♥ TOP 10 ♥ absolutně nejlepších řasenek z drogerie | parfumerie - high end

by - 18 července

Krásný sobotní večer všem,

řasenky, řasenky, řasenky, asi jeden z  nejpoužívanějších kosmetických produktů vůbec. Která žena může říci, že nikdy nepoužila nebo pravidelně nepoužívá řasenku? Myslím, že žádná z nás. Na trhu jich je ale mnoho a v nepřeberném množství produktů se poměrně špatně orientuje. Do jaké se tedy vyplatí investovat, jaká je nejlepší z drogerie a za kterou high end vám nemusí být líto utratit větší sumu? Sledujte dnešní video!


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓
na sobě mám blůzku z SheIn http://goo.gl/CqSv1J
čelenku z ebay
líčení: E style paletka 01 natural, řasy Ardell Demi wispies, rtěnka Catrice princess peach, makeup Loreal Infaillible 220 sable sand, tvářenka Jordana coral radiance
lak: Gabriella Salvete Matte effect 03 eleganza
 
Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
 
eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 
o kterých řasenkách mluvím:
♥ Maybelline Lash Sensationel
♥ Loreal False lash wings intenza
♥ Max Factor Clump defy false lash effect
♥ Essence Lash princess
♥ Lambré Art of volume
♥ Benefit Roller lash
♥ Lancome Hypnose Pret á porter volume
♥ Too Faced Better than sex
♥ Lancome Grandiose
♥ Urban Decay Perversion
 
Ceny záměrně neuvádím, protože se hodně liší v různých drogeriích, parfumeriích a na internetu, někdy i dvojnásobně.
 

You May Also Like

27 komentářů

  1. Péťo, dneska ti to fakt sekne :) zaujala mne hlavně rtěnka :)
    no a k řasenkám... já mám řasy delší a hustší už od přírody, takže na řasenky nemám moc velké nároky. Chci aby mi kapku doobarvila konce řas a jinak hlavně aby se moc nerozmazávala pod očima.
    Max Factor Clump defy doma mám, zrovna ji tak nějak používám, ale že bych z ní byla na větvi to úplně ne, kapku se mi maže.
    Maybelline řasenky - nakonec jsem nedávno neodolala a vyzkoušela jsem One by one ve voděodolné verzi a zatím je to můj favorit, určitě zkusím i další.
    U Essence stále váhám, zda pořídit, nějak se mi nechce věřit, že by byla tak dobrá :D
    Jinak mám ještě dva tipy:
    Avon SuperShock - pořizovala jsem ji před lety, měla takový robustní umělohmotný kartáček a dělala mi fakt monstrźní řasy, milovala jsem ji na večerní líčení :)
    Rimmel Superlash (nebo nějaká jiná takováhle obyč) ve voděodolné verzi - obyejná štětka zužující se směrem od držátka, ze začátku jsem ji strašně proklínala, že lepí, ale pak jsem si na ni naučila a hrozně mi vyhovovala a navíc je za pár kaček.
    No a teď mám nachystanou ve frontě ještě Miss Sporty Studio lash volumythic, která má překvapivě dobré recenze :)
    Uf, toho ale je :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu avonovou jsem mela taky moc rada, ale po delsi dobe jsem koupila rovnou dve (jednu i pro mamku) ale obe jsou spatne! skoro vyschle pritom byl originalne zabalene :-/

      Vymazat
    2. Tak to díky za upozornění :) Už se mi po ní začínalo stýskat :)

      Vymazat
  2. Ahoj. Maybelline Lash Sensationel aj Max Factor Clump defy false lash effect sú moje najobľúbenejšie riasenky. Už sa teším ako vyskúšam Essence Lash princess. Vďaka za tip. Prajem krásny víkend. Michaela

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem teď běžela do obchodu a vodeodolnou meybelline už mám doma :) děkuji moc za inspiraci, Peťo!

