)

      Vymazat
    5. Tohle by uz ale mel videt jeji psychiatr :-) Lucie

      Vymazat
  26. Šaty jsou moc pěkné, tento styl se mi i líbí. Nicméně žena, která je trochu prsatější a je i malá (můj případ), by v tom asi ypadala jako krabice :D Ale jinak moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  27. Tak tenhle hipisackej styl je naprosto uzasnej! Jeste by to chtelo vyrazit na nejakej Woodstock :D (treba do Polska ;)

    Onnimik.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  28. To je nádhera, sleduji tě několik let, a musím říct, že máš vše dotažené do dokonalosti!!! Moc ti to sluší, obdivuji tu práci a čas, který se tomu věnuješ...Hodně štěstí :) !!!

    OdpovědětVymazat
  29. Moc mi neladí rtěnka s čelenkou, jinak ty šaty jsou zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  30. Peti moc ti to sluší! Já bych na to odvahu neměla ale tobě to sekne! Ale taky bych to viděla se šortkama. No ty fotky jsou nádherné! Moc se vám to s Mírou povedlo! Petrushca

    OdpovědětVymazat
  31. Celý outfit je božský! :) makeup je lehounký a celkově to působí moc hezky, letně a líbí se mi i fotky! Klobouk nebo spíš věneček? dolů? :) palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  32. Obecně štíhlá postava je jednoznačná výhoda – člověk se myslím cítí líp štíhlejší než s kily navíc, aspoň soudím podle sebe. Ale takovýhle neforemný hábit se mi nelíbí na hubené ani na tlusté.
    Někdo se ke štíhlé postavě třeba vypracovává léta, když se léta nehlídal a vesele se přejídal či jedl nevhodně a tloustl, někdo naopak ne a ne přibrat ani to půlkilo, někdo se dokonce nemůže úplně vyhrabat ze spárů psychických poruch typu anorexie či bulimie, někdo má chronické střevní onemocnění, takže v sobě moc potravy ani neudrží, a v důsledku toho jeho tělo získá málo živin a energie... Každý si musí sáhnout do svědomí sám, proč je tlustý nebo hubený. Dnes je móda – a to i u řady mladých – svá kila či desetikila navíc svádět na hypofunkci štítné žlázy, přičemž normálně se to vyskytuje až u žen kolem padesátky kvůli hormonálním změnám v organismu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dovolím si reagovat na poslední větu vašeho příspěvku. Hypofunkce může být rovněž dědičná, my ji doma podědily se ségrou v pubertě. Zatím jsme štíhlé, jestli to tak zůstane i po přechodu, to nevím. Ale je fakt, že se obě nepřejídáme a máme rády pohyb. Jarka

      Vymazat
  33. Sluší ti to, ale šaty se mi fakt nelíbí. Ovšem nalíčení je super!

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Peťo, za mě tento outfit ne, šaty se mi moc nelíbí z důvodu že jsou takové beztvaré a já mám raději upnutější střihy i když určitě musí být bezva vzdušné. Co se květinových čelenek týče, já sama je nenosím, ale na druhých neodsuzuji. Někdy se mi líbí, pokud jsou kvalitně provedené a někdy prostě působí jako neuvěřitelný kýč. Deni.

    OdpovědětVymazat
  35. Neumím si představit, že bych v těchto šatech vyšla do města, ale čelenku a vlasy máš krásné.

    OdpovědětVymazat
  36. Tož. Nejprve jsem chtěla napsat názor na šaty. Ale pak jsem si z nějakého nepochopitelného důvodu, jelikož to běžně nedělám, přečetla diskuzi. A musím k tomu napsat jen jedno. Podle několika diskutujících je na fotkách stará blbě opálená ženská v ubrusu s divnýma rukama(ale jak divnýma, to nechápu, neboť šest prstů jsem nenapočítala ani na jedné). Nicméně upřímně, i tak ta baba vypadá jako supermodelka v reklamě na Chanel a co já bych dala za ten ubrus, ruce a opálení abych aspoň z polovičky vypadala jako ona. Tož jak to vy hateři rozdýcháte, až ta baba nebude opálená a nebude mít na sobě ubrus, to by mě fakt zajímalo. Z teho vás asi klepne pepka. Peťko, jsi nádherná a oblíkej si co chceš, neboť takhle krásný člověk může mít na sobě cokoli a bude to vypadat suprově. Hodně štěstí a hlavně si s Mírou udržte smysl pro humor, protože když to tu člověk čte, tak to bez něj nejde. Jana

    OdpovědětVymazat
  37. Kabelky přes rameno v tomhle stylu miluju a tahle je extra top! Tiše závidím :-)
    Čelenku mě zatím nenapadlo vyzkoušet, ale dost se na léto vyžívám v barevných kloboučcích - tak třeba prubnu i ty kytky :-))
    Jinak celkově mi dělá outfit hodně dobře na oči, akorát bych neměla odvahu v tak krátkých šatičkách vyjít ven. V mém případě bych to jistila kraťasy, aby nedostali sousedi infarkt :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  38. Moc krásný outfit! Ta "spadlá čelenka v čele" se mi naopak líbí, dělá ti to rošťácký výraz i v tak romantickém sladění :) A celé je to pěkně nafoceno, dobře zvolené prostředí kolejí a obilí. Až to obilí bude zlaté, nafotíš se tam doufám zase :)

    OdpovědětVymazat
  39. Moc dekuju, ja v tehle vedrech nosim take radeji placate sandalky :), je to podstatne pohodlnejsi.

