OOTD - Boho minišaty | Boho minidress

by - 13 července

Krásný pondělní večer vám všem,

dnes mám pro vás outfit z minulého týdne, ještě když bylo venku asi 40st., docela se mi po těch vedrech začíná stýskat, bez nich to prostě není pořádné léto, ale je fakt, že když trvají déle než týden, začne to být vyčerpávající.
Tyhle šatičky by se jistě daly zařadit do kategorie "boho" "hippie" volnomyšlenkářského stylu. Moc se mi líbí, jak jsou řešené. Střihově je to vlastně taková delší košile na tkaničku v pase s tříčtvrtečními rukávy. Materiál je neskutečně příjemný i do největších veder, dokonce bych řekla, že až jemně chladí a když zafouká, kůži vyloženě hladí. Šaty jsou však dost mini, zvláště na bocích, takže doporučuji vzít si krátké elastické nebo džínové kraťásky pod, kdyby ten větřík zafoukal více ☺.
Já jsem je dnes doplnila jednoduchými placatými sandálky, květovanou čelenkou a zapletenými copy. Přije mi, že k tomuto stylu se to vyloženě hodí, i když chápu, že pro někoho může být ta čelenka už diskutabilní. Já jsem jim však letos úplně propadla a nemohu se jich nabažit♥!
Líčení už je samozřejmě v zemitých, přirozených tónech.
 
Co říkáte na dnešní look, je to váš šálek letního čaje, či nikoliv?
 


šaty - Choies
boty - Deichmann
kabelka - po mamce
čelenka, brýle - H&M
lak - Grabiella Salvete Gel enamel 02
líčení - E style Golden dreams paletka, rtěnka Essence 05 cool nude
vlasy - Bellami Balayage 1C/18 (vím, že je na zapletených vlasech více vidět přechod, ale nevadilo mi, v reálu to není tak výrazné jako na fotkách ☺)
řetízek - limitka Essence
  
 
 




 
 



 
 
foto: Miroslav Čížek

You May Also Like

26 komentářů

  1. Tak tenhle outfit se Ti Peti opravdu povedl! Přesně podle mého gusta. Boho styl miluju a květované čelenky jakbysmet! Jsi dokonalá! :)

    Nicole Menette ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Vše moc pěkné, ale vůbec se mi nelíbí ty vlasy :-(. Přijde mi, že se to s tím stylem všeho ostatního děsně tříská.... Ale tobě to sluší i tak... :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásna, taký super summer vibe ide z teba :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, Péťo :) Jsem se zamilovala :D Heh, no :) Super outfit, líčení i vlasy... :) A ta kabelka po mamince je vážně boží (jsem takový malý šílenec do kabelek :D )

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peťka, pozdravujem zo Slovenska :) veľmi pekný článok, teda ako všetky. Ani nevieš ako zrelaxujem s kávičkou pri tvojich článkoch a videách, vkladáš to toho všetko a to sa mi najviac páči, len tak ďalej, dobrá práca! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi krásná, Peti! Celý outfit se mi moc líbí, ty copy jsou skvělý nápad. Teď už jen hurá na fesťák! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší! :-) A ráda vidím na fotkách tuto kabelku :-)) Ta čelenka se mi moc líbí, ale spíš takhle na fotkách.. třeba do mšsta bych si ji už nebrala... (ne, že bych nebyla proti šedi v ulicich), ale přijde mi, že už by se to trochu bilo s ostatním oblečením. Takhle na fotkách mi to ale přijde super, hlavně na té čtvrté a páté fotce ti to ohromně sluší :-)))

    OdpovědětVymazat
  8. Péťo ty fotky jsou stále hezčí a hezčí! Každý post si říkám, že už ti to nemůže slušet víc, ale vždycky to dokážeš... :-D Je vidět, že se v šatičkách a celkově v tomhle stylu cítíš dobře, výsledek je bezchybný! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Klasicky - můj styl to není, ale tobě to sluší. :-) Mouni

    OdpovědětVymazat
  10. Nemam slov, nadhera.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  11. outfit boží, jediné, co se mi osobně nelíbí jsou dva copánky - ale ty se mi nelíbí na nikom. jinak krásná jako vždy:)!

    OdpovědětVymazat
  12. Boho miluju, takze za me skvely!

    http://curyinthecity.blogspot.cz/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  13. moc,moc,moc.....moc, ti to sluší....., krásně napsané.....

    OdpovědětVymazat
  14. Vlasy máš úžasný :) Šaty nejsou můj šálek kávy, ale tobě sedí perfektně. I ta čelenka, která se mi normálně nelíbí vůbec :)

    simply the best

    OdpovědětVymazat
  15. Ty vlasy to kazí......kdyby si měla svoje navlněné bylo by to hned lepší :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tenhle boho styl se mi moc líbí, i z toho důvodu, že sluší snad každému. Čelenka je moc pěkná, na mě už příliš velká, ale sluší Ti. Ty vlasy taky nejsou mým šálkem kávy, souhlasím s anonymem 17., lepší by byly navlněné a rozpuštěné :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  17. Tyo, to je pecka. Outfit mi přijde dokonalý! Tenhle boho styl Ti sedne!
    Měj se krásně!
    G.
    www.gabrrrielablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Páni Péťo, vypadáš tak mladě. Ty copánky ti dodaly takovou děckost, rozvernost, svěžest...! Naprosto souhlasím, že léto má být teplé..:D a teď už se to má zase lepšit, takže hurá do plavek a k vodě! Ale opatrně na klíšťata, právě mám boreliozu, tak ať si nezkazíte prázdniny nebo dovču.
    Hezké léto.. ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Mě by zajímalo, jak ty copy vypadají zezadu, když máš klipy? To musí být hodně vidět, ne? Jinak outfit se mi líbí, sluší ti to, ale ty copy mi k tomu prostě nijak nejdou.

    OdpovědětVymazat
  20. No ono ti to sluší, ale kdybych te potkala na ulici, tak si myslim, ze se jedna o poslední zvonění s trochou nadsazky samozrejme :D ty copy jsou fakt hodne umělý. Je to sympaticky outfit, ale max na festak, určitě mi to nepřijde vhodné na běžné nošení. Co udelat nejaky bussiness nebo office outfit na léto. .?

    OdpovědětVymazat
  21. Moc se mi líbí účes a líčení :)

    OdpovědětVymazat
  22. Strašně se mi líbí tyto květinové čelenky, ale asi bych neměla "koule" :) s ní někam vyrazit :).

    OdpovědětVymazat
  23. Nádherné šaty! Ty barvy a vzory, prostě BOMBA! Ale stejně se mi jevíc líbí to sladění do hněda (kabelka, boty, líčení), protože už mě začínají nudit doplňky v podobě černé barvy. PS: Tady ti to hrozně sluší a nemáš nějaké dlouhé vlasy? :O

    http://styleinthewords.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Pecka, pecka, pecka! Oblečení, líčení! A vypadáš tu opravdu 'mladistvě'.. :)

    Kája

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!