    OdpovědětVymazat
  4. Moje nejoblíbenější řasenka je Great Lash od Maybelline , jak je možno vidět na mém blogu :D ale časem bych chtěla zkusit they're real od benefitu :) jinak mi přijde, že jsem si docela řasy zničila kleštičkama na řasy :\ mimochodem , ve videu ti to mega slušelo ,jako vždy ! :)
    denissebeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, co se týká mě, tak já mám bohužel řasy hodně světlé, řídké (stejně jako vlasy :D :D) a krátké a ještě ke všemu v podstatě úplně rovné. Je pravda, že bez kleštiček se neobejdu, řasy mi rostou spíš jako směrem dolů, tak bez kleštiček by to nevypadalo dobře :D ...Ale co se týká řasenek, já nejradši Wonderlash z Oriflamu. Nechci dělat reklamu, vím, že těm katalogům moc nefandíš, ale pro mě je to zatím nej řasenka, které jsem už několik let věrná. je to v podstatě jediná věc, co si stále dokola objednávám, sedí mi nejvíce ze všech vyzkoušených řasenek a to jsem jich zkoušela celkem dost - několik od L´Oreal, Max Factor, Miss sporty, Avon, Maybelline, Dermacol, Rimmel... na dražší parfumerkové bohužel nemám dost peněz. Snad jediná, která mi celkem z drogerie sedla byla od Maybelline...myslím, že se jmenovala Stiletto, ale rychle vysychala a potom už trochu hrudkovala, ostatní z drogerie pro mě nic moc. To, co jsem vše zkoušela, byly dle recenzí tzv. "sázky na jistotu" a u mě žádná v podstatě neuspěla, je vidět, že každé z nás sedí něco úplně jiného, z čeho je jedna nadšená, na to může jiná nadávat, aspoň, že je celkem z čeho vybírat.

    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tou Wonderlash od Oriflame taky souhlasím, navíc v odstínu prune naprosto úžasná. Nebo burgundy od YSL. Voděodolné jsou pro mě naprosto k ničemu, ženy s mastnější pletí by spíš potřebovaly nějakou tukuodolnou, ale to vyrobit nelze.

      Vymazat
  6. Ahoj Péťo,

    mám asi úplně hloupý dotaz k Maybelline Lash sensational. Hrozně by mě zajímalo, jak se tyto "vypouklé" kartáčky správně používají. Já to totiž asi neumím, protože mám tu řasenku obtisklou úplně všude. Zkoušela jsem přiložit kartáček tou vypouklou stranou ke kořínkům řas a jenom "táhnout" nahoru směrem ke koncům řas, podruhé jsem zase řasy česala tou "vykouslou" částí, ale pořád se nějak nedostavuje kýžený efekt. Mohl by mi, prosím, někdo poradit, jak na to, jak se správně používá? Díky moc předem! Klára

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, koukám už delší dobu, že máš nějaké kratší vlasy. Měla jsi je tak krátké vždycky (a jen jsi nosila clip-in) nebo jsi ostříhaná?

    A kde ses nechala stříhat? Máš to moc hezké...

    Poslední otázka: Nechceš udělat článek nebo video - Vše o mých vlasech? Je to příběh tvých vlasů, čím si prošly, jak se o ně staráš, jak často stříháš (jestli sama nebo kadeřnice), jestli jsi podstoupila nějaké kůry v kadeřnictví, atd. atd.

    Bylo by to fakt super, jak píši, máš úžasné vlasy a vypadají velice zdravě. Děkuju za odpověď :) Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. také mám nejraději řasenky s gumovým kartáčkem :) z řasenek, které si zmiňovala jsem vyzkoušela jen Lash Sensational. ta mi zpočátku hodně vyhovovala, dokonce jsem je zařadila po mých posledních měsíčních oblíbenců, ale teď nějak mění konzistenci, hrozně ztuhla a šíleně slepuje, takže se s ní nevím rady :/ navíc mi jde hodně špatně odličovat. moje nejoblíbenější řasenka je rozhodne Avon SuperShock, tu používám už několik let a naše láska stále trvá :D :)) jinak Better Than Sex chci také vyzkoušet, protože si ji všichni chválí!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Péťo, super video! Uvítala bych stejné video i na rtěnky atd. Za mě jsou super řasenky Maybelline, Astor a ta mašličková Essence. :-) Přeju krásné léto! Petrushca