    OdpovědětVymazat
  40. Boží, boží, boží! :) Kdybych měla tvou postavu (a to mi je 24.. :D), tak bych takhle chodila pořád! Vypadáš jak víla! Fakt nádhera:)
    L.

    OdpovědětVymazat
  41. Jak se mi velká většina Tvých outfitů líbí a jsi má velká inspirace, tak tohle je přešlap, míním tím konkrétně ty šaty. Účes, věneček ve vlasech, líčení..všechno je super, ale ty šaty mi připomínají snad nějakou starodávnou noční košili, prostě ne, já bych v tom nechodila ani doma. Než se do mně někdo pustí, tak říkám jen svůj názor, nekritizuji a tak dále, prostě říkám, že je to mimo míru mého vkusu:) Ale bod za kreativnost:) Jana

    OdpovědětVymazat
  42. Tak, abych řekla pravdu, ty šaty se mi skutečně nelíbí, vážně mi připomínají ubrus nebo noční košili. Většinou se mi Péťo Tvoje outfity libí, dnes prostě ne, ale to neva, protože každý má jiný vkus a co se jednomu líbí, nemusí se líbit druhému. Naopak se mi líbí čelenka a úplně nejvíc ta kabelka - ta je prostě boží :)

    Těm, co se jim nelíbí nějaký ne přímo chválící komentář: Myslím, že když někdo vyjádří svůj názor, ikdyž to není jen chvála, slušným způsobem bez nadávek a ještě se třeba podepíše, tak proč nadávat? Na svůj názor má každý právo a máme také právo ho slušně vyjádřit. Komentáře pod článekm určitě nejsou jen proto, aby se tam jen chválilo, ať je v článku cokoliv, jsou tam pro vyjádření názoru, samozřejmě slušnou formou, takže nevím, proč někomu vadí, že paní Libuše nevychvaluje šaty. Já taky neobdivuji úplně každé Pétino líčení nebo oblečení, většinou ano, ale občas se mi do vkusu netrefí a nevím, proč bych se za to měla stydět a neříci to, kvůli tomu přece ještě nejsem hater.

    Jinak, co se týká rukou, chci říct, že jestli něomu vadí..(zřejmě ty žíly)..tak můžu říct, že ač nejsem tak štíhlounká jako Péťa, ruce především předloktní, mám velmi štíhlé (zato ruce nad loktem a stehna, to je jiný kafe :D) akdyž mám ruce podél těla jako Péťa, tak ty žíly prostě vylezou. Když ruce zvednu, jsou žíly vidět méně. Takže samozřejmě ten, kdo má ruce více obalené tukem, tak ty žíly prostě nejsou tolik vidě. Mně se Pétiny ruce docela líbí, nepřijde mi, že by to byl nějaký hnus, prostě normální ruce štíhlé ososby. Myslím, že kdyby Péťa vážila o 20 kg víc, tak by žíly nebyly vidět tolik, ale tím nechci říct, že Péťa má kvůli žilám tloustnout, prostě nekomu vidět jsou a někomu ne, tak to prostě je.

    J.

    OdpovědětVymazat
  43. mě se teda moc ty šaty nelíbí... jednak nemusím takhle resené vršky... mě to prostě připadne, že to jakože patří "normálně" na ramena a že si to nositelka hrozně moc stáhla dolů, nevím no... plus teda jak je dole ten cíp, tak ty boky jsou fakt ultra krátké, do města bych asi odvahu nesebrala... jinak čelenka a kabelka super!

    OdpovědětVymazat
  44. Krásná víla! Čelenka a takhle rozpuštěné vlasy, jsi kočka!

    OdpovědětVymazat
  45. Na plaz super, ale normalne na ven mi to prijde trochu moc. Ale slusi ti to, to jako jo :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Za mě šaty také nic moc...jsou trochu extravagantní:) a žilnaté ruce a pihy se mi na tobě líbí :)...jde vidět že nejsi pipka, ktera by seděla doma ale i makáš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pihy, myslím obecně, jsou nádherné, to se dřív nějak zažilo, že se holky styděly...
      Petra si žíly udělala makáním? Jakým?
      A na ruce se vykašlete, to spíše chuděrky nohy z podpatků..........

      Vymazat
  47. Krasnej hippie look :)

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  48. Tak tohle je naprostá nádhera! Ne každému tenhle typ šatů sluší (mně třeba ne, sice jsem štíhlá, ale mám výrazné boky), ale ty jsi v nich ultra sexy! No prostě jako víla :-)
    Layla

    OdpovědětVymazat
  49. Ty saty jsou opravdu krasne a celenka uzasna ale prijde mi ze hodne divek se je boji nosit protoze v teto spolecnosti jsou az moc "odvazne", ale pritom to je tak krasny letni doplnek. Ja si je kupuji na aliexpress.com kde se ty s malymi kvktky daji sehnat za 15 korun a ty s velkymi co mas na sobe za 80 :)

    OdpovědětVymazat
  50. pe´tulko si duhová víla a paní vod, v svém pohledu slunce máš....... jsi moc krásná, se srdíčkem na dlani, hodně štěstí

    OdpovědětVymazat
  51. Mne sa náhodou tieto šaty veľmi páčia, sú dokonalé. Ako stvorené na letnú prechádzku. Vypadáš ako z rozprávky. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!