    OdpovědětVymazat
  10. Lash Sensational je taky má jednička.Např.dnes bez úhony přežila aquapark,a to ve dvojici s jumbo tužkou Scandaleyes od Rimmelu.Vše zůstalo na svém místě.Jinak mám ještě moc ráda Dermacol Magnum a MF 2000 Calorie.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojte holky :) já mám svoje řasy sice dost dlouhé a celkem husté, ale to ještě neznamená, že mi každá řasenka udělá krásné řasy. Nejvíce jsem si oblíbila bázi http://www.elfkosmetika.cz/cela-nabidka-e-l-f/oci-4626/rasenky-5807/baze-pod-rasenku a na to řasenku http://www.elfkosmetika.cz/cela-nabidka-e-l-f/oci-4626/rasenky-5807/mineralni-rasenka Objednávám pořád a pořád dokola :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mne momentalne najviac vyhovuje Bourjois Volume 1 Seconde :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já jen, že jsem žena a nikdy jsem řasenku nepoužila... :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Pro me je top rasenka od Max Factor 2000 calorie,ale mam podobne rasy jak ty tak premyslim, o vyzkouseni hutnejsi rasenky . Takze diky moc za super clanek :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péti,

    děkuji Ti za krásný přehled řasenek. Jsem ráda, že se ve Tvém videu objevily řasenky, hlavně teda v té parfumérkové sekci, Benefit a Too Faced Better than Sex. Ty dvě jsou neskutečný řasenky, který dělají úžasný look a hlavně Too Faced dělá nádherný pohled, každý mi chválí řasy a že mám krásně namalované oči. Doporučuji i přes tu cenu. Ještě vyzkouším Lancome, kterou také doporučuješ.
    Jinak ještě doporučuji Too Faced - Better than Mascara, která má 2 fáze - řasenku a bílé mikrochloupky, které také neskutečně prodlouží řasy, zahustí a skutečně řasy vypadají jako umělé. Nedrolí se, vydrží, taky mohu doporučit, akorát cena je trochu vyšší.

    OdpovědětVymazat
  16. Neodolala som a po všetkých tých juchacích recenziách som kúpila tú od Maybelline... a prvé dojmy super :). Samú by ma asi nenapadlo kupovať ju, tá kefka mi po vizuálnej stránke nevyhovuje :D
    Ale moja naj naj naj riasenka bola taká obojstranná od Astor, ktorá sa už samozrejme nevyrába. Potom 2000calorie, wonderlashka... také klasiky :). Do high-endu som zatiaľ nešla, aj keď to nevylučujem :).
    ANTIgiveaway

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peťka :))) vyzeráš tu uplne TOP <3 ... krásna čelenka, vlásky, tričko uplne všetko! :) chcela by som vyskúšať tu od Maybelline Lash Sensationel :) mne sa tiež veľmi páčila riasenka od Essence, ktorú ukazuješ, tá je uplne super :) a ešte k tomu tá cena <3

    OdpovědětVymazat
  18. Péťo, díky moc za tohle video. Zrovna plánuju nákup nějakých řasenek a určitě si koupím nějakou z těchto. :) A moc Ti to v něm sluší.

    OdpovědětVymazat
  19. Tak ty máš dost. Toto je snad apríl. Nejhorší šunty co existují.

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj, ja si porad dokola kupuju maybelline rocket volume, v dm maji porad dokola akci za 129, ta od essence lash princes mi prijde docela k ničemu, dela mi jen prirozene rasy, obarvi a trochu prodlouzi nic vic za 100kc, tak mi prijde lepsi si vystihnout akce na maybelline za 130, maji dycky v akci vsechny :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj! Ač je tato recenze rasenek staršího data, až teď jsem jí zkoukla a chci za ní moc poděkovat, protože v poslední době jsem opravdu tapala, jakou vybrat. Zaujala mě ta od essence, nechtělo se mi teď moc utrácet, a musím říct, že je opravdu super! A přitom mám za sebou řasenky od Diora, Estee Lauder, Lancome, Clinique apod. Kdo nechce utrácet, opravdu musím potvrdit, že je fakt skvělá. Ještě jednou díky! Veronika

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Zdravím, nemůžu si pomoc, ale přijde mi to trochu jako paradox, doporučovat řasenky, když slečna má evidentně umělé....je to krásně poznat když sklopý oči. Poznám to, sama na ně chodím už šest let :-).

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, z těch řasenek, co jsi ukazovala jsem nevyzkoušela ani jednu, napíšu ti, jaké řasenky jsem vyzkoušela:
    Max factor 2000 calorie dramatic look - ta byla hodně dobrá, myslím, že ji doporučovala i nějaká známá žena, asi Simona Krainová
    Astor Air max - ta byla teda nic moc
    Miss sporty Studio lash - s tou jsem moc spokojená
    Avon Super shock - o ničem
    Rimmel London Extra 3D lash - docela v pohodě

    Zuzka